Godmorgon

Vilken tur att jag fick ett sms av Lyxx idag, för jag bokade en massagetid för några månader sen. Så jag måste in till stan idag och det ska bli så skönt och kul. För det hade inte varit roligt att missa tiden. Då ska jag även passa på att kolla in en del butiker för det var ett tag sen man gick runt stan.
 
Idag ska vi även kolla in utemöbler till vårt hus. Kan nog börjar bli dags att köpa det nu när det är rea och så. För jag hoppas att vi kan komma billigt undan hihi.
 
Nu måste jag börja göra mej redo för stan, hoppas att det inte blir nå regn, fast det blir ändå att ta bussen.
 
Ha en fab tisdag!

Godmorgon

Då är man tillbaka till verkligheten igen hihi. Min sambo har slut semester och har börjat jobba sin första dag idag, så nu har man tid att blogga igen. Jag jobbar på som vanligt har blivit en hel del helger för min del. Men idag är man ledig och vilken värme vi har. Igår och idag är det helt kvavt ute men det bästa av allt att det var varmt hela natten, det är ju det som man har saknat.
 
Det är LuleåKalset till helgen, som vanligt blir det att bara gå på torsdag och jag ska äntligen få äta langos mmmm hihihi. Man äter ju bara langos en gång per år.
 
Nu ska jag ut i go vädret och få mer färg på benen.
Ha en super härlig start på den nya veckan!

Bakom bilfönstret!

Min sambo och jag gillar att åka runt med bilen ibland, så jag brukar ha med mej kameran eftersom det är så kul att fota medans man åker med. Så dom här bilderna har jag tagit för några veckor sen.
 
 
Lyckliga gatan.
 
Här bodde vi tidigare när vi bodde i stan. Jag blir lika glad varje gång vi åker förbi där, skulle gärna vilja träffa min förra granne som vi alltid satt ut och grillade med på vardagarna.
 
Mitt första boende när jag bodde i stan.
 
Här trivdes man också bra, det var en bra lägenhet att bo i när man var i tonåren, nära till allt hihi.
 
 
Domkyrkan.
 
Hoppas att man får snart gifta sej i den här kyrkan hihi.
 
 
 

Min helg

Som sagt jag har haft en riktigt trevlig helg fast jag har jobbat hela helgen. I fredags efter jobbet så åkte vi till min vän som fyllde 31år, det var kalas där. Tyvärr så kunde vi inte stanna så länge eftersom jag skulle upp så tidigt på lördagen eftersom jag öppnade. Sen på lördagen efter jobbet så var det bara skynda sej hem eftersom mina föräldrar och min morbror och moster skulle komma till oss innan vi skulle ut på Bistro Norrland.
 
På Bistro Norrland så åt vi en god två rätters och drack ett gott vin till det.
 
 
Oxcarpaccio till förrätt.
 
 
Entrecôte Angus.
 
Sen så blev det att avsluta kvällen på Harrrys eftersom min vän hade en spelning där, så det var super kul. Fick även sjunga av sej hihi. Träffade även på en fd arbetskollega ute på Harrys det var riktigt kul för jag har inte sett henne på flera år. Min lördag var verkligen lyckad. Var lite trött när jag skulle jobba på söndagen, men det gick ändå bra hihi.
 
 
 
 

SöNdAg

Här springer dagarna bara iväg, kan inte fatta att det är redan söndag. Har varit ganska så upptagen dom senaste dagarna för det har varit jobb och sen efter jobbet så har man varit hos folk. Så man har inte varit så mycket hemma. Men imorgon så är jag ledig och då är det som vanligt igen hihi.
 
Sitter just nu och väntar på att vår lunch ska komma, vi har beställt pizza. Känner mej även lite stressad eftersom jag börjar och jobba klockan ett, men det ska nog gå bra.
 
Ha en super härlig söndag!

Torsdag

Man blir verkligen slö när det är grått ute, så man passar på ändå att städa och så. Funderar även fortfarande på vad jag ska ha för tilltugg på lördag. För det blir att träffas hos oss först sen ut och äta på Bistro Norrland. Jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder då, för man vill kunna sitta ute och äta.
 
Nu ska jag planera vidare hihi. Jag vet allafall vad det blir för dryck som vi ska köpa.
 
 

Godmorgon

Idag är man äntligen ledig och det kändes så bra att få sova ut. Kan säga att det blev tolv timmars sömn. Imorgon ska jag börja jobba igen och ska mest troligt jobba hela helgen får vet idag hur det blir. För jag antar att personen har nu fått sparken.
 
