Godmorgon

Vad det känns härligt att man får vara ledig idag, men fick ändå ett samtal från min chef. Om jag kunde jobba några timmar, men det kan jag inte för nummer 1 jag har ingen bil, nummer 2 ska på en långlunch med en vän i stan. Har en hel del viktiga saker att prata om. För imorgon händer det en grej, ganska stor grej för mig. Men det tar vi en annan gång, det enda jag vill att ni håller tummarna för mej! hihi.
 
Ni kanske tycker att det är konsigt nu att jag inte kan jobba för jag har ingen bil, men det är för att jag jobbar utanför stan och jag själv bor utanför stan, så skulle ja ta bussen så skulle det ta ca 45 minuter för mej att komma till jobbet, för jag måste byta buss. Så det är mycket lättare att köra bil, vinner tid och ingen stress.
 
 
Vad har hänt med bilen då? Jo, jag blev så klart inte godkänd på bilbesiktningen. Så nu får den vara hos bildoktorn för att bli godkänd. Bilar är verkligen dyra saker eller grej att äga. Så jag hoppas nästa år att man kommer bli godkänd på en gång, för det här är andra gången på två år på rad att inte bli godkänd.
 
Nu ska jag göra mej klar och redo för stan och jag tycker att ni ska titta in här senare idag för jag ska även köpa en sak på stan idag, så det måste ni få se vad det är för något!
 
Ha en jätte härlig torsdag, imorgon är det fredag och helg!
 

Kommentarer
Postat av: gaby

håller tummarna i morgon,kram

Svar: Tack så mycket! =) kram
Nina

2015-09-17 @ 11:18:43
Postat av: houseforus

Vilken fin bild på en fin ros.

Med vänlig hälsning
Maria

Svar: Tack! =
Nina

2015-09-17 @ 11:59:05
URL: http://www.houseforus.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller tummarna för dig vännen

Svar: Tack så mycket! =)
Nina

2015-09-17 @ 17:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0