Hörde jag att det var fredag!

 
Fredagsrosor är på sin plats så nu kan helgen börja!
 
Ha en underbar fredag och helg!
 
 
 

FredagsMys!

Imorgon är det ju fredagsmys och jag har sett att jag har inte än visat bilderna på det vi fick hem till dörren för några veckor sen. Det var matvaror vi fick hem så vi gjorde en jätte god tre rätters av det. Förrätten och efterrätten var väl som i stort sett färdigt.
 
 
Rökt Wasabilax med soja till.
 
 
Renkalvsbiff. Så köpte vi mycket svamp och så hade vi champagnesås till.
 
 
Efterrätten var cheesecake, så hade jag fixat till passonsfruktsåsen.
 
Det var verkligen en lyckad fredag med jätte god mat. Så vi får se vad som händer imorgon till vårt fredagsmys.
 
 
 
 
 

Änglar!

När det inte blev något köp från Guldfynd så köpte jag detta Änglaspel på Åhléns. Det är så mysigt och juligt.
Självklart var jag tvungen att testa det igår.
 
 
Så den här kommer få spela flitigt i dec och speciellt på julafton.
 
Jag köpte den som är i silver istället för guld som brukar vara det vanligaste.
 

Godmorgon

Den här morgonen ville jag börja med att sova ut för det första och det gjorde jag, sen var det att ligga kvar i sängen och läsa en tidning och det gjorde jag också. Dvs jag hade en perfekt morgon hihi.
Men nu är jag uppe på benen och ska snart fortsätta med att plocka fram julsaker. Man får verkligen tänka om för saker ska flyttas och packas bort för en stund och komma tillbaka nästa år igen.
 
Ha en jätte härlig dag!

Godmorgon

Det blev inget köp för mej från Guldfynd. Jag sparar pengar istället hihi. Men jag kom ändå inte tomhänt från stan. Ska visa senare vad jag har köpt för något.
 
Igår kom en julstjärna fram, ska fortsätta och pynta idag. Jag har börjat få julkänslor och det känns härligt, får även spela lite jul låtar idag när man ska hålla på och pynta hihi.
 
Nu snart ska jag åka och handla lite snittblommor.
 
Ha en riktigt härlig dag!

Godmorgon

Idag blir det till stan, ska köpa en sak från Guldfynd. Den saken är något som jag alltid har gillat, från när jag var liten. Så man kan väl säga att jag kommer uppfylla en gammal barndomsdröm hihi.
Sen blir det även en lunch på Waldorf med familjen.
 
Igår hade jag en sån där jobbig känsla, dvs att det känns som att jag har glömt något och var stressad. Men idag är i alla fall den känslan borta och det känns jätte skönt. Tycker inte om när det blir så.
 
Ha en underbar dag!
 
 
 

Monday diary

Vad det är härligt att man är ledig idag. För då har jag kunnat göra vad jag vill.
Har beställt en julklapp till min brorsdotter, det är något som hon önskar sej så jag tror eller jag vet att hon kommer bli riktigt glad.  Så vi får se om paketet kommer i veckan, men det borde det göra.
 
Sen så har jag funderingar på att man skulle kanske börja julpynta lite smått den här veckan för i helgen ska allt vara klart. Sen så måste jag även börja baka julgodis. För den här julen ska bli mysig och lugn. Men jag vet att jag kommer sakna min mormor otroligt mycket på julafton, tänker faktiskt en hel del på henne redan nu. Men det är ju det hon har inte varit borta så länge.
Nu ska jag tänka på något annat roligt!
 
 

Godmorgon

Äntligen har man stigit upp hihi. Och det bästa, jag är pigg! För det är så här jag vill ha det, stiga upp tidigt så man har hela dagen framför sej.
 
Jag jobbade igår så det är väl det som gjorde att man stiger upp tidigt idag, sen blev det också bara 4 timmars sömn förra natten. I natt har jag alla fall fått sova 9 timmar, perfekt!
 
Idag så är man ledig och även imorgon men sen på lördag ska jag jobba samt söndag. Sen det bästa av allt jag har bytt pass med en så det blir bra arbetstider i helgen.
 
Ha en riktigt underbar dag!

Glöggmys!

Förra veckan så testade vi årets blossa 2013. Jag tycker att den var riktigt god, men förra årets var helt klart den bästa.
 
