Kvällens!

Då har man gjort sej klar för middagen.



Topp från Gina Tricot.
Chanel inspirerad jacka från Lindex.
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot.
Halsband från H&M.
Klocka från Ice Watch.


Påsklov!

Snacka om att det var en intressant skoldag idag. Vi läser om IT och E-handel just nu. Kan säga vår lärare i det ämnet är ingen dåliga lärare. Han är jätte bra, och det är jätte kul att sitta och lyssna på han. Ni skulle bara veta vilka han har jobbat för. Han är konsult inom data. Det verkar som att vara konsult inom data så kan man tjäna stora pengar. Det är nästan så att man har lust att byta inriktning hihi. Sen så är han även sångare i bandet Raised Fist.

Nu har mitt påsklov börjat.

Dagens!



Bronte Shirt från Odd Molly.
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot.
Ring från Lindex.
Klocka från Ice Watch.

Yes så här ser jag ut idag när jag ska till skolan hihi.

Godmorgon!

Yes nu är det äntligen veckans sista skoldag. Det känns som att det skulle vara fredag idag, men det är bara onsdag. Så om några timmar har jag påsklov.
Idag i skolan ska vi börja med IT det kommer bli intressant.

Nu måste jag fortsätta göra mej klar.

Country Dreams!

Just nu är det påskrabatt på utvalda Odd Molly kläder. Rabatten är från 15%-25%. Under begränsad period!




Bild från Country Dreams

Längtar!

Ååå vad jag längtar till imorgon, ska bli så kul att få gå ut och äta. För till det ställe som vi ska gå till har jätte bra mat. Vi ska till Toscana Bar & Kök som ligger på Skurholmen, så det ligger utanför stan. Men innan vi ska dit så blir det att dricka lite skumpa först, för vi ska först till vår kompis som bor nära där. Det kommer verkligen bli en trevlig kväll.

Sen har jag något mer att berätta att den 9 april ska jag till Icehotel i Jukkasjärvi med klassen, det kommer verkligen bli super kul. Det är hemskt att man har aldrig sett det tidigare för det ligger ju ändå inte så långt borta från Luleå, det är ca 30 mil hihi. Jag ser verkligen framemot det, då ska jag fota som en galning hihi.

Snart påsklov!

Det har varit lite dåligt med inlägg idag, men det var för att jag orkade inte skriva ett inlägg innan jag skulle till skolan. Förstår inte hur mycket en timme kan påverka en. Är inte alls van med att ställa om klockan, det är som att min kropp hänger inte med hihi.

Vad skönt att det är tisdag nu, så imorgon är det min sista skoldag på den här veckan, för sen börjar mitt påsklov, men jag har ett skolarbete att göra på lovet, så jag tänkte att jag ska börja med det på skärtorsdag. Det är skönt att göra bort skoljobb fort.
Sen ska jag även jobba extra på lördag på mitt jobb, behöver verkligen dom där extra pengarna.

Vilket uteställe är det som gäller?

Nästa vecka ska jag träffa min kompis som bor i Stockholm, det ska bli kul att hon kommer hit upp. Har pratat med henne idag och hon frågade om vi ska ut. Och det är så jag har ingen koll längre på vart man ska gå ut i Luleå, för det var länge sen jag var och dansade ute. Vet att dom gångerna som jag har varit ut så har man varit på en pub eller något sånt. Gillar Invit! Så nu undrar jag om krogen kommer ha öppet på måndag? Det är ju då annandagpåsk. Annars så kanske man får gå till Invit.


Borta!

Det blev inte att ta hand om hemmet idag, jag hamnade istället hos mina föräldrar. Nu har även min sambo kommit hit, så det blir att äta middag här. Sen kommer vi åka hem, så då hinner jag ta hand om hemmet.

Man blir lite dagvild när man är ledig på veckorna. Hade inget koll på vad det var för dag idag, fick för mej att det var tisdag hihi.  Den här veckan kommer verkligen gå fort. För på onsdag ska jag och min sambo gå ut och äta på restaurang med vår kompis och hans flickvän, det kommer bli trevligt.

Godmorgon!

Det känns verkligen att man har dragit fram en timme på klockan. Steg upp kl 10:00 och det känns jätte sent. För hade det varit i vintertid så hade det varit kl 09:00 det är en bra tid att stiga upp till. Men det är skönt att se att det är en timme ljusare på kvällen.

Jag har gjort en jätte tråkig sak nu på morgonen, nämligen betalat räkningarna. Fy tusan säger jag bara. Hoppas verkligen att nästa månad inte blir lika dyrt. Men jag har lite dyra saker som jag måste göra, det är min bil och köpa linser. Linser går på en tusenlapp och bilen kommer gå på några tusenlappar, så det har jag inte råd med just nu, samt så har jag börjat få en stor utväxt på håret. Men tyvärr så kommer jag prioritera håret minst. Jag gillar verkligen inte slutet på månaden.

Nu ska jag göra något annat kul och sluta tänka på pengar hihi.

Sova!

Det börjar bli dags att gå och lägga sej. För jag vill ju inte sova bort hela dagen. Den här dagen har varit bra, precis skön som en söndag ska vara. Men det ska även bli kul med måndag, för då börjar en ny vecka. Som jag skrev tidigare så kommer det hända mycket roliga saker i veckan.
Men nu sätter jag punkt för den här söndagen, natti natti!

Söndagsmys!

Då är man hemma igen. Det var trevligt att bli bjuden på våfflor och glass. Men jag kan säga att det var inget kul väder att åka bil i, för det har kommit en hel del snö. Man såg många plogbilar på vägen. Som sagt våren känns långt borta.

Imorgon så är jag ledig från skolan så då ska jag fortsätta med hemmet. Vill vara nöjd med allt. Det blir en kort skolvecka, eftersom det är ju påsk till helgen. Går bara skola tisdag och onsdag. Har redan planerat in en hel del saker i veckan.

Virvelvinden!

Vilken energi jag har nu, jag har tillomed tagit tag i det andra rummet. Ser helt klart bättre ut, för nu går det allafall sitta i den soffan som ja har i det rummet. Men mer saker ska jag göra där.  Men det är kul att se att det går så fort att göra förändringar.

Idag ska jag och min sambo till vår kompis och bli bjuden på våfflor, så det ska bli gott. Tack och lov att det har börjat snöa mindre nu.
Ska fortsätta med min städning sen blir det duschen innan vi ska sticka iväg.
Vad jag gillar söndagar hihi.

Blogg!

Jag har en fråga till er. Hur ser ni min blogg. För jag har upptäckt att den visar olika bilder. Beror på vilket program man har.



Det är så här den ska se ut. Ni ser ju hur Chicnina står samt att undertexten är i skrivstil.
Men på min dator så visar den här sidan, och så ska den inte se ut.




Det står nämligen i vanligstil. Den ska absolut inte se ut så här, så vilken bild ser ni när ni öppnar min blogg?

Godmorgon!

Det har nu snöat sen i igår, det blir bara mer och mer snö här. Våren känns just nu väldigt lånt borta. Jag har inga problem med att det är snö när det är påsk, för jag är van med att det är alltid snö då man sitter vid grillen och grillar. Det är det som vi ska göra i påsk. Påsken kommer bli väldigt kul.
Men det känns tråkigt att det ska snöa när man får äntligen vara ledig en helg. Som förra helgen var det kanon fint väder samt då förra. Jaja, det är ju skönt att jag slipper köra bil. Så jag ska inte klaga så mycket hihi.

