Godmorgon Påskafton!

Det har varit fullt upp dom senaste dagarna. Ni vet att jag jobbade skärtorsdag och igår. Men nu har jag påsklov hihi.
Igår efter jobbet var det stress för vi skulle bort på middag rätt så tidigt på dagen. Hade jätte trevligt, ni ska få höra mer sen.
 
Idag är det vi som har påskafton morgonen. Kl 11:00 så kommer familjerna. Så vi ska sitta ute vid vår grillplats och grilla allt möjligt gott, från korv till pinnbröd. Kommer bli gott.
 
Nu vill jag passa på och önska en stor och trevlig påsk. GLAD PÅSK!
 
 

Wednesday Diary

Idag har jag verkligen fått känna mej som 16år igen, för jag tog nämligen bussen in till stan. Så det kändes nästan som att jag skulle till skolan, eftersom när jag gick gymnasiet så har jag i stort sett hoppat på samma buss och samma busshållplats som jag gjorde idag. Det känns härligt.
Blev full i skratt när jag skulle åka hem från stan och hoppade på bussen så kommer en äldre man som ska åka samma buss till samma område som jag bor på och gissa vad han hade för handväska?
Joo, han hade en Gucci, det gillar vi hihi. Det är så det ska vara haha.
 
Jag hade verkligen en trevlig lunchdejt med min vän idag, började prata om Valborg. Det kan hända att jag ska fixa ihop ngt. Brukar ju alltid vara premiär för att grilla då och vad skulle inte passa bättre än vår Weber hihi. Vi får se.
 
 

Godmorgon

Idag blir det en sväng till stan för att jag ska luncha med en vän, det kommer bli trevligt. Får se vart vi kommer gå.
Igår var jag på födelsedagskalas hos mina föräldrar, fick äta en jätte god tårta med jordnötter, kola och choklad. Gillar verkligen den kombinationen. Så var det massa annat gott.
 
Imorgon så börjar påsken och då börjar jag också jobba. Men det kommer verkligen vara lugnt arbetspass och bara prata om fredag så kommer det vara lugnt. Inga varor som kommer sen kommer det väl inte heller vara så mycket folk kvar i den här stan för dom mesta åker ju till stugan och firar påsk. Så sen är jag påskledig hihi.
 
Då är det dags att kicka igång denna onsdag!
Ha en fab dag idag!

Lakrits!

 
Måste tipsa om dom här godisarna. Dom är super goda, det är med lakrits och mandel. Jag älskar lakrits så dom är helt perfekta. Är från Anthon Berg.

Mina älskade tulpaner!

Jag tror att jag är nu inne på min tredje vecka med att köpa tulpaner. Och jag tycker att det är lika kul varje gång.
Den här gången så vill jag ha mer färg eftersom det är påsk, men jag insåg en sak idag att jag har köpt lite höstiga tulpaner. Men det var för att jag var så inne på gula tulpaner, inser att jag skulle egentligen ha köpt lila och rosa haha.
 
 
Som ni ser blev det gula med rött i och oranga med gult i. Får som sagt köpa rosa och lila nästa vecka istället.
 
 
Papegojtulpaner till hallen.

Våffeldagen igår!

Igår kände jag mej verkligen som en hemmafru när jag stod och gräddade våfflor. För det känns som att vi har börjat köra stenhårt med traditioner, är det för att vi har flyttat till ett hus eller för att man har blivit äldre? Men det var verkligen gott med nygräddade våfflor med grädde och hallonsylt till, mums!
 
 

Tisdag

Idag så är det ingen vanlig dag, för det är min mammas födelsedag, hurra hurra! Hihi.
Jepp, så idag blir det födelsedagskalas, det blir trevligt. Men först blir det en lunch med familjen. Sen på kvällen så får mamma presenten.
 
Igår köpte vi äntligen vår efterlängtade Webergrill, så det kommer grillas mycket i sommar, men det är ju så det ska vara.
 
 
Den här kol/briketter grillen har vi köpt. One-touch Premium 57cm, jag är verkligen sååå nöjd.
Hann även en sväng förbi Blomsterlandet igår och köpte nya tulpaner. Så nu står det fräscha tulpaner i hallen och i köket och dom är färgglada, dvs inte vita hihi.
 
Bild från: Weber.

