Monday diary

Ny vecka och snart ny månad. Ska jag skriva hjälp eller vad kul. Jag fyller år imorgon, 34 år. Så idag är det min sista dag som 33 år.
Var och tränade idag på morgonen kondition och då fick jag skriva in för sista gången på löpbandet att min ålder är 33 år. Nu ska jag vända det här till något positivit. För min ålder är bara en siffra och jag känner mej som 25 år hihi. Och jag får visa leg på bolaget!
 
Eftersom det är min födelsedag imorgon så är det fullt upp som gäller idag. Måste fixa prinsesstårta, min favvo tårta av alla. För jag är en prinsessa haha. Städa är det även som gäller eftersom det kommer folk som vill fira mej. Som sagt fullt upp.
Jag fattar inte varför jag inte tycker att det är kul att fylla år längre, tidigare så längtade man och nu vill jag bara stoppa klockan och säga vänta nu...
 
Imorgon så händer det något annat kul och det är Internationella matmarknad, det betyder shoppa! Ska öka min Chanelsamling och så vill jag komma hem med macarons.
 
Jag hoppas att ni har en bra start på den sista dagen i augusti 2015!
Tänk på att veckorna går fort, snart är det helg igen!

Sommar minnen!

För ca 2 veckor sen så var jag och min lilla familj till mina föräldrar där vi blev bjuden på jätte god plockmat. Det passar så bra på tanke på att jag älskar plockmat hihi.
 
 
Charkisar, guacamole och gott bröd.
 
Det va så super gott, jag tror att jag ska göra något liknande nästa lördag när vi får middagsgäster hos oss. Blir perfekt förrätt.
 
 
Super god drink som passar jätte bra en varm sommardag.
 
 
Bellini så gott. Ni måste testa det nån gång!
 
Va det är kul att kolla tillbaka på bilder och vad man har gjort i sommar. Kan inte fatta att det är över nu, men det är tur att jag gillar alla årstider, men ändå är sommar helt klart min favorit!
 
 

Lördag hela dagen lång

Har just kommit hem från gymmet, det blev kondition och ben. Så nu är man så där härligt trött. Min kära sambo står nu framför spisen och håller på fixa kantarelltoast till oss. Det blev inte att äta det igår för jag var inte så hungrig. Så idag kör vi på det lite lyxigare.
 
Sen ska vi se den senaste Johan Falk filmen, vi hann som inte med det igår. Men det var för att vi tränade senare igår.
Nu blev kantarelltoasten klar så nu ska jag äta den medans den är varm.
 
Ha en super härlig lördag!

Äntligen fredag!

Nu har vi äntligen fredag! Fast det innebär jobb för mej hela helgen, har redan jobbat idag så man är lite trött just nu, är inte van att sticka upp 04:30 för det var några veckor sen jag hade en öppning. Men det är tur att jag ska öppna ihelgen också så det kommer bli en lugn fredag i vårt hus. Vi ska faktiskt se senaste och den sista Johan Falk, så det blir spännande. 
 
Men först blir det styrke, jag hoppar över konditionspasset. Och det är armar som gäller idag, älskar att köra med hantlar hihi.
 
 
Älskar gröna växter, har ingen aning vad den heter, men har haft den ett tag.
 
Det blir fredagsmys idag, fast minus vin, men nästa helg kommer det bli bubbel och vin hihi. Man kan ju ändå lyxa till med en god middag fast man inte ska dricka vin.
Får se om det blir en tre rätters, för förrätt kommer vi ha och det har med kantareller att göra, kan ni gissa vad?
 
Nu njuter vi av denna härliga sista fredag i augusti 2015!
Ta av er skorna och inta soffläge!

Work out

Tänkte titta in en här en sväng och uppdatera om min träning. Idag kom första dagen som tog lite emot att träna, men det blev ändå styrke ikväll. Jag är glad över att jag stack ändå och tränade.
Imorgon blir det ny träningsdag och då ska jag försöka med två pass eller jag kommer sätta ihop kondition och styrke.
 