Dags för frukost, och vet ni vad jag skulle behöva egentligen göra!?  Göra om hela lägenheten. Jag behöver verkligen organisera om allt. För det ena rummet som vi har skulle jag kunna göra det mysigare för just nu ligger min jobbuniform där samt med väskor, ser inte bra ut.



Bilden från mitt kök.


Lördagsmys!

Vi har det så mysigt här. Sen så ser vi även på körslaget, såg inte det förra veckan eftersom då jobbade jag. Det är ett kul program.



Morötter, minimajs, paprika, gurka och selleri. Chips (gräddfil och peppar), dipp vitlök och bea. Dricker smultron cider från mataffären.




Kalaset!

Vi var ut till storheden idag, för att handla hem lite godsaker att äta ikväll. Vill ha en fortsatt trevlig lördag, för igår åt vi så mycket gott.



Det var nämligen hela familjen som firade mamma. Så vi var 8 personer, det var verkligen trevligt. Vi sjöng lite singstar innan vi skulle äta ur den goda buffén som mamma hade gjort.



Ni ser ju allt det goda vi åt, och det blev över mat kan jag säga så man har fått hem lite mat. Så idag har jag och sambon ätit matrester från igår.



Så klart blev det tårta till efterrätt. Den här tårtan är så god, för det är en marängtårta med en god gul kräm mellan. Så jädrans gött.
Ni kan förstå att man hade kul igår och vad mätt man var.


Books!

Jag har köpt två böcker för några veckor sen som jag har inte visat er. Jag köpte dom i en mataffär när just bokrean hade börjat.



Jag är en sån som älskar smårätter eftersom man kan ha det som tilltugg. Jag vet inte varför jag gillar så mycket tilltugg. Ska man imponera mej så ska man bjuda på tilltugg, för sånt kan man verkligen bli imponerad av hihi. Sen hade jag även tänkt bli duktig på att göra smoothies, och det finns jätte många goda recept i boken. Så nu har ni fått se det.


Kläder upp till öronen!

Hjälp, vad jag har kläder i garderoben. Det är inte sant att jag har så där mycket kläder. Sen har jag ju hur mycket som helst strumpebyxor, trodde nästan att jag inte äga några, men det har jag hihi. Det är bra att gå igenom garderoben då och då.
Sen så blev det två påsar med kläder som jag ska skänka bort till Myrorna. Inklusive en vinterjacka, vinterskor och vanliga skor. Det är tillomed vinterskor som jag inte har använt. Snacka om bortkastat pengar. Sen fanns det tre tröjor som jag hade svårt att slita mej ifrån, men tillslut så bestämde jag att jag ska ge bort dom för dom tar bara plats i garderoben. Det har blivit bättre i garderoben, för nu är det bättre organiserat. Men jag skulle kunna göra det mycket bättre, men det orkar jag inte göra just nu.

Min morbror fyller år idag. Så Grattis, grattis! =)

Godmorgon

Vilken dag det var igår. Vi hade jätte trevligt när vi firade mamma. Har lite bilder att visa. Det visar jag senare idag. Men det märks att mamma hade trevligt och det hade vi alla andra också. Kom hem vid 23 tiden för då blev jag jätte trött, eftersom jag hade varit vaken sen kl 06:00 igår.

Idag blir det fortsätta med den lugna helgen, men så måste jag även ta tag i min garderob för jag hann inte göra det början av veckan. För nu har jag kläder lite överallt, och så kan jag inte ha det.

Chanel!

Så här blev min naglar.



Guldiga med chanel nagellack! Jag gillar verkligen färgen, men jag tycker inte att dom ser så där jätte guldiga ut. Se mer ut som en varm färg.


Godmorgon!

Då är äntligen härliga helgen här. Och min underbara mamma fyller år idag. Så Grattis min kära mamma! Jag hoppas att du kommer bli nöjd med din födelsedag idag!

Jag tycker att det känns så skönt att man får vara ledig hela helgen, men nästa lördag ska jag jobba ett extra pass på mitt jobb. Så därför ska jag passa på att bara slappa hela helgen, så får man hoppas på att det kommer vara bra väder, men mest troligt så kommer solen inte skina något ihelgen.  Ser lite mulet ut ute, sen har vi 0,3 grader idag, så det är ju inte minus hihi.

Nu ska jag fortsätta och göra mej klar.

Gäsp!

Naglarna är nu fixad, kan säga att det blev med ett chanel nagellack. Men ni får se imorgon hur det blev.
Nu är det dags att gå sova. Ska upp tidigt imorgon, nämligen 06:30. För jag behöver gott om tid på morgonen, hatar att stressa. Vill ha lugnt och skönt.
På skolan ska vi fortsätta med Ledarskap, så det blir kul.

Men nu blir det till sängen, Natti natti!!

Måla!

Oj vad tiden rusar iväg. Måste ju börja fixa mina naglar. Ska ju på kalas imorgon. Min kära mamma fyller år. Så jag hade tänkt klä upp mej imorgon, vill ju vara fin och då ska man också va fin med naglarna. Får se vad jag hittar på för färg.

Nu ska jag ut med vovven, sen blir det naglarna.


Ha ordning på datum och tider!

Har jag just gjort en personlig almanacka. För min går ut nu i april. Jag gjorde även förra året en almanacka, blev så nöjd med den. Så jag har gjorde den här i samma färger som jag hade innan men med en annan utsida. Kostade bara 275kr.
Men jag hade även lite svårt att välja mellan två fäger men det fick ändå bli en rosa.



Så ser min ut, men så klart med en annan text. Men jag gillade även den svarta.



Är ni själv sugen på att göra en egen almanack så är det bara gå in på den här sidan. Din personliga almanacka.



Bilder från Din personliga almanacka.

H&M

Så klart har jag lite favoriter som har kommit in på H&M. Det måste jag ju visa till er.

1 2
3


1. Klänning kostar 299kr.
2. Kjol kostar 99kr.
3. Ring kostar 49,50kr.

Det var mina favoriter från H&M. Allt är så sommrigt, och det är ju det man vill ha. Gillade verkligen klänningen, den är mörkblå, sen så gillar jag även blommiga kjolar för då tänker jag på stranden hihi. Sen är ju ringen verkligen snygg, det är många bloggare som har den. Men jag förstår varför dom har den. Snygg och så är den billig. Man kan inte motstå den hihi.


Bilder från H&M

Godmorgon!

Ännu en härlig dag har man vaknat till. Fast tyvärr så kommer det bli dåligt väder imorgon, det kommer nämligen snöa.

Men idag så måste jag ta hand om mitt hem. Behövs en stor städning, sen så hade jag även tänkt slå på en till tvätt. Sen har jag även min hemläxa att ta hand om idag. Jag ska alltdå sitta vid datorn i 6 timmar. Det är väl bara börja äta frukost nu och sen sätta igång med allt. Hoppas ni får en bra torsdag!

Påskpresent!

Det var det här fina som jag och min sambo fick i påskpresent.



Det är det fina kakfatet från Åhlens. Den första som jag hade hemma var att pinnen som håller upp det lilla fatet var sne så det gjorde att det fatet lutade. Men det var inga problem att byta så det var bra. Då förstår ni varför jag inte ville visa det igår. Jag gillar verkligen det här.


