GOTT NYTT ÅR!!!

Jag vill passa på och önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! Och jag hoppas verkligen att ni kommer ha en underbar nyårsafton och få äta gott och dricka massa skumpa!

Så hörs vi 2012! Hoppas att ni hänger med mej då!


Godmorgon

Jag har nästan sovit tolv timmar inatt hihi. Men jag har ju varit trött dom senaste dagarna så det var skönt att få sova ut.

Kan inte riktigt fatta att det är nyårsafton idag, men det känns riktigt bra. För det kommer hända lite roliga saker nästa år. Men nu ska jag ut med vovven och sen blir det att måla naglarna, hann inte göra det igår.
Men jag är snart tillbaka!

RED RED WINE!

Det var inte så mycket folk på bolaget ikväll så jag fick med mej allt det jag vill ha. Nu blir det lite vin och ost.
Kan aldrig få nog av ost hihi.

Ha en jätte härlig fredagkväll!

Friday

Nu har jag jobbat färdigt för iår hihi. Och det känns super skönt att jag kommer vara ledig i ca 7 dagar. Jobbar inte förrän nästa lördag.

Idag blir det att åka ut till Storheden för att handla lite god dryck till imorgon, men jag antar att det kommer vara mycket folk på bolaget idag. Så man kanske kommer få trängas.

Så måste jag fixa naglarna idag, så dom är fina imorgon. Det får bli röda naglar, för jag kommer ha en svart klänning. Det kommer bli så kul imorgon.

Resa

Ååå vad jag gillar att ha inplanerade saker. För vi ska åka bort på en liten resa i mars. Så nu ikväll har vi bokat flygbiljetterna hihi. Säger inte än vart vi ska. Men jag kanske avslöjar det i morgon...
Men det kommer bli jätte kul.


Sista torsdagen på det här året!

Jag lever, men jag har haft så fullt upp. Ser att sist jag bloggade var i måndags och nu är det torsdag hihi.

Nu har jag äntligen bara en dag kvar att jobba på det är året och det är min åttonde dag på raken imorgon. Är man sliten och trött... Yes det är jag, men jag ser så tydligt slutet på tunneln hihi. Bara 8 jobb timmar kvar och det kommer gå snabbt.

Jag måste ju skriva om vad jag har fått i julklapp, men jag vill fota det först. Så jag måste ta och ladda batteriet till kameran idag så jag kan fota sen.
Min julafton var verkligen bra och vilka julklappar man har fått säger jag bara.

Monday

Då har man jobbat 4 dagar av 8, så då är det lika många dagar kvar. Imorgon kommer vi ha middagsgäster så det blir super kul, självklart bjuder vi på trerätters hihi. Det kommer bli super gott. Det är min vänner som jag lärde känna när jag jobbade på tåget.

Idag ska en vän till min sambo komma till oss så det blir kul, gillar när folk kommer hem när det är jul. För man träffas så sällan.
Hoppas att ni har haft en bra annandag jul!


P.s shit vad jag är sliten och seg idag. Borde gå och sova en stund, men det är inte så bra idé.

Juldagen!

Nu har jag bara kvar öppningspassen det här året, så imorgon slutar jag redan klockan två och det känns för underbart. Fast jag får stiga upp tidigt hihi.

Idag har man fått en till julklapp, man blir verkligen aldrig less på att öppna julklappar hihi. Jag har inte tid att skriva om vad jag har fått i julklapp, så det får bli imorgon istället. För jag måste gå och sova snart, för om 8 ½ timme så är jag på jobbet igen.

Godmorgon

Vilken trevlig julafton jag hade igår och jag fick så mycket fina saker. Får skriva mer om det sen.
Men en sak ska jag säga att det var verkligen inte roligt att jobba julafton. Fattar inte hur det kunde vara så mycket folk på mitt jobb, firade dom inte jul? Jag hade folk hela tiden enda till klockan halv sex och klockan sex så slutade jag. Så jag hade lugnt bara i en halvtimme. Men jag vill verkligen inte jobba nån mer julafton.

Idag så blir det att jobba som vanligt, dvs till klockan nio. Så vi kommer ha en hel del saker att göra, samt att det kommer vara mycket folk. Sen när jag slutar så måste jag nästan gå och lägga mej på en gång när jag kommer hem eftersom jag ska öppna imorgon. Men dom passen gillar jag så det är lugnt.
Ha en jätte bra juldag!

