Ut och resa!

Vet ni vad, jag har börjat få resfeber hihi. Har packat klart med kläder och så. Men jag har ändå en hel del kvar men det tar jag imorgon. För det blir att stiga upp tidigt imorgon.
Jag längtar så otroligt mycket att åka till Uppsala och få träffa mina vänner det kommer bli en super kul helg.

Jag ska ta med mej kameran så jag kan fota. Jag har fått höra att vi ska ut och äta på Tilltugg på fredag, jag har redan kollat in deras meny för det är ett Tapas ställe ser riktigt lovande ut. Men imorgon blir det att fira födelsedag.
Natti natti.

Spara eller slösa!

Nu när jag äntligen har min äkta YSL ring så har jag jämfört den med min inspirerad YSL ring från Cocoo som jag dessutom säljer.



Det är faktiskt inte jätte stor skillnad.

Äkta YSL slösa:
Sten är gjord av glas.
Den har mörkare färg, dvs guldet är inte så guldigt.
Har en stämpel på insidan.

Fake YSL spara:
Sten är gjord av plast.
Har mer guldigt färg.
Men har sina konturer på nästan exakt på samma ställe som den äkta.

Jag har alltid velat ha en äkta YSL ring så jag är super nöjd med mitt köpt. Så där är jag en slösa hihi.

Slösa kostar ca 1100kr.
Spara kostar 145kr.

VAD VÄLJER NI?!

Godmorgon

Jag mår lite bättre idag, men jag har acceptera nu att jag kommer inte vara helt frisk när jag är i Uppsala. Men huvudsaken är att jag går åt rätt håll. Kan inte fatta imorgon ska jag flyga hihi. Finns en risk att jag kanske inte kommer vara på bra humör då för jag vet att jag kanske kommer få jätte ont i örorna, har varit med om att jag har haft lock en hel dag och då hör jag verkligen inget. Men det ska nog gå bra. Den gången jag hade lock för öronen var när jag var i Bali för då var jag förkyld.

Idag blir det att packa och tvätta, tror att jag har kanske kommit på vad jag ska ha med mej för kläder, jag har tillomed förhört mej om det finns nå snö hihi, för vi har ju hel vinter här i Luleå. Måste ha mössa, vantar och vinterskor.
Ha en jätte bra dag!

Net-a-porter!



Det här paketet innehöll två saker. Och jag är så super nöjd över mitt köp!!!



Båda sakerna är från YSL.



Jag har äntligen YSL ringen.



Samma YSL Clutch som jag gav bort, men den här är lite större.

Jag är så nöjd med mitt köp och jag kommer beställa fler gånger från N-A-P. För jag gillar deras service och så.

Tidig födelsedagspresent!

Ihelgen har jag gett min mamma en födelsedagspresent i förskott eftersom hon fyller år i mars. Hon fick av mej en YSL Clutch.



Jag tycker att hon förtjänar den, eftersom hon har varit så mycket sjuk och så. För pengar kan man inte köpa hälsa.


Tisdag hela dagen lång!

Min sambo har kommit hem idag så han ska komma och hämta mej från mamma och pappa. Så sen kommer jag kunna blogga som vanligt. Måste ju visa vad mitt paket innehåller som jag har beställt från N-A-P.

Idag blir det att tvätta för imorgon blir det att packa resväskan. Har funderat lite grann på vad man ska packa för något. Ska verkligen bli kul att resa för nästa vecka så blir det att jobba mycket.
Ha en jätte bra tisdag!

Sleep

Ni får ursäkta min frånvaro idag, men det är att jag sover hela tiden. Är vaken en stund och sen så somnar jag om igen. Jag är som en zombi, har även fortfarande ont i huvudet, det blixtrar för fullt. Om jag hostar till så gör det jätte ont i huvudet. Ingenting funkar, bara sova.

Monday

Det verkar som att min huvudvärk vill inte släppa mitt huvud. Det går verkligen inte om fast jag dricker mycket vatten och tar panodil. Det är helt sjukt.

Idag ska jag hem, eftersom min sambo kommer hem imorgon och det blir super kul. På torsdag sticker vi till Uppsala det ska verkligen bli roligt, jag hoppas att jag kommer vara piggare än så här. Jag har aldrig haft en sån här förkylning tidigare, den är hemsk.

Ha en super bra måndag!

Net-A-Porter!

I onsdags gjorde jag en trevlig beställning på nätet och på torsdag så plingade dom på dörren. Det tog alltså bara 24 timmar att få hem det. Inte dåligt, älskar N-A-P!



