Close-up!



Idag bjuder jag på en närbild. Så har jag nämligen en snebena för en gångs skull. Brukar för det mesta alltid ha mittbena, men idag vill jag inte ha det. Har ingen mer att skriva om, ska väl börja göra förrätten för vännerna kommer 18:00 så då sätter vi igång.

Kvällens



Klänning från Lindex.
Lack leggings från MQ.
Halsband från H&M.

Skulle egentligen ha en blå klänning på mej, men jag kände inte alls för den. Har ingen aning när jag ska använda den klänning, känns som att det är det sämsta köpte som jag har gjort iår. Det här trivds jag bättre i. För det är inte så varmt ute, så det här är precis lagomt att ha på sej.

Lördag

Här håller vi med på vår efterrätt som vi ska bjuda på ikväll. Jag ska ta bilder så ni kommer få se sen allt det vi kommer bjuda på.
Sen så funderar jag lite på vad det ska bli för dukning, vet att vit färg kommer vara inblandad med det ska vara nån mer färg.

Mina vänner kommer ta med sej deras hund också får se hur glad min vovve kommer bli, men det är tur att dom kommer allafall överens. Men jag vet att min vovve är rätt så vaktig när han är hemma så han kommer inte vara så nöjd när det kommer en till hund.

Nu ska jag fortsätta och hjälpa min sambo.

Godmorgon

Vi har levt husliv sen igår. Riktigt trevligt måste jag säga, men det var synd att det var tvungen att börja blåsa en hel del. Så vi kunnde inte sitta ute då. Men istället har vi prata en hel del jag och min sambo. Det var riktigt trevligt för det var som att vi var på en dejt med varann hihi. Vi pratade tex om när vi blev kär i varann och så, så det här kan jag verkligen rekommendera till par. Det är som lite annars än att bara sitta hemma. Sen blev det att vi började se på tv för The Shining gick ju på 5:an, men orkade inte se hela filmen. Vad mörkt det blev när klockan var vid tolv tiden, blev ju nästan mörkrädd hihi. Jag som aldrig är mörkrädd när jag är i hemma haha.

Idag blir det middag, Linda och Johnny ska komma till oss. Det kommer bli trevligt. Men det är synd att det är blåsigt idag, för då kan man inte sitta på vår fina balkong. Jag har verkligen inte hunnit att sitta där så mycket. Hoppas ni får en trevlig lördag!


Förr

Jag lovade att visa bilder på mej när jag hade riktigt långt hår, och det är så här långt hår jag vill ha igen.



Det är en bild från midsommarafton, har ingen aning vilket årtal, men jag var allafall i 20 års åldern. Gud vad jag saknar det här håret.



En av mina favorit bilder, jag är i 20 års åldern. Jag och min kompis var på Gran Canaria.

Godmorgon

Idag fick man också vakna upp av åskan, men jag kände att jag orkar inte att stiga upp halv åtta för att det åskade så jag somnade om igen och vaknade bara för en liten stund sen.

Idag är det väl inte så fint väder, 22 grader och bara massa svarta moln på himlen. Men man kommer ändå kunna vara ute. Som jag skrev igår så ska jag på släktträff om en vecka, det ska bli roligt. För det är inte så ofta man träffar sin släkt fast vi bor nära varann.

Idag kommer det inte hända så mycket, blir väl att byta i sängen och sen tvätta sängkläderna. Sen blir det även lite små plock här hemma eftersom vi ska ha middagsbjudning imorgon. Men idag så blir det till middag tunnbrödsrulle med grillkorv och potatismos, får se om det blir lika gott som det man brukar köpa vid korvstånd.
Hoppas ni får en härlig fredag!

White wine!

Här har vi min fina nya väska. Finns på systembolaget.



Visst var det en fin bag in box? Det är vitt vin, ska ta med mej den nästa fredag när jag ska på släktträff. Det är roligt när dom kan vara så här fina hihi.

Tips!

Jag har tipsat dom här lamporna åt mamma. Eftersom man kan ha dom ute nu när det blir höst. Så nu har hon köpt 4 såna här.



Det är Clas Ohlson som säljer dom, det har även funnits i rosa och vit. Men dom hade bara svart kvar. Kostar endast 19 kr. Vill själv ha två såna här eller fler för att ha på balkongen när det blir höst.

Handlat

Jag har köpt en väska idag, den är super fin så kommer den vara bra till användning. Ni får se senare idag vad det är för väska som jag har köpt hihi.

Vilken härlig dag det är idag, det är så skönt med värmen. Blir att gå sätta sej på balkongen snart. Men först ska jag ska börja fixa middagen. Det blir lax i ugn med lite rotfrukter till. Lätt och gott. Hoppas att ni har också lika bra dag idag!

Gammal

Herregud, jag fastnade framför mina fotoalbum. Det jag blev chockad över var att vad jag har haft så långt hår, jag har aldrig tyckte att jag har haft långt hår. Det är det som gör mej lite deprimerad över om jag kommer någonsin få så långt hår igen. För jag vill ha jätte långt hår. Och vilken babe man var förr, det märks att att man har blivit äldre, allafall min kropp. Nu du Nina, måste du skärpa dej!!!
Ni ska få se foton från förr nångång.

Middag

Idag ska vi åka och handla mat. För på lördag ska vi bjuda på middag till Johnny och Linda. Så det kommer bli tre rätters. Det kommer bli trevligt. Jag har sagt till dom att dom måste vara hungriga när dom kommer till oss så dom kommer orka med all mat som vi ska bjuda på hihi. Kan inte avslöja än vad det blir för middag, för det är hemligt.

Vi har verkligen en varm dag idag, men det är som ändå lite mulet, för det är inte nå strålande solsken. Så det är dags att sätta sej på balkongen och skriva matlistan.

Godmorgon

Ännu en gång så blir man väckt av åska. Men idag åskar det som vanligt hur man nu ska förklara det, för sist i tisdags var det riktigt hemskt åskoväder. Det stod tillomed i tidningarna att det var 30 000 blixtnedslag då, så det var det värsta åskoväder på länge. För jag vet när jag låg och blundade så såg jag även att det blev ljust i sovrummet, helt sjukt.

Solen skiner alla fall, så det är också lite skumt hur det kan vara åska när solen skiner. Men nu verkar det som att det är över med åskan. Hoppas på att det blir en bra dag idag och att ni också får en bra dag!

Härlig kväll

Vi kom hem för en stund sen. Vi fick lasagne, det är verkligen gott. Lasange är egentligen en av min favorit rätt. Men det var så härligt när vi gick hem för vi gick genom stan, kan säga att det var mycket folk som satt på alla uteserveringarna som vi har. Men jag förstår att dom var ute, för det är jätte fin kväll ikväll, blev själv sugen på att gå och sätta mej på en uteservering, speciellt Invit. Älskar att vara på Invit. Men vi gick hem.

Sen är det ju även lite härligt att det har börjar bli lite mörkare på kvällarna, så det påminner lite som att man är utomlands när det är varmt på kvällarna.

Dagens



Vit bas linne från H&M
Svart topp från Sisters.
Svart spetskjol från H&M.
Vita leggings från Indiska.
Halsband från Pilgrim.