GOD JUL!!!

Vill passa på och önska er en riktigt GOD JUL. Och jag hoppas att ni kommer få allt det ni önskar!






Godmorgon

Idag julafton, det innebär att jag börjar och jobba klockan ett men får sluta redan klockan sex så det är jätte bra, bara 5 timmars jobb så det ska man inte klaga på hihi.

Så efter jag har slutat jobbet så blir det att åka till mina föräldrar för att fira julafton, det kommer bli julbord och fina julklappar hihi.
Ha en jätte bra julafton!

Friday

Det blir dåligt med bloggande nu när julafton närmar sej med stormsteg.
Igår var jag borta hos mina föräldrar hela dagen, sen efter jag hade varit hos dom så var vi hos min sambos föräldrar. Och idag har jag jobbat, så man har inte varit så mycket hemma på ett dygn.

Snacka om att det var mycket folk på mitt jobb och vilken bilkö man hamnade i när man skulle hem. Alla ska vara ute på bilvägen nu. Jag är allafall glad att jag slipper vara i stan för att köpa julklappar. För det regnar och blåser idag i Luleå, inget roligt vinterväder.

Ikväll blir det uppsittarkväll med Bingolotto hihi. Jag vill vinna!!! Så blir det att dricka en glögg, men tyvärr har jag ont i halsen och har rethosta, vill inte vara sjuk nu. Det är ju nu jag ska jobba och tjäna pengar, har bara 7 dagar kvar att jobba sen är man ledig igen hihi.

Vad ska ni göra ikväll?

Godmorgon

Idag blev det att äta frukost hos mina föräldrar, vill ju passa på att träffa min mormor så mycket som jag kan. Så jag är fortfarande hos dom och myser hihi.

Jag är inte ledig imorgon, åkte på jobb så det känns ändå riktigt bra. För extra pengar behöver man. Sen har jag det bästa passet dvs att jag öppnar.
Ha en härlig torsdag!

Onsdag

Mina föräldrar fick ta med sej alla julklappar som vi hade hemma, eftersom vi ska fira jul hos dom. Så nu är det helt tomt under julgranen.

Kan som fortfarande inte fatta att det är julafton om tre dagar. Och imorgon så vänder det då blir det ljusare igen, härligt fast det tar en lång tid innan man märker något hihi.
Nu blir det att fortsätta och mysa.

Godmorgon

Ännu en dag har jag vaknat tidigt, har hunnit att läsa morgontidningen. Så det är verkligen en underbar dag idag.
Eftersom det inte blev nån städning igår så blir det att städa idag istället, för sen kommer mamma, pappa och mormor på lunch hos mej. Det blir pizza lunch.
Så jag måste till Ica och köpa lite saker, speciellt tejp. Fick slut tejp igår när jag skulle slå in en julklapp.

Ska även skicka med mina föräldrar julklappar till min brors familj. För jag vet inte om jag hinner träffa dom innan julafton.
Nä, nu är det bara ta tag den här dagen, sen blir det att blogga mer efter städning hihi.
Ha en jätte bra onsdag!

Köpmannens Kök!

Kom på en sak, skrev i lördags att jag var ute och åt på Köpmannens kök i fredags med min sambos jobb. Tänkte att jag måste ju skriva vad jag åt för något för det var verkligen så god mat. Men tyvärr har jag inga bilder för det var så stress för mej att komma dit eftersom jag jobbade till sju och då skulle dom träffas.

Förrätt:
Lufttorkad bresaola med olivolja, riven västerbottensost & rostade pecannötter.

Varmrätt:
BLACK ROCK GRILL
Oxfilé med chévrecréme & choronsås.

Efterrätt:
Skogsbärsmousse med choklad & passionsfruktgele.

Allt var så gott, dit vill jag fler gånger och äta. Det där med black rock grill var att man själv fick laga sin egen mat på en sten. Det var riktigt kul och oxfilé är ju gott.

Middag och fuktskador

Nu ska jag börja och fixa middagen, det blir Tacos Gratäng. Gott och snabbt.

