Skvaller

Fick just reda på att Raised Fist kommer ha en spelning här i Luleå den 26 november. Som jag har skrivit tidigare om så var sångaren (Alexander) i det bandet vår lärar i ämnet IT. Just nu så kommer dom ha en omfattande turné i skandinavien under hösten, Sverige, Norge och Finland. Så jag tänkte höra om du ska komma hit upp Sanna och gå på spelningen? =)



Han som är i mitten är Alexander, läraren som vi hade i IT.

Bild från Musik nyheter.

Stor handlat

Gud vad härligt att nu har vi fullproppat kylskåp, så då känner man sej rik hihi. Sen var vi även till Djurmagasinet för jag var tvungen använda min 20% rabatt på hundmat eftersom erbjudandet går ut idag. Sen hade jag även erbjudan på hundgodis, som tag 2 betala för 1. Så nu har min vovve hundgodis så han klarar sej.



Bacon, kyckling och lever hans favoriter. Han blev så lycklig när han fick se påsarna. För då vet han att lördagarna är räddad!

Imorgon är det fredag och även 1 oktober, då blir det paj till middag. Vi ska äta Italiensk rucola- och purjolökspaj jag och min sambo. Men sen så kommer min kompis Linda hit så då blir det att dricka vin och ha tjejsnack. Min sambo får vara med hennes sambo Johnny och hitta på något. Det kommer bli en trevlig fredag.
På lördag och söndag ska jag jobba. Min sista jobbarhelg på två veckor.


Make Up Store

Som jag skrev igår så kom jag hem med en påse från Make Up Store, det var egentligen inte tänkt att jag skulle köpa något, men ändå så gjorde jag det. Det var väl Becky Bloomwood som väcktes inom mej. Läser dom böckerna just nu.




Sån här är alltid bra att ha när man ska åka bort eller att bara ha det hemma. Jag ska göra den jätte fin, bara med mina favvo produkter.



Ljus basskugga är alltid bra att ha. Heter Meteor.



När man handlade för en viss summa så fick man en present som vanligt. Fick det här nagellacket som heter Maria. Den är som mintgrön skulle man kunna säga.



Så fick jag det här också. Eazy bronzer, som jag kan använda på ögonlocken, ansiktet eller kroppen. Men jag blev rekommenderad att ha det till ögonlocken, make up artisten C menade det blir snyggt. För jag var tvungen fråga vad jag skulle ha det till hihi.




Så fick jag det här läppstiftet, som heter Stucke. Det är ju inte min färg om jag får säga så. Men man kanske får det till nån användning nån gång, som Halloween. Så bjud mej på fest nu och att vi ska klä ut oss!

6 okt- Inspirationsdag Social Media Marketing

Det är föreläsningen som vi ska på. Det kommer vara 4 st föreläsare. Börjar 09:00-16:00, och det är gratis.

Dom som förläser är:
Tim Foster: From marketplace to marketpace.
Blondinbella: Att företaga med hjälp av sociala medier.
Jenny Eklund: Så lyckas du med webben.
Fredrik Kallioniemi: Hur ser framtiden ut?

Det här kommer bli så kul och intressant. Hade inte jag gått den utbildningen som jag har gått så hade jag inte varit intresserad av det här, men nu tycker jag att det ska bli jätte roligt. Man vill ju gärna hänga med vad som händer med företagande. Sen så är jag kanske sugen på att starta upp något?!

Lovely thursday

Det var verkligen kul och luncha med A och E. Ni kan aldrig gissa vad vi satt och snacka om på vår lunch, vi pratade nämligen om budget, årsredovisning och hur många man kan ha anställda hihi. Det märks att vi har gått skola tillsammans!
Vi ska även snart träffas igen. Jag insåg att jag saknar verkligen dom i min klass, det var verkligen kul att gå i skola.
Efter vi hade lunchat så gick vi till en butik där E jobbar som också har gått i vår klass, så det var trevligt att få prata med henne också. Vi fyra kom fram till att vi måste helt klart ha en återträff med klassen och höra vad all gör nu för tiden. För man är ju nyfiken hihi.

Nu ska jag kolla upp en sak på nätet, det är nämligen en föreläsning nästa vecka som jag och A ska gå på, så nu ska jag anmäla oss till det.

Dagens



Bronte blouse från Odd Molly.
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot.



Fårskinnsjacka (fake) från H&M.
Väska Speedy 25 från Louis Vuitton.



Läppglans Underage från MAC.

Så dagens doft: L´eau d´issey från Issey Miyake.

H&M

Det var en hel del klänningar som hade kommit ut på webben. Men jag föll mest för den här klänningen.



Kostar 299kr.

Tycker att den passar verkligen bra nu när det är höst, helt klart en fin höstklänning.


Bild från H&M.

Godmorgon

Idag har man stigit upp tidigt. Ska luncha med två kompisar idag A och E, så det kommer bli mysigt. För det var med A och E som jag gick i samma klass med när jag gick min utbildning.

Sen ska jag göra en trevlig matköplista, för idag ska vi åka och stor handla. Jag är sugen på att det blir paj dom närmaste dagarna. Nu ska jag fortsätta och ta det lugnt och kolla in på H&M.

Detaljer hos mina föräldrar

Jag måste erkänna och säga att jag gillar inredning hos mina föräldrar, jag var även stolt över vårt hus när jag var liten och är fortfarande stolt.



Sån här skylt har även Engla. Vet inte vart min mamma har köpt den.



I sovrummet så klart.

The city is open

Har just kommit hem från stan. Det var jätte trevligt på make up store, vi fick ett glas rosé skumpa och tårta. Självklart så shoppade jag två saker därifrån, men det får ni se imorgon. Dom hade även utlottning denna gång, men tyvärr så vann jag inget, inte heller min kompis.

Det som var så härligt var att det var öppet i alla våra varuhus, dvs shopping, strand och smedjan. Så stort sett hade alla butiker öppet till 21:00, det var jätte mycket folk överallt. Dom borde ha så här en gång i månaden vid löning.


Onsdag hela dagen lång

Jag är hos mina föräldrar just nu och ska äta middag där. Det hände en jätte konstig sak idag när jag kom till dom. Jag släpte ut min vovve på gården och jag märker hur han skäller sen så märker jag att det står en kvinna med en kamera i sin hand vid vår grillplats och ser på mej, jag blev skrämd. Jag sa allafall hej till henne för jag tänkte att det var kanske grannens fru. Men sen började hon prata med mej på englska och sa att hon har sett på huset tidigare och tycker att det är så fint arkitekt på det och att hon hade tagit kort och ville även ta ett kort på mej med huset, jag sa nej, jag vet inte om hon ändå hann ta ett kort på mej. Sen tog hon även kort på min vovve. Jag tyckte det var verkligen skumt så jag frågade vart hon var ifrån och hon sa att hon var från slovakien och att hennes son pluggade här i Luleå. Jag tycker att det känns jätte skumt att folk går in på gården för att ta kort på ett hus. Men man blir lite avvaktande, så jag hoppas inte att hon tog illa upp för att jag var så kort i tonen. För jag blir lätt misstänksam.

Invictus De oövervinneliga



En drama film med Morgan Freeman och Matt Damon.

Filmen handlar om Nelson Mandela när han blev president i Sydafrika.
Han satt fängslad i 27 år för sin heroiska kamp mot apartheid. Så vad gör Nelson efter han har valts till Sydafrikas president? Han tar avstånd från hämnd, förlåter sina förtryckare och hittar hopp om att kunna ena nationen på en mycket oväntad plats: rugbyplanen.

Jag tycker att filmen är jätte bra. Dels så kan jag inte fatta vilken fin människa Nelson Mandela är. Skulle verkligen vilja träffa han, eller tänk om han kunde styra Sverige!? Jag har verkligen blivit ett fan till Nelson Mandela.

Jag ger helt klart den här filmen ♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥. Vi behöver mer människor som Nelson Mandela!

Godmorgon

Idag så vaknade jag faktiskt kl 09:00 så det var bra, men jag låg kvar i sängen ett tag till och bara funderade för det var ju så varmt och skönt så ville jag inte kliva upp. Gillar såna uppvaknande.

