Film film

För ca två veckor sen så såg vi ju på två filmer. Det var Wallander-Indrivaren och så såg vi Har du hört ryktet om Morgans.



En kvinna hittas död i sin lägenhet. Wallander konstaterar snabbt att det handlar om ett bråk som har spårat ur och allt pekar mot att det är offrets tidigare pojkvän, dörrvakten Fabian som är skyldig. Under utredningen upptäcker Pontus att en gammal pojkvän till Isabelle är inblandad och att hon bär på en tung hemlighet från sitt förflutna. Hennes framtid som polis står plötsligt på spel.

Jag gillar ju Wallander. Så den här filmen var helt klart ok.
Sen så var ju snygga Emil Forselius med ( R.I.P). Det var hans sista film. Jag ger filmen ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Paul (Hugh Grant) och Meryl (Sarah Jessica Parker) är ett par som bor i New York och blir vittnen till ett mord. Så då blir dom gömda i Wyoming tillsammans, tills dom ska få vittna i rättegången. När dom är där på landet så får dom lära sej hur det är att andas in frisk luft, att det är tyst och lungt och att det finns björnar där.

Jag tyckte att filmen var lättsam, den får av mej ♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Regn och mulet

Jag hinner ju inte göra allt som jag ska göra på dagarna. Det känns som att tiden bara rinner iväg. Vi hann med att gå på en lång promenad idag det var härligt. För det är ganska så skönt att vara ut och gå när det är mulet och varmt. Som nu på kvällen har det börjat och regna. Så då blir det att tända ljus. Jag älskar när det är ljust dygnet runt.


Godmorgon

Det är något med att vakna hemma i sin egen säng. Är jätte utvilad, har även hunnit att sätta igång en tvättmaskin. Idag så är det 19 grader och det känns jätte skönt, men det hade varit kul att även få se solen. Kan säga när vi var i fjällen så hade vi lite otur med vädret. För det blåste en hel del, det var nästan storm ute. Men då slapp man myggen så det var ju skönt, men det gick inte att vara ute för man började frysa på direkten. Men när vi kom dit i torsdags så var det jätte fint väder även midsommarafton var det helt ok väder. Så det var då alla myggen passade på att sticka en hihi. Gillar verkligen inte myggen. Har lite bilder att visa åt er.

En till sak som är skönt nu när man är hemma är att nu kan jag börja köpa blommor till vår balkong. För än så länge finns det bara en tomatplanta där. Ville inte köpa nå blommor innan jag hade varit till fjällen, eftersom vi skulle vara borta så länge. Nu ska jag fortsätta städa. Hoppas ni får en riktigt trevlig onsdag!

Hemma!

Då är man hemma igen. Vi kom hem en dag tidigare, skulle egentligen har varit i fjällen tills imorgon. Men det känns ändå skönt att vara hemma igen. Måste säga att man är lite små sliten. För vi steg upp tidigt idag, sen var det bara börja packa ihop allt och städa stugan. Men det som var jobbigt var allt det man fick bära. För det var mycket som vi bar när vi kom till stugan och det kändes lika mycket som vi tog hem igen. Så man har säkert fått lite muskler nu hihi.

Det är en hel del inlägg som jag har missat nu när man har varit borta så det är väl bara börja plöja genom allt. Har dessutom hunnit att betala räkningarna idag, samt en skön dusch nu på kvällen. Kan även meddela att imorgon kommer vår tvättmaskin få gå för fullt, vet inte alls hur mycket tvätt jag har, men jag vet att det är en hel del. Så imorgon kommer ni få höra mer om hur jag har haft det i fjällen, nu ska jag läsa bloggar och sen blir det sängen. Så natti natti.

Det här sitter jag och ser på nu. Jag triv...

sp_a0174 (MMS)

Det här sitter jag och ser på nu. Jag trivs som fisken i vatten. Hoppas att ni får en trevlig midsommarafton!


Godmorgon

Nu sticker jag till fjällen. Men jag kommer ändå försöka blogga lite grann, fast det blir mobilblogga istället. Jag ska erkänna en sak jag har inte packat färdigt än, så nu måste jag fortsätta med det. Men jag vill ändå passa på och önska er en trevlig Midsommarafton, för det kommer jag ha. Jag kommer inte heller plocka 7 blommor, för jag har redan min drömprins hihi. Ha det så bra nu!

Hemma för en liten stund

Då var man hemma igen, vad härligt det känns. Men nu är det stress, måste börja packa allt det som jag ska ha med mej till fjällen. För imorgon åker vi, och det blir tidigt. Jag och min sambo har nyss kommit hem från mataffären det blev en hel del mat som vi köpte med oss. Vi lär ju inte svälta när vi är där hihi.
Nä, det är bara fortsätta att packa.

Godmorgon

Har vaknat för en timme sen, har fått en hel del myggbet på armen, vet inte om jag har fått dom på natten eller om det var på dagen igår. Imorgon åker vi till fjällen och jag längtar så mycket till det. Idag blir det att göra massa saker. Vi måste åka och handla maten som vi ska ha med oss, sen ska vi även packa allt det vi ska ha med oss. Måste komma ihåg att ladda min kamera så jag kan ta bilder. Vill även ha med mej en bok, inte för jag tror att jag kommer ha tid att läsa hihi. Nä, som sagt jag längtar så mycket. För dessutom ska jag åka med ett härligt gäng, så det kan bara bli bra.

Vi är fortfarande i kvar i Kalix, har ingen aning hur länge till vi kommer vara här. Men jag antar att det är först på kvällen som vi åker hem. Hoppas ni får en bra onsdag!

Tisdag

Vi har det mysigt i Kalix, min sambo ska snart börja grilla kyckling och så blir det potatisgratäng till, kommer verkligen bli gott. Kan säga att det har även varit en lugn dag idag. Vi är bara här hos svärmor och svärfar. Så det är skönt. Men jag måste säga att man märker har det har blivit mycket mygg i sommar, för myggen är tillomed framme på dagen, så jag undrar verkligen hur det kommer vara i fjällen.
Hoppas att allt är bra med er?!


Godmorgon

Idag bär det av till Kalix, då ska vi på landet. Men tro inte att det kommer bli lugnt för det, för när vi kommer dit så  blir det sen att åka runt till alla som min sambo känner. Så man brukar blir rätt så trött när man är där, men jag kommer ha mej datorn så det blir inlägg. Får även se om det blir fint väder idag, för nu så skiner allafall solen så är det 15 i skuggan. Men jag vill önska er en trevlig tisdag!