Idag måste jag fixa en födelsedagspresent eftersom jag ska på kalas imorgon efter jag har slutat jobbet. Sen måste jag handla lite andra saker till lördagen. Så det kommer vara fullt upp idag. Ingen lugn och ro hihi.
 
Ha en SUPER härlig dag!

Tisdag

Det fortsätter med goo värmen, Det är så härligt, så ikväll blir det ut och äta på Harrys för en vän till mej är nämligen trubadur där, så självklart måste man se det.
 
Igår var vi till min bror och hans familj, grillade. Tyvärr så slutade kvällen med att jag fick gå och dra på min cykel  när vi skulle hem för jag hade nämligen fått punktering på framdäcket, så det var inte kul. Men nu är min sambo ute och fixar den så jag kan cykla in till stan senare idag.
 
Jobbade ju även idag, blir samma pass imorgon. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att cykla in till Harrys hihi.
 

GoDmOrGoN

Det blev en lång sovmorgon idag, men det är väl för att på sista tiden så har man vänt på dygnet, uppe längre och sover ut på morgonen.
 
Idag så bjuder allafall Luleå på strålande sol och värme. Så vi har funderingar på att gå en sväng in till stan. Imorgon så ska jag jobba även på onsdag men det är tur att det är morgonpass. Så blir det jobb på fredag, får ta med mej ombyte för jag ska på födelsedagskalas efter jobbet.
 
Nä nu ska jag kicka igång den här dagen, måste ut med vovve NU hihi.
 
Ha en super härlig dag!!!

KoNsTiG helg!

Måste säga att jag har haft verkligen en konstig helg. I fredags så bestämde jag och min sambo att vi skulle vara i Kalix hela helgen så vi åkte på fredagen och kom hem redan igår, vi var bara borta i 24 timmar, eftersom jag åkte och jobba idag eftersom det var strul på mitt jobb, tydligen hade nån bestämt sej för att försöka få sparken så då har inte den personen inte dykt upp på sitt arbetspass. Så man kan ju också göra hihi. Men hur som helst jag är super nöjd att det blev jobb idag. Kommer jobba en del i veckan måste nog mest troligt åka och jobba hela nästa helg, fast det är min lediga helg. Men jag klagar inte! 
 
Händer en massa annat också till veckan. Ska på födelsedagskalas på fredag och på lördag ska jag ut och äta på Bistro Norrland, snacka om att jag längtar till dit.
 
Nu blir det middag och det blir nachotallrik, mums!!!
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Torsdag hela dagen lång!

Hade jätte trevligt igår på födelsedagskalaset, blev bjuden på vin och räkor mums! Jag och min sambo kom hem vid två tiden i natt hihi. Så man kan väl säga att vi är lite sega idag, men vi har gått till Max idag och käkade middag sen gå hem igen, den promenaden var perfekt hihi.
 
Funderar på om jag ska gå genom mina smycken idag eftersom igår letade jag efter ett speciellt armband som jag inte hittade. Sen har jag även börjat och fixa en påse med kläder som jag tänker skänka, allt för det ska bli mindre och packa sen haha.
 
 

La Redoute

Har hittat kläder som jag skulle verkligen inte tacka nej till.
 
 
Älskar den här kavajen!!!
 
 
Älskar klänningen också!
 
Snygg handväska i skinn. Handtag med rosett.
 
 
Sen så är det något med mej och pälsliknade tröjor haha, ser så mysigt ut att ha på sej när det är höst.
 
 
Bilder från La Redoute.

Godmorgon den 11 juli!

Idag blir det att gå på födelsedagskalas, det är min brorsa som fyller år. Så det kommer bli trevligt, fixade en present redan i måndags när vi var in till stan hihi.
 
Igår gjorde jag något som var länge sen jag har gjort senaste och det var att städa i garderoben, så nu har man mycket bättre ordning samt så hittar man lite plagg som det var länge sen man har haft på sig sist. Så man kan verkligen säga att jag har fyndat i min egen garderob hihi.
 
Nu vill jag verkligen inte köpa något eftersom vi ska flytta vill inte ha mer saker att packa ner i lådorna. I augusti så börjar vi packa ner vårt hem i lådor. Som sagt det känns fortfarande overkligt.
 
Ha en super härlig dag!
 
 

TiSdAg

Som ni vet så har min sambo fortfarande semester så det blir att vi hittar på en del saker. Som idag tror jag inte att det kommer hända så mycket eftersom det ser inte ut som att det kommer bli bra väder. Är lite kallare och mulet idag. Men igår var det hur härligt som helst.
 
