Sorry!

Har nu haft semester i två dagar och det bara regnar. Sommar kom tillbaka!
 
 
Det har som varit fullt upp dom här två dagarna, ni vet att min semester började igår. Sen jag klev av mitt pass i fredags, så har jag hunnit med att vara på Pinchos, sen på lördag stack vi iväg på en weekend till Skellefteå och hade hur mysigt som helst där. Men det ska få ett eget inlägg imorgon.
 
 
Ni följer väl mig på insta där jag heter chicninas, för där kan ni ser lite mer vad jag gjorde i Skellefteå!
 
Nu ska jag fortsätta och ta det lugnt på denna gråa dag, dvs bädda ner sig i sängen och läsa tidningar och kanske även lyssna på nån podd.
 
 
 

God morgon!

Klockan är slagen och det är dags att stiga upp!
 
Idag ska jag på en liten road trip! Det känns faktiskt riktigt bra att få bo hotell sen på kvällen ut och äta på en bra restaurang. 
Tänker inte säga än vart jag ska det får bli en överraskning,  så häng på vet ja!!! 😀
 
Ha en super härlig lördag för det kommer jag ha!
 

Pinchos!

 
Som ni ser så var jag och mannen på Pinchos ikväll. Det var första gången jag besöker den restaurangen och jag förstår verkligen varför den är så populär. God mat och drinkarna, OMG vad det va mumsigt !!!
 
Nu är det dags att sova och imorgon är det nya äventyr som väntar 😉
 
 
 
 

Onsdag den 13 juni 2018

Tänkte titta in här på kvällskvisten och säga hej 🙂
 
Nu har jag bara torsdag och fredag kvar att jobba. Det gick bra att jobba idag förutom att jag kände att min hjärna har som stannat hemma eller man skulle kanske säga att den har redan tagit semester hihi. Jag vet att man ska inte längta för mycket för tiden går så snabbt, så snart har min semester passerat. 
 
 
Vad jag längtar till fina varma sommarkvällar, just nu är vi verkligen inte bortskämd med det. Idag har det verkligen inte varit nå fint väder, bara +10. Så man har faktiskt frysit när man har varit ute hela dagen idag.
 
Nu ska jag och den här lillkillen på bilden sova. Vi ska upp tidigt imorgon, dvs vi kliver upp på natten.
 
Natti natti

Surr och planera!

 
Vilken trevlig middag jag var med min vän i dag på Tapas de papà. Vi hade en hel del att prata om och även planera in att vi ska snart åka på en weekend tillsammans med våra män. Det lutar att det kan bli Stockholm,  men vi får se 😉
 
Det är som kul att få planera, drömma och fantisera! Tänk om man inte gjorde det så skulle det inte va så kul. Nu är det dags för mig att sova, för vet ni vad? Imorgon är det jobb som gäller! 
 
Natti natti
 

Instagram

Är ledig idag också och jag måste få säga att det känns sååå bra!
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Tillbaka till mitt jobb och jobba mina tre pass sen är det S E M E S T E R!  Det har varit skönt att få va ledig i två dagar, man fick lite gjort. Kan väl säga att det går inte så bra för mig att hitta en hortensia, verkar inte finnas på Blomsterlandet, men jag ger mig inte hihi. Men en kanariepalm har iallfall fått flytta in/ut hos oss.
 
 
Ikväll ska jag ut och äta middag på Tapas de papá med en vän. Det blir som en perfekt avslutning på den här dagen så är man redo för att jobba imorgon 🙂
 
Jag har även skaffat ett instakonto till min blogg, så det skulle va kul att ni börja följa den. För det blir lättare att uppdatera den. Heter chicninas på instagram.
 

God morgon 2018-06-11

Måndag, ny dag, ny vecka och nya möjligheter!
 
Ja nog blev det ändå sovmorgon idag fast man vaknade nyss och klockan är bara 07:15 när jag skriver det här inlägget. Men det gör inget att man vaknar tidigt när man ser att solen är framme och det är 22 grader ute.
 
 
Så vad ska jag göra idag? Det kan jag tala om till er, det blir först att köra lite yoga, Sen måste jag även en sväng till Blomsterlandet så jag kan köpa en hortensia och även en kanariepalm. Förra året hade jag två kanariepalmer, men den ena dog i vintras så nu är jag på jakt efter en ny.
Det var iallafall mina måsten idag hihi.
 
Ha nu en super härlig dag och ta hand om er!

3 pass kvar!

Nu har nedräkningen börjat!
Nästa vecka är min sista jobbarvecka, dvs jag kommer bara jobba 3 dagar. Sen börjar min semester och jag kommer få vara ledig i fyra hela veckor, det känns U N D E R B A R T!
 
 
Här ska vi hänga en hel del på semestern!
 
Har jobbat hela helgen så det känns skönt att få vara ledig imorgon och framför allt att få sova längre än till 04 🙂 Men oftast när man är ledig blir det ändå att man stiger upp tidigt, men inte 04.
 
Har inte riktigt planerat in nåt imorgon så det blir att Fånga Dagen och se vad den kan erbjuda för nåt.
 
 
 
 
 

RSS 2.0