TGIF!

Äntligen fredag! Med det innebär det jobb för mej, har jobbat sen i tisdags och ska fortsätta till nästa vecka torsdag, då har jag jobbat 11 dagar i sträck. Som jag skrev tidigare så jobbar jag jätte mycket i september. Har inget liv hihi.
 
Jag tycker ändå att det är jätte skönt med fredag för nått fredagsmys måste vi ha fast det är No alcohol som gäller i vårt hus just nu. Har nu varit vit i en månad, men ska fortsätta två veckor till.
Ska jag vara ärlig så skulle jag vilja ha lite charkisar till middag och det kommer det bli, gott gott. Det blir att åka och handla lite senare idag.
 
Jag önskar er alla en super härlig fredag och helg!

ViTa LiLjOr OcH rÖdA rOsOr!

 
I fredags var jag och köpte hem lite blommor. För nu var det ett tag sen man kom hem med snittblommor så nu börjar det bli dags igen. Vita liljor och röda kvistrosor.
 
 
 

Led ljus!

 
Jag måste verkligen rekommendera dom här ljusen. Ser så verkliga ut och så går dom på timer. Så varje kväll tänds dom samma tid för att lysa i 4 timmar, men kan också välja 8 timmar. Helt klart bra köp.
 
 
Finns att köpa på Blomsterlandet, men ett tips Coop Forum har dom bästa priset!
Jag skulle kunna tänka mej mer såna här ljus, för man behöver inte oroa sej om man har glömt att blåsa ut ljuset.
 

Godmorgon!

Känner mej så glad och lycklig idag. För igår fick vi bort alla våra utemöbler så nu är det så tomt och fint på gården.
Vissa blommor som jag har i kruka är fortfarande så fina så dom får fortsätta att vara ute för jag kan inte kasta bort stora rosor som har knoppar som kan slå ut när som helst. 
 
Oj vad det tar tid för mej att skriva detta inlägg hihi, det är för att jag ser på Malou efter tio samtidigt. Det handlar om alkohol, ganska så intressant. För då kan jag meddela att jag har snart varit vit i en månad och jag vet att många tror att jag är gravid, men så är det inte. Jag ville helt enkelt ta en time out för att mina organ ska få vila. Jag kan säga att det känns riktigt bra. För det är så mycket som händer just nu i mitt liv. Har fått en deadline i oktober och jag ska visa riktiga bra resultat.
 
Nä, nu ska jag slita mej från datorn och gå ut och gå med min kära lilla vovve!
Ha nu en riktigt härlig dag!
 

Chanel

 
Den andra september så hade vi ju Internationella matmarknaden i Luleå och då köpte jag det här fina Chanel porslinet. Jag måste säga att jag älskar det! 
 
 
Jag kommer använda det här porslinet mycket på helgerna när man vill ha lyx hihi.
 

Godmorgon

Jag har jobbat en hel del i september och ska fortsätta att göra det. Jag jobbar just nu mer än en heltidstjänst så därför är det dåligt med bloggande. Sen har jag även blivit förskyld så det är riktigt jobbigt. Har fått en huvudvärk som sitter i även idag började igår, inte kul.
 
Denna helg så håller vi på med trädgårdsjobb och att ta in alla utemöbler med mera. För nu är man verkligen redo för höst och vinter.
Vi ska även gå och rösta!
 
Ha en härlig söndag!

Friday diary

Oj, vad jag har hunnit med att göra mycket denna dag, kört tre tvätt och jag har kunnat ha dom ute på tork så det var härligt. Började tillomed putsa fönster, bara utvändigt eftersom invändigt kan man göra nån annan dag då man är inte så beroende av vädret. Sen har man städat inne.
 
Nu väntar kanske årets sista grillning med webern. Köttbit och pommes och så halloumi, sen blir det lite ostbitar till efterrätt. Det blir en lugn och avslappande fredag, det gillar jag för då är man redo för att jobba i helgen. Men det är tur att man slutar tidigt på lördag och söndag så man hinner göra lite roliga saker i helgen också hihi.
 
 
 
 
 
 

Detaljer!

I måndags var jag och hämtade ute ett paket. För jag hade beställt lite inredningsdetaljer till mitt hem och jag har beställt det från H&M. Det var nämligen vaser, stor som små.
 
 
Jag har kollat in dom här minivasen ett tag, för att jag ville just ha dom på denna bricka. Jag är super nöjd. Sen har jag även dom här vaserna och jag har ingen aning vart jag ska ha dom.
 
 
 

Godmorgon

Äntligen fredag och ledig är man, men imorgon blir det att jobba min tredje helg på raken. Så man är ju inte ledig så länge hihi.
 
Idag blir det att städa som vanligt, jag hade hoppats på att det skulle vara fint idag men det börjar bli mörka moln så jag tror inte att jag hinner att hänga ut min tvätt idag och det är synd, för jag hade velat hänga ut det. För allt torkar så mycket snabbat då.
 
Jag måste ju fota vad jag har köpt i tisdags, för det är så fint. Men först måste jag diska upp det.
 
Ha nu en super härlig fredag och helg!

Blommor

 
Jag älskar att kunna plocka blommor från min egen trädgård, det gäller att passa på nu innan det blir för kallt ute.
 
 
Så den här blomman omger just nu i vårt vardagsrum.
 
 
 
 

Godmorgon

Ännu en härlig dag framför oss. Igår hade vi ju verkligen fint väder och det ser ut som att det kommer att fortsätta att vara så.
 
Igår var jag på vår Internationella matmarknad som vi har på besök i Luleå. Det var första dagen igår och ska fortsätta till lördag tror jag eller är det till fredag.
Jag tog faktiskt ledig igår från jobbet för att kunna gå på den hihi. Jag kan säga att det var värt det, för jag kom inte hem tomhänt, blev att köpa lite ost, fudge och något annat som jag kommer visa senare. Jag är så nöjd kan jag säga.
 
Det är verkligen kul när det händer något sånt här i vår stad, dom var även med förra året men jag missade det helt och hållet för att jag jobbade.
 
Nu kickar vi igång även denna dag och ser vad den har att erbjuda oss!
Ha en riktigt härlig onsdag!

Små detaljer

 
Vad det är kul att hålla på och inreda, det kan bara vara små detaljer men det blir ändå en stor förändring tillslut. Har beställt lite inredningsgrejer från Hm Home.
Hämtade ut en del av paketet igår. Så idag blir det att fortsätta flytta på saker och ting.
 
 

PiZzA

 
I söndags blev det här på kvällen och gott var det, det finns tillomed kvar.
Jag har sett det tidigare och min sambo tyckte inte att vi skulle köpa det. Men när jag var ensam och handlade efter jobbet så åkte det här ned i kassen hihi.
 
 
Pizzagodis så klart.  Det är inte bara för småbarn det är även till 30 plusare hihi.
 

Godmorgon andra september!

Nu har vi verkligen hösten framför oss. Snart är det vinter igen med det innebär det julafton och nyårsafton hihi.
Jag har jobbat en hel del och har haft konstiga arbetstider så därför har jag legat lågt med bloggen. Men idag är man ledig så man startade dagen med en långsovmorgon och det känns riktigt bra.
Jag vet att den här dagen har mycket att erbjuda men det kommer jag berätta mer sen.
 
Nu är det bara göra sej redo för denna dag.
Ha en riktigt härlig tisdag!

RSS 2.0