Som ni ser så är jag svart och vit klädd idag. Har tillomed vita naglar.  Vita naglar är också fint att ha när det är sommar när man har fått färg.

Bortbjuden

Vi ska till min sambos föräldrar och äta middag. Ska bli spännande och se vad vi får för något. Det är fortfarande härligt och varmt ute, så det blir att vi går till dom.

Det har verkligen varit en härlig dag idag, men tyvärr så blev det inte att sitta på balkongen det kom andra saker imellan. Men jag hoppas på att det blir även bra väder imorgon.

Kommer lägga ut en dagens snart.

Godmorgon

Jag åkte till mina föräldrar igår, det var därför det inte blev nå mer inlägg. Vi fick middag där så min sambo kom efter jobbet.

Vad härligt nu har vi varmt igen 24 grader, men det är rätt så mycket moln på himlen. Så jag hoppas att det inte blir något regn, för idag vill jag sitta på balkongen och läsa tidningar och min bok.

Igår när jag var hos föräldrarna så upptäckte jag det här.



Är det så att hösten har börjat få sitt grepp över norrland? Blir inte glad när jag ser sånt här, har även sett på andra träd är det likadant med.

Rent

Nu är det färdigt med blixt och dunder. Så jag var ut just med min vovve, och vilken härlig luft man mötes av. Det luktar så gott efter det har regnat och att det har varit åska. Hela luften känns så ren.

Vid elva tiden blir det att gå på en lång promenad med min kompis och våra vovvar. Det blev aldrig nån promenad igår eftersom det var en del saker som kom imellan. Men nu är man allfall redo.

Godmorgon

Här vaknas man av blixt och dunder. Shit vad det är åska. Jag som inte alls gillar åska, speciellt när man är ensam hemma så är det verkligen inte kul. Hela huset har skakat av allt muller.  Det är helt sjukt hur det blixtrar hela tiden och det stört regnar.

Jag vet tusan vad man ska hitta på just nu, för en sak är säker min vovve kan ju få glömma att vi ska ut nu. Han får hålla sej, för jag sätter inte en fot ute i det här åskvädret.




Film och middag

Det har varit en riktigt varm kväll idag, men det var synd att det skulle börja regna. Här på kvällskvisten så har vi sett på en film, eftersom det inte finns så mycket att göra. Men det är också mysigt. Sen kan jag säga att middagen blev jätte bra. Det blev nämligen Tacospaj.



När man äter paj så måste man verkligen ha sallad till.

Fika, prata och planera!

Idag kom mamma och pappa på besök, det var trevligt. För det är inte så ofta dom kommer och hälsar på hihi, det är jag som är mest hos dom. Men det var trevligt för dom hade även med sej go fika från Holms. Holms har det bästa fikabröd i Luleå.

Jag har även hunnit att betala räkningar idag, fick tillomed pengar över så det hamnade i mitt sparkonto så klart, så man kommer ha lite pengar när man åker till Stockholm. Jag har inget speciellt som jag ska köpa i Stockholm som jag hade när jag var där i februari, men då vart det dyrt också hihi. Jag tycker att det ska bli super kul att komma till Stockholm, får bara hoppas på att det kommer vara bra höstväder där.

Godmorgon

Ny vecka, det innebär att nästa vecka så börjar jag och jobba heltid på mitt jobb. Men den heltiden är bara i 5 veckor. Man kan säga att det är sommarjobb. Så nu ska jag hitta på allt det jag vill göra den här veckan, eftersom när jag sen går tillbaka till mina vanliga helger så är det höst. Hjälp kan inte fatta att hösten är verkligen här snart, och jag har inte alls hunnit med att göra det jag har velat göra. Tycker faktiskt att det har hittills bara varit dåligt väder. Det var länge sen man var så här blek som jag är i år.

Idag ska jag allfall träffa en kompis så vi ska ut och gå på en lång promenad, det blir skönt. Min vovve kommer också gilla det. Han gillar riktigt långa promenader. Det är så kul att del folk tror inte att han kan gå så långt, men det kan han och jag säger då alltid att han kan gå längre än vad du kan! Hihi Men det är väl för att dom tycker att han är så liten, men små vovvar orkar mer.

Idag är det allafall bättre väder än vad det var igår, men det är fortfarande mulet men huvudsaken att det inte regnar, så är jag nöjd.

Nytt och gammalt

Ibland när jag är super trött så kan jag helt plötsligt bara få extra energi, och det fick jag ikväll. Det började med att jag satt och gjorde fint i min underklädes låda, så nu är det verkligen ordning och reda, fast det var rätt så bra ordning innan. Men sen började jag gå igenom alla mina smycken, insåg att jag hade en hel del. Hade tillomed kvar ringar som jag har köpt när jag var i 18 års ålder och jag måste säga att dom ringarna går att använda än idag, tror att det är dags att ta fram dom. Sen hittade jag även en ring som jag köpte när jag var 12år när jag var i Stockholm, och jag måste säga att den ringen är också fin, får tillomed på den på mitt ringfinger hihi. Jag vet att jag var så nöjd över när jag hade köpte den.
Så nu ska jag bli ännu bättre på att ha smycken på mej. För jag måste ju använda det jag har.

Ledig

När jag kom hem från jobbet så blev det att vi såg på en film. Vi har just idag inte så bra väder, så då passar det bra att se på film hihi. Det är kallt, mulet och regn. Hoppas helt klart på att det blir bättre väder imorgon när man ska vara ledig. Vad skönt att man är ledig en hel vecka.

Idag kommer det inte hända så mycket. Har egentligen inte så mycket att skriva om idag. Eftersom det är en slappardag för mej idag. Bara mysa och ta det lugnt. Man kanske skulle ta sej ett glas Berocca boost så man piggnar till.

Godmorgon

Min sista jobbdag idag, sen blir man ledig några dagar, det blir härligt. Ni kan ju gissa att man kommer sova ut imorgon.

Nä, nu måste jag fortsätta och göra mej redo för jobbet. Hoppas ni får en bra söndag!

Kul kväll

Då har man kommit hem, så nu är det bara tvätta av sej sminket och borsta tänderna så är man sen redo för sängen.
Det var jätte trevligt på Toscana, men man har alltid kul där. Sen så var det även karaoke, kan säga att jag sjöng inget, men det går som inte att sjunga när man är nykter. Fast jag kan tänka mej att jag låter bättre då än när man har druckigt hihi. Mina kompisar sjöng däremot.
Det blev att jag åt pizza på Toscana.

Nu när jag skulle visa en bild på pizzan så kan jag inte få fram bilden, det verkar som att bilden är på min kameraminne, inte för jag fattar hur det har gått till, det var skumt. För mitt minneskort är inte fullt. Får forska vidare imorgon. Nu måste jag till sängen, natti natti


Kvällens

Det blev ingen lång klänning, tyckte att det hade hunnit bli så kallt ute. Man undrar verkligen vart sommar värmen har tagit vägen...



Tröja från Rabalder.
Struprörsjeans från Diva.
Halsband från Åsitas.
Ring från Rock by Sweden.



Lipstick Paradise Pink från Mary Kay.
Läppglans Melon Sorbet från Mary Kay.

Vad ska man ha på sej?