Sen så har jag börjat skriva upp mina mått eftersom min våg verkar inte vilja minska, jag har istället ökat i vikt, men jag har mina aningar om vad det kan vara. Men det är bara fortsätta och kämpa på. Kommer nog märka mer i nästa vecka.
 
 

Bubbles

Den här sommar 2015 bjöd inte så mycket på sol och värme förutom nu på slutet. Men när det var fint nån kväll i juli så testade vi denna Rotari, för man vill alltid dricka bubbel en varm sommarkväll.
 
 
Rotari Blanc de blancs extra brut.
 
Kan väl säga att det var inte riktigt min favorit, jag gillar mer den vanliga Rotari och deras rosé, men då är ju den här flaskan mycket finare för den har vita etiketter istället för dom gula hihi.
Men skulle ni vara sugen på att testa den så är det beställning som gäller på Systembolaget och kostar 129kr.
 
Man kan dricka bubbel vilken dag som helst hihi, behöver inte bara vara sommar.
 

Intervju med mej själv!

Ja, hur har det gått med träningen?
Jag måste säga att det går jätte bra och jag tycker fortfarande att det är roligt.
 
Hur ofta tränar du?
Började i måndags (24/8) och då blev det två pass en på morgonen som är kondition. Jag går då på ett program för löpbandet tar väl ca 30 min och jag älskar det programet för jag tar ut mej en hel del, det ska kännas. Är man inte svettig så har man inte kört hårt! Jobbar speciellt med min puls.
 
Sen på kvällen blev det styrke, körde då axlar och bröst. Igår på kvällen körde jag armar, rygg och mage. Ikväll blir det att köra ben och rumpa.
Ska försöka träna 5 dagar i veckan.
 
Hur många pass blir det?
Jag försöker köra två pass per dag. Kondition på morgonen och styrke på kvällen.
 
Vad är du ute efter?
Jag vill få en vältränad kropp och en super bra kondition, och självklart vill jag bli smalare också!
 
Men kör du inte för hårt med två pass om dagen, när det är ganska så många år sen du var på ett gym?
En del kan nog tycka det, men tex när jag kör styrke så får man tänka att jag har startat på noll, så jag måste börja bygga mina muskler från början så jag har inte så tunga vikter, men jag kör ändå så det känns. Men jag är inte ute efter att ha en träningsvärk som ska sitta i en vecka. Det ska bara kännas lite grann av träningsvärken så som det gör just nu. Sen så kommer jag inte alltid kunna köra två pass om dagen.
 
Blir det att ändra nått på matintaget?
Ja, det har som blivit automatiskt att man börjar tänka mer på vad man stoppar i sej, men jag kommer inte gå på nån bantningsdiet eller nån slags diet. Jag vill kunna äta allt men det får vara med måtta. Sen har jag minska mitt alkoholintag.
 
Betyder det här att du kommer sluta med inlägg om mat och dryck?
Nej, det kommer jag inte sluta med eftersom jag är intresserad av mat och dryck, men det kanske blir lite mindre fredagsmys hihi.
 
Tack för svaren och lycka till, det här kommer du fixa!
Tack, jag känner verkligen på G och jag tycker att det är super kul, fast min våg har inte visat än att jag har gått ner något sen i måndags. Men jag får väl väga mej istället en gång i veckan.
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Idag gäller det att passa på och njuta av den härliga vädret för imorgon börjar hösten och då kommer det bli mer höstväder. Så jag passade på att ställa klockan tidigt för att jag skulle slå på tvättmaskinen, sen var det bara fortsätta och sova till nio och sen stiga upp för dagen. Vill passa på att hänga ut tvätten på tork så länge man kan.
 
Senare idag ska jag till Bilprovningen, känns inte så där super kul, för förra året jag var där fick jag en anmärkning och det blev en dyr kostnad samt ombesiktning. Så nu hoppas jag att den går igenom utan anmärkningar vill inte ha nå dyra kostnader på bilen.
 
Sen blir det att storhandla så vi har mat denna vecka, sen ska jag även skriva ett inlägg om min träning, hur har det gått och hur känns det!? Hihi
 
Jag ÖNSKAR er en HÄRLIG dag och NJUT!

Plötsligt så händer det!!!

