Godmorgon

En härlig dag har man framför sej, ska strax ut på en pw. Det bästa är att solen skiner och det verkar som att det är varmt ute.

Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska jobba, vi ska nämligen ha inventering. Tror att det kommer gå snabbt, det är vad jag hoppas på gillar inte att inventera.

Nä nu måste jag ut.
Ha en fab torsdag imorgon är det helg!

Hallå hallå i stugan!

Som ni vet så jobbade jag igår, till klockan sju på kvällen. Sen när man kom hem var det bara äta middag och sen se på en film, sen var det sova som gällde.

Idag så steg jag upp före åtta och gick på en pw, för igår blev det ingen träning. Vi har inte så där jätte bra väder som jag vill ha, för det är ganska så kallt ute, det är tråkigt.

Just nu så håller jag på laga mat, laxen är i ugnen så jag hade tid att sätta mej framför datorn en stund. Det var länge sen man åt lax men vi var ju och storhandlade förra veckan så då blev det att köpa hem en stor lax.

Ni får ursäkta mej är lite små trött idag.


Skellefteå

Nu ska vi hoppa tillbaka för två helger sen när jag var i Skellefteå, så var vi till min morbror och moster på middag.



Hemma hos dom.

Så fick vi tilltugg innan middagen och det var dom här goda snittarna.



Lax.



Skinka och pesto.



Tårta till efterrätt.

Jag hade verkligen trevligt i Skellefteå, för det är som mitt andra hem kan man säga hihi.

FreDagsMys!

I fredags hade vi en mysfredag. Det blev att äta antipasti på kvällen och dricka röd vin.



Finns färdigt att köpa på IcaMaxi Antipasti. Jag la dit extra osten och Bodenpirr som är ölkorv.

Balkongen

I veckan kommer vår loungegrupp, jippi. Men det har redan flyttat in en blomma på balkongen.



En gul ros som doftar hur gott som helst när den slår ut.




Förra året hade jag en röd ros som var jätte fin hela tiden, så jag hoppas att den här också kommer vara fin under en lång tid.

Älskar att ha blommor på balkongen och så, för jag vill ha mysigt och fint. Kollade även in ett lemon träd, hade beslutångest när jag skulle handla hihi.

Jag Lever!

Jag har haft en riktigt underbar helg, sen så har det varit så varmt också så man har varit ute hela tiden. Men det är ju det som hör till sommar eller hur? hihi.

Har även gått mycket det blev att jag har gått sammanlagt 41,94km förra veckan. Har även varit ute och gått idag får se hur det blir imorgon eftersom jag ska åka och jobba.
Jag har verkligen inte blivit klok på min våg eftersom jag väger mer än när jag började, så jag måste verkligen ha fått benmuskler. Jag har lagt ner mitt mål att hinna ge ner dom där kg innan midsommar, nu får det ta den tid som det tar. Men jag kommer fortsätta att gå mina pw, för det är verkligen härligt att röra på sej, har märkt att jag har fått sjukt mycket bättre kondis.
Skulle mäta mej idag, men jag hann inte så det får bli en annan dag istället.

Besatt

Som sagt det känns lite tungt med träningen för jag har blivit lite besatt av att väga mej varje dag, så ser jag att det inte händer så mycket, det gör mej rätt så irriterad. Men jag hoppas att måttbandet kommer säga mycket mer. För jag kan ju tänka mej att jag har väl börjat få mer muskler och det är klart att muskler väger mer än fett.

Sen i måndags tills nu så har jag gått sammanlagt 26,9km. Jag märker också att jag har blivit snabbare, det känns som att snart skulle man kunna börja jogga.

Jag vet inte om jag har skrivit om det här tidigare men för nått år sen så var jag ute och joggade med min vovve och då sa en till mej som jag mötte på vägen att hon trodde att jag var ute och joggade med min katt. Fattar inte varför folk tror inte att det går att jogga med en chihuahua, han är ju lika mycket hund som en stor. Alla slags hundraser behöver motion.

GoDmOrGoN

Äntligen fredag och helg. Min sista lediga helg i maj 2012, för nästa helg så är vi i juni och jag jobbar då. Maj har verkligen gått fort.

Idag ska vi åka och storhandla samt beställa loungegruppen till vår balkong för igår gick det ju inte. Det gick bra för mej att vara garderobsvärd men det var lugnt. Men träffade på en gammal kollega till mej från tågtiden.

