Godmorgon

Idag ville man verkligen sova så länge som man kunde, men nu är jag ialla fall uppe och redo för en pw. Fast om jag ska vara ärlig så är jag väl inte så där jätte sugen men jag vet att jag kommer vara nöjd efteråt.  Jag blir lite stressad när jag vet att det här är min sista lediga dag, för jag har en hel del att göra så jag hoppas att jag hinner med det idag!
 
Ha en riktigt härlig dag idag!

ThUeSdAy DiArY

Som jag alltid säger vad tiden går fort när man har roligt, för imorgon är det min sista ledig dag för på torsdag blir det jobb samt fredag men sen får jag ju helgledigt. Så imorgon måste jag få mycket gjort här hemma, måste skriva klart min handlarlista för nu ska det bli fulla kylen.
 
På fredag ska jag och min sambo ha en dejtkväll med varann, dvs att vi ska ut och äta tillsammans och då blir det sushi för hela slanten hihi. Kommer bli trevligt. Man måste ha såna kvällar då och då, ingen som behöver laga mat eller diska. För på lördag så kommer jag få stå vid spisen från när jag vaknar tills gästerna kommer, för här ska det kockas. Det är bra att förbereda så mycket som möjligt.

BLacK LiKe ThE niGHt!

Idag blev det en sväng till Blomsterlandet, självklart kom jag hem med något, men denna gång var det inte rosor.
 
 
Svarta blad, bara för att det är snart Halloween! Buuuh!
 
Det passade verkligen bra i vårt vardagsrum och jag är super nöjd med dom bladen hihi.
 
 

Godmorgon

Äntligen får man vara lite ledig, man skulle kunna säga att jag har nu höstlov hihi. Känns verkligen skönt att man får vara hemma idag och bara mysa denna måndag.
 
Ska få lite besök idag så jag ska bjuda på lunch, får se när dom dyker upp. Hade även tänkte att man skulle på en pw idag, men det kan man nog glömma för det regnar hela tiden, så det får bli nån slags hemmaträning istället.
 
Vilken trevlig middag vi var på i fredags, riktigt god mat. Men vi var hos mina föräldrar så jag vet att man blir aldrig besviken hihi. Så det är dom som ska komma till oss på lördag, så man får hoppas att dom kommer också gilla vår menyn, men det tror jag nog att dom kommer göra.
 
Nu ska jag fortsätta och njuta denna dag och jag ska skriva mer inlägg till bloggen.
 
Ha en underbar dag!

Thursday Diary

Det har varit en härlig dag idag, har inte gjort något speciellt. Bara vara och det behöver man ibland hihi. Så nu är man laddad för att jobba imorgon och hela helgen.
 
Imorgon ska jag även på trevligheter, ska på en middagsbjudning så det kommer bli trevligt. Alltid kul att få åka bort på middagar. Hoppas bara att det kommer vara bättre väder för just nu har så har det regnat hela dagen.
 
Nu ska jag fortsätta och mysa denna torsdag.

Bara lite!

Dags för en tjuvkik i min walk in closet. Rummet som jag är jätte nöjd med!
 
 
Mattan som gör sej så bra i min klädkammare. Det behövdes verkligen en matta där för hela rummet blev som ombonat.
Den kommer från Rusta och heter Jessica. Har den näst största rumsmattan.
 
 

Smycken Bloppis!

 
Köpt från: H&M.
Kostade: 99kr.
Övrigt: Kan justera längden på halsbandet själv för det är med sidenband.
Pris: 20kr.
 
 
Köpt från: H&M.
Kostade: 99kr.
Pris: 20kr.
 
 
 
 
Ring.
 
Märke: JohannaN.
Modell: Nok.
Kostade: 350kr.
Övrigt: Ring i justerbar storlek med fåglar. Är handgjord i mässing.
Pris: 200kr.
 
 
Ring som är inspirerad av YSL.
 