Idag blir det till Make up stores kundkväll, igår var det för övriga Sverige men i Luleå så vill dom ha det idag. Så det kommer bli jätte roligt.

Igår hade jag huvudvärk hela dagen, det var mindre roligt. Gillar verkligen inte att ha huvudvärk. Men idag så har jag inte huvudvärk så det känns skönt att det är borta nu.

Sommar 2010

Jag började kolla på min bilder från i somras, snacka om att jag fick sommarlängtan då. Så här kommer det ett bildregn från min sommar 2010.

Juni






Bara bilder från fjällen.

Juli






Den härliga båtresan.




Augusti







Sammanfattning så har jag haft en härlig sommar, fast det hade så klart kunnat varit bättre väder, för jag hann aldrig bada ute i år. Det är skandal.
Längtar redan till sommar 2011 hihi.

Tuesday

Jag hade verkligen trevligt på min lunch med min vän Linda. Det blev mycket prat om deras hus, jag sa att jag vill vara med när dom ska köpa möbler, jag älskar att gå på inredningsbutiker hihi. 
Nu vet jag allafall vart jag kommer fira nyårsafton iår, det blir i deras hus.

Jag har även varit och hälsat på Magga på Rabalder. Det var riktigt kul att få träffa henne, för sist jag var på Rabalder var i våras. Dom hade fått in en jätte fin tunika som jag blev sugen på.

Dagens



Tröja/klänning från Rabalder.
Lackleggings från MQ.
Skor från Converse.



Halsband från H&M.


Godmorgon

Idag så ställde jag klockan på 08:00, det var jobbigt att stiga upp vid den tiden, men efter duschen så blev man pigg. Idag ska jag luncha med min kompis Linda, vi har en hel del vi ska prata om t.ex. att dom har nu köpt hus. Tycker att det blir lite små tråkigt att dom flyttar från centrum, men jag är glad för att dom har äntligen hittat ett hus som dom vill ha.
Det har hänt en hel del det här året för min vänner. En flyttade från Luleå, en annan av min vänner ska bli pappa. Det ska bli spännande och se vad det kommer hända med mej och min sambo hihi.

Hoppas ni får en riktigt bra tisdag!

Mobilblogga

sp_a0187 (MMS)

Är ute och går i det fina kvällsvädret.


Pajer

Igår så kom Expressen ut med en ny samlings kokbok som man kan köpa varje onsdag-torsdag. Så man fick igår den första boken gratis.



Innehåller gröna pajer, fisk- och skaldjurspajer, kött- och kycklingspajer och dessertpajer.



Såg verkligen intressant ut.



Även den här rätten.

Jag kommer nog köpa på mej vissa av böckerna. 
Kommer t.ex. vilja ha dom här böckerna:

Drinkar och tilltugg kommer ut 22/12-23/12.
Brunch kommer ut 29/12-30/12.
Vinterpicknick kommer ut 12/1-13/1.
Retromat kommer ut 2/2-3/2.

Monday

Det var tänkte att jag skulle åka till mina föräldrar idag, men jag bangade precis ut när jag hade sagt ja till dom. Känner att det var skönt att få vara hemma eftersom jag har jobbat hela helgen så vill jag även passa på att bara vara hemma. Men jag har sett filmen Invictus De oövervinneliga.

Min sambo kommer snart hem så då blir det att gå på en höstpromenad. För det är fint väder ute. Men jag tycker ändå att det är kallt när jag har varit ut med vovven.

Godmorgon

Jag har verkligen fått problem att somna på kvällarna nu för tiden, det är väl för att jag har vänt på dygnet, jag gillar verkligen inte att jag sover så här länge på morgonen.

Idag ska ni få se det paketet som jag hämtade ut i fredags, det var från H&M. Jag är så nöjd med det två klädesplaggen som jag beställde. Så dom kommer helt klart få stanna kvar.


Söndagsmys

Då är man ledig i fem dagar, för sen gå på helgpassen igen.
Så klart händer det hela tiden saker när man jobbar, men det är tur att man har hökögon hihi, jag har alla fall gjort mitt så nu får chefen göra vad han vill med det. Men man bli irriterad, när det händer vissa saker, det verkar som att det kommer alltid vara så. Varför kan inte folk vara vettiga!?

Nu blir det lite söndagsmys för mej.
Har gjort en liten middag.



Bröd med créme bonjour vitlöksost och stenbitsrom på.


Familjen Jones



Är en komedi med Demi Moore och David Duchovny.

Steve (David Duchovny) och Kate (Demi Moore) Jones är till det yttre det perfekta paret som tillsammans med sina välartade tonårsbarn flyttar till ett tjusigt villaområde. Snygga, framgångsrika och med de senaste prylarna av de rätta märkena drar de till sig grannarnas nyfikna och beundrande blickar. Plötsligt vill alla ha samma saker som familjen Jones.
Ingen anar vad som egentligen händer bakom kulisserna till den alldeles för perfekta familjen. Familjen Jones inte bara lever den amerikanska drömmen, de säljer den. Familjen är i själva verket inte en riktig familj utan anställda reklampelare, betalda för att få omgivningen att köpa allt de exponerar.

Jag tycker filmen var verkligen annorlunda. Den var små rolig även sorgsen. Tycker även att den här filmen speglar mycket från verkligheten. För idag är det ju så att många kändisar är reklampelare samt bloggare. Får saker gratis och visar upp dom. Och vissa köpare går så långt så att dom hamnar i en lyxfälla för att dom inte har råd med allt.

Jag ger den här filmen ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine.

Godmorgon

Har precis vaknat, blev en sen kväll. Vi gick och la oss vid två tiden. Man får lite ångest att man har sovit så här länge eftersom jag börjar och jobba snart.
Som ni märker blir det dåligt med inlägg när jag jobbar, eftersom jag i stort sett jobbar hela dagen och kommer inte hem för än det är kväll. Det är verkligen dryga pass som jag har på helgerna.

Det har varit fint höstväder den här helgen, solen skiner idag och det gjorde den även igår. Tänk om det hade kunnat varit så här förra helgen när man var ledig! Jaja, allt kan man inte få hihi.

Lördag kväll

Det gick bra och jobba idag, då har man bara morgondagen kvar hihi. Sen blir man ledig igen i 5 dagar, man är verkligen som en hemmafru haha.

Det blev att låna hem några filmer, bland annat ska vi se komedi filmen Familjen Jones ikväll. Tror att den kan vara rolig, så tror jag att det kan även vara så i verkligheten som filmen handlar om. För det handlar om att familjen Jones flyttar till ett område, där dom har det perfekta huset, perfekta familjen, bara bra saker med mera, precis så som alla andra vill ha. Så är det ju i verkligheten att man jämför sej hela tiden med andra, man vill ha det som andra har.
Jag brukar villa ha det kändisar har haha, så jag har rätt så svårt att jämföra mej med dom, för dom är ju svinrika haha. Kommer aldrig ha råd med det dom har råd med.
Men jag känner mej ändå rik för jag har en sambo, familj, släkt och vänner som älskar mej, och det är det viktigast, jag vet att jag har skrivit om det tidigare hihi.
Kärlek och hälsa kan inte köpas för pengar, det ska vi komma ihåg! Kändisar kan inte heller göra det!!

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon igen, gud vad det är skönt att få sova ut. Idag står det jobb på schemat, så det blir inte så rolig lördag för mej, men man tjänar ju pengar så det säger man inte nej till hihi.

Får även se om det har kommit ut nån rolig eller bra film på jobbet, för då blir det att låna hem filmer. Jag hoppas ni får en trevlig lördag!

Wall Street money never sleeps

Jag gillade verkligen den här filmen, men jag gillade även den första filmen. Den är som speciell, men jag insåg att det hade varit ett kul att få jobba med pengar och aktier. Man kan verkligen tjäna pengar på ett sånt jobb. Men det hade nog varit alldes för stressigt för mej hihi.

Det var lite strul innan filmen kom igång så vi fick en ny biobiljett, så då får man se vad man ska hitta på att se för något då.