Vad kan det vara i det här fina paketet???

Jag kommer självklart beställa därifrån fler gånger, nu ska jag spara ihop mer pengar.

I lördags!

Igår blev jag och min farmor bjudna på en jätte god middag hos mina föräldrar.



Farmor fick vika servetterna, den klassiska näckrosen!



Plankstek med oxfilé.



Creme Brulé med färskt frukt till och en pralin.

Allt var så super gott och vi hade riktigt trevligt. Det blev även att spela kort och jag vann en omgång hihi.
Men det märks att man inte är frisk än, för jag har haft ont i huvudet hela dagen, det är inte gått om än, får fortsätta äta huvudvärkstabletter.

Sälja!




Det är även dags för mej att sälja mina YSL inspirerad ringar.

Storlek: 17. Passar på ett finger som mäter ca 6 cm i omkrets.
Köpt från år: 2011.
Köpt från: Cocoo.
Ord pris: 145kr/st.
Pris: Svarta 110kr.
Är oanvänd, lappen är kvar. SÅLD
Pris: Rosa 90kr. NYPRIS: 70kr.

Är ni intresserad så är det bara skriva ett mail [email protected] skriv bloppis i ämnesraden. Det är först till kvarn som gäller.
Frakt tillkommer som vanligt.

Godmorgon

Jag är fortfarande kvar hos mina föräldrar även min farmor är kvar hos dom. Vi hade en jätte trevlig kväll igår har lite bilder att visa.

Det är underbart väder idag, man är sugen på en liten promenad, men jag fixar nog inte det riktigt än. Idag kommer det inte hända så mycket, blir mest att ta det lugnt.
Ha en underbar söndag!

Godmorgon

Det är nu för första gången på länge som jag har fått sova ut och det känns så underbart. Känner mej piggare men jag har fortfarande inge lukt- eller smaksinne.
Det blir att jag åker till mina föräldrar idag för jag kan ju inte smittas längre, det är väl alltid ibörjan som man smittas eller?

Jag saknar min sambo så otroligt mycket, det kändes verkligen konstigt igår när jag skulle gå och sova själv. Vi har som nästan aldrig varit borta från varann.
Hoppas ni får en underbar lördag!

Smycken! SÅLDA!


 1.

Först ut är dessa armband cuff. Som ni ser på bilden så har det ena armbandet i en annan färg.

Köpt från: H&M.
Från år: 2011.
Ord pris: 79,50kr.
Pris: 20kr.  SÅLD

Frakt tillkommer men det är nog inte så dyrt för smycken.

 2

Silver armband som man själv kan justera storleken.

Köpt från: H&M.
Pris: 20kr. 
SÅLD


 3

Snävt halsband.

Köpt från: H&M.
Ord pris: 249kr.
Från år: 2009.
Pris: 90kr. SÅLD

 
4

Halsband.

Köpt från: H&M.
Pris: 30kr.
SÅLD
 5

Halsband som man även kan ha som armband.

Köpt från: Lindex.
Pris: 30kr.
SÅLD


 6

Justerbar ring, så alla kan ha den!

Köpt från: Lindex.
Pris: 10kr. SÅLD

Är det något som ni är intresserad av så är det bara skicka ett mail till mej [email protected] och så är det bara skriva nr som bilden har så jag vet vilket smycke som ni menar och skriva bloppis i ämnesraden.

Som sagt frakt tillkommer men det är nog inte så mycket eftersom det är smycken.


Ännu mer till bloppis!

Jag har hittat lite mer saker som kommer komma upp på min bloppis. Kan säga att det handlar om smycken.
Från ring till halsband och armband. Känns lite skönt att få rensa. Börjar nog bli frisk hihi eller så är jag sockerhög.

Friday

Min sambo är stressad för han har inte packat än och dom kommer snart och hämtar upp han. Jag sitter här och äter godis, men känner inte hur det smakar. Jag kan känna om det är nå sur godis mot min tunga. Så jag har inget luktsinne eller smaksinne just nu och hur kul är det då att äta?

Min vakthund har kommit tillbaka till mej och det känns underbart för då behöver jag inte vara mörkrädd inatt hihi. Han kommer få sova i sängen brevid mej.

Bloppis!

Jag insåg att jag har ett par ombloggade ankelboots från 2010 som jag vill sälja. Eftersom jag inte kan gå i dom. Det är alldeles för höga för mej.