Skola!

Oj, vilken hemläxa jag har fått idag. Men jag tänker sitta imorgon med min hemläxa, eftersom den kommer ta 6 timmar att göra. Det är nämligen rätt så många utbildningar på nätet som jag ska göra. Det handlar om hot, arbetsmiljö och massa andra saker. Men det ska bli kul att göra dom. Gillar såna utbildningar på nätet. Sen har jag även funderat på en till sak, jag tror att jag ska säga till hela klassen va jag har råkat ut för på mitt jobb, för jag känner ska man bli chef så kan det vara bra att veta vissa saker. För mina chefer var inte beredd med rånet, och dom gjorde lite fel saker. Det var ingen som sa vilka försäkringar som man ska kontakta och så. Dom har inte gjort något förutom att kontakta en psykolog, restan har jag själv gjort. Egentligen har ingen arbetar aning om sina rättigheter, allafall jag har ingen aning. Så jag tänkte att det kanske kan vara bra att jag säger något.

Godmorgon!

Idag står det skola på schemat. Men imorgon får man vara ledig igen, det är ju kul. Men jag gillar också att gå i skolan. Men det är ganska skönt att få vara ledig när det är fina dagar hihi.
På tal om min påskpresent så kan jag inte visa det än. För jag måste se om jag först kan byta den mot en annan, så jag hoppas att dom har kvar den. Eftersom det var något som jag ville ha. För min påskpresent var sne, och jag vill ha en som är rak.

Dags för frukost!

Bra dag!

Det blev att jag var hela dagen hos mina föräldrar, det var ju så skönt att sitta ute. För idag var det varmare än vad det var igår. Min vovve är helt knäckt nu på kvällen eftersom han har fått vara ute och springa hela dagen. Men han behöver verkligen det. Sen har jag även fått en påskpresent, även min sambo har också fått den så jag ska visa den snart.
Det är något som jag har velat ha och som jag har vissat tidigare i bloggen.

Har även tillomed hunnit med att slå igång en tvätt, så den är väl klar snart. Så jag har fått gjort allt det jag har velat göra idag.

Godmorgon!

Ja ni, det blir väl att fortsätta med dagen inga måsten. Fast jag skulle behöva slå igång en maskin, men det går ju fort att tvätta, sen kan man även göra det på kvällen hihi. Sen skulle man även behöva gå ut i det fina vår vädret. Det är verkligen härligt när solen skiner.

Under tiden som jag skrev inlägget så ringde mina föräldrar, dom kommer och hämtar mej och vovven så blir det att vara ute. Då var det klart hihi.

Lovely day!

Det blev en promenad idag, det var härligt. Efter det så blev det att jag och min vovve åkta till mina föräldrar. Så där satt vi ute och drack varm choklad och åt korvmacka. Det var så gott. Vad skönt att man kan sitta ute nu och få lite färg i ansiktet. Men det var ändå inte så varmt ute fast det var plus grader när man satt i solen.

Nu ska jag och min sambo åka tillbaka till mina föräldrar för vi ska bjuda på mat till dom. Kan inte skriva vad det blir för något, för det är en surprise, vet att dom läser min blogg hihi.

Film!



I lördags så kunde man börja hyra den andra delen av Twilight New Moon. Så klart lånade jag hem den hihi. Jag gillade den första Twilight, för jag blev helt nere i Edward haha. Men jag måste nog säga att jag är lite besviken över den här filmen, tyckte den var lite långtråkigt, det kändes som att den skulle ha kunnat ha varit kortare.  För den var 2 timmar och 10 min lång. När jag såg filmen så kunde mina tankar börja sväva iväg, just för att det inte hände så mycket i filmen. Men det är klart att jag ska även se den siste delen, men det kommer inte bli på bio. Tyvärr så ger jag den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Igår såg vi den här filmen efter jag hade slutat jobbet. Handlar om jordens undergång. 2012 21 Dec är datumet som Mayakalenderna säger joden kommer gå under. Det var verkligen mycket specialeffekter i filmen. Jag gillar inte egentligen inte såna här filmer, just för jag börja tänka om att det kommer kanske bli så. Jag vet när jag var liten ca 13år så hade jag läst att Nostradamus hade spått att det skulle hända något med norden 1999, att det skulle bli en farosot eller något sånt eftersom det skulle vara många månniskor som dog. Ni kan ju gissa att jag tänkte mycket på det då, jag trodde ju nästan att jag skulle dö. Så det är klart att jag börjar fundera på vad som kommer hända 2012. 
Jag ger den här ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Godmorgon!

Vad det känns skönt att vara ledig idag. Vi får se vad man hittar på. Men jag gillar när man inte har så mycket måsten.

Men idag kommer det bli helt klart bli mer inlägg än vad igår. Måste ju skriva om filmerna som man har sett. För igår när jag kom hem från jobbet så såg jag om min sambo på en film. 

Nu är det dags att hoppa upp från sängen. Så hörs vi senare!


Godmorgon!

Då har man bara en jobbdag kvar att göra den här helgen. Känns bra för sen är jag ledig måndag och tisdag. Som vanligt blev det att ta hem filmer från jobbet igår. Sitter just nu och ser på New Moon, ni vet Twilight filmen. Den hade premiär igår på att hyra den.
Berättar sen vad jag tyckte om filmen.


Trevlig fredag!

Vi hade en trevlig kväll igår. Vi åt lax med brieost och grönsaker vid sidan om.



Så hade vi tänt ljus så klart. Älskar levande ljus.



Godmorgon

Vad härligt det känns att sitta här med sin dator. Är så nöjd över den. Det tog lite tid igår att få igång den eftersom det var så mycket inställningar som man skulle göra på den. Men nu är den som den ska vara.

Idag ska jag jobba, känns väl inte så där jätte roligt. Men jag måste göra det för att kunna betala min lyx hihi.
Vad ska ni göra för något roligt den här lördagen?

Pink!

Jag har hämtat ut en rosa sak idag. Kan ni gissa? hihi




Förbannad!

Jag hade bara en halvtimmes samtal med läraren, det var därför jag var tvungen att vara i skolan idag, men alla iklassen kommer få också göra det. Så det är inte att jag har varit dum mot nån eller så hihi.

Men jag blir så förbannad på att folk kan inte låta bli mina saker, kan dom inte få vara i fred?
Det här handlar om min bil. Jag är jätte rädd om min bil och jag är stolt över den. Vill alltid att den ska var fin och vill inte heller ha nån buckla eller så. Därför ställer jag mej inte heller brevid andra bilar, jag är nämligen pedant. Eftersom jag har betalat bilen med mina egna pengar som jag har sparat. Det är ingen ny bil jag har eller att den sticker ut. Men hur som helst, så har nån repat den. Eller så fick jag repan när jag stod vid skolan. Ville inte gå till skolan när jag har kjol på mej så jag tog bilen. Var som sagt bara en halvtimme och under den tiden så har nån repat den, det var inte så att jag stog brevid nån bil. Jag blir så arg, samt för nån månad sen så har nån gjort en jätte stor repa vid kofångaren, tror det heter så. Men jag misstänker att det är min granne som har kört på mej när han ska backa ut från sin plats. Och det där märket stör mej, varför kan inte folk låta bli andras saker. Jag skulle aldrig klara av att repa nåns bil. Om jag hade kört på nån så hade jag lämnat en lapp, för det är ju ändå mitt fel. Jag blir så arg!!!
Min pappa säger och alla andra säger till mej att det är ju bara en bil. Men det är inte vilken bil som helst, jag är rädd om min saker, vill att dom ska hålla länge, vill att dom ska vara fin. Är det något fel med det?