Just ja, jag ger filmen ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Dagens



Bronte blouse från Odd Molly.
Byxor med skinndetajer från Gina Tricot.

Dagens doft Jean Paul Gaultier "Classique"



Läppstift från IsaDora nr:138 Frosty Organza.



Då är man redo för en biokväll!

Hjälp!

Jag har ingen aning vilken sak som jag ska börja först med. Känner att tiden tickar på för fullt. 
Mitt paket från H&M har kommit idag, och jag vill så gärna hämta ut det NU, men jag kan inte göra det. För jag måste fixa till mej först. Sen måste jag åka med min bil till mina föräldrar för jag ska lämna den där, för jag ska få hjälp med den, det är lite saker som behövs göra på den. Efter det måste jag tillbaka till stan, och då måste jag få skjus för det gå fortast. Sen börjar bion kl 18, man vill vara en stund tidigare där. För det blir att köpa något gott i kiosken hihi.

Herre gud vet inte vad jag ska börja med, jag blir stressad. Jag kan inte sitta här kvar framför datorn. Ha en riktigt underbar fredag nu!!!

Godmorgon

Här försöker man sova bort sin förkylning, men jag känner mej redan bättre idag. Så nog ska det gå bra och jobba imorgon.

Ååå vad jag längtar till kväll när vi ska på bio. Men det märks att man har blivit äldre för tidigare så vill jag alltid gå på den sena bioföreställningen, nu vill jag alltid gå på den tidiga hihi. Det är ju skönt att komma hem tidigare på kvällen, för det är ju även Idol ikväll som man vill se.

Nu ska jag fortsätta och se på The hills säsong 2.

Sjuk och eländig!

Förlåt att det har varit dåligt med inlägg idag, men jag mår verkligen inte bra. Snuvan vill aldrig släppa min näsa, sen så har jag haft huvudvärk mest hela dagen. Så jag har verkligen inte gjort något idag. Bara tagit det lugnt, tror att det kommer bli en tidig kväll för mej. För jag vill verkligen vara kry imorgon när man ska på bio, sen ska jag ju även jobba i helgen. Har inte råd att vara sjuk.


Thursday

Idag är det bara allmänt synd om mej. Gillar verkligen inte att vara förkyld, så det har inte blivit så många knop här. Har bara suttit i soffan och sett på första säsongen ha The hills. Men jag har även bokat in en lunchdejt nästa vecka på torsdag med A och E, för dom kunde inte imorgon och det var väl lika bra. Eftersom nu har jag inget smaksinne, allt smakar likadant.

Men imorgon blir det bio, så det längtar jag till hihi.

Make up store klubbkväll!



Det är på det här som jag ska gå på nästa vecka med A. Fast i Luleå är det den 29 september. Det kommer vekligen bli roligt och kul.

Jag är verkligen intresserad av det här nya sminket Extreme, gillar färgerna. Sen så får man 20% rabatt på allt.

Godmorgon

Inget roligt väder man vaknar upp till. Bara mulet och regn. Man vill inte stiga upp från sängen, så skönt att ligga kvar där och läsa tidningar. Inte ens min vovve vill stiga upp, han ligger kvar i sin bädd.

Idag ska jag ringa till Make up store och anmäla mej till deras kundkväll den 28 sep, även min fd klasskompis A ska följa med, ska bli kul att träffa henne, för jag vet inte vad som har hänt med henne sen hon också gick klart utbildningen. Funderar även om jag ska styra ihop en lunchdejt med A och E, för det var dom jag umgicks mest med när jag gick skola förra året.

Chicninas hem

Idag så tog jag fram mina höst/vinter ljus. Som nu när det har börjat bli mörkt ute så blir det mysigt att tända dom här ljusen.



Så nu lyser dom för fullt i vårt hem.



Tog även fram en skål som jag har lite läppglans och läppstift i. Ni ser den på vänstra sidan av bilden.

Tyckte att det blev riktigt snyggt att ha frame en skål med läppstift och läppglans i. Sen är ju även alla detaljerna svart och vit.


Middagen

Snart kommer min sambo hem så jag har börjar förbereda middagen. Det blir att äta kyckling och jensens böfhus favorit sås till, ni vet den rätten som vi åt förra veckan. Det blir att köra en repris.



Det blev ju så lyckat sist när vi gjorde maträtten, snabbt och enkelt att göra. Allt behöver bara vara i ugnen. Så blir det att dricka tranbär till.

Tranbär

Äntligen är man klar med städningen, ni skulle bara se hur fint det är här nu hihi. Så nu förtjänar jag ett glas tranbär, det är så gott och dricka.



Gillar min tillbringare från Marimekko.

Hemhjälp?!

Det har verkligen börjat bli fint väder här i Luleå, känns skönt för då vet jag att min fönster kommer få vara rena i ca 24 timmar hihi. Det blev att jag dödad några spindlar när jag putsade mina vardagsrums fönster, det som är kul att förr var jag livrädd för spindlar, hade jätte problem att putsa fönsterna då, men idag har jag inte lika problem fast jag hade på mej en huvjacka med huvluvan över huvudet, för jag har inte lust att dom ska ramla ner i mitt hår. Så jag kan tänka att min grannar funderade på vad jag höll på med.

Jag har även dammsugit, slagit igång en tvätt, har tillomed hängt upp det, dammtorkat, nu har jag bara kvar att skura alla golv. Sen är jag nöjd med allt det jag har gjort. Sen är det bara ta en lång dusch.

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag, men det kan behövas för jag har råkat ut för en förkylning och lite små ont i halsen som övriga sverige har. Sen så nyser jag hela tiden. Inte kul att bli sjuk. Jag vet att min sambo har smittat ner mej, för förra veckan började han bli förkyld.

Nog pratat om det, idag ska jag städa hela längenheten. Skulle också behöva putsa fönster, men jag tror det kommer att bli regn idag, men jag ska ändå putsa ett fönster eller två idag. Så kommer min onsdag se ut.

Burberry



Min mamma köpte dom här snygga skinnhandskarna i Stockholm när vi var där. Jag längtar tills jag får låna dom av henne hihi. Skulle gärna vilja äga ett par.

Kantarellpaj med camembert

Jag har fått en fråga om att att lägga ut receptet på kantarellpajen som vi gjorde i lördags. Så här kommer det!



För 4 personer.

Pajdeg:
1½ dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
200 g smör
3 msk vatten

Fyllningen:
150 g kantareller
smör till stekning
175 g camembert eller brie
1 dl grädde
1 dl mjölk
2 ägg
salt, vitpeppar från kvarn

Gör så här:
1. Hacka samman mjöl och smör, tillsätt vattnet och arbeta snabbt samman till en deg. Tryck ut degen i en pajform. (Jag brukar alltid smöra pajformen innan, det gör ju inget att det är ännu lättare att få ut en pajbit från formen sen när allt är klart).

2. Förgrädda pajskalet i 200 grader i 8 min. Nagga botten på pajskalet först innan det åker in i ugnen.

3. Hacka och smörstek kantarellerna. Skär osten i cm-tjocka skivor. Fördela svamp och ost i pajskalet. Blanda grädde, mjölk och ägg i en bunke. Salta och peppra. Häll blandningen i pajskalet.

4. Grädda i 175 grader i ca 30 min eller tills pajen har fin färg och äggstanningen stannat.
Servera gärna med sallad till.

Tuesday Chicnina

Det blev lite ändrade planer idag. Men en sak är kul och det är att jag ska hämta ut bio biljetterna idag, även mina föräldrar ska följa med på bion, så det blir riktigt trevligt. Så jag har sett till att vi sitter brevid varann.

Idag är det nämligen en stor dag. Min blogg Chicnina fyller 1år hihi. Kan inte fatta att jag har haft bloggen i ett år. Det känns som att jag startat den igår. Tiden går verkligen fort. Jag har inte heller blivit less på att ha bloggen. Nu ska jag fira bloggen hihi.

Godmorgon

Idag vaknar man verkligen upp i ett grått och kallt höstväder. Man fryser tillomed inne i lägenheten. Får se vad jag ska hitta på idag. Sen så är det en speciell dag idag. Berättar jag mer om sen, för nu ska jag på en morgonpromenad med vovven.

