Monday!

Idag blir det att passa på och njuta av denna dag för imorgon börjar man om och jobbar igen, det blir hela veckan. Men jag är ju ledig till helgen och det känns underbart.
Har just kommit in från en pw, varit ute i en timme så nu ska jag äta en blodgrape för det ska visst vara nyttigt och bra, men jag vet att det inte är gott så det får väl gå snabbt att äta upp det hihi.
 
Sen ska jag se på Oscarsgalan, såg ni det igår? Jag spelade in det så jag ska se det nu, fast jag vet ju redan vilka som har vunnit, men jag vill se kläderna hihi.

Godmorgon

Vilken härlig helg jag har haft och än är den inte slut. Så jag får återkomma senare om min helg. Idag så blir det att vara ute för nu är det årets varmaste dag, hela plus 8. Så det droppar för fullt från taket.
 
Idag ska vi nämligen skotta upp vår grillplats. Sen så blir det att grilla korv och marshmallows och dricka coca cola, kan inte bli bättre söndag.
Så gå ut och njut nu av detta fina vädret!

It´s friday!

Äntligen fredag och min första lediga helg för i år. Ikväll blir det party och det ska bli super kul. Var igår och hjälpte till och dukade i lokalen och det blev super fint. Ser verkligen fram emot ikväll. Det känns verkligen skönt att veta redan vad jag ska ha för outfit.
Fixade naglarna igår och vilket nagellack, jag älskar det!
 
 
Det är en härlig mattblå färg med glitter i. Heter Get your number. Nu vill jag även ha den lila som heter Can´t let go.
 

Godmorgon

Idag fick man vakna upp och se att termometern visade -20, men som tur får man se mer och mer solen så då blir det allafall varmare. För igår var det hur fint väder som helst och jag kom bara på saker som jag ville göra ute.
Men idag blir det en pw, för ingen kyla ska stoppa mej.
 
Jag kan inte fatta att det är redan onsdag, för snart är det ju helg igen. Jag önskar verkligen att dagarna och dygnet var längre.
 
Nu ska jag ut i kylan! Ha en super härlig dag idag!

Kärt besök!

Under dagen på Alla hjärtans dag så får jag se att vi har tre älgar på vår gård. En mamma med två ungar. Vilket djur, man märker att älgen är skogens konung så stora.
 
Jag har försökt att fota dom, men det blev inte alls bra bilder men jag bjuder på den här.
 
 
Det är mamman, barnen är som bakom granen. Man kan nästan säga att vi bor på landet, jag älskar att det är så här.

Godmorgon

Ny vecka, ny dag, nya möjligheter och nytt liv, kan det bli bättre? Blå himmel och solen skiner för fullt, det kan verkligen inte börja bättre.
Idag blir det en PW, för nu är det dags att börja och träna igen, tror dessutom att det kommer bli bättre för mitt knä som inte än är helt återställt. Jag tror att jag behöver träna upp musklerna runt knäet så det blir mer stabilare.
 
Idag ska jag även försöka vara duktigare bloggare, för jag har ju inte än berättat vad som hände på Alla hjärtans dag hihi. Jag skrev ju att det var ngt som man inte kunde köpa för pengar, men då sa min bror till mej att man visst kan köpa det för pengar och det är ju sant. Men det får ni veta sen efter min PW.
 
Here we go!
Ha en super härlig start på den är nya veckan!

Godmorgon

Jag hade verkligen en speciell Alla hjärtans dag igår, nått som inte går att köpa för pengar. Ska berätta mer om det sen och så har jag bilder på det hihi. Det är helt otroligt och magiskt.
 
Nu är det äntligen fredag, ska följa ut med mina föräldrar på Storheden för jag är lite som deras festfixare kan man säga. Jag hjälper dom och dom betalar haha, men jag älskar att planera fester och komma med idéer. Jag visar så får dom bestämma vad dom tycker om det.
Jag säger det bara vilka sommarfester vi kommer ha nu när vi bor i hus, har redan planerat in att vi ska ha en kräftskiva i augusti för våra familjer. Sen måste vi ha en sommarfest för våra vänner, dvs grilla och grilla och grilla. Det här kommer bli en toppen sommar. Det är bara synd att det går så fort när det är sommar.
 
Nu måste jag äta lite frukost så är jag taggad för den här dagen.
Ha en jätte härlig fredag!
 
