Tuesday diary

Idag mår jag verkligen inte bra, är super trött och sen så har jag blivit förkyld igen. Det började redan förra tisdagen sen har det bara blivit värre och värre. Så man kan nog säga att nu har det verkligen brutit ut. 
Så idag blir det inte många knop gjorda, det är soffläge och slumra till en stund och så hoppas jag att jag mår bättre imorgon.
 
Jag hoppas att ni mår bra och har en bra dag!

Hello Monday!

OMG vilken helg jag har haft. I lördags bodde vi på hotell med min familj eftersom vi firade min mamma som fyllde jämnt. Så det har varit många firande för henne. Men det kommer få ett alldeles eget inlägg. Men det har varit riktigt trevligt och roligt.
 
Nu har ju äntligen påskveckan börjat. har redan planerat vad som händer på skärtorsdag och långfredagen. Kommer bli super kul men jag hoppas verkligen att vädret kommer vara med oss på långfredag eftersom vi har tänkt vara ute hela dagen.
 
Jag hoppas att ni har haft en härlig helg!

Min shoppingtur!

Å vad jag är glad att jag fick tag på allt det jag var ute efter. Så man kan säga att jag hade ett stort leende på läpparna när jag gick ut från butikerna.
 
 
En smyckesförvaring låda och perfekta servetter. 
 
Jag kommer inte ha smink i min smyckesförvaring som dom andra bloggarna har, som jag har sett. Min ska innhålla smycken hihi. Jag är jätte nöjd över mina köp. 
 

Godmorgon

Oj vilken kväll jag hade igår, det var nästan som att ta studenten. Jag vill bara veta mer och mer. För igår var det min dag och ett steg längre med min resa. Nu tar det ett år till min nästa steg.  
 
Idag blir det till centrum och träffa min vän L på lunch det ska bli mysigt och gott. Sen blir det även en sväng förbi butikerna. Är nämligen ute efter en sak, men jag tror att det kan bli svårt att få tag på den. Jag får väl fråga om dom ska få in det igen eller om det är helt slut. Ni vet ibland hittar man något och så ångrar man sen att man inte köpte det och det är det jag har gjort. För jag kunde inte komma på vart jag skulle ha det. Men nu har jag kommit på vart jag kan ha det hihi.
 
Ha en super härlig dag och vi kanske ses i centrum!

Påsk!

För en vecka sen började jag påskpynta vårt hem. Påsken är så kort tid så man hinner inte alltid njuta av påskpyntet. Men i år hinner vi verkligen hihi.
 
 
Rosa fjädrar får pynta granriset. Har även köpt årets vita pansé.
 
 
Svart påskris med svart och vita ägg.
 
 
Vita ranunkler.
 
 
Happy Easter ägg som är beställda från Ellos för några år sen. Jag har haft dom tidigare i påskris men då åkte R ner i golvet, som jag har kunnat rädda. Men nu får dom ligga ner istället.
 
 

Godmorgon

Vad jag har sovit gott inatt, gillar verkligen den här känslan när man är utvilad och är helt lycklig och glad. Jag har börjat läsa en bok som får mej att skratta och även fundera. Det är så mycket i den boken som är vettig.
Den har faktiskt fått mej att ändra på en del saker och det känns verkligen super bra.
 
För hur som helst är det du själv som väljer hur dagen ska bli. Vill jag vakna upp sur, arg eller glad. Självklart vill man vara glad hihi. Man kan påverka en hel del saker själv. 
 
Nä, vad tror ni, nu kickar vi igång den underbara dag!
Ha en förträfflig dag!

Mys i vårt hus!

 
Jag älskar att dagarna blir längre och ljusare, men på kvällarna passar jag på att tända massa ljus och myser. För snart blir det ett uppehåll med det när det är sommar.
 
 
Min nya fina marmorbricka som jag köpte förra veckan på Cervera. Vita ljuslyktorna har jag köpt på H&M Home. Stort vaniljljus från Ikea.
 
 
Helgens rosa rosor. Har börjat gilla den här färgen på rosor.
 
 
 
 

Min helg!

Vilken helg jag har haft. Det började i fredags när vi hade en överraskningsfest för min mamma eftersom hon fyller jämnt i år. Var verkligen kul och lyckat! Det var mina fastrar och min pappa som var inblandad i det hela. Och vad var mitt strå till stacken, jag hade valt drycken dvs vinerna och skumpan hihi.
Men jag tycker att de hade gjort ett jätte bra jobb och höll ett jätte fint tal till min kära mamma. Tack! 
 