Dagens!





Ja, det här får duga. Suddiga bilder som vanligt hihi. Så här ser jag alla fall ut idag, kallar den för sekreterarestilen haha. Jag insåg att jag har bara använt den här kjolen en gång. Så det är dags ha på sej den för andra gången.

Topp från Lindex
Halsband från H&M
Kjol från Lindex
Tights från Lindex
Strumpor från Ellos

När jag ska ut.



Pälsjacka från Ellos
Stövlar från Nilson
Väska från Louis Vuitton

Här går det undan!

Nu har mina föräldrar hämtat min vovve, det känns konstigt. Men han var så glad att få åka med. Jag vet att han kommer ha det bra, men det blir ändå som ensamt utan han.

Jag har även skrivit min ansökan färdigt, så den är skickad iväg. Nu vill jag att ni håller tummarna åt mej. För jag vill verkligen ha jobbet. Det är en tjänst på 70%. Hellre en deltid tjänst istället för mitt jobb som är bara 21%. 
Nu kan jag avbocka min ansökan, då är det bara städa som är kvar och skolan och min garderob. 

Men först ska jag nog se på en film.

Godmorgon!

Idag har man stigit upp tidigt. Det är en hel del saker som jag måste göra idag. Städa, måste organisera om i min garderob, insåg att jag rymmer inte alla min kläder, skriva en ansökan och ska till skolan. Det är väl allt som jag ska göra.

Ihelgen ska min lilla vovve få vara med sin mormor och morfar. Han gillar att vara med dom hihi. Så då är jag och min sambo hundfri. Men jag kommer sakna han.


Dags att börja jobba nu.

Skön torsdag!

Då är man hemma igen. Vi har verkligen fått go fika hos min brorsas fru. Man blev mätt och belåten hihi.

Då är det fredag imorgon, har bara en timmes skoldag imorgon så det känns verkligen gött. Sen så får jag även sova ut imorgon. Bara härlig dag framför sej imorgon. Men sen på lördag ska jag jobba samt söndag, så det känns mindre bra. Men jag har hittat ett jobb som jag ska söka till, så då får vi hålla tummarna på att jag får det. Ska nog sitta med min ansökan imorgon och skicka in det.

Det börjar bli dags att gå och lägga sej, så jag säger nu Natti natti!

Dagens!



Tröja från H&M.
Jeans från Diva.
Namnhalsband från Fritz Ohlsson.


Åhlens!

Jag måste säga att jag tycker att Åhlens har fått in mycket fina saker. Då tänkte jag speciellt på porslin. Har hittat lite saker som jag skulle vilja ha därifrån.



Gillar verkligen den här assietten. Kostar bara 59kr.



Synd att det inte fanns i ljusrosa eftersom jag har från den här servisen, fast då i ljusrosa och den kommer från Lagerhaus. Men det hade varit kul med assietter till den servisen. Kostar 59kr.



Den här ska jag köpa. För jag gillar sånt här uppläggningsfat. Kostar 129kr. Det är som hittat.



Jag älskar såna här gammaldags glas. Har nästan samma glas själv, men det går bara sönder hela tiden så jag vågar nästan inte använda dom, men nu är det dags för en ändring. Det är så att en kompis till mej har pajat ett sånt glas samt min sambo. Men dom här skulle man kunna köpa. Kostar 29kr.



Det är vinglaset gillar jag också. Skulle behöva nya vardags vinglas. För jag har bara två st kvar av dom vardags vinglas som jag har. Där är jag inblandad på att krossa vinglas hihi. Den här kostar 79kr.



Gillar även det här svarta vinglaset. Har sedan tidigare svarta skumpa glas och cocktail glas. Den här kostar 49kr.



Den här asken är så söt. Kostar 35kr.



Söt godis skål, gillar som sagt det gammaldags stilen. Kostar 129kr.

Det var många favoriter som jag har!

Bilder från Åhlens



13 Mars 2008 Del 4!

Nu ska jag skriva om den sista delen. För nu vill jag bara lägga allt bakom mej!

Tyvärr så fick jag vänta ett helt år innan det blev rättegång. Det var i slutet av februar 2009 som jag var på rättegången. Där fick jag möta dom för första gången som vanliga människor. Den ena hade erkännt att han var med och den andra nekade. Jag tycker hela rättegången gick fel, och det har jag även fått höra i efterhand att den gick inte rätt till. Är förbannad på vårat system samt min advokat. Jag har insett att det är så många som blir friad för något som dom har gjort.

Jag var jätte nervös över rättegången, eftersom jag har aldrig varit på en rättegång så har jag ingen aning hur det funkar. Men jag kollade mycket på nätet hur det kunde vara. Dom två killarna som hade gjort mot mej hade även 7 punkter till som dom skulle bli dömda för. Det var från rån, droger, misshandel, stöld, inbrott, hot mot tjänsteman mm. Det var även en tredje kille med, han satt och stirrade på mej genom hela rättegången. Och där har jag fått höra via brottofferjouren så får dom inte göra, för det blir som ett riktad hot mot mej. Men det var ingen som sa åt han.
Min advokat hade sagt till mej att jag får inte vara säker och peka ut killen som hade rånat mej. För han menar att man kan aldrig vara säker. HUR FAN KAN NÅN SÄGA TILL MEJ VAD JAG SER?
Så jag körde den osäkra stilen eftersom min advokat sa det till mej att jag skulle göra det, jag blir så arg när jag tänker på det. Vad tror ni hände?
Han som erkände blev dömd och han som jag pekade ut blev friad. Han som hade gjort mer skada för mej, han som hade bestämt sej för att förstöra mitt liv. Jag HATAR HAN! Kommer aldrig förlåta han.
Han som blev dömd fick bara en månads fängelse. Ni ser vad sjuka straffar vi har. Dom mår inte dåligt, men jag mår dåligt. Mitt skadestånd som jag fick vara inte något som jag blev rik på. Det är nästan skrattretande hur mesiga vi är i Sverige. Säger bara hårdare straff.
Det är så jädrans orättvis på att dom mår bra, jag mår inte bra. Jag har inte valt att bli utsatt. Men som sagt jag mår bra nu, men jag har mina dagar då jag inte mår bra, där jag blir påmind om vad jag har varit med om.

Jag har inte fått fysiska skador, men däremot psykiska skador. Är fortfarande kränkt. Mitt ärr kommer inte läka, men det kommer bli mindre, men det tar tid.

Så om ni är med om något så säger jag bara, se till att ingen advokat gör er nervös, lyssna inte på dom. Dom är bara så glad att få ut sin feta lön. Min advokat tjänade på den här rättegången mer än vad jag fick ut i skadestånd. Så den ena killen kan tacka min advokat att han inte åkte dit. För hade jag kört mitt race så hade han åkt dit. Där ser man att man ska lyssna mer på sej själv, men jag trodde ju på min advokat. Trodde han var på min sida.


Vill ha!

Oj vad fina kläder H&M har fått in. Det finns så mycket snygga kläder från The Garden Collection.  Jag vill ha jätte många kläder därifrån. Men jag måste lugna ner mej eftersom jag ska betala min dator. På tal om dator så hoppas jag att jag får den snart!