Är använda ca 3 gånger.

Köpta från: Din sko.
Storlek: 39.
Klackhöjd: 11,5 cm. Platå: 1,5cm.
Pris: 150kr. NYPRIS: 100kr.

Frakt tillkommer!

Skriv ett mail till mej om du är intresserad: [email protected] skriv bloppis i ämnesraden.


Godis?

Jag sitter här i soffan och funderar på om jag ska ge mej ut till ica. Har varit sugen på lösviktsgodis hela veckan, vill ha salta, sura och söta godisar. Men mest troligt så kommer jag inte känna nån smak. För jag märkte när jag tog hostmedicin att jag inte kände vad det smakade för något, igår kunde jag känna smak.

Jag har märkt när jag är sjuk så vill jag inte synas bland folk för jag ser helt sliten ut och ögonlocken bara hänger ned, sen så har jag börjat få ont bröstkorgen. Men det är väl för att man har hostat så mycket.

Godmorgon

Det är bara inse att mina planer i helgen är inställda. Jag kommer vara ensam hemma hela helgen, känns inte roligt. Dessutom saknar jag min vovve jätte mycket, kommer kännas konstigt när jag ska gå och sova själv ikväll, ingen vakthund hihi.

Har tagit hostmedicin nu på morgonen och jag har märkt att man blir trött av den, som igår somnade jag fort efter jag hade tagit den. Jag vill gärna somna om igen, men det känns som att jag måste vara vaken för dom ska komma och jobba idag på toan för sista gången. Jag har inte fått sova ut på en vecka, tror att det är det som också hindrar mej att jag inte blir nå frisk fortare. För man ska ju sova mycket när man är sjuk!
Ha en jätte härlig fredag!

Min första Miu Miu väska!

I fredags hittade jag en väska på en bloppis  som jag köpte. Den kom idag och jag är nöjd över den. Betalade inte mycket för den och det är en äkta Miu Miu väska!
Kommer ha den till vardags, gillar stora väskor har jag insett.




Väskan är gjord av mjukt sammet. Handtagen behandlad i "distressed antique finish" därav den spruckna fisnishen. 




Dom här två bilderna är från försäljaren!

Den bloppis som jag har hittat är så super bra, helt klart i min smak hihi. Blev lite less när jag såg på Carolina Gynnings bloppis på väskor, jag trodde att jag skulle dö. Vilka väskor hon sålde!!! Och inte en enda fick man tag på.

Torsdag

Har just ätit upp en semla och så har jag lämnat bort min vovve till mina föräldrar. Dom kom förbi mej med tabletter, stark hostmedicin och en semla. Jag är verkligen tacksam att dom tog han för jag har jätte problem att vara ute. Sen så tycker jag så synd om min vovve för han ligger hela tiden brevid mej, jag orkar inte ens busa med han.



Flaskan innehåller morfin, får se om man blir påverkad.

Ni får ursäkta att jag inte svarar på kommentarer och så just nu.


Godmorgon

Det är verkligen svårt att somna om igen när man har haft en hostattack. Det är så att jag vaknar av mej själv att jag ligger och hostar allt vad jag kan. Som just nu bränner det i min nästa och hals.

Jag är så rädd att mina helgplaner kommer få ställas in och det känns verkligen inte bra för jag såg fram emot allt. Jag kan inte heller påstå att jag har blivit bättre.

Nu måste jag testa och gå och sova en stund till för klockan sju måste jag upp för då kommer arbetarna och fixar vår toa.
Men hur som helst ha en jätte bra torsdag!

Skänken!

Nu ska ni få se en bättre bild hur det blev i köket.



Man kan även bygga den på höjen men vi vill ha den så här som en skänk. Då är det bara saker som fattas, får se om det blir av idag, dvs om jag orkar.


Godmorgon

Det är fortfarande dåligt med mej, känner mej inte friskare. Jag hostar tills jag spyr. Jag är så arg för jag hatar att vara sjuk, jag klarar verkligen inte av att göra något för allt är jobbigt. Det är precis som att jag har ingen kondis. Blir helt andfådd om jag går bara en meter.
Fan vad jag är less!!!

Är så less på att glo på tv hela dagarna, samt surfa. Varför kan man inte få ha en hederlig feber istället?! På sista tiden får jag allt i halsen och allt det där med slem och snor.

Sen så är jag så arg på mej själv att jag inte sjukskrev mej i lördags och i söndags. Jag skulle fan ha gått hem. För just nu skiter jag i pengar jag vill bara vara frisk.

