Inredning

Det har öppnat en ny butik i Luleå som heter Handplockat, dom har även en webshop. Dom säljer allt möjligt, det är från inredning, design, vintage och konfektyr. Jag gillar såna mysiga butiker, tyvärr har jag inte hunnit att göra nått besök i butiken men jag har kollat in deras webshop och hittade lite saker som jag skulle vilja ha.



Ljusbricka med 6 st ljuskoppar. Kostar bara 199kr.



Jag älskar såna här skyltar hihi. Kostar 99kr.



Snygg griffeltavla. Kostar endast 69kr.

Snacka om att jag längtar tills vi får vår nya lägenhet, vad det ska då inredas. Jag tror tillomed att jag kanske kommer vilja dela med mej hur jag bor då. För det här hemmet vill jag inte visa upp. Vill vara lite hemlig av mej hihi.



Bilder från Handplockat.

Tuesday

Det tog 5 timmar att hålla på med inventering på jobbet, det var inne i butiken och lagret. Men vi var också fyra st. Så nu blir det inge mer jobb i november månad.
Men jag ska mest troligt få jobba extra i december, så det är kanon hihi.

Om ni kommer ihåg så väntade vi på en stor grej som ska få flytta in i vårt andra rum. Den kom igår.





En crosstrainer.

Så nu ska jag träna med den hihi.

Godmorgon

Vilken dag jag hade igår, det var en hel del som jag var tvungen att göra igår. Allt har med det nya hemmet och göra hihi.
Sen på kvällen var vi till mina föräldrar vi hade med oss glögg, pepparkaka och ost. Så det var en mysig kväll sen när vi åkte hem så åkte vi förbi det som ska bli vårt nya hem. Man såg att det var renovering på G. Det kommer bli så fint när allt är klart.

Nu ska jag göra mej redo för inventering på jobbet.
Hoppas ni får en bra tisdag!

Monday

Har prata med min chef idag, ska jobba extra imorgon vi ska nämligen ha inventering. För igår började jag och min kollega prata om att det lär bli inventering till veckan och det var så sant, så jag är tacksam för varje krona som jag får. För nu behöver jag verkligen pengar hihi.
För vet ni vad, vi ska flytta =)

Vi har äntligen hittat en lägenhet på ett område som både jag och min sambo gillar, så den håller på renoveras för fullt, men det sämsta med lägenheten är att det finns ingen hiss som vi egentligen hade som krav. Men man får gilla läget ändå.
Så nästa år blir det att flytta in.

Det är därför jag kommer ha fullt upp den här veckan, måste säga upp vår lägenhet som vi har nu, sen blir det skriva på den andra lägenheten mm. Det är en hel del saker som ska sägas upp.

Så ni kan tänka att just nu så snurrar det inredning i mitt huvud, har kollat upp saker som vi kommer behöva och så. Gud vad det här kommer bli kul. Kan inte fatta att det är sant, så idag ska vi åka förbi vårat nya hem och kolla läget.


Godmorgon

Vilken härlig dag man har vaknat upp till förutom att man hade värsta mardrömmen, det var helt sjukt vilken dröm jag hade. Men nu känns det jätte bra. Hade även lite problem att somna igår men tillslut så gick det.

Den här veckan så händer det en hel del, bara bra saker. Det ska bli så kul att få berätta till er sen hihi.
Nu är det dags för lite hemmajobb, skicka mail.


Godmorgon Första Advent

Nu är det äntligen första advent och man ser hur fint det är i alla husen. Jag gillar verkligen den här tiden hihi. Känns lite synd att man ska jobba nu när det är skyltsöndag, men iför sej är det minus 14 idag, så då är det skönt att vara inomhus.
Ska ni på julskyltning idag?

Min sista arbetsdag på två veckor, men jag ska försöka se till att man får nån mer dag och jobba nu när man blir lång ledig.


Godmorgon

Då var det lördag igen och jag ska jobba. Det är härligt och klart väder idag förutom att det är minus 14. Men det gör inget att man ska jobba när det är så kallt ute. Nästa helg är jag ledig och vi har redan blivit bortbjudna nästa lördag så det kommer bli jätte trevligt.

Hoppas ni får en riktigt underbar lördag!

Shoppat

När jag var i Kåge i onsdags så blev det att jag shoppade bland annat det här.



Plåtaskar med julmotiv.

Jag har snöat in mej på plåtaskar. Och just dom här blev jag så kär i.
Jag gillar gammalt och modernt inredning. Därför skulle det vara så kul att ha en större lägenhet speciellt att ha ett kök.

Godmorgon

Idag blir det att åka hem till Luleå, har haft jätte bra här i Skellefteå. Men det ska bli kul att få träffa min sambo igen. Så vi har redan planerat middagen idag det blir räkor med aioli.
Imorgon börjar även min jobbar helg, sen blir man ledig igen i 14 dagar så då startar hemmafru veckan igen, men jag ska prata med min chef och höra om han har nå extra pass åt mej.

Idag när jag kommer hem så ska jag fota det jag har köpt i Kåge, för det tog så lång tid att ladda upp bilderna nu när man inte har fast internet. Sen ska jag även julpynta idag.

H&M

Mina favoriter från H&M.



Kostar 699kr.

Jag gillar dom här klänningarna, tillomed båda färgerna mycket snyggt.

Tidningar

Som jag skrev tidigare idag så blev det att köpa tidningar igår.



Jag måste säga att jag gillar verkligen intervjun med Helena Seger i tidningen Elle. Vilken karriärskvinna hon är, för jag har alltid tänkt vilken fotbollsfru hon är. Men hon är mer än så. Jag har verkligen fått ändra min uppfattning om henne.
Köp tidningen om ni inte har den!

Godmorgon

Nu har man vaknat till liv, man har verkligen sovit gott men jag vaknade hela tiden av att min vovve levde om. Han skulle hela tiden upp från sängen här på morgon sidan.