Idag har en från Lulebo varit och kollat på vår wc, det visar sej att vi har fukt uppe i taket. Men det kommer bli ett fint tak sen när allt är klart. Eftersom dom renoverade hela lägenheten men inte badrum och wc innan vi flyttade in. Så det blir bra att det blir finare tak där, för taket ser inte så fräscht ut just nu och det var det inte heller när vi flyttade in.



Så kan det se ut när det är fukt uppe i taket.



Bruna och fula fläckar i taket. Vete tusan vad folk har gjort här. Men snart är det borta, blir ett fint och vit tak, hade gärna vilja måla väggarna också för det är två svarta fläckar på väggen.

Cape East!!!

Igår så bestämde vi oss för ett datum för att åka till Cape East. Det blir den 27 januari och det ska verkligen bli super kul att få bo på ett fint hotell med spa. Sen är det ju så kul att få komma bort till något roligt, sen så behöver man miljöombyte ibland hihi.



Här ska det badas.



Hotellet.

Det kommer verkligen bli super kul att vara där, för nu har man något att se fram emot i januari. För annars brukar jag tycka att januari, februari och mars är tråkiga månader.


Bilder från: Cape East.

Godmorgon godmorgon

Min första lediga dag, känns för underbart hihi. Vaknade före klockan nio för att läsa morgontidningen och en modetidning i sängen. Jag älskar att läsa tidningar och speciellt i sängen.
Men nu är det dags att stiga upp och ta tag i den här dagen.
Ska städa och försöka få julkänslor och bara mysa.
Ha en underbar dag!


Monday

Jag kan inte fatta att nu är jag ledig i fyra dagar för att sen gå på 7 dagars pass igen. Det börjar på julafton. Men just nu är jag så lycklig på att få vara ledig och att jag har fått tillbaka min sömn, sover jätte bra på nätterna fast dom här tre senaste dagarna så har jag vaknat utan väckarklocka och då har jag börjat tidigt på morgonen, så det är inte dåligt.

Nu kan jag börja och blogga igen, det känns riktigt kul hihi. Mina vinterskor har äntligen blivit torra, så allt är verkligen toppen just nu. Men jag känner mej ändå sliten haha.

Imorgon ska jag försöka få julkänslor bara lyssna på julmusik hela dagen. För jag har verkligen ingen julkänsla, kan inte heller fatta att det är julafton på lördag.

Men nu ska jag börja laga en sen middag är sugen på ett glas rött också, men det är bara för att vi ska äta kött och potatis. Men inte vilket kött och potatis som helst hihi.
Hoppas att ni har haft en riktigt bra måndag och att ni har julkänslor.

Söndag

Yes, nu har jag bara en arbetsdag kvar sen får jag vara ledig i fyra dagar, känns riktigt bra.
Sen så har det äntligen börjat och snöa igen, så jag hoppas att mina förstörda vinterskor går att använda, för dom är fortfarande blöta. Fast jag skulle egentligen behöva nya vinterskor. Eftersom mina andra vinterskor UGG har också gått sönder. Vill ha nya uggs för dom är så sköna att ha på sej.


Lördag

Jag har blivit helt dagvild. Det känns som måndag hela tiden, men det är ju lördag idag hihi. Om en vecka är det julafton. Har inga julkänslor, men det kanske kommer sen.

Vilken dag jag hade igår. Jag hade planerat att efter jag hade slutat jobbet så skulle jag se på film och sen sova för min sambo var på julfest. Men vad hände... Jag fick vara med på deras julfest för dom skulle ut och äta på Köpmannens kök. Vilken mat dom hade. Helt otroligt så gott.

Så jag kom hem vid elva tiden sen var det vara sova för jag skulle upp tidigt idag. Och vad händer då, joo jag vaknar klockan tre på natten och är hur pigg som helst. Så idag när jag slutade två så var jag tvungen sova en stund för jag kände mej död.

Förstår inte hur jag kan vara så trött, jag måste nog äta för lite vitaminer och att jag har sömnproblem.

Film

Oj vad jag ligger efter med att läsa bloggar. Det har hänt så mycket för alla. Men nu blir det en paus med att läsa bloggar för att se på Jägarna 2, kommer känna mej som hemma haha. Nä, det var ett skämt.


Torsdag

Idag har man varit på jobbet i tio timmar. Så jag kan säga att det känns i fötterna hihi. Nu har jag bara 4 dagar kvar.

