Här ska det öppnas!

Nu när vi börjar närma oss mot första december, så har jag självklart investerar i två adventskalender till mej själv hihi.
En med skönhetsprodukter och den andra något som man kan äta.
 
 
Det blev en adventskalender från Kicks.
 
 
 
Lakritskalender från Johan Bülow.
 
 nu längtar jag verkligen efter 1 dec, så jag får öppna mina luckor. Jag kommer bli som barn på nytt haha.
Förra året hann jag inte med att köpa nån lakritskalender så därför är jag så glad att jag har den äntligen. Sen så kunde jag inte heller låta bli att beställa en från Kicks för den var så billig, men är tyvärr slutsåld nu.
Kanske finns kvar i butikerna men inte på webben.
 
Har ni nån adventskalender till er själva?
 
 

Kitchen and table

I slutet av september så var jag ut och åt på Kitchen and table med min mamma och moster. Jag passade även på att fira för jag hade fått ett nytt/till jobb. Och det jag beställde in va så super gott och jag var jätte nöjd med servicen.
 
 
 
Till förrätt tog jag Souvas.
 
 
 
Till varmrätt blev det Reninnanlår och potatiskaka.
 
 
 
Till dessert blev Lakrits och brownie.
 
Allt va så super gott! Kommer helt klart vilja gå ut och äta där fler gånger. När jag kollade upp deras meny nyss så ser jag att dom inte har kvar dom här rätterna så det var synd.
 

100% Blåbär

 
När det är så här mörkt på året så vill man ha tag på alla slags vitaminer och den här blåbärsdrycken är super god och nyttig. Sen det bästa av allt är att den kommer här från Norrland. För jag är som helt insnöad på att köpa allt som är närproducerat och därför kostar det också en extra slant, men det gör mej inget.
 
Får ni tag på den här så köpt den! Jag köpte min på Ica Maxi.
 

Sunday diary

var det söndag igen, det är synd att helgen ska gå så snabbt, men iför sej så går även veckorna fort. Egentligen är det här min jobbarhelg på mitt andra jobb, men jag är glad att jag kunde få vara ledig men nästa helg kommer jag jobba. Så man kan säga imorgon börjar mitt 12 dagarspass. Jag hoppas så att jag komma kunna få ta tjänstledigt från mitt andra jobb, har prata med min chef om det men jag har inte fått något svar än så vi får se.
 
Annars har min helg varit bra förutom det där tråkiga som hände i Paris, så hemskt!
Idag har jag och min sambo gjort lite utegrejer. Vi har stoppat upp vår ljusslinga på granen, så om två veckor får vi tända den, sen har en annan ljusslinga som har fått komma ut och som hänger på vår portal till pergolan. Ska fota det nån dag så ska ni få se hur det ser ut, för det blev jätte fint. Vi behöver all ljus som vi kan få tag på nu när det är så mörkt ute.
 
Igår var jag en tjejkompis ut och drack vin i lobbyn på Savoy det var super kul. Men det blev en tidigkväll men det är skönt, åkte hem med en buss klockan 22:15 hihi. Så det ska vi göra fler gånger. Man behöver inte vara ute till klockan 03:00, det märks att man har blivit äldre.

November 2015

Tiden går verkligen snabbt när man har roligt och fullt upp för det är just det jag har. Ni vet i oktober fick jag ett till extra jobb som nu i november blev tillsvidare anställning på 75% och det är jag jätte glad över. Tänk att jag kommer få ha semester nästa sommar, har inte haft det på 8 år.
 
Med det nya jobbet så har jag fått ett jätte stort ansvar och det känns så grymt kul, för man utvecklas hela tiden. Så jag lär mej något nytt varje dag, så hela förra veckan var det jobbigt för allt snurrade runt i huvudet och nu den här veckan känns jätte bra och jag märker att jag har lärt mej jätte mycket. 
 
Sen så har jag en super bra chef som tyckte att den här tjänsten som jag har nu passar mej perfekt och jag tycker också det själv så det är verkligen win/win för mej och företaget.
 
Ska försöka börja uppdatera oftare, men jag har varit så slut när jag kommer hem från jobbet.
 

RSS 2.0