Idag ska jag fota allt det jag köpte igår, jag köpte även tidningar igår hihi.
Nu vill jag önska er en riktigt Godmorgon.


Wednesday

Jag är i Skellefteå hihi, och har redan shoppat i en butik som heter 5 rum som finns i Kåge. Jag älskar att gå i den butiken för dom har så mycket fina saker där som hör till hemmet. Ska fota allt imorgon så ska ni få se vad det är för något som jag köpt.

Nu har man det verkligen lugnt när man är på landet hos min mormor, ska åka och hälsa på min morfar imorgon.
Ni skulle verkligen se vart jag är, för jag älskar den här platsen. Man får en sån trygg känsla när man är här hihi, men jag är tygg hemma också haha.

Nu blir det att glo lite på tv och så blir det fika.

Godmorgon

Idag så behövde man inte bli väckt som igår hihi. Så man är utvilad nu, ska strax börja packa min weekendbag för jag ska ju åka bort i några dagar och min vovve följer med mej även datorn.

Så det är väl det som händer idag på morgonen.

Sofis Butik

Ni har väl inte missat att Sofi Fahrman säljer ut en hel del kläder, väskor och skor från sin garderob på blocket?

Varje dag från 22 november till 28 november så kan man köpa hennes kläder mm. Klockan 12:00 så kommer det alltid upp nya plagg på sidan. Gå in på den här länken Sofis butik så kommer ni till hennes sälj sida.



Jag skulle mer än gärna vilja ha hennes garderob!

Diamonds are a girls best friend

Förra veckan fick vi reklamtidningen från Guldfynd. Jag gillar att bläddra igenom sån reklam, för så klart hittade jag en ring som jag skulle jätte gärna vilja ha.
Varför jag gillar den är för att den är i 18k vitguld med 53 diamanter hihi, vem säger nej till något sånt!



Det är den ringen som ni ser är i helt vitguld med diamanter.

När man ser på Guldfynds sida så kommer den här bilden upp och att den kostar 6998kr ord pris 8998kr. Men i reklambladet så står det att ringen kostar 4998kr. Så jag undrar verkligen vad den kostar.
Skulle verkligen va kul att ha en stor diamantring eller en ring med många diamanter.


Bild från Guldfynd.

Tuesday

Det går lite tungt med min julpyntning, men jag har alla fall städat färdigt så det känns jätte bra hihi. Jag tror att jag får julpynta på fredag istället. För nu vill jag göra massa andra saker.

Jag är fortfarande inne på göra om i hemmet, och vi kommer verkligen få göra om vårt andra rum för det kommer flytta in en stor sak där. Den saken ska flytta in om 10 dagar så det kommer bli super kul och jag längtar redan efter den hihi.


Lanvin lanvin

Så där då har man blivit lite Lanvin rikare idag hihi. Det blev lite shoppande för mej, så då har man jobbat färdigt. Min sambo kallade inte det här för jobb när jag sa att han var tvungen väcka mej innan han åkte till jobbet. Han menade på att jag blir fattigare, och det är klart och så sant. Men som sagt jag ser dom som en investering hihi.
Jag tänker inte avslöja vad det blev för köp, det får ni se sen när jag får hem det hihi.

Jag är även rätt så pigg så det blir inte nå mer sovande för mej, det är bara stiga upp och möta den här underbara dagen. Som består att städa och julpynta. Det blev nämligen inget städande igår. Åkte och hälsa på mina föräldrar istället.

Nu ska jag läsa morgontidningen.
Ha en riktigt underbar tisdag!

Godmorgon

Idag är man uppe tidigt, försöker att komma in på H&Ms webshop, och det går inte bra. Brukar aldrig komma in på sidan när dom har sina samarbeten med designer. Jag brukar alltid få tag på det som inte har gått åt hihi.
Nu ska jag fortsätta en stund till sen blir det att sova igen.

Adventskalender

Är inte bara för dom små, finns även för oss. Jag tycker att Body shop har den perfekta adventskalender, och jag vill verkligen ha en från dom.

Dom har tre olika kalender från 800kr-1200kr. Varje kalender innehåller doftande produkter för både kropp och ansiktet till fina och praktiska accessoarer, många av dom Community Fair Trade-producerade.
Produkterna är utvalda inte bra för att passa ihop med varandra utan också för att passa alla åldrar och behov.



Luxury = 800kr. Deluxe = 1000kr. Ultimate = 1200kr.

Skulle gärna vilja ha Luxury adventskalender!


Jaaaa!

Imorgon smäller det!!! Då släpps Lanvin kollektionen på H&M klockan 08:00. Ni är väl med?

Jag kommer sitta framför datorn för jag tror inte att den här kollektionen kommer släppas i Luleå. Får se om man får tag på något. För jag skulle gärna vilja ha kjolen och nån av läppstiften, och gärna skorna också.





Må bästa tjej vinna haha.

Kommer ni beställa något?

Godmorgon

Min ledighet har börjat, är ledig i fem dagar hihi. Sen på lördag går jag på mitt pass igen.
Vad det var skönt att få sova ut, och sen det bästa är att vi har fått äran att få morgontidningen i en månad gratis. Så nu fick jag äntligen läsa morgontidningen i sängen. Så nu är jag uppdaterad vad som har hänt här i Luleå.

Idag ska jag städa för imorgon så ska jag kanske börja julpynta eftersom jag kommer inte hinna med i helgen. Sen så ska jag mest troligt åka bort i veckan, så jag måste börja i tid med julpyntet. Sen har jag inte heller hunnit köpa stearinljus till min adventsstake. För på söndag ska man ju tända första ljuset. Så man har en hel del att göra idag hihi.

Godmorgon

Äntligen har man kommit till sista arbetsdagen på den här veckan. Då har jag arbetat mina fem dagar.

Jag vaknade av att jag hade jätte ont i huvudet och det verkar som att den här huvudvärken vill sitta kvar. Känns inte så roligt. Det ska bli skönt att man är ledig imorgon, måste även börja julpynta till veckan eftersom jag jobbar nästa helg.