Idag står det kalas på schemat. Min brorsfru fyller år. Så det blir att åka dit senare idag.

Hade även tänkt gå ut en liten runda så man kommer igång med träningen. För till sommaren blir det att börja jogga igen.

Lärorikt dag!

Det var en riktigt intressant dag i skolan. Eftersom Försäkringskassan kom och berättade för oss. Hur man ska göra om man har personal som blir lång sjukskrivna mm. Det var jätte intressant att lyssna om det. Sen så hade jag lite andra frågor som jag ställde till henne. För man vet så lite om Försäkringskassan.

Måste göra mej redo för middagen nu!

Godmorgon!

Shit vad det är kallt ute. Kan inte fatta att vi kan ha det så kallt när solen skiner. Det är nämligen minus 18, brrr.
Har skola idag, så det är det som gäller hela dagen. Sen ska vi även på middag hos svärmor och svärfar idag.

Imorgon är man hel ledig så det känns jätte bra. Har inte heller några läxor. För på fredag har jag också skola men då är det bara en timme. För jag ska prata med en lärare, hon pratar nämligen med en åt gången för alla vi har skrivit ett brev om oss själva via vår IDI profil som vi har gjort i höstas. Så jag har ingen aning om vad hon ska prata om.
Nu ska jag göra mej klar för skolan.

Movie time!



Jag såg den här filmen igår. Jag har sett alla dom andra tidigare, så då kan man inte missa den här. Dom är ju verkligen speciella, jag får alltid så panik när jag ser dom här filmerna just för att det är så spännande samt att jag lever in mej i filmen. Sen är den rätt så äcklig, kan inte fatta hur nån har kommit på den här idén.
Men det är klart att det är ingen som kan klå den första SAW filmen, den var verkligen speciell. Jag ger den här ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Jag hade verkligen höga förväntingar av den här filmen, just för att den har fått högt betyg och folk som jag känner som har sett filmen tyckte att den var så bra. Men jag är besviken, den var inte så bra som jag trodde. Den hade sina stunder där den var rolig, men annars var den riktigt långtråkig. Det var bara i början på filmen som var roligt. Så därför får den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

På tiden!

Jag har precis unnat mej en Mini-PC. Har beställt den från Expert.




Det är verkligen på tiden att jag skaffar mej en dator. Kan säga att det är första gången som jag köper en dator hihi. Och jag är 28år. Jag har hela tiden lånat min sambos bärbara. Så det är på tiden att han får tillbaka den nu.
Hoppas att jag får den snart.


Bild från Expert

Godmorgon!

Idag har jag skola, men vi har sovmorgon idag eftersom jag ska vara i skolan till kl 21:00 ikväll. Vi ska visst gå nån mingelskola haha. Jag undrar hur det kommer vara, bara vi inte ska mingla med varann, för då kommer jag bara skratta.

Det var en bra dag igår. Det var så kul att få träffa min kompis. Just nu sitter hon i en intervjun, men hon ska ringa sen och säga hur det gick. Jag håller verkligen tummarna nu.
Så det blev både äta lunch och fika igår, så jag var ganska så mätt när jag kom hem igår. Sen blev det även att se på film. Det var Bröllopsfotografen och SAW VI. Så jag kommer berätta mer om dom.

13 Mars 2008 Del 3!

Under en vecka efter rånet, så fick man så klart massor med telefonsamtal av polisen för det var förhör hela tiden. Eftersom jag hade iakttagit rånaren så kunde jag säga hur han såg ut. Sen är jag en jäkel på att komma ihåg människor eftersom när man jobbar i en butik så blir det att man kommer ihåg folk. Så jag gav mitt singlamenten på rånaren. Jag hörde på andra sidan av luren att polisen blev nöjd när jag kunde ge så bra singlament.

Sen efter ytterliga veckor så fick jag komma till polisstationen och kollar på bilder, tror det var ca 12 killar som jag fick kolla på och sen peka ut. Jag pekade ut han som hade gjort det. Då sa polisen att efter jag hade gett mitt singlament så hade dom nästan skrattat eftersom jag gav dom så bra bild. Så dom fick fast han och hans kompis. Men under den tiden så hade han även hunnit smitta, men dom sa att dom kommer få fast han igen.
Jag mådde dåligt hela tiden, var även till en psykolog under tiden. Vara bara på ett samtal, eftersom jag tyckte att jag mådde bättre. Men det var bara bullshit, började tillomed må ännu sämre efter ett halvår. Eftersom jag fick för mej att jag var förföljd, kunde inte vara på platser där man är ensam. Även när jag var ute med min hund så kunde jag bara gå ut visa tidpunkter ( har en runda som jag brukar gå) för gick jag före 14 eller efter 15 så kunde jag råka illa ut. Sen om jag hade en kille eller en man bakom mej när jag var ute med min hund så började jag nästan springa. Ni ser ju vilka tankar jag hade. Blev även mörkrädd. För en gång när jag var ute på sista rastning med min hund så kom en man, då fick jag panik och började gå in på gården där vi bor och den mennen kom också in på gården där jag stod och då var jag påväg att börja gapskrika för jag trodde han vill mej illa. Men han gick in den andra porten brevid vår port. Ni ser ju hur konstig jag har varit. Det är så sjukt hur det kan bli. Så var jag väl i ca 1 år.


13 Mars 2008 Del 2!

Då ska jag fortsätta att skriva om rånet.  Som jag avslutade med så blev jag orolig över att dom kanske trodde att jag var inblandad. Man vet ju aldrig hur polisen tänker eller så. För jag blev förhörd på macken. Efter det var klart så fick jag åka hem, min chef åkte med mej och följde mej till dörren till mitt hem. Men jag vet när hon åkte med mej så sa jag till henne, "är det meningen att jag ska gråta nu eller?" Eftersom jag kände mej inte ledsen, kände mej som precis så som jag brukar känna mej. Jag kommer inte ihåg vad hon svarade på det.

Men hur som helst när jag kom hem på natten (då hade det hunnit bli den 14mars) så pratade jag med min sambo ringde även hem till min familj. Men den natten sov jag inte många timmar. Sov högst 2 timmar. Eftersom jag låg och funderade på hur jag hade kunnat göra det på ett annat sätt. Samt att det spelade om hela tiden i mitt huvud om rånet och hörde rånarens röst. 
Min chef sa att jag gjorde rätt, för det är klart att mitt liv är värt mer. Så även om det hade varit 100.000 så skulle jag bara ge det. Kan säga att dom fick bara med sej växelkassan, eftersom vi har aldrig mycket pengar i kassan, samt att kunder betalar mest med kort.

Sen på morgonen när jag vaknade och slog på tv:en och såg morgon nyheterna på tv4 norrbotten, så berättar dom om rånet och visade en bild på stationen och säger att det var en kvinnlig butiksbiträde som jobbad när det inträffade, när jag hörde det då brast det för mej. För då viste jag att det var ingen mardröm allt var sant och att det var om mej som dom pratade om. Det är ju JAG som är den kvinnliga biträdet. Då släppte mitt chockande. Och då fattade jag också hur chockad jag egentligen var eftersom jag visade inga känslor ibörjan.

