Godmorgon!

Idag blir det att flytta det mesta, för på onsdag så lämnar vi denna lägenhet. Vi ska tex tömma vårt förråd, men som tur så är allt redan i kartonger så det kommer inte vara något problem. Av alla stora saker som vi äger och som är kvar i lägenheten är tv, soffbord, soffan, sängen och tvättmaskinen, just ja så är garderoben kvar men den ska vi skruva lös helt och hållet.
 
Jag kommer skapa en walk in closet i huset men den får vara lite konstig tillsvidare för sen en vacker dag kommer det bli ett barnrum. Så jag kommer inte ändra nån färger där inne för tillfället så det kommer få se lite lustigt ut hihi. För nu ska vi bo in oss i huset sen blir det att tapetsera och sånt.
 
Jag längtar verkligen tills allt är klart och över, vet inte om jag har sagt vi har ju två inneboende i huset haha,  får se hur länge dom blir kvar. Det är mina föräldrar eftersom dom håller på renovera för fullt i sin lägenhet, dom ska även passa på att renovera badrummet så då är det ju perfekt att dom bor hos oss när det händer. För just nu kan dom inte bo i lägenheten.
 
Ha en super härlig ljuvlig lördag!

Monday

Är ledig idag, det känns skönt, men jag är stressad. Håller på packa för fullt men har fått slut på papper att linda in glas saker. Sen har även kartongerna tagit slut, vi ska fara med ett lass idag även imorgon också, det kommer vara så hela den här veckan att vi åker med något varje dag för nästa vecka flyttar vi. Så nu räknar man ner dagarna hihi.
 
Jag tror att jag tycker att det är värst att packa ner glas grejer, för det tar tid och plats i en kartong. Men jag har i stort sett packat ner alla våra 1000 glas, kan inte fatta att vi äger så mycket porslin, det tar ju aldrig slut...
 
Vad jag längtar tills allt är klart och när man får packa upp allt igen på sin rätta plats. Nästa gång jag ska flytta ska det vara minst om 35år.
 
Jag fatttar inte dom som flyttar ofta orkar med det. Tyckte att det blev lite för snabbt nu när det har bara gått ett och halvt år sen vi flyttade senaste.
 
Nu ska jag göra något annat innan jag ser om det är något mer som jag kan packa ned eller något sånt.

Dinner time!

Jag måste verkligen rekommendera Hemma gastronomi, för det är super kul att ta hem en helg gourmet påse. Sist som vi tog hem så var det ju ankbröst.
 
Med alla dom här ingredienserna så gjorde vi en super god middag. 
 
Drack det här rödvinet till.
 
Idag så är det dom här ingredienserna som vi ska tillaga dagens middag.
 
 
HaPpY cOoKiNg!
 

Fredag den 7 september!

Tiden går fort när man har roligt hihi. Har nu varit husägare i en vecka och det känns fortfarande bra fast att vi inte bor där än hihi.
Men det blev att fira förra fredagen tänkte visa lite bilder från det.
 
Självklart blev det champagne Lanson så god.
 
Så blev det sushi till middag.
 
Den här fredagen kommer också bli bra för vi har tagit en påse från Hemma gastronomi igen så idag blir det älgentrecote med hemavan kantareller samt ugnsrostade körsbärspotatis, lökar, backtimjan samt röda mangoldskott & saskatoonbärssky.

Godmorgon

Idag har man lite huvudvärk, så jag måste nog ta en tablett snart.
Vilken underbar dag jag hade igår och den fortsatte att överraska. Det känns som att det är många dörrar som har öppnats för mej och jag hoppas verkligen att det går vägen nu. För vet ni vad jag ska på en arbetsintervju hihi. Jag har nämligen blivit uppsökt, för det är inget jobb som jag har sökt. Jag tycker att det ska bli super kul att gå på intervjuen så nu får ni hålla alla tummar och tår för mej hihi.
 
Ha en jätte härlig lördag!

Mer till garderoben!

Det har flyttat in en ny topp i garderoben.
 
 
Jag gillar ju döskallar, så den här toppen är perfekt. Kommer från Lindex.
 
 

Nagellack

Det har flyttat in tre st nya nagellack i mitt hem.
 
1. China glaze: 1129 Harvest Moon.
2. IsaDora:: 637 Night Flight.
3. IsaDora: 856 Steel My Heart.
 
Än så länge har jag bara hunnit att testa Magnetic nails, men jag tyckte att det inte funkade så bra med magneten så jag vet inte om jag gjorde fel. Men hur som helst så är färgen jätte fin.
 
Är inne på mörka färger nu när det har blivit höst.

GoDmOrGoN sVeRiGe!

Det är helt sjukt vad jag har vaknat tidigt idag när man för en gångs skull är ledig. Steg upp klockan 05:30 och jag är jätte pigg. Men det är så här idag är det verkligen en speciell dag, för idag blir vi husägare. Så om några timmar så äger vi huset OMG hihi.
Så det blir att fira med sushi och skumpa idag, men det kommer vara lugnt för imorgon ska vi köra lite möbler till huset.
 
Igår kom en och hämtade lite möbler från oss som jag har sålt. Så det ser lite tomt ut i köket hihi. Men vi är ju påväg åt rätt håll.
 
Ha en jätte härlig fredag och helg mina vänner!

Godmorgon

Nu var det ett tag sen ni hörde från mej. Men jag jobbar för fullt, sen är det packa som gäller. Så jag kan väl redan nu säga att det kommer vara dåligt med bloggande i september.
 
Skulle vara ledig hela helgen den som kommer nu, men jag tog på mej att jobba extra. Så det blir bara att jobba söndag eftersom lördag kan jag inte jobba. Men jag är ledig imorgon och det känns hur bra som helst eftersom jag har jobbat sen förra torsdag tills nu.
 
Imorgon är det en stor dag i mitt liv hihi, kan ni gissa vad det är?
 
Nu måste jag göra mej redo för att åka till jobbet.

RSS 2.0