Vill önska er en trevlig söndag!

Lördag

Nu börjar vårt lördagsmys, rätt så sent haha. Det blir dipp med morötter och gurka, så gott. Så blir det att se nån film. Det är tur att kvällen är ung och lång hihi.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra lördag!

Godmorgon

Vad skönt det var att få sova ut idag, är pigg och glad. Mådde inte bra igår för jag var så trött och så frös jag. Vi fick även besöka av våra vänner igår så vi såg tillsammans Idol. Jag orkade att hålla mej vaken till elva sen slocknade jag hihi.

Det är även skönt att vakna tidigt så man hinner ta det lugnt på morgonen innan jag ska till jobbet och jobba. Nu är det dags för frukost.

TGIF

Då har man jobbat klart den här fredagen 19 november 2010 hihi, och det ska bli så skönt att få sova ut imorgon, börjar inte förrän klockan ett.

Det kommer inte hända så mycket här hemma idag, som vanligt blir det att se på Idol och jag ska försöka att vara vaken till tolv ikväll, men jag tror att det kan bli svårt att hålla mej vaken hihi. Som sagt en lugn kväll, eftersom det är jobb som gäller hela helgen.

Ha nu en fabulous friday!

Hej hej

Orkade inte skriva ett inlägg imorse, var lite små trött fast jag somnade tidigt igår. Men idag ska jag gå och lägga mej ännu tidigare. För imorgon kommer det vara fullt upp på jobbet så då är det bra att man är pigg och glad.

Ser ni Paradise Hotel? Jag är helt fast i serien, går verkligen inte missa nått avsnitt haha. Det är verkligen många serier som jag följer just nu, därför är det extra bra att vi har en boxer som går att spela in på så man inte missar något haha.

Hemma

Slutade idag vid halv två tiden, men jag har just kommit hem. Blev att jag satt en stund hos mina föräldrar eftersom min vovve var där. Kan säga att min vovve ville inte alls åka hem hihi.

Som vanligt har jag lånat hem lite filmer, bland annat Kommissarie Späck, sen en jul film som heter En julsaga. Ni har säkert sett den nån gång En julsaga, för den handlar om Scrooge. Jag älskar den jul filmen, den får vara från tecknat till svartvitt  haha. Jag kan aldrig få nog av filmen haha. Brukar försöka hinna se den om den går på tv.

Kan säga att man har ju funderat lite på lägenheten, det är som svårt att släppa den. Den har så mycket fördelar, dels är den från 90 talet och lägenheten som vi bor nu i är nog från 40 talet. Så vi bor i den gamla delen av huset, för det finns en nyare del i huset. Men jag bor faktiskt hellre i den gamla delen för jag har sett i nån annan lägenhet i det här huset och den är inte lika mysig som vår lägenhet. Men helst hade jag vilja flytta, är less att bo i centrum hihi.


Godmorgon

Snacka om att man är inte van att stiga upp vid den här tiden, sen hade jag lite svårt att somna igår. Men det blir säkert mycket lättare att sova ikväll. För jag ska upp lika tidigt imorgon.
Det är jätte kallt ut, nämligen minus 15 brr brr, det är tur att man ska inte vara ute och jobba hihi.
Nu måste jag skynda, börjar strax och jobba.
Hoppas ni får en bra onsdag!

Hemligheten

Ni får veta idag min hemlighet, fick nämligen just veta hur det gick. Är väl inte så glad, är faktiskt besviken för jag hoppades in i det sista att det skulle bli vår lägenhet.

Så jag är inte gravid och det handlar inte heller om nått jobb, allt handlade bara om en lägenhet. Ni kommer väl ihåg att hus och lägenhets jakten har börjat för mej och min sambo.
Vi hittade nämligen den perfekta lägenheten, det var en 3:a men den är ändå större än vår lägenhet. Sen så var lägenheten högst upp på huset med hiss. Vi har nämligen ingen hiss där vi bor nu. Och ha en hiss är jätte bra speciellt på vi har ju planer på att skaffa barn, blir lättare med barnvagn och så. Sen så var lägenheten på ett bra område och jätte nära till en matbutik, så lägenheten hade bara fördelar. Det känns jätte tråkigt, för jag och min sambo hade redan börjar planera inredning och så. Jag är inte ledsen bara besviken.
Och i lördags så var vi på visningen för lägenheten.

Så det var hemligheten, så jag hoppas nästa gång jag har en hemlighet så kommer den ha ett positiv svar.



Jag längtar till ett riktigt kök, är less på att ha vår matgrupp i vardagsrummet. Så här ser planlösningen ut som vi var och kollade på.

Tuesday

Jag håller min hemlighet till imorgon. Då lovar jag att ni ska få vet allt hihi. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hihi. Jag hoppas att ni står ut att vänta!

Nu blir det se Halv åtta hos mej, det är en hel del på tv ikväll, men sen blir det sängen för mej eftersom jag ska upp inatt. Sen verkar det som att det ska bli jätte kallt inatt, så jag får inte glömma att slå igång kupevärmaren, för det är inte kul att sätta sej i en kall bil.
Hoppas att ni har haft en bra tisdag!

Jobb jobb

Min chef ringde tidigare till mej idag och ville att jag skulle börja jobba redan imorgon. Och självklart sa jag ja. Egentligen skulle jag börja jobba extra först på torsdag. Men nu blir det istället 5 dagar i sträck som jag jobbar och det känns jätte bra, för då vet jag att jag får ut bättre lön i dec. Så då har man råd med julklappar iår. För jag var rätt orolig förra veckan att jag skulle inte få ut nån bra lön i dec, det blir ju så här när man jobbar så lite som jag gör så måste jag hela tiden planera månader i förväg. Så det känns verkligen bra att jag har fått 3 extra dagar i den här månaden förutom min två helger då som jag alltid jobbar.

