Pengar

 
Förra veckan så jobbade jag 56 timmar, men idag är jag ledig och det känns super bra och imorgon börjar jag jobba igen och då hamnar vi bara på 48 timmars jobb hihi. När jag har jobbat klart juli så slutar det med att jag har jobbat ca 185-188 timmar så det borde bli en bra lön. Så då är det spara och spara som gäller.
 
Har sagt tidigare till min sambo att jag fattar inte dom som orkar att jobba heltid och sen sköta om sin familj och hem, men nu tar jag tillbaka det lite och säger att dom som jobbar övertid hela tiden hur tusan orkar dom? För jag har inte riktigt varit normal dom här dagarna och sen att jag stiger upp varje morgon 04:30 för jag kan inte flexa, har bestämmda tider. Så fort jag är ledig så tror jag att jag har försovit mej när man sover för länge. Man kan säga att nu andas jag och lever i mitt jobb. Orkar inte göra något annat.
 
Pengar är inte så viktigt, dvs att få ut varje månad efter skatt 25 000kr och högre. Jag tycker att familjeliv är viktigare och frihet, för det är inte pengar som gör dej lyckligare. Jag är glad att jag kan umgås med min familj rätt så mycket för vi lever inte i evighet, jag ser det som det viktigaste och att jag har pengar så jag klarar mej och tak över huvudet och mat på bordet. För man behöver inte ha ut 25 000kr för att klara sej, det räcker tillomed att bara få ut 10 000-12 000kr och ha ett helt bra liv och man kan unna sej saker med mera fast det tar lite tid bara.
 
Det kanske blev ett lite konstigt inlägg och jag vill inte att nån ska ta illa upp eller så. För det är så här jag känner mej för det fanns en tid jag tjänade bra och kunde göra vad jag ville, men jag var inte lyckligare för det, jag är lyckligare nu och njuter varje dag och försöker inte vara så stressad hela tiden, det kommer bli ett inlägg om det senare.
 
 
 

Livet och verkligheten!

Det har blivit ett långt uppehåll från bloggen, jag skyller på mitt liv och jobb. För just nu så jobbar jag för fullt, dvs mer än en heltid. Sen så har min sambo semester så det blir att vi alltid hittar på något efter jag har jobbat.
Som nu är jag inne på sju dagarspass blir sen ledig en dag och fortsätter sen med sju dagarspass och ledig en dag, så ser mitt liv ut just nu hihi. Men inte så länge till tack och lov hihi.
 
Jag har så mycket att skriva om i bloggen men det får bli en annan gång för som sagt det händer en massa saker och förändringar med mera. Men det djupa samtalet blir en annan gång istället.
 
Nu ska jag njuta av sommarvärmen som vi har fått idag, får se hur länge till det kommer vara så.
 
Ha en super härlig dag/kväll så ska jag återkomma nån dag!

Best day, friday!

Nu har vi denna underbara fredag igen, man kan inte än annat att älska fredagar!
Vi brukar köra stenhårt på fredagsmys, men idag blir det inte eftersom jag ska på tjejmiddag, men jag tänkte visa en fredag som vi hade i slutet av maj, jag vet det var ett tag sen. Men nu är det dags att visa, ni kanske kör något liknade idag?!
 
 
Charkisar, ost, frukt och marmelad. Passar även bra som sommarmat, sitta och plocka och prata. Gillar såna maträtter, helt klart bland mina favoriter.
 

Hair!

 
Just nu så slukar mitt hår på inpackning, men jag har också fått långt hår. Har aldrig haft så här långt hår som jag har nu.
 
Eftersom jag har fått slut på inpackning så passade jag på att beställa det här paketet från märket L´oreal mythic oil som ska vara rik på E-vitamin och essentiella fettsyror som reparera och återfuktar håret samt ger mjukhet och glans. 
 
Så nu får vi se om det blir ett underverk för håret! Nu ska jag ta och måla naglarna, på återseende! 
 

Godmorgon

Ännu en dag man vaknar tidigt och det är nog lika bra för jag ska upp tidigt imorgon och jobba hela helgen. Men ikväll så står det på schemat att jag ska på tjejmiddag hos M. Det kommer bli super kul för nu har alla haft sin middag så till hösten är det min tur igen, kommer nog sattsa på att ha middagen i november.
 
Ser ut som att det kommer bli en fin dag idag så det blir ju kul när man ska på middag, men det som är så synd är att vi har dessa mygg som förstör en hel del, jag längtar tills dom försvinner helt och det borde inte vara så långt bort. För man vill kunna sitta ute och äta.
 
Ha en SUPER härlig fredag!

Thursday diary

Första inlägget för juli.
Här susar dagarna förbi och det innebär att jag blir smått stressad och det är ingen bra kombo för mej. För jag har märkt att jag klarar inte så bra av stress, så jag hade en jobbig dag igår och det slutade med att min mage började krångla en hel del, idag hade jag bara lite ont i magen när jag vaknade men jag känner mej fortfarande stressad. Jag försöker hitta mitt lugna och ro sinne, men det är lite svårt. 
 
Den bästa kuren för kroppen är ett stilla sinne.
Napoleon Bonaparte
 
Det där citatet stämmer så bra. Det är vad jag ska göra idag och igår fyllde mina föräldrar på med energi till mej dom blev lite orolig när dom hörde hur ledsen jag var, men idag känns allt mycket bättre, men jag ska finna mitt stilla sinne och bara få vara och känna nuet. För snart ska jag jobba en hel del och det känns bra för då får jag mindre tid att tänka på saker samt att jag har ett planerat schemat.
 
Nu har jag lättat på mitt hjärta så dom andra inläggen idag kommer vara mer ytligt och lättare!

RSS 2.0