Det blir att fortsätta och träna idag, men jag måste erkänna att det går tungt just nu, fattar inte varför jag ska vara så trött på morgonen, har svårt att kliva upp sen så känner jag mej inte heller utvilad, skumt är det allafall.

Gick ju till jobbet igår och det visade sej att det var ju bara 4km dit, det är ju inte långt. Så jag funderar hur jag ska göra sen när jag jobbar om jag ska gå eller inte. Jaja det är inte dagens problem, får ta det sen.

Nä hörre ni, nu kickar vi igång helgen! Ha en riktigt FAB FRIDAY!


Godmorgon

Idag är jag stressad, måste börja gå till mitt jobb snart för vi ska ha personalmöte och jag har ingen aning hur lång tid det tar att gå dit. För jag kunde inte gå igår eftersom på kvällen så började jag må dåligt, trodde ett tag att jag hade fått magsjuka. Sen var jag super trött hela dagen, det var precis som att jag inte har sovit på flera dagar, jätte konstigt.
Känner mej fortfarande lite trött, men jag blir väl piggare när jag börjar gå till jobbet.

Idag ska jag jobba ideellt för jag ska vara garderobsvakt till klockan ett, har aldrig gjort något sånt tidigare.
Så ser min dag ut.

Ha en super härlig torsdag!

Updates

Har just kommit tillbaka från min första pw, det blev bara 3km. Det blev ca 4300 steg. Senare idag blir det min andra pw, som kommer bli längre än 3km. Jag vill gå minst en mil varje dag.

Det blir även att köra yoga idag, med det får bli efter jag har dammsugit och så. Känner mej lite sliten haha.


Godmorgon

Ännu en vacker dag får man stiga upp till. Men jag är lite kluven över en sak. Ikväll eller ska man säga senare idag ska jag och min sambo gå till mitt jobb för att se hur lång tid det tar. Men jag är redan nu sugen på att gå en runda eftersom det är så fint väder. För jag vill inte vara inomhus just nu. Får se hur jag ska göra.

Idag blir det även att städa, men det kommer gå rätt så fort för det behövs bara dammsuga.
Nä, nu måste jag starta upp den här dagen hihi.

Ha en fab onsdag!

Hur lång tid tar det?

Det blev en härlig kvälls pw också, så sammanlagt har jag idag gått 1,2mil och 15000 steg. Hade tänkt köra lite styrke också, men det hoppar jag över. Så nu blir det att äta en kycklingfilé. Jag känner mej så peppad och glad. Sen är det så kul att vara ute i så fint väder.

Imorgon ska jag ta en pw till mitt jobb för att ta reda på hur lång tid det tar att gå dit. Jag börjar nästan känna mej som Forrest Gump haha.



Förutom att jag springer inte, jag tar en PW.

Planer till Midsommarhelgen 2012!

Min midsommarhelg har varit planerad sen långt tillbaka. Jag och min sambo har/är bjuden på två bröllop den helgen. Dvs första bröllopet är på midsommarafton i Skellefteå sen det andra bröllopet är på midsommardagen i Kalix. Två olika bröllop i två olika städer, inte ens i närheten av varann.  För oss så blir det att gå på det ena bröllopet så vi har tackat nej till det andra.

Vi kommer nämligen gå på bröllopet i Kalix, eftersom det är min sambos kusin som kommer gifta sej.
Så på det bröllopet kommer man få höra folk som pratar norska, engelska och svenska självklart, mycket intressant. Tur att jag har bättra på min engelska haha.

Jag har även hunnit fundera på kläder och så. Jag ska inte köpa något nytt eftersom jag har så många fina kläder som hänger bara på galgen. Så jag har den perfeka klänningen till bröllopet men... jag måste gå nått kg haha. Så nu när jag tränar så ser jag bara den klänningen framför mej haha.

Nu vet ni varför jag är så fixerad i just 4 veckor och fyra dagar.



Bild från Google.

S OrDeT

Idag gjorde jag något som inte var tänkt att jag skulle göra, det var att jag ställde mej på vågen och mycket riktigt jag har gått upp sen jag var hos min mormor hihi. Så därför känner jag mej ännu mer motiverad att jag ska också gå hem från mina föräldrar så att det blir att jag har gått en mil idag. För jag har tappat en vecka sen så har jag gått upp det jag hade minskat tidigare.