Jag ska ju även avslöja min hemlighet idag, men jag får se hur det går, för det kan kanske först imorgon jag säger något hihi. Det är kul och se vad ni tror att jag har för hemlighet hihi, det har varit en hel del gissningar hihi.

Shoppade från loppisen

I lördags så var det loppis i kyrkan. Så det blev att jag köpte två saker som min farmor har skänkt.
Dom sakerna har nämligen ett värde för mej, det är nämligen minnen från när jag var liten.



Ananas. Det är nämligen min gammelfarmor som har ägt den här. Jag har nämligen haft så tur att få ha träffat min gammelfarmor (men jag kallade henne för gammelmormor eftersom det var min pappas mormor). Jag beundrade alltid den här när jag var och hälsa på henne. Och nu är den min.




Den här har min farmor ägt. Tyvärr så hade dom på loppisen slarvat bort locket till den här, det var nämligen en ring bjällra under locket. Jag lekte alltid med den när jag var och hälsade på farmor och farfar när jag var liten. Så även den har ett stort värde för mej.

Det var det här som jag fyndade hihi. Sen så vet man att pengar går till något bra.
Man kan säga att jag shoppade gamla minnen hihi.

Godmorgon

Som ni ser så bloggade jag inget igår. Jag hade inte tid att blogga, sen så visste jag inte heller vad jag skulle skriva om, så man kan säga att jag hade bloggtorka hihi.

Kan berätta om bion som vi var på i söndags var helt ok. Eftersom jag har sett alla Saw filmerna, så fick man lite svar på det man har funderat över. Tyvärr har ju inte min sambo eller hans kompisar sett så många av dom här filmerna så dom hade väl lite svårare att hänga med. Men har man sett alla saw filmerna så ska man verkligen se den här sista tycker jag. Sen var det så kul med att det var 3D också.

Igår var jag och kollade in min farmors nya lägenhet, den är verkligen fin! Jag gillar verkligen lägenheten.
Sen var jag i stort sett hos mina föräldrar hela dagen farmor var också där. Så vi hade jätte trevligt, sen kom min sambo och hämtade mej för vi skulle till hans föräldrar för vi var bjuden på middag eftersom hans pappa fyllde år igår. Där hade vi också jätte trevligt. Som ni ser så hade vi verkligen en trevlig dag igår.

Tidinställd inlägg

Det är ju dags för mej att prova på det här.

När ni läser det här så är jag på bion för att se på Saw i 3D. Tycker att det ska verkligen bli roligt att se filmen i 3D.

Sunday

Då har man firat fars dag idag, vi fick en jätte god middag och så hade min mamma gjort en jätte god tårta. Så nu är man så mätt så det blir ingen popcorn till bion hihi.

Imorgon ska jag kolla in min farmors nya lägenhet, jag gillar att vara hos folk för då brukar jag sitta och fundera på inredning, tex på hur man kan möblera och så. Tänk om man skulle få styla om ett hem hihi.


Godmorgon!

Härliga söndagen är här, det blev inget bio igår för vi var lite små trött så därför blir det bio ikväll istället så kommer en kompis till min sambo med oss på bion. Det kommer bli en rolig kväll.

Idag så är det fars dag, så det blir att åka till min familj för vi är bjuden på middag. Kommer bli trevligt eftersom min brorsa kommer också med sin familj. En riktig familjedag.

Måste fota det jag köpte på loppis igår, kostade bara 5 kr.

Bra lördag!

Då är man hemma igen. Vi var nämligen och lyssna på när min pappa sjöng med sin kör i kyrkan. Det lät bra. Träffade även på en gammal klasskompis som jag umgicks mycket med när jag gick i högstadiet och gymnasiet. Vi sa att vi ska träffas nångång eftersom våra killar känner varann och prata om gamla minnen.
Sen var det även loppis i kyrkan, så det blev ett köp för mej, men det roliga det jag köpte har min farmor ägt hihi, tänkte att pengarna går ju ändå till ett bra ändamål.

På tisdag kanske ni får veta min hemlighet hihi. För då vet jag förhoppnings mer.

Godmorgon

Då var det lördag igen, snacka om att veckorna går fort. Har sovit jätte bra inatt, fast det tog lite tid innan jag somnade inatt.
Idag har vi fullspäckat schema. Måste snart börja fixa till mej eftersom vi ska snart åka från lägenheten. Men vi blir inte borta så länge, sen får vi se om det blir bio ikväll, jag hoppas alla fall på det.

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag!

Hmm, svår natt igen

Nu har man igen en natt som man inte kan somna, har så många funderingar. Fast nu är det bara positiva saker. Och jag måste erkänna att jag blir lite skraj när jag tänker på min hemlighet hihi. Jag är verkligen skum haha. Fast ändå känns det helt roligt och jobbigt samtidigt. Vi får se vad som händer, och jag lovar ni kommer få veta min hemlighet...

Mys mys mys!

Jag har en hemlighet som jag kanske snart kan berätta hihi. Kan inte fatta det här. Är jätte glad.
Ville bara säga det hihi. Nu ska vi alldeles strax äta våra stekta räkor med aioli som vi ska äta samtidigt som vi ser på Idol, det blir att dricka coca-cola till det. Det här kommer bli en härlig fredag kväll!!!

Våra kompisar skulle komma hit, men tyvärr så backade dom ut i sista stunden, är inte så förvånad för det har hänt förr.

Godmorgon härliga fredag!

Idag är det äntligen TGIF hihi. Min sista lediga helg på två veckor. Så den här helgen kommer det hända en hel del saker, vi kommer vara upptagna i stort sett hela helgen.
Ni får ju inte glömma att det är fars dag på söndag!

Idag så ska jag åka och hälsa på mina föräldrar för min vovve älskar att vara hos dom, tänkte att han ska få vara ute och springa på deras gård hihi. Sen kommer min kära sambo och hämtar mej så blir det att äta räkor till middag med aioli, så gott. Sen så måste vi se på Idol för dom är ju i Luleå. Så det måste ni se på!

