Godmorgon

Vilket väder vi har idag. Nu är det verkligen som att det är höst, för det regnar och det är storm ute. Perfekt jobbväder hihi.
 
Fotade lite grann igår, men jag får visa det vid ett annat tillfälle eftersom vi är inte hemma just nu, det blev att sova över. Sova i mitt gamla rum.
 
Hoppas att ni får en härlig lördag!

Skriva

Jag har redan skvallrat till min sambo vad han ska få för middag, jag har svårt att hålla tyst när jag har överraskning åt nån. Men hemligheter och saker som nån berättar i förtroende så är jag tyst, det berättar jag aldrig för nån.
 
Vi ska allafall till mina föräldrar idag och jag har köpt en del saker som jag ska ta med som tex oxfilen ligger redan framme. Sen har jag fixat efterrätt också. Jag sa till min sambo idag att nu ska vi fira för att du har semester och nästa gång när han har semester så äger vi huset så det är perfekt att vara redan nu där. Sen så är det super härligt väder så man måste vara ute. Tänkte att jag ska fota lite grann, så ni får se hur det ser ut på gården.
 
Jag har fått höra att det är jätte många som tycker att det är bra att vi har köpt huset, och det är jätte kul. För jag tycker att det är så perfekt, säger bara ett läge på ett hus är något som du inte kan förändra och det här huset har det perfekta läget bara det är värt hur mycket som helst samt att huset är renoverat det är inget som man måste göra på en gång, förutom att jag vill tapetsera om tre rum hihi.
 
Fick även höra igår från banken att dom hade pratat med mäklaren, och hon hade bara gott att säga om huset. Så det är värd det vi ska betala. Så alla är nöjda, men mest är jag och min sambo som är det. För att hitta ett hus är inte det lättaste för oftast dom husen som jag har gillat har gått över 3 miljoner hihi. För jag har en del krav, som tex är det söderläge och hur nära har man till grannarna, nära en stor väg, mycket biltrafik medmera, skulle kunna skriva hur mycket som helst. Så man ska verkligen inte köpa vilket hus som helst för tyvärr spelar grannar också in lite grann. För det finns vissa som man skulle inte vilja bo granne med, och det skulle inte heller vara kul om var rädd för sin granne haha. Vi kommer ha super bra grannar tillsvidare men sen får man se vad som händer i framtiden.

Trädgårdsmöbler!

Jag har börjat och leta efter trädgårsmöbler för man vill ju kunna sitta ute och äta när det är sommar. Det är ju smart att passa på att köpa utemöbler nu när det blir rea. Jag har lite krav som vanligt, vill ha utemöbler som är underhållsfritt. Så det enda man behöver göra är bara torka av möblerna när det är pollen och så. För jag har inte tid att stå och måla utemöbler varje år när man kan göra massa annat roligt. För hur som helst så kommer jag få måla massa annat istället hihi.
 
Så vi vill ha ett stort bord och man ska rymmas minst 6 personer. Har hittat på Jysk en del fina utemöbler.
 
 
Kostar just nu 3699kr för bordet och fyra stolar.
 
 
Samma bord med 4 andra bättre stolar som kostar just nu 3299kr.
 
Jag vill verkligen ha det här bordet och dom här höga stolarna till, ser mycket skönare ut att sitta i dom. Så klockrent!!! Men som sagt två till stolar behöver man. Sen tar det inte heller nån plats i garaget när man kan vika ihop stolarna. Sen måste man ha nå snygga dynor till stolarna, enfärgat som tex svart haha.
 
Bilder från Jysk.

Vår lägenhet

Nu har vår lägenhet kommit ut och det känns skumt att se vår planlösning på nätet igen, kommer ihåg att jag kollade så mycket på den och planerade hur jag skulle möblera med mera när vi hade fått lägenheten. För det tog ju ca tre månader innan vi flyttade in.
 