Det gick bra att jobba idag, men ni ska veta hur trött jag var på morgonen, gjorde lite fel saker när jag öppnade. Men det är ingen som har märkt det hihi.

När jag kom hem från jobbet så var jag tvungen att sova en stund så jag orkar med ikväll. Så jag har just kommit ut från duschen och funderar på vad jag ska ha på mej. Vi har rätt så fint väder så det lutar mot en lång klänning, men jag får se hur jag gör.
Det ska verkligen bli trevligt med ett restaurangbesök, men tyvärr så får jag inte dricka vin till maten =(

Godmorgon

Ännu en natt som man har sovit dåligt, känner att just nu behöver jag verkligen många timmars sömn. Det blev ändrade planer igår. Min sambos kompis kom hit sen blev det att dom gick ut. Jag försökte att gå lägga mej tidigt, men det var lite svårt för man har ju inte lust att vara oartig, eftersom min sambos kompis bor inte längre kvar i Luleå så vill man ju gärna hinna prata med han.
Så nu sitter jag här och gäspar för fullt.

Vad som är bra idag är det verkar som att det kommer bli fint väder, för det är blå himmel och solen skiner och helt vindstilla, det gillar jag.  Nä nu ska jag göra mej klar för jobb. Hoppas ni får en bra lördag!

Trött och tröttast

Det var gott och få äta palt idag, men nu har man verkligen hamnat i paltkoma det gör inte heller lättare när man är redan trött hihi. Tror att det kommer bli en tidig kväll för mej idag.

Det blev ändrade planer för min sambo, han skulle inte träffa kompisarna idag så det blir att han är hemma med mej och ser på Wallander istället. Det blir ju mysigt, men som sagt jag hoppas att jag orkar att hålla upp ögonen.

Sen en till sak, det känns verkligen inte som fredag idag, men det är väl för att man ska jobba hela helgen och att man har jobbat idag. Imorgon händer det lite roliga grejer, då ska vi ut och äta på Toscana, tror att vi blir ett gäng, så då blir det kul.
Ha en fortsatt trevlig fredag!

Fredag

Då är man hemma igen, jobbade in min lunch så jag slutade redan klockan 13 så det var skönt. Hann tillomed tvätta min bil, så nu är den ren och fin igen.
Är lite små trött, men tack och lov är det ingen storm längre här. Såg att mina blommor på balkongen hade blåst omkull. Så nu har jag allfall stoppat tillbaka dom på sina platser. Det var en av orsakerna som jag var orolig över inatt var att blommorna skulle blåsa sönder. Var med om det förra året, och det var inte kul.

Ska snart åka till mina föräldrar och äta palt. Min sambo ska träffa sina kompisar idag, det är synd att inte att jag kan vara med. Ska upp tidigt imorgon så det är därför jag kommer stanna hemma själv ikväll. Har dessutom tagit med mej en film hem, Wallander vittnet. Så nog kommer jag kunna roa mej själv hihi.

Godmorgon

Kan säga att jag har sovit jätte dåligt inatt, det känns precis som att jag har varit vaken hela tiden. Ni skulle bara veta hur mycket det blåser här. Det är verkligen storm ute, kan säga att just nu är jag inte så glad att jag tackade ja till morgon passet. Känns lite farligt att gå ut just nu. Men jag måste åka snart till jobbet. Just nu så är det bara 11 grader ute, men när det är det storm så är det nog kallare än så.



Här har ni det roliga vädret, blåser ca 10 m/s.

Det kommer säkert vara lugnt på jobbet för en vanlig människa vill inte gå ut när det är sånt här väder.

Sova

Nu är det dags för sängen för mej. Ska ju nämligen stiga 04:30 imorgon, det var verkligen länge sen jag steg upp så tidigt.  Så min jobbar helg börjar imorgon. Ska öppna hela helgen men tack och lov så är det inte lika tidigt på lördag och söndag som det är imorgon. Då får man sova en hel timme till hihi. Natti natti

Mätt

Middagen blev jätte bra, vi åt Nacho de luxe. Precis det som man får på Taco Bar. Lika gott att göra det hemma.



Chips, tacosköttfärs, riven ost, sallad, salsa och gräddfil.

Det var ganska mycket mat på tallriken så jag fick över till min lunch imorgon.
Det blev lite ändrade planer för morgondagen, skulle egentligen vara ledig. Men jag får hoppa in och öppna istället, så det är bra tacka ja till alla extra pengar som man får.

Snart ska vi äta efterrätt, för det här kan man få i sej lätt.




Körsbär mmmmm.

Torsdag

Vad flitig man har varit idag, har tillomed hunnit och städa. Så snart min sambo kommer hem så ska vi åka och handla mat. Får se vad vi hittar på för middag idag. Det kan bli tacos. Men det var även länge sen man åt paj, dvs köttfärspaj, tacospaj eller kycklingpaj. Paj är ju verkligen gott.

Idag skulle jag även träffa uppfödaren, för dom skulle träna på utställning. Min vovve behöver verkligen träning för nu var det ett tag sen vi tränade på det. Var ju på en hundutställning med han förra året och det gick bra för han. Kom på fjärde plats. Tror att han även gillade det hihi.
Men som sagt det är ju så dåligt väder så jag vet att han kommer inte gilla att vara ute och träna, så vi får göra det en annan dag istället.

Nu är det dags för en dusch.

Godmorgon

Ännu en dålig dag vaknar man till. Storm och regn värsta höst väder. Fast ändå lite små skönt för då kan jag fortsätta och läsa min bok idag.

Idag så fyller en vän till mej 30år, tiden går verkligen fort för nästa år är det min tur. Jag har alltid sagt att jag ska ha barn innan jag fyllt 30, men nu vete tusan. Känner mej fortfarande som 20år hihi. Grattis vännen, jag hoppas du får en bra dag och att du har bättre väder än vad vi har här!

Nä, nu är det bara hoppa upp från sängen, men först kolla in H&M webshop.

Läsa en bok

Idag händer det verkligen inte mycket. Jag har just slagit igång tvättmaskinen. Funderar på om jag ska börja läsa min bok som jag har beställt över ett år sen, har faktiskt några böcker som jag inte alls har hunnit med och läsa. Men det är tur att det är lättlästa böcker hihi.

Vet ni vad jag ska göra så, går ut och sätter mej på balkongen och läser en bok. Det är mulet ute men det är jätte varmt.

Godmorgon

Det var rätt så jobbigt att gå den där timmen för att komma till kalaset. För det första så hade man fel kläder på sej, sen var det varmt och så bar man en handväska, herregud säger jag bara. Men jag känner mej ändå hurtig hihi. Det var bättre när vi skulle hem för då gick vi och hämtade min cykel så det var skönt att få cykla hem för det tog bara 15-20 min, och då började det duggregna.

Tyvärr blev det inga foton från igår. Men jag kan säga att vi hade riktigt trevligt. Vi blev ju bjudna på grillat och det var kyckling och nån köttbit, jätte gott. Sen vilket fika, jordgubbar med daimglass, chokladmuffins, och dom älskade choklad fingers och bullar mm. Sen blev det även ett litet tilltugg senare på kvällen, bröd med aioli och grillade tigerräkor. Jag blev så mätt så jag mådde illa när jag skulle cykla hem.