Monday

Det var kul att gå på stan, min sambo köpte en jätte fin jacka och en skjorta. Det var precis så som jag hade tänkt mej i mitt huvud hihi. Han är verkligen nöjd med det. Sen var det även kul att jag stötte på lite folk som man känner. Så det blev en del pratande.
Men ska jag vara ärlig så hittade jag inget åt mej idag, men det är lika bra. Det känns som att det var länge sen jag köpte kläder.
Nu ska jag fortsätta och surfa runt.

Dagens



Topp från Gina Tricot.
Kofta från Odd Molly.
Struprörsjeans från Diva.
Skor från Converse.
Väska från Botiker.
Ring från Rock by Sweden.

Godmorgon

Solen skiner men det är bara 15 ute än så länge. Det var så härligt att man har fått tillbaka luktsinne igen så nu känner jag syren doften ute. För nu har äntligen syrenerna börjat blomma här uppe hihi.

Det var så skönt att få sova ut idag, så nu är man verkligen utvilad. Idag blir det att gå på stan, imorgon ska vi åka till Kalix. På torsdag åker vi till fjällen. Ni ser det är fullt upp. Hoppas ni får en härlig måndag!

Sista inlägget för idag!

Nu är det dags för mej att hoppa ner i sängen, ska läsa lite skvaller först innan jag somnar. Har så många tidningar som jag inte har hunnit att läsa än. Så blir det att sova ut imorgon, men sen på dagen ska jag och min sambo göra ett nytt försök att gå på stan. Då är det dags för han att prova kläder som jag plockar ut hihi. Det kommer bli riktigt trevligt, men jag vet att det kommer sluta med att jag själv kommer kolla in kläder åt mej själv hihi. Natti natti!


Dagens



Tunika puderrosa från H&M The Garden Collection.
Jeans från Gina Tricot.
Klocka från Guess.
Halsband från Dogeared´s pearl of sucess.
Skor från Gina Tricot.




Sunday

Det har varit en stressad dag idag. För när jag hade slutat jobbet så vara det bara köra raka vägen hem. För då var det dags för en dusch sen bara göra sej klar för att åka till min brorsa och hans familj eftersom min brorson fyllde 7år. Sen efter det så var vi hem till mina föräldrar för att äta middag och nu har vi kommit hem. Så ikväll blir det att se på film. Får se om det blir Wallander eller Har du hört ryktet om Morgans.

Nu är jag ledig i 13 dagar, så min semester börjar just nu hihi.

Godmorgon

Oj vad jag känner mej sliten idag. Men man blir väl piggare när man kommer till jobbet. Det här är ju för tidigt att stiga upp, kan inte fatta att tidigare när jag hade morgon passen så fick jag jämt öppna, men då gick man och la sej redan vid nio för att man steg upp vid fyra tiden. Imorgon ska jag verkligen sova ut.

Jag hann med en städning igår, så  nu är lägenheten fin igen. Det är mycket roligare att ha fint runt omkring sej. Sen så vill jag avsluta med grattis till min brorson!!!

Ingen tur i spel

Nä, nu ger jag upp. Det är något med att man bara får 3 rätt hela tiden. Varför ska det vara så svårt att få alla rätt? hihi. Det är ett lopp kvar så det bästa är att vi kan få 4 rätt, men det vinner man inget på. Så nu ska jag gå och lägga mej så man är lite utvilad för morgon dagen när man ska jobba. För sen efter jobbet ska jag på kalas. Min brorson fyller år imorgon. Han blir 7år. Natti natti

Trav

Nu har vi spelat igen på hästar. Det är för att det är V75 i Boden så då måste man spela. Så nu hejar ni!!! För jag vill vinna hihi.

Bröllop och tårar

Ok, jag är tragisk. Jag har nämligen sett på bröllopet med Victoria och Daniel. Hon var verkligen vacker och man ser hur kär dom är i varandra. Sen ska jag även erkänna att jag blev rörd. Jag har inte lätt för att bli rörd på bröllop eller så. Har varit på 5 bröllop i mitt liv och det är bara två av dom bröllopen som jag har fått tårar. Dom två bröllopen som jag fick tårar till var att den ena av brudparet blir rörd, dvs bruden eller brudgummen. Så nu vet  ni vilka som kan känna sej träffad =) Men det går då inte låta bli själv att bli rörd, för jag tycker det är så vacker när en person vågar visa så. För jag tror själv att jag kommer gråta när jag ska gå till altaret med min sambo. Jag vet att jag kommer vara helt rödögd och kommer inte kunna prata hihi. Jag älskar att gå på bröllop och vet redan nu hur jag skulle vilja ha mitt. Gud vad jag blev sugen på att gifta mej, hörre du sambon är det inte dags för att gå ner på knäet snart?! Hihi.

Hemma

Då var man hemma igen. Har redan hunnit med att sätta igång tvättmaskinen, så ska jag snart börja diska. Hade även tänkt hinna med att städa idag för sen kommer jag inte hinna med det i veckan. Snart sticker ju jag till fjällen för att fira midsommar.

Det har gått bra och jobba, var inte alls trött när jag kom till jobbet. Men det var väl för att jag var speedad hihi. Men nu när man har satt sej ner så blir man lite trött. Men snart ska ju som sagt börja diska då blir man pigg. Tog som vanligt hem film från jobbet, men den här gången är det bara två st. En Wallander film och en komedi.

Godmorgon

Jag kom hem sent igår. Det blev vid tolv tiden, så jag har inte sovit så många timmar inatt. Så jag är rätt så trött just nu, men det kommer ändå gå bra att jobba för jag slutar tidigt. Det är det som är skönt med det tidiga passet. Varför inte det blev mer inlägg igår var för att jag var hemlighetsfull igår. För det var ju så att jag hämtade hem mamma och pappa från busstationen, sen stannade jag kvar hos  dom eftersom mamma och min brorsa och jag hade gjort en överraskningsfest igår åt min pappa. Kan säga att han blev verkligen överraskad hihi. Så det blev mycket god mat igår, är fortfarande mätt. Nu ska jag åka till jobbet men vi hörs senare idag och så hoppas jag att ni får en riktigt underbar lördag!!!

Godmorgon

Det blir verkligen dåligt med inlägg, men det är väl för att det har blivit sommar och att min sambo har semester. Kan säga att igår gick vi på stan hade vi även med oss kompisar så det blev att vi gick och lunchade på Smaka, så jag åt igen den där goda Pita med kycklingwok. Blir aldrig less på den. Sen så hittade jag även lite plagg till min sambo som han gillade, men han hann aldrig prova, så det blir att vi ska på stan nästa vecka igen så då ska han prova. Det kommer bli så kul hihi.

