Godmorgon

Go vädret håller i sej, men till helgen vänder det då blir det regn och då jobbar jag hihi. Man är ju så glad när det är så här fint väder.
 
Om några timmar ska jag åka iväg och köpa dom sista blommorna och kryddorna till min trädgård sen är jag klar med allt. För ikväll ska jag rensa ogräs det blir inte så kul.
Myggen har kommit för i år, men det är bara till mej dom kommer, har fått en hel del myggbett och min sambo har noll. Så myggorna älskar mej och det kommer bli värre.
 
Nu ska jag ut i solen med mitt glas Loka citron.
Ha en jätte härlig dag och jag hoppas att solen skiner på er också!

Onsdag!

Wow, vilken sommar vi har, jag bor nu för tiden ute. Och när jag inte är ute så jobbar jag, så man kan säga att jag har fullt upp. Vi lever som kungar och drottningar, grillar hela dagen lång och njuter.
 
Ni vet ju att jag hade min första sommarfest i lördags och det blev hur bra som helst, och vilken meny vi hade hihi. Blev en hel del bubbel, ska kolla igenom bilderna som jag har fotat. Sen ska det få ett eget inlägg.
 
Nu ska jag ut och fortsätta och sola.

Fredagsmys!

Igår var vi på fredagsmys hos mina föräldrar, men det var bara jag, min sambo och min mamma. Vi blev bjuden på så mycket gott. Exakt så ska det vara hihi.
 
 
Självklart tilltugg och rosé bubbel.
 
 
Till förrätt avokadohalva med kräftröra.
 
 
Potatisterrin med lövbiff och en god ost och päron i.
 
 
Rabarberpaj till efterrätt.
 
 
Och så avslutar vi med en bild på lillgubben. För han var ju självklart med oss.
 
Vi hade en jätte bra fredag som vanligt och nu ska jag börja göra mej redo för vår sommarfest/middag. För dom är här om 3 timmar.

Mer ute bilder!

Nu är det inte långt bort att jag har köpt alla blommor som jag vill ha i kruka. För nu har det äntligen flyttat ut en växt på bordet, exakt den jag var ute efter.
 
 
Jag tycker att det blev hur bra som helst, är riktigt nöjd.
 
 
Självklart måste jag ha en röd miniros i den här fina krukan, har ju haft så några år tillbaka.
Man kan ju inte bytta något som funkar hihi.

Godmorgon

Vilket väder vi har, man har inte alls tid att sitta vid en dator nu när det är sommar. Man ser hur fort det har blivit grönt den här veckan, så idag ska jag nämligen klippa gräset för första gången i år. Det blir kul, för det är alla fall bättre än snöskottningen hihi. Kan inte heller förstå att gräset växer så fort.
Sen det bästa av allt det har börjat komma upp blommor i vår rabatt. Påskliljorna blommar för fullt haha och snart kommer även tulpanerna slå ut, vilken dag som helst.
 
På lördag kommer jag/vi ha årets första sommarfest, det kommer bli super kul. Gillar ju att planera fester. Så det blir bra och självklart kommer huvudrätten bestå av grillning. Mer än så kan jag inte skriva om just nu. Men det kommer hända saker hihi.
 
Ha en super härlig dag, för snart är det helg!

Bilder från fredag!

Som vanligt hade vi en lyx fredag.
 
 
Vi drack det här goda rosé vinet. Måste nog säga att det är det bästa rosé vin som jag har testat.
M de Minuty Rosé kostar bara 99kr och finns på Systembolaget. Perfekt att dricka en varm sommardag!
 
 
Sen blev det att öppna en flaska bubbel, Prosecco. Så hade vi minipizza till tilltugg.

Vår oas!

I fredags så köpte jag två gröna växter och det blev super snyggt. Är verkligen nöjd.
 
 
Den i mitten har jag haft inne hela vintern, så jag är glad att den överlevde har även kvar en till sån inne.
 
 
Ska även skaffa en blomma till bordet, såg att på Blomsterlandet har dom en mini variant av den blomman som är i mitten vid stenen. För jag tänker ha en sån blomma på bordet.

Shoes!