Det har kommit ut en hel del nya filmer, som vanligt så har jag lånat hem filmer. Idag sa chefen till mej att han tycker att jag ser mycket på film haha. Men jag kan säga att kunderna frågar nästan alltid om man har sett den och den filmen. Så ofta kan jag ge ett svar vad jag tycker om filmer. Sen så har han rätt jag ser väl rätt så mycket på film. Finns inte så mycket att göra när det är vinter.

Idag har jag druckit världens godaste dryck.



Jag måste helt klart köpa den fler gånger, helst en hel kartong tror även min sambo skulle gilla den.

Onsdag

Olikt mej att inte blogga varje dag. Men jag har kommit i en jobbperiod. Ska jobba sju dagar i sträck, har hittills jobbat två dagar så nu är det bara fem dagar kvar. Sen så blir jag ledig i 4 dagar för att jobb sen sju dagar i sträck igen. Så jag är super nöjd.

Igår var vi på födelsedagskalas sen så var det även min och sambos förlovningsdag igår. Vi har varit förlovad i 4 år, snacka om att tiden går fort.

Som det är i hela Sverige så har vi plus grader ute, det regnar också hela tiden, får hoppas att det kommer finnas nå snö när det är julafton. Har förstört mina vinterskor dessutom haha.

Som ni ser så har det hänt en del saker hihi, försöker även få tillbaka min sömn. Somnade först efter ett inatt. Som nu är jag hur pigg som helst, helt sjukt. Men jag måste gå och sova nu för jag ska upp tidigt imorgon, min vovve ska till sin mormor och morfar haha.
Ska blogga mer imorgon.
Natti natti.

Trevlig dag!

Vilken trevlig dag jag har haft idag. Det har hänt så mycket roliga saker, så man har gått på rosa moln hihi.
Vi kan börja med imorse såg jag att jag har vunnit i en tävling. Jag brukar aldrig vinna, men nu har jag äntligen gjort det och det var en bra vinst.

Sen var vi till min vän och fikade och det var trevligt och gott. Hon hade tillomed gjort julgodis, inte dåligt. Kom inte hem förrän vid fem tiden.
Sen har jag varit och hämta ut ett paket till min vovve, jädrans om han inte blir glad hihi.



Hundgodis.


Godmorgon

Min sista lediga dag idag. För imorgon börjar jag och jobba igen, 7 dagar i sträck. Då kanske man även får tillbaka den vanliga nattrytmen. Dvs somnar tidigare och stiger upp tidigare.
Idag ville jag verkligen inte stiga upp för det var så skönt under täcket. Jag tror aldrig mitt täckt har varit så skönt som det var idag.

Idag ska jag till min vän och fika, det blir kul. Har fått höra att det ska vara julfika så det blir gott hihi. Så en annan vän ska komma och hämta upp mej sen blir det till Kyrkbyn och fika.
Ha en jätte härlig måndag!

Fint och gott!




Polkagris i julgranen.

Tycker att det blev sött med lite godis i granen hihi. Man får äta upp dom efter julafton. Jag har köpt  ett paket så det innehåller 12 st polkagris.



Baileys praliner.

Dom lär säkert vara goda.

Sunday

Tänkte visa lite bilder, men det verkar som att det inte går att vända på bilderna så det blir rätt väg, vad less jag blir. Vet inte vad som har hänt. Varför ska det alltid krångla. Vet inte om det är datorn eller minneskortet.
Jaja, ska be om hjälpa av proffset.

Kommer väl snart tillbaka igen.

Godmorgon

Det blev inte att sitta så mycket vid datorn igår eftersom jag och min sambo hade en hel dag med varann. Vi var och köpt godis från både ställarna som har öppnats i Luleå, ska berätta mer om det sen.

Sen har det kommit nya saker på julgranen som jag ska fota så ni ska få se.
Nu måste jag äta frukost blev lite för mycket socker igår så man kom i sockerkoma haha.
Ha en jätte härlig söndag!

Godmorgon

Så fort man hade vaknat så var det bara upp på crosstrainer och träna, har kvar att köra hantlar. Sen har man tränat färdigt för idag hihi.

Det blir inte att åka in till stan, för vi hinner inte. Men det är inte heller så roligt väder så det gör inget. I stället blir det att spara pengar hihi.

Nästa gång jag är ledig en lördag är det nyårsafton. Så nu ska jag njuta av min lediga lördag och så har vi sköna söndag imorgon.
Ha en jätte bra lördag!