Nu har jag bara 4 veckor och 4 dagar att gå ner 7kg. Jag måste alltså gå ner mer än 1kg i veckan, men jag ska fan fixa det hihi. Fast det känns lite hårt måste jag säga. Men jag ger mej inte.

Godmorgon

Vilket väder vi har, än så länge är det bara 18 grader. Men det lär nog bli varmare för jag ser inte ett moln på himlen. Ska man säga att det är sommar nu eller är det fortfarande vår?

Snart ska jag ut på en pw kan säga att det blir att gå en mil, igår blev det inte för min vovve mådde inte så bra, för han spyde och hade dåligt i magen när vi var ute. Men han var ändå pigg och så. Får se hur han mår idag. Man han ser frisk ut allafall. Om det är så här fint väder ska jag verkligen gå en mil för nu är det dags att börja dra i en högre växel hihi.

På tal om värme och sol så inser jag att jag måste ju fixa min ben eller hela min kropp nu. Så idag blir det att peela hela kroppen. Sen så måste jag ha lite bus på benen för dom är så vita. Så snart kan jag ha jenasshorts på mej.

Ha en super härlig dag och jag hoppas att ni har lika fint väder som vi har!


Träna och utepyssel!

Kom hem igår ganska så tidigt, men det är först idag som jag har packat upp min dator hihi. Jag har hunnit med en PW idag, det var jätte härligt och det känns jätte bra att ha komma igång igen.

Vilket väder vi har idag, det är ju nästan sommarvärme. Har fixat lite på balkongen, dvs sopa golvet och torka av bordet igen och torkat fönsterblecket. På torsdag blir det att beställa vår loungegrupp till balkongen. Det kommer bli så mysigt när det är klart.

Sen är det ju det här vad vi ska ha på golvet, min sambo säger trallgolv och jag säger att jag vill ha en grå/svart matta som man har på balkonger. Så vi är inte riktigt eniga om det.
Han säger att en matta tar tid att torka upp och jag säger att man får stickor av trallgolv haha, ja ni ser det är inte lätt.
Hade en matta i den förra lägenheten och jag upplevde inte att det tog tid för den att torka upp.

Vad har ni på er balkonggolv?

Lördag hela dagen lång!

Idag kommer min sambo, jippi hihi.  Ska bli så kul och träffa han. Jag måste berätta lite skvaller till er som är rätt så kul. Ni vet David Lindgren som var med i årets Melodifestivalen, hans farfar bor typ granne med min mormor. Sen så är hans föräldrars hus inte så långt bort från min mormors hus. Men jag kan säga att jag har inget minne av att jag har sett David när jag var liten och bodde här på sommaren.  Det vad dagens skvaller.




Regnbågen som syntes här igår.




Friday

Det har just börjat och ösregna här, ganska så mysigt måste jag säga. Det påminner om när jag var liten och var här hos min mormor och morfar på mitt sommarlov, för jag älskade nämligen när det regnade här. Just att efter regn så kommer det solsken och då doftar det så underbart ute. Så när det har regnat klart idag så kommer jag sticka ut huvudet för att bara känna doften hihi.

Min träning går verkligen åt skogen, men på söndag börjar jag om igen och kör stenhårt. Men jag är ändå hur lycklig som helst att vara här. För jag känner inte av stressen, är aldrig stressade när jag är här. Livet på landet är underbart hihi.

Har även hunnit fundera på en del saker, har kommit fram till en sak som jag vill så gärna.... Jag är mer redo än vad jag kan bli hihi.

Hoppas att ni har en super härlig fredag!


Godmorgon

Igår var vi till 5rum och kan ni tänker er att det blev inget shoppande för mej, men jag hittade ändå en hel del fina saker som jag skulle vilja ha. Men jag är stolt över mej själv.

Idag ska jag till min morbror och moster på middag. Så det ska bli trevligt. På lördag så kommer min älskade sambo hit till Skellefteå, måster erkänna och säga att jag saknar han jätte mycket.

Tyvärr har inte min träning gått så bra, för idag är det inget bra väder, regn och mulet. Så jag får väl kämpa hårdare när jag kommer hem.

Ha en jätte härlig torsdag!