Åkte även tillbaka till jobbet den 14 mars eftersom vi hade personal möte. Samt att vi gick igenom övervakningskameran. Då ser man hur förvirrad jag är på övervakningskameran när jag ska ringa till polisen eftersom jag går bara fram och tillbaka och leter efter telefon och nummret till polisen.
Alla mina medarbetar och chefen tyckte att jag var stark, men jag kände mej inte stark.

Skulle egetnligen jobba den 15 mars, men jag tog ledigt den dagen och det förstog dom. Men jag sa att jag öppnar den 16 mars, det var en söndag. Så när jag skulle öppna den dagen så trodde jag nästan att jag skulle dö, fick sååå panik. Eftersom jag hade ingen aning om vem som skulle vara den första kunden som skulle komma in. Sen så såg jag även märket efter där rånaren hade slagit hammaren på kassadisken. Då brast det igen för mej, jag bara grät och ringde hem till mina föräldrar så pappa kom till macken och var med mej när jag skulle öppna. Ringde även till chefen så hon kom och tog över mitt jobb eftersom jag kunde inte vara kvar där.
Då sa även min chef att det var fel av dom att lämna mej ensam dom skulle egentligen ha varit med mej när jag jobbade första gången efter rånet. Men nästa gång jag jobbade så var hon med mej.

Godmorgon!

Solen skiner och det är blå himmel... Det låter bra, men det är minus 14 i skuggan.
Man kan verkligen bli lurad av vädret, fär jag tycker att det ser varmt ut ute. Men det är bara att klä på sej varma kläder.

Har haft en gonatt sömn, är utvilad och pigg. Det blev inte att se nån mer film efter mina inlägg igår. Blev ganska så trött. Så det blir väl att se nån film på morgonen istället. Jag hann ju inte heller se Gossip Girl igår, men som tur så spelade jag in det igår.

Film film!



Jag gillade verkligen inte den här filmen. Den vara bara tragisk. Men jag kan tänka mej att det är många som har såna här midsommarafton som det är i filmen. Min sambo gillade den. Men jag tyckter att det enda som var roligt var att Olle Sarri gick in i flaggstången. Så jag ger den bara ♥ av ♥♥♥♥♥



Jag har ju även sett dom två första delarna på den här filmen. Jag gillar den verkligen. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, men har ni sett dom två första så ska ni så klart se även den här. Man förstog väl hur den skulle sluta, och det var ju bra att den slutade som den gjorde hihi. För man hade inte velat ha ett annat slut. Jag ger den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Första inlägget!

Det har varit dåligt med inlägg idag, men det är för att jag har jobbat. Och innan jag åkte till jobbet idag så var jag till mamma och pappa. Så jag har inte haft tid att sitta framför datorn. Tänkte imorgon ska jag fortsätta att berätta om rånet, det är ju en lång historia.

Som vanligt har det även blivit att se filmer i helgen. Så jag ska berätta om två filmer som jag har sett. Tror att jag ska se en till film snart hihi. Har ju ingen skola imorgon så det känns skönt att man får sova ut imorgon, sen ska jag även luncha med en barndomskompis imorgon. Så det kommer bli trevligt, för det var länge sen jag träffade henne, sen så bor hon inte i Luleå. Men nu har hon sökt jobb här så jag hoppas verkligen att hon får det, för det skulle vara så kul om hon och hennes sambo flyttar tillbaka hit. Saknar båda två =)


Pest eller kolera?

Jaha, då är det dags att åka till jobbet. Är verkligen inte redo för det. Det är som här dagar som gör mej riktigt olycklig när jag ska till mitt jobb. Hoppas att man har snart något annat jobb som man trivs med!
Hoppas ni får en underbar lördag! Jag hoppas också att min brorsdotter får en riktigt bra födelsedag idag!! Hon har ju blivit den stora tjejen, 9år. =)

13 Mars 2008 Del 1

Den dagen så hände det något i mitt liv, fick ett ärr som kommer alltid att finnas kvar. Det ärret har gjort att jag har mått dåligt i två års tid. Men idag så mår jag mycket bättre. Är less på att gömma mej, är less på att vara rädd. Det är nu som jag är redo för att avslöja min hemlighet.
En hemlighet som inte egentligen är nån hemlighet. Men jag har velat ha den som en hemlighet, men nu är det slut med det.
Nu när ni kommer få veta allt, så kommer ni verkligen förstå varför jag hatar mitt jobb så mycket. Då kanske ni undrar varför jag inte säger upp mej, men det är så här jag behöver pengar. Alla behöver pengar. Men en dag så kommer jag inte vara kvar på mitt jobb. Förhoppningsvis är det här sista året som jag jobbar där eller tillomed min sista helg som jag jobbar där. 

13 mars var en torsdag 2008. Jag hade mitt stängningpass på macken. Den macken som jag jobbar på är i ett område som man kan kalla för rufsigt, för det är alltid på det området som det händer saker.
När klockan var 22:30 så kommer det in två killar på macken. Jag ser att det ser inte normalt ut hur dom var klädda. Då fattade jag att det var nått på gång. Dom hade på sej huvudtröjor sen hade dom en slags scarf för munnen och näsan. Man såg bara ögonen på dom. Då säger den ena killen "Det är rån" Jag blir som chockad och börjar skratta och säger "Skämtar ni" Då drog han fram en hammare och slog den mot kassabordet och säger "Hit med pengarna" och han drar fram en vit påse. Då blev jag riktigt rädd och mina ben börjar skaka, men samtdigt tänkte jag att jag måste komma ihåg så mycket som möjligt av det här. Så det blev att jag iakttog han en hel del när jag gav han pengarna.
Sen gick dom ut från macken och sprang iväg. Rånet tog några sekunder, men det kändes som en evighet. 
När jag skulle ringa till polisen var jätte jobbigt, för jag kunde inte komma på vad det är för nummer till dom, som tur har vi en lapp vid kassan där det står nummret till polisen så jag ringde till dom och berättade vad som hade hänt. Tyckte att det tog en lång tid för polisen att komma, men medans jag väntade på dom så pratade jag med nån polis på telefonen.
Sen när dom kom så blev det förhör så klart, och medans jag ger förhöret så började jag tänka på tänk om dom tror att jag är inblandad. Man får ju ganska konstiga ideer i huvudet när det händer saker som man bli chockad över. Det tänker jag berätta mer om sen. Tänker avsluta här men det kommer en fortsättning.

Då förstår ni att jag är inte alls laddad för att jobba idag. Min två årsdag idag. Alltid tillbaka till brottsplatsen.

Skotta snö!

Vilken träning jag har haft idag. Har nämligen tagit bort all snö från balkongen. Jag kan säga att det var mycket snö, för det var precis så att jag kunde komma ut på balkongen. Fick ont i ryggen, men jag skottade snabbt, då blir det bättre träning. Nu hoppas jag på att det inte blir nå mer snö, för då skulle man kunna snart ta ut utemöblerna som jag brukar ha. För det är ju kul att kunna sitta ute om det är fint väder. Men jag kommer säkert få vänta till maj månad med utemöblerna.

The September Issue!



Det är en dokumentär om Vogus september nummer. Så man får veta hur dom gör det numret. Sen är det även en intervju med självaste Anna Wintour. Gillar man mode och så, då ska man verkligen se den här filmen. Jag blir även så fascinerad att det är så många människor som är inblandad att göra en tidning. Sen kan jag inte heller förstå att Anna W är den som bestämmer en hel del om mode. Det känns som att det hon som bestämmer vilka designer som ska vara hetast för året och så.
Jag ger den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Godmorgon!