Cinema

Det blir att gå på bio på fredag, det kommer verkligen bli trevligt. Det är nämligen premiär för Wall street money never sleeps.



Så det är vad jag och min sambo ska göra på fredag.



Bild från Imdb.

Monday

Nu är man mätt och belåten. Det är så gott att äta soppa på hösten, det är som att det hör till.



Toscansk tomatsoppa från Kelda, och en klick créme fraiche.

Nu blir det att se på tv, finns mycket att se på.

19:30 Halv åtta hos mej Tv4
20:00 Ullared Kanal 5
21:00 Svenska New York-fruar Tv3

Den 1 oktober Pink Collection

Nästa fredag så släpps pink collection på Lindex, och redan nu kan man kolla in vad det är för något som kommer ut i butikerna. Jag har som vanligt plockat ut mina favoriter. Ni vet ju att dom har ett samarbete med designern Narciso Rodriguez.



Kostar 599kr. 



Kostar 699kr.           



Kostar 399kr.

Som vanligt har jag bara plockat ut svarta kläder, men det som är så kul med svart är att man kan alltid piffa upp det med en annan färg. Så då blir svart verkligen inte nån tråkig färg.  


Bilder från Lindex.                                                             

En dag i mitt liv

Det gick bra på bilprovningen, så det känns jätte bra. Tillomed min vovve charmade killen som kollad på min bil. Då är det klart att det inte finns nått fel på bilen hihi.



Utanför bilprovningen. Sitter och väntar på att mitt regnr ska komma upp på tavlan. Det var även bra att jag kom dit tidigare än vad jag skulle för då fick jag komma in fortare, tjänade 10 min hihi.



Sitter i väntrummet och ser på min bil. Det är den som ni ser på bilden. Min svarta pärla.

Det blev mycket bilsnacka i det här inlägget hihi. Men det är vad jag har haft inbokat idag, och det känns bra att det är över för i år.

Here we go

Jag ska nog börja åka till bilprovningen nu, för man kan ju få komma in tidigare. Jag vet ett år när jag höll på missa min tid och det var inte roligt. Tror aldrig att jag har varit så stressad som jag var då hihi. Jag vet att jag sprang in till rummet där man ska trycka in regnr, och jag vet att jag tyckte att jag sprang i slow motion haha, kan tänka mej vilken syn det var haha.
Men idag ska jag inte stressa, tar med min vovve.

Listan

Nu sitter man här framför datorn för jag har en fin lista här brevid mej som jag ska sitta och bocka av. Det är än så länge bara sju punkter men det kan bli mycket mer. För jag tror att den här listan kommer bara växa mer och mer.
Och nej, det är ingen shoppingslista. Kan väl kalla det mer för en jobblista. Nu vet ni det hihi.

Men först blir det en lyxlunch, har kvar utav kantarellpajen, så det blir att äta den.



Så klart utan vin.

Godmorgon

Ny vecka, men tyvärr ingen ny regering. Jag vet inte om jag vågar säga det här men jag tycker att det ska bli jätte intressant och se hur moderaterna kommer lösa det här. För hur som helst så är det svenska folket som har röstat och vi lever i ett fritt land där man får rösta hur man vill, det är ingen som bestämmer va jag ska rösta och så.
Som många vet så hade jag verkligen hoppas på en rödgrön regering, jag tycker dessutom att det är på tiden med en kvinnlig statsminister, vi lever ändå på 2010. Tyvärr så tror jag att många tror att en kvinna inte kan styra Sverige. Men nu är det färdigt pratat om politik!

Idag ska jag på bilprovningen med min bil, är lite nervös över hur det kommer gå. Men hittills har den alltid gått igenom. Sen har jag även lite små grejer att göra på den, sen är den i toppskick hihi.


Chips chips chips

Idag har vi prov smakning av OLWs chips.



Det har kommit ut tre sorter, men två ska försvinna. Måste säga att min favorit utav dom här tre är Creamy Pizza. Min sambos favorit är Pickles & Mayo.

Shoppa

Ni vet ju att jag kom hem med tre st påsar.





Köpte den här god body butter från Body Shop. Jag gav ju en sån här till min mamma i morsdags present och jag gillade verkligen lukten. Fick även med mej en parfym test. Luktar riktigt gott måste jag säga.
Det roliga är att jag betalade bara 37kr för body buttern. Eftersom det är 20% på vissa varor som dom har den här veckan, sen så har jag även fått ett presentkort från Body shop när jag fyllde år eftersom jag är med i deras klubb.



Den här parfymen luktar hur gott som helst, är verkligen nöjd med köpet. Eftersom jag är med
Åhlens klubb så fick jag 20% rabatt på en valfri vara, så då köpte jag den här. Sparade 121kr.



Det är ju något med mej och parfymer och läppstift hihi. Carolina Gynnings Passion luktar också riktigt gott. Gillar ju hennes första doft.
Läppstiftet 144 Nude glow är ju IsaDoras senaste läppstift. Den ger en fin färg. Vill även ha ögonskuggan som dom har kommit ut med, men den var slutsåld.

Middagen

Vår middag blev jätte bra igår. Man blir verkligen inte less på paj.



Kantarellpaj.



Kantarellpaj med ruccolasallad, gurka och pärltomater.



Röd vinet till pajen. Tyckte att det var en ganska så kul flaska.



Ginger öl, den har verkligen en speciell smak. Lite små hot, men god.

Godmorgon

Idag är det en stor dag, för idag ska man rösta om man inte nu har förtidsrösta, som jag har gjort. Så jag hoppas att ni kommer gå och rösta om ni nu inte har gjort det!

Idag är ju ju även härliga söndag då man inte har några måsten, man gör bara det man vill göra idag. Ni vet ju att jag gillar söndagar hihi. Så jag vet inte vad som kommer hända idag, eller det enda jag vet att jag ska visa vad jag har köpt för något igår. Hoppas ni får en härlig söndag!

Vovve time

Min vovve älskar hundgodis, han har tillomed en egen burk som han har sin hundgodis i. Fast nu börjar det sina i hans burk, så jag får väl köpa mer hundgodis åt han.



Vovven med sin godisburk.



Va, burken är ju inte öppen, jag stirrar lite till så kanske den öppnar sej.



Godiset!!!



Yes, äntligen lördag. Dags för lördagsgodis, mums!!!

Saturday

Just kommit hem från stan, vi hade lite otur med vädret, för det började regna. Men det är tur att man har paraply hihi Så klart hade jag även med mej tre st påsar hem från stan.



Jaha, vad är det i dom här påsarna då? Det är ju inte kläder.

När vi skulle gå från stan så tänkte vi gå in en sväng på Invit och ta en drink, men dom hade tyvärr inte öppnat. Så det var bara gå hem, för vi hade ju den här på kylning.



Det var en sån här som jag och mamma delade på i Stockholm på vårt hotell. Den är super god och finns att köpa på bolaget.



Chokladen med jordgubbe är jätte god, kommer helt klart köpa den fler gånger. Sen så är ju hallon också jätte mums! Hihi.

Dagens

Det blev ingen bra dagens idag. Kanske för att jag är för svart klädd hihi.



Lång polotröja/klänning från H&M.
Kort bomullskjol från H&M.
Leggings från Lindex.

Då är jag redo för stan, får vi se om jag kommer hem med några påsar hihi.

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag, men det är väl för att både jag och min sambo är ledig i helgen. Idag står det på schemat att det blir en morgon promenad, sen ska vi även gå på stan idag. Det är alltid kul att gå med min sambo på stan, men det slutar alltid med att jag vill gå på mina butiker hihi.

Kan ni gissa vad vi äta till middag idag?



Vad ska det bli av det här?! Hihi.

Middagen

Gud vad god middagen blev idag. Riktigt bra fredags mat.



Kycklingfilé, pommes frites och Jensens Böfhus favorit sås. Grönsakerna bestod av ruccolasallad, gurka och pärltomater.



Såsflaskan ser ut så här, det enda man behövde tillsätta var grädde. Jätte god sås, finns att köpa på mataffären Ica Maxi.