Sen på lördagen var jag ute och åt på BistroNorrland med min barndomskompis L och det var också riktigt trevligt. Vi hade en hel del att snacka om för det var ett tag sen vi träffades sist. Men det ska vi ändra på. Sen efter vi hade ätit klart så hamnade vi på Savoy och sen blev det Invit. Det är kul att gå runt på olika ställen när man ändå ska vara ute. 
 
Så var min helg, helt UNDERBAR hihi.
 
 

G.O.D.M.O.R.G.O.N. F.R.E.D.A.G.

 
Vilken härlig dag man får vakna upp till, det är fredag! Jag är så glad att jag är ledig hela denna dag.
Ska även bli intressant och se vad denna dag har att erbjuda!
 
Vad ska ni hitta på!
 
Nu är det dags för mej att kicka igång denna härliga fredag! Måste fixa fina helg-naglar hihi.
 
Ha en SUPER härlig och UNDERBAR fredag!

Tips till helgens middag!

 
Vad härligt det är att det är fredag imorgon. En av mina favorit dagar. Det är verkligen något med helger, fast jag jobbar två helger i månaden. Men då längtar man verkligen när ledig helgen faller in.
 
Har ni börjat planera erat fredagsmys/helg? 
Jag har fullt upp denna helg, ganska så kul måste jag säga. Jag hoppas även att vi ska få in en söndags korvgrillning, det hör som till söndagar hihi.
 
Vi hade en middagsbjudning för några veckor sen. Dags att visa vad vi bjöd på.
 
 
Vi hade ingen förrätt vi hade istället lite tilltugg/snittar istället. Små Kalix löjromstoast och mini krustader med hummer och krabbröra.
 
 
Huvudrätt färsk torskrygg med smörslungad potatis och sparris och så hade jag gjort en champagnesås.
 
 
Efterrätt Créme brulee med en chokladbit och en Baileys.
 
Allt var super gott som vanligt och jag var verkligen nöjd med middagen!

Tuesday diary!

Long time no see... Verkligen sant. Jag har som sagt varit sjuk, har varit jätte jobbigt. Men nu är man tillbaka till sitt gamla igen. Man är verkligen tacksam dom dagarna när man är frisk och mår bra. Men nu är det färdigt skrivet om det.
 
Vad härligt det är när solen är framme i stort sett varje dag, kommer inte ihåg längre när det snöade sist. Men vi har en hel del snö kvar, men det är faktiskt mysigt för i söndags blev det årets första korvgrillning vid vår grillplats. Det var helt underbart och mysigt, som jag har längtat efter det här. 
 
Det märks nu när våren är här så har man helt plötsligt hur mycket som helst att göra och man har redan börjat boka upp sej för helgerna som kommer. 
 
Nu ska jag ta till vara denna dag! 
 
Ha en SUPER härlig dag!

Thursday diary

Nu börjar man känna sej som en människa igen. Jag har nämligen mått dåligt, vet inte om jag har råkat ut för magsjuka eller bara nått elakt virus i magen. Det har varit riktigt jobbigt för jag har haft en sån kramp och ont i magen. Men nu mår jag som vanligt igen.
Det är därför det har varit så tyst om mej på bloggen.
 
Redan torsdag och snart helg igen. Jag ska jobba i helgen, blir rätt så kul för jag har varit lång ledig så då känns det bra att börja och jobba igen. Så imorgon blir det faktiskt igen fredagsmys, för vi har fullt upp. Eller min sambo har fullt upp så då har man inte tid med sånt, men det är tur att det kommer mer fredagar hihi.
 
Ha en härlig solig dag!
 

Godmorgon första mars!

Då är det helt plötsligt mars, vad hände med februari?!
Nu kan man nästan börja räkna ner dagarna tills man börjar se gräset och asfalten, fast det är klart att det är ju några veckor tills dit för oss här uppe i norr.  Men i den här månaden blir det dags att börja skotta upp vår grillplats för jag gillar våra lördagar och söndagsgrillningar ute i snön.
 
Middagen blev perfekt igår och jag har fotat den som vanligt så det får ett eget inlägg här senare idag. Kan väl säga att jag har lite ont i huvudet och det får bli pizzamiddag. För nu vill jag inte stå vid nån spis.
 
Ha en riktigt underbar s.ö.n.d.a.g!
 
 

RSS 2.0