Planera

31 oktober ska jag ha min tjejmiddag, det blir den sista middagen för iår för nu har vi alla fått ha en middag var. Så jag försöker fundera ut på vad jag ska bjuda på. Så nu när man är ledig så kollar jag igenom alla mina matböcker och jag hittar ingen röd tråd. Vete tusan hur jag ska lägga upp det här. Det enda som är spikat är vad för sorts tilltugg jag ska göra.
 
Sen så vet jag även vad för slags dukning jag vill ha. Måste vara lite spooky för det är ju Halloween. Jag får fundera vidare, så kommer jag nog på något.

Monday diary

Idag har jag fått en jätte bra nyhet, så man kan säga att jag svävar på molnen. Jag är så otroligt glad. Men det berättar jag en annan dag. Jag måste nog vara i ett riktigt bra flow just nu.
 
 
 
Har jobbat hela helgen så därför är jag ledig idag, har nu bara en till helg att jobba sen får jag äntligen mina två lediga helger. Det har blivit att jag har jobbat eller ska jobba tre helger på rad, så nu har jag gjort det värsta. Insåg just att jag har bara 5 helger kvar att jobba av detta året 2015. 
 
Tack för att ni kommer och läser min blogg, fast det har varit med dåligt uppdateringar men inom snar framtid så kommer det bli ändring på det.
Tusen tack till er! =)
 
 
 

Godmorgon

Oj vad jag har fullt upp på dagarna, man skulle kunna säga att nu är det bara jobb som gäller. Jag jobbar jätte mycket. Jobbar 6 dagar på raken sen ledig en dag för att jobba 6 dagar på raken igen. Men kanske nästa vecka att det börjar lugna ner sej, fast jag tror inte att det gör det. Men det är bra att pengarna rullar in nu hihi.
 
Det kanske skulle va bra att få in ett träningspass idag, för nu har det blivit dåligt med träning, förra veckan blev det bara ett träningspass. Och jag är rädd för att det kan bli samma sak den här veckan. Men som sagt jag har fullt upp, är det inte det ena jobbet så är det andra jobbet. Idag är det första gången jag inte har något inplanerat och det känns super bra.
 
 
Bjuder på en bild på min lilla sötnos! För idag ska vi busa och mysa.

Min hemlighet!!!

 
Dags att komma ut med en hemlighet som jag har haft i tre veckor. Det handlar om dom hemliga möten som jag har haft dom två senaste fredagarna. 
 
Jag har fått ett till jobb och jag är så överlycklig. Idag hade jag min första dag på mitt nya jobb, för att känna in om det passar mej och det gör det så nu har jag officiellt tackat JA till det. Så på måndag börjar det på riktigt, det är en hel del lärande men det ska bli super kul.
 
Kommer fortfarande ha kvar mitt gamla jobb, eftersom det är inte heltid som jag har fått på det nya jobbet. Mina förhoppningar är att jag ska ska kunna få många % fort på det nya jobbet, vill ha schema så man kan planera in saker i mitt liv.
 
18 september så var jag på en intervju med dom, dom hade tagit ut 15 personer. Sen den 25 september fick jag komma och prata med dom igen och då var det i stort sett klart att jag hade fått jobbet, så jag kan avslöja att det blev små firande då. Jag är verkligen glad eller jag är överlycklig. Imorgon ska jag fira mer.
 

RSS 2.0