Tisdag

Det blev att stiga upp tidigt idag, redan klockan 06. Så jag kom till min mormor i Skellefteå rätt så snabbt. Jag älskar verkligen att vara här, för det är så lugnt och skönt. Sen så hinner man fundera på en hel del saker.

Vi var till min morfars grav idag, imorgon blir det att åka till min favorit butik i Kåge, Fem rum. Hoppas verkligen att jag kan hålla min köpstopp.

Massagen som jag var på igår var ju helt underbar måste jag säga, måste boka en ny tid snart, för det ska inte dröja ett år igen hihi.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Godmorgon

Ny dag och ny vecka. Idag ska jag få massage, det ska bli så skönt för det är över ett år sen sist. Jag som brukade se till att få massage minst en gång i månaden tidigare. Men allt var lättare när man bodde i centrum. För det blir att ta bussen idag, hade som planer på att gå hem sen men det blir även buss hem också för det bara regnar här.

Imorgon så åker jag till Skellefteå och kommer vara där i många dagar. Men som sagt så tar jag med mej datorn så jag kommer kunna fortsätta att blogga.

Ha en jätte härligt start på den nya veckan!

Updates

I helgen har det varit dåligt med träning, man kan säga att det blev två vilodagar. Men jag har gått ner 1,6kg på en vecka, så det är jag super nöjd med fast det har blivit lite läsk, chips och alkohol i helgen. Imorgon ska jag mäta mej igen och se hur många cm man har tappat hihi.

Idag blir det ingen PW eftersom det regnar här, men istället blir det att köra på crosstrainer och styrke. Sen hoppas jag på bättre väder imorgon så jag kan vara ute och gå i Skellefteå.

Kvällens drink!



Mojito.

En av mina favorit drinkar, mojito sååå god, mmmm. Hihi




Kvällens viner, en röd och en vit.

Det här rödvinet är också en av mina favorit viner. Den här vita har jag aldrig testat, men det är ju Chardonnay, så vad kan gå fel.

Skål, cheers, cin cin, kippis, salud, santé and na zdorovje!

Roses Are Still Red!

Ni vet roserna som jag köpte för två veckor sen, för jag vill ha roser när det var Valborgmässoafton. Dom ser allafall ut så här nu.




Jag kan inte kasta dom för jag tycker att dom är fortfarande fina. Men roserna som jag hade på matbordet kunde jag bara rädda tre st.



Så det fick bli så här istället, rätt så romantiskt hihi.

Redskap!

Då har vi kört dagens träning. Crosstrainer och styrke. Det var svettigt, jobbigt men också underbart haha.



Crosstrainer.

Det är den här som jag använder varje dag.



Mina hantlar.

Det är dom här som jag använder till min styrketräning. Inte tunga men lagom att köra med, för jag vill inte ha stora muskler, bara smidiga hihi.

Nu har ni fått se mitt hemmagym, igår fick ni se min yogamatta och dvd:en som jag kör efter.

Hemmafruarna!

Jag måste ju berätta en sak och erkänna att jag har blivit helt fast i alla serier om The real housewives. Igår började första säsongen av The real housewives of Miami, har inte riktigt fastnat för den. Men det som gick före om husfruarna från D.C säger jag bara OMG. Jag älskar att se på sånt hihi.



The real housewives of New Jersey. En av mina favoriter, går på femman på söndagar.



The real housewives of Washington DC. Säger bara OMG hihi.



The real housewives of Beverly Hills. Hoppas på fler säsonger.



The real housewives of New York. Mycket bråk och intriger hihi.



The real housewives of Atlanta. Säger bara peruker hihi.  I love it hihi.



The real housewives of Orange Country, var den första jag såg om hemmafruarna.



The real housewives of Miami som går nu på trean från måndag-fredag. Än så länge tycker jag att det inte är så intressant.

Ser att jag har hunnit följa många av serierna, men jag älskar serien. Så vad säger ni ska vi ta ett glas chardonnay som hemmafruarna? Det är ju fredag hihi.



Bilder från Google.



Godmorgon

Oj det blev lite väl lång sovmorgon för mej hihi. Sov till klockan 10, sen så är det så skönt att ligga kvar i sängen och läsa tidningar. Man kan inte få bättre uppvakning haha.

Det dåliga vädret håller i sej, så jag vågar mej inte ut på nån pw, men det blir istället att köra crosstrainer och styrke.