Jag vet att det är många som är sjuk nu och som har haft det här, inte lätt.
Nästa vecka åker vi till Uppsala och då kommer jag vara frisk men vi får se hur det kommer vara med min sambo. På tal om min sambo så åker han till Las Palmas nu på fredag. Jag är orolig över han för det här är inget att leka med. Jag hoppas att han kommer hålla sej frisk!

Håller er friska nu och ha en underbar dag!

Äntligen har skåpen kommit!

Nu håller min sambo på sätta ihop det andra skåpet som vi ska ha i köket.




Han fick hämta hem dom idag från Jysk och jag orkade inte att följa med. Men jag tycker att skåpet är super snyggt.

Fettisdagen!

Vad tur att jag har några tidningar att läsa nu när jag är sjuk, så jag kan få drömma bort mej för ett tag.

Min mamma har kommit hem igen, så det är jag jätte glad över fast jag har svårt att le för det är verkligen jobbigt att vara sjuk och jag ser hur fint väder vi har. Det är så typiskt!!!  Bara för att jag inte kan vara ute, men jag har öppnat balkongdörren så man får in frisk luft för det känns som att det luktar sjuka i lägenheten.

Finns det nån själ ute som vill köpa och stoppa en semla in min brevlåda? Hihi Lite hurmor har man alla fall kvar.


Inte nå godmorgon!!!

Fy fan jag blir ju bara sämre och sämre, orkar verkligen inte göra något. Det är jätte jobbigt att vara ute med min vovve för jag kan inte andas börjar bara hosta hela tiden. Har fått tillbaka huvudvärken. Det enda som är bra är att min vovve är frisk. Men en olycka kommer aldrig ensam.

Min mamma är tillbaka till sjukhuset, är det så här det kommer vara att hon får åka in och ut från sjukhus?! Jag vill att hon ska vara frisk!!!
Jag kan ju inte heller hälsa på henne nu när man är sjuk.

Får vi följa med?

I kväll måste jag se på Får vi följa med som går på femman. För Filip och Fredrik kommer åka på Norrlandståget som jag har jobbat på. För jag vet att man kommer få se restaurangvagnen som jag har jobbat i. Hoppas att man får se nån fd arbetskollega till mej hihi.

Girls Night!

Jag åkte till min vän där det blev att dricka bubbel och äta jordgubbar innan vi skulle ut.




Älskar jordgubbar!

Sen åkte vi med en buss in till centrum för att äta på Bistro Norrland och jag testade Ostron för första gången.



Jag måste säga att jag älskar ostron, det var ju hur gott som helst fattar inte hur folk inte kan gilla det. Kommer helt klart beställa det fler gånger.

Sen till förrätt åt jag Halstrade pilgrimsmusslor.



Pilgrimsmusslor med pumpacréme & avrugakaviar.

Till varmrätt blev det entrecote.



Entrecote med chilibéarnaise.

Till efterrätt blev det tre ostar.



Mjuk, mögel och hårdost.

Maten var hur god som helst. Kan verkligen rekommendera att ut och äta på Bistro Norrland. Vill snart dit igen hihi.

Efteråt så gick vi till Invit. Invit är också ett favorit ställe som jag gillar att vara på. Eftersom det är en Lounge.



Invit.

Man kan säga att min fredagskväll var verkligen lyckad.



Så avslutar vi med en bild hur jag såg ut i fredags hihi.

Godmorgon

Fy tusan vad jag mår dåligt idag, det är verkligen synd om mej. Vaknade vid sex tiden att jag var så varm och det tog tid innan jag somnade om igen vid ca halv åtta somnade jag om igen men vaknade igen vid kvart över åtta för jag var tvungen att gå upp eftersom dom ska komma hit idag och fortsätta med toan.

Jag är slut. Sen plus att jag är sjuk så mår inte min vovve bra, kan det bli bättre? Som ni ser så är jag inte på nå bra humör.

Sunday

Ni skulle bara veta hur lycklig jag är just nu, att nästa gång jag jobbar så är det i mars hihi. Men det ska verkligen bli intressant imorgon och se om jag kommer ha ett sms när jag vaknar och så kommer det bara vara klagomål.

Imorgon kommer jag inte göra något, blir att ta det lugnt och försöka bli frisk. För jag vill inte bli värre. Men jag ska göra ett inlägg om min fredag och all denna goda mat som jag åt. Har lite ångest att jag spenderade lite för mycket pengar. Men jag är ju inte heller ut ofta så nångång måste man ju få unna sej hihi.