Det här fick Linda och Johnny i present. Ett presentkort på Sushibar och en Saké. Jag har aldrig druckigt Saké så det ska bli intressant och höra sen vad dom tyckte om det.

Kalas

Då är man redo att börja gå till kalaset. Innan jag ska till kalaset så måste jag gå till mina föräldrar först för att hämta min cykel och sen blir det att cykla den korta biten till kalaset. Så jag har en timmes promenad först, men det blir härligt. Vi blir bjudna på födelsedagsmiddag hos min kompis, hon ska grilla. Det blir kul. Ska ta med mej min kamera och försöka att ta lite bilder.

Godmorgon

Nu har man äntligen fått tillbaka sommarkänslor. Idag är det jätte fint väder, solen skiner och nästan hel blå himmel.

Idag blir det ju att gå på 29-års kalas, min kompis Linda fyller år som jag har känt sen lekis. Så vi har varit kompisar i många år måste jag säga hihi.  Grattis vännen!
Ni ska få se sen vad hon ska få för nån present. Men Linda och Johnny kommer få dela på sin present för han fyllde år i början på juli och då kunde jag inte vara med när han fyllde år eftersom jag jobbade då. Men jag är jätte nöjd med presenten som dom kommer få, tror också att dom kommer bli glad.
Hoppas ni får en riktigt bra tisdag!

Höst

Måste säga att jag är inte så nöjd med vädret. Jag tycker nästan som att det har börjat bli höst i luften. Blåser ju hela tiden, fattar inte varför det ska alltid blåsa i den stad. Vill ha sommar längre. Hoppas på bättre väder imorgon, för då ska vi på kalas, min kompis Linda fyller 29år. Nu säger jag natti natti.

Stockholm

Så klart blir det till hotellet som jag och min sambo bodde i februari, Clarion hotel Sign. Gillar verkligen det hotellet, men sen var de det enda hotell som hade kvar rum. Vete tusan vad det är som händer i Stockholm i september. Är det nån som vet?

Men det blir kul att vara där och jag hoppas att det kommer vara fint väder.


Måndagslyx

Då har man sökt ett jobb, känns faktiskt bättre nu. Så nu är det bara hålla tummarna och tårna hihi.

Min sambo är påväg hem, så vi tänkte faktiskt lyxa till med sushi som middag. Eftersom vi fick ett presentkort på Sushibar i julklapp så det är dags att använda det nu. Mmm gratis middag hihi.
Men det kommer bli verkligen gott med sushi, det är måndagslyx.

Livet

Jag håller just nu på att boka en weekend i Stockholm. Det ska bli så kul. Kan säga att det blir en tjejhelg. Jag vet att vi kommer ha super kul. Kommer avslöja senare vilket hotel det blir hihi.

Det är kul att få komma bort från verkligheten då och då. Jag känner att jag behöver det verkligen nu, blev lite låg här tidigare idag. Det är inte kul att tänka på jobb och så, eller pengar. Tyvärr så styr pengar en hel del. För det är dom som gör att man kan ha roligt. Tänk att få ut 15000kr i månaden efter skatt, jag skulle känna mej rätt så rik då. Jag vet en del folk som har det och dom klagar på att dom få ut så lite, jag fattar inte ens vad dom tänker på då. Jag blir faktiskt irriterad på dom. Prova på att leva på 4000kr då kan vi prata. Min juni lön var inte mycket att hurra för, ärligt talat så fick jag ut under 3000kr, ni kan ju gissa att man började gråta då =)
Ja tyvärr så betyder pengar för mej en hel del, allafall just idag gör dom det. Imorgon kanske jag tänker på något annat och då är jag på bättre humör. Då ska jag tänka på kärlek och allt det jag har. 

Godmorgon

Ny vecka, ny dag. Hjälp vad veckorna går fort. Ihelgen ska jag jobba som vanligt om två veckor så kommer jag börja jobba heltid. Men det är bara för en månad. Börjar bli lite stressad över jobb och så. Skulle ju gärna vilja ha ett heltidsjobb nu när man har gått skola och så. För det är ju ändå ett studielån som jag måste börja betala tillbaka. Allt skulle kännas så lättare om man hade ett heltids jobb.

Grillat

Som jag skrev igår så stod jag och min sambo för förrätten/tilltuggen. Så klart blev det grillat.



Vi bjöd på tigerräkor och aioli som vi har gjort själv. Majskolvar så hade vi även gjort två olika smör till det. Ena bestod av basilika och den andra var chili och honung. Så hade vi även kycklingvingar. Det var så gott och alla blev jätte nöjd. Blev själv jätte nöjd och hade jag skrivit att det var super gott!!! Hihhi

Kvällens

Så här såg jag ut igår.




Tröjklänning från Jsfn.
Halsband från H&M.
Leggings från Indiska.
Skor från H&M.



Lipstick Glimmer från Make Up Store.

Söndag

Kvällen igår var riktigt trevligt. Kan säga att vi kom hem kl 05:00, så då är det klart att man har sovit länge idag. Steg upp för en timme sen. Är fortfarande lite små trött, det kommer bli en lugn dag idag. För sen kan man inte heller göra så mycket när det regnar ute. Så därför var det extra skönt att det är dåligt väder idag, så man inte behöver ha dåligt samvete för att vara inne hihi.

Godmorgon

Då har man vaknat upp för en ny dag. Idag blir det till brorsan och grilla. Även mina föräldrar kommer, min morbror och moster. Jag och min sambo har gjort förrätten/tilltugg. Brorsan och hans fru står för varmrätten. Ska ta lite bilder som ni kommer få se sen.

Igår kväll var riktigt roligt. Jag gillar verkligen min granne och vi har alltid så kul när det är sommar. Korven som vi grillade igår blev bra, jag hade ju sen tänkt att vi skulle även grilla marshmallows, men det blev inte. Det är ju så gott. Vet inte alls när vi kom in inatt. För det blev rätt så sent.
Nu vill jag önska er en trevlig lördag!

BBQ

Det blir en grillning på gården istället med grannen. Så får vi se om min sambos kompis kommer hit istället. Det är synd att det ska vara så mulet, men det är ändå jätte skönt ute. Så det är bara passa på att vara ute.



Gillar den här cidern.

Lövskär

Det blev att äta middag på Hamnköket i Lövskär.



Åt en jätte god pasta med rökt renhjärta. Det var verkligen super god och man fick en jätte stor portion. Kan säga att man orkade inte att äta upp all den här maten.




Efter vi hade ätit så gick vi och kollade på båtarna i hamnen.

Medeltiden i Hägnan

När vi var i Hägnan igår så var det verkligen jätte fint väder och sen så kan jag säga sist när jag var där så var det nog när jag gick i mellanstadiet, jag var väl 11 eller 12 år och var med skolan.



Det var verkligen kul att få se människor i medeltidskläder. Sen så hade dom öven ett bord där dom sålde skyddsamuletter, det var nog rätt så vanligt på den tiden. Sen fanns det även ett annat ställe där dom gjorde trolldryck hihi. Man såg hur barnen som var där var riktigt fascinerad. Sen var det även en hel del turister på Hägnan, för man träffade inte på nån man kände.



Sen så kunde man åka häst och vagn för dom som ville det.









Så klart blev det även en fika på deras Café.