Sen så är det ju fredag, så det kommer bli fredagsmys. God mat och så blir det att dela på en flaska rödvin. Mer än så kommer det inte hända idag, eftersom jag jobba imorgon.

Just jag, måste ta hand om disken också, men det får diskmaskinen göra åt mej hihi. Sen så ska jag tvätta lite grann, nya sängkläder nu när det är fredag hihi.

Ha en jätte härlig fredag och helg!

Lindex!

Har sett att Lindex kommer få in en två snygga kjolar som jag är intresserad av.



Paljettkjol som kostar 349kr. Kommer ut vecka 20 i butik och webshop.



Kjol som kostar 249kr. Kommer ut vecka 21 i butik och webshop.

Kjolar kan man aldrig äga för många av hihi.


Bilder från Lindex.

YoGa TiMe!

Då är det dags för yoga i ca en timme.



Min yogamatta från Nike. Sen så måste man även ha tänt en rökelse.



Jag kör Yoga for absolute beginners, har kört med den många gånger. Jag gillar den för man lär sej hur man ska andas med mera, sen så sträcker man ut hela kroppen. Jag behöver inget mer avancerat

Ja TaCk!

Jag måste bara tipsa om dom här två klänningarna som är så snygga och självklart från H&M.




Kostar bara 199kr st.

Jag skulle gärna vilja ha båda två. Tänkt att ha dom till sommar.


Bilder från H&M.


Godmorgon

Idag var det inget roligt väder att stiga upp till, grått, mulet och lite regn. Så idag blir det ingen PW och det är nog lika bra för igår fick jag en träningsvärk som inte var så skön i vaderna. Dom var helt hårda hihi, känns väl lite bättre idag. Försökte att stretcha igår. Har även lite träningsvärk i armarna.
Så idag passar det bra att köra yoga.

Det blir inte att gå ut och äta på restaurang ikväll, men jag ska däremot åka och handla lite saker till imorgon som vi ska ha till vår mysfredag. Det kommer bli en bra middag och god framförallt.

Ha en jätte härlig dag!

Onsdag

Jag vet att det är verkligen tjatigt om min träning just nu, men det är det enda som händer i mitt liv just nu, för annars skulle jag inte ha något att skriva om.

Men visst händer det att jag sitter och surfar runt på webshoppar och drömmer mej bort, men jag kan stå emot hihi. Sen som jag skrev i måndags så är jag hemmafru nu, men bara två dagar till för sen blir det att jobba hela helgen.
Och på måndag ska jag gå och få en halvkroppsmassage, gissa att det ska bli skönt, för jag blir alltid så lugn och salig efteråt.

Redan på tisdag så åker jag till Skellefteå, kommer ta med mej datorn så att jag kan blogga. Kommer vara där enda till söndag. Vilken semester jag kommer ha, kommer bli som en ny människa hihi.

Men nu ska jag upp på crosstrainer och springa, sen blir det en dusch och dricka vatten i mitt vinglas hihi.



Ingen Loka idag.

Godmorgon

Ny dag och jag har lite träningsvärk, men det är bra. Snart ska jag ut på en PW och möta upp min pappa. Så iår blir det första gången jag kommer använda mina easy tone.



Gick med dom förra året, och jag tycker att dom är riktigt bra för man känner i låret och rumpan. Blir bra att gå med dom nu när dom har tagit bort allt grus på vägarna.

Kan säga att jag har redan gått ner ett kg, men som sagt allt går ju upp och ner. Vill tacka för kommentarerna som jag fick igår, blev verkligen peppad hihi.

Jag letade efter mitt måttband igår, men jag hittar inte det. Jag måste nog köpa en ny, eller så får jag mäta mej när jag kommer till mina föräldrar idag.

Ha en riktigt härlig dag idag!

Fortsättning om träning!

Jag trodde att jag skulle dö på crosstrainer idag. Jag sprang för glatta livet, var helt yr efter jag hade tränat på den, det visade att jag hade kört ca 5km. Så det blev en bra träning idag, blev även att träna triceps. Nu går jag verkligen in för det här, fast jag kommer ändå fuska och så. För jag vet att på torsdag ska vi ut på restaurang och äta middag.

Jag kör ingen diet, för jag vill äta vad jag vill. Men inte hur mycket som helst. Mitt största problem är att jag rör mej för lite. Så det är klart att jag äter mer än vad jag göra av med i energi. Så jag ska försöka träna varje dag.