Natti natti!

Godmorgon

Jag hade jätte trevligt i fredags tog lite bilder som jag får visa senare. Sjukare har jag blivit, hade huvudvärk från jag vaknade tills jag gick och la mej igår. Så det var riktigt tungt på jobbet och det kommer bli lika jobbigt idag också. Har ont i halsen har även blivit förkyld och har fortfarande ont i huvudet.

Men jag vet att det är ingen idé att sjukanmäla mej för jag kommer ändå få jobba.
Hoppas ni har en bättre söndag än mej!

Inte bra!

Oh no vad är det jag börja känna... Har börjat få lite små ont i halsen samt att jag har börjat små hosta. Men jag trodde tidigare att jag började hosta var för att dom slippade golv och väggar inne på lilltoan, men det verkar inte vara så. Får inte bli sjuk. För hur kommer det se ut att jag går ut ikväll men kommer inte kunna jobba imorgon?

Nu håller vi tummarna att det inte blir värre!

It´s friday baby!

Äntligen ensam hemma så nu vågar jag börja fixa till mej för ikväll. Jag måste ha gott om tid när jag ska göra mej fin, gillar inte stress.

Man känner verkligen fredagspulsen hihi. Avicii spelas för fullt här hemma.


Frukost

Jag har blivit helt galen i såna här äggmackor. Det är verkligen gott.



Åt en sån här igår också till frukost, mums!

Tecken?

Igår såg jag ett avsnitt av Elsas Värld och där åt hon ostron och se ser jag nu på Nyhetsmorgon och dom har ostron. Är det nått slags tecken? För jag ska ju testa för första gången ostron ikväll hihi.


Godmorgon

Här händer det grejer. Som nästa vecka kommer lilltoan bli färdig. Jag längtar tills allt är klart.

Ikväll är det ju även tjejkväll det kommer bli så super kul, vet redan vad jag ska äta och dricka på Bistro Norrland hihi. Men innan vi ska ut och äta så blir det först samlas hos en och dricka bubbel.

Imorgon så börjar jag och jobba igen, min jobbarhelg som vanligt, men det ska nog gå bra.
Ha en super härlig fredag!

Vad ska jag ha på mej!

Imorgon är det ju girls night.
Så jag kommer ha på mej dom här jeansen och så får jag se vad jag hittar på för topp som passar bra.



Jag tycker att det kommer bli så kul men ändå kännas konstigt utan sambo hihi.

Godmorgon

Det har börjat bli kallt här igen, men tack och lov har jag mina Emu Australia skor så då fryser man inte om fötterna.

Måste väl ut med vovven nu för snart kommer dom och jobba med vår toa. Förresten vi blir inte av med badkaret, dom ska istället komma och ta bort vår stopp i avloppet. För tydligen kostar det att ta bort ett badkar om man inte kan ha den i sin källare. Vi har fullt i vår källare vi behöver verkligen inte mer saker dit. Så jag får stå ut med badkaret.
Ha en jätte bra dag idag!

More Jeans!

Idag kom äntligen mina nya jeans som jag beställde från H&M för ett tag sen.




Wednesday

Har man sett solen skiner idag, helt underbart. Blir ju sugen på att gå ut.

Idag händer det saker i lägenheten, dom har nu börjat fixa toan, så kommer dom komma imorgon och på fredag blir det att stiga upp riktigt tidigt. Men det blir skönt när allt är klart.
Äntligen händer det saker hihi.

Godmorgon

Idag blev det en lång sovmorgon. Det var skönt.
Jag har märkt så fort jag har planerat något som jag ska göra så ändras den planen hela tiden. Så jag får nog sluta upp med vissa planeringar hihi. För det slutar med alltid att jag säger nej när min sambo frågar. Så det ska ändras.

Igår gjorde jag en lite beställning från nätet som vi ska ha i stora badrummet, kommer bli snyggt, bara om vi nån gång blir av med badkaret. Snart lyfter jag ut den själv och lämnar den i trappen. För nu får vi vatten över hela badrumsgolvet och det är inte ett litet badrum vi har.
Nu ska jag ut med vovven.
Ha en jätte bra dag idag!

Godmorgon

Alla hjärtans dag idag och jag å min sambo kommer inte fira det. Ja jag vet att vi är tråkiga nu hihi. Fast det hade varit kul att gå ut och äta tillsammans. Men jag får nöja mej med att på fredag ska jag och två av mina vänner ut och äta på Bistro Norrland. Då ska jag äntligen få testa ostron.