Vilken härlig dag att vakna upp till! Solen skinner och det är skönt ute. Är så sugen på att sitta ute på isen eller nån annan plats vid en grill. Tänk att få grilla årets första korv. Synd att min sambo jobbar idag.

Blev inte så många inlägg igår, men det var för att vi hade köpt hem hockeymatchen som Luleå spelade mot Rögle. Tänk att tillomed Luleå vann, dom ligger rätt så långt ner på listan. Sen var vår kompis här med sin nya flickvän. Hon var trevlig. Det är alltid så kul att få träffa kompisars nya partner.


H&M

Mina favoriter från H&M.


Kjol 149kr.



Topp från The Garden Collection. Kostar 149kr.



Klänning från The Garden Collection. Kostar 99kr.



Klänning från The Garden Collection kostar 199kr. Perfekt studentklänning!



Klänning från The Garden Collection kostar 199kr.



Topp kostar 149kr.

Det var alla mina favoriter som har kommit ut idag!


Bilder från H&M

Godmorgon!

Min sista skoldag för den här veckan. Vi ska börja och lära oss om Ledarskap, det kommer bli intressant. För nu är man så less på Organistionsteorier.

Blir kort inlägg idag, eftersom jag får alltid så dåligt med tid på morgonen. Gillar att sova så länge jag kan hihi.

Strumpbyxor!

Lindex Shop Online - Strumpbyxa Lindex Shop Online - Strumpbyxa Lindex Shop Online - Strumpbyxa

Dom här strumpbyxorna beställde jag igår från Lindex sida. Det var ju så bra pris på dom, samt ser dom trevligar ut än vanliga svarta strumbyxor.
Varje par kostar bara 79,50kr.


Bild från Lindex Shop online.

Godmorgon!

Vad skönt att man är ledig idag. Men jag ska ändå göra skoljobb. För då behöver jag inte tänka på det längre. Ska ju jobba i helgen. Jag ser inte så jätte fram emot det. För den 13 mars kommer jag aldrig glömma. Jag kommer nämligen berätta om vad som hände den 13 mars för två år sen.

Nu om lite andra roliga saker, det verkar som att det kommer vara kanon väder ute. Man skulle behöva gå en runda med vovven nu när det inte är så kallt. Sen är det även skönt med frisk luft. Så idag ska jag vara hurtig.

Teori, teori!

Vilken skoldag jag har haft. Vi har läst mer om organisationteorier. Det är helt sjukt hur mycket det finns om det. Var rätt så jobbigt att sitta och lyssna på det, sen ska man själv komma på vilken teori som man gillar mest. Jag tror att jag gillar teorien med Locke, för han kör "svårt, inte omöjligt". Den teorien använder tex dom duktiga idrottare.

Nu blir det att laga middag!

Godmorgon!

Då ska man till skolan idag, men imorgon är jag ledig så det känns skönt. Men jag ska göra ett skoljobb imorgon. Jag hoppas att den här dagen kommer gå fort, eftersom jag tyckte det var så långsamt igår iskolan.

Det verkar som att idag blåser det inte, så det är ju bra.  Men det är minus 6, igår var det plus 4. Det var helt otroligt. Men som sagt det blåst en hel del, men det var ändå skönt att känna att vindarna vara varma haha.

Premiär premiär!

Ville bara påminna er om att Svenska Hollywoodfruar börjar idag kl 21:00 på 3:an. Det kan man verkligen inte missa.


Coco Livet Före Chanel!



Den här filmen handlar om Chanel, just innan hon har blivit känd. Så man får se hennes barndom samt när hon började göra hattar. Tydligen var hattar det första som hon gjorde. Man fick även veta hur hon fick smeknamnet Coco. För hon heter egentligen Gabrielle Chanel.
Den här filmen är ju en drama, och jag gillar inte drama filmer, tyckre ofta att dom är långdragna. Så jag tycker den här filmen var verkligen långdragen. Började fundera på massa andra saker när jag såg filmen, samt så pratar dom franska. Av mej får den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Skoldagen avklarat!

Då har jag haft min första skoldag idag. Som tur så hade vi bara en halvdag, men det var dom tre längsta timmarna idag. Kan inte fatta att tiden gick så sakta. För det var en rolig dag i skolan. Men det är väl så ibland så går tiden så sakta.

Idag så blåsar det så in i norden. Fy fan, fick ont i örat sen så har det haglat tidigare idag så när man gick hem fick man hagelkorn i ansiktet. Och yr i skallen blev jag.

Så nu ska jag se på film och slappa.

Odd Molly!

Mina favoriter från Odd Molly!



Remix blouse 261, kostar 999kr.   Bild från TintinStyle.





Sparkly remix blouse. Kostar 1295kr.   Bild från Country dreams.



Kostar 837kr.   Bild från Country dreams.



Livealot blouse. Kostar 1299kr. Bild från Miss Greta.



Bronte blouse. Kostar 999kr.  Bild från Miss Greta.



Bronte blouse. Kostar 999kr.  Från Miss Greta.


Ljus i vårt hus!

Sen så kunde jag inte heller låta bli att köpa den här kronan.




Ska ha värmeljus iden samt med glasstenar. Tror det kommer bli verkligen snyggt.

Tulpaner!

Som ni vet så var jag och mamma till Växtrike idag. Då fick jag tulpaner av henne. Blev så fint i hemmet.



Jag har även hunnit och städa, så därför blev det extra fint med tulpaner på bordet.

Dove Visiblecare!

Jag har fått äran att testa nya Dove. Det ska visst vara en bra duschkräm som inte torkar ut huden. Så nu blir det att börja använda den här duschkrämen.



Varför jag får testa det här är för att jag är med i Buzzador. Om ni är sugen på att få testa nya grejer så tycker jag verkligen att ni ska gå med i Buzzador. Det är bara trycka på länken Buzzador och anmäla er! Det kostar inget att vara med. Man behöver inte heller ha nån blogg för att vara med i det.

Lyckad helg!

Det blev att vi sov över hos mina föräldrar. Så vi har just ätit en jätte god frukost. Maten som vi fick igår var också jätte god. Vi fick först tilltugg sen varmrätt och efterrätt. Det var en riktigt trevlig ikväll igår. Sen såg vi även filmen Seven igår, det var många år sen jag såg den sist för jag kom nästan inte ihåg hur filmen slutade. Så jag har haft en jätte bra helg!

Snart ska jag och mamma åka till Växtrike och kolla på blommor och så har dom så fina saker där som vi ska också kolla på.

Ikväll har ju Gossip Girl säsong premiär. Det får ni inte missa. Sen är det ju även The hills och The city ikväll.


Godmorgon!

Vad jag är utvilad idag, men det är som typiskt när man får sova ut så vaknar jag ändå halv åtta. Men huvudsaken är att man är utvilad.

Idag så blir det en sväng till stan, efter det så blir det att åka till mina föräldrar och få god middag sen blir det att se Melodifestivalen tillsammans.  Så det kommer verkligen bli en skön och lugn lördag. Sen får vi se om det blir att vi även sover över hos dom.

Jag måste ju berätta att jag har haft en sjukdröm inatt, jag har nämligen drömt om Joel Kinnaman. Jag drömde om att jag träffade han ute och han var jätte full, men det blev pussar kan jag säga haha. 
Så jag har fått pussa en kändis inatt hihi. Synd att det var en dröm haha.
Jag är så nöjd över att pussa med min sambo =)

Fredag fredag!