Godmorgon

Vilken helg man har haft. Måste nog säga att den här helgen som har varit har nog varit en av dom bästa på jätte länge. Det har bara varit jag och min sambo. Ni vet att vi startade på fredagen med fredagsmys, sen på lördag var vi ute och grillade hela dagen och igår blev det att åka skoter. Vi åkte skoter in till centrum och såg alla människor som var ute och gick på isen, sen åkte vi ut till Hertsön, var tänkt att vi skulle åka till Lövskär och hälsa på en kompis till min sambo. Men då hade vi åkt så länge skoter och jag började känna av i nacken, så jag ville åka hem.
Det här var nog sista gången jag åkte skoter för i år, för nu till helgen är det påsk och då blir det inte att åka nån skoter sen börjar jag och jobba mina helger igen. Gillar inte att åka skoter när det börjar bli blött på isen.
 
Ja ni, nu börjar påskveckan, ska jobba skärtorsdag och långfredag, men sen får jag lite påsklov hihi. Vad ska ni göra till påsken?
 
Ha en super härlig start på denna nya och sista veckan i mars månad!

Godmorgon

Det är konstigt att man ska stiga upp så tidigt när man är ledig, men det blir att vakna tidigt för det blir så fort ljust ute så då går det inte att sova längre. Men jag älskar ljuset så det gör ingeting. Då har man istället en lång härlig ledig dag framför sej istället.
 
Det ser ut som att det kommer bli en härlig dag idag också, det blir nog att åka lite skoter men först ska vi starta med en härlig frukost. Surdegsbröd, salami och juice, kan det blir bättre start på denna härliga dag? Hihi.
 
Ha nu en riktigt super skön söndag!

Utomhusaktivitet!

 
Det blev att sitta ute idag från klockan 10:00-15:00. Man är fortfarande mätt, men jag har ju kvar en del av alla ingredienser från igår av alla tilltuggen så det kommer få bli vår middag idag, men mycket senare ikväll hihi.
 
 
Korgen som jag hade ut till vår grillplats. Korv, deg till pinnebröd och smet till slobban (kolbullar).
 
 
Slobba med fläsk.
 
 

Fredagsmys

Igår var vårt fredagsmys super mysigt och gott.
 
 
Svarta och gröna oliver, mozzarella-tomat och basilka spett, salamirullar med färskost, bruschetta gjord på surdegsbröd med tomat, det sista är parmesan.
 
Självklart blev det att dricka bubbel till det här.
 
 
Till middag blev det Knaperstekt ankbröst med backtimjan & vitlök, hasselbackspotatis, mjölkudds shiitakesvamp, sotade lökar & vårlök samt körsbärssky. Kan säga att det var också super gott.
 
 
Det här vinet blev det till maten och det passade utmärkt.

Godmorgon

Vilken dag vi hade igår, som ni vet så älskar jag fredagar och den här dagen kommer inte heller vara så dum. Vi hade riktigt fredagsmys och jag har fotat så ni ska få se. Jag gjorde så goda tilltugg innan vi skulle tillaga middagen som var ankbröst. Men det var ändå lite stressigt igår eftersom jag jobbade igår sen skulle man åka iväg och handla alla saker som jag behövde, ville egentligen att allt skulle vara klart tills min sambo kom hem, men det hann jag inte. Kan säga att han blev verkligen nöjd med tilltuggen.
 
Idag blir det utomhus aktivering, blir frukost lunch ute vid vår grillplats. Så allt ska tillagas över glöd hihi. Det kommer bli gott, ska ta med mej kameran också så får jag fota. 
Nu måste vi ut i det här fin vädret.
 
Hoppas att ni också har lika underbar dag framför er som vi har!

Flowers for me!

Jag var ju till Blomsterlandet igår och köpte lite nya blommor, dvs vita tulpaner och körsbärskvistar.
 
 
Nästa vecka kommer jag köpa tulpaner som har en annan färg, dvs inte vita.
 
 
Mina körsbärskvistar, som kommer blir snygga om några dagar.
 
Det här är en av mina vardagslyx som jag älskar.

Godmorgon

Vilket go väder man har vaknat upp till, solen skiner och det är plus grader. Så nu måste man verkligen ut, för en sån här dag kan man inte sitta inne.
Så det blir mitt dagliga pass att gå ut på en pw, sen så är det ju även städdag idag. Så jag har ändå lite saker att göra nu på morgonen.
 