Det dåliga vädret håller i sej, men jag lovar till helgen kommer det säkert vara jätte fint för att man jobbar.
Nu måste jag ut med vovve och sen ska jag träna yoga som jag har tjajat så länge om hihi. Men idag kommer det hända hihi.
Ha en jätte bra Valentine´s day!

Gucci

Har börjat och läsa på en ny bok som jag har köpt för ett år sen som jag har helt glömt bort hihi.



Jag har inte kommit så lång i boken, men jag tycker alla fall det jag har läst är bra.

Bluegreen!



Jag älskar det här nagellacket, fattar inte varför jag har använt det mer.



Målade det i fredags och än har den inte börjat tappa färg. Målade även bara en gång för den är riktigt bra täckande.

Heter 692 Adore från China glaze.

Godmorgon

Idag har man vaknat tidigt och vet ni vad... det är inte nå bra väder idag, men jag är inte förvånad för jag är ju ledig. Man blir besviken för det har varit så fint väder i helgen, riktigt vårväder eftersom solen har lyst hela tiden och det har tillomed varit plusgrader.

Idag är jag lite splittrad, har börjat hata måndagar eftersom jag får som mest skit, vågar inte ens kolla på mobilen när jag vaknar. För då ser jag att lampan blinkar och då vet jag precis vad det kommer stå i mobilen. Jag förstå inte varför det ska vara så svårt att ge beröm. Alla säger att jag ska inta ta åt mej, men jag gör det ändå och det är jätte jobbigt. För det känns som hela tiden att det är mitt fel, fast jag inte hade kunat göra det bättre. Jag tar tillomed åt för dom andra. Men det är klart jag har aldrig fått beröm från den här personen under dom här 3åren.

Jag kanske har blivit bortskämd från den förra för då fick jag mycket beröm, inte varje dag men allafall då och då. För det är inte svårt att säga "det var bra gjort".
Ha en jätte bra arbetsvecka eller ha en jätte bra dag om ni är lediga!
Glöm inte att ge beröm till nån idag som förtjänar det!

Godmorgon

Vilket fint väder vi har idag också, det är ju helt otroligt. Men tyvärr blir det inte att vara ute idag eftersom man ska jobba. Men jag hoppas verkligen att det här håller i sej nästa vecka när man är ledig.

Igår hann jag bara se slutet av Melodifestivalen och jag tyckte att det var jätte bra att David Lindgren gick direkt till finalen.
Hoppas att ni får en riktigt underbar söndag!


Godmorgon

Vilket väder vi har idag, det är ju bara -1. Det är ju perfekt ute väder som att gå på en promenad. Men för mej blir det inte eftersom jag ska jobba idag så vill jag hinna vara så mycket som möjligt hemma hihi.

Är utvilad idag fast man vaknade tidigt, tror att jag gick och la mej vid halv elva tiden igår. Men det är inte så underligt eftersom jag har stigit upp halv fem nästan hela den här veckan.
Ha en super härlig lördag!

Manikyr!

Nu är det dags att göra mina naglar helg fina hihi.



Till dagens ära!


Friday

Äntligen fredag, fast man ska jobba hela helgen. Är lite små irriterad idag, för bilen ville inte starta nu när vi har köpt nytt bilbatteri, så nu har vi köpt nya tändstift och jag hoppas verkligen att den kommer funka. För annars blir det till bildoktorn och det kommer inte vara gratis. Så jag är lite orolig.

Men jag är glad över att jag får sova ut imorgon fast man ska jobba. Så imorgon kommer jag inte klaga på att jag slutar nio hihi.

Vad ska man hitta på nu?!

Thursday

Vilken morgon jag hade idag. Bilen ville inte starta när jag skulle till jobbet, snacka om att jag fick panik. Jag var tvungen ringa och väcka min pappa så det var tur att han kunde skjusa mej till jobbet. Kom bara högst två minuter för sent. Man är verkligen beroende av en bil. Men nu håller min sambo på fixa ett nytt bilbatteri, för det är det som behövs. Så imorgon kommer bilen gå bra.

Äntligen har det blivit tyst i lägenheten, för nu är all fukt borta från lilltoan, så nästa vecka blir det att lägga nytt golv och fixa väggarna. Blir skönt när allt är klart.

Movie time!

