Snart är det påsk!

Jag tror inte att jag är ensam om att längta efter påsken och att få lite påskledigt. Just nu är jag verkligen i behov att få vara ledig och stanna upp. För just nu går mitt liv alldeles för fort. Det kan inte fortsätta att gå i 110%. Jag sover hur mycket som helst eller jag sover 8 timmar per natt, men ändå är jag svintrött. Jag som hatar ordet trött.
 
Måste även komma igång med träningen för det här går inte, man blir ju piggare om man tränar, dom säger ju det forskarna hihi. Nu är det slut klagat så fortsätter vi med trevligheter...
 
Påsken är nog en högtid som jag tycker jätte mycket om och jag som ska äntligen få va ledig hela påsken, när jag var det senast?! Kommer inte ens ihåg det. Men det är en hel del inplanerat, men bara trevligheter så det blir mysigt.
 
 
Påsken 2015.
 
Som ni ser så har vi aldrig påskbord på påsken. Vi äter annat massa gott, som på bilden är det en hel del småplock. Men jag tror att det blir något liknande på Påskafton. Som julafton 2015 åt vi inget julbord då hade vi något annat gott.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0