För några år sen körde jag Cambridge och det funkade verkligen bra, men jag blev ingen trevlig person sen så tänkte jag på mat hela tiden, tillomed på maträtter som jag inte tycker om blev jag sugen på. Eftersom man skulle köra en renkur. Sen fick man en dålig andedräkt så man vågar ju inte nästan prata med människor.

Jag vet att det går att äta vad som helst och träna så går man ner i vikt. Det gjorde jag året 2007. Många frågade vad jag gjorde. Jag sa att jag var ute och gick varje dag, hann jag inte på morgonen så gjorde jag det efter jobbet. Sen så drack jag inte heller nå alkohol, läsk och åt inget skräpmat eller godis på någon månad. Men däremot så åt jag oftar, dvs frukost, lunch och middag. Som nu så hoppar jag alltid över nån måltid. Men nu ska jag börja äta oftare.

Man säger nästan alltid att alla människor är beroende av något. Jag är beroende av kolhydrater hihi och shoppa. Det är därför jag har köpstopp, det är väl därför jag gillar så mycket filmen En shopaholics bekännelser, för jag känner igen mej så väl, förutom att jag har ingen kronofogden som är efter mej, har inte heller nå problem med att betala räkningarna.

Det blev ett långt inlägg, med det är för att jag håller verkligen på förändra mitt liv och jag vet att jag måste läsa det här inlägget när det är som svårast så man blir peppad igen hihi. För jag vet att jag kan!


Träna!

Jag var ute i ca 36min och så blev det att gå 3,16km. Det blev ganska så varmt, men jag måste säga att det är kul att ha sällskap när man är ute och går, så jag är glad att jag har min vovve för han är grymt duktig på att gå med. Som nu när vi har kommit hem så vill han leka, han är inte alls trött hihi.



Vovven som vill vara med på allt!

Nu ska jag äta frukost/lunch, det blir att koka två ägg mums hihi. Senare idag blir det crosstrainer en stund, tror att jag ska testa och springa. Som sagt nu är det hårdträning som gäller.

Godmorgon

Solen skiner idag också, så jag ska skynda mej ut för att gå på en PW, har nämligen börjat öka på takten när jag är ute och går hihi. För nu är äntligen vägarna fri från slask IGEN.

Jag var borta hela dagen igår sen så följde även min mamma hem med mej igår så pappa kom och hämtade henne på kvällen. Det var därför jag hade inte tid att blogga. Men det var kul att ha en egen tid med mamma hihi.

Nu måste jag ut och träna, har ett mål att jag måste hinna gå ner 7 kg innan midsommarafton. Dvs det är 6 veckor och några dagar.

Ha en super härlig tisdag!

Godmorgon

Då är man hemmafru igen, enda till fredag hihi. Sen blir det att jobba igen.

Solen skiner idag, så det känns  toppen. Så det blir att försöka att vara ute idag. Är lite små stressad för jag ska åka till mina föräldrar typ nu.

Ha en super härlig måndag!

Godmorgon

Vi har vinter igen, det är bara ta fram vinterskorna och mössan igen. Vi har hela 2 plus grader idag.



Vår gård!

Det var lite läskigt att köra hem igår från jobbet med sommardäcken på, tyckte att alla körde så fort. Så idag vill jag att min sambo skjusar mej till jobbet och även hämtar mej ikväll.

Men jag tycker att det är jätte perfekt väder att jobba i, hade varit lite tungt om det hade varit årets varmaste dag igår eller idag hihi. Så jag är nöjd med min 2 grader. Men imorgon får det bli fint igen för då är man ledig igen.

Såg även att min chef har nu ändrat min midsommarhelg, dvs jag är ledig hela den helgen så det känns super bra. Såg att det blir inte heller så mycket jobba i sommar, det är först till hösten det blir mycket jobb. Så det kommer bli en härlig sommar, hoppas bara nu på fint väder och att det blir en härlig sommar.

Ha en super härlig söndag!


Godmorgon

Se det snöar, se det snöar det var väl roligt...NOT. Kan inte fatta att det snöar så mycket idag, ska visst göra det imorgon också. Det här är ju inget vårväder. Men det passar bra att jobba när det är sånt här väder, men det enda som känns lite jobbigt är att jag ska köra bil nu när vi har äntligen fått sommardäck på den. Det är bara typ två dagar sen vi bytte till sommardäck.
Det blir väl sommar nångång.