Som jag skrev tidigare idag så var jag jätte seg när jag kom hem från jobbet samt att jag frös. Men nu känns det mycket bättre och jag är piggare.

Väntar på att klockan ska bli åtta för då blir det att vi ska se på Crazy, stupid, love.



Tror att den filmen kan vara riktigt kul.

Onsdag

Så där ja, då vet man vad man ska göra imorgon och på fredag. Blir att jobba, så det är riktigt bra.
Har lånat hem lite filmer från jobbet tex Crazy, stupid, Love. Blir väl att se på den ikväll. Sen kommer det inte hända så mycket mer eftersom det blir att stiga upp tidigt imorgon.

Har inget mer att skriva om. Är som sagt seg hihi.

Tuesday

Det blir jobb för mej imorgon, känner mej lite stressad över det eftersom Anticimex ska ju komma till oss. Det är ju inte heller så att man vill tacka nej till pengar. Men det ska nog ordna sej, får tänka på något annat istället.

Min jobbar helg börjar närmara sej, hoppas verkligen att det inte kommer vara så här kallt som vi har haft dom senaste dagarna.

Böcker

Det är snart bokrea. Jag har redan tittat ut på böcker som jag skulle vilja ha, så jag får hoppas att dom kommer hamna på rean.

Mat och bakböcker!




Blandade böcker!




Det här är allafall några böcker som jag vill, men det finns fler. Som sagt jag älskar att läsa böcker.


Bilder från Adlibris.


Godmorgon

Det blev att sova över en natt till hos mina föräldrar. Vi fick hämta hem mamma igår. Så nu är vi alla hemma och det är skönt.
Även min sambo kom och sov över det gillade jag verkligen.

Idag blir det allafall åka hem och sova, för imorgon kommer Anticimex till oss för att se om fukten är borta från lilltoan. Jag hoppas verkligen det, eftersom det borde gå fort att göra klar lilltoan.

Idag kommer jag blogga mer.
Ha en jätte bra tisdag!

Godmorgon

Igår så åkte jag till pappa, för ingen ska vara ensam när det händer något sånt här. Så jag sov över där och kommer vara hela dagen där. Vi väntar på att få åka och hämta mamma från sjukhuset och få höra mer vad dom säger.
Man kan verkligen säga att vi hade tur i oturen, för man vill inte ens tänka på vad som hade hänt om hon hade fått en hjärnblödning.

Tack för kommentarerna och sms:en!
Sköt om er idag!


Mamma

Ännu en gång så har man blivit påmind om hur skört livet är. Min älskade mamma ligger på sjukhuset. Hon blev inlagd idag och jag känner mej jätte ledsen. Det var tur att pappa åkte in med henne så fort som möjligt för det hade kunnat slutat så illa som en hjärnblödning.
Så läkarna tyckte det var bra att hon kom in när hon kom in för då kunde dom förhindra det.

Jag säger bara sjukt!!!

Idag blev det att se filmen Apflickorna.



Jag lånade ju hem den för just att den blev ju utsett till en guldbagge för årets bästa film. Det här var en riktigt riktigt dålig film. Jag fattar inte hur den kunde vinna. Jag säger bara lilla flickan som var med och hade en leopard bikini på sej, stackars henne. Hon kan inte vara gammal fattar inte hur föräldrerna tillätt henne vara med i filmen. Hon lär ju bli retade och alla pedofiler som finns.

Så se INTE DEN HÄR FILMEN!!!

Vår lördag!

Igår fick jag börja leta efter mina rökelser och rökelsebehållare. Men till slut så hittade jag dom.



Gillar lukten från en rökelse hihi.



Tända ljus.



Hjärtan.

Så såg vår lördag ut just innan melodifestivalen började.

Godmorgon

Redan söndag, den här helgen har gått fort. Nästa helg ska man jobba och då nästa, sen har jag funderingar på att ta och jobba en extra helg i mars, men jag ska ta det med min chef nästa vecka.

Det är inte länge kvar tills vi ska åka till Uppsala, bara 25 dagar. Det ska bli så super kul. Nu igår så bokade vi in ännu en till sak, fjällen. Vi ska dit som vanligt och det är också super kul. Det här blir ett bra år.

Tyckte ni att det vann rätt låter igår?
Jag tyckte allafall det. Jag hejade nämligen på dom. Så det är kul att nån gång kan mina favoriter vinna hihi.
Ha en super härlig söndag!

Födelsedag!

Det är nån som fyller 4 år idag.





