Godmorgon

Jag höll på att skriva äntligen fredag, men sen kom jag på att det är ju bara torsdag hihi. Men man skulle kunna säga att det är ändå som fredag för mej eftersom jag är ledig i 7 dagar, härligt. Så denna dag börjar som vanligt med en sovmorgon.
 
Ikväll ska min mamma vara hos mej eftersom min sambo och min pappa ska på trevligheter. Så då får mamma och jag ha en mamma/dotter kväll inte helt fel.
 
På lördag ska jag ha en liten middagsbjudning för mina vänner. Den börjar ganska så tidigt eftersom alla killarna vill se på hockey, även tjejerna. Så imorgon blir det fullt upp för mej för det blir att åka och handla och påbörja att fixa middagen. För jag tänker inte att vara stressad på lördag, det är lite jobbigt när man vill göra allt så perfekt. Det får aldrig vara halvdant för mej. Ja, jag är perfektionist ut i fingerspetsarna när det gäller sånt här hihi.
 
Ha en helt galen skön dag idag!

Monday diary

Det har varit lite dåligt med bloggande, men det är för att jag jobbar för fullt. Så på torsdag blir det tillbaka till det vanliga igen så då kommer jag blogga igen.
 
Det är ju inte så där jätte många dagar kvar i januari och jag måste säga att den här månaden har gett mej en hel del förhoppningar och jag har insett att jag ska börja uppfylla mina drömmar. För man ska verkligen ta tillvara med allt.
 

The Gym

Det här är lite synd, för det är det här som förstör min walk in closet.
 
 
Crosstrainer står där i en hörna. Så det är där jag tränar, men hantlarna tar jag ut till hallen och kör samt situps. Vill ju inte att mina kläder ska börja lukta haha.
 
Men jag måste säga att det är verkligen en bra maskin, fast den hade mer än gärna fått hamna i garaget så hade man kunnat tränat där istället.
 
Idag blir det ingen träning eftersom jag tränade igår så det blir en vilodag idag, men imorgon kör vi igen innan jag ska åka och jobba.
 

En liten titt!

Mer bilder från mitt hem som har en blandad stil.
 
 
Vad man möter när man kommer in genom ytterdörren, hallen.
Måste nog erkänna att jag är ganska så nöjd med hallen, vill ha en ljus hall men man kan ändå tända en del värmeljus om man vill så det blir mysigt.
 
 
Vardagsrummet har en myshörna (men jag har inte suttit där än) men annars en ganska så varm atmosfär. Skulle vilja göra det lite mer modernt, men jag och min sambo är inne på att göra rummet så det blir nästan som två rum, dvs tapeter fixar till det. Men det får vi se hur vi ska göra, än har vi inte bråttom.
 
 

Walk in closet

Igår höll jag på att fixa i min walk in closet. Tyckte att det var dags att byta kläder på klädstången. För tidigare så hade jag framme paljettklänningar. Så du är det mer vardagströjor som gäller med mera.
 
 
Färgerna är svart och grått som gäller.
 
På bilden ser ni även en del av mina skokartonger, men det är för att jag gillar att skorna i sina kartonger om jag inte använder dom. Har en till hög med skor.
 
 
Den enda tavlan som jag har i min walk in closet.
 
 

Igår var det ja!

 
Igår fick jag dom här vackra tulpanerna av min mamma. Det var ju så perfekt för jag vill ju ha tulpaner igår hihi.
Jag älskar att ha såna här blommor hemma samt rosor, för det känns verkligen så lyxigt. Sen så älskar jag även den här vasen vill ha fler såna.
 
 
 
 

Godmorgon

Vad det är kul att se på termometern, -22,2 ute och inomhus är det +22,2 hihi. Som jag har skrivit om tidigare så gillar jag kylan för då får man äntligen se solen och en klar blå himmel, för det är man inte van med den här tiden som har varit. Man är mycket piggare nu. Så är det ljusare mycket längre.
 
Idag blir det träning eftersom igår hade jag en vilodag och sen vet jag inte så mycket mer vad som händer. Får väl ta dagen så som den kommer.
 
Kämpa på snart är det helg!

TuLiPs

Idag skulle det sitta fint med en bukett tulpaner, eftersom det är tulpanens dag idag.
 