Som sagt det blir jobb hela dagen och kvällen samma imorgon. Ska även bli intressant och se mitt sommarschema. För jag fattar att jag lär ju jobba när jag fyller år, nu när man för en gångs skull fyller år på en lördag. Hade ju planer på att fira min födelsedag på Cape East, men vi får se. Som sagt hela min midsommar helg var ju också planerad, men då har min duktiga chef gjort att jag ska jobba den helgen fast det är min lediga helg. Som ni ser så har jag inte riktigt släppt det. Men jag kommer ändå vara glad på mitt jobb idag.

Ha en super härlig lördag!

Let´s go!

Dags att göra min utmaning som jag har fått av gulliga Nina med det fina namnet hihi.

Här är reglerna:

- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Go to their page and tell them they’ve been tagged!
- Do not tag back to the person who has already tagged you.



1. Favoritresmål?
Jag reser inte så mycket, men jag skulle vilja tex åka till N.Y och L.A för att shoppa =)  2. Favoritfilm? Jag ser ju en hel del filmer, den enda som jag kommer på är Hachiko, så sorgsen film. Tror aldrig jag har gråtit så mycket till en film som den. 3. Sommarplaner? Kommer jobba hela sommaren, men jag hoppas att jag kommer ändå ha en fab sommar. 4. Vad gör du helst en ledig dag? Njuter över livet och hittar på något riktigt skojigt.
5. En plats i Sverige som betyder mycket för dig? Fjällen som vi brukar alltid åka till helgen före midsommar. Sen så är min mormors hus en favorit plats också, dvs Skellefteå. 6. Om vi skulle ses, vad skulle vi göra då? Åka ut till vår fina skärgård som vi har i Luleå. 7. Favoritmusik? Jag gillar allt möjligt, men jag är väl mer just inne på Avicii, dvs clubmusik. 8. Vad är du mest stolt över? Jag vet faktiskt inte, inte nått som jag kommer på nu. 9. Högsta önskan? Att alla nära och kära är friska och att jag ska få ett heltidsjobb. 10. Vill du ha barn? och i såfall hur många. Självklart att jag vill ha barn, har alltid sagt 2 men jag är mer inne på 4 just nu hihi, vill ha en stor familj. 11. Vad skulle du göra med 10 miljoner? Se till att dom ökar ännu mera För sen uppfylla alla mina drömmar, väskor... hihi


Mina frågor:

1. Finns det något som du har ångrat som du inte har gjort? 2. Hur gammal blir du iår? 3. Vad är det största som har hänt i ditt liv? 4. Vad gör du om 5år? 5. Hur många syskon har du? 6. Det bästa som du har köpt? 7. Dyraste som du har köpt (bil, lgh och hus räknas inte in)? 8. Vad skulle du göra med 100 000kr? 9. Bästa resminnen? 10. Vart skulle du vilja bo? 11. Om vi skulle ses, vad skulle vi göra då?


Jag vill utmana dessa tjejer!

Maria, Madeleine, Anna-Sofia, Fatima, Sofia, Gizmolinas, Engla, Therez, Frida, Garderobsgrubbel & byråbekymmer , och Inspierme.

Jag hoppas att ni tar den!

Söka och söka!

Då har man sökt ett jobb idag, skicka även in en annan ansökan igår så jag har gjort testet idag. Varför ska man göra ett test? Är inte kunskaperna och erfarenheter det bästa. För det känns precis som att jag har kunnat skriva om vad som helst in min ansökan för jag hade ändå fått göra testet. Men jag vet nu att få ett jobb handlar mer om tur.

Har också fått höra av en som har fått höra från sin chef att man kan bara kasta alla ansökningarna i en trapp och den som landar närmast dej får jobbet utan att läsa dom andra ansökningarna.
Så jepp det handlar helt klart om tur.

Jag hoppas verkligen att det är min tur nu!  Så nu får ni hålla tummarna och tår åt mej hihi.

Godmorgon

Äntligen fredag, med det innebär det jobb för mej imorgon. Så det här är min sista lediga dag idag hihi. Min sambo ska också jobba imorgon. Så det kommer inte hända något speciellt ikväll. Kanske se en film som vi har haft nu en hel vecka här hos oss.