I januari så beställde jag skorna från Brandos, för jag gillar verkligen den här modellen. Så nu har mina wedge sneaker äntligen fått börja komma ut mer.
 
 
Märket är Ash: Bea Bis.
 
 
Dom har den perfekta kilklacken dvs bara ca 6 cm. Så jag är super nöjd över dom
 

Godmorgon

Vilken sommar vi har haft i helgen, jag har varit ute hela dagarna lång och bott i mina jeansshorts hihi. Så förhoppningsvis har man fått lite färg på benen.
Jag har verkligen haft en underbar helg, fredagsmys i fredags och på lördag var vi hos mina vänner på middag och igår lite hus göra. I veckan ska jag ta tag i blombänkarna, dvs ta bort vissnade blad med mera.
 
Idag är det mulet och bara 13 grader, så nu lär man frysa när man kommer ut hihi. Men nu måste jag ut med min vovve.
Kommer visa bilder från min helg senare idag!
Ha en jätte bra start på den här nya veckan!

Förra veckans fredagsmys!

Förra fredagen så var vi hos mina föräldrar och fick en jätte god trerätters middag. Börjar med tilltugget och bubbles.
 
 
Ostkuber med mörkchoklad och flingsalt, så gott är det. Mums!
 
 
Bubbles.
 
 
En jättegod paj med skaldjur.
 
 
Gott vitt vin, som vi drack till förrätten och huvudrätten. Huvudrätten var fiskgratäng, tror det var rödspätta.
 
 
Efterrätten Creme brulee.
 
Som ni ser så hade jag en jätte bra fredag förra veckan.
 

Godmorgon

Äntligen fredag och då blir det fredagsmys. Vid det här laget så vet ni vad det innebär, grilla. Det bästa av allt vilken värme vi har så nu kanske man tillomed får sitta ute och äta. Det kommer även bli årets första glas rosévin.
 
Har bilen idag så jag ska åka iväg och handla lite saker. För idag blir det ingen förrätt eller tilltugg, det får bli ostbricka istället efter maten, det blir gott.
Förra fredagen var vi hos mina föräldrar och fick äta gott och dricka gott, kommer ju på att jag inte har visat nå bilder så jag ska göra det idag.
 
Känner redan på mej att det här kommer bli en bra helg, bara värmen håller i sej så blir det bra.
Ha en jätte härlig fredag och helg!

Vill ha vill ha!

 
Dom här skorna skulle jag mer än gärna vilja ha. Dom är ju så snygg och kostar bara 550kr. Jag vet inte vad jag ska göra hihi.
 
 
Bild från: & other stories.

Godmorgon

Äntligen kan vi börja prata om att vi har fått värmen hit uppe i Norrland. 23 grader det kan ju inte bli bättre, nu vill jag att det ska vara så hela helgen.
Jag ska alldeles strax gå ut och sätta mej och försöka få lite färg på benen.
 
Ikväll blir det ett restaurangbesök kommer inte ihåg sist när jag var ute och åt på en restaurang, kan nog vara förra sommaren. Så det kommer bli mysigt. Lite lyx måste man få ha på en vardag hihi.
 
Ha en super härlig dag idag!

Wednesday diary

Det blev en liten bloggpaus, men nu är man tillbaka igen. Har ju jobbat hela helgen blev från fredag till söndag. Så jag är på min tredje dag som ledig eller som jag alltid brukar säga att jag är hemmafrun just nu hihi. Vad passar inte bättre då än att städa och tvätta.
 
På lördag ska vi till mina vänner på middag och självklart se Eurovision Song Contest, det kommer bli super kul. För det är alltid kul att vara några stycken som ser det tillsammans.
 
 

Grillningen igår!

 
Det blev att grilla biff med kappa, tomater, rödlök och squash.
 
 
Det färdiga resultatet och det var super gott.
 
 
Självklart vin till maten. Texas Longhorn kostar 89kr. Riktigt bra vin till grillade rätter.

Dörrförsäljare!

Lyxen med att bo i ett hus är att ibland kommer det bra dörrförsäljare, så man kan köpa sånt här.
 