Storlek: 17. Passar på ett finger som mäter ca 6 cm i omkrets.
Köpt från: Cocoo.
Kostade: 145kr.
Pris: 90kr. NYPRIS: 70kr.
 
Är ni intresserad är det bara skicka ett mail: [email protected] Skriv i ämnesraden Bloppis. Det är först till kvarn det gäller och frakt tillkommer!
 
 
 
 
 

Shoes Bloppis!

 
 
Helt nya skor som jag har aldrig använt, följer med extra klack.
 
Märke: Replay.
Storlek: 38.
Köpt från: Nilson.
Kostade: 1099kr.
Övrigt: Skinn på utsidan.
Pris: 500kr.
 
 
Dags att släppa taget om mina Jimmy Choo, för dom är för små för mej.
 
Märke: Jimmy Choo for H&M.
Storlek: 39.
Köpt från: H&M.
Kostade: 599kr.
Övrigt: Ballerina skor. Har använt dom 1 gång.
Pris: 300kr. 
 
 
Köpt från: Din sko.
Storlek: 39.
Klackhöjd: 11,5cm. Platå: 1,5cm.
Pris: 150kr. NYPRIS: 100kr.
 
Är ni intresserad så är det bara skicka ett mail till: [email protected] kom ihåg att skriva Bloppis i ämnesraden. Först till kvarn gäller!
Frakt tillkommer!
 
 

Godmorgon

Ni ska inte tro att jag har sovit tills nu, men det blev alla fall en sovmorgon. Men jag håller nämligen på att läsa en bok och det finns inget bättre när man vaknar upp på morgonen att ligga kvar i sängen och läsa. För igår var jag stressad och jag har ingen aning varför. Brukar få så ibland att man blir stressad utan anledning och det är inte kul för det känns precis som att jag har glömt något.
 
Idag blir det att uppdatera min bloppis, började ta bilder igår men ska fortsätta med det idag.
Men nu ska jag åka och handla lite frukost/lunch till mej.
 
Ha en jätte härlig dag!

Blossa 13

 
Igår kom årets Blossa ut på Systembolaget om man har velat ha den tidigare så var det en beställningsvara. Men nu har vi den hemma och det roliga är att det står inte vad det är för smak, man själv får lista ut det. Men i dec kommer dom berätta.
 
Man ser att flaskan är verkligen inspirerad av Dalarna och den kommer ha svenska smaker så det låter intressant. För nått år sen var ju blåbär årets Blossa. Kan det här vara rabarber då hihi. Får se när vi kommer öppna flaskan för det kommer alla fall bli före första december hihi.
 

Bloppis NEWS!

Får se om jag hinner ikväll så kommer jag uppdatera min Bloppis, annars kommer det upp imorgon. Men jag har fortfarande kvar ett par skor och en ring på min Bloppis. Om ni är intresserad så är det bara gå in på kategori Ninas Bloppis.
Skorna och ringen har fått ett nytt pris!

Lyx på helgerna!

Insåg just att det var inte så många bilder jag hade att visa er. Men jag har en bild på en maträtt som min mamma gjorde när dom var hos oss för några veckor sen. Dvs det var en lördag när vi fick hjälp med trädgården och att bära in lite av utemöblerna. Det var faktiskt sista gången vi satt ute och åt vid vår trädgårdsmöbler för i år, det var i slutet av september nån gång.
 
 
Vi blev bjudna på Tapas och ni vet att jag älskar ju sån här mat. Så hade vi självklart bubbel till. Det var verkligen super gott.
 
Småplock och tapas är det  bästa som finns, därför blir jag alltid eld och lågor när jag ser att folk bjuder på småplock, jag bara myser då haha.
 
Ni vet jag hade ju ett söndagsparty för en vecka sen och då bjöd jag på en del småplock och det blev verkligen lyckat för jag hade dukat upp ett bord med allt så man fick själv gå och plocka det man vill ha och sen sätta sej och äta, sen får man resa sej upp igen om man vill ha mer hihi. Kommer ha lite småplock den 2 november då kommer jag duka upp igen på samma sätt.
 

