Monday diary

Då har man jobbat färdigt för i år, det känns härligt. Börjar om och jobbar igen den 2 januari 2014. Det var lite körigt idag på jobbet, det kom varor och det var kampanj byte med mera. Så tiden gick snabbt idag.
 
Jag måste säga en sak, jag är så redo för nyårsafton. Har just räknat ihop vad folk ska betala. Det blev inte så farligt så jag tror att dom blir nog nöjda. Men jag tycker är det nyår en gång per år så kan det få kosta lite extra hihi.
 
Ha en underbar kväll!

Godmorgon

Redan söndag, den här helgen har verkligen gått snabbt. Kan inte förstå att nu är det bara 2 dagar kvar till Nyårsafton.
Vi kommer att ha nyårsfesten i år också så det känns super kul. Jag har verkligen planerat en hel del, bara menyn som kommer vara hur god som helst. I år så blir vi bara 6st, men det gör inget jag får ju mindre disk då haha.
 
Idag blir det att sätta in all dryck i kylen, fixa mer is så kanske jag kommer göra efterrätten. Jag gillar att planera fester som sagt.
 
Idag ska hela familjen ut och äta på Waldorf, det kommer bli super gott. För man är less på julmat så nu blir det kinamat istället.
 
Ha en underbar söndag!

LöRdAg!!!

Jag hoppas att ni har haft en underbar vecka som har inneburit julen. Jag har ju som sagt jobbat hela veckan, det blev 7 dagars. Så idag är det min första lediga dag, på måndag börjar jag om igen och jobba.
 
Jag har ändå haft en jätte bra julafton och juldagar. Ni kan aldrig gissa vad jag har fått i julklapp!
En systemkamera hihi, så jag är så lycklig och glad. Nu ska jag bara läsa lite mer om den sen blir det att fota för fullt.
 
Igår hade vi middagsgäster på besök, min sambo kompis och hans sambo. Det är riktigt kul att få träffa dom för det blir inte så ofta när man inte bor i samma stad.
 
Nu måste jag läsa på lite vad som har hänt i bloggvärlden så får jag återkomma med mer inlägg imorgon istället.

Wednesday Diary

Här planeras det för fullt både julafton och nyårsafton. Så idag ska vi vara så duktiga och handla allt för julafton samt lite nyårsmat också.
Måste erkänna att jag älskar att planera hihi. Men det ska bli skönt att man handlar klart allt för julen nu. För jag ska verkligen njuta av julveckan fast man jobbar. Går nämligen på lördag och jobbar till fredag.
 
Igår så jobbade jag, har faktiskt blivit en hel del jobb i december men det blir kul när lönen kommer hihi. 
Nu måste jag fortsätta och skriva min handlarlista, för jag älskar att göra listor också hihi.
 
 

Godmorgon

Det är helt sjukt vad man sover. Men det är kanske inte så underligt för det blir som aldrig riktigt ljust ute, men det är tur för snart så vänder vi mot ljusa tider igen.
 
Idag blir det att fortsätta att göra godis och jag är glad att jag är snart klart med allt för nu är jag less på att göra godis hihi. Man kommer verkligen få äta en hel del godis på julafton haha.
 
Idag känns det lite bättre för nu har jag verkligen pratat ut med min familj och min sambo. Man ska aldrig hålla inne med sånt som är jobbigt. Så jag kommer på andra tankar. Nu ska jag bara tänka på sånt som gör mej glad och jul är något som gör mej glad. Jag skulle vilja se en julfilm, älskar filmen En julsaga om Scrooge. Det är nått som jag vill se varje år hihi.
 
Sen så är jag så inne på att ha en gammeldagsjul, så jag har tillomed varit så duktig på att skicka julkort i år, har inte gjort det på 15 år kanske. Så det är dags att ta tag i gamla traditioner.
 
Ha en underbar dag!

OnSdAg!

På fredag så är det min och min sambos förlovningsdag. Men vi kommer fira det först på lördag för på fredag är det fullt upp. För då ska vi fira min pappa.
 
Så ska jag även jobba på fredag även hela helgen, ska erkänna det känns lite tråkigt men det kommer gå bra. Man har ju bara två helger kvar att jobba på detta året. Det har som varit skönt att man har varit ledig när det är advent. Jag älskar ju december för det är så mysig månad. Om jag ska vara ärlig så skulle jag inte ha nå problem att ha semester hela december hihi.
 
Nu måste jag ut med vovven, inte så kul när det är svin halt ute.

Mitt så kallade liv!

Kan väl inte påstå nått annat att mitt liv är just nu som en berg och dalbana, ganska så jobbigt faktiskt. Men det är väl det som heter livet hihi. Har varit så ett bra tag, men just nu är det som jobbigaste.
Jag funderar så mycket och jag kommer inte på nå vettiga svar, det enda jag vet att jag måste vänta och se. Jag vet att jag kommer snart dela med mej vad det handlar om, men just nu kan jag inte det. Så ha tålamod med mej.
 
Annars då? Jag var till Skellefteå igår med min mamma och det var jätte trevligt, det blev även att man tänkte på min mormor. Och som jag sa till min sambo igår att jag saknar henne så mycket.
 
Kan berätta att idag mår inte min vovve så bra, så det är tråkigt för jag vet inte vad jag ska göra. Så jag hoppas att han mår bättre snart och kommer vara helt frisk imorgon.
 
Nu sätter jag punkt här och ska fortsätta att göra klart mina lingontryfflar och så hoppas jag att jag är på bättre humör imorgon.

GoDmOrGoN lÖrDaG!

Idag är det julfest, så jag håller just nu på vänta att nagellacket ska torka så jag får sen duscha och göra mej klar.
Min sambos jobbarkompis med sambo ska komma till oss före så det är lite stress, för jag vet inte när dom kommer hit hihi.
 
Jag tycker att det kommer bli en kanon bra dag idag, min sista ledig helg för nästa helg börjar man jobba helger igen. Sen det bästa av allt jag fixade granen igår så nu är jag verkligen klar med allt julpynt för i år. Nu är det bara njuta fast jag har kvar att göra lite godis som jag ska försöka göra klart imorgon.
 
Ha en trevlig lördag!
 
 

Friday Diary

Det har varit fullt upp den här veckan. Har jobbat sen har jag även gjort julgodis men jag har fortfarande 4 sorter kvar att göra. Vissa bakar 7 sorters kakor och jag gör istället 7 sorters godis hihi.
 
Just nu sitter jag och förbereder mej för att ta fram granen och pynta den, av nån konstig anledning har jag ingen ork just nu är lite små yr. Men det är kanske för att jag har just varit ute och skottat snö. Men men, ja får väl ork snart så då är det bara börja.
 
Imorgon blir det julfest med min sambosjobb så det kommer bli super kul, det är den enda julfesten som jag går på eftersom vi har aldrig med mitt jobb, skulle det bli en julfest så skulle det bara bli jag och min chef haha.
 
Nu kickar vi igång denna fredag!
 
 
Älskar vita hyacinter. Det är jul.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0