Min älskade vovve!
Han betyder så mycket för mej, trodde inte att man älska ett husdjur så här mycket.
Han är verkligen min bebis.
Han gör mej så glad, har aldrig sett han sur.
Han är alltid så glad när man kommer hem, så han står och dansar.
Han blir kallad för danskungen.
Han har massa smeknamn.
Men han är min chihuahua!

Grattis till min älskade vovve!

Godmorgon

Det blev ingen oxfilé och vin igår. Både jag och min sambo var så trötta eftersom vi har stigit upp tidigt den här veckan. Så vi beställde pizza istället och hemkörning.

Det blev bara kallare och kallare igår, det var helt sjukt hur man såg på termometern hur den sjönk för varje minut. Men det är ännu kallare idag.



Innan jag skulle sova igår.



Idag.

Jag tycker att det är intressant när det blir så här kallt ute, för det är så overkliga siffror känns det som. Jag hoppas på minus 40 idag hihi. Jag vet att jag är sjuk haha. Men jag är riktigt glad att jag inte jobbar idag, för jag vill inte köra bil när det är så här kallt.

Så vi kommer vara hemma hela dagen och kvällen, se på Melodifestivalen och tända massa ljus och nån godis måste det bli hihi.
Ha en jätte härlig lördag!!!

Friday

Äntligen är det fredag. Känns så otroligt skönt. Sen bästa av allt man är ledig hela helgen hihi.
Idag är det en vecka sen man var på Cape East och jag har lovat mej själv att jag ska alltid ha en spadag och det är fredag. Men det blir inte av idag så det får blir imorgon istället.

Min sambo slutar jobbet snart så då blir det att åka och handla lite oxfilé och vin. Så det blir en riktigt mysfredag och så ska vi bara slappa.

Sov riktigt bra inatt, men innan jag somnade så var jag tvungen att läsa ut boken Laura flickan från havet. Det är bra att det kommer en till del, för man vill så gärna veta vad som händer sen hihi.
Ha en jätte härlig fredag!

Midnatt i Paris!

Igår såg jag ju filmen Midnatt i Paris.



Blev lite irriterad när jag såg att det var en film som Woody Allan har gjort. Eftersom jag har aldrig gillat hans filmer, tycker att dom är svamliga och jag har aldrig fattat vad filmerna har handlat om.

Men den är filmen gillade jag faktiskt och jag fattade handlingen. Blev faktiskt överraskad att jag gillade filmen, för jag tillomed skrattade för den var rolig på sina vissa ställen.

Jag ger den faktiskt ♥♥♥+ av ♥♥♥♥♥. Helt klart den bästa filmen av Woody Allan.

Thursday

Shit vad det är kallt idag, men jag tycker ändå att det är kul hihi. Vi börjar närma oss 30 strecket, än så länge är det bara minus 25. Kylan biter verkligen tag i ansiktet när man är ute.

Ska skriva en recension senare idag om vad jag tyckte om filmen som jag såg igår. Det blev att ta hem tre till filmer idag Apflickorna (den vann väl årets bästa film i guldbagge eller har jag fel, för den vann allafall nått pris), Friends with benefits och Final destination 5. Min sambo kommer inte vilja se Final destination, han tycker att skräck/rysare filmer är dåliga hehe och jag kommer säkert bli besviken över den filmen hihi, men jag vill ändå se den.

Hoppas att ni har en bra dag!

Film

Jag har inte så mycket att skriva nu på kvällskvisten. Har börjat bli lite trött så sängen lockar mer och mer. Ska ju upp tidigt imorgon också, ska lära en annan tjej på mitt jobb hur man bakar semlor hihi.

Har lånat hem en film från jobbet så det blir att se den ikväll. Den kom ut förra veckan.



En romantisk komedi har fått bra kritik, så jag hoppas att den är bra. Perfekt avslutning på den 1 februari dag.

Semlor

Äntligen har man jobbat klart för idag. Snacka om att man har fått baka semlor.



Dom här har jag inte bakat!

Imorgon blir det att fortsätta att baka semlor och massa annat fikabröd. Ibland känns det som att man är en bagare hihi fast på ett fuskigare sätt eftersom vi gör aldrig degen själv hihi.

Det är svinkallt ute, men det gör inget så länge man får stanna inomhus. Det är inte så kul att vara ute med vovven och han gillar inte heller när det blir minus 20, fast han har ett jätte fint hundtäcke på sej när det är över -15.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Bild från Google.

RSS 2.0