Gillar verkligen deras målade vägar, tänk att man gjorde så förr.










Sen var det dags för slagsmål.



Drottningen som skulle kolla på.






Berocca Boost!



För ca 2-3 veckor sen så fick jag hem det här som jag ska testa på. Det är Berocca Boost.

Nu när det är sommar är det bra att ta en sån här om man vill ha extra energi eftersom man vill ju passa på att göra så mycket som man kan, så då blir man pigg. Innehåller vitaminer, mineraler och naturlig guarana.

Jag har vet inte riktigt vad jag ska säga om dom, jag har tagit nån sån här på morgonen eller när jag har känt mej trött. Jag vet faktiskt inte om jag har blivit piggare, men jag har allafall hållt mej vaken efter en sån här hihi. 
Brustabletten har en jättegod smak, för jag brukar egentligen inte gilla brustabletter, men den här gillar jag verkligen! Så det är ett stort plus från mej.


Jag är med i Buzzador, det är därför jag får testa produkter. Om ni själv vill gå med så är det bara gå in på den här länken. Då får ni även extra poöng av mej när ni har skrivit in er.
Vill ni läsa på mer vad det handlar om att vara med i Buzzador så är det bara gå in på den här fakta.

Godmorgon

Nu är det äntligen fredag! Vi har lite planer på vad som kanske kommer hända idag. Och jag hoppas verkligen att det kommer bli så. Det är att vi ska till min sambos kompis som har huset vid vattnet och grilla. Men det beror på vädret, för dom har sagt att det ska bli lite regn idag och då är det ju klart att det är inte så roligt att grilla.

Imorgon blir det fest igen, då är det hos min brorsa, vet att vi ska allafall grilla oxfilé då, mums.
Igår var det verkligen en rolig idag och jag ska som sagt visa bilder till er. En sak som var jätte roligt var att jag körde min sambos fina bil på kvällen, jag har som inte vågat köra med den, för jag är rädd för att det ska hända något då hihi, har ju inte precis lust att förstöra den. Det var verkligen roligt, så jag kommer helt klart köra den fler gånger, tror att min sambo var stolt över mej!!

Får önska er en trevlig fredag och helg!

Dagens



Solglasögon från Karen Walker.
Halsband från Rabalder.
T-shirt från Sisters.
Kjol från H&M.
Ballerinaskor från ?



Så kör vi även en dagens lipstick Glimmer från Make Up Store. Jag gillar ljusa läppar hihi.

Medeltiden, vatten och sol

Nu går det äntligen att surfa igen. Tydligen hade dom grävt sönder en fiberkabel i Örnsköldsvik. Och då blir man drabbad av det här uppe.

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Vi har varit ut till Hägnan i Gammelstad för det var Medeltidsveckan. Kan säga att jag har tagit en hel del bilder så ni ska få se.
Sen har vi även varit och ätit middag ute i hamnköket i Lövskär. Det är verkligen härligt när det är fint väder, för då är man ute hela tiden.

Läsa

Det finns inte så mycket att göra nu på morgonen så då blir det att läsa lite tidningar för att fördriva tiden.




Kvällens

Det här hade jag på mej igår när vi skulle ut och äta.



Klänning från Halens.
Halsband från Pilgrim.
Ballerinaskor från ?
Väska från Gina Tricot.

Godmorgon

Gårdagen var jätte mysig och rolig. Eftersom vi var ute och åt på en pizzeria. Fast det roliga var att det var hela min familj, min brorsas familj, min morbror och moster som var med. Så vi var sammanlagt 10 personer. Jag åt en vegetarisk pizza som heter Grekisk pizza det var med fetaost, paprika, rödlök och tzatziki. Kan säga att den var supergod.


Godmorgon

Det var verkligen en härlig cykeltur till mina föräldrar igår. Det blev även att vi sov över hos dom. Så jag är fortfarande kvar hos dom, får se när jag ska börja cykla hem.
Det är ganska skönt ute, men tyvärr så blåser det en hel del och så är det mulet. Så jag hoppas att det inte blir nå regn. Hoppas att ni får en bra onsdag!

Sol igen

Snacka om skumt väder. Nu har allafall solen börja synas igen och det är 25, så då blir det en cykeltur till mina föräldrar, det blir kul. Min morbror och min moster är där. Det blir trevligt att få träffa dom.

Nu måste jag börja fixa till mej min vovve har satt sej i sin hundväska. Han gillar verkligen att åka cykel.

Tisdag

Vad hände egentligen? När jag steg upp där vid fyra tiden imorse så var det inte ett moln på himlen och solen strålade och det var varmt. Men vid tio tiden så somnade jag om igen och sov tills nu och vaknar av att det är mulet och att det regnar. Man börjar funderar om det är fortfarande tisdag. Jag hade ju planer på att cykla till mina föräldrar och min vovve i sin cykelkorg/cykelväska. Men idag blir det ingen cykeltur.

Godmorgon

Idag är man uppe tidigt. Så man kan säga att det blev inte alls nån 12 timmars sömn idag. Men det är så här, jag har aldrig sovit så dåligt inatt som jag har gjort nu. Vet inte om det är för att det har varit varmt i sovrummet, men vi har haft fläkten på hela natten så den har ju levt om en hel del, så den kanske har en orsak.
Men det viktigaste av allt är att jag är pigg just nu. Så då tyckte jag att det var lika bra att jag steg upp. Så den här dagen kommer verkligen bli lång för mej hihi.

Gültzaudden

Efter vi hade ätit middagen så blev det att gå runt på udden. Det var även där vi tog dagens outfit. Det var en hel del folk som var ute och gick på udden.



Sån här härlig väg går man på.



Finns en jätte bra gräsplätt där man kan släppa ut sin vovve i det fria. Ni ser ju hur liten han är när han springer hihi. Han älskar att få vara lös.



Så han sprang fram och tillbaka till mej och min sambo.

Middagen

Middagen blev grymt bra. Man blir verkligen inte less på att grilla kyckling. Och just med vitlöksmarinerad kyckling blev jätte bra.



Till det hade vi bara en sallad till kycklingen. Rädisor, tomat, gurka och fetaost. Ni vet ju att jag gillar att ha salladen uppdelad, fattar inte riktigt varför. Men jag gillar att äta ett i taget hihi. Min sambo blanda allt ihop.



Så blev det ett glas röd vin till middagen och det var av det här, Bundu Star. Måste säga att det här vinet är ett av det bästa bag in box som jag har druckit, jag hoppas att det finns även i flaska. Riktigt smakrik vin. Gillar ni smakrika viner så ska ni dricka det här!!!



Till efterrätt så blev det här. Det är ju det här som vi brukar äta annars som tilltugg. Men istället för fikonmarmelad på toppen så hade vi svarta körsbärmarmelad istället. Det passade också jätte bra ihop.

Dagens



Det blir en liten bild på dagens. Min kille var inte så road av att vara fotograf idag.

Klänning från Indiska.
Skärp från ? (kommer inte ihåg)
Vita 3/4 leggings från Indiska.
Ballerina skor från ? (kommer inte ihåg)


Tips tips

När jag var in till stan så gick jag in på Åhlens för jag hade två saker som jag var tvungen att handla där ifrån. Då hittade jag den här klänningen.



