Godmorgon

Äntligen börjar man bli bättre, så då kommer man vara laddad för att jobba imorgon. För på lördag vill jag vara helt frisk eftersom man ska på trevligheter, ser verkligen framemot det.
 
Idag kommer det inte hända så mycket, blir att hålla mej inomhus och bara ta det lugnt och fortsätta och trycka i mej c-vitaminer. För jag vill ju inte få ett återfall hihi. Sen vill jag inte ha nå mer förkylningar.
 
Ha en jätte bra dag!

Updates

Vilken förkylning man har fått. I söndags när jag vaknade så var jag stor förkyld och har varit det sen dess. Gjorde ett försöka att jobba igår och det gick inte så bra så idag är man hemma. Det är tur att man inte är så ofta sjuk kommer inte ihåg senast när jag var så här, kan nog vara tre år sen.
 
Men annars så har jag haft en super bra påsk, för första gången på 14 år har jag varit ledig en hel påsk.
Som jag har fattat det så har alla haft jätte fint väder och det är bra för det hör till påsken. 
 
Nu ska jag fortsätta och kurera mej, nu när jag äntligen har fått tillbaka smaken så blir det frukt idag. Behöver alla slags vitaminer hihi.
 
Ha en super härlig dag!

Thursday diary!

Just nu väntar jag på att klockan ska bli tolv, för då kan jag äntligen få åka iväg och hämta ut mitt paket. Jag har beställt lite böcker, älskar att bläddra i böcker och att läsa. Så det kliar verkligen i mina fingrar just nu hihi.
 
Känns skönt att vara ledig idag, för det blev inte så många timmars sömn förra natten, så nu är man utvilad och laddad för jobb hela helgen. Men först är vi bortbjudna på middag imorgon det ska bli kul.
 
Idag känns det som att det måste bli ett träningspass, få springa av sej lite. För träningen har verkligen legat på is. Så nu är det färdigt blundat hihi.
 
 

Godmorgon

Äntligen har man lyckats att vända tillbaka dygnet, eller hur man nu ska säga... Alltså jag är så glad att nu kan jag vakna tidigt igen och vara utvilad. Jag blev lite knäpp när man fick vrida fram klockan en timme hihi. 
 
Jag funderar på vad man ska hitta på denna morgon eller ska man lyxa till med en god frukost, det känns som att det lutar mer åt en god frukost. Vi får se vad jag hittar på.
 
Ikväll ska jag på mitt logemöte och det känns riktigt bra. Jag gillar att vara där, kanske för att man få en sån härlig energi av att vara där. Sen kommer vi ha en föreläsning och jag älskar att lyssna på föreläsningar. Det kommer bli en härlig kväll.
 
Ha en super härlig dag!
 

RSS 2.0