Yes yes yes

Den här dagen blev ändå bra för mej, jag har prata med min chef. Ska jobba extra nästa vecka så det känns super bra. Jag tror inte att ni kan förstå hur glad jag verkligen är. Ja sa tillomed till min chef att jag blir ju deprimerad av att bara gå här hemma. Jag måste verkligen jobba för att jag ska vara normal hihi. Är less på att vara hemmafru, det går ju inte att vara hemmafru och inte tjäna pengar, för jag kan ju inte städa varje dag hihi.

Imorgon är det fredag och det känns verkligen härligt för det händer en hel del ihelgen. Vi ska nämligen på bio på lördag och se Saw i 3D. Har aldrig sett en 3D film på bio. Det kommer bli en bra helg.




H&M H&M H&M

Jag hittade inte så mycket, men jag har tre favoriter.



Klänning som kostar 299kr.



Klarröd julklänning kostar bara 99kr.



Gillar även den svarta som också kostar 99kr.



Bilder från H&M.

Godmorgon

Idag vaknade man tidigt, och jag måste säga att jag känner mej trött, har ingen aning när jag somnad igår.
Har fortfarande ont i huvudet, så jag får se vad jag orkar med idag. Men jag har redan hunnit kolla på vad som har kommit ut på H&M hihi. Så det kommer snart ett nytt inlägg!

Jobbig natt!

Kan inte alls sova, men det är väl för att jag har vilat så mycket idag för mitt huvud. Det jobbiga är när man försöker att sova så funderar man en hel del. Det tråkiga är att jag har ganska negativa tankar. Jag känner igen mitt sinne som jag är på just nu, det var så jag var år 2005 eller var det 2004.

Alla säger så fort en dörr stängs efter dej så öppnas en ny på en gång. Men jag har verkligen inte sett nån ny dörr som har öppnas. Det som hände 05 eller 04 var om jobbet som jag hade på den tiden. Så det är det som det handlar om igen. Jag måste få ett heltidsjobb eller minst 80% tjänst, jag har för mycket fritid för att fundera på saker och ting. Jag har inte haft en heltidstjänst sen 2005.
Jag vill jobba och tjäna pengar så jag nångång kan uppfylla min dröm!!!
Ska det var så svårt???

Suck!

Hmm, är det här som är snökaoset?! Tycker inte att vi har så värst oväder, det snöar och blåser mer än så är det inte. Som jag skrev tidigare idag så är det inte något ovanligt som händer här uppe. Så här brukar det alltid vara på vintern.

Tyvärr kommer jag inte gå på klassåterträffen idag, har blivit sängliggandes eller man kan säga soffliggandes. Så det blir ingen städning idag, är helt yr i huvudet så har jag fått en sån där hemsk huvudvärk så man inte kan röra på huvudet. För det bara blixtrar och dunkar i huvudet.

Godmorgon

Utvilad och pigg, ingen snökaos har vi. Det enda som har börjat och hända är att det har börjat blåsa lite, men det brukar i stort sett alltid blåsa här så det är inget ovanligt. Fast det är klart att det ska börja blåsa 10m/s och det är klart att så där mycket brukar det inte blåsa här hihi.
Så jag får se hur jag gör med klassåterträffen. För det är min kära sambo som får skjusa mej och hämta mej.

Börjar bli dags för en frukost, sen så blir det att dammsuga och dammtorka, för nu ska det bli fint här!
Ha en jätte bra onsdag!

Tuesday

Jag är äntligen klar med min stora rensning bland mina saker. Jag fattar inte hur mycket jag har samlat på mej, men det känns skönt att bli av med saker. Så nu har det börjar bli fint här igen, men imorgon blir det att dammsuga och dammtorka.

Det verkar vara riktigt snökaos i södra sverige, och att vi ska få det imorgon. Ska bli intressant och se, för jag kommer inte vilja vara ute så länge om det är snöstorm.
Vi ska även ha en klassåterträff imorgon, får se hur jag gör. För som sagt jag tänker inte vara ute i ett snökaos, för det är nån mil till den personen som vi ska till. Brukar bli strul med bussar och så, sen vill man inte heller kör bil i ett sånt väder.

Beställt från H&M

Det var det här som jag har hämtat ut.




Jag hade ju svårt och välja vilka av dom här halsbanden som jag vill ha så det blev båda jag beställde och det är jag nöjd över. Kostar bara 99kr st.



Den fina ringen, kan säga att den är rätt så stor, men det är snyggt. Kostar bara 69,50kr.

Jag är jätte nöjd med mina köp, köpte även med mej den nya Sofis Mode.

Godmorgon

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.
Det stämmer så otroligt bra, ni vet min dåliga dag igår blev bara värre och värre. Fick höra saker som inte alls är bra. Det tänker jag hålla tyst om!

Idag ska jag äntligen hämta ut mitt paket, skulle egentligen har gjort det redan igår men jag kom aldrig iväg. Så det händer idag och även fortsätta med städningen, för det blev inget igår hihi.
Idag är det fortfarande lika kallt ute, men om några veckor kommer man tycka att det var varmt, det är bara vänta tills det blir snöstorm och minus 20 då kommer man inte bli glad.

Nu ska jag göra mej redo för att hämta ut paketet, ha en super bra tisdag!

Mio

Som jag skrev i rubriken till förra inlägget stämmer verkligen bra på mej, därför ska jag skriva om något roligare  nu.

Fick hem MIO katalogen för hösten 2010. Oj vad det fanns mycket snyggt i katalogen. Jag har verkligen drömt bort mej när jag har bläddrat igenom den.
Jag är en sån här som gillar ha modernt inredning eller lantlig stil har jag bara börjat gilla mer och mer. Kök kan jag tänka mej att ha den lantliga stilen och i vardagsrummet ska det vara den där moderna stilen. Jag vill verkligen bo större än vad vi har nu.