Idag kommer det inte bli så mycket inlägg, men jag ska nog hinna med nån till ikväll. För imorgon ska jag upp tidigt för att jobba så det blir en tidig kväll för mej idag. Snart ska jag åka och hämta mamma och pappa på busstationen. För nu har min pappa strålat färdigt. Det har gått nu två månader. Jag är så glad att det är över nu. Sen så hade även läkaren sagt till min pappa att behandlingen har gått som dom hade tänkt sej och att värderna har börjat gå ner nu. Nu ska min pappa bli fri från cancer. Men man märker att min pappa har blivit trött, han sover ganska mycket men man förstår ju varför. Om ni kommer ihåg när jag skrev att han skulle börja stråla sej så skrev jag att jag undrade över om han skulle vara trött eller må illa, för man fattar ju att man får biverkligen av strålning. Men han kommer bli bättre sen efter några dagar. Hoppas ni får en riktigt trevlig fredag, för det kommer jag ha!! Kan säga att solen skiner idag och det är varmt ute så det är bara ta på sej kjolen.

Lindex news

Ser att jag har fått ett trevligt mail från Lindex. Att den 1 oktober så kommer dom släppa en kollektion med 15 plagg från designern Narciso Rodriguez. Den kollektionen kommer heter Pink Collection och det är syfte för att samla in pengar till bröstcancerforskning. Jag kommer självklart kolla in dom plaggen, tror säkert att dom kommer vara fina.



Godmorgon

Det blev ännu en dag att sova länge. Jag undrar hur det kommer gå för mej att stiga upp tidigt på lördag när jag har vänt på dygnet så här mycket. För på lördag och söndag ska jag öppna på jobbet.

Idag blir det att gå på stan, och det kommer bli så kul. För den här gången så är det min sambo som ska shoppa åt sej själv och jag ska ge råd åt han hihi. Sen är det 20 grader idag, men tyvärr ser jag lite svart moln på himlen men det ska ju inte regna idag, för man är sugen på att ha kjol på sej måste ju få färg på mina vita ben hihi. Hoppas ni får en bra torsdag!

Movie

Som vanligt så hann vi även med två filmer igår.



En dram film med George Clooney.
Han jobbar som en resande säljare, fast det går ut på att företag anställer han så får han komma dit och säga upp folk på jobben på de arbetsplatserna. Så det är i stort sett vad filmen handlar om, men jag tyckte att den var helt ok. Så den får av mej ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



En komedi, den var faktiskt riktigt rolig. Gillade verkligen hur Alec Baldwin var i filmen.
Handlar om att att Meryl Streep har ett framgångsrik café, och att hon har varit skild från Alec Baldwin i 10 år. Men han försöker att få henne tillbaka och hon har just börjat träffa Steve Martin. Som sagt en bra film. Så den får av mej ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Dricka och spel

Oj vad dagarna går fort. Man hinner verkligen inte göra så mycket på dagarna. Det blev inte att gå på stan idag, det blir imorgon istället.
Det blev att vi lunchade med min brorsa idag, det var trevligt. För det är inte så ofta man lunchar med sin bror hihi. Sen var vi ut till storheden, vi var där för att gå på bolaget. Så det blev att köpa en hel del. Men nästan allt är för midsommar. Sen köpte jag lite andra saker som får stanna hemma. Tex dom här två.



Jag gillar såna här som är redan färdig för att dricka. Så det ska bli kul och se om den är god, men jag gissar på att den är det.



Snacka om att det är år och dar sen jag drack den här senast. För vad jag kommer ihåg så var det en större flaska förr, så den har alltså krymt hihi.

Sen så hade vi spelat V64 idag, och det gick åt skogen. Fick bara 3 rätt hihi. Jag ville ju vinna tillbaka pengarna som vi har lagt ut för idag. Vi har inte tur i spel men däremot i kärlek, så jag är glad över det.

Godmorgon

Idag blev det en lång sovmorgon. Det är så skönt att få sova ut. Idag står det mycket på schemat. Jag och min sambo ska gå på stan, sen ska vi även ut till storheden för det är dags att börja handla drickbart som vi ska ha med till fjällen. För det är inte kul att trängas med folk nästa vecka när det är midsommarafton. Så då ska vi göra bort det idag istället, för nästa vecka ska vi handla maten som vi ska ha med oss. Sen så ska jag även städa idag. Så lägenheten blir fin. Det är väl allt som händer, jag är fortfarande förkyld hoppas att jag bli frisk snart.

Tisdag

Har man sett, solen har börja komma fram. Det blir även varmare ute. Hoppas att det betyder att det kommer bli fint väder imorgon. För nu vill jag börja kunna sitta ute i solen. För det är inte kul när det är bara 10 grader.

Just nu så håller jag på tvätta kläder för fullt. Det blev även en maskin igår och så kommer det bli en till imorgon. För då har jag verkligen gått igenom 60 grader, 40 grader och vit tvätt. Har även hunnit att vara ute på en promenad med vovven och min sambo. Kan även meddela att tack och lov så mår min vovve bra nu, han har slutat upp att skrika så det känns bra. Så han har väl inte ont längre.

Film time!

Som jag skrev i helgen så blev det att jag låna hem några filmer från jobbet. Det brukar vara som det vanliga, för det går inte att göra så mycket när man har en jobbar helg.



Vi såg den här action filmen. Jag gillar ju inte action, men jag tänkte är det med Nicolas Cage så kan den inte vara dålig. För han är ju en bra skådis. Och visst han spelade verkligen bra i den här filmen. Men jag gillade inte alls filmens historia. Min sambo tyckte nog ändå den var ok, om han inte nu sa det bara för att reta mej. För jag suckade en hel del när jag såg filmen.

Handlar om Terence Mcdonagh (Nicolas Cage) är en polis, men en dag så råkade han ut för en olycka på sitt jobb så efter det fick han en svår ryggskada. Pga att han har jämt ont så är det bara droger som funkar att ta bort smärtan, sen är hans flickvän (Eva Mendes) lyxprostituerad. Nu hör ju hur allt låter, så det är vad filmen handlar om att han ska lösa ett mord, men är jämt hög på droger. Har inget mer att säga om den här filmen. Får bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Jag gillar att se på filmer som har en sann historia, och det har den här filmen. För det har hänt på riktigt. Det är en thriller med Eliza Dushku och Timothy Hutton.