 
Glöggen har en fin ljusröd färg, såg nästan ut som rosé.
 
 
Pepparkakorna hade jag piffat till, men vi hade även pepparkakor med ädelost på. Som är den bästa kombinationen.
 
 

Godmorgon

Förstår inte riktigt på mej själv, tycker att jag har börjat sova för länge på morgonen och det är inte bra. Men jag kan inte gå upp tidigare för det är som att jag är alldeles för trött. Men jag hoppas att det vänder snart.
 
Idag ska jag träna och imorgon ska jag göra något som inte är roligt. Ta ett cellprov. Men det är bra att göra det när man får en kallelse. Bättre att kolla för mycket än för lite. För cancer vill man inte ha och barn vill jag kunna få.
 
Man skulle kanske göra lite frukost nu innan man ska börja träna på crosstrainer.
Ha en underbar dag!

LöRdAg!

Tittar in här lite snabbt, för jag ska snart börja åka till jobbet.
Blev en lång sovmorgon idag för det blev lite sent igår, tror att jag gick och la mej vid halv ett tiden, ganska så ovanligt för mej brukar typ gå och lägga mej redan vid tio, för jag gillar att stiga upp tidigt på morgonen. Så imorgon blir det ingen sovmorgon.
 
Nä, nu måste jag fortsätta och göra mej klar för jobb.
Ha en jätte bra lördag!

Fredagsmys!

Jag hoppas att denna fredag har börjat bra för er! Själv så har man jobbat idag, har även fått mitt julschema. Känns bra att veta hur man ska jobba i december. Kan säga att det blir mycket jobb.
 
Jag har en jätte bra fredag för igår kom det här till dörren.
 
 
Ett pakt från Delicard. Min sambo fick ett presentkort därifrån i julklapp förra året från sin chef.  Så vi gjorde en beställning förra veckan att vi vill ha det på torsdag den här veckan.
Vi har fått varor för en tre rätters, men det visar jag en annan dag. Kan säga att det var super gott det vi tillagade.
 
Nu ska vi fortsätta och njuta av denna kväll, ni också!
 
 
 
 
 
 

Självklart ska lillgubben ha!

 
I år får min lilla vovve sin första julkalender. Han har som inte fattat än vad det är för något, men jag kan gissa efter vi har öppnat första luckan så har han nog lärt sej hihi.
 
Finns även julkalender till katter.
 

Godmorgon

Sitter ni också och väntar på att klockan ska bli 10.00? Det är ju då som släpper Isabel Marant pour H&M. Jag vill gärna få tag på lite saker därifrån så vi får hoppas att jag får tag på det.
 
Helgen närmar sej, det betyder att det blir jobb för hela slanten. Så det kommer inte hända så mycket här eftersom jag kommer sluta nio på kvällen. Så inga planeringar för den här helgen. Men vi kommer hinna med fredagsmys, så det är bra.
 
Ha en underbar dag!

DaGs FöR gLöGg 2013

Ikväll blir det lite glöggmys med pepparkakor och ädelost och självklart årets glögg 2013. Sen har jag även gjort något annat med pepparkakor idag som vi måste äta upp, ska fota sen så ni ska få se.
 

Egentligen var det tänkt igår glöggmys, men vi blev så mätt av middagen och så blev det så sent så vi tyckte att det var bättre att skjuta upp det. 

Dagens tips!

 
Kläder som ska skänkas bort, tre påsar.
 
Vilka kläder man kan hitta i sin garderob, som idag har jag på mej en tröja som jag har kanske köpt för 4 år sen och det är första gången jag använder den. Sen har jag hittade koftor som jag vet att jag kommer aldrig ha på mej igen som fick hamna i påsen som jag ska ge bort. Tillomed min sambo har börjat hitta kläder i sin garderob som han kan ge bort. Jag är super nöjd att han kan äntligen göra det.
Jag brukar gå igenom mina kläder ca 2 gånger per år och ibland är det oftare.
 
Man ska ha ordning i sin garderob hihi. Det som är så perfekt med att skänka kläder är att jag brukar göra det när det är säsongsbyte, dvs nu åker koftor som man kan ha på vintern. Som när det börjar bli sommar så skänker man sommarkläder för man vet att man inte kommer ta på sej dom när det blir sommar igen.
 
Så det var dagens tips!
 