Jag hade mer än gärna velat ha den här klänningen. Tror att den kostade 249kr. Den är så snygg!!!

Balkongen

Nu är min balkong färdig. Är jätte nöjd med alla blommorna. Sen det bästa av allt var att jag köpte tre blommor och bara betalade 60kr för allt. Men det var för att jag hade ett presentkort som var dags att använda på Interflora.



Den fina minirosen hamnade på bordet.



Tror att blomman heter Zinna.



Sen den sista blomman. Lavendel, luktar ju så gott. Men sen är det ett problem, jag har ingen aning om den har blommat färdigt eller att den är påväg att slå ut hihi. Vad tror ni när ni ser bilden? Jag tycker att den borde vara påväg att blomma.



Sen har vi min murgröna som jag nu har haft en vecka, kan säga att den har blivit större sen sist.




Vår stora tomatplanta. Vi fick den av mina föräldrar när jag hade gått ut skolan i juni. Ni vet dom var ju på middag här och firade mej, så då fick vi den. Vi hade förra året också en tomatplanta, kan säga vi fick en hel del tomater och dom var så goda.

Nu har ni fått se allt det jag har på balkongen. Så ni förstår att jag är nöjd hihi. Nu ska jag ut på balkongen och mysa för snart kommer min sambo hem då blir det att grilla kyckling som är vitlöksmarinerad. Hoppas ni har en bra måndag!

Yoga

Oj vad det var skönt med yoga men det blev varmt. Kan säga att just nu har vi 25,5 inne i lägenheten medans ute så är det i skuggan 23,5. Då lär man ju ha förbränna fett också eftersom man började svettas hihi. Sen så var det så skönt och höra hur kroppen knakar till. Känner mej redan vigare haha.

Nu blir det duschen, sen kommer jag med en dagens outfit för sen blir gå på stan och köpa blommor och lite andra saker också.

Godmorgon

Vad härligt solen skiner idag också och det är varmt ute. Då blir det kul att köpa blommor när det är fint väder. Som vanligt blev det en lång sovmorgon. Kan inte fatta att jag behöver nästan 12 timmars sömn varje natt. Det är ju på sommaren som jag vill stiga upp tidigt och vintern kan jag sova bort. På tal om vinter så måste jag berätta att det märks att vi börja gå mot mörka tider. Som igår när klockan var tolv så var det inte så där ljust som det brukar vara, men det var väl för att det var molnigt igår. Men ändå fick jag lite panik att det börjar bli dags att börja använda lamporna på kvällarna. Jag gillar när det är ljust dygnet runt och solen skiner för det mesta hela tiden. Nu är det färdigt prata om mörker.

Nu är det dags för yoga, för jag ska bli vig hihi. Ska försöka att träna varje dag på morgonen.

Söndag

Wow, vad det känns skönt att nu börjar min ledighet. Men det så blir det att gå på stan imorgon. Då ska jag köpa alla dom blommorna som nu saknas på balkongen. Så efter det så kommer balkongen vara klar för i sommar. Jag hade tänkt att jag vill ha roser får se om jag hitta några.

Idag har vi verkligen haft varmt i Luleå, det var bara synd att man jobbade när det var så fint väder, men som sagt jag hoppas att den här värmen och solen håller i sej nu när jag ska vara ledig så länge.
Nu ska jag fortsätta och slappa innan jag ska gå och lägga mej. Men jag avslutar ändå med natti natti.

Godmorgon

Min sista jobbdag, sen får man vara ledig i 12 dagar och det kommer visst vara jätte fint väder nästa vecka, det känns härligt.

Igår när jag kom hem från jobbet så blev det som vanligt att vi såg på en film, och det var Case 39. Men det var skönt att den här gången så hade man bara med sej en film hihi, annars brukar det vara ca 5 filmer haha. Men det hade inte kommit ut så många bra filmer.

Nu är det dags för frukost, jag hoppas att ni får en underbar söndag!

Polis polis

Som vanligt så hände det något på jobbet. Det verkar vara så att det inte är ovanligt att jag får ringa till polisen. Man är lite less på det. Vad som hände var att det kom en bil med tre unga killar, och jag tyckte att dom betedde verkligen konstigt. För dom satt kvar i bilen och stirrade ute mej, det var verkligen inte kul kan jag säga, för jag var ensam i butiken. Men jag var beredd på allt, men hur som helst så skrev jag ner deras reg nummer. Sen så visade det sej att reg plåtarna var stulna, för dom stämmde inte överrens med bilen. Men när det började dyka upp folk så så stack dom. Men hur som helst jag ringde till polisen och gett dom tips om att det var stulna reg plåtar, så det känns bra.

Varför måste folk vara kriminella? Är less på att det inte går att lita på folk.

Godmorgon

Då var det lördag igen och dags för jobb. Igår blev det inte många inlägg men det var för att jag var rätt så rastlös så jag hade inget att skriva om.

Som vanligt när jag jobbar blir det väl att ta hem nån film, får se vilka som har kommit ut, sen så har jag även börjat bli sugen på att gå på bio nån dag, finns det nån bra film på bio som är värt att se? Är lite sugen på den nya Beck filmen.

Nu är min frukost snart klar, så då blir det att äta den och sen bara göra sej redo för att åka till jobbet. Hoppas ni får en bra lördag! Jag hoppas på att det ska bli regn här hihi, men det är mulet och varmt ute så det kanske ändå bli regn.

Fredag

Äntligen fredag, det innebär jobb imorgon. Jag har inte kunnat skriva nått inlägg här på morgonen, för så fort jag steg upp så blev jag upphämtad av mina föräldrar eftersom jag vill följa med när dom skjusade hem mormor. Så jag har varit i Skellefteå, men kom just hem. Min mormor har jätte fina blommor så jag fick med mej hem en bukett pioner.




Dom luktar verkligen otroligt gott.

Jordgubbar



Yes, det blev att vi åt upp resten av jordgubbarna som vi hade kvar. Gud vad jag älskar det här bäret, man blir som aldrig less på det. Sen så känns det så lyxigt också.

Grönt är skönt

Nu har jag även äntligen börjat skaffa blommor till balkongen. Så det här är första blomman som har fått flytta dit.



Gillar murgröna. Så jag hoppas att den kommer bli stor och klänga mycket runt balkongen hihi.

Vi har även jätte bra väder idag, men jag har inte alls orkat att vara ute, men jag får se vad som händer ikväll. Mest troligt blir det restaurang idag med våra kompisar.

Torsdag

Jag ligger lite lågt idag, har inte alls mått så bra nu på dagen. Det blev lite för mycket vitt vin igår, och när vi höll på grilla igår så kom även grannen med, sen hamnade vi hos grannen. Men annars var kvällen jätte bra igår, det blev tre rätters.



Till förrätt blev det tomat och mozzarella och vitlöksbröd till.



Det goda köttet som vi grillade med bea sås.
Till efterrätt så blev det jordgubbar, jag åt dom precis så som dom är. Vill inte ha nå grädd till eller glass. Sen har vi en till liter jordgubbar, så det blir väl att äta upp dom idag.



Det här röd vinet drack vi till maten, och det passade verkligen bra ihop.