Utkanten av Churchville hittas en 10-årig flicka våldtagen och mördad. Både hennes namn bär samma initialer som staden. Finns det ett samband?
Kommissarie Paige (Eliza Dushku) tar sej an fallet med stor beslutsamhet. Men ju närmare den galna mördaren hon kommer, ju närmare drivs hon själv mot vansinnets gräns.
Och mer flickor hittar dom som har namn som bär samma initialer som staden dom hittas mördad.
Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



En riktigt rolig komedi. Fick skratta en hel del, och helt klart är yoga scenen bäst. Vince Vaughn, Malin Åkerman och Kristin Davis är bland annat med i filmen.

4 par åker till en tropisk paradisö på lyxsemester... men väl på plats upptäcker tre av dom till fasa att intensiv parterapi är en obligtorisk del av resan!
Den får faktiskt ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Godmorgon

Idag är man vaken tidigt, men det är för att jag ska till tandläkarn. Så det kommer ju bli en rolig morgon. Är jätte trött, men jag får väl sova mer när jag kommer hem.

Det är inget bra väder idag, det är mulet och kallt. Det var som igår så var det också dåligt väder. Men det är väl så för att man är ledig hihi. Men det är tur att vi har fortfarande filmer att se på. Ska skriva ett inlägg senare idag vilka filmer vi har sett. Nu ska jag fortsätta och göra mej klar.

New Shoes

Nu blir det några bilder på mina nya sandaler.





Kostade bara 350kr. Gillar dom verkligen och sköna att ha på sej. Vad tycker ni?

Middagen för en månad sen

Jag hittade gamla bilder i min mobil. Som ni kanske kommer ihåg så var vi ju på middag hos Linda och Johnny för ca en månad sen. Så jag hade tagit bilder på maten som vi blev bjudna på.



Toast skagen till förrätt.



Black and white till varmrätt. Sen var det inte gratäng som vi fick som jag skrev då i det gamla inlägget, det var så klart klyftpotatis som vi fick hihi. Ni ska vet att jag har fått höra att jag skrev fel om det, men det är inte alltid lätt att komma ihåg allt hihi.

Spara eller slösa

När jag väntade på att min kompis skulle dyka upp på stan så hann jag gå in på en annan sko affär som heter Ecco shop & company, och hittade dom här skorna som påminner lite om Christian Louboutin pumsen.



Märket är Chica och kostar 700kr. Ni ser röd sulan under pumpsen.



Christian Louboutin kostar 5595kr.


Lunch och skor

Det var verkligen kul att luncha med min kompis, vi hade mycket att snacka om. Vi kom även fram till att snart måste det bli en tjejfest. Så nu mina vänner får ni vara beredd på att det blir fest snart hihi.
Vi var och lunchade på Dagobert, så det blev en ostsallad för mej. Efter vi hade varit där så blev det att gå en sväng på stan, vi hamnade på Scorett och gissa vad jag har köpt för något där? Kan det vara skor!? hihi.
Men det får ni se senare!

I fredags

När vi var på Toscana så blev det det vanliga, vitlöksbröd med aioli som jag och min sambo delade på sen åt jag entrecote och potaisgratäng. Sen fick vi även Tiramisu till efterrätt, så gott var det.




God vinet som vi beställde in, finns inte att få tag på bolaget. Har ingen aning vart dom har beställt det ifrån. Det är bara Toscana som har det här vinet.



En egobild på mej, hade just blivit förkyld då.

Halsband

I fredags när vi var ut och åt på Toscana så hade jag under dagen köpt ett halsband som jag verkligen inte kunde låta bli att köpa.



Från Rock by Sweden.


Godmorgon

Idag kommer det bli bättre med inläggen. När man jobbar blir det mindre inlägg men det är ju för att jag börjar så sent på dagen och är i stort sett borta ända till kvällen. När man kommer hem från jobbet så orkar man inte att skriva något.

Idag ska jag träffa en kompis på stan som jag inte har sett på länge så det ska bli riktigt kul. Så då blir det lunch. Sen blir det även att kanske se nån film ikväll för som vanligt har man lånat hem filmer från jobbet. Sen är det även min sambos första semesterdag idag. Så vi får se vad vi hitta på för något.
Hoppas ni får en riktigt bra måndag!

Godmorgon

Jag är inte alls på humör idag. Mår ännu sämre idag, men det blir ändå jobba idag. Fan jag orkar inte längre att vara förkyld. Det var jätte jobbigt igår på jobbet, trodde ett tag att jag skulle rinna bort, så jag vet inte om jag fick feber eller så, för alla andra sa att det var kallt i butiken och tyckte det var jätte varmt.
Men efter jag har jobbat idag så blir det att man är ledig från måndag-fredag. Sen börjar jag om igen och jobba helg. Då har jag sen jobbat mina tre helger på rad.

Sen har det hänt en till sak. Min vovve är sjuk igen, och jag blir så less på det. Det är verkligen inte kul när dom blir sjuka. För nu skriker han när man lyfter ner han från famnen eller soffan. Jag misstänker att det är ryggen, för jag har klämt på hela hans kropp och då skriker han inte. Så jag hoppas bara att han har sträckt ryggen eller så. För han går som vanligt men man ser att han tar varje steg med försiktighet sen så är han heller inte glad, och det är klart om han har ont så går det inte att vara glad. Sen så skrek han även inatt när vi sov.

Jobba

Tusan det blir visst ingen regn idag. Det kommer vara jätte bra väder och varmt ute. Jag kommer verkligen känna mej fräsch på jobbet...NOT. Jaja, folket kommer ändå vilja bara köpa glass så det går ju bra hihi. Men det kommer inte bli kul om det blir mycket mat, då lär jag nog få problem hihi. Vi får se se vad som händer. Men hoppas att ni alla får en riktigt trevlig lördag!

Godmorgon

Jag har bilder från igår. Men dom kommer jag visa när jag kommer hem från jobbet. Jag mår inte bra idag, det som jag har misstänkt pollen är kanske inte det. För jag är jätte täppt i näsan och nyser hela tiden. Men jag har provat och ta en allergi tablett så får vi se hur det funkar. För det känns inte kul om det är så att jag är förkyld. För jag har inte heller råd att vara borta från jobbet.  Men jag ska åka och jobba idag.