 
 
 

Godmorgon

Denna morgon så har man hunnit med att dammsuga, så det känns bra för då är det bara tvätta sängkläder kvar. Sen får jag göra vad jag vill hihi.
 
Skrev för några dagar sen att jag skulle baka, jag hann inte med då men idag skulle det gå bra så jag får väl sätta igång och börja och baka nu så man inte hittar på något annat hihi.
 
Ha en underbar onsdag!

W-I-C

 
Hyllan är nu äntligen dammfri, man inser att man har en hel del hårprodukter med mera. Så det behöver man verkligen inte köpa nå mer av hihi. Det är verkligen bra att gå igenom vad man har för produkter med mera för där kan man spara in pengar på.
 

Godmorgon

Vilken härlig dag man har framför sej. Solen skiner och det är en alldeles blå himmel, länge sen man såg sånt här fint väder hihi.
 
Men idag står det på schemat att det är städa och tvätta som gäller, det behövs verkligen dammtorka i min walk in closet. Har nämligen en hylla med hårprodukter och andra skönhetsprodukter och det är där det behövs dammtorka. Är så fortfarande nöjd med min walk in closet, hade ju bestämt att den här månaden skulle jag ju köpa fåtöljen, men det har inte blivit av än men det kommer.
 
 
För den kommer verkligen passa så bra.
 
Ha en jätte härlig dag!
 

Monday diary

Här bakas det pizza för fullt. Idag ville jag har en lyxig pizza så det är med tre olika ostar. Är ju galen i ost så jag hoppas att den blir riktigt god.
 
Nu börjar pizzan bli klar, så nu ska det ätas!

AlLa HeLgOnS dAg!

Vi hade ju en middag då och jag kan säga att maten blev super bra!
 
 
Först blev det att dricka en magnum Bollinger och så hade jag gjort två sorters tilltugg till det.
 
 
Till förrätt blev det stekta pilgrimsmusslor med avokadokräm och Kalix löjromstoast.
 
 
Till varmrätt blev det lyxmos och hängmörad entrecote. Sen hade jag två såser man fick välja på och den första var champagnesås, den andra var bea sås.
 
 
Till efterrätt blev det Baileys mousse sen blev det även ett likörglas med Baileys.
 
 
 
 

Godmorgon

Vad pigg och glad man är nu när man stiger upp på morgonen. För det är så vackert ute nu när vintern och snön har kommit. Jag bara myser hihi.
 
 
Bilder från skogen, vid vårt hus.
 
Idag ska jag nog pröva på att baka strawberry Macarons. Så det ska bli kul. Hoppas att dom blir goda hihi.
 
Ha en underbar dag!
 

Godmorgon

Äntligen är det vitt ute, men det började redan igår kväll. Efter det hade regnat ett tag så började det komma snö istället. Det är så vackert ute och det är redan mycket ljusare och jag är redan piggare hihi. Så idag kommer det bli säsongens första snöskottning, de ni!
 
Som vanligt blev det fullt upp igår så man hann inte att blogga, men jag hoppas att det blir en ändring på det idag. Men jag ska iväg på en sak, men det tar inte hela dagen. Kan säga att det är julklappar det handlar om, spännande hihi.
 
Idag får man ju verkligen julkänslor när det är vitt ute, ska nog ta in mina ljuslyktor som jag har ute, för nu vet man inte om snön har kommit för att stanna. För vi är ju ändå i november.
 
Ha en jätte bra dag idag!

Godmorgon

Det märks att man är rätt så trött dom här senaste veckorna. För det är mörkt och grått ute, men ser inte solen så ofta och så regnar det. Då är det klart att man blir trött. Nu längtar man faktiskt efter snön och sen så har jag även börjat få julkänslor. I år ska det bakas julgodis och jag ska börja i tid för det är ingen idé att vänta till december. För då är det så mycket annat som ska göras då.
 
Jag har haft en jätte bra helg. I fredags hade jag och min sambo en dejtkväll tillsammans. Vi var ute och åt på restaurangen Bonsai. Vi åt sushi och det var sååå gott. Sen efteråt var vi och såg på Ljusshowen så vi hade riktigt trevligt. Sen på lördag hade vi middag och jag har bilder från den middagen så jag ska visa er.
 
Nu ska jag träna!
Ha en underbar första dag i den här veckan!

RSS 2.0