Onsdag

Det blev ändå ganska bra väder idag. Solen skiner och det är jätte varmt att sitta på balkongen. Men jag har ändå hunnit med lite städning. Så det ser lite bättre ut, men jag får fortsätta med städningen nån annan dag istället.

Jag undrar om man ska sattsa på en grillning idag, för det var verkligen länge sen vi grillade en köttbit. Det skulle verkligen kännas bra med en god saftig köttbit idag och gärna pommes frites och nån god sallad till. Jag tror faktiskt att jag ska sattsa på det, min sambo får säga vad han vill men det ska bli grillning idag hihi. För det är ju ändå lillördag. Så jordgubbar till efterrätt mums.

Godmorgon

Nu har man sovit länge, men det kunde jag göra med gott samvete eftersom idag är det dåligt väder, det regnar. Men jag har ändå en hel del att göra idag, för nu ska jag verkligen ta tag i hemmet. Har skjutit upp det nu ett tag hihi. Men det är klart det är ju aldrig kul att städa, sen har det ju varit fint väder. Så det blir idag, sen ska vi även åka och handla mat såg även att dom kommer sälja jordgubbar för en liten peng, så då måste man passa på att köpa det.
Nu blir det att börja och städa, hoppas ni har en bra onsdag!

Måla

Nu på kvällen så har jag målat min naglar och även tånaglarna. Är så nöjd över att min naglar ser bra ut nu.



Mitt favorit nagellack att ha när det är sommar. Använder bara det på sommaren. Det kommer från Make up store och heter Elin.
Min tånaglar fick en guldglitter nagellack, blev inspirerad av Engla. Måste säga att det blev riktigt snyggt.

Blommor och sommar

Yes, nu har jag äntligen fått färg, men inte lika mycket på benen som jag hoppades på hihi. Fattar inte varför det ska vara så jädrans svårt att få färg på benen.

När jag var hos mamma och pappa så tog jag lite bilder på deras trädgård.







Min tatuering som jag har på skuldran, gjorde den när jag var 19 år. Jag var den första i släkten som gjorde en tatuering. Och jag gillar den fortfarande lika mycket. Det är en tribal fjäril. Men jag skulle verkligen behöva sätta mer färg på den, för den ska ju vara svart och inte grå hihi.

Dagens



Solglasögon från Karen Walker
Klänning från Gina Tricot
Ballerinaskor från ?

Godmorgon

Idag är det värsta sommar värmen här, äntligen. Just nu har vi 23 i skuggan. Så jag kan meddela att idag blir det dåligt med inlägg för jag kommer vara ute hela dagen hos mina föräldrar.
Hoppas att ni också har bra väder!

Nu kommer man kanske äntligen få bli lite brun, det är synd att min sambo jobbar för annars hade man kunnat vara på en strand idag och få ta sitt första dopp.  Nu ska jag göra mej redo för att vara ute. Ska förska komma med en dagens outfit också, för nu var det verkligen länge sen jag visade en sån.

Kan inte sova

Fortfarande är man vaken, är inte alls trött. Det kommer säkert bli en sen kväll igen eller ska man kanske säga natt. Det blev rätt så bra väder på kvällen så det blev att vi åkte ut på en biltur. Så då träffade vi min sambos kompis, han hade köpt en ganska så cool chopper. Kan säga att det är en slags motorcykel. Tror jag har aldrig sett nån sån tidigare.

Imorgon blir det att försöka att stiga upp tidigt, så man hinner göra något här hemma innan jag ska åka till mina föräldrar för vi kommer bli bjudna på middag där, så min sambo kommer efter han har jobbat. Även min brors familj kommer och min farmor, min mormor är ju redan där. Det kommer bli trevligt, blir som en liten släktträff hihi.
Nu ska jag surfa vidare, men natti natti till er som ska sova eller sover redan.

Filmer

Som vanligt har vi hunnit med lite filmer i förra veckan.



En rolig svensk komedi. Man kan säga att i filmen så får man följa 3 olika handlingar. Farsan (baba) som försöker att hitta en ny fru. Jörgen är chef över farsan (baba) och han har problem med sin sambo, han tror att han måste bli mer macho. Sen har vi farsans son som ska bli pappa för hans fru går med en låsas gravidmage eftersom dom inte kan få barn tillsammans. Så dom ska adoptera, men vågar inte säga det till farsan.

Jag tycker att filmen var helt ok, får bara av mej ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



En thriller med Mel Gibson. Han är polisen Thomas Craven och en dag så kommer hans dotter hem. Men hon blir skjuten utanför dörren. Alla tror att det skottet var menat till han, men det visade sej att det inte var så. Hans dotter var inblandad i något riktigt stort och alla som är kompis med henne blir en och en dödad för dom bär på en hemlighet som inte får komma ut.

Jag tycker att det var en riktigt spännande film, den var 2 timmar lång och det kunde kännas ibland att det var lite för lång tid. Men den får ändå av mej ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



En drama. Jag kan bara säga att se den här filmen, den är hemsk. Men jag förstår varför den har vunnit många priser.

Precious bor hemma hos sin mamma och hon är gravid för andra gången, och pappan till barnet är hennes egen pappa. Mamma är arg på henne, och misshandlar henne ofta. Men en dag så får Precious börja på en annan skola och där träffar hon en lärare som verkligen bryr sej om henne och hjälper henne. Se den!!!

Den får av mej ♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här thrillern gillar man eller så hatar man den. Jag hör nog till den som gillar den här filmen. Verkligen en annorlunda film.

Sheriff Teddy ( Leo D) får åka till ön Shutter Island för att lösa vad som har hänt med en fånge på den ön. En kvinnlig fånge har bara spårlöst försvinnit, och på den där ön så kan man inte bara försvinna helt plöstligt. Medans han håller på lösa fallet så blir han sjäv mer och mer indragen.

Som sagt jag gillade verkligen den här filmen. Därför får den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Om den här filmen säger jag bara att den är skickligt gjord. Det är helt otroligt hur dom har gjort den här filmen, känns som att den kan inte ha varit så billig att göra. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bilder från Moviezine.

Drömma

Just nu sitter jag och drömmer om en större lägenhet. Skulle gärna vilja bo i en 4:a, för då skulle jag helt klart låta ett rum få vara en Walk in closet. Sen så vill jag även ha ett stort kök, för just nu har vi ett litet kök fast vi bor i en 3:a. Är lite små less på att ha köksbordet och stolarna i vardagsrummet. Tänkte om man kunde ha matgruppen i köket så skulle vi verkligen få ett stort och luftigt vardagsrum. Skulle även vilja bo i ett hus, får väl fortsätta och drömma mej bort hihi.



Nån slags sån här walk in closet skulle jag vilja ha, det ska vara stilrent och mycket utrymme.



Det här är också jätte snyggt.



Det här är ett BIG NO för mej.  Ser så stökigt och ingen ordning alls, skulle få panik sen är det även trångt.

Godmorgon

Då var det äntligen måndag. Så nu är man ledig ända till fredag. Jag har verkligen tur med vädret, strålade sol...nä nu skojar jag bara, så klart att det regnar idag för man är ledig. Riktigt inomhus väder.

