Annandag påsk!

har vi kommit till påskens sista dag för iår. Och det har varit så skönt att få vara ledig, skulle gärna vilja vara ledig fler dagar hihi, speciellt nu eftersom jag har nog börjat bli förkyld. Nyser och får snyta mig hela tiden. Känns inte kul att börja bli sjuk.
 
Annars då, så har jag haft en bra påsk. Förutom att min vovve blev dålig i fredags, men nu är han som vanlig igen. Han har haft nån slags magsjuka, diarré och spya. Så jag är verkligen glad och tacksam att han mår bra nu!
 
Just ja, glömde skriva att jag steg upp 05:00 imorse, så jag har börjat bli lite trött nu, får nog ta en liten powernap. Men det är ganska bra att vända tillbaka dygnet eftersom imorgon blir det att jobba. Tur att det är bara 4 dagars jobb till veckan så man får vila upp sig igen hihi. Men nästa helg ska vi ha middagsgäster. Som sagt våra liv går i 110% och det har börjat kännas.
 
Mina fina läsare ni får ha det en underbar dag och njut av dagen!

Snart är det påsk!

Jag tror inte att jag är ensam om att längta efter påsken och att få lite påskledigt. Just nu är jag verkligen i behov att få vara ledig och stanna upp. För just nu går mitt liv alldeles för fort. Det kan inte fortsätta att gå i 110%. Jag sover hur mycket som helst eller jag sover 8 timmar per natt, men ändå är jag svintrött. Jag som hatar ordet trött.
 
Måste även komma igång med träningen för det här går inte, man blir ju piggare om man tränar, dom säger ju det forskarna hihi. Nu är det slut klagat så fortsätter vi med trevligheter...
 
Påsken är nog en högtid som jag tycker jätte mycket om och jag som ska äntligen få va ledig hela påsken, när jag var det senast?! Kommer inte ens ihåg det. Men det är en hel del inplanerat, men bara trevligheter så det blir mysigt.
 
 
Påsken 2015.
 
Som ni ser så har vi aldrig påskbord på påsken. Vi äter annat massa gott, som på bilden är det en hel del småplock. Men jag tror att det blir något liknande på Påskafton. Som julafton 2015 åt vi inget julbord då hade vi något annat gott.
 
 

Lördag den 12 mars 2016

Det blir verkligen en hel del bloggpauser för mig. Men det är väl så nu när man jobba heltid och att man jobbar måndag-fredag. För på helgerna så är det alltid inplanerade saker. Mitt liv går verkligen på 110% dygnet runt hihi. 
Sen så har jag fått höra av min sambo att jag har börjat prata mycket i sömnen. Det verkar som att det är alltid på fredagar hihi. För nu inatt har jag pratat i sömnen igen och det är visst alltid om mitt jobb haha. 
 
Idag ska vi ha middagsgäster så det blir trevligt, så egentligen har jag inte tid att sitta här vid datorn för jag har en hel del saker att förbereda samt att städa.
 
 
En sak är synd är att vi kommer missa Melodifestivalen för jag tror inte att dom som kommer till oss vill se på tv hihi. Men jag kan avslöja att jag gillar Frans samt Ace Wilder. Hon har ju den bästa showen, tycker iallafall jag!
 
Ha nu en super härlig dag!
Solen skiner över oss idag och det är underbart!

RSS 2.0