Thuesday diary

Då blev det fullt upp igen, hela förra veckan blev det att jobba så man var inte nå hemmafru. Igår hade jag min första lediga dag och då var det självklart fullt upp. Har börjat med min pw igen och det känns jätte bra. Har just kommit in från dagens pw.
 
På fredag börjar jag och jobba igen och det blir hela helgen. Men jag kommer hinna med en trevlighet på fredag, sen är det bara jobb som gäller.  Men sen den 2 nov ska vi ha middagsbjudning och det kommer bli kul har redan gjort klart menyn måste säga att jag är stolt över den och det kommer bli super gott hihi.
 
Jag har egentligen en hel del bilder att visa er så jag ska ta tag i det nu och se på dom bilderna så ska det väl snart komma upp ett nytt inlägg.
 

Godmorgon

Då börjar denna helg gå mot sitt slut, men det är tur att söndagen har just börjat. Sen så blir det ju trevligheter här ikväll så det kommer bli super kul. Började igår att göra ett småplock klart, så blir det att fortsätta idag. Och att vi ska äntligen ta in våra bord och stolar i förrådet.
 
Igår jobbade jag ju, sen var jag och min sambo på Namnkalas, det var verkligen fint och bra ordnat. Dom hade Namnkalas istället för dop. Så man kan göra på olika varianter.
 
Ha en underbar söndag!

Vill ha och ska ha!

 
Stol Franka från Åhléns. Kostar 1299kr.
 
Den här stolen skulle jag vilja ha i vårt sovrum till mitt skrivbord, skulle passa så fint. Men den verkar inte finnas i Luleå, men jag hoppas verkligen att dom kommer ta hem den.
 
 
Fåtölj Anni från Åhléns. Kostar 1299kr.
 
Den här fåtöljen ska jag bara ha, för den ska in till min Walk in closet. Kommer passa som handen i en handske hihi. Så det kommer mest troligt bli mitt oktober köp.
 
 
Bilder från: Åhléns.
 
 

Dinner!

Denna fredag så bjuds det på Tacogratäng till middag hemma hos oss. Får väl göra som en kompis sa till mej "äter ni aldrig tacos på en fredag som en vanlig familj" haha, men nu blir det ju det fast gratäng för jag tycker att det är godare. Han min kompis tycker nämligen att vi äter alltid så lyxigt på fredagar. Så nu är vi en vanlig Svensson ikväll, inget fel med det hihi.
 
Måste passa på och säga att sushi blev riktigt bra i onsdags, det är jag som är sushikocken i vår familj. Det är tur att man har börjat bli lite snabbare på att göra rullarna, för det är lite piller göra. Allt som jag hade i rullarna var super gott, testade faktiskt att ha i rödlök och det funkade riktigt bra.
 
 

TGIF!

Äntligen fredag som man har längtat hihi. Det är verkligen speciellt med fredagar, fast jag ska jobba imorgon.
 
 
Älskar den här färgen när det är höst!
 
Helgens rosor är inhandlat idag. Gillar verkligen att köpa hem snittblommor varje vecka. Så det blir ett stort bukettkonto, men det är det värt!
 
Have A Fab Friday!

Godmorgon

Då har vi ännu en ny dag framför oss. Insåg nu på morgonen att det kommer hända en hel del i helgen. Men det är kul när det händer mycket saker. Ska jobba på lördag, sen ska jag iväg på Namnkalaset, sen på söndag kommer två jätte nära vänner till mej och dom ska få se huset förförsta gången så det blir kul. Så på söndag blir det att göra en hel del småplock men det gillar jag att göra.
 
Men idag blir det en pw och fortsätta med hemmet. Det är verkligen ett heltidsjobb att bara vara hemma hihi. Fast det är synd att man inte får betalt bara hehe.
 
Ha en helt underbar dag idag för imorgon är det helg!