Nu när jag såg på Mios hemsida så har dom inte alla möbler som finns med i katalogen, så jag tycker verkligen att ni kan beställa hem den, för det gjorde jag.

Sudda sudda bort din sura min...

Ni vet när man har en jätte dålig dag så händer det bara mer saker som gör en riktigt förbannad. Det sjuka är att det är bara små saker, men för mej har dom blivit stora.
Jag har nämligen idag blivit inparkerad där jag har bilen, egentligen så gör det ju inget, för jag ska inte ut och köra bil eller så. Men hur som helst så blev jag super arg, för det känns som att den personen som har gjort det, och jag vet vem det är!!! Har ingen respekt för oss andra, som också har blivit inparkerad, för det är inte bara jag. Vi bor här men det gör inte h*n, sen råkar det vara så att h*n är tillsammans med barnbarnet till dom som äger huset, kan man bli mer förbannad!!!

Vi ska flytta från centrum, så nu har verkligen jakten börjat på hus eller lägenhet! THAT´S IT!


Ja, jag säger Fy fan!

Finna det något som jag inte gillar att göra så är det att söka jobb, att skriva dom här ständiga CV och personligt brev.
Jag måste säga att jag är rädd för att jag har börjat bli sarkastiskt i mina ansökningar haha, jag blir verkligen på dåligt humör när jag ska skriva dom. För det känns precis som att man skickar till nån som inte läser ansökan eller nån som helt enkelt inte bryr sej, tyvärr så känns det som att jag har större chans att vinna en stor vinst på triss. Men det är väl som man säger om triss "Plötsligt så händer det" det är så jag känner för att söka jobb, för man kommer aldrig till den där intervjun.

Jag vet inte om ni har nån gång gått runt på stan med er ansökningar så går ni in till en butik och vill prata med butikschefen för att lämna din CV och personliga brev? Jag har gjort det, och jag känner mej som en stor looser, för man är jätte trevlig och glad så träffar man dom här sura cheferna som säger NEJ, man känner sej som en parasit. Sen ska man in till nästa butik och så blir det bara värre och värre. Man har helt enkelt inget självförtroende kvar.

Nä vet ni vad, jag kommer fortsätta att vara sarkastisk, nån kommer gilla det förr eller senare haha.

(Märker ni att det är nån som är på dåligt humör??? hihi)



Bild från Aftonbladet.se

Godmorgon

Ny vecka och vi har jätte kallt här uppe, det är nämligen minus 9, brrr. Man har inte än blivit van med kylan. Men det kommer väl.
Idag så blir det att fortsätta med städningen för jag har inte ännu tagit bort allt det jag har dragit fram före helgen hihi. Men tänkte idag måste jag ju kunna bli klart med allt. Vi ska nog även gå på en husvisning idag, för sammanlagt så har vi bara varit på en husvisningen tidigare och det var några år sen sist.

Hoppas ni får en bra start på den här veckan!

Sunday

Det har inte blivit så mycket bloggande idag, för vårat internet har varit lite knäpp. Men nu går det att surfa igen.

Vi har som sagt inte gjort så mycket idag, men jag har varit en sväng till mitt jobb för att låna hem lite filmer. Har nämligen tvingat min sambo se på Sex and the city 2, han var väl inte så värst road medan jag har fått skratta en hel del hihi. Jag älskar verkligen den filmen. Hoppas verkligen det kommer en 3:a.

Imorgon blir det bättre surfande, och förhoppningsvis har jag ett paket att hämta ut imorgon.

Godmorgon

Nu har vi äntligen den sköna söndag här. Söndag är en av mina favorit dag i veckan hihi. Idag kommer det inte hända så mycket, förutom att det blir tacos till middag.

Det har kommit ännu mer snö här i Luleå för det började snöa om igen igår och det var så mysigt för det var så stora snö flingor. Så jag tror verkligen att snön kommer stanna kvar.
Vi hade en trevlig kväll igår hos mina föräldrar för min morbror och moster var där, alltid kul att få träffa dom. God middag fick vi, men tyvärr så blev det inga bilder igår, jag trodde tillomed att jag skulle hinna ta en outfit bild, men det blev inte heller.

Ha nu en riktigt skön söndag!

Borta

Tyvärr kommer det bli en sen dagens, för vi är inte hemma. Så ni kommer få se imorgon först vad jag har på mej. Men jag kan avslöja det är Odd Molly hihi.

Jag hoppas som sagt att ni har en bra lördag!!!

Saturday

Vilken frukost vi hade imorse, kan säga att vi är mätta och belåtna. Det var nästan som hotellfrukost fast vi hade bättre än det hihi.

Nu blir snart dags för en dusch och göra sej lördags fin, jag tänker även bjudna på en dagens outfit. Men det får ni se senare idag.



Ha en riktigt trevlig lördag!

Godmorgon

Det har verkligen kommit mycket snö inatt. För det är så vitt så långt ögat kan se hihi.
Jag tycker att det är lite små härligt, för nu får man mer julkänslor. Sen det roliga är att när man går på snön så knarrar det så fint under skorna. Men det blev lite tidig vinter i år, har för mej att förra året så var det senare.

Ser ni vad tidigt jag är vaken idag, men jag tror jag ska prova och se om jag kan somna om igen eller så ska jag läsa en bok för det är en skön morgon att vakna upp till.

Winter

Nej se det snöar, nej se det snöar det var väl roligt hurra.....
Det har blivit vinter hihi.



På vår gård!

Middagen

Vilken middag.



Skumpa till förrätten.



Toast med Kalixlöjrom med creme fraiche.



Röd vinet till varmrätten.



Oxfilé med potatisgratäng, pepparsås och stekta championer.

Nu är det dags för efterrätt och det är ostbricka, så nu ska vi se på Idol!

Friday

Fredagsmyset har nu startas i mitt hem. Det kommer bli en 3 rätters middag. Då kanske ni förstår vad det blev för mat idag hihi.
Det blev oxfilé

Men jag spara med och skriva ut vad vi ska äta till det och vad det blir förrätt och efterrätt. Men hursom helst så kommer det bli en kanon god middag.