Måste säga att det var lite små tråkigt att gå från Rabalder idag, men jag vet att om ca 5 veckor så kommer jag tillbaka till Rabalder. Jag trivs verkligen att vara där. Har lärt mej kassan, så jag står själv och tar betalt av folk.

Nu ska vårat fredagsmys börja, upp med fötterna på soffan och bara njuta av att man är ledig hihi.

Godmorgon!

Äntligen fredag! Det kommer vara så skönt med helg.

Nu jobbar jag min sista dag på Rabalder,men kommer tillbaka dit slutet av april. Så jag är verkligen laddad för skolbänken nästa vecka, börjar redan på måndag. Och jag såg att vi kommer vara i skolan 4 dagar i veckan, förut var det max 3 dagar i skolan. Men jag antar att det blir tufft tempo nu eftersom det är slutspurten som gäller.

Än idag så är det fint väder ute, kan säga att igår var det jätte fint, för man fick se solen. Jag är så glad att det har slutat snöa och blåsa.

Nu ska jag fixa mej klar för en arbetsdag, hoppas ni kommer ha en trevlig fredag samt helg! Vad har ni för fredags planer?

Vampyrer!

Shit vad jag gillar serien Vampire diaries. Slutade verkligen spännande idag. Men som sagt den påminner mycket om Twilight filmen. Det är verkligen populärt med vampyrer hihi.

Jag såg aldrig avsnittet igår på True blood, det blev att jag spelade in det istället. Eftersom jag var så yr i huvudet igår. Men imorgon ska jag se allt det jag har spelat in.


Dagens!

Här kommer en dagens outfit. Jag gillar verkligen inte bilder på mej haha. Men jag bjuder på den ändå hihi.



Bubbelgum scarf från Rabalder.
Svarta cardigan från Rabalder.
Svart top från Gina Tricot.
Struprörsjeans från Diva.
Stövlar från Nilssons.

Kläder!

Då är man hemma. Har tillomed hunnit sätta igång en tvättmaskin, nu jädrans ska det bli fint här hemma. Måste berätta en sak, det är om Rabalder. Det är helt sjukt vad jag hittar kläder som jag vill ha därifrån.  Jag minns min första dag när jag var på Rabalder i november, så tänkte ja det finns ju inga kläder som jag gillar och hur ska det gå för mej att sälja dom. Men nu är det helt tvärtom, dom har jätte fina kläder och användbara. Jag har prova jätte många kläder därifrån idag, och jag gillade allt. Vissa såg inte ut alltför världen, men när man hade på sej dom så satt dom jätte bra och så var dom sköna. Skulle verkligen vilja jobba där. Trvis så bra med personalen, kläderna och kunderna. Det är ju jätte kul att jobba med kläder.


Godmorgon!

Idag börjar jag senare för jag ska stänga. Det känns bra att få ta det rätt så lungt på morgonen. Igår när jag gick och la mej så var jag ganska yr, känner att det är så idag också. Undra vad det beror på!? Men det kan även ha med att göra att jag är lite små stressad. Men i helgen ska jag ta igen mej. Bara sova och ta det lugnt.

Jag har ju inte berätta en sak för er, min pappa har fått sitt besked nu och det som var bra är att hans cancer har inte spridit sej, det känns jätte bra. Får hoppas att han kommer igång snart med strålningen!

Nu ska jag kolla in H&Ms sida, se om dom har fått in något roligt!

The taking of Pelham 123!

För några dagar sen så såg jag den här.



Det är med Denzel Washington och John Travolta. Travolta är skurken i filmen och Washington spelar en arbetare som arbetar på tunnelbannan. Så hela filmen utspelar i ett tunnelbannavagn. Det blir ett kidnappningsdrama. Mer än så vill jag inte berätta, men jag kan säga att filmen var spännande. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine.

Paket!

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag ett litet paket som väntade mej. Det var nämligen det här som jag hade fått.



Ett guldglitter nagellack från Viva La Diva.
Ett Shimmer puff nr: 85 från Viva La Diva.

Jag hade fått det här för att jag har svarat på några frågor om tidningen Chic. Alltid trevligt att få paket hihi.

True Blood!

Vilken tur att jag såg på www.tv.nu att True Blood har ju säsongs premiär idag. Det är verkligen många program som har premiär i mars, hur ska man hinna med att följa alla dessa serier hihi. Är det nån serie som ni följer?

Jag hade jätte trevligt på kalaset, det var min farmor som fyller år. Så det var 7 sorters kakor, och det var jätte gott. Så det blev igen middag idag, eller så kan man säga att fikat blev middagen.

Kalas!

Har just kommit hem från jobbet. Håller på göra mej klar för kalaset som vi ska till. Ni ser det är bara stress hihi. Så det blir dåligt med inlägg som vanligt. Jag hoppas att snart får jag mer tid till att blogga.
Som ni har märkt har jag även blivit dålig med inlägg på morgonen, fattar inte hur jag har kunnat bli så seg. Men det är för att då sitter jag och surfar runt lite överallt. Som sagt jag behöver mer tid. Hoppas att ni har det bra!

Time!

Varför kan inte dygnet ha fler timmar?! Jag känner att jag hinner inte med allt.
Har jobbat på Rabalder idag, kan säga att det var inte kul att gå till jobbet, eftersom vi har snöstorm. Undra när det ska sluta och snöa?! Man får lite panik att det bara blir mer och mer snö hela tiden.

Som jag skrev den första mars så börjar ju alla födelsedagskalasen nu. Imorgon ska jag på mitt första födelsedagskalas den här månaden. Mer blir det nästa vecka.

Förresten ni är väl laddad för Desperate housewives som har säsongs premiär ikväll?


Glamourama!

Nu ikväll har jag sett dom två första avsnitten av Glamourama. Jag har ju aldrig sett det förut. Är det något som ni brukar följa?
Går på TV3 Play, kommer nya avsnitt måndag, onsdag och fredag. Det handlar om bloggarna Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni. Jag läser ju inte deras bloggar. Men det var kul att se på Glamourama.




Bild från Tv3.

1 Mars!

Vad härligt att vi är i mars månad. Nu är det inte länge kvar tills våren är här. Fast jag måste säga att det känns ändå som att våren är långt bort. Eftersom här snöar det hela tiden, och det ska fortsätta att snöa imorgon. Vi har mycket snö, men då vet man att skoter säsongen kommer vara längre. Tänk nästa månad så är det påsk hihi.

Jag är på min sista vecka på Rabalder, sen blir det att sitta bakom skolbänken igen. Men jag kommer tillbaka till Rabalder i slutet av april.
Tiden har verkligen gått fort på Rabalder. Sen så måste jag skryta om en annan sak, har nämligen gjort ett till skoljobb klart idag, och det känns verkligen skönt. Nu har jag bara kvar en till uppgift att göra, och det ska visst vara ett brev om mej själv. Det har med ledarutbildningen som vi börjar med nästa vecka.
Jag gillar att bli klar med skoljobb fort. Får då kan man ta det lugnt en stund.

Just ja, kan säga att mars månad är en ganska dyr månad för mej, eftersom det är många människor som jag känner som fyller år då. Det blir nästan att gå på kalas varje vecka.

RSS 2.0