Ser att dom har höjt hyran igen, för ca två månader sen så fick vi en hyreshöjning på 500kr. Och den nya hyresgästen kommer få betala 8124kr. Men vi betalar idag med två bilgarage 7429kr. Så man kan säga om vi hade fått den här lägenheten idag så skulle vi få betala 8624kr med garage, ganska dyrt. Men det är som min sambo säger att vi hade ju bott kvar i centrum då.
Det var ju därför vi flyttade från centrum för vi fick större lägenhet för samma pris som att bo i centrum. Det kostar att ligga på topp hihi.
Men jag älskar ändå den här lägenheten, för den är fin.
 

Godmorgon

Idag känns allt toppen och jag känner mej som en människa igen. Är helt utvilad och redo att kicka igång denna fredag, dvs sista fredagen i juni månad. Min sambo jobbar sista dagen idag sen har han semester och jag har sagt att jag har en överraskning åt han idag som innebär vår middag idag, för jag har velat lyxa till det. Så han har ingen aning hihi.
Därför måste jag åka snart till Storheden och trängas med pensionärerna, kan säga att dom är ganska vilda haha.
 
Jag var verkligen slut igår och trött hela dagen, trodde ett tag att jag var på väg att bli sjuk för jag mådde inte så bra, det är klart att magen far illa när man är stressad. Därför är jag så glad att jag inte känner mej stressad just nu. Är lugn som en filbunke hihi. För den här dagen ska jag verkligen ta till vara. Sen ska jag inte heller ha nå måsten. Är även laddad för att jobba i helgen fast jag vet att jag kommer få jobba häcken av mej, men men det kommer gå bra, får väl delegera mer istället så den personen lär sej fast jag har inte så där jätte bra tålamod när saker går för sakta. För det känns som att det är medvetet. För det tar inte en timme att fylla på en snuskyl tex. Det är morgondagens problem nu är jag ledig och ska njuta av min fina fredag!
 
Ha en super härlig fredag och helg!
 

Godmorgon

Dom senaste dagarna så har jag faktiskt önskat att dygnet har fler timmar. Jag ligger så mycket efter med saker så jag känner att jag har börjat bli stressad. För på måndag går min sambo på semester och då tänkte jag att man ska kunna göra vad som helst och inte ha så mycket saker inplanerad, alltså bara ta dagen så som den kommer. Sen så jobbar jag hela helgen så då kommer det inte hända något eftersom jag jobbar så konstiga tider.
 
Jag måste sluta upp med att vara stressad, det var som i förrgår när jag gick och la mej så vaknade jag varje timme innan jag skulle upp och jobba, trodde hela tiden att jag skulle försova mej, fattar inte varför det ska vara så varje gång när jag får första passet, för har jag samma passa nästa dag så sover jag hur bra som helst.
 
Nu är det färdigt klagat, ska börja göra mej redo för att gå ut med vovven sen ska jag träffa mina vänner idag så det blir trevligt, får väl prata av mej då hihi.
 
Har man sett solen har kommit tillbaka, jag som nästan trodde att hösten var på väg haha.
 
Ha en jätte härlig dag! För snart är det helg igen!!!

Onsdag

Det blev att jobba extra för mej idag och det kommer kännas bra i min plånbok när nästa lön kommer kan jag säga hihi. Har fått en del extra timmar den här månaden. För i maj så jobbade jag inte nå mycket så det sved haha.
 
Idag blir det att spela bilbingo igen, hoppas att vi har fortfarande turen på vår sida, för hittills har vi ju vunnit varje gång mot förra året då vi inte vann en enda gång. Har även lånat hem lite film som vanligt från jobbet så vi ska väl hinna se nån innan vi sticker till bilbingo.
 
Har försökt spana och se om vår lägenhet har kommit ut än, för dom sa att idag skulle den finnas på sidan, men jag har inte sett något. Känns fortfarande konstigt att vi ska flytta. Allt känns så overkligt det var som när vi var hos mäklaren igår så blev jag bara fnittrig kändes som. Att jag ska äga ett hus hihi. Jag inser väl att det är sant när vi börjar packa våra saker i flyttkartonger att det är verkligt.

Godmorgon

Måste erkänna en sak att man är som fortfarande trött efter midsommarhelgen hihi. För det tog lite tid för mej att stiga upp idag, jobbade hela dagen igår därför blev det inga inlägg.
 