Ha nu en riktigt härlig dag!

Wednesday diary

Vilken start den har dagen har haft. Jag har hunnit med att vara ute på en pw, jag har även hunnit att vara till Blommsterlandet och köpt två buketter vita tulpaner och körsbärskvistar för det vill jag ha istället för påskris.
Så nu kan jag göra vad jag vill hihi.
 
Jag har tillomed planerat vad som händer i helgen, på fredag så blir det självklart fredagsmys. Har bokat en påse från Hemmagastronomi, blir knaperstekt ankbröst med backtimjan & vitlök, hasselbackspotatis med surdegsströbröd, mjölkudds shiitakesvamp, sotade lökar & vårlök samt körsbärssky. Det kommer bli riktigt gott och på lördag så kommer vi vara ute och grilla, så klart på vår grillplats. Som sagt man har många härliga dagar framför sej.
 
 

Godmorgon

Var ju på kalas igår och fick äta min älsklingstårta, den är så god hihi. Sen det bästa av allt jag har äntligen börjat gå ner i vikt, det känns bra. Men jag tycker också att jag har börjat få rätt så hyfsad kondis. Nu är man allafall påväg åt rätt håll.
Så jag kommer fortsätta med min pw, blir idag också fast det inte är så varmt och ingen sol. Nu är man ju ännu mer peppad eftersom det börjar och hända saker.
 
Sen kommer det väl inte hända så mycket idag förutom att det blir att slå igång tvättmaskinen. Skulle även vilja köpa nya tulpaner eftersom nu har dom vissnat dom som jag har.
 
Ha en jätte bra dag!

Påskpynt!

Tänkte visa lite mer bilder från mitt påskpynt i vardagsrummet.
 
 
Själva vardagsrummet känns gult skulle man kunna säga, så därför tycker att det här påskpyntet passar till vår matgrupp. Sen kan jag säga att matgruppen är gammal, typ äldre än mej hihi. Men jag är uppvuxen med den, så jag tycker faktiskt att den är fulsnygg haha. Det är allafall skönt att sitta på stolarna.
 
 
Min söta påsklilja i en söt te mugg, finns det nå sötare? Hihi. Blir jag också lycklig att se när man är i vardagsrummet.
Det är verkligen trevligt med påskpynt. För ni vet hur det ser ut i mitt kök, men jag visar samma bild igen.
 
 
Dom äggen passar bra där, för i köket är det mer vitt.

Monday

Skönt att det är måndag igen och man är ledig, så vi får se hur länge jag kommer vara hemmafru. Det känns otroligt bra att man är ledig till helgen.
Helgen som har varit, har bara varit  jobb och jobb, men på fredagen hade vi en liten middagsbjudning för att det var hockey också. 
 
 
Blev en påskdukning, mycket färg hihi. Som ni ser så åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och drack pinot grigio.
Det var en riktigt trevlig fredag förutom att Luleå förlorade.
 
Idag så har jag hunnit med en pw, fast det blåste riktigt kallt, men det känns otroligt skönt att man har kommit igång hihi.
Ska på födelsedagskalas idag, ska fira två st, den ena fyllde år redan i förra veckan.
Så nu får man äta tårta med gott samvete hihi för att man har varit ute på en pw.
 
Hoppas att ni har en underbar start på denna nya vecka!
 
 

Godmorgon

Äntligen fredag, då blir det fredagsmys.  Sen blir det att jobba hela lördagen och söndag. Så idag blir det att passa på att njuta att vara ledig denna dag. Men självklart blir det en PW, men jag har lyckats med en sak idag, har fått en låsning i ryggen så just nu önskade jag verkligen att min sambo var hemma för han brukar lätt fixa mina låsningar. För jag har ont när jag drar djupa andetag. Ingen bra start på den morgon.
 
Som vanligt så lyxar vi till på fredagar, äta gott och dricka ngt gott så det fortsätter vi med hihi. Det kommer bli trevligt.
 
Vill dela med mej dom här bilderna för dom får mej så glad varje morgon när jag stiger upp och jag säger bara lyx lyx lyx hihi.
 