Sushi time

Måste få skryta om vad det blir för dagens middag idag. Det blir nämligen hemmagjord sushi, kommer blir så gott hihi. Som tur har vi det mesta redan hemma, förutom det som ska vara i rullarna men min sambo är och handlar det medans jag håller på koka ris.
 
Onsdag är en perfekt dag att ha lite lyxigare mat, för snart är det ju helg hihi.
 
 
När vi gjorde sushi i vintras.
 
 

To The Master Bedroom!

Jag har blivit helt kär i en växt. Nu så har jag äntligen den i sovrumsfönstret. Blir så glad när jag ser den.
 
 
Växten heter Sophora "little baby".
 
Att en växt kan vara så vacker, det här är helt klart en typ av mina favorit växt.
 
 
 

Godmorgon

Kan inte fatta att det är redan onsdag, vart tar alla dagarna vägen?! Idag ska jag åka iväg och shoppa något, säger inte än vad det är hihi. Men det är något som är jätte bra. Sen ska jag ta tag i alla sakerna som jag har stoppat ut i hallen och vardagsrummet, det kommer inte bli så kul. Men det är bra att rensa då och då. Som man säger man blir aldrig klar i ett hus hihi.
 
Jag hoppas att det ska dyka upp något i brevlådan idag, för jag har beställt några saker, för på lördag ska jag på Namnkalas det är nästan som dop. Vad svårt det är att hitta på presenter till det, för man vill ju inte köpa samma som dom andra som kommer. Men jag blev nog rätt så nöjd med det jag beställde för det kommer inte vara nån som har samma som mej hihi. Jag har tänkt utanför boxen hihi.
 
Ha en underbar dag!

Vill ha!

Just nu så håller jag på leta efter väggord som jag skulle kunna ha på min garderobsdörr i min dressingroom.
Har fastnat tex för dom här:
 
 
 
 
 
Det är något sånt här jag vill ha på garderobsdörren.
 

Plåtburkar ska det vara!

Jag har som alltid gillat plåtburkar, vet inte varför men jag tycker att det är snyggt. Så dom här plåtburkarna har min mormor haft och nu har jag dom med the i.
 
 
Självklart får dom stå framme på fläkten. För det är kul att se på dom och sen så väcker det så många gamla minnen om min mormor.
 
 

Är så lycklig!

Hela den här morgonen och dagen har gått åt att fixa min walk in closet och är jag nöjd? JA, jag är super nöjd, kan inte fatta äntligen är jag klar. Måste bara fixa en matta och en liten fåtölj sen är jag helt klar. Jag njuter varje gång jag går in i rummet, ska fota och visa er.
 
Men nu har jag massa saker i vardagsrummet och hallen som jag ska bara ta tag i, för jag har flyttat ut alla grejerna dit för att bli klar med min walk in closet. Så imorgon är alla dom sakerna borta.

Artighetsreglerna!

 
Det är denna bok som jag har börjat med att läsa varje morgon och kväll, och jag gillar den hittills. Jag beundrar verkligen 30-talet på Manhattan. Det var som samma sak med filmen Den stora Gatsby var verkligen speciell, älskar miljöerna, festerna och modet.
 
Så jag säger bara läsa den här boken Artighetsreglerna av Amor Towles!
 
 
 

Godmorgon

Då är man hemmafru igen och det betyder att gå ut och gå på en pw varje dag. För nu är det träning som gäller och att jag ska bli klar med min walk in closet i veckan, de ni hihi.
 
Just nu håller jag på tvätta sängkläder, finns det nå lyxigare än att få gå och sova i nybäddad säng?! Sen det bästa av allt att jag har börjat och läsa igen. När det blir höst så blir jag alltid så sugen på att börja läsa böcker så nu har jag börjat med en pocket som jag köpte i augusti.
 
Nu kickar vi igång denna härliga måndag och ny vecka, ha en jätte härlig dag!

RSS 2.0