 
Rökt röding, vi åt en liten bit från den igår och den är super god. Så nu på morgonen blir det att äta resten av den till frukost.

Godmorgon

Varför kan det inte vara sol idag när äntligen jag och min sambo får den här lediga dagen tillsammans? Men man kan inte få allt.
Igår så blev det grillad till middag och när vi stod ute och grillade så var det rätt så kallt, vi har än så länge inte haft nån varm dag när vi har stått ute och grilla hihi.
 
Idag får vi se vad vi hittar på, men jag skulle vilja att det händer något roligt.
Ha en jätte bra dag!

Pergolan

Vilken dag man har haft. Det har varit helt underbart och sitta ute.
 
 
Här har jag suttit idag med min mamma och skvallrat och fikat kladdkaka. Som ni ser har en blomma fått flytta ut, det var den murgröna som jag fick liv i igen förra sommaren, men nu är den på väg att dö igen. Men nog ska jag få liv i den igen hihi. Det är tredje eller fjärde sommaren som jag har den.

Godmorgon

Idag blir det att sitta ute och njuta av det fina vädret som vi har fått. Man får äntligen se solen hihi. Sen så är jag så glad för att min sambo är ledig imorgon, så tack för röda dagar!
 
Så idag blir det att grilla som vanligt, måste säga att grillen var helt klart värt sina pengar eftersom det blir att grilla minst en gång i veckan.
Jag gillar verkligen våren eftersom man vet att man har hela sommaren framför sej, så det är verkligen bara njuta nu.
 
Hoppas ni har en bra dag!

Fredagsmys!

I fredags hade vi som vanligt fredagsmys. Och det betyder att grillen åkte ut och vi grillade oxfilé och det var så gott. Även förrätten gjorde vi på grillen, har blivit min favorit.
 
 
Förrätt: Grillade grönsaker. Squash med mozzarellaost och tomat.
 
 
Varmrätt: Helgrillade oxfilé.

Ytterdörren!

När jag kom hem från Blomsterlandet igår så fick två dörrkransar följa med mej hem.
 
 
Ville ha något enkelt och stilrent. Så det här passar bra på vår dörr.

Godmorgon

Igår på morgonen blev det att gå ut på en PW det var härligt, fast det var kallt ute och så blåste det en del. Idag har jag inte hunnit med det, får se om jag hinner gå ut senare idag. Vi har verkligen fått så tråkigt väder, bara regn och kyla.
Var även till Blomsterlandet igår och köpte två saker till våra ytterdörrar. Som ni kommer få se vad det är för något. Var även och hälsade på min farmor igår, som ni ser så var jag inte så mycket hemma igår. Det var därför det inte var något bloggandet.
 
Idag kommer jag verkligen hålla mej hemma, borde verkligen ta tag i min walk-in-closet, men jag är inte så sugen på det. Jag kan alltid hitta på något annat hihi.
 
Ha En JäTtE bRa DaG!

Godmorgon

Oj, det blev en riktigt långsovmorgon idag. Det var inte alls meningen. Idag är det jobb som det står på schemat. Börjar 13 till 21, inte den roligaste tiden men det kommer väl gå snabbt. Har samma tid imorgon också.
 
Det blev en riktigt lyckad fredagsmys igår, vi grillade nämligen middagen. Nu har man som kommit gång att använda grillen en hel del. Fotade lite bilder, men jag kommer nog inte hinna att visa idag.
 
Nu blir det lunch för mej och min sambo.
Ha en jätte härlig lördag!

Ute på vår gård!

I söndags så tog vi fram våra trädgårdsmöbler, tänkte att ni ska få se dom idag, men det kommer bli mycket snyggare när man får sätta ut blommor och sånt. Men man förstår ändå vårt tänkande.
 
Vi köpte våra matbord och stolar i dec och då var jag ute efter att jag vill ha ett stort bord och många stolar för att man ska få plats med många som möjligt. Sen så vill jag ha underhållsfritt, men tyvärr så har vi åkt på att vi kommer få olja in borden varje vår. Men sen det bästa av allt så har vi glasskiva på bordet. Men dom glasskivorna har fått åka in och ut i förrådet och det var synd för nu har vi fått såna här fint märke av nån fågel. Så idag kommer glasskivorna få vara ute hela tiden.
 