Acne

Igår när jag shoppade så blev det den här toppen från Acne.




Har sett den hos bloggaren Gizmolina, hon hade köpt sin här i Luleå i somras. Tänk att dom hade kvar den än hihi. Är jätte nöjd med köpet.

Mitt shoppande från Stockholm

Tyvärr så shoppade jag inte så mycket i Stockholm. Hittade inte så mycket som jag ville ha. Vad jag var ute efter fanns i Marc by Marc Jacobs butiken. Som inte hade öppnat än. Det gjorde mej verkligen besviken, för det var därifrån jag skulle få min födelsedagspresent av min kära sambo.
Så jag undrar om jag ska kontakta min kära vänner som bor nära Stockholm om dom skulle kunna göra mej en tjänst, att dom ska in i butiken och köpa det jag vill ha.

Jag shoppade faktiskt bara tre saker eller om man ska säga 4 saker.




En wigwam dress från Odd Molly. En av mina favorit märken.




Lipgloss Underage från MAC.



Och det sista, toarullar haha. Men dom luktar gott, sen så fanns det där svarta på hotellet.



Det var allt som jag shoppade i Stockholm. Men jag är ändå nöjd med det jag har kommit hem med. Fast Marc by Marc Jacobs kunde ha varit öppet!!!!

Helgmys

Vi var och stor handlade igår, så klart kom det med två st mörk chokladkaka i vagnen.



Jag har alltid gillat den till höger, för det är något med choklad och hallon. Men nu har det kommit ut en ny chokladkaka från Lindt med jordgubbe och så verkar det vara även chokladmousse, den måste nog vara super god. Ihelgen blir det att äta det och dricka skumpa. Vi ska verkligen ha en mysig helg tillsammans, för sen börjar jag och jobba mina helger igen.

Godmorgon

Äntligen fredag, då blir det en god middag idag. Vi ska nämligen äta kyckling och pommes frites och så Jensens Böfhus goda favorit sås till. Precis som den middagen jag åt för en vecka sen på Jensens Böfhus i Stockholm hihi.

Jag har sovit riktigt bra idag, har tillomed hunnit med en morgon promenad med vovven. Det är lite blåsigt ute men det är ändå 13 grader och jag blev varm, så det är skönt att man har brännt lite fett hihi.

Sitter just nu med ett glas apelsinjuice och tagit en ABCDE vitamin, försöker inbilla att mitt hår ska må bättre då den får vitaminer haha.



Lyxa till med Brämhult, den godaste juicen.

Stockholm del 3 lördag

Nu blir det min sista del om Stockholmsresan. På lördagen så gick vi till Gamla stan, så vi var där stort sett hela dagen.



När jag såg stadshuset så tänkte jag på resan som jag och min sambo gjorde i vintras med hans jobb. Att vi åt middagen i Blå hallen, det var en upplevelse.




Så klart blev det en fika på Stockholms äldsta konditori. Så härligt att man kunde sitta ute och fika.

Efter vi hade varit klart i gamla stan så gick vi in till stan igen och satte oss på en uteservering och beställde en öl. Sen var det bara tillbaka till hotellet för att göra oss klar för middagen, för den dagen skulle vi äta middagen på hotellet. Hade bokat ett bord.



Aquavit, jag rekommendera att ni borde äta på den här restaurangen nån gång när ni är i Stockholm, för maten var jätte bra. Det var länge sen man åt så god mat som man fick där.



Bordet som vi satt vid.



En fördrink innan varmrätten kom in. Självklart är det en cosmopolitan. Alla vi tre beställde det.



Sen fick vi in en kall gazpacho, den var så god. Det var en aptitretare, alla fick det som var där.



Så kom maten in. Hade beställt en hängmörad entrecôte. Det kom in på små stekpannor, sen fick man flytta över köttet på tallriken.



Så här såg det ut på tallriken. Så gott, mums!!!

På söndagen satt vi oss på tåget igen som skulle ta hem oss till Luleå. Sammafattning så hade jag jätte kul. Det har verkligen varit en härlig weekend. Jag kommer helt klart återvända till Clarion sign.

Imorgon ska jag visa vad jag har shoppat för något i Stockholm.

Ed Hardy

När jag var på stan så hittade jag även den här munkjackan som jag har kollat in tidigare på. Men jag tycker att den är alldes för dyr.



Jag var så nervös när jag tog den här bilden haha, så det är därför jag ser lite rolig ut för jag ville inte ta mer bilder. Tyckte att det var lite pinsamt, för min kamera låter när man tar kort. Så jag tänkte vad dom andra skulle tänka när dom hörde ljudet haha.



Baksidan av munkjackan
.
Kostar 1700kr.

Jag tycker att den här munkjackan skulle passa så bra till slitna jeans och så har man nån sko med hög klack och gärna en speedy Louis Vuitton väska till. För då blir det den rockiga stilen, som ser ut som att man har klätt ner sig.

Dagens

Ni får se en riktigt suddig dagens idag hihi.



Kofta från Odd Molly.
Topp från Gina Tricot.
Jeans från Diva.
Halsband från Pilgrim.




Lipstick från Esteé Lauder.


Shoppat

Det blev en hel del shoppande idag, för nu har jag även lagt en beställning på H&M.



Det blev den här fusk fårskinnsjackan. Såg även den på H&M idag och den är verkligen snygg och långt ifrån plastig. Men dom hade inte min storlek så därför blev det en beställning.



Ingen har väl missat att det är långkjol som gäller i höst och så klart hakar jag också på den trenden. Den här kjolen har varit slutsåld ett tag så nu har den kommit tillbaka i webshopen.
Jag är jätte nöjd över min beställning.

Bild från H&M.


Lunchen

Det var verkligen trevligt att luncha med mina kompisar, vi hade som sagt en hel del skvaller hihi. Vi ska helt klart göra om det snart.
Vi var och lunchade på en av mina favorit lunchhak. Det var café symfoni, deras salladsbuffé är jätte god. Valde kyckling och massa grönt till hihi, så blev det även att dricka Loka citron och äta deras god majsbröd.
Café symfoni har verkligen den bästa salladsbuffén i Luleå, det är alltid fullt med folk där på lunchen, så man måste vara ut i god tid för att kunna få ett bord.

Sen återgick min kompisar till sin jobb och jag fortsatte själv gå runt på stan och kollade in i butikerna. Så klart kom jag hem med en påse.



Vad kan det vara???

H&M

Som vanligt har det kommit in nya kläder på H&M, och dom här två är mina favoriter.



Denna svarta klänningen gillar jag. Kostar 149kr.



Jag älskar den här klänningen, ser ju ut som en dröm hihi. Kostar 299kr.


Bilder från H&M.

Godmorgon

Vad det var skönt att få sova ut idag, men konstig nog så vaknade jag första gången vid sju tiden, men somnade lätt om igen och sov till nio. Men jag har haft konstiga drömmar. Som idag har jag drömt att jag var så förbannad när jag jobbade för kunderna tyckte att jag jobbade långsamt, i verkliga livet så jobbar jag knappast långtsamt, för jag vill att det ska gå fort, och ingen ska behöva köa länge. Och i drömmen så sa ja det en och det andra, för det vara bara just en kund som jag bråkade med hihi. Nog är drömmar konstiga. Men jag tror att drömmen säger att jag ska kanske börja sluta upp och stressa för det är ingen som vinner på det, knappst jag. Så är man bara orolig över nått som inte kanske ens händer, då har man ju stressat för inget.

Idag ska jag luncha med två kompisar, det blir riktigt kul. För den ena kompisen har jag inte träffat på länge, sist var nog i våras. Vi har mycket att skvaller om hihi. Hoppas ni får en riktigt underbar torsdag!

Mulberry Clutch

När jag var på NK i Stockholm så stod jag och klämde på denna clutch.



Kostar 4600kr.

Jag tycker att den är så snygg. För jag vill ha en clutch för jag äger ingen. Men jag ska äga en sån där, men jag vet inte när hihi.

Vad tycker ni om den?



Bild från Mulberry.