Time to...

Det börjar bli dags att gå och sova så man inte sover bort dagen. Jag hoppas verkligen att jag kommer somna fort. För jag har inte lust att ligga och vara vaken och lyssna på stormen.
Vi hör senare idag!
Natti natti

Dålig låt

Jag hoppas på att Amanda vinner, men sen så måste jag skriva vilken skit dålig låt som är vinnar låten.
Vad tycker ni om vinnar låten?
Helt klart den sämsta låten som har varit som vinnar låt.

Nu är det färdigt skrivet om Idol. Vilken snöstrom vi har fått ikväll, det är tur att jag inte ska vara ute så mycket. Det räcker med att vara ute med vovven, för jag vill verkligen inte köra bil.
Jag är även glad att jag är ledig i helgen, men jag hoppas på bättre väder imorgon för då blir att åka in till stan.

Fredag fredag

Wow, den här dagen har gått fort, redan middag. Men det är klart jag har ju bara varit vaken i 5 timmar haha, sen så har jag inte ätit nått. Men snart är det ju middag så det ska bli gott med mat. Har inte varit så hungri på sista tiden.

Men idag blir det ryggbiff och pasta, så det ska nog bli gott. Sen blir det att se Idol.
Ska ni se på Idol?

Choklad

Inom ca tre veckor så har vi fått två nya stora godisbutiker i Luleå. Jag hoppas verkligen att nån av butikerna har goda chokladpraliner och sånt. Dvs finare godis.



Tex såna här menar jag.

För jag älskar lyxig choklad. För det är svårt att få tag på fin choklad i Luleå och jag vill kunna unna mej sånt här eftersom jag äter nästan inte annars godis, förutom förra helgen då haha.



Sån här choklad älskar jag också.

Vi fick dom här strutarna av mina föräldrar när vi bjöd dom på middag. Det är så god choklad.
Då förstår ni vad jag är ute efter. Så jag hoppas som sagt att nån av butikerna har sån godis för då kommmer dom ha mej som kund hihi.


Godmorgon

Oj det blev att sova till tolv idag, men jag hade nästan kunnat fortsätta att sova en stund till hihi. Jag somnade först klockan 4 inatt. Så jag har bara sovit 8 timmar. Förstår inte hur jag kunde vara så pigg.

Ikväll blir det att se på Idolfinalen och jag har ingen aning vad vi hitta på för middag i dag. För ta en runda på ICA. För just nu är man inte hungri.
Ha en jätte härlig fredag!

Kan inte sova!

Jaha, då har vi en till sån här natt då man inte kan sova. Är hur pigg som helst, men min vovve ligger här brevid mej och är jätte trött. Han är som rolig, för varje gång jag inte kan sova så ska han alltid komma och se vart jag är, sen så lägger han sig jätte nära mej. Så jag känner mej aldrig ensam hihi.


Klar!

Idag har jag fått ett till paket, men det ska jag ge bort i julklapp. Är så super nöjd vad jag ska ge folk i julklapp iår. Allt är verkligen genomtänkt hihi.
Så imorgon blir det att slå in mer julklappar. Har nu bara ett paket kvar att köpa.

Tror aldrig att jag har varit så snabb med att fixa julklappar och julpyntat i år. Riktigt skönt måste jag säga för annars så brukar jag vara rätt så stressad när det är december för det är så mycket man ska göra.

Vinter, vinter, snö och snö!

Det har snöat jätte mycket idag och det är så mysigt. För det är fortfarande stora snöflingor så det är kul att vara ute för det fastnar i håret och på kläderna.




Snön hann börja smälta i mitt hår så fort jag kom in så det blev klumpar och jag höll inte på få ut det från håret.


Torsdag

Vad härligt det är när man vaknar och få läsa morgontidningen i sängen. Men tyvärr hann jag inte läsa hela tidningen för det var bara stiga upp och åka till mina föräldrar hihi. Så det blir att vara här hela dagen tills min sambo slutar.

Nu ska jag gå och fortsätta vara social.
Ha en trevlig torsdag!

Onsdag

Ikväll har vi varit borta på fika hos våra vänner eftersom M fyllde år i måndags. Men nu är vi hemma igen.
Det var så fint när vi åkte hem för det hade börjat och snöa. Ni vet såna där stora fina flingor.
Nu blir det att vara ner innan man ska gå och lägga sej.