Men vilken trevlig midsommarhelg som man har haft, vi var nästan samma gäng på midsommarafton som förra året. Men iår blev det att spela krocket. Jag har inte spelat krocket sen  jag var riktigt liten. Så nästa år blir det att spela mer krocket för det har vi i huset. Jag måste också säga att jag har börjat gilla skärgårdssill, det är ju jätte gott att äta det med potatis på hårdbröd, nubbe gick också ner men jag tyckte att det var nog det som smakade mest illa hihi.
 
Sen var vi ju på bröllop på midsommardagen, det var ett utebröllop i en stuga vid skärgården, snacka om mygg säger jag bara, men det var även mycket mygg på midsommarafton. Men jag lyckades att bränna mej på bröllopet för det har varit fint väder hela helgen och sen så känner man inte heller när solen bränner en för det blåste lite, så jag har riktigt ont på bröstkorgen och ena axeln. För jag är fortfarande illröd.
 
Idag ska vi säga upp lägenheten och sen ska vi skriva på lite andra papper, blir mycket pappersjobb den här veckan. Har även en jätte viktig sak som jag måste fixa, för nu går det inte att vänta längre.
 
Ha en super härlig tisdag!

GLAD MIDSOMMAR!

Vill passa på att önska alla mina läsare en trevlig midsommar! Och ta det lugnt med nubben för det finns en morgon dag imorgon också hihi.
 
Vi har jätte bra väder, soligt och varmt så jag hoppas att ni har lika fint väder som oss.
Kram till er alla!
 

Så NöJd!!!

Alltså jag måste skryta om mej själv just nu. Jag är sååå super nöjd med mitt mail som ska vara som ett telegram till bröllopet imorgon. Tycker faktiskt att det blev mer personligt när man fick göra allt själv och så snyggt det blev. Men jag har inte fått något svar om att dom har tagit emot mailet, för jag skrev att det är jätte viktigt att det ska läsas imorgon på bröllopet. Tycker om man är värd/toastmaster på ett bröllop så är det ju jätte viktigt att kolla mailen flera gånger idag eftersom bröllopet är imorgon. Så jag får försöka lugna ner mej, men jag vill så mycket att det ska läsas upp annars är det förstört.
 
Jag önskar att jag hade kunnat delat med mej vad jag skrev men det kan jag inte. För det är till brudparet.
 

Godmorgon

Kan inte fatta att det är Midsommarafton imorgon, det innebär att det börjar bli lite stressigt. Måste fixa naglarna idag för imorgon måste jag ta tag i maten som vi ska äta, det är ju ingen idé att göra salladen idag för då är den ju inte lika god imorgon. Sen så måste jag även göra en röra imorgon som vi ska ha till vårt grillade kött. Man måste ju nästan grilla kött på midsommarafton hihi.
 
Men nu idag så ska jag skriva ett mail till bröllopsparet imorgon, för jag hinner inte att skicka ett telegram. Som sagt dom här dagarna har gått så fort så jag har inte alls hängt med vad det har varit för dag. Igår var jag så säker på att det var tisdag hihi.
 
Nu måste jag börja skriva mailet, för det ska bli snyggt och bra.
Ha en jätte härlig dag!

Godmorgon

Idag ska jag på barnkalas, säger man så? Det är allafall min brorson som fyller år, så igår var jag och min sambo och fixade hans födelsedagspresent.Vi var ju även och handlade igår för midsommarafton, kan säga att det var ovanligt mycket folk på bolaget på en tisdag, så det är många som tänker som oss att man vill vara klar i tid. Vi handlade även mat, men lik förbannat måste vi tillbaka till en matbutik för när vi hade kommit hem från storheden så fick vi höra att vi skulle fixa nattamat. Ändå så har vi hört av oss till folk i måndags för att höra om vi skulle köpa med oss något eftersom vi skulle handla på tisdag. Så jag får väl gå och köpa i vår lillbutik på området, hoppas bara dom har kvar det.
Jag är en sån som gillar att planera och veta i god tid, för det var ju en anledning varför vi var och handlade igår för man vill slippa kaoset som blir vid stora högtider.
 
