HaPpY hAlLoWeEn!!!

Nu börjar det, som tur är så har vi godis hemma för snart är det Trick Or Treat som gäller!
 
 
 

Godmorgon

Idag har man vaknat tidigt, man vaknade av att det smattrade regn på fönsterbläcket, men tydligen så har det snöat inatt också. Så idag blir det en innedag.
 
Jag har äntligen fått igång min dator, så idag blir det att visa lite bilder.
 
Ha en underbar tisdag!!!

Godmorgon

Det är något med måndagar, jag har faktiskt börjat gilla den dagen. För då är det en ny vecka och nya möjligheter. Sen så vet man inte heller riktigt vad som händer på den här veckan hihi.
Men hur som helst så är det ju Halloween på onsdag, så då börjar mitt firande. Ni skulle bara veta vad jag ska göra på dom dagarna från onsdag till lördag så skulle ni nog skratta åt mej hehe. Jag ska frossa i att se på skräckfilmer och i allmänt ha super kul hihi. Det ska väl hända mer saker också. Men det tar vi en annan gång.
 
Idag så måste min sambo hjälpa mej att få igång min dator för jag har bilder att visa er, för det har ju hänt en hel del den här senaste månaden. Så det är första prio idag.
 
Jag skulle vilja gå ut och fota idag, för vi har en super fin is, så det har varit en hel del folk i helgen som har åkt skridskor.
Nu ska jag ta till vara den här dagen!
 
Ha en super härlig start på den här nya veckan!

Godmorgon

Redan torsdag och min sista lediga dag, men jag har ju fått vara ledig i 4 dagar så man ska inte klaga hihi. Jag öppnar imorgon så det känns jätte bra, för jag gillar att sluta tidigt på dagarna. Det blir värre på lördag och söndag då man slutar nio på kvällen. Då är som hela helgen förstörd, men som sagt jag är ju ledig nästa helg det är jätte skönt.
 
Idag hade jag tänkt baka, nämligen brownie för jag var sååå sugen på det igår. Men det blir inställt med bakning idag, för jag har ingen sån där form som man ska ha för att göra brownie. Var sugen på att göra den med havssalt, för choklad och salt är ju så gott.
Men jag kommer hitta på något annat att göra.
 
Ha en super härlig torsdag för tänk snart har ni helg och är lediga!

Maison Martin Margiela...

 
Vad tycker ni om samarbetet med H&M och Maison Martin Margiela?
 
Jag hittade ett par byxor som jag blev lite intresserad av, som jag ska kolla in lite extra på när det kommer ut och det är dom här.
 
 
Snyggt att bara ha en enkel svart tröja till dom här byxorna.

Onsdag

Vi har härligt väder idag, dvs plus 4 och strålande sol. Men det måste blåsa som alltid så man fryser ändå en hel del när man är ute, det är bara att ha på sej mössan och vantar.
 
På fredag så blir det att jobba för min del och hela helgen. Då är vi uppe i min femte helg på raken tror jag, men jag har bestämt mej för att vara ledig nästa helg när det är Alla helgonens afton och dag. För jag ska nämligen göra något den helgen hihi. Sen så är det också min lediga helg.
Ska ni fira Halloween nästa helg?
 

Dagens Tips!

 
Det här är dagens tips från mej. Jag älskar Badger cinnamon bay nu när det här höst. För det luktar så juligt, det är nått med kaneldofter.
Det får mej också att längta efter jul hihi.
 
 

Godmorgon

Ser att det har gått några dagar sen jag var sist här. Så vad är det som händer, joo jag har börjat bli sjuk igen. Har fått tillbaka ont i halsen, sen har man fått rethosta. Så ikväll blir det att ta starka grejer. Är verkligen less på att vara sjuk hela tiden. Sen är det så sjukt hur trött jag var igår och idag när jag vaknade, men det är klart har man en förkylning i kroppen så känns och märks det.
 
Nu blir det att fortsätta att slappa och kanske vila en liten stund.
Hoppas att ni har en super bra dag!