Ha nu en riktigt kanon bra Allhelgonadag idag!

Allhelgonaafton

Idag är det ju Allhelgonaafton, visst är det då man går till kyrkogården? Eller är det imorgon som man ska till kyrkogården?

Hur som helst så tycker jag att det är jätte fint på kyrkogården då, för att på dom flesta gravarna lyser det ett ljus. Det är ju idag vi ska minnas dom som har gått bort, men egentligen ska man ju alltid minnas dom. Den närmaste som har dött för mej är min farfar, och iår är det 10 år sen han dog. Tiden går verkligen snabbt.

Mitt starkast minne av han är när jag var jätte liten var att min farfar skjusade hem mej till mina föräldrar och han hade en riktigt gammal blå saab 96. När man åkte i den bilen så visslade den hela tiden, tror att det var när man växlade till en annan växlel eller något sånt. Men jag vet att jag tyckte att det var jätte roligt, för vi skrattade alltid ihop då jag och farfar. Sen var han även duktig på att varva bilen innan han byter växel det var på det senare åren när jag va 12 år, gud vad det var svårt att hålla sej för skratta då. Så om jag åker bil med nån som varvar innan dom byter växel så tänker jag på min farfar hihi. Så han finns alltid i mina minnen!


Lanvin for H&M

Jag har hittat många favoriter från Lanvin ♥ H&M. Här kommer dom!

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Klänning som kostar 1499kr.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Jag som trodde att klänningen var svart hihi. Kostar 1499kr.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Kjol som kostar 799kr.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Skor som kostar 999kr.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Nån av dom här läppstiften borde ha nån ljus färg, kostar 99kr.

Godmorgon TGIF

Vilken trevlig kväll jag hade igår. Vi åkte till våra kompisar M och A, och fick reda på att dom ska flytta från sin lägenhet så jag är glad att jag hann se vad dom hade gjort med den här lägenheten. Sen bjöd dom oss på glögg och ostbricka. Det var så gott och trevligt, men tyvärr så var man så mätt innan men man fick ändå ner några kex hihi.

Nu är det äntligen fredag, min sambo jobbar bara en halv dag idag så det är kul. Vi ska ha en mumsig middag idag, som ni får veta senare vad det blev för något.
Så blir det att se på Idol och bara ta det allmänt lugnt på kvällen.

Jag är jätte glad att äntligen blev det att stiga upp tidigt för mej, det känns som att det var ett tag sen man steg upp klockan nio. Det ska bli en promenad idag, antagligen med min kompis M och alla hennes hundar eller så blir det med min sambo får se hur det blir. Ska även fortsätta och städa idag.

Middag

Middagen blev så smarrig!!



Kycklingfilé med creme bonjour vitlöksost, kulpotatis och café de Paris sås till.

Så gott och enkelt att göra. Det tar inte heller nån lång tid, och allt ska tillagas i ugnen kan det bli bättre hihi.
Snart ska vi åka till våra kompisar M och A. Se vad dom har gjort med sin lägenhet.

Puh

Jag blir aldrig klar med städningen, det känns som att det är ännu stökigare nu när jag har draigt fram massa saker hihi. Men ska det bli fint så måste det bli stökigt först. Men det känns verkligen bra att gå igenom allt först innan man kastar saker och ting. Jag kommer vara så nöjd när jag är klar.

Men nu är det dags för en paus, ska börja förberedda middagen.
Idag blir det klyckling till middag och kulpotatis, kommer bli så gott, för allt ska tillagas i ugnen, ni får se en bild sen hihi.

Rensa i röran!

Ni kan aldrig gissa vad jag håller på med just nu!? Jag håller nämligen på städa i min nattduksbord. Fattar inte hur jag har kunnat samla på så mycket tidningar, tycker att jag kastar hur många tidingar som helst i veckan. Tydligen så är det inte tillräckligt, så därför känns det extra skönt att få bort ännu mera tidningar, jag köper ju inte heller så mycket tidningar. Insåg att jag har även många böcker, så jag borde städa min bokhylla också så jag rymmer alla mina böcker, dom som jag inte vill ha framme kommer få hamna i förrådet.

Har börjat ta tag i min stor städning för andra gången.

H&M

Som vanligt så har det kommit in nya kläder på H&M. Det här är mina favoriter.



Klänning som kostar 399kr.


Halsband som kostar 129kr.

Det blev en outfit av det hela. Man kan helt klart matcha det tillsammans. Det är det som är så fint med färgen svart, man kan göra hur man vill.


Bilder från H&M.


Godmorgon

Jag har just kommit in från min morgon promenad. Det var även första gången som jag fick ha på mej mössa när jag var ute och gick hihi. Det blev inte så lång promenad det var bara i en halvtimme, men det är bättre än ingen promenad.

När jag kom in så fick jag direkt stoppa min hund i tvättfatet för han blev så skitig när vi var ute och gick, så nu är han ren och så är han helt vild och bara springer omkring i lägenheten för han gillar inte att vara blött hihi.

Det blev avgjort om vad vi ska äta imorgon så min sambo fick äran att bestämma vad vi skulle äta, så det får ni veta imorgon vad det blir för något, för nu kommer jag vara hemlighetsfull hehe.

Wednesday

Så där då har man gjort pizzan klar ska snart stoppa in den i ugnen.



Det kommer verkligen bli gott. Innehåller skinka, gul paprika och färska championer.

Ljusen är tända så det kommer bli en mysig lillördag.
Kan säga att just nu står det lika om vad vi ska äta på fredag, så jag vill ha fler röster så jag vet vad det blir för mat på fredag hihi.
Oxfilé eller Tacos?

H&M Home

Gud vad det har kommit in mycket snyggt på H&M home. Hittade hur mycket som helst som jag vill ha därifrån.



Snygg julgransmatta. Kostar bara 199kr.