Jaja, man snart får väl jag planera midsommarafton hihi. Det är verkligen kul att planera och organisera fester eller middagar.
 
Nä, nu måste jag ut med vovven sen blir det duschen och fixa mej för barnkalaset.
Ha en super härlig dag!

Vill ha!

Jag har haft en dröm dom senaste åren att ha en walk in closet. Nu så kommer vi äntligen kunna göra en, för jag vet det perfekta rummet i huset som passar till det.
Så dom senaste dagarna har jag kollat lite på nätet och så, hittade dom är tre möblerna, fåtöljen, fotpallen och sittpuffen skulle passa perfekt i det rummet.





Bilder från Åhlens.

Godmorgon

Det är en del saker som snurrar i mitt huvud. Tänker bland annat på inredning igen, sen så tänker jag på midsommarafton och midsommardagen. Idag måste vi handla saker till midsommarafton, för man har inte lust att åka och handla senare i veckan för då kommer det vara kaos i matbutikerna och på bolaget. Vi ska ju fira midsommarafton där vi firade förra året. Så vi får se om det blir samma gäng, det är allafall vad jag hoppas på för jag hade riktigt trevligt förra året. Sen så ska vi ju på bröllop på midsommardagen och jag har fått tänka om en ny outfit eftersom bröllopet kommer vara i skärgården så det blir att vara ute hela tiden. Så jag kommer satsa på byxor och det lär nog bli en hel del mygg, för det är myggår iår.

Va ut med vovven imorse och fick direkt myggor efter mej när jag var i skogen, blev tillomed stucken på en gång på huvudet, hatar myggbett.

Godmorgon

Tänk att nu på fredag så är det midsommarafton, juni har verkligen gått snabbat. Har ni nå planer för midsommarafton?

Idag så har jag sovit ut och jag tänker inte heller ha nå måsten idag. För det känns som att så fort jag har varit ledig så har jag alltid varit i farten. Men idag blir det att vara hemma. Eller vi får se vad som händer hihi.





Sunday

Som vanligt så har det varit lite tyst om mej, men det är för att jag gick ut och jobbade extra hela helgen. För nu kan man verkligen inte säga nej till jobb, men sen så brukar jag inte heller säga nej. Tänkte berätta lite mer om huset eftersom jag har fått kommentarer om det hihi.

Man skulle kunna säga det ligger ca 7-8km från centrum i ett bostadsområde, jag brukar tycka att det känns som att man kommer nära landet när man är där. För man har så nära till grönområde och skog. Sen så hör det här området till en av det bästa i Luleå tycker jag allafall hihi, men det är väl för jag är uppvuxen på det området. Sen tar det bara ca 20-25min att cykla in till centrum.

Det är nämligen mitt barndomshem som vi har köpt hehe, jag och min sambo har kollat en del på hus och så och varje gång så är det läget som vi har kollat in extra på sen så vill jag inte bo så långt ifrån centrum men vi har aldrig hittat ngt som vi vill ha sen om man har har hittat något så har alltid dom husen kostat för mycket, som nu slipper vi budgivning och det känns skönt.  Sen så vet vi att det har aldrig varit mögel i huset eller vattenskada så det inga överraskningar som vi får med på köpet. Men sen vet man ju aldrig vad som händer men hittills har det inte varit nått problem. Och som sagt vilket läge huset har, har bara grannar vid sidan om huset och vatten utsikt, kan inte bli bättre.

Så i oktober flyttar vi in, så till veckan ska vi säga upp lägenheten. Vad händer med mina föräldrar då? Jo dom kommer flytta till en lägenhet men i samma område, så man kan säga att hela familjen bor i samma område men ändå inte nära varann.

News News News

Oj jag vet inte alls vart jag ska börja. Men jag kan börja med att jag ser att blogg.se har gjort ändringar på sin sida så jag får se vart den här inlägget kommer komma i för nån kategori. Men jag har inte tid att sätta in mej i det just nu för jag har en stor nyhet att berätta...