Stockholm del 2 fredag

Vi kom fram på fredag morgonen till Stockholm, så då gick vi direkt till hotellet för att se om man kunde kanske få rummet på en gång. Men det fick vi inte, så vi lämnade våra väskor där på hotellet för det kan man ju göra. Så efter det så blev det att gå och luncha på Pizza Hut, gillar deras buffé som dom har på lunchen.

Så sen gick vi hela den dagen runt på alla dom butiker som jag hade gjort en lista över som jag ville besöka. Som ni vet så skrev jag tidigare att dom ska öppna en Marc by Marc Jacobs butik i Stockholm, och att den skulle öppna 1 sep. Så ni kan ju gissa att jag gick runt och letade efter denna butik jag har tillomed frågat folk och ingen visste något, då blev jag riktigt less. Sen i måndags har jag sett på vissa bloggar att dom ska öppna butiken först nästa vecka, inte underligt att jag inte hittade butiken. Men det sjuka var att det var inte alls skyltat att den butiken skulle öppnas på den adressen Smålandsgatan 10. För det var där jag gick och letade för fullt.



Hotellet som vi bodde på Clarion Sign.



Vårt fina rum. Och det var ett riktigt stort rum som vi hade.



Stor tvn.



Fina badrummet.



Så var det även en stor soffa i rummet och så extra sängen. Jag hoppas ni har fått en liten uppfattning hur stort rum vi hade.

Efter vi hade gått runt på stan, så var det bara gå tillbaka till hotellet och fixa till oss för middagen. Vi åt middag på Jensen böfhus. Jag gillar verkligen den restaurangen, för när jag jobbade på tåget så var vi ofta och lunchade på det stället. 



Jag väntar på min förrätt.



Snackkorg som innehåller mozzarella sticks, onion rings, chili-chees snacks och crips. Så var det aioli och salsasås till.



Till varmrätt så tog jag kycklingfilé på grill med råstekt potatis. Det här är en maträtt som jag jämt äter om jag är på Jensens böfhus.

Efter vi hade ätit klart så var man så mätt så man rullade nästan tillbaka till hotellet hihi. Men då hamnde vi i baren på hotellet.



Där blev det att beställa skumpa som jag och min mamma delade på. Perfekt avslutning på kvällen.

Wednesday

Då är man lång ledig igen, ska inte jobba förrän nästa helg. Men man vet ju aldrig det kan ju även bli jobb nästa vecka, min chef kan ju ringa ut mej när som helst för jag måste verkligen få ihop timmar så man får nån lön.

Ska väl även göra min del 2 om Stockholmsresan, men som vanligt så vill jag göra något annat innan jag börjar skriva det inlägget. För jag slutade tre idag så jag vill gärna varva ner först.


Godmorgon

Inte kommer jag ihåg att det var så här mörkt när jag steg upp igår. Det är ju helt svart ute, undra om det har något med vädret att göra. För idag så regnar det.

Imorgon så ska jag äntligen sova ut, oj oj vad jag ska sova då hihi. Nu måste jag verkligen börja stressa och göra mej klar för snart börjar jag. Ha en bra onsdag!

Stockholm del 1 torsdag

Vår resa mot Stockholm började redan på torsdag, för vi åkte tåg. Men innan vi åkte till tågstationen så hann vi med en god middag hos min mamma och pappa. Ni vet ju att jag åkte till Stockholm med min mamma och min moster.



Kantarellpaj som var så god. Den vill jag äta fler gånger. Så klart blev det skumpa att dricka till pajen.



Jag är på tåget och sitter i restaurangvagnen, min gamla arbetsplats. Träffade även på mina gamla arbetskollger, det var kul och prata med dom.


Thursday

Äntligen har man jobbat färdigt den här dagen, det  blev ett 9½ timmes pass, det blir lika imorgon. Jag trodde att jag skulle sluta 14 idag, men icke det. Men jag är glad att det blev längre än 8 timmar hihi.

Idag måste jag ju börja skriva första delen om min Stockholmsresa.
Men först ska jag göra något annat, dvs koppla av och läsa bloggar.


Godmorgon

Trodde inte det var sant när min väckarklocka ringde. Hade helt klart kunnat sova många timmar till. Det blev en tidig kväll för mej igår, gick faktiskt och la mej redan kl nio på kvällen. Det kommer även bli en tidig kväll för mej ikväll eftersom jag jobbar imorgon också.
Som ni vet är jag en sån som behöver mycket sömn hihi.

Nu ska jag göra mej redo för att åka till jobbet, hoppas ni får en bra tisdag!

Kväll

Så där då är man hemma igen för andra gången i dag hihi. Vi har verkligen haft fint väder idag, kan säga att så här fint väder hade vi inte i Stockholm, men det regnade inte så det var skönt.

Har även hunnit kolla igenom bilderna som jag tog ihelgen, det är lite bilder som jag kan visa. Måste även fota på det jag har shoppat. Men nu ska jag se på Halv åtta hos mej.

Monday

Har kommit till mamma och pappa, så nu sitter man och väntar på att vi ska åka till Restaurang Ormberget för att äta lunch. Jag kommer lyxa till med oxfilé, för det känns som att man har fortfarande semester hihi. Men imorgon ska jag börja och jobba igen, jobbar bara till onsdag. Så det är verkligen en kort jobb vecka.

Efter vi har ätit lunchen, så ska vi skjutsa hem moster tillbaka till Skellefteå, så då blir det även passa på att hälsa på min mormor, det blir verkligen kul. Jag gillar såna här dagar.

Godmorgon

Då är man hemma igen. Kom hem för ca 45 minuter sen. Jag hade verkligen trevligt i Stockholm, men det känns även jätte skönt att vara hemma igen. Jag ska göra lite olika delar om min resa samt vad jag har köpt för något.

Nu ska jag börja packa upp allt från min resväska och efteråt ska det bli en lång dusch.  Senare idag ska jag äta lunch med min mamma, pappa och min moster, kanske kan även min sambo ska komma med.

Redo

Yes, nu har man äntligen packat klart, det känns som att jag har packat för mycket. Har jag glömt något nu så får det vara så.



Det är mest svarta kläder som jag har packat ner. Sen har jag öven med mej 3 st handväskor hihi.
Även min shoppingslista är med.

Det kommer bli dåligt med inlägg ihelgen, eftersom datorn får stanna hemma med min sambo och min vovve. Men det kan hända att det blir att mobilblogga. Jag hoppas ni får en bra torsdag och helg, för jag kommer ha det jätte bra.

Lipstick jungle!

Jag har börjat lite smått med min packning. Det blir att jag kommer ta med mej två st lipstick, insåg att jag äger en hel del lipstick och lipgloss. Dags för att jag börjar använda alla som jag har.



Den till vänster heter Pure color Crystal Ecru nr: 321.
Den till höger heter Pure color Malt Truffle nr: 343.
Båda kommer i från Estée Lauder.

Godmorgon

Det var jätte mysigt igår när vi grillade kyckling och satt även ute och åt den med grannen.  Det blir ju ganska fort mörkt här uppe nu för tiden, sen så var det även vindstilla och dimmigt ute. Så då hade vi tänt lite ljus. Det var så mysig stämning. Många i huset tyckte att vi hade mysigt när vi satt där ute.

Idag är det strålande sol och så kommer det bli varmt, varför var inte det här vädret igår, när dom hade lovat det. Jaja, idag blir det inte att grilla eftersom idag så ska jag åka tåg ner till Stockholm. Det kommer bli så kul. Jag har inte ännu börjat och packa, men jag tog upp resväskan igår. Så snart ska jag sätta igång och packa min väska hihi.

Wednesday

Det varkar inte som att det ska bli nå bra väder idag. Det har varit mulet och dimma sen man har stigit upp. Och det är inte heller nå 20 grader varmt med sol. Jaja, det blir ändå grilla middagen ute sen får vi se om det blir att sitta ute, det beror på om grannen är med.

Nu blir det att gå och rösta! Hoppas ni har en bra onsdag!

Rösten är vald!

Idag ska jag och min sambo förtidsrösta. Känns rätt så skönt att göra bort det och dessutom så vet jag vad jag ska rösta på. Förra gången så röstade inte min sambo så idag är jag glad att han ska göra det, skulle bara fattas att han röstar blankt hihi.
Har ni röstat än? Eller väntar ni till den 19 september?


