Godmorgon

Idag blev det lite väl lång sovmorgon men det var riktigt skönt. För igår var vi på trevligheter var hos min mamma eftersom pappa är borta. Så jag och min sambo fick en jätte god middag. Känner ingen som kan laga så bra mat som min mamma gör. Jag har fotat från middagen, men det visar jag lite senare idag.
 
Nu ska jag ut i solen och få lite färg på benen. Vad jag älskar sommar!
Och ikväll blir det grillat till middag. Synd bara att man ska upp så tidigt imorgon för att jobba. Men jag får ju sluta två så det känns bra.
 
Ha en underbar dag!

Bilder säger mer än tusen ord!

När man läser lite olika bloggar så ser man hur avlångt Sverige egentligen är. För här uppe i norr så växer allt mycket långsammare.
Så jag har just varit ute och fotat lite grann hur det är på vår gård just nu skulle man kunna säga.
 
 
Den här blomman hade jag före påsk och den är lika fin än idag om inte snyggare tillomed.
 
 
Växten i mitten har ni sett förr, det är nog tredje sommar som den kommer ut, är lika glad för varje vinter som den överlever. Så man kan säga att den är tre år. Sen så älskar jag tujor. Köper nya varje år för sen på hösten att plantera dem i trädgården.
 
 
Även den växten på bordet köpte jag förra sommar och den har också överlevet vintern.
 
 
Just den här Bägarranka är jag så överlycklig över att den har överlevet vintern för jag fick den förra året av min kära mormor som nu är en ängel i himlen. Det var min sista blomma som jag fick av henne när hon levde. Så den är jätte värdefull för mej.
 
 
Äntligen har Påskliljorna slagit ut, det gjorde dom i lördags.
 
 
Min lilla kära älskling. Som håller mej sällskap i vått och torrt. Som man säger Människans bästa vän. Nu måste han få lite hundgodis av mej hihi.  
 
 
 
 
 

Godmorgon

Idag är det äntligen 17 grader i solen, vad man har saknat värmen!
Så det blir att fortsätta och tvätta idag, känns lite roligare att hänga ut tvätten när solen är framme. Som igår gav jag upp efter en tvätt.
 
Ni ska bara veta vad jag har funderat mycket nu på morgonen från gårdagen. Jag satt vid många trevliga personer på middagen, men en som satt brevid mej  som jag hade igen aning vem det var, tills på slutet. Nu vill jag inte hänga ut den personen, men jag kan säga verkligen intressant personen och sen när jag visst vem det var. Men man kan ju inte känna alla eller veta vilka vem dom är. Men jag säger bara världen är liten hihi. Är jätte glad att jag har fått börja och lär att känna den personen så nu ska jag lyssna på den personen när den var med på radion.
Som sagt jag gillar verkligen att gå på dom här möterna för det är så mycket att ta in och man får så mycket.
 
Va rädd om varandra!

Tisdagstankar

När man vaknade i morse så trodde man att det skulle bli en kanon bra dag. Men vart är värmen? Man fryser ju nästan ihjäl sej hihi.
Vill inte ha bara 10 grader ska vara minst 18 så är jag nöjd.
 
Insåg just att det här är mitt andra inlägg för maj månad, jaja bättre sent än aldrig.
Kan väl erkänna att jag har inte varit så sugen på att blogga, har även funderat på att lägga av eller att man skulle starta upp en ny blogg där man är helt anonym. Vi får väl se vad jag hittar på för något.
 
En dröm som jag hade sprack här i maj, men nästa år tar jag tag i det igen, för så lätt ska jag inte ge upp. För hur som helst finns det dom som har det värre än mej. Men annars är det bra med mej har även nya drömmar som ska väl förhoppningsvis hända i år.
Just nu så njuter jag av min ledighet och ikväll ska jag på mitt möte som jag går på varannan tisdag som jag får en hel del energi av att gå på, ser alltid framemot dom tisdagarna. För snart kommer det bli sommaruppehåll. Då börjar vi om igen på hösten.
 
Nu ska jag ut och hänga upp tvätten i detta kalla vädret hihi.
 
Ha en härlig dag!

Godmorgon sköna maj!

Man är verkligen glad över denna nya månad, för i maj händer det så mycket saker. Värmen och grönskan kommer.
Jag är fortfarande förkyld, fattar inte vad det är jag har fått. På valborg så försvann mina smaklökar så jag kände verkligen inte vad jag åt eller drack för något så det var riktigt tråkigt. Min gubbe och jag firade att vi har varit tillsammans i 7 år och vi hade två middagsgäster här hos oss. Alla vara nöjd med maten och det är ju bra, förutom jag som inte kände något.
Jag tror att min förkylning har fastnat i bihålorna. Vet inte hur man ska bli av med det heller.
 
Imorgon så börjar jag och jobba igen, känns skönt att man har varit ledig i två dagar. Kan även avslöja att jag har redan börjat planerat in en grillfest i maj. Vi brukar alltid ha jätte fint och varmt i slutet av maj månad. Det är det som är så bra med bloggen när man kan backa bak och se vad man har gjort.
 
Ha en riktigt härlig dag!

RSS 2.0