 
Tulpaner som man har haft hemma 2013.
 
 

Godmorgon

Då har man fått vakna upp till en ännu härlig dag. Det bästa av allt jag steg upp redan klockan 08:00. Men nu ska jag berätta om gårdagen.
Jag hade riktigt trevligt så jag hoppas nu att jag får komma med, vi var väl 70-80st kvinnor.  Jag fick veta vad dom gör för något, vad man ska ha för kläder med mera.
Kan väl även säga att vi skänker pengar till välgörenhet, så det är ju vackert.  Sen har dom 4 budord, som varje medlem efter bästa förmåga har att leva upp till.
 
  • att besöka de sjuka
  • att hjälpa de nödställda
  • att begrava de döda och
  • att uppfostra de föräldralösa

 

Nu har ni fått en liten hint vad jag vill gå med i hihi.  Med det vill jag säga Ha en riktigt underbar dag!


Secret

Då är man redo för gästafton, men jag ska inte åka om en timme. Det här kommer bli riktigt kul har läst på lite grann och dom har mycket bra egenskaper och vad dom står för.
Jag ska nämligen gå med i något hihi. Men man måste bli vald så vi får se hur det kommer gå, men idag får jag lämna in att jag är intresserad att gå med.
 
Får väl kanske berätta lite mer imorgon. För jag kommer komma hem sent.
 

First day

Idag blev det årets första träningsdag. Så nu ska jag försöka att träna varje dag. Det handlar bara om 15 minuter. För det är mer typ av min träning förutom när man är ute på en PW då kan det få ta en timme.
 
Körde crosstrainer i 5 min, men det ökade hela tiden så det blev riktigt tungt sen på slutet går det ned för så då kunde man springa all den ork man hade kvar.
Sen blir det hantlar för att träna biceps, slutar med situps, vanliga och sida så klart.
 
Men jag ska nog ta med armhävningar också, så nu måste jag ner på golvet igen hihi.

Godmorgon

Idag har man äntligen fått vakna upp av kyla, vi har äntligen minus 20 som jag har saknat hihi. Jag har ju mycket hellre kallt än snöstorm.
 
Ikväll ska jag på trevligheter så det kommer bli riktigt intressant. Kommer få träffa människor som jag aldrig har träffat tidigare. Av nån konstig anledning så är jag inte heller nervös, ser bara framemot det. Så det blir att äta middag där.
 
Då är det bara kicka igång denna tisdag.
 
Ha en härlig tisdag!

Nu är julen slut, slut

Det tog tid att packa bort julsakerna, jag som tyckte att jag hade inte så mycket framme hihi. Nu är man verkligen redo för inredning. Vill ha in lite nya detaljer som inte får kosta så mycket. Så jag har sett en del på nätet. Kommer nämligen bli ägare till en jätte fin inredningspryl som jag inte vill säga än vad det är för något som jag ska köpa.
 
Här delar jag med mej lite julbilder istället från vårt hem.
 
 
 
Granen fick ha röda kulor och hjärtan.
 
 
Våra hustomtar och bocken.
 
 
Många fina barndoms minnen har jag av det här hjärtat.
 
 
Nyårsrosorna.
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Vad skönt det var med att starta denna dag med en långsovmorgon, nu är jag alla fall uppe och redo att dansa ut julen för denna gång. Så nu längtar man lite smått till våren som inte är så långt borta, bara ca 3-4 månader hihi.
 
Det blir även ett träningspass, för nu måste jag komma igång med träningen för det här går inte. Så  man kan säga att det är fullt upp idag.
 
Ha en jätte bra start på denna nya vecka!

Friday diary

Vilken lättnad, det här gick hur bra som helst. Nu är det bara vänta och se vad nästa steg blir. Men det är på gång med stora steg. Fick även höra så bra saker också så det känns verkligen positivt. Snart kommer jag kunna skriva vad det handlar om. Men jag håller det lite hemligt än så länge eller det är kanske dags att börja ta upp det nu. För fundera lite på det hihi.
 