Updates

Det blev att vara ute en hel del idag. Har faktiskt skottat snö hihi, trodde ju att allt skulle försvinna idag men icke det. Så då har man fått testa på det. Tack och lov så var det ju inte nå mycket snö så det gick ganska så snabbt. Om jag ska vara ärlig så är jag nog den enda som har skottat idag på vårt område haha.
 
Sen så har jag lastat ved i vår vedstuga eller vad man nu ska kalla det för. För man kommer ju vilja elda då och då i vår kamin när man vill ha mysigt i huset.
 
Jag har även insett att jag måste till Ikea snart. Finns en del saker som jag behöver köpa därifrån. Som jag behöver till min walk in closet. Det finns så mycket saker som jag vill ha i min walk in closet och jag undrar vad min sambo kommer säga att jag vill att crosstrainern ska vara i garaget. För just nu står den i det rummet.

Godmorgon

Snön är fortfarande kvar så man har fått vakna upp till ett vinterland. Tycker att det är härligt.
 
Idag får man se vad man ska hitta på att göra, har väl som inga stora planer för den här dagen. Men det är ganska så skönt att bara få vara.
 
Hoppas att ni får en jätte bra dag!

ViT sOm SnÖ!

Vad ska man säga, äntligen har det snöat. Det är så fint ute och det har nästan i stort sett snöat hela dagen. Min sambo har frågat mej tidigare idag om jag har skottat än haha.
Men jag kommer inte skotta för imorgon så lär allt vara borta igen. Men hur som helst så har jag fått julkänslor idag. Nynnar på jul sånger hela denna dag. 
 
 

Godmorgon

Vad kallt vi har börjat få här uppe i norr, det är frost på gräsmattan när man vaknar på morgonen. Som igår när jag var ute på den sista promenaden med vovven så var det ju minus 3, brrr. 
 
Det märks att min vovve har äntligen fattat att vi ska bo här, det var lite problem i början. Förstår att han blir lite förvirrad hihi. Men nu är han så som han brukar alltid vara och han älskar att få vara ute i skogen på dagarna. Så nu är han ingen city chihuahua längre som ska bara gå på asfalt hihi.
 
Ha en super härlig dag idag!!!

Det där med lampor!

Om ni såg förra veckans Svenska Hollywoodfruar så kommer ni ihåg att Maria Montazami och Kamran hade tjafs om lampan. Kan säga här hemma så är jag och min sambo osams om vad vi ska ha för taklampa över köksbordet. Jag är ju mer inne på att ha nån slags kristallampa, men det är inte min sambo. Så vi får se hur det slutar hihi.
 
Jag har hittat dom här två som jag gillar en hel del, är från EM möbler.
 
 
 
       
Edward kostar 1495kr.    Silvia kostar 1895kr.
 
Nån av dom här skulle jag vilja ha, för det kommer vara den lantliga stilen i köket, eftersom vi ska lämna in vårt köksbord och stolar på målning, för dom ska bli vita. Så därför skulle det vara super snyggt med nån av dom  här lamporna.
 
Visst är ni i Team Nina? Hihi

Torsdag

Jag börjar redan imorgon och jobba. Så det känns bra, har ju ändå fått vara ledig i 4 dagar hihi.
 
Har redan börjat må bättre, har inte ont i halsen längre men däremot så får jag snyta mej ofta och så, men det ska nog gå över snart. Så jag tror att jag är påväg att bli frisk igen.
 
Idag har man varit på återvinningen, slängt lite banankartonger och så. Det känns som att man kommer få vara ofta till återvinningen nu när man bor i ett hus hehe. Men det är ju kul att sortera. På tal om det så måste jag kolla igenom min garderob, jag måste skänka kläder. Har alldeles för mycket kläder som jag inte har använt på flera år.
 
Nu ska jag gå och se på hockey, Luleå spelar ju. Hejja hejja Luleååå.