Kan säga att jag är så super lycklig så jag har ingen aning vart jag ska ta vägen hihi. Jag kan inte tro att det är sant. Jag och min sambo har köpt ett hus, kan ni fatta? Vi är husägare. Idag blev allt klart för vi var till banken igår det var därför jag var så nervös. Det var som en vän sa till mej idag att det är många vuxenpoäng. Kan inte fatta att det här är sista sommaren som vi sitter på den här balkongen. Nästa sommar så har vi en egen gräsmatta, egen trädgård och vad jag kommer få skotta snö till vintern haha. Det känns så stort, då är det bara en familj som fattas, dvs barn. Det här känns som första gången jag flyttade till ett eget boende, man funderar på kommer man fixa det här och så. Men det är klart att man kommer fixa det man har ju hittills klarat sej. Jag är så lycklig.

Då är det bara börja fixa efter flyttkartonger igen. Och börja packa ner sitt hem igen.

OnSdAg!

Igår skulle man kunna säga att vi har fått sommar. För det är så varmt och härligt ute, det är ju så här det ska vara.
Har tillomed tagit tag i min träning, för idag blev det att gå ca 8km. Det enda problemet som jag har nu är att jag har så huvudvärk har haft det hela dagen och jag försöker att dricka mycket vatten.

Måste också erkänna att jag är lite smått nervös idag, försöker inte att tänka så mycket på det men det är svårt att låta bli. Ni alla måste verkligen hålla tummarna åt mej.

Ni vet det är onsdag idag så då blir det bilbingo igen hihi, för förra onsdagen så var det min sambo som vann, men vi delar ju alltid på det vi vinner. Så jag skulle jätte gärna vilja vinna, tänk att få känna den känslan hihi. För jag tycker att jag aldrig vinner haha.

Vad som hände förra veckan!

Kan berätta vad vi gjorde på Sveriges nationaldag, men som ni säkert kommer ihåg så var vi och spelade bilbingo och vet ni vad vi vann för en gångs skull hihi, 1000kr som gick sen på middagen på Harrys. Så det blir att spela bilbingo igen på onsdag men det är för att vi kommer vara ett större gäng.

Vi har äntligen fått klart på vår balkong.




Det blev så perfekt med vår loungegrupp på balkongen och jag skulle inte bli förvånad om man kommer få se den här gruppen på nått fler ställe på vårt område.  För just nu är det ingen som har det.



Den här rosen doftar hur gott som helst. Så fin också nu när den blommar.

Godmorgon

Igår var jag verkligen inte uppe länge sov i stort sett hela dagen. Men idag är man som en ny människa, men jag måste skynda mej för det blir jobb idag också och även imorgon.
Men ha en super härlig måndag!


Sunday

Hoppas att ni inte har glömt mej!? Hihi, för jag har inte glömt er! Jag har haft en liten bloggpause både på ont och gott. Jag har varit så upptagen sen Sveriges nationaldag, men det blir ju så när det är sommar och så har jag varit ledig även jobbat sen i fredags. Har så mycket att berätta om dom senaste dagarna, men jag får nog ta tag i det imorgon.

Som sagt så har jag jobbat sen i fredags, har tillomed bytt arbetspass så jag har öppnat igår och idag istället för att jobba till nio på kvällen. Men igår efter jag kom hem från jobbet så har jag varit ute hela dagen. Vi var nämligen och grillade blev ganska så sent så jag har typ sovit ca 2 timmar i natt, så jag är lite små förvirrad just nu hihi. Jag och min sambo cyklade hem fem på morgonen för att jag skulle jobba. Så det är ganska så förståeligt att jag är super trött just nu haha.

Nu ska jag koppla av med en film och en hemmagjord burgare för jag är hungri och grinig haha men ändå glad.

Ha en super härlig dag!

Godmorgon Sverige!

Då har vi nationaldagen idag, så grattis Sverige. Som jag har skrivit om tidigare idag så blir det bilbingo om några timmar sen ikväll blir det ut och äta på Harrys. Verkligen en perfekt dag, fast det kunde ha varit lite bättre väder hihi.

Ska alldeles strax ut på en pw, har inte blivit många såna i veckan eftersom det har varit dåligt väder, men jag hoppas verkligen inte att det börjar regna.