Tillbaka om kvällen igår. Blev lite chockad över hur folk kan vara. Men vi ska börja från början. Det var när vi tog  taxi till Toscana. Vi tog den billigaste taxibolag som finns i Luleå, men jag kan säga att resan blev inte alls billig islutet. För det första så funkade inte ac:en i bilen så det var jätte varmt iden, så man fick veva ner rutorna. Sen så levde bilen om en hel del, då sa taxichaffören att det var fel på drivknutarna, sen det bästa av allt, säger taxichaffören vi tar gärna emot pengar på det här bolaget istället för kort. Hur skumt är det? Sen när vi var framme så säger hon att man får betala 10% extra för att man betalar med kort. Så resan kostade 120kr. Så jag sa till min kompis är vi i Sverige.
Jag kommer aldrig mer åka med det bolaget, för jag tycker att det är jätte skumt för det finns inga taxibolag som vill ha pengar dom uppskattar mer kort, just för rån och så. Kan säga att det här bolaget har nån 3 i sitt telefonnummer.

Men vi hade jätte trevligt på restaurangen Toscana, och maten var lika god som vanligt. Men det var sen när vi gick till ett annat ställe som jag blev helt chockad över, kommer inte heller säga vart jag var för det är pinsamt och jag skäms för att jag var där. Men jag kan säga att det är skillnad på folk vart man är. Det här var på ett område som jag inte alls gillar. Folk var jätte fulla och deras ålder var väl 50 plusare och dom var jätte pinsam. Det märks att man är en stan människa.

Lunch!

Det var jätte kul att få träffa M, för det var verkligen längsen sist. Och lillprinsessan var jätte söt. Fast jag har ingen aning vem hon var lik på hihi.
Vi var till Smak gott och lunchade. Köpte en jätte god pita med kyckling med vitlökssås och mangosås till. Sen satt vi även ute, för det är kanon bra väder idag. 17 i skuggan, så det är jätte varmt i solen.



Ikväll ska vi ut och äta på Toscana med Linda och Johnny. Så det blir väl samtidigt fira lite att min sambo går på semester idag även att jag och Linda tog studenten för 10 år sen hihi. Man kan alltid fira något.

Mamma Nina ska berätta

Det är en sak som jag skulle vilja dela med mej idag. Idag är det en stor dag här i Luleå eftersom det är studenten. Tänkte när jag gick genom stan så mötes man av lastbilsflak med studenter på och man ser hur glad dom är. För det är klart att det är jätte kul att ta studenten. Därför skulle jag vilja säga ta det lugnt. För idag är det en sån dag att nån kommer bli våldtagen, bli misshandlad, åka in på akuten, ta droger för första gången, bli för full mm. Listan går att göra lång, jag själv har nått av det som jag har dragit upp varit med om. Det är inget som jag är glad över. Därför har jag lite svårt för den här dagen. För man tar bara studenten en gång, och det är något som man vill komma ihåg med glädje. Så ta det lugnt! För det gjorde inte jag.

Godmorgon

Idag börjar jag med det här.
Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Bla bla bla.....................

Idag är det 10 år sen jag tog studenten. Det är verkligen länge sen. Det är så mycket som har hänt på dom här tio åren. Pojkvänner har kommit och gått, samma med kompisar. Har haft 8 olika arbetsgivare. Mörkt hår till blond och mörk igen och blond och tillslut mörk igen. Från smal till tjock hihi. Förlovad och skaffa hund, flytta ihop. Starta en blogg. Nära till en blir sjuka. Hoppar på en utbildning och blir även klar med den.
Ja som ni ser så har det hänt en hel del. Så man kan verkligen undra vad som kommer hända om tio år framöver. Men jag kan säga att då kommer jag ha två barn och bo i ett hus och vara gift, det är allafall vad jag vet om hihi.

Nu ska jag börja göra mej klar för en fikadejt med två kompisar. Kommer bli så kul för den ena kompisen har jag sett på länge och det ska även bli kul att få se på hennes lilla prinssesa. Hoppas ni får en riktigt underbar fredag!

Borta bra men hemma bäst

Då är man hemma igen i Luleå, och nu ska ni få höra det konstiga och det är att så fort jag kom in innanför dörren till lägenheten så började jag bli stressad. I skellefteå så levde jag helt i lugn och ro, orkade inte heller svara i telefon idag hihi. För det var så skönt att bara fått vara. Men det är så klart även kul att komma hem igen. Men man märker när jag är på landet så är jag alltid lugn, och när jag är i stan så är jag stressad.

Jag har även börjat nysa som en galning, men jag tror att det har mer med pollen att göra. För jag känner mej inte sjuk. Nu ska jag vara social med min sambo. För när jag var till mormor och morfar så åkte mamma med mej. Så det var trevligt att få vara med henne i några dagar. 

Lyx praliner

Igår blev det kungligt godis.



Det var praliner som var i den. Lingonpralin, blåbärspralin och hasselnötnougat. Det var riktigt gott.



Jag älskar ju sån här fin choklad. Vi hade en sån butik förut i Luleå där man kunde stå och peka ut vilka praliner som man ville köpa för det fanns så många olika smaker. Gillade mest champagnehjärtan hihi. Men sen var dom också jätte dyra typ 5-7kr st eller något sånt. Tror butiken hette Muddus eller något sånt.

Godmorgon

Vilken semester man har haft. Jag har även vänt på dygnet så det blir att man är upp till 2 och sover sen till klockan 11. Men nu är det slut på semestern, för idag åker jag hem. Men jag har haft det riktigt härligt. Så imorgon har jag planerat att träffa två kompisar och vi ska fika. Sen blir det även dags för min jobbar helg. Tack och lov så kommer det regna på lördag och söndag, så då gör det inget att man jobbar hihi.

Igår

Igår kväll så var vi ute och gick, så då såg jag lite saker som jag tyckte var så fint så jag kunde inte låta bli att fota.



Äppleträdet är i full blom. Finns det nå vackare än att se på blommor och träd.



Uppfarten till grannen. För det är klart att man måste förbi.



Snacka om att dom bor i ett fint hus, här skulle jag verkligen vilja bo så jag är avis på dom hihi. Kan även meddela att sångerskan Laleh var påväg att köpa det här huset.



Värsta stora parkeringsplats.



Kolla bara in poolen! Hur cool är inte den? Där vill jag gärna bada och sola. Synd att det inte var nå vatten där för då hade bilden varit ännu finare, men dom håller på fixa till den.

Läsa!

Det finns många saker som är avkopplande att göra i Skellefteå, det är att köpa hem några tidningar och bara läsa. Det gör jag alltid när jag är här. Eftersom jag är på landet hihi.



Så sitter man ute i en hammock och bara läser och lyssnar på fågar. Fattar ni att man blir verkligen som en ny människa när jag är här. Det är något speciellt med det här stället.