Godmorgon

Nu så mår jag verkligen inte bra, har riktigt ont i halsen och jag har svårt att prata. För det gör för ont att prata, f-n vad jag blir less. Jag föredrar magsjuka istället för det här. Vill inte bli lika sjuk som jag var i våras. Då var jag sjuk i tre veckor, fick inte heller jobba.
 
Som ni märker är jag på lite gnällhumör hihi, har sovit dåligt inatt också. Så det blev att jag sov lite för länge idag, jag gillar ju att stiga upp tidigt och gå och lägga mej tidigt.
Nu ska jag försöka börja må bättre, blir nog att åka och köpa något för halsen.

Lite updates!

Är inne på min andra dag som ledig. Men till helgen blir det att börja och jobba igen, tog på mej frivilligt som vanligt hihi.
 
Sakta och säkert börjar det bli ordning i hemmet, har tillomed hunnit att köpa två tavlor till vardagsrummet. Men än så länge har dom inte fått komma upp på väggen. Tycker att tvättmaskinen går för fulla muggar i detta huset, det har nästan blivit att jag har tvättat varje dag sen vi fick igång tvättmaskinen.
 
Annars så kan jag säga att jag trivs att vara husägare, känner att man har mycket större frihet, men det är ändå en del saker som måste göras nu när det är höst och så. Men man lär väl sej allt snart hihi.
 
Nu till det som är minus, jag är påväg att bli sjuk. Har börjat få riktigt ont i halsen så jag är inte så nöjd. Har tillomed börjat nysa en hel del. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu...

Godmorgon

Det är helt otroligt, bara för att man är ledig för en gångs skull så ska man vakna så här tidigt. Men jag ska försöka att gå och sova igen.
 
Som ni vet så var det ju kanelbullens dag igår, gissa att jag fick baka många kanelbullar, om jag ska vara ärlig så har jag tillomed drömt om bullar i natt haha. Det ska verkligen bli intressant och få veta hur mycket vi sålde igår. Kan säga under dagen igår så fick vi en beställning på 100 bullar, det var jag som fixade dom, blev rätt nöjd själv måste jag säga.
 
Det kommer fortsätta med lite bilder på min blogg för att jag vet inte vart jag har min kamera, sen så sitter jag inte heller vid min dator. Men jag ska leta på samt försöka starta upp min dator, för jag vill att trådlösa ska funka.
 
Nu ska jag gå och försöka sova en stund till.

Godmorgon

Jag har nästan sovit tolv timmar inatt, det var många år sen jag gjorde det sist. Då kan ni förstå hur trött jag är hihi. Idag ska jag jobba, även imorgon men på fredag så är jag ledig sen börjar jag om igen och jobbar på lördag och söndag. Det hade varit skönt om man hade varit ledig idag, men nu ska jag inte klaga om det.
Imorgon så är det kanelbullensdag kommer få jobba hårt då.
 
Ha en jätte härlig dag!
 

2 OkToBeR

Jag lovade att jag skulle bli bättre på att blogga när det blev oktober. Så här är jag nu hihi, bara en dag försent.
Imorgon så har vi bott i huset i en vecka och har vi fått nån ordning? Nix vi har ingen ordning sen så har vi kartonger överallt. Det kommer ta lite tid innan det är så som vi vill ha det. Men jag ska ta tag i hemmet nästa vecka. För just nu så jobbar jag så mycket, har hittills jobbat 9 dagar av 11 dagar i sträck, så ni kan nog gissa att jag är super trött när jag kommer hem från jobbet. Har nästan jobbat 200 timmar i september månad.
 
Sen har det hänt en del saker i september månad, ni vet intervjuen som jag var på. Fick jobbet, det var ett vik på G4S till januari månad 2013. Men jag var tvungen att tack nej, för efter dagen jag hade varit på intervjuen så stod det i tidningarna och på tv nyheterna att dom ska lägga ner G4S i Boden. Det känns ju inte så säkert att hoppa på något som ska ändå läggas ner. Tyckte att det var riktigt synd för jag tror verkligen att jag hade gillat jobbet. Hade dom inte lagt ner det i Boden så hade jag tackat ja helt utan tvekan!
 
 

RSS 2.0