Snygg löpare.
Kostar 199kr.


Älskar det här underlägget, tänkt vilken snygg dukning med den här. Kostar bara 99kr.


Söt servett ring. 2 st kostar 49,50kr.

Det var alla mina favoriter. Jag vill ha ALLT av det här hihi. Mycket svart och silver.


Bilder från H&M.

Bad day

Idag är jag lite off, känner inte riktigt igen mej själv just nu. Har inte heller något vettigt att skriva om, jag tror att det är en sån här dag som är att jag vill bara vara. Vet inte heller riktigt vad jag vill göra, har som suttit i soffan sen jag har vaknat och kollat på allt det jag har spelat in. Dvs senaste Gossip girl, paradise hotel och kom i form med Anna Anka.
Har tillomed hunnit och diska, och ska snart hänga upp det jag har tvättat.

Då vet ni varför jag kommmer vara dålig med inlägg idag.

Godmorgon

Ännu en gång har jag nästan sovit i 12 timmar, det är helt sjukt att jag kan sova så länge. Och jag har även så konstiga drömmar, undrar vad dom kan betyda.

Igår var vi på middag hos min sambos föräldrar, vi fick ärtsoppa, plättar och pannkakor. Så jag åt bara plättar för ärtsoppa gillar jag inte hihi. Blev lite skrämd först när jag fick höra att vi skulle få ärtsoppa jag tänkte då att jag stannar hemma i så fall haha. Men vi hade en trevlig kväll och mätta blev vi.
Men idag blir det hemmagjord pizza till middag.

Nu ska jag äta frukost.

Lanvin hjärta H&M

 Bild från Frida Fahrman

Dom här skorna gillar jag verkligen. Snyggt till nyårsafton.

Idag släpptes videoklippet med kollektion Lanvin ♥ H&M. Då föll jag verkligen för dom här skorna samt svarta klänningen med bara en axel.


Handla

Så där då har man varit och handlat mat och fattigare blev man. Men mat måste man ha annars dör man hihi. Det blev att jag även köpte dom här plast vinglasen, för dom kostade bara 10kr/st. Och det är jätte perfekt att ha dom när man är ute och grillar eller när man sitter på gården. För ni vet ju att vi är påväg att gå mot sommar igen fast det är några månader bort hihi.



Jag tycker att det är jätte bra att passa på att köpa sommarsaker när det är vinter för då är dom som oftast billigaste hihi. Skulle inte förvåna mej att dom här glasen skulle kosta 40kr/st eller något sånt när det är sommar.
Jag har köpt dom på Ica Maxi.

Godmorgon

Oj vad det blev att sova länge idag, fattar inte hur jag kunde vara så trött. Gick och la mej redan vid tio tiden igår. Men nu är jag allafall på benen.

Idag ska jag ut på Storheden och handla mat. Så jag måste göra ett matschema idag hihi. Jag har mina aningar på vad det kan bli för mat idag, men jag vet att imorgon ska vi göra pizza till middag. Det är ju så gott med hemmagjord pizza. Sen har jag stora funderingar på fredag, är sugen på lyx mat, dvs oxfilé som vi har i frysen men samtidigt så är jag sugen på tacos. Så man kan ha en slags after work här hemma, tror min sambo skulle verkligen gilla det.
Om ni får välja vad vi ska äta på fredag vad röstar ni på då, Oxfilé eller Tacos?

Monday

Jag har inte fått så mycket gjort idag, men det blir bättre imorgon hihi. Men en sak är jag glad över att jag har äntligen sprayat in min Mulberry Bayswater, så nu är den impregnerad. Ska göra samma sak imorgon. Det har tagit ett antal månader för mej att göra det här, får ju skämmas haha.



Men nu är det dags att använda den, min svarta skönhet hihi.

Vad har jag annars gjort förutom det med väskan, jag har busat med min vovve. Han fick nämligen söka som han gillar att göra.



Han har just hittat godiset!

Gud vad det var svårt att få en bra bild på han, det här blev det bästa bilden efter man hade tagit ca 10 bilder eller något sånt.

Böcker böcker

Självklart så var det mina böcker som jag hämtade ut hihi.



Så nu har jag ingen aning vilken bok man ska börja med hihi. Nu vet ni vad jag kommer göra på dagarna, bara läsa och läsa hihi.

Böckerna har jag beställt från Adlibris.

Lanvin for H&M

Imorgon så kan man börja kolla in Lanvin for H&M kollektionen kl 08:00 på H&Ms webshop. Ni kan ju lita på att jag kommer verkligen kolla in kollektionen för den verkar vara så fin.



Skulle även vara kul att få tag på nån klänning som man kan ha på nyårsafton, speciellt den till vänster på bilden verkar ju vara riktigt snygg!!

Men först den 23 november kan man börja handla från kollektionen.

Godmorgon 1 november

Kan ni fatta att det är 1 november idag?! Jag har svårt att fatta det hihi. Snart är det verkligen första advent och julafton. November kommer verkligen gå fort. Ska börja kolla runt i butikerna snart så jag kan börja handla julklappar. För i år ska jag vara snabb.

Ledsen att jag inte skrev nått inlägg igår, men det var för det var rätt så psykisk jobbar dag jag hade igår. Blir så förbannad på alla som snattar på mitt skift. Man glor så det känns som att ögonen ska hoppa ut från huvudet men ändå så missar man. Jag blir så förbannad. Sen det värsta av allt var att jag kände mej inte alls trygg på jobbet eftersom det var ett rån igår inne i stan, dom hade yxor. Då började jag bara tänka på det jag råkad ut för, så ni förstår att jag hade inge bra dag alls. Jag undrar när det här ärret ska släppas, men det kommer väl ta sina år, dagar och timmar.

Men nu börjar mina dagar som hemmafru igen hihi, har redan varit och hämta ut mitt paket som jag beställde förra veckan, kommer ni ihåg vad det var för något?

RSS 2.0