Blogg!

Jag funderar på en sak och det är om jag ska starta upp en till blogg. Fast den bloggen ska handla om min vovve, tänkte att han skulle kunna få en egen blogg. Självklart ska jag ha kvar min blogg, men just nu känns det som att jag inte har så mycket inspiration. Jag vet att sånt går fort över, men jag är en sån här som vill skriva minst 5 inlägg per dag, men det går rätt så tungt just nu.

Därför har jag blivit lite dålig på att skriva inlägg, men jag är snart tillbaka igen. Kanske har mer inspiration imorgon hihi. Ska ju hämta ut ett paket idag.

Snälla vovvar får också julklappar!

Det här kommer finnas i min vovves julklapp.



Ska bli kul och se hur det ser ut i verkligheten och inte på bild. Men visst ser det mumsigt ut?
Jag tror att han kommer bli super nöjd och tycka att det är gott hihi.


Bild från Pupstore.

Godmorgon?!

Vågar man skriva godmorgon på rubriken!? Hihi
Förstår inte hur jag kan sova så länge, sover nästan 12 timmar. Men nu är jag allafall vaken och har varit ute med vovven. Det är tur att min vovve vill också sova länge. Men han blev glad när vi gick ut, han var nog nödig.

På tal om min vovve så ska han få världens bästa julklapp, tror att han kommer bli riktigt glad. Fixade hans julklapp igår kväll så jag hoppas att det kommer i veckan.
Hoppas att ni har en jätte bra onsdag!

Jul jul!



Nu har det börjat komma julklappar under granen och mer ska det bli.



Vita hyacinter som har äntligen har slagit ut.


Vill ha!

Jag ångrar att jag inte beställde den här tröjan tidigare.



Tycker att den är jätte snygg, men jag var rädd för att den skulle kanske vara stickig.
Hoppas att den kommer in igen!


Bild från H&M.

Tisdag

Jag hade just stigit upp när det ringde på dörren. Det var mina föräldrar, jag visste att dom skulle komma men inte så där snabbt hihi. Med sej hade dom fika så det var trevligt.
Nu är man själv hemma igen. Får se vad jag ska hitta på för något.


Så glad!

Det gick ju bra hos tandläkaren, vad härligt det känns hihi. Ska tillbaka om 1½år. Men det så firar jag att tvättmaskinen är igång och även diskmaskinen haha, för nu ska det bli fint i vårt hem.

Måste ju även äta frukost lunch eftersom jag inte åt något i morse. Sen så blir det att shoppa julklappar på nätet. För jag vill hinna få dom innan jul.
Sen ska jag även slå in tre julklappar idag så det blir ännu mer fint under granen.

Godmorgon vintern!

Jag var upp till tre inatt, så därför hade jag svårt att vakna imorse. Var ju super trött när jag skulle stiga upp nio.

Men vet ni vad, nu har vi vinter det snöar för fullt. Är så lycklig! Hihi.  Det är så ljust ute. Måste gå ut med min vovve nu och sen åka till tandläkaren, vi syns senare idag!
Ha en fab måndag!

Måndag har just börjat...

Kan inte sova. Har försökt att somna i två timmar, men det går helt enkelt inte. Jag bara vänder mej runt hela tiden, så jag tyckte att det var lika bra att stiga upp igen. Får se hur länge det blir att sitta uppe.

Igår när vi kom hem så har jag varit stressad och jag har som inte riktigt fatta vad det handlar om. För det enda jag vet är att jag ska till tandläkaren idag och det är det enda tiden som jag ska passa. Sen kan jag göra vad jag vill. Gillar inte att bli stressad över något som jag har ingen aning vad det handlar om.

Nu jävlar...

Hoppas att ni har haft en bra söndag! Jag blev lite irriterad ikväll, för jag sökte ett jobb för ett tag sen. Jag var super nöjd över hur jag skrev ansökan och så, men hur som helst så hörde dom aldrig av sej, dvs jag kom inte ens på en intervju. Men jag vet vem som fick jobbet och det gjorde mej på dåligt humör. För jag tycker att jag hade passat bättre till det.
Men nu bryr jag mej inte om det längre för nu har jag ett annat projekt på G hihi. Som är mycket mycket  mycket bättre och stort. Kanske det viktigaste i sitt liv hihi.
Jag inser att jag kan inte ha kontroll på allt.