Godmorgon

Äntligen onsdag, så imorgon åker jag till Stockholm hihi.

Det är konstigt väder idag, för på tv hade dom sagt att vi skulle ha 20 grader varmt, men än så länge är det mulet ute och bara 11 grader. Jag och min sambo hade planerat ihop med grannen att idag skulle vi grilla sista gången för iår på gården. Så jag hoppas verkligen att det kommer klarna upp, eftersom vi tog fram kyckling igår som vi ska grilla. Sen är det ju även kul att kunna sitta ute och äta.
Igår hade vi jätte varmt, försökte att sitta på balkongen och läsa men det var svårt just för det var så varmt och solen sken rakt i ögonen hihi.

Äntligen klar

Jag har äntligen blivit klar med min lista över dom butikerna som jag ska gå till när jag är i Stockholm. Det blev en hel del.
 
Nu är det inte så länge kvar tills vi åker, jag är så laddad på att ha kul hihi. Jag hoppas även Clarion Sign kommer ha takterassen öppen i helgen när vi är där. Jag gillar verkligen det hotellet.

Imorgon så blir det dags för att börja packa min resväska.

Tuesday

Vi har just kommit hem, har varit på en lång promenad, slutade med att vi hamnade i djuraffären 25:an för att köpa hundfoder till min lillgubbe. Då blir det att se hur han kommer må med sitt gamla foder som han har ätit sen han var liten. Början på sommaren har jag varit tvungen ge han veterinär hundfoder.

Nu blir det att laga middag, spagetti och köttfärssås, mums.

Dagens



Blus från Lindex.
Skärp från H&M.
Slitna struprörsjeans från Gina Tricot.

Bilder

Här får ni lite bilder från igår när vi grillade på kvällen!



Det var väl inte riktigt så där mörkt som det är på bilden, eftersom lilla vägen man går ner för att komma till vattnet är upplyst. Men man såg inget på sidorna där skogen är för det var det så mörk som bilden är.
Jag har för dålig kamera att ta bilder när det är mörkt ute.



Den vackra elden på stranden. Och har man sett, ni ser min sambo, han är den som är längst till vänster hihi.



Här har ni mörkrädda jag haha. Innan jag börja se kamerablixtrarna i skogen.

Godmorgon

Man fick igen vakna upp till ett härligt höst väder, det är så skönt när det är varmt ute, det blir nästan sommar igen.

Det var härligt igår när vi var ute och grillad, jag trodde ju att vi skulle vara ensam på udden, men det kunde jag glömma för det var en hel del folk som gick förbi, jag skulle aldrig våga gå där på kvällen. Sen ska ni får höra en läskig grej som hände. När vi satt och grillade där så såg jag att det blixtra till några gånger i skogen. Det var en kamerablixt, så klart såg inte min sambo det eller mina vänner det. Jag tänkte ser jag i syne, men det gjorde jag inte. Sen började jag tänkte är det nån jädrans psykopat som är i skogen och tar kort på oss, jag tyckte det var jätte obehagligt.
Sen går det en stud så ser jag att det kommer två killar, och då ser jag att dom bär på en sak, som jag tyckte såg ut som ett gevär, då hann jag bli riktigt nervös. Men närmare dom kom så såg jag att det var två kamerastativ som dom bar på hihi. Som ni märker så är jag verkligen mörkrädd.
Men jag skyller allt på att jag har sett för många skräckfilmer hihi.


Monday

Snart ska vi börja gå ner till Gültzaudden för en kvällsgrillning, det kommer verkligen bli mysigt. Det är riktigt mörkt ute, så vi lär nog var helt själva på udden, det är lite skrämmande. Det är tur att vi har med oss våra vakthundar hihi.
Ska försöka att fota ikväll.

My gifts!

Nu ska ni få se vad jag har fått för nått allt mest. Kan även säga att min sambos present får ni se nästa vecka. Sen har jag även fått pengar, och ni vet ju hur pengar ser ut hihi.




Vackra blommor av mina föräldrar.



Skumpan till vänster har jag fått av Linda och Johnny. Dom andra tre flaskorna har jag fått av min brorsa och min svägerska och deras två barn.



Presentkort på massage av mina svärföräldrar. Sushi kit av Linda och Johnny. Ett shot spel av M och A. Ett dödskalleljus av S.



Som ni ser så har jag fått mycket fina saker av alla. Är super nöjd med allt. Tack så mycket för ni har gjort min dag och era presenter! =)

Grillmys

Min sambo kommer hem om två timmar då blir det att gå ut och gå en promenad, men det roliga som vi ska göra ikväll är att vi ska till Gültzaudden med Linda och Johnny. Då blir det att grilla krov, och jag tänker inte bränna mej den här gången.
Jag tror att det kommer vara en jätte fin höstkväll idag. Som nu har vi 18 grader i skuggan hihi.

Det är kul när något bara blir planerat spontant. För det känns som att det skulle vara söndag idag hihi, fast det är ju måndag. Det är väl för att man är ledig så kan jag ha lördag hela veckan om jag vill.


Godmorgon

Idag har man fått vakna upp av underbart september väder. Det skulle visst bli riktigt bra väder i veckan så det känns underbart.

Nu på torsdag så åker jag till Stockholm, det ska bli så kul. Kommer verkligen bli härligt med en weekend. Jag är ledig hela den här veckan, jobbar inte förrän 14 september.

Nu är det dags att göra frukost och bara njuta av den här fina morgonen.

Söndagsmys!

Vad skönt att min födelsedagsfirande är över nu för i år. Så nu ska jag passa på att njuta att jag har blivit 29 år hihi.

Så den här söndagen har verkligen varit härlig, men imorgon är det ny vecka så då blir det att ta tag i städande igen och även tvätta. Sen är den även dags för mej att skriva en ny lista på allt det jag vill göra i Stockholm, dvs vilka affärer jag ska till. Sen tänkte jag även visa vad jag har fått för presenter, för det är ni väl nyfiken på?


Min födelsedag del 3

Ni ska vet hur stressad jag var igår. Kl 15:00 började jag ju förberedda tilltuggen, och gästerna var bjudna att dom skulle komma kl 19:00. Jag har aldrig stressat så mycket som jag gjorde igår, men jag hade allt klart när dom kom, det var bara mini pizzan som vi väntade på.



Så här såg det ut medans jag förberedde allt. Hade plåtar överallt i lägenheten.



Som ni ser så tog tilltuggen en hel del plats på bordet. Har ingen bild på mini pizzan.



Heta snurror som skulle vara varma, men lika god som kall.



Tex mex rullar som man ska grädda i ugnen, för det skulle serveras varma.



Langos  till vänster om bilden. Till höger är det philadelphiaost med sweet chili sås, som man äter med pringles till. Högst upp på bilden har ni crostini med brieost och fikonmarmelad vissa hade med svarta körsbärsmarmelad. Sen så hade jag även brieost och kex. Vindruvor, chips och min favorit godis svart/röda dödskallar. Så bjöd jag även på rödvin, sen hade jag även alkoholfri cider med smultronsmak.




Det här var min överraskning, jag hade goodiebag påsar till tjejerna hihi. Så när dom skulle hem fick dom med sej en påse. Har en påse över, eftersom det blev ett återbud.

Kvällens

Igår på min födelsedagsfest så var jag svartklädd, rätt så tråkigt, men det blev så ialla fall.




Tröja från Rabalder.
Kjol från H&M.
Leggings från Twilfit.
Knästrumpor från Ellos.
Dödskalle halsband från Rock by Sweden (Åsitas).


Godmorgon

Vilken dag jag hade igår, ni måste ju även få se vad jag har fått för presenter. Men min tredje del om min födelsedag kommer senare idag.

Jag gick och la mej vid halv tre tiden, för jag började diska igår/inatt, men jag har ändå en hel del disk kvar hihi. Sen blev det att jag steg upp åtta idag, är fortfarande pigg så det känns verkligen bra.
Jag har suttit och kollat på allt det jag har spelat in från i veckan. Man hinner verkligen inte se nå tv på dagarna när jag har kommit hem från jobbet. För då har det varit massa annat som jag har gjort istället för att se på tv.
Jag har verkligen blivit fast i The Hills och The City, det är bra att det kommer ut nya avsnitt idag.