 
Så kan det gå, men det är väl bara slipa bort det.
När vi hade stoppat ut möblerna så tyckte jag att det blev så fult att ha ett långt bord så jag kom på det bästa, vi gör det fyrkantigt. Och se vad snyggt det blev!
 
 
Nu kommer man ju kunna se alla och man kommer kunna prata med alla. Så nöjd är jag. Min sambo blev också super nöjd. Det blev verkligen snyggt.
 
 
Vår loungegrupp är också så klart ute. (Kristall) lampan får hänga kvar ute, blev som en oas. Ni ska bara veta hur snyggt det är när man tänder upp lampan när det är mörkt ut, säger bara OMG.
Kommer inte åt dynerna för dom stora glasskivorna är för där vi har dynorna. Så därför var jag tvungen att fota utan dynor i soffan.
 
 
Här kommer man sitta mycket och gärna med ett glas champagne i sin hand hihi.
Kan ju avslöja att på valborg så satt vi här ute en stund på natten och det var så mysigt.
Nu längtar jag verkligen efter sol och värme. Det är tur att vi är på väg dit.
 

Min Valborgsmässoafton 2013!

Som jag har skrivit tidigare så hade jag en jätte bra valborg. Så nu ska ni få se bilder på vad vi bjöd på.
 
 
Jag hade gjort en hel del tilltugg, nämligen 4st olika sorter.
 
 
Självklart drack vi champagne till det!
 
 
Fick öppna en till bubbel. Bottega Gold är en beställningsvara på Systembolaget och kostar 199kr.
 
 
Förrätten var pilgrimsmusslor och en tomatsoppa.
 
 
Vi drack Prosecco till förrätten. Jag gillar verkligen det här bubblet, kostar bara 75kr och finns på Systembolaget.
 
 
Varmrätten blev så klart oxfilé, sparris och pommes. Vi hade två olika såser man fick välja på, bearnaise- eller whiskeysås.
Har ingen bild på vad vi drack till men det var alla fall ett röd vin som heter Fonterutoli  (32229) kostar 149kr finns på Systembolaget.
 
 
Efterrätten bjöd mina föräldrar på. Min mamma hade gjort en jätte god chokladtårta, den var riktigt mums.
 
Som ni ser så hade vi en jätte bra Valborg, det var så mycket mat vi åt så jag kan säga att det blev en sen middag, jag hade nog gjort lite för mycket tilltugg hihi. Men jag kan inte rå för jag älskar att göra tilltugg hihi.

Godmorgon

Då var det fredag igen. Jag funderar på om det blir att grilla idag, för det är kanon väder ute och så är det varmt. Vi får se vad min sambo säger.
 
Igår hade jag en bra dag, blev lite skrämd av min vovve på kvällen och det var inte kul. Det finns inge värre när han står vid ett fönster och morrar åt det när man är helt själv hemma för att det är kolsvart ute. Jag var nämligen chaufför igår åt min sambo så han kom hem klockan tolv i natt. Han var på trevligheter och jag är så stolt över han hihi.
 
Nä, då är det bara dags att njuta av den här sista lediga dagen på den här veckan för imorgon så är det slut med att vara hemmafru. För imorgon blir det att tjäna pengar hihi.
 
Ha en fab friday!

Godmorgon

Vilken Valborgsmässoafton man hade i tisdags. Det är därför jag har varit frånvarande på bloggen igår. För igår blev det inget vettigt gjort, så det betyder att jag var rätt så stressad igår. Gillar inte att dagarna bara försvinner hihi.
Men det får bli ett inlägg senare idag om min valborg.
 
Kan inte fatta att det är redan fredag imorgon, det kommer inte hända så mycket då eftersom man hade ju fredag i tisdag skulle man kunna säga. Sen så ska jag jobba lördag och söndag.
 
Just nu så väntar jag på att mina föräldrar ska komma hit, då blir det att dricka varmchoklad och äta smörgåsar. För just nu så snöar det här.
 
Ha en jätte bra dag!

RSS 2.0