Här sitter jag och gör mitt första blogginlägg på min nya dator. Jag är sååå nöjd med den, helt klart en bra invenstering. Fick den för en vecka sen så jag har hunnit att flytta hit alla min bilder från den gamla datorn med mera. Jag tycker tillomed att den här datorn är jätte snygg hihi. Sen det bästa av allt är jag kan sitta ute och surfa nu när vi har haft/har så bra väder. Det är ju SOMMAR
 
Men det är inte det som rubriken handlar om, det är helt något annat. JAG har skaffat ett träningskort. För dom har öppnat ett gym där jag bor och då kände jag att nu har jag inga mer ursäkter om att inte träna. Så imorse var jag på mitt första pass och det blev kondition och nu senare ikväll ska jag på mitt andra pass och det blir styrke. Har inte bestämt än för vilken kroppsdel som ska få jobba hårt. Men det blir när jag kommer dit. Sen har även min sambo och hela nästan min familj skaffat träningskort, även grannen och gamla skolvänner så man har ganska så många träningskompisar om man nu vill ha med sej nån. Jag är verkligen peppad och taggad.
 
Var även tvungen åka ut till XXL sportbutiken för att handla en nya tränings t-shirt som andas bättre. Har aldrig tidigare varit in i den butiken, vad dom har saker, kläder, skor med mera, dom har allt det man är ute efter. Inte underligt att dom är Nordens största sport- och vildmarksvaruhus.
Kom hem med en ny Nike löpartröja.
 
 
 
Bild från: XXL.
 

Tjejmiddag hos M

Tredje juli så var jag på en tjejmiddag hos M. Så nu har vi gått laget runt och det är min tur att ha middag igen för tjejerna.
Jag gillar verkligen våra middagar alltid lika trevligt, men det som var synd att jag skulle jobba tidigt dagen efteråt så jag kunde bara stanna tills klockan var halv tolv, men vi hann med allt ändå. 
 
Som ni vet så kör vi alltid en tre rätters + tilltugg, och man blir alltid bjuden på så gott! Nu ska bilderna få tala för sej.
 
 
Småplock/tilltugg som bestod av små västerbottenspaj och vindruvorhalvor med nån ost
och pistagenötter. Och drinken var super god och läskande.
 

Det var verkligen gott och passade jätte bra nu när det var sommar. Det var bara synd att det inte var bättre väder för när vi var där så regnade det och dessa mygg som vi har haft i år. Man blev stucken några gånger hihi.
 
 
Närmare bild på det goda småplocket.
 
 
Toastskagen, den här förrätten var sååå god.
 
 
Vi drack rosé champagne Lanson till förrätten så lyxigt och gott!
Så har vi M & M på bild.
 
 
Varmrätten blev fläskfilé med en potatispuck. Det var också jätte gott och vilket jobb med pucken.
 
 
Dessert blev det en slags Marängsviss, fast tusen gånger godare, vi alla var tvungen att backa om och ta mer.
Kan avslöja receptet är från Roy Fares.
 
Vilken middag man blir bjuden av dessa tjejer, det är helt otroligt. Jag är så glad att vi gör det här. Nu är det min tur att fundera ut vad jag ska hitta på att bjuda på, sen är det även vårt 1 års jubileum. Men jag kommer ha min middag senare i år, tror att jag siktar in på oktober.
 

Godmorgon

Jag kan som inte hålla mej borta från bloggen hihi. Vilka härliga dagar vi har fått hit upp i norr, det är precis som att det är sommar, man tänker inte riktigt att det är höst nu. Hösten börjar alltid för mej i augusti.
 
På fredag blir det en liten kräftskiva här hos oss, vi kan inte köra den årliga som vi brukar alltid ha eftersom det blev stressigt och sen är jag dessutom bara ledig en helg i augusti och det är den här helgen, men då är det något annat som är inbokad på lördag. Men det ska ändå bli trevligt och kul att få äta kräftor på fredag efter jag har jobbat.
 
Idag lovar jag er att ett inlägg om tjejmiddagen dyker upp idag. Nu ska jag ut på en promenad.
 
Ha en jätte härlig morgon och dag!

Shoppat en ny leksak!