Ha en fab onsdag!

OMG!

Just nu har jag alla delar till loungegruppen i hallen, har inte hunnit att bygga ihop den eftersom så fort när den kom så var jag tvungen att åka iväg på lägenhetsvisningen. Så jag får se om jag hinner bygga ihop den idag eftersom ikväll ska vi till våra vänner och grilla. Det ska bli super kul.

Ja ni det har hänt massor med saker idag, kan inte säga allt nu. Men jag kan säga så mycket som att det kan handla om en flytt hihi. Men det kanske ni har förstått eftersom jag har varit på en lägenhetsvisning idag. Är faktiskt nervös men samtidigt glad också men det är faktiskt även ledsamt. Nu kommer jag inte lägga nån mer krona på balkongen, det blir ingen matta eller trall. Vi får se hur det går med allt.

Men det känns lite knasigt att börja kanske snart med att packa ner allt i flyttkartonger, eftersom det är nästan bara ett år sen vi blev klar med lägenheten. För vi är fast i vår lägenhet, men det har aldrig varit planer på att bo där i flera år.



Vårt älskade stora vardagsrum som vi är super nöjd med.

Godmorgon

Idag kommer äntligen vår loungegrupp, synd bara att det ska vara så mulet och kallt ute. Men förhoppningsvis så kommer solen och värmen om nån dag eller något sånt hihi. Ska även på en lägenhetsvisning idag.

Så här kommer min dag se ut iallafall, men det bästa av allt är att min sambo jobbar halv dag idag, sen får vi ju vara med varann hela dagen imorgon.

Ha en fab tisdag!

Sveriges Nationaldag den 6 juni!

Snart är det ju Sveriges Nationaldag, vad ska ni då hitta på då?
För mej blir det bilbingo årets första hihi, för nu vill jag vinna pengar haha. Sen på kvällen blir det att gå ut och äta på en restaurang, så kommer min nationaldag se ut. Det är med min bror och hans familj som vi kommer vara med.


Vårt fredagsmys!

Ifredags åt vi det här på kvällen.



Man skulle kunna säga Spanien möter Italien.



Antipasti.



Tapas ostar.

Det här är så gott, helt klart att det här hör till fredagsmys hihi.

Godmorgon

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mej för jag tycker att på sista tiden så vaknar jag så tidigt när man skulle vilja sova nån till timme hihi.
Trodde även att jag skulle jobba idag tills jag kom på det är ju måndag och inte söndag hehe. Får se vad som händer i veckan för jag vet på fredag så är det allafall jobb, men jag tror att det blir nån till extra pass i veckan.

Jag har jobbat hela förra helgen därför var det dåligt med bloggande, men jag måste säga vilken mysfredag vi hade i fredags, vi åt något som jag har blivit och är helt fast i. Men det får jag skriva mer om senare idag.

Jag hoppas att vi kommer få vår loungegrupp idag eller imorgon för då har det gått 7dagar, hatar att vänta.
Ha en super bra start på den nya veckan!!!

ThE DrEsS!



Det var den här som jag var bara tvungen att köpa i maj. En vanlig enkel svart maxiklänning.



Man kan ha den när man är på stranden eller på en fest.

Friday

Äntligen fredag, då vet man att det blir fredagsmys hihi. Var förbi Kvantum när jag åkte från jobbet för att handla lite gott till ikväll.

Jag har varit med om den snabbaste inventering i mitt liv haha, tog bara en timme. Men det blev att jobba en hel dag ändå. Men man uppskattar mer en fredag efter man har jobbat.

Ny månad, man kan väl säga äntligen är det sommar, fast det är inte så där jätte varmt ute. Men jag tycker att juni är en sommarmånad så min sommar har nu börjat.

Mitt köpstop har gått ut nu, men jag måste erkänna att det har blivit ett köp i maj som kostade under 200kr, ska ta och visa er senare idag vad det är för något som jag har köpt. Loungegruppen hörde inte till mitt köpstop. Men vet ni vad jag ska inte shoppa något i juni heller, jag förlänger mitt köpstop.

RSS 2.0