Jag måste ju göra min utmaning som jag har fått för några dagar sen. Nä nu måste jag kicka igång den här dagen.

Ha en fab friday!

Hur går det med mitt köpstopp?

Jag är lite orolig över hur det ska gå för mitt köpstop  om två veckor. Eftersom jag har bestämt mej för att jag ska åka till min mormor och vara där i några dagar. Det finns ju en sån trevlig butik som jag alltid är till när jag är och hälsar på min mormor. Brukar alltid ha med mej en påse därifrån hihi.

För hittills går det jätte bra med mitt köpstop började från den 25 april. Oj såg just att det har ju bara gått en vecka, det var ju inte länge haha.



Sist jag var hos mormor såg det ut så här på hennes gräsmatta, fullt med Gullvivor.

Hård dag!

Jag är inte på topp idag, fryser en hel del. Sen så mådde jag inte så bra igårkväll när jag skulle gå och sova. Jag spyde. Men jag är inget illamående idag så det är ju bra.

Har fått mitt sommarschema idag, är väl inte riktigt nöjd med sak där sen så blev jag ju inte heller gladare efter jag hade pratat med min chef. När jag fick det här svaret, Nina du är bara extrapersonal...Det är inte mitt problem.

Midsommarhelgen är egentligen min lediga helg, men han har stoppat ut att jag ska jobba den helgen. Utan att ha ens frågat mej, här har jag jobbat hela jävla påsken friviligt samt hela jävla julen och det är tacken! Samt att jag har tagit på mej att jag jobbade 6 helger på rad utan att säga något.

Jag ställer alltid upp att jobba, så jag tillomed får ställa in saker som jag har planerat in att göra den dagen man trodde att man är ledig. Man kan säga att mitt jobb har kommit före alla andra.

Det känns bättre nu när jag har skrivit av mej, för jag står för allt det jag skriver. För jag tycker att jag blir orättvis behandlad. För jag vet att jag är värd mycket bättre. Varför ska jag vara så trogen på en arbetsplats när jag egentligen ska bara tänka på mej själv och se till att jag har det bra.

Anna Dello Russo nya samarbetet med H&M!

Tänkte börja med en nyhet som säkert alla andra kommer skriva snart om.

Anna Dello Russo ska designar en glamorös accessoarkollektion för H&M. Accessoarkollektionen för H&M präglas av lyx, lekfullhet och en osviklig känsla för stil. Kollektionen lanseras den 4 oktober 2012 under de internationella modeveckorna och kommer finnas i cirka 140 butiker H&M-butiker världen över och online.

Ikollektionen ingår smycken, solglasögon, skor, väskor samt en resväska - glamourösa och prisvärda accessoarer för en unik och personling stil.

Jag tycker att det här kommer verkligen bli spännande och jag kommer säkert hittat något som faller för min smak.

Min Valborgmässoafton!

Jag gillar att ha stilren dukning, så därför höll jag mej till svart, vitt och rött.



Älskar röda roser.



Bubbel.

Det blev att dricka ett bubbel till tilltugen (Ferrari) och vi öppnade även ett rosé bubbel (Rotari) till det också. För Chapel Hill hade vi till förrätten.



Två sorters tilltugg.



En jätte god pestoröra som dom bjöd på förra årets Nobelmiddag.



Hummer och krabba ost.



Kalix löjromstoast till förrätt.



Till varmrätt, självklart Oxfilé med potatis tarte och vårens primörer.



Till efterrätt Chokladfondant med gräddglass och färska hallon.

Jag kan säga att jag är så super nöjd med maten som vi gjorde och att jag var även nöjd med menyn. Jag och min sambo började redan förra veckan att testa att göra fondant, inte lätt kan jag säga. Men ack så god.

Jag älskar att ha såna här middagar hihi.

I aM bAcK!

Vilken Valborg jag hade, allt blev så lyckad. Har fotat lite grann som jag kan dela med mej. Och jag kan säga att vi var uppe till kvart över 3 på natten för det hade börjat ljusna ut.

Men då mådde jag inte så bra igår, tung i huvudet och trött var man hihi. Därför blev det inget bloggande för mej.

Vi har kanon väder idag så det blir att vara ute, gäller att passa på nu, för till helgen så jobbar jag.

Ha en riktigt härlig dag idag!


RSS 2.0