Min sista lediga dag idag, imorgon är det jobb och söndag. Och sen på måndag kommer jag dansa ut julen. Då åker granen och alla ljusstakar som hör till julen. Alla tomtar packade jag nästan bort innan nyårsafton. Så jag har inte så där jätte mycket kvar att packa bort.
 

Godmorgon

Det blir ett kort inlägg nu på morgonen för jag är sååå nervös. För nu är det stora Big day. Jag får inte vara nervös för då kommer det säkert bli dåligt resultat. Försöker ta stora andetag och slappna av.
 
Nu vill jag verkligen att ni håller tummarna för mej!
 
Ta hand om er där ute!

Thursday diary

Vilken dag, men jag är så lycklig över att nu mår min vovve toppen. Han är verkligen sej själv. För nu vill han busa. Det känns så kul, för det är inte kul när dom mår dåligt. Han har tillomed ätit lite mat medans jag var borta. Men det bästa är att han dricker vatten, för man är så rädd för att han ska bli uttorkad. Små vovvar har ju lättare till det.
 
Vad jag ska säga om p-mötet, det kommer bli lite förändringar. Så jag hoppas att det är till det positiva, speciellt för mej hihi. Nu tänker jag alla fall inte ta ut något i förskott. Bara vara positiv, det ordnar sej!
2014 är mitt år.

Godmorgon

Vilken natt man har haft, min vovve spydde i sängen så det var bara byta sängkläder mitt i natten. Han har som varit skum sen i måndags. Han har inte velat äta nå frukost, men sen på kvällen har han varit som vanlig och ätit kvällsmat och busa. Men igår åt han verkligen inget, bara vatten drack han. Så det är jag alla fall glad över att han dricker vatten. Men jag vill att han ska vara sitt gamla igen. Fattar inte alls vad han har fått i sej om det är något i skogen som han har hittat att äta. Vill inte ta reda på vad det kan vara för då lär nog jag spy.
Så jag hoppas verkligen att han blir normal snart igen.
 
Idag ska vi ha personalmöte och det var visst viktigt att alla kommer så då blir man lite nervös för att det ska vara nått negativit som att alla ni kommer bli avskedad hihi. Nä så ska jag inte tänka. Men vi har ju nästan aldrig personalmöte sen var det även viktigt info som chefen har att berätta.
Jag måste verkligen slutat och tänka negativit för det här funkar inte, mitt nyårslöfte är att var positiv och tänk att allt ordnar på något sätt.
 
Carpe Diem
 

Godmorgon

Då var det onsdag igen. Har väl inte stora planer för idag. Ganska skönt att inte veta vad som händer idag. Vi börjar även närma oss fredag.
 
Jag har väl en fundering som jag undrar om det är dåligt, lämnade ett cellprov för 7 veckor sen och jag har inte fått nått svar än, för dom sa att det tar högst 6 veckor innan man får veta nått. Så man undrar om det är något eller att dom har slarvat bort det. Hatar att vänta på svar. Förstår inte varför allt ska ta så lång tid. För så här länge har jag aldrig fått vänta, tycker att man har fått veta snabbt tidigare och då har det inte varit något.
Får väl hoppas att ett brev kommer idag.
 
Ha en bra dag!

Sushi dinner!

 
Igår så gjorde vi sushi. Det hör verkligen till en av mina favorit rätter. Just att man får göra själv så har man allt det man tycker om i rullarna, kan inte bli bättre.
 
 
 

Ljusrosa rosor!

 
På nyårsafton fick jag en härlig bukett med ljusrosa rosor av gästerna. Kan säga att buketten är lika fin idag.
 
 
Man blir verkligen glad av blommor.
 
 
 

Godmorgon

Vilken start man hade denna morgon. Först sovmorgon sen ut och skotta i blötsnö, bra träning. Men jag ska träna mer idag så det var bara uppvärmningen hihi.
 
Kan inte fatta att det var en vecka sen det var nyårsafton och två veckor sen julafton, tiden går snabbt. Man känner verkligen att allt var förra året haha.
 
Nu blir det att se på tv3 play missade ju Revenge förra veckan, så det måste jag se idag. Sen blir det träning.
Ha en underbar dag!

Monday diary!