Godmorgon

Det blev lite sent för mej igår. Men det blir lätt så när man har datorn med sej hihi. Men min vovve sov lite oroligt inatt, han började gnälla från kl 5 tills 9. Så det var lite jobbigt.

Idag ska vi åka och hälsa på morfar, han vet inte om att vi är här, så det kommer bli en överraskning för han. Sen ska även min morbror och moster komma hit till min mormor och hälsa på oss. Så det kommer bli en trevlig dag. Imorgon ska vi åka hem igen. Kan även erkänna att jag saknar min sambo, han är hemma i Luleå och jobbar för fullt.
Hoppas ni får en trevlig onsdag!

Shoppat

Idag har vi varit till Kåge, det är en liten by utanför Skellefteå. För det finns en jätte mysig butik där som heter 5 rum.



Jag hittar alltid en hel del saker som jag vill ha med mej hem från den butiken. Men den här gången så blev det bara en plåtask. Jag vet inte riktigt vad det är med mej och plåtaskar hihi.




Jag tycker att den är så söt den här hjärtasken. Den kommer nog hamna i sovrummet.

Godmorgon

Nu har jag kommit fram till Skellefteå, och det är jätte fint väder ute. Så nu har mormor gjort fika åt oss, så det blir bullar och saft, precis som när man var liten hihi.
Vi hörs senare idag!

Sov tid

Det börjar bli dags för sängen, för jag tänker stiga upp tidigt imorgon så jag kommer snabbt till Skellefteå. Sen blir det även svänga förbi djursjukhuset för jag måste köpa mat till min vovve. Han äter ju bara specialmat nu för tiden.
Jag tycker att det kommer bli så härligt att få komma till Skellefteå, för där kan jag verkligen vara lugn och blir inte heller rastlös. Så där tänker jag som bäst hihi.
Men som sagt kommer ha med mej datorn och kameran, så ni kommer inte undan från mej haha. Natti natti.

Monday dinner

Vi har just lyxa till oss med god middag.



Ceasarsallad.



Sushi Kamikaze. Kryddad lax, sallad, majonäs, purjolök och svartpeppar.
Maten kommer från Sushibar.


Tiden går snabbt

Måste säga att det känns verkligen skönt att få vara ledig hihi. För det enda jag har gjort idag är att ta hand om disken, och ändå har tiden gått snabbt. Har även försökt att komma in på H&Ms sida för dom har sommarrea nu, men det verkar som att det är mycket folk samtidigt så jag kommer inte in på sidan. Har ni shoppat något?

Imorgon skulle jag tillbaka till tandläkarn, men nu hade hon visst blivit sjuk min tandläkare så jag ska få gå till en annan nästa vecka. Men jag ska ha en liten semester hos min mormor och morfar, så jag kommer åka till dom imorgon. Det kommer bli roligt, för då ska jag och min vovve mysa i Skellefteå hihi. Men jag kommer ta med datorn så jag kommer kunna blogga.

Film!

Det har blivit en hel del filmer ihelgen, brukar bli så när man har jobbar helg. För då passar man på att låna hem rätt så många filmer. Så det är därför jag har varit dålig med inläggen hihi.



Har sett Göta kanal 3, man vill som se alla eftersom man har sett dom två andra. Men den här var rätt så svamlig kan jag säga. Inte alls bra. Det hade räckt så bara med den första filmen, för den var riktigt kul.
Handlar om att Andersson (Janne "Loffe" Carlsson) ska rädda sitt båtvarv, och kronofogden är efter han. Men dom har gjort den här filmen lite som National treasure, för dom ska lösa en rebus för att komma åt en skatt. Så man måste ligga steget före hela tiden.
Jag ger den här bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Genvägen, är en norsk svensk film. Tyckte att allt det som stod bakom film fodralet lätt som en bra thriller, eftersom också att filmen är inspirerad av en verklig händelse.
Handlar om ett par som åker till Sverige för att handla sprit, sen när dom ska åka hem igen till Norge så blir dom stoppad av en polis som säger att dom kan inte fortsätta att köra den här vägen eftersom det har hänt en olycka så dom måste köra en annan väg. Och när dom kör den här genvägen så hamnar dom bara längre och längre in i skogen tills dom inte vet längre vart dom är. Då börjar det hända massa saker. Dom vet inte heller vem dom kan lita på, för det börjar handla om deras överlevnad.

Jag undrar vad det är för histora den här filmen kommer ifrån, det känns nästan som att det skulle kunna vara motorsågsmassakern eller något sånt. Inte alls nån bra film. Får också bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här filmen var verkligen speciell. Är en drama och det handlar om grevinnan Elizabeth Báthory. Hon är en av vår värsta seriemördare i tiderna. En sann film.

När hennes tonårskärlek bli mördad så blir hon märkt för livet. Men sen några år senare när hon är 39år så träffar hon 21åriga Istvan som hon blir helt kär i. Men det är många som försöker förstöra hennes förhållande med han. Samtidigt så stör hon sej på att hon blir bara äldre och äldre så då börjar hennes jakt på att fortsätta för att förbli ung.
Det är då man märker att det är många unga tjejer som försvinner från staden där Elizabeth bor. Dom är tömd på blod. Kan det ha något med hennes jakt på att bli ung? Jag ger den här ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här filmen är riktigt bra. Lättsam att se och lite små roligt.
Ni vet ju vad hans yrke är för något så jag behöver inte ge er nån beskrivning om vad den här filmen handlar om, för han ska lösa mord. Men jag undrar om det blir en 2.
Jag ger den här ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Gillar ni filmen seven så ska ni verkligen se den här. Jonas Åkerlund har gjort den här filmen.
Handlar om polisen Aidan Breslin (Dennis Quaid) ska lösa morden som har en koppling med bibeln. De är inspireras av apokalypsens fyra ryttare. Medans han håller på lösa fallen så har han problem med sina två söner hemma eftersom dom tycker inte att han tar hand om dom sen deras mamma dog, tycker bara att han lever för sitt jobb. Medans han håller på tackla med sitt jobbiga hemmaliv och att lösa dom obehagliga morden så börjar dom få en koppling med han själv. Mer än så säger jag inte.
Jag ger den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Godmorgon

Då är man vaken igen. Har hunnit att gå på en morgonpromenad med min vovve. Så nu ska han och jag bara mysa eftersom det verkar som att det kommer bli dåligt väder. Det är mycket svarta moln på himlen så jag är beredd på regn kanske tillomed åska. Men jag har ändå en hel del saker att göra. Som att ta hand om hemmet, skriva i bloggen så har jag en till film att se hihi. Men det känns ändå konstigt att man inte har nån skola, fast jag har ju äntligen fattat att jag har gått ut hihi. Skulle behöva se vad det finns för jobb ute på marknaden. För det är ju dags att söka jobb.
Men hoppas att ni får en bra måndag!

