2016-12-19 ett datum att komma ihåg!

Då har en till månad passerat. Har hänt en del saker. Vi kan börja med alla bra nyheter. Jag har sagt upp mig idag från mitt jobb för jag har fått ett annat jobb som jag känner mig verkligen taggad för. Jag börjar på mitt nya jobb den 26 dec, dvs om en vecka.
 
Klockan 10:30 så lämnade jag mitt jobb, det finns så mycket att prata om det. Man kan säga att det är mitt jobb som gjorde att jag mådde så dåligt, det är helt sjukt egentligen vad jag har varit med om. Man kan säga att man bröts ner mer och mer. Nu känner jag mig så fri och glad igen.
Jag kommer aldrig rekommendera det jobb som jag har haft. Men jag vill inte påstå att jag ångrade att jag hoppad på det, för då hade jag nog kanske inte fått det här jobbet som jag ska börja på. Men jag vill bara säga hur viktigt det är att ha ett jobb som man trivis med och dom man jobbar med. Kan väl säga att på två år så har det sammanlagat kommit och gått 17 personer nu 18 med mig, ganska hög omsättning på personal. Hmm, undra varför folk slutar så snabbt? 
 
Nu stänger jag den boken och glömmer allt, men jag kommer inte glömma att den så kallade chefen kallade mig för en mobbare och idag fick jag höra att det har varit mycket drama runt mig. Men jag vet att den chefen var rädd för mig, för jag ville göra mitt jobb 100% och jag har aldrig varit dum mot nån på jobbet, var faktiskt omtyckt. Jag var den som hjälpte alltid dom nya för dom skulle känna sig välkommen. Medans vi har en eller två på jobbet som är mobbare och får fortsätta att vara det, jag fattar inte varför dom andra vågar inte säga till dem personerna. Jag var på den ena personen, men jag fick dom andra på mig för dom tyckte att jag skulle förstå att är man 21år så är man barnslig och man får bete sig hur man vill, i min värld är det bull shit. Fast en kollega sa till mig att 21åringen är en elak person, men jag fattar ändå inte att ingen vågar läxa upp den personen, som jag försökte flera gånger med. Jag accepterar inte folk som inte kan bete sig som folk, spelar ingen roll hur gammal du är eller hur du ser ut. En slutade på jobbet för den personen blev mobbad av 21åringen och även att chefen mobbad den personen, ni hör ju hur sjukt det låter. 
Mobbarna är chefen och chefens favorit, som får göra vad h-n vill, 21åringen.
 
Jag känner att jag börjar bli mer irriterad nu när jag tänker på allt. Men nu ska jag släppa det. Imorgon är det en ny dag och jag ska hämta ut min nya uniform och gå på en trevlig lunchdejt med min vän.
 
Va snäll mot varann!!!

RSS 2.0