Jag ska åka till mina föräldrar snart för min mormor är där. Ska bli kul att få träffa henne. Min kära sambo har börjat och jobba igen, kan säga att han och jag hade verkligen problem att somna igår. Tror att vi låg vaken ända till 03, och stackars han som skulle upp 07, så det blev inte många timmar för han. Jag fattar inte varför jag har vänt på dygnet så här mycket. Det var ju roligare när man vaknade kl 09 på morgonen, medans nu så sover jag till 11, det känns sent. För dagarna går ju så fort då. Hoppas att ni har en bra måndag och att ni har bättre väder än vad jag har.

Bilder från i fredags!

Vi åkte på kvällen till min sambos kompis, för att grilla. Han har sitt hus vid vattnet. Jätte fint hus, som han har byggt själv.



Hans utsikt från tomten, kan säga att han har en jätte stor tomt och gräsmatta.




Så klart blev det att dricka mitt rosé vin som jag hade kvar. Det här rosé vinet kommer jag helt klart dricka fler gånger, för det är verkligen gott. Men kom ihåg att ni måste beställa det från systembolaget. För dom har det inte i sitt sortiment.



Jag hihi.



Jag igen med vovven. Var tvungen byta till andra kläder när vi skulle åka båt, och vad passar då bästa med att åka båt? Självklart en randig tröja hihi.



När vi åker ut från båthamnen.



Då har man så här kul hihi. Det var verkligen jobbigt att ha utsläppt hår.




Då fattar ni varför jag såg ut så där på bilderna haha.




Båt inredning.



Vi åkte till Klubbviken. Klubbviken är nästan som Sandhamn kan man säga fast minus med alla affärer. Gillar att vara här ute i skärgården.



Sen åkte vi tillbaka mot stan.



Norrbottensteatern.



Centrum.



Tillbaka till båthamnen. Klockan är då 23, så vad härligt med sommar ljuset. Så här har vi dygnet runt på sommaren.



En trött Nina hihi.

Jag hade verkligen roligt i fredags, och jag hoppas att det kommer bli mer båt isommar. Det var länge sen jag hade en sån här speciell fredag, allt var så spontant så var vädret så bra.

Godmorgon

Då är det äntligen söndag. Min sista jobbar dag. Blir sen ledig i fem dagar för att sen gå på passet på lördag igen.
Vi har än idag bra väder, det är mulet och 21, rätt så behagligt. Sen det tråkiga jag tror att jag har blivit förkyld igen. Börjar bli täppt i nasan och så nyser jag hela tiden. Verkligen irriterad.

Får se om jag hinner att skriva nå mer inlägg idag, annars blir det en hel del inlägg imorgon när man är ledig. Hoppas ni får en riktigt bra söndag!

Godmorgon

Gud vad jag hade trevligt igår. Tog en hel del bilder. Så jag ska visa med mej. Men nu står det jobb på schemat. Tack och lov att det är mulet, men det ser ändå ut som att det kan klarna till. Det är allfall varmt ute.

En kompis till mej fyllde år igår ska ha kalaset idag, tyvärr så kan inte jag gå på det. Men min sambo går för mej istället hihi. Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag. Nu ska jag göra mej klar för jobb.

Fredag fredag

Vilken härlig dag vi har haft idag, och än är den inte slut. Kan säga att just nu har vi 26 grader och det är så härligt hihi. Vi ska snart åka till en kompis till min sambo han har sitt hus vid vattnet, så vi ska grilla där. Sen kanske det även blir en sväng med hans båt. Livet är för härligt ibland, eller det är det för det mesta hihi.

Under dagen så var vi på Ormberget och gick med två andra kompisar, så blev det att vi grillade även korv. Det var jätte mysigt för vi hittade en jätte bra grillplats där man kan se hur långt som helst. Så vi fick äntligen grilla upp korven som vi hade med oss till fjällen. Det blev ju inte så mycket korvgrillning tack vare vädret när vi var där.
Nu ska jag fixa till mej, så vi hörs imorgon igen. Ha nu en underbar fredag, för det ska jag ha.

Godmorgon

Idag är det fredag och imorgon börjar jag och jobba igen. Så det blir att jag jobbar två helger på raken. Såg att det även skulle bli fint väder ihelgen, det känns inte så bra. För jag vill gärna jobba när det är dåligt väder.

Vi hade jätte trevligt hos våra komisar igår. Palten var jätte god, sen fick vi även go fika till efterrätt. Tårta och kakor. Sen så blev det bestämt att vi gick till mitt jobb och lånade hem lite filmer. Så det blev att vi såg två filmer hos kompisarna. Det var Farsan och så såg vi Edge of darkness.

Resan till fjällen

Tyvärr har jag inte så mycket bilder att visa från fjällen. Men jag visar dom jag har.



Här är all vår packning i bilen, sen hade vi även ett släp med oss där vi hade båten och lite mer packning under båten. Den här bilden tog jag när vi hade just startat vår resa. Jag var ju med min familj och min brorsas familj. Så i den här bilen åkte jag, min sambo och min mamma och pappa.



Så klart var min söta vovve med! Han gillar att åka bil.




Vårt första och enda stop blev vid Stenbron där vi åt en macka, för det var vår furkost. Det är verkligen en fin rastplats Stenbron.



Körde förbi Kiruna. Så det här är Kirunagruvan.



Efter några mil senare så börjar man se det här. Så härligt att se fjäll.



Då var vi frame. Vi bodde i huset som ni ser till vänster.



Det ni ser är Kaisepakte.



Efter man hade packat upp all mat och bäddat sängen så var man så tvungen öppna en god skumpa, som vi skålade med mina föräldrar. Kan säga att det är verkligen en lätt drucken mousserande vin, och billig var den. Så köpt den nån gång!



Den här rosé hade jag med mej, och jag har fortfarande kvar. Kan säga att den är en av som bästa rosé som jag har druckigt. Tyvärr så måste man beställa den på bolaget.



Så klart blev det nån Hot Shot på midsommarafton. Så gott.



En del av alla fiskar som vi fick. Röding och öring.




Middagen, innan den åkte in i ugnen. Kan säga att det var så gott.
Det var alla bilder som jag kunde dela med mej. För det blev inga mer bilder. Jag tror ni förstår att jag hade verkligen trevligt i fjällen. Gillar att vara där.

1 Juli

Det blev igen en lång sovmorgon idag, men det är skönt att sova länge när det är dåligt väder ute. Det kommer väl regna hela dagen idag, just nu är det uppehåll. Men det är ändå varmt ute.

Idag så blev jag och min sambo bjudna på middag hos våra kompisar. Ska få palt, så det kommer bli gott, men vi ska först dit vid 18 tiden. Så jag jag hinner sätta igång en till tvätt, för det blir att man kan bara tvätta en gång per dag för att kunna hänga upp allt i lägenheten hihi. Sen så hade jag även tänkt hinna med att dammsuga hemmet och städa. Men först dags för frukost/lunch.

H&M

Som vanligt så har H&M fått in nya kläder och det här är mina tre favoriter.



Tycker att den här är verkligen en söt cardigan. Gillar färgen också. Kostar bara 199kr.



Den här är också fin. Kostar 249kr.



Den här klänningen blev jag faktiskt lite små kär i. Tycker att den är så söt. Kostar 299kr.


Bilder från H&M.

RSS 2.0