En vanlig torsdag!

Vad det ska bli skönt med fredag imorgon! En arbetsdag kvar på den här veckan och det kommer gå snabbt hihi. Morgondagen kommer bjuda på trevligheter, jag ska nämligen på AW på Friends med min vän. Vi har mycket att ta igen så det kommer bli mycket snack och nåt glas bubbel. Det är som trevligt att avsluta en arbetsvecka med en AW.
 
Man skulle kunna säga att den här helgen kommer va riktigt trevligt för på lördag blir det att fira en sak, som jag håller fortfarande tyst om, men jag lovar er jag kommer dela med mig det snart.
 
Jag har inte så mycket mer att berätta om idag, så det blir punkt här för mig. Ska stiga upp inatt.

Wednesday diary

Det blev inget inlägg igår, för så fort jag slutade så var det bara åka hem och byta om för jag var och fikade med några arbetskollegor och det var riktigt trevligt! Vi är några från jobbet som håller ihop, det är alltid kul att träffas utanför jobbet. Brukar ni umgås med era arbetskollegor utanför jobbet?
 
Vet ni vad?! Jag längtar till helgen, ska bli så skönt att få sova ut, för jag stiger upp ganska så tidigt på morgonen. Ihelgen kommer det hända saker, för det har hänt en sak hihi, men jag håller det än så länge tyst om det.
 
Jag måste säga att just nu, är jag inte alls sugen på att åka iväg och storhandla. Vill helst bara sitta här i soffan och ta det lugnt, så jag får se hur jag gör hihi.
 
Vänner ha en jätte härlig kväll!

Ja tack och ja tack!

Vet ni vad?! Jag vill så mycket ha den här hårborsten.
 
 
Visst är den snygg? Det är ju verkligen en Rolls Royce för håret. Det man kan säga om den är att den har 24 carat guld överdrag. Borsten är inte gratis om man säger så. Men jag vill så ha den inte för jag vet om jag skulle våga använda den hihi för att den är så snygg!
 
Bildkälla: Lyko
 

Monday diary!

Ni ska bara veta vad jag räknar ner tiden till min långledighet. För nästa vecka blir jag långledig och det känns grymt skönt. Det har gått jätte bra att jobba idag och det är tur att jag gillar mitt jobb så mycket så som jag gör. Tycker även att tiden går snabbt när man jobbar.
 
Ikväll händer det inte så mycket. Jag håller nämligen på tvätta och byta sängkläder så man kommer sova som en prinsessa hihi. Varför är det alltid så skönt att byta sängkläder?! Sen sover man så mycket bättre oxå, men jag längtar tills man kan hänga ut tvätten på tork. Men nu färdigt pratat om det.
 
Min sambo har det ganska mycket på sitt jobb nu, så det betyder att jag får egen tid och det är oxå helt underbart. Jag blir som trevligare när jag får ha egen tid och just det här med egen tid så spelar det ingen roll vad jag gör. Som dom senaste veckorna så håller jag på organisera om i mitt hem och har även rensat i skafferiet, frysen och kylen. Så nu när vi handlar så tänker vi igenom på vad vi köper, för inget ska hinna bli gammalt eller så. 
 
Men nu ska jag gå och hänga upp tvätten, så jag hoppas att ni har haft en underbar måndag!

Köksbord!

Vem älskar inte inredning!?
Jag har hittat så många nya eller man skulle säga gamla hobbyn, tex inredning. Det finns ju hur mycket som helst att hitta i butikerna och jag har börjat gilla skarpt klassiker i möbler och inredning. Jag vet att marmor är inne nu, men det känns som ändå att man skulle inte bli less på det. 
 
Jag är ute efter ett svart, runt, marmorbord till köket. Jag vill ha det som köksbord. Har hittat ett som jag skulle inte tacka nej till. Fast som ni ser på bilden är den vit.
 
 
Bildkälla: Prettymarble.se
 
Ett sånt bord kostar 9290kr. Men jag tycker att det är väldigt fint och nån vacker dag ska vi faktiskt renovera köket och då kommer bänkskivan vara i granit eller marmor.  Så då är det fint att ha ett marmorbord.
 
 

Sköna maj!

Det känns konstigt att sitta här och skriva igen. Det har gått några månader sen sist hihi.
Mina dagar bara svischar förbi för jag jobbar jätte mycket. Som ni vet bytte jag ju jobb i slutet av dec 2016 och jag är fortfarande kvar på det jobbet. Jag är väktare. Man kan säga att jag har olika arbetstider och ofta långa skift. 
Men den här helgen har jag varit ledig och det har varit skönt, för imorgon börjar en ny jobbarvecka. Fast jag ska bara jobba må-fr, så det är inte dåligt.
 
På tal om helt annat! Vad det känns underbart att det är maj nu, men jag måste säga att iår är våren verkligen sen här uppe i norr. Vi har hittills bara haft en dag då vi hade 18, det var underbart!!! Men nu idag började det snöa, men det slutade ändå snabbt, men vi har jätte mycket snö i vår trädgård mot vi hade förra året då vi inte hade nå snö kvar. Jaja, man får hoppas på att det bli en fin sommar.
 
Men vet ni vad! Jag och min kära sambo ska till Åre snart, jag längtar så otroligt mycket, vi ska bara ta det lugnt och bada och bara ha kul. Jag älskar ju road trip. Sen är det kul att bara få komma bort eftersom jag ska inte ha nån semester iår eller man kan säga att det blir min semester hihi.
 
 
 

RSS 2.0