 
Jag älskar min vita tulpaner, kan inte låta bli att le när jag ser dom.
 
Jag kan verkligen inte få nog av tulpaner, sen så är jag så glad att dom är fortfarande fina, tror att det var i tisdags jag köpte dom. För nu vet jag att dom kommer vara fina hela helgen också, perfekt.
 
Ha nu en riktigt fab fredag!

VIP

Igår så var det hockey och Luleå vann, så det var trevligt. Vi satt som vanligt på våra VIP platser, dvs i tv-soffan i vårt hem, men jag tycker faktiskt att dom är dom bästa platserna hihi. Ingen kö till toan eller nått sånt haha.
Och självklart blev det tapas att äta framför tvn, det var vår middag.
 
 
Älskar Tapas, det var ost, korv och oliver och självklart två glas röd vin.
 
På fredag är det hockey igen och vi sitter självklart på VIP platserna, fick höra att det blir två rätter då hihi.

Träning!

Jag kan inte fatta igår höll det inte på bli nån PW, men sen så tänkte jag om och vara ute och gick. Och det var så skönt efteråt. För nu är jag peppad igen för att gå på en PW, det blir trevligt för jag ser att det har blivit förbättringar. Det är mycket lättare att gå och så går det snabbare. Använder programmet Sports Tracker på min mobil. Jag älskar det programmet, för det har allt. För jag håller på tävla mot mej själv.
 
Så snart blir det att gå en PW i detta fina vädret. För mitt mål är att vara ute och gå varje dag oavsett vädret.

Godmorgon

Idag blir man lurad av vädret. Det ser ut som att det är varmt ute eftersom solen är framme. Men det är kallt, blir riktigt brrr när man är ute. Men jag ska ju ut på min PW, hoppas att det blir varmare.
 
Ikväll smäller det då är det hockey. SM-slutspel, men det är många matcher kvar till ett SM-guld. Men det blir iallafall se den första slutspel matchen mot Frölunda. Det är som kul att se på hockey när man kommer som in i matchen, för jag gillar ju inte annars att se på sport.
 
Det blir att fortsätta och städa idag sen får man se om vi kommer få besök av vänner idag för att se på hockey. Så ser denna onsdag ut för mej.
 
Ha en underbar dag idag!

Good Day!

Det jag shoppade igår var två silver ägg. Och jag tycker jätte mycket om dom, har egentligen varit ute efter Day Homes tre silver ägg men det kostar ju över 1000kr, så jag är nöjd med mina budget köp för bara 158kr hihi.
 
 
Har passat på att ta fram lite påsk saker idag och små städat. Ska även fortsätta och städa mer imorgon.
 
 
 
 

Godmorgon

Det ser ut som att det kommer bli en fin dag idag, men än så länge är det lite för små kyligt att vara ute. Så jag får vänta en liten stund innan jag ska ut på min PW.
 
Jag var en sväng förbi stan igår, köpte hem två saker som min sambo trodde var salt och pepparkvarn men så var det inte, ni ska få se det senare idag. Förra året hann jag inte med att köpa det för då var det helt slut såld. Men nu har jag det äntligen på köksbordet.
 
Tror inte att det kommer hända så mycket idag, men det känns rätt så bra, för man behöver inte vara på vift hela tiden hihi.
 
Ha en riktigt härlig dag idag!

Chict!

Idag blev det att inskaffa lite vardagslyx, dvs köpa vita tulpaner.
 
 
En bukett hamnade i köket.
 
 
Den andra buketten i hallen.
 
Så nu blev hemmet mer chict och lyxigare, en nöjd hemmafru så får jag en nöjdare man i huset hihi.
 
 

Godmorgon

Vilken rolig dag jag hade igår.  Eftersom jag slutade tidigt igår så hann jag med att sitta ute en stund när jag kom hem från jobbet. Det blev att grilla sen var jag och min sambo ute och åkte skoter i ca en timme. Vi åkte till ett ställe som heter Rutvik. Det var riktigt härligt, men jag frös sen en hel del när vi kom hem, tog ett tag innan jag fick upp värmen i kroppen och jag hade jätte ont i nacken igår men  idag upplever jag att jag har lite ont i halsen. Så vi får se om man bli nå mer sjuk.
 