 

Spara eller slösa!

SPARA: Från Lindex kostar 599kr. 
 SLÖSA:Från Isabel Marant kostar 14350kr.
 
Vilken väljer ni?
Jag gillar så klart den från Isabel Marant, men jag väljer den från lindex och spara heller massa tusen lappar.
 
 
Bilder från: Lindex och Polyvore.
 

God morgon Alla hjärtans dag!

Idag är det ju alla hjärtans dag, ska ni fira?
Jag ska ut på lunch med min familj idag så det kommer bli trevligt, sen kommer det inte hända så mycket mer. Jag och min sambo brukar inte köpa något till varann eftersom vi har redan köpt en dyr present till oss, huset. Om jag vill ha blommor så kan jag köpa dom själv hihi. Det låter kanske lite tråkigt, men jag är inte så brydd faktiskt. För jag tycker varje dag ska vara en Alla hjärtans dag hihi. Va snäll mot din käre och alla andra!
 
Vad har hänt annars då, joo jag har varit en del till stan den här veckan. Ganska så konstigt för jag brukar vara så sällan på stan, köpte äntligen locktången men jag har inte hunnit testa den än. Sen så har man grubblat och funderat en hel del, så har jag hunnit och jobba också.
Blir som vanligt jobba i helgen. Men sen kommer jag få vara ledig i två hela helger, kan säga att jag längtar tills dit!
 
Ha nu en super mysig Alla Hjärtans Dag!
 
 

The Dress For Success!

 
Den här klänningen beställde jag från Gina Tricot i onsdags och fick den igår. Jag älskar den, fast den hade gärna fått vara svart men blått går också bra. Kommer bli super snyggt att ha på festen om två veckor.
 
Nu så är jag ute efter en stor tjock locktång, för jag vill ha Hollywood lockar hihi.
Den här locktången skulle vara bra.
 
Från Braun satin hair 7 CU750.
 
 
För jag vill ha den här enkla snygga frisyren som Sofi har på den här bilden. Sen så har jag äntligen fått långt hår hihi.
 

Friday

Vilka härliga lediga dagar jag har haft, det är även helt sjukt vad jag har varit upptagen. Som vanligt när man har roligt så går tiden fort. Imorgon blir det att jobba och söndag, inte dom bästa arbetstiderna men man får sovmorgon.
 
Idag blir det fredagsmys så klart för det hör ju till. Så vi var och handlade igår, fast man inte var på humör, men det känns skönt att man har gjort bort det nu.
 
I onsdags beställde jag klänning som jag fick igår, kan säga att jag är super nöjd över den, så snygg fast den hade gärna fått vara i en annan färg men färgen är ändå helt ok, ska visa sen vad det är för nån klänning som jag har shoppat. Ska ha den i slutet av feb när jag ska på en fest.
 
Nu har ni en riktigt super härlig fredag och ta hand om varann!

Godmorgon

Jag har haft en jätte bra helg, fast jag har jobbat i söndags. Vi var hos mina föräldrar på middag på fredag, där vi fick jätte god tre rätters. Sen på lördag var det ju mello så det såg jag och min sambo tillsammans och hade gjort lite småplock och drack bubbel så klart hihi.
Som nu på lördag jobbar jag till 21 så då kommer jag inte hinna se mello, det blir lite tråkigt.
På söndag så jobbade jag så vi gjorde inte så mycket den dagen. Igår hade jag kalas för min vovve, det var mina föräldrar som kom.  Så han fick en present, dvs godis. Men han var verkligen lycklig igår min lilla 5åring hihi.
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, för jag är ledig ända till lördag för då börjar jag jobba helgen igen. Har inte hunnit att vara ledig en hel helg iår. Men det kommer väl sen.
 
Hoppas ni har en riktigt underbar dag idag!

Hipp Hipp Hurra!

Det är nåns födelsedag idag. Min älskade lilla vovve fyller 5 år idag hipp hipp hurra.
 
 
Tog det här kort nu på morgonen, så ni får se hur söt man kan vara hihi. Han älskar verkligen att få vara i sängen, så det har blivit en hel del att han får sova i sängen på natten.
 
 
Älskar att få vara ute och springa, men hatar när det blir minus 30.
Nu blir det att fira hans födelsedag på morgonen, han ska få ngt gott, tror att det blir en sushi bit som han älskar.
 
 
 

RSS 2.0