AlLa HeLgOnS dAg!

Vi hade ju en middag då och jag kan säga att maten blev super bra!
 
 
Först blev det att dricka en magnum Bollinger och så hade jag gjort två sorters tilltugg till det.
 
 
Till förrätt blev det stekta pilgrimsmusslor med avokadokräm och Kalix löjromstoast.
 
 
Till varmrätt blev det lyxmos och hängmörad entrecote. Sen hade jag två såser man fick välja på och den första var champagnesås, den andra var bea sås.
 
 
Till efterrätt blev det Baileys mousse sen blev det även ett likörglas med Baileys.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Bailys mousse låter gott!

2013-11-11 @ 17:46:10
URL: http://idasivertsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0