Behålla eller inte!

Det är lite frågetecken. Gillar halsbandet och kjolen. Så det kommer vara kvar. Men jag är jätte fundersam över blusen. Vet inte riktigt vad jag skulle kunna matcha blusen med. Har även provat med byxor.



När jag hade blusen på mej så kände jag mej som en slags riddare eller som en 80-tals sekreterare. Får nog fundera vidare hur jag ska göra med blusen. För helt 100 är jag inte.

Kommentarer
Postat av: Mariah

tyckte den var snygg.

2009-10-06 @ 19:16:22
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: maria

hej=) ja jag behöver ju verkligen klippa mig! är så förbannat slitet! så jag har inget val! och så känner jag att det är lika bra att ta en bit på det för det känns väldigt onödigt att betala lika mycket för en toppning så det kommer ryka en bit men men det växer ju ut igen! samtidigt är det bra om det klipps upp litegrann för då får jag mer volym i mitt annars platta o livlösa hår! får hoppas att det blir bra jag är väldigt noga när det gäller mitt hår det MÅSTE BLI BRA!! hihi=)



snygg top det där!klart du ska behålla den!!=) såg ju på din outfit bild längre ner att du också hade dem fina byxorna med skinndetaljer! kanske hade varit snyggt o matchat blusen till dem!:) annars var den fin till din kjol!=)



kram maria!

2009-10-06 @ 21:40:59
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0