Äntligen har man jobbat färdigt för idag, så nu är jag ledig i hela 4 dagar, känns verkligen inte fel hihi.
Det händer en del saker i veckan, ska på ett viktigt möte på fredag så då kommer jag vara nervös, det kommer faktiskt att vara riktigt jobbigt. Nu vill jag inte tänka på det.
 
Idag ska vi äta sushi, det är nämligen jag som kommer få göra sushi. För det är jag som är proffset i familjen hihi.
Det kommer verkligen bli super gott. Nu ska jag njuta resten av denna måndag.

Godmorgon

Redan söndag, varför ska helgerna gå så fort när man är ledig och när jag jobbar helger så är helgen så lång hihi. Jag vet att många av er är även ledig imorgon för det är en röd dag, men inte jag eftersom jag har ett jobb som är öppet varje dag. Spelar ingen roll vad det är för högtid. Men jag får bättre betalat så det är super.
 
Den här helgen har verkligen varit lugn och skön, precis vad jag har behövt. Känner mej som en ny människa. För december är verkligen en stressad månad för mej. Men då är det bra att januari kommer sen för då är det lugnt.
 
Ha en underbar söndag!

Nyårsafton 2013

Jag måste säga att denna nyårsafton hade allt vad en nyårsupé ska vara. Jag kan säga att jag är så imponerad av mej själv och min sambo. Vi fixade det! Hihi.
 
Det klassiska är att man börjar alltid med en shot och denna nyårsafton så kunde vi inte vara ute för det snöade och regnade så vi fick vara inomhus.
 
 
Självklart Minttu Black mint. Så god!
 
Jag brukar alltid göra tilltugg, men denna gång hoppade jag över för vi åt Ostron istället.
 
 
Älskar ostron.
 
Är det nyårsafton ska man självklart dricka champagne så det drack vi till ostronet och förrätten som var gratinerad hummer som jag inte har nån bild på.
 
 
Moët på magnumflaska.
 
Till huvudrätt blev det oxfilé, potatisbakelse och champagnesås.
 
 
Till dessert hade jag gjort en Lime cheesecake med passionsfrukt. Har tyvärr ingen bild på den heller.
Nu i år har vi lämnat över stafettpinnen till nån annan. Är nöjd att vi har haft två år i rad.
 
Röda tråden som vi hade för vår nyårsfest var Glitter, Glamour och lyxigt och det var det verkligen. Hade på mej en svart paljett klänning så där var det bling bling hihi.
 
 

Godmorgon

Vad det är skönt att vakna upp pigg och glad. Det blev nämligen 12 timmars sömn i natt. Det märks att sömn är helt viktigt för mej. Men nu är det färdigt pratat om det hihi.
 
Idag får vi se vad som händer, vi har inget inplanerat förutom att jag ska nog städa idag och tvätta kläder. Jag tänker inte börja städa bort julen, det blir den tjugondedag knut. För jag vill ha kvar alla ljus och färger. Sen får jag börja tänka på våren och sånt.
 
Ha en underbar dag!

TGIF

Äntligen fredag och helg och ledighet. Den här helgen kommer så lägligt. För jag är så trött psykisk. Det har hänt något som får mej att grubbla hela tiden. Det hände på nyårsafton sen dess har det stört mej (fast det har varit under en lång tid egentligen, men jag har fått nog nu) så den här helgen ska jag bara göra vad jag vill hihi.
Och jag lovar er att jag kommer visa lite bilder från min nyårsafton men det får bli imorgon.
 
Idag kommer det bli fredagsmys, min sambo och jag och min älskade vovve. Jag har ju glömt att berätta att han älskade verkligen sin julkalender så jag kommer få köpa en sån i år också, men tack och lov är det många månader dit. Sen var han även så duktig på nyårsafton, han bryr sej inte om smällar eller raketer. Min lilla vovve är tuff hihi.
 
 

Hej 2014!

Jag tycker att det känns bra att ha lämnat 2013. För det har varit ett jobbigt år, speciellt sen i augusti tills nu. Så jag har höga förväntningar för detta år. Jag hoppas verkligen att detta året kommer bli en av mina lyckligaste år.
 
Redan i denna månad kommer det hända saker, saker som kommer vara med mej resten av mitt liv och det känns intressant och bra.
 
 

RSS 2.0