Vi gick in till stan och träffade vänner över en lunch. Det var så lyxigt att få äta en lunch på stan för jag kommer inte ihåg sist när man gjorde något sånt. Självklart blev det ett vinglas till lunchen hihi. Man kände verkligen att man har semester, fast egentligen har jag ju inte nån semester eller man skulle kunna säga att jag har semester hela tiden hihi.
 
Igår lagade vi till en jätte god middag, helt klart min nya favorit rätt Moules frites.
 
 
Jag älskar den här rätten och den hör verkligen till sommar. Det här blir att äta oftare, för man blir aldrig less på blåmusslor hihi.
 
Nu ska jag gå och fixa frukost. Hoppas ni har en super bra dag!

Godmorgon

Idag har man vaknat upp riktigt tidigt, det blev ett byte igår att jag ska öppna idag istället. Men jag har faktiskt varit vaken sen halv tre inatt. Har svårt att sova när sambon är ute, för man vill alltid att han ska komma hem tryggt. Men jag känner mej riktigt pigg så det är ju bra hihi.
 
Det verkar som att det blir bra väder idag, det var även bra väder igår också, men idag får det vara fint eftersom jag slutar så tidigt. Känns så skönt att ha hela dagen ledigt.
 
Ha en super härlig sÖnDaG!

Godmorgon

Kan inte förstå att det är fredag idag, fick tänka om lite grann hihi. Imorgon så blir det jobb igen samt söndag och vet ni vad det bästa är, det verkar som att det ska regna hela helgen så det kan inte bli bättre, vädergudarna är med mej haha. Nä, skämt å sido det är jobbigt och jobba när solen är framme och det är jätte varmt för då vill man vara ute och inte inne.
 
Idag ska vi ut till Storheden och handla lite saker till ikväll, måste ju ha en mysfredag och pilgrimsmusslor vill jag ha till förrätt, för det var länge sen man åt.
 
Igår hade vi en lägenhetsvisning och självklart blev frun i familjen kär i lägenheten, men jag förstår henne för den är verkligen fin. För det känns lite tungt att lämna den. Som igår var vi ute och gick i flera timmar så vi gick förbi vårt förra hem och gick runt på Gültzaudden, snacka om att jag har saknat att gå runt där för det är så fint, då insåg jag att jag saknade den lägenheten också och speciellt min granne som vi alltid satt ute och grillade med på tisdagar på gården.
 
Ha en super härlig fredag och äta något gott med god dryck till!

Godmorgon

Dagarna bara rusar fram och det känns som att man inte ritkigt hänger med på allt hihi. Vi har ju för det första sommar, det är så fint väder varje dag så vi håller oss ute hela tiden. Så det finns inte så mycket tid för mej att sitta vid datorn.
 
Idag ska vi ha visningar på vår lägenhet, så vi får se om det är nån som blir kär i lägenheten hihi. Men det känns som att det är svårt att inte bli kär iden. Eftersom vi har stort vardagsrum för det har inte alla lägenheter i det här området samt att det är stort sovrum. Men som sagt det är en stor 3:a vi bor i och 4:orna här är bara ca 6kvm större än vår lägenhet, jag föredrar heller stora rum än många små. 
 
Ha en super härlig dag!!!

Bilder från i fredags!

Här kommer lite bilder från i fredags när vi var hos mina föräldrar och åt middag. Lovade ju även fota lite grann från utsidan av vårt framtida hus, som inte är så långt bort.
 
 
Det här är en liten del av baksidan av huset.
 
 
Vattnet som man ser.
 
 
En stor och härlig sten på gården, det ni ser till vänster om stenen är en uteplats så där kommer vår loungegrupp hamna.
 
 
Det blev vitlöksbröd och aioli till förrätt.
 
 
Oxfile och en slags potatisbakelse som jag alltid säger om den.
 
 
God dricka till så klart.
 
Hade en super härlig fredag, kan verkligen inte klaga.
 
 
 
 

GoDmOrGoN!

Äntligen får man se solen och det verkar som att vi har även fått lite värme tillbaka så idag ska jag vara så trotsig och ha på mej min jeansshorts för nu MÅSTE mina ben får färg. Ni får inte bli rädd om ni ser nån ute i dag i Luleå med riktigt vita ben för det är jag hihi.
 
Min sambos första semesterdag det firar vi med att ut och gå på en PW, det är nästan en månad sen sist jag var ute och gick på en PW. Det har verkligen stannat upp, men det är för jag har haft fullt upp i juni månad sen så har det ju varit så dåligt väder också. Men nu är man tillbaka igen.
 
Ha En SuPeR hÄrLiG dAg I dAg!

RSS 2.0