Godmorgon

Idag ska jag på barnkalas, säger man så? Det är allafall min brorson som fyller år, så igår var jag och min sambo och fixade hans födelsedagspresent.Vi var ju även och handlade igår för midsommarafton, kan säga att det var ovanligt mycket folk på bolaget på en tisdag, så det är många som tänker som oss att man vill vara klar i tid. Vi handlade även mat, men lik förbannat måste vi tillbaka till en matbutik för när vi hade kommit hem från storheden så fick vi höra att vi skulle fixa nattamat. Ändå så har vi hört av oss till folk i måndags för att höra om vi skulle köpa med oss något eftersom vi skulle handla på tisdag. Så jag får väl gå och köpa i vår lillbutik på området, hoppas bara dom har kvar det.
Jag är en sån som gillar att planera och veta i god tid, för det var ju en anledning varför vi var och handlade igår för man vill slippa kaoset som blir vid stora högtider.
 
Jaja, man snart får väl jag planera midsommarafton hihi. Det är verkligen kul att planera och organisera fester eller middagar.
 
Nä, nu måste jag ut med vovven sen blir det duschen och fixa mej för barnkalaset.
Ha en super härlig dag!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hoppas att ni får en lyckad midsommar med en massa sol! :) Det låter skoj med bröllop också. Vill gärna se en massa bilder sen :)
Kram N.

2012-06-20 @ 16:03:42
URL: http://ninajustme.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0