Värsta Bree van de Kamp

Nu har jag börjat fixa det ena tiltugget, har tillomed skrivit ett schema haha. Så man inte glömmer något tilltugg, det är en del saker som ska vara i ugnen så därför tar det tid att göra visa av tilltuggen hihi.

Jag är även klar med min överraskning, det blev jätte fint och jag är super nöjd. Ni ska få se sen vad det är för något nu kan jag inte visa det.

Idag fick jag även ett besked att det är en som inte kan komma på festen och det känns tråkigt. Men jag hoppas att hon kryar på sej. Vi blir sammanlagt 7 pers på festen, så det blir kul. Sen får vi se vad som händer ikväll om det blir nån utgång.

Förberedda

Vad det kommer bli mysigt ikväll, och det ska bli så gott man alla olika tilltuggen, hoppas att mina vänner kommer uppskatta det. Måste snart börja fixa till min överraskning så den är klar.

Jag ska även försöka fota en hel del ikväll, och jag lovar er det kommer bli en hel del ljus som jag ska tända runt i lägenheten. Det ska tillomed få vara ljus på balkongen så jag hoppas att det kommer vara vindstilla så det inte blåser ut hihi.




Min vovve såg ut så här igår hihi. Han hade på sej sitt fina halsband. Gillar den översta bilden eftersom han gäspar då hihi.

Min födelsedag del 2

Som ni vet att igår så firade jag min födelsedag för andra gången, så nu kommer lite bilder från det.



Bullar med vaniljkräm.



Sirapkakor och kokoskaka med choklad.




Operatårta.



Gräddtårta med hallon.

Det var som sagt verkligen gott med fika och tårtor. Har tillomed kvar nån bit av dom båda, fast det var gräddtårtan som gick åt mest.
Sen när alla hade åkt hem så blev det att åka till mina föräldrar.
Där så tände vi massa ljus. Älskar ljus det är så mysigt.



Se vad mysigt!



Där blev det ostbricka, cider och vin. Riktigt trevlig kväll hade vi. Gick inte och la oss förrän kl 03:00.

Godmorgon

Vilken kalas det blev igår. Allt fika och tårta var så gott, har bilder att visa er. Får se om jag hinner göra det inlägget idag. För idag börjar min tredje kalas firande. Sen har jag firat klart min födelsedag hihi. Jag tror aldrig jag har firat den så mycket som jag har gjort iår.

Sen när alla hade åkt hem så följde jag och min sambo med min mamma och pappa hem. Där blev det att äta lite tilltugg, det var jätte mysigt. Ostbricka kan man aldrig bli less på. Så det blev att vi sov över där. Men vi ska åka hem snart, för det börjar bli dags att förberedda allt det som jag ska göra idag. Det blir nämligen 6 olika tilltugg som jag ska göra. Så jag har ju det jag ska göra.

Dagens



Cardigan från H&M.
Svart baslinne från H&M.
Slitna jeans från Gina Tricot.
Halsband från Dyberg/Kern.


Min födelsedag del 1

Nu ska ni få veta vad som hände på min födelsedag.
När jag kom hem så var det bara börja fixa till mej, för sen började vi gå in till stan, och jag gissade hela tiden vart vi skulle äta, men jag gissade aldrig rätt förrän när vi stod där framför dörren.



Det blev nämligen det här stället! The Bishops Arms. För dom har även mat där, så det är inte bara öl som dom serverar hihi.



Här har ni den glada 29 åringen hihi.



Jag och min sambo delade på den här förrätten, man hade knappast kunna äta en sån här tallrik själv. Nachos Supreme.



Grillad entrecoté till varmrätt. Den var blodig, precis så som man vill ha den. Där blev det att dricka ett glas rött vin. Allt var så gott och verkligen en trevlig kväll.

Efter vi hade ätit klart så hörde jag av mej till två kompisar som också bor i stan, tänkte att dom kanske var sugen på att ta en öl, för jag vet att dom brukar inte tacka nej till det hihi. Men jag fick som svar att dom orkade inte för dom var så trött, och det tyckte jag verkligen var konstigt.
Men efter en stund så dök dom upp på Bishops, ni kan ju gissa att jag blev förvånad, då sa min sambo att dom hade redan pratat ihop sej om att dom skulle komma och överraska mej. Så det var också verkligen en trevlig överraskning.

Så jag hade en jätte bra födelsedag! Tack min kära sambo du kunde verkligen överraska mej! Och tack Linda och Johnny att ni kom också och överraskade mej!

Godmorgon

Vad det kändes skönt att sova så länge som man kunde, fast jag vaknade vid sju hihi. Men jag drog mej till nu. 

Idag är det äntligen fredag, dags för min födelsedag 2. Min familj, släkt och min sambos familj kommer fira mej idag, så då blir det fika och äta tårta. På tal om att jag har delat upp min födelsedag så kommer det även bli tre delar om min födelsedag. Idag ska ni verkligen få se den första delen, alltså vad jag och min sambo gjorde när jag fyllde år.

Jag var rätt så slut igår efter vi hade varit och handlat och kände mej som en zombi, men jag är så glad att nu har jag handlat allt klart för morgondagen, samt så hittade jag det som jag sökte efter förra helgen som jag inte fann. Så nu är även min överraskning färdig.

Idag blir det att städa hela lägenheten, vill ha fint när folket kommer.

Nu är det över

Nu är jag klar med mitt sommarjobb, så nu blir det att återgå att jobba mina helger och nu så blir det även ta extra pass eftersom jag inte längre har skola. Kommer vara rätt så lång ledig nu, har mitt första pass igen först den 13 september, det är när jag har kommit hem från Stockholm.
Åker ju till Stockholm om en vecka, jippi!!!

Nu så ska jag åka ut till Storheden, men vi hörs senare ikväll. Då ska ni få se mina bilder från igår.

Godmorgon

Ojoj, vad jag känner mej sliten idag. Det känns som att jag skulle kunna sova i 100år. Idag så händer det en hel del. Efter jobbet så blir det hem och byta kläder för sen måste jag åka ut till Storheden och handla alla tillbehör som jag ska ha till tilltuggen, samt måste jag fixa en tårta till morgondagen. Dryck måste jag också fixa. Som sagt jag längtar lite grann tills den här dagen är över så jag får sova sen hihi.

Bilder från gårdagen kommer upp senare idag.

Bra dag!

Vilken kväll jag har haft, så klart har jag även fotat min kväll hihi. Men jag berättar mer imorgon och visar bilder. Men jag kan säga att jag är jätte nöjd med min dag, det har verkligen varit en speciell födelsedag. Nu är jag så trött så jag måste gå och lägga mej, jobbar ju min sista dag imorgon. Då är man äntligen klart med 10 dagarpassen. Nu avslutar jag med natti natti.

Tack tack tack!

Jag har aldrig kännt mej så populär som idag, det är helt sjukt hur många grattis jag har fått idag.  Sms, ringt, bloggen och facebook. Jag vill tacka alla så mycket, men blir nästan lite små rörd hihi.

Men vet ni vad nu har jag inte tid att sitta framför datorn, för nu ska jag få en överraskningspresent av min sambo, vi får höras senare ikväll. Åter igen tusen tack! =)


It´s my birthday!

Yes nu har man blivit 29år, bara ett år tills man är 30 hihi. Det roliga är att man känner igen skillnad, känner mej fortfarande som 20 år haha.

Det känns mycket bättre idag, men det är väl för att man fyller år samt är det min sista jobbardag imorgon, då har jag gjort alla mina 10 dagar i sträck. Slutar 19 ikväll, och då kommer jag få en överraskningsmiddag, jag har försökt att ta reda på vad som kommer hända men inget får jag veta, och det är lite jobbigt eftersom jag är så nyfiken hihi. Men det ska ändå bli kul och se vad det blir för något. Jag vill önska er en trevlig 1 september dag idag och att ni firar för mej hihi.

RSS 2.0