Monday diary

Då har man jobbat första arbetsdagen sen semestern och sjukskrivningen.
Nya tag imorgon!
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag, för jag är helt slut i huvudet och så är jag trött hihi. Men jag steg oxå upp imorse redan klockan 04:20, sen måste jag väl säga också att jag sov inte så bra inatt, brukar bli så efter en långledighet.
 
Mina planer i helgen är redan bokade. Vi ska ha middagsgäster och det bästa är att det verkar hålla i sig finvädret så man kan sitta ute hela kvällen och bara mysa på. Men en sak är positivt att det börjar bli mörkar på kvällarna så man kan tända ljus ute, men jag gillar även när det är ljust dygnet runt.
 
, nu ger jag upp för idag, känner att mina ögon är påväg att blunda lite förlänge just nu.
 
Jag hoppas att ni har haft en fin dag och start på den här nya veckan!

Första!

Idag smäller det, årets första kräftskiva!
Ska bli så gott och trevligt och så blir det att testa en ny drink...
 
 
En kräftskiva som vi hade 2014!
 
Idag blir det en liten enklare kräftskiva, för vi är bara fyra st. Men det spelar ingen roll hur många man är, för det är alltid kul med en kräftskiva.
 
Oj, vad dagarna går snabbt nu, alldeles för snabbt. Jag har börjat bli lite orolig för att börja och jobba igen, men jag vet att det kommer bra och dom vet att jag är inte 100% återställd. Mitt knä är jag mest bekymrad över.
 
Ha nu en härlig lördag och ta hand om er!
Ett tips följ mig på insta för där kommer jag lägga upp bilder från idag.
Jag heter där chicninas

Ut och lyxigt!

Middag på Savoy.
 
När vi hade semester så hann vi med en middag på Savoy. Det är verkligen kul och trevligt att gå ut och äta. Det känns verkligen som lyx.
 
Men det var den lördag som olyckan hände med min fot och knä. Så jag kan säga att jag hade riktigt ont när jag åt den där goda middagen. Jag har hög smärttröskel men den natten hade jag riktigt ont. Imorgon är det tre veckor sen det hände.

God morgon!

Då var det fredag igen!
Fast det känns som fredag varje dag när man inte jobbar. Men på måndag tillbaka till verkligheten, slut med sovmorgon och ta det lugnt.
 
 
 
Fredagsdrink!
 
Idag kommer det inte hända så mycket, man kan säga att det kommer verkligen vara lugnt. Jag tänker passa på och njuta den fredag och sitta ute i vår pergola och läsa en bok.
 
Nu när det är så varmt ute så man inte så hungrig det blir att man äter lätta måltider. Idag till middag kommer köket här hemma bjuda på tomatsoppa och pilgrimsmusslor vid sidan om, mums!
 
Men imorgon blir det årets första kräftskiva, jepp vi tjuvstartar lite hihi.
 
Ha en fantastisk fredag och helg!
 

Snart helg!

God dagens på er!
Här rullar dagarna på och värmen fortsätter att stanna kvar.
 
 
Enkla medel kan bli nåt fint, men tänk inte nu på bakgrunden 🙈
 
Snart är det helg och min sjukskrivning börjar gå mot sitt slut. Är verkligen redo för nästa vecka och börja och jobba igen, men jag är fortfarande inte 100, men det kommer ta tid sa läkaren.
 
Idag kommer min familj till mig och hälsar på, det blir trevligt. Det blir att fika, har varit så sugen efter en chokladboll. Och vet ni vad mer jag har varit sugen på?!  Att börja blogga mer och ni vet att ni kan börja och följa mig på insta och där heter jag chicninas. Sen så är jag även sugen på att börja ha mer middagar och fester med folk, jag har nog börjat få tillbaka min gnista. För min gnista har varit borta länge.
 
Jag hoppas att ni har en super härlig dag!

Vad har hänt?!

Oj, vad det har varit många som har besökt min blogg dom senaste dagarna, vad trevligt och välkommen hit!
 
 
Denna sommar och semester har varit ett riktigt trevligt nöje!
 
Ja ni, det har hänt en del saker nu när jag hade semester, vi kan börja säga säga att jag hade 4 veckors semester. Men min sista vecka händer det nåt som inte får hända, en olycka.
Jag vrickade min fot rejält samt att knäet fick en smäll. Så nu har jag varit sjukskriven i två veckor, skulle egentligen ha börjat och jobba igen den 16 juli.
 
Det är därför jag har varit så tyst, för jag har bara varit hemma. Mina skador som jag har så fina namn så nu ska ni få höra, laterala malleolen och inferiort (foten) och så har jag hydrops knä. Det jag har nu problem med är att svullnaden på fotleden och knäet vill inte minska. Så jag har fått leva i badtofflor, det är den enda skon jag får på mig på den ena foten. 
Nu färdigt pratat om tråkigheter 🙂
 
Jag hoppas att det är bra med er!

Semestermood!

Jag  har  nu  verkligen  hamnat i semestermood,  det är som  dom säger att  det  tar två veckor  att  varva  ner.
 
Det är därför det är så tyst på bloggen, för jag har haft en hel del att göra. Och nu njuter jag för fullt den soliga och varma söndag 😀
 
 
Jag hoppas att ni också njuter!!!

RSS 2.0