Monday

Det har blivit måndag nu och jag är fortfarande vaken. Jag har inte hunnit med att skriva nå inlägg igår.
Kan börja med och säga att man har haft en liten ovanlig dag igår på jobbet. Fick nämligen ringa till polisen, för det kom in en kvinna som hade blivit tydligen misshandlat av sin man. Så polisen kom, jag hoppas att det löste sej för henne.
Annars har det varit som vanligt på jobbet.
Nu är det dags för mej att gå sova, men vi ses hörs senare idag!

Jobba

Då är man redo för att åka och jobba. Hoppas ändå att tiden kommer gå fort. Sen blir det även att låna hem lite filmer. Får se vad det har kommit ut för filmer nu när man har varit ledig en lång tid. Men vi hörs senare idag! Hoppas att alla ni får en trevlig lördag och att ni har bra väder!

Middagen




Fick den här fina blombuketten av mamma och pappa. Dom här blommerna har dom i sin trädgård. Liljekonvaljer luktar så gott.



Till förrätt blev det löjrom toast. Jag är så tråkig när jag äter min för jag vill inte ha nån rödlök så det fanns en skål vid sidan om så fick dom ta om dom vill ha rödlök.




Så blev det här rosé som vi drack till förrätten. Riktigt gott.



Självklart blev det oxfile och kulpotatis med bea sås till. Så gott var det!



Så drack vi det här röd vinet till maten. Passa verkligen bra till kött.



Så blev det den här tårtan den var också jätte god. Den är gjord av mörkchokladbotten med äggkräm i mellan sen är det vit tryffel ovanpå och vit choklad. Så klart var den köpt hihi. Finns i mataffären.



Så var blev det Hot Shot också hihi.

Godmorgon

Dagen igår var verkligen bra, och maten blev också riktigt bra. Har bilder att visa från middagen. Så tack mamma och pappa för en trevlig kväll igår.

Idag står det jobb på schemat, så egentligen känns det som måndag för mej. Eftersom jag har haft kul i två dagar, torsdag och fredag. Men det känns skönt att det är är inte så bra väder ute, för det är aldrig roligt att jobba när det är kanon bra väder, för då vill man själv vara ute och ha kul hihi.

Fredag

Nu har jag verkligen tagit det lungt och sett på dom två nya avsnitten till Den unga överklassen. Mycket intriger.

Så nu är det dags för mej att börja fixa till hemmet, för min sambo kommer hem med mina föräldrar vid 17 tiden. Så vi kommer börja laga maten vid 18 tiden. Kommer bli en mysig hemma kväll, och jag vet att alla kommer bli så mätt för vi har mycket mat kan jag säga. Men jag kan inte avslöja än vad det blir till middag. Iför sej kan jag avslöja att till förrätt blir det Löjrom toast. Så då avslöjar jag inget mer.

Imorgon ska jag jobba, det blir att jag kommer jobba tre helger på rad. Men jag är ledig på dagarna så då gör det inget att jag kommer jobba en extra helg till i månaden. Det är ju det som ger mest pengar hihi.

Nä, nu ska jag städa.


Godmorgon

Nu har man vaknat till liv, det blev en rätt så tidig kväll igår. Vi började kl tre igår. Då fick vi sitta för sista gången i klassrummet på våra platser som vi har suttit i ett år. Då hade läraren gjort så att hon har gett alla vi iklassen en varsin låt, som hon tyckte stämde in på oss. Jag fick från artisten Lisa Gerrard-Now we are free, den låten är med i filmen Gladiator. Sen den låten tyckt min lärare stämde in på mej. Samtidigt som hon spelade låten så fick man gå fram och hämta sitt betyg. Det var så sorgset, för man såg att läraren blev också ledsen. Sen tyckte jag också att det var sorgset att det var sista gången man satt på sin plats och kolla ut genom fönstert som jag gjorde ibland när man blev trött på lektionen hihi.
Så fick vi skumpa och tårta satt och prata runt med klasskompisarna. Sen när klockan började närma sej 18 så gick vi till Allstar där åt vi middag. Alla var med ut och åt även våra två lärare som vi har haft mest. Men sen det tråkiga att det var många som åkte hem efter dom hade ätit, det tyckte jag var synd. Kan säga att jag var en av dom sista som åkte hem, tror vi var bara 5 st kvar. Så jag kom hem redan halv tio.

Men sen vill jag säga jag är ganska ledsen idag, men jag är ledsen på ett lycklig sätt. Jag är så nöjd över mej själv, för jag har verkligen vuxit mycket det här året. Eftersom jag har alltid varit den som inte har gillat skola, men nu älskar jag skola hihi. Sen så har man gått med så härliga personer samt vi har haft riktigt bra lärare, så jag kommer verkligen sakna alla. Det kommer kännas så konstigt att på måndag har man ingen skola. Jag är även rädd för vad som kommer hända till hösten, har ju ingen aning vad som kommer hända. Som sagt igår avslutade jag ett kapitel i mitt liv och nu har jag börjat på ett nytt. Allt det roliga måste ta nån gång slut.


Torsdag

Ni får ursäkta mej att jag att håller hela tiden på prata om skolan, men det är för idag är det i ett kapitel som slutar i mitt liv och det blir ett nytt kapitel imorgon. Utbildningen har gjort så stor inverkan på mej, därför blir det sorgset att det tar slut nu. Men jag ska inte börja gråta hihi.

Sen finns det en låt som har gått på repeat här hemma hos mej nu  när jag har fixat till mej och det är Robyn - Dancing on my own, vad låten är bra. Blir aldrig less på den hihi.
När som helt kommer min skjus, så vi hörs imorgon!

Dagens!

Det blev ingen blå klänning det blev svart istället. Men jag kan säga att jag fick lite panik när jag insåg att det inte fanns något i min garderob som jag vill ha på mej. Men till slut blev det här.





Svart kort klänning från Dagmar.
Kavaj från Ellos.
Hjärtstrumpebyxor från Lindex.
Ballarinaskor från ? (kommer inte ihåg)
Halsband från Pilgrim

Ha nu en trevlig torsdag! Så återkommer jag imorgon.