Idag blev det att shoppa en ny bärbar dator, men jag får den först nästa vecka. För igår så pajade min dator, den har blivit ganska så skev sen så är skärmen på väg att lossna från datorn. Ja då är det lika bra att köpa en ny, sen så har min blivit så långsam det senaste året.
 
Min sambo frågade om jag hade tappat den i golven och jag sa nej, för det har jag inte gjort. Så just nu kan jag inte stänga igen den eller vika upp mer på skärmen. Så det kommer nog bli lite tyst från min sida i några dagar för jag vill hinna innan den pajar för mycket att flytta över foton med mera till min nya, när jag får den.
 
Det blev den här, så nu har jag gått från min mini rosa dator till en som är svart och vit och större.
 
 
Bild från: Elgiganten.

Godmorgon!

Vilken härlig dag man fick vakna upp till, blå himmel och solen är på sitt bästa humör. Jag sov så länge jag kunde och det blev till 06:40, det var länge sen jag var så är utvilad. Så jag hoppade ut från sängen och tog en ca timmes rask  promenad med min vovve och det var så härligt för det var varmt ute men inte så där jätte varmt som det är nu 28 grader. Det var inte heller så mycket folk som var ute vid den tiden förutom dom som cyklade till sina jobb. Riktigt fridfull morgon som gav mej mycket energi som jag verkligen är i behov av.
 
 
Ett ställe i Sverige som jag älskar att vara på, tog det för ca 4 år sen.
Där får jag alltid så mycket energi att vara på.
 
Idag så bjuder dagen på lite allt möjligt, ska åka och kolla på möbler på Casa Wikström, sen blir det även en sväng på Blomsterlandet, har nog inte varit där på en månad. Sen så har jag stora funderingar på om vi eller jag ska baka pizza till middag som vi kommer köra i våran Webergrill. Jag har ju en pizzasten.  Som sagt en härlig dag och hela jag ler hihi.
 
Ha en super härlig och vacker måndag!
Nya tag och nya möjligheter!!!
 
 
 

Free!

Äntligen har dagen kommit som jag har väntat på, jag är ledig i fyra hela dagar och det känns så suuuper underbart. Kan inte fatta att jag kommer få sova längre imorgon än till klockan 04:30 och att jag får vara uppe längre än till 20:00. Mitt liv har kommit tillbaka hihi.
 
 
Nu ska jag njuta av min lediga dag som har börjat sen klockan 14, så får vi se vad vi hittar på.
 

Mer tankar!

Kom just på att jag har ju inte skrivit eller visat bilderna från tjejmiddagen som jag var på i början av juni, det är ju två månader sen, att jag har glömt det. Får ta och skriva ihop ett inlägg om det...kanske senare idag om jag hinner.
 
 
Just nu så håller jag på räkna ner min dagar som jag har kvar att jobba denna vecka, bara tre dagar kvar, jippi! Jag längtar verkligen att få vara ledig i några dagar och samla på mej massa energi, för just nu går jag verkligen på sparlåga, så jag längtar efter min frihet och inga måsten och speciellt att inte behöva hålla tider. Så på måndag ska jag bjuda mej själv på en långsovmorgon och en härlig utedag. För jag har beställt sol och värme!
 
 
 
 

Onsdags tankar och fix!

Jag hoppas att allt är bra med er! Jag jobbar fortfarande för fullt. Men jag har bara fyra dagar kvar sen blir det lite lugnare och det känns jätte bra. För jag har så mycket att berätta till er, men det får bli senare när allt har lugnat ner sej.
 
 
Kan inte fatta att det har redan blivit augusti! Vad hände med värmen och solen!? Jag kan säga att jag har inte gett upp än om att ha en jätte varm och härlig vecka och att det skulle kanske tillomed kunna få vara en varm natt också. 
 
Idag har vi haft jätte fint väder och jag har passat på att tvätta och att man får hänga ut tvätten på tork, för det har varit en bristvara att göra. Allt doftar så gott när man får hänga ut tvätten. Nu ska jag sluta tjata om min tvätt hihi.
 
Ha en SUPER härlig dag/kväll och njut!

RSS 2.0