Det verkar som att det är jätte bra väder ute, så det blir att gå på en PW idag, för det är ingen ide att hålla sej inne. Ut till till solen, vilken härlig tid vi har framför oss. För det är nu som jag gillar vinter hihi.
 
Ha en super bra måndag!

Det slår aldrig fel!

Vad är det för dag idag, jo det är min jobbar dag idag hurra hurra. Himlen är alldeles blå och solen är framme, nog är det typiskt, det slår aldrig fel. Det är alltid fint väder när jag jobbar, som förra helgen när jag var ledig var det typ snöstorm. Men jag har bytt pass imorgon så jag hoppas att det här fin vädret håller i sej, för vi ska ut och grilla när jag kommer hem från jobbet för då slutar jag två istället för nio på kvällen.
 
Nu börjar det bli dags att göra mej klar för att åka till jobbet. Tror att det kommer bli en lugn kväll eftersom det är ju melodifestivalen ikväll, final! Men jag tror att jag kommer ha mycket att göra från 14-18 kommer det nog vara en hel del jobb. Men det är bra för då går ju tiden fort, är det inte så?!
 
Ha en jätte härlig lördag!

My life!

Då var det äntligen fredag igen, veckorna går verkligen fort. Imorgon så börjar jag jobba min helg, igen, men det känns bra fast jag kommer missa melodifestivalen hihi, får spela in det och se det senare. Men på söndag ska jag få öppna så det känns underbart får bara hoppas att det kommer vara fint väder då så man kan vara ute och grilla när jag kommer hem från jobbet.
 
Idag ska vi bort på middag så då blir det även dricka lite cava hihi, fast det får bli lugnt ska ju kunna köra bil imorgon hihi. Men det känns skönt att få komma bort ibland.
 
Jag har äntligen kommit igång med min träning var ute och gick i en timme och nio minuter igår och det var mycket uppför så det kändes. Det är verkligen en härlig tid att vara ute och gå nu. Snön gnistrar så fint och solen skiner.
 
Ha en härlig helg!

Godmorgon

Lördagen blev riktigt lyckad, allt smakade bra och det var gott. Våra vänner gillade det också så det kan inte bli bättre. Och det här kommer vi göra om fler gånger.
 
Idag så har vi bjudit hem lite folk för det är hockey, och det är alltid kul att vara några st som ser tillsammans, blir som mer stämning. Men än så länge har jag ingen koll på hur många vi blir haha, det kanske blir bara jag och min sambo haha. Men jag har ändå tänkt fixa ngt till matchen. Jag är ju en sån som gillar att folk ska ha det bra hos oss. Men vi får se vad som händer.
 
Ha en jätte härlig dag!

Godmorgon

Idag så är det precis ett år sen vi var till Uppsala på en fest och hade super kul och det var då jag testade för första gången jäger. Så jag kan ju säga idag så kommer det bli jäger, den kommer få vara inblandad i två olika drinkar. Det är två vänner till oss som kommer idag, vi skulle ha varit två till men dom kunde inte komma. För jag hade egentligen tänkt ha en afterski fest på dagen och sen en melodifestivalfest på kvällen. Så nu blir det bara en melodifestivalfest. Men det kommer bli jätte bra.
 
Fixad ett tilltugg igår, så nu har jag bara tre st kvar att göra nu på morgonen. Blir lite stressig dag idag, för jag måste även hinna städa lite snabbt också hihi.
 
Nu kickar vi igång den första lördag som är i mars! Ha en super härlig lördag!

Äntligen fredag!

Och man har jobbat klart för denna vecka. Är så otroligt glad och lycklig över att vara ledig i helgen för imorgon blir det mello fest här hos oss. Så det kommer bli super kul, måste redan ikväll börja och förberedda vissa tilltugg som vi ska ha till mellon, men vi ska först bjuda på middag och det blir hemmagjord sushi innan mellon börjar. 
 
Ikväll kommer det blir en lugn kväll, för jag håller på och kokar palten just nu, så vi kommer komma i paltkoma senare ikväll. Men det är värt det, för palt är så gott och så vill man även dricka ett stort glas mjölk till det.
 
Vi ska även se Skyfall, för vi hann aldrig se den på bio. Blir som sagt en mysig start på denna helg.
 
Ha en lovely friday!

RSS 2.0