Några timmar kvar

Nu ska jag äta frukost lunch, för det går inte att gå med tom mage till skolan det innebär katastrof. Det märks att det är sista dagen tillsammans, för mobilen går varm.

Så jag har varit och hämta ut pengar för ikväll och så har jag köpt en jätte god choklad som jag ska äta medans jag fixar till mej, sån där lyxig choklad, ni vet hihi. För idag förtjänar jag det bästa, för det är inte varje dag man har läst klart en utbildning.
Jag har även fått höra att läraren ska visst bjuda på skumpa och jordgubbar, det kommer bli så kul. Sen har jag köpt den här rosé som jag ska dricka idag, och jag hoppas att den är god. För det är en nyhet på bolaget.




Godmorgon

Vädret som är just nu skulle jag tycka ändå var helt ok, för det är mulet och +18. Men jag vet att det kommer börja regna när som helst och så ser man att det blir kallar och kallare ut. För idag ska vi visst bara ha +9 och regn och det känns inte så kul. Eftersom man kommer vara sommarklädd och så ska jag ha ballerinaskor på fötterna.
Men jag är ändå glad över den här dagen, för det känns som att jag tar studenten igen hihi. Sen är det även 10 år sen jag tog studenten.

Jag har funderat mycket på vad jag ska ha för klänning på mej, kan säga att det har varit mellan en rosa och en grön, men sen kom jag på att jag har en blå klänning också. Så det kommer bli den blåa. Ni kommer få se en bild sen.

Nu ska jag bara fortsätta sitta och le här i soffan hihi, innan jag ska börja fixa till mej.

Fin i håret

Så där då har vi nyss kommit hem från min klasskompis som har klippt både mej och min sambo. Sen har hon även lockat mitt hår för jag vill ju vara fin på avslutningen. Så imorgon ska jag borsta ut lockarna.
Som ni ser jag är verkligen laddad för morgon dagen. Tycker att det kommer bli så roligt imorgon. Men det är en sak som inte är bra och det är att det verkar som att det kommer regna imorgon, och det känns ju inte så där jätte kul för jag ska ha klänning på mej.

Nu ska jag titta lite på tv innan jag ska gå och sova.

Dagens!



Blus från Odd Molly.
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot.
Klocka från Guess.
Armband från Hermés.
Väska från Botkier.




Skolan är slut!

Då är man klar med skolan, så imorgon får jag mitt diplom på att jag är klar med utbildningen Ledare inom shoppingturism! Så då är det bara börja söka bra jobb hihi.
Kan fortfarande inte fatta att man är klar. Så imorgon börjar vi sent för att få diplomet sen så blir det att dricka skumpa och rosé på skolan. Så det kommer va en härlig dag imorgon.

Godmorgon

Då är det sista skoldagen idag. Helt otroligt! Alltså har jag gått i skolan 40 veckor. Varit med klassen i 27 veckor. För 13 veckor hade jag LIA. Det här läsåret har verkligen gått fort. Och snart är det för ett år sen jag var på intervju med min lärarare, då hon bestämde att jag fick gå den här utbildningen.
Jag tycker att det är lite skrämmande på vad som kommer hända nu. För jag har ingen aning vad som händer, det enda är att jag känner mej rik för att jag äntligen har en utbildning som jag har gått. För jag har alltid sagt att jag ska aldrig mer gå skola, men se vad som hände! Hihi.

Nu ska jag fortsätta att göra mej klar för näst sista dagen i skolan. Hoppas ni får en underbar onsdag! För det tänker jag ha.

Varva ner

Nu har vi varit ut till storheden. Vi var tvungen att handla lite för fredagen. För det är nämligen så här, på fredag ska mamma och pappa kom till oss på middag för att fira att jag är klar med min utbildning. Så då blir det 3-rätters. Kommer verkligen bli trevligt.
Sen var vi till bolaget, för att jag var tvungen att handla för torsdag när vi har skolavslutningen, vi ska nämligen ha med oss go dricka till skolan. Så det blev att jag köpte en rosé.

Imorgon ska jag till min klasskompis så ska hon få klippa mitt hår, men det blir bara topparna. Men det kommer ändå kännas kort, men sen hoppas jag att mitt hår kommer växa som ogräs hihi. Nu ska jag ladda upp för Desperate housewives på tv.

Thursday

Har just kommit hem från skolan, så nu sitter jag på balkongen och bloggar en stund. Så härligt att få frisk luft.

Nu har jag bara en dag kvar i skolan, känns jätte konstigt för jag har insett att det är så många personer som jag kommer sakna. Kan inte fatta att det är över nu. Måste säga att i vår klass så finns det så många personligheter, vissa är lik en själv. Men det är så att ivår klass så har vi haft så bra sammanhållning, för man har verkligen längta att få gå till skolan. Men sen så är det klart att man har stört sej på vissa, men med det hela så har vi ändå haft kul det tror jag att alla iklassen skulle säga. För ni ska tänka er att vi är ändå 29 pers från åldern 19-52år.

Vi håller ju på med juridik, kan säga att det är inte så lätt. För idag har vi hållt på med avtal. Snacka om att man måste läsa nog då. Ni vet det pappret som man får med sej om man köper tex en mobil. Alltså det fina avtalet som man ska skriva på som är skrivet med en liten stil. Men det avtal vi höll på med var om att ett företag ska komma och bygga en butik åt oss, för man får ju även göra slags anbud, stryka från avtalet m.m. Kan säga att det var inte lätt och sen så står det så konstigt på svenska, för vissa ord har jag aldrig hört tals om hihi. Men det är lärorik att läsa sånt.

Nu ska jag fortsätta sola så hörs vi en stund senare.

Godmorgon 1 juni

Wow, det kändes skönt att få skriva 1 juni. För det är nu som jag tycker att sommar börjar, när vi är i juni. Men jag har glad att vi redan i maj fick sommar för en gångs skull. Det kommer bli fint väder idag också.
 
Ni ser vilken tid jag har vaknat idag, men jag kan säga att jag vaknade redan kl halv sex utan att en väckarklocka har ringt, det är lyx. För jag är pigg för en gångs skull.

Glömde säga igår att jag fick mycket beröm för mitt hår igår i skolan. Det var vissa som inte ens kände igen mej hihi. Det är klart dom är van att se mej i blont. Hade bara blont hår i ett år. Så jag är ganska van att se mej själv i mörkt hår hihi.

Nu ska jag göra mej klar för snart kommer mamma och hämtar mej, så ska jag visa henne hur en besiktning går till. Vi ska vara där klockan sju.

RSS 2.0