Andra advent!

Tänk att det är redan andra advent, tiden går för fort. Det börjar ju nästan bli panik med julklappar hihi.


Middagen i fredags!



Laxrullar.

Först hade vi laxrullar som tilltugg och så drack vi skumpa till det.



Till förrätt blev det carpaccio.

Som varmrätt hade vi som vanligt Entrécote med lyxmos till.



Efterrätt blev det Kladdkaka och chokladsås spegel.



Min favvo cider.

Jag har som blivit inne på blått igen haha.

Sunday

Vilken helg jag har haft. Måste ta från början dvs från fredag.
Det var min bror och hans fru som kom till oss på middag där vi bjöd på tre rätters och vi fick två st travandelar. Så igår såg jag och min sambo på travet och vi vann 326kr, inte dåligt hihi.

Vi var hos mina föräldrar igår där vi tog med oss middag till dom. Maten blev riktigt god.
Nu är vi äntligen hemma och ska njuta av andra advent.

Friday

Yes då är man klar. Så nu blir det att sitta en liten stund innan man ska hoppa in i duschen hihi. Som vanligt så går tiden fort.
Vet alla fall vad jag ska ha på mej för något.

Tyvärr så hinner jag inte fixa naglarna, brukar som göra det varje fredag. Så man är alltid fin i naglarna när det är helg.



Min fina Novemberkaktus.


Planera

Så där då har man kommit en bra bit på vägen. Men jag har fortfarande saker kvar att göra. Huvudvärken vill inte släppa så jag tror att det är dags att ta en tablett. Så ska jag även ta en Berocca Boost så man får upp lite mer tempo hihi.
Vill även hinna ta det lugnt innan min brorsa och hans fru kommer till oss.

Det är kul med middagar, gillar att laga mat och så, fast det kan vara stressigt också haha. Men det är för att man vill att allt ska vara så perfekt och gott.
Speciellt förrätten som vi ska göra idag har vi aldrig gjort tidigare, så där har jag ingen aning hur det kommer bli, för det är fria händer. Jag har nämligen bestämt hur det ska vara så får vi se om jag är duktig på att hitta på recept själv hihi.

Godmorgon

Idag fick man vakna upp med huvudvärk, inte roligt. Men jag tror att jag är lite stressad. Ska ha en middag idag klockan 18 och jag måste börja förbereda lite saker först för att det ska gå snabbare sen.
Självklart blir det en tre rätters och kommer ha lite tilltugg före middagen. Kommer fota så ni får se sen.

Igår mådde min vovve inte så bra, han spyde en del. Så han fick ingen kvällsmat igår. Men idag ska jag ge han så får vi se vad som händer. Men han är annars helt som vanlig. Så jag tror inte att det är nån fara med han.

Nä, nu måste jag verkligen börja med middagen, ska även duka färdigt. Gillar dukade bord hihi. Men jag måste tyvärr ta bort min julsaker på bordet.
Ha en super härlig fredag och helg!

Lounge!

Jag gillar att fota vårt hem. Speciellt vår lounge, kan aldrig få nog av den. Men det är kanske för att jag är så nöjd över den, kunde inte bli bättre.

Så här kommer det lite mer bilder från vår lounge.





Man har fått flytta på lite saker för att julgranen skulle stå där den står.

Mmmmm

Jag älskar färgglada godisar som m&m. Det gör sej så snyggt i min svarta Marimekko skål.



Speciellt dom blåa är ju så fina hihi.



Nu får godiset vara framme.

Sen så får skålen stå på bordet till vår lounge.



Godmorgon 1 december!

Nu är vi verkligen i december månad, årets sista månad hihi. Som jag skrev i tisdags vad hände egentligen med november. För jag tyckte att oktober var en lång månad. Men november gick verkligen fort.

Jag har redan eller snart fixat tre julklappar, då är det bara 5 julklappar kvar. Men jag vet vad jag ska ge till alla så det borde gå fort att köpa  julklappar.

Snart är det helg också, känns bra för nu är men allafall ledig hela helgen. Så idag blir det att städa lite och träna hihi.
Hoppas att ni har en riktigt bra torsdag och första december dag!

RSS 2.0