30 November

Den här kvällen slutar verkligen perfekt. För vet ni vad, nu har vintern äntligen kommit till Luleå. Det var så härligt att gå kvällens sista rastning eftersom när man gick så knarrar det så härligt under skorna när man gick på snön. Så imorgon ska jag stoppa undan min cykel för det kommer inte bli nå mer cyklande iår. Natti natti

Klänningar!

Fattar inte hur jag har kunnat missa dom här två klänningarna. Dom är verkligen snygg och jag skulle gärna vilja ha dom.



Visst är den snygg? Kostar 199kr.



Den här också verkligen snygg. Kostar 299kr.
H&M har verkligen snygga klänningar och så är det så bra priser på dom! Vad tycker ni, är dom snygga dom här klänningarna?
Får hoppas att dom här klänningarn finns kvar nästa år, då ska jag köpa dom. För just nu får jag inte köpa nå mer kläder åt mej, har köpstop resten av året.

Bilder från H&M

Hemma jul hos Chicnina del 2!

Nu blir det lite mer bilder. Det var just innan vi började dricka glögg och äta pepparkaka.



Den här lyktan har vi i hallen, det blir en hel del att man tänder ljus i den på kvällarna. Fick lyktan av min farmor när jag fyllde år i år.

Den här lilla gulliga lyktan är på vardagsrumsbordet.



Så vår kära adventstake, inte så mycket till världen, men jag gillar den ändå hihi.


Hemma jul hos Chicnina!

Nu ska ni få se lite bilder på vad jag har gjort idag hihi.



Den här granen hamnade i hallen, så nu lyser det jätte fint där. Det är verkligen mysigt att vara i vår hall nu hihi. Jag tror att den här granen har jag haft i ca 20år, det är verkligen en lång tid. Förut hade jag även gilitter iden men då upptäckte jag nån dag att glittret hade smält fast på en lampa, så jag vågar inte ha nå glitter på granen nå mer.



Min fina elljustake, den har jag väl också nästan haft i 20år.




Fick så svårt att välja vilken bild jag skulle ta med så det blev att jag tog både bilderna. För den första bilden visar så fina krukorna och dom stora svarta bollarna är. Den nedersta bilden vissar hur fin stjärnan är hihi.

Sen så har jag så klart tagit fram mer saker, men jag får visa sen, tänkte att jag skulle vänta in min sambo så han får vara med när vi ska tända det första ljuset, sen ska vi även dricka glögg och äta pepparkakor. Ni märker ju att det är idag vi ska fira första advent.

Jul fint!

Nu är jag äntligen klar med att göra jul i hemmet. Väntar bara på att det ska börja bli mörkt ute så ska jag ta kort på lite saker så ni ska få se hihi.

Som ni kanske har märkt så har jag blivit helt fast i Johan Falk filmerna. Har sett nu 2:an och den var så klart jätte bra, blir att se 3:an ikväll.

Godmorgon!

Vad härligt att få vakna upp att backen är lite vit, men jag tror inte att det är snö, det är snarare frost. Så jag hoppas att snön kommer när som helst eftersom dom två senaste dagarna har det varit minus.
Nu ska jag äntligen få julpynta. Har läst många bloggar och sett vad alla har gjort så fint i sina hem, men nu är det min tur att göra hemmet fint. Ska ta bilder sen på hur det blev.
Jag har även hunnit betala min räkningar idag så nu vet man hur mycket man har kvar för att köpa julklappar. Sen har jag ett telefonsamtal som jag ska ringa som jag har verkligen skjutit upp på, men nu måste jag ta tag i det. För det måste bli klart i år.
Hur kommer er måndag se ut?

Filmer!

Igår såg vi Transformers De besegrades hämnd och idag på morgonen såg vi Johan Falk Gruppen för särskilda insatser.



Jag har sett 1:an och jag gillade den så jag gillade även 2:an. Fast den var lite väl för lång.  Den var alltså i 2 timmar och 24min, dom hade kunnat helt klart korta ner filmen. För i slutet så började jag spola framåt, min sambo somnade när han såg filmen. Men jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Den filmen var helt klart riktigt bra. Den slår faktiskt Wallander och Beck. Det var mycket pang pang hihihi. Men det var spännande hela tiden. Så jag ska helt klart se alla dom andra filmerna också. Den får av mej ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Första Advent!

Godmorgon! Det blir att fortsätta att se film på morgonen, sen blir det att åka till jobbet. Försökte igår att få ta ledigt idag, men det gick inte bra. Tänkte eftersom jag har en semesterdag att ta ut, så tänkte jag ha gjort det idag. Men mina arbetskollger var inte så sugen på att jobba idag.


För lite tid!

Blir verkligen efter med inläggen hela tiden. Men det är för att jag har haft så fullt upp på sista tiden. Det känns skönt att man har nu jobbat klart för den här dagen. Som vanligt har jag lånat hem en hel del filmer som vi ska börja se nu. Kan säga att det är Johan Falk filmerna som jag har hemma. Vi får höras imorgon.

Godmorgon!

Shit, jag är verkligen inte laddad för att jobba idag. Hade varit kul att få va hemma idag och julpynta. Ser till mina grannar och grannhus att alla har julpyntat utom vi. Men det är först på måndag som jag kan ta tag i det.
Jag hade också verkligen velat gå på julskyltning imorgon. Det var så många år sen jag gjorde det sist. Det märks att man kan inte få allt =(
Ha en bra lördag!

Present!

Vad skönt det var att göra bort stan på morgonen. Nu ska jag berätta vad jag gav för present till Rabalder. Jag köpte en rosa sopkorg med blommor på, finns att köpa på Lagerhaus. För jag tyckte att dom saknade en sopkorg på deras toa. Så därför gav jag en sån eftersom dom dessutom kommer komma ihåg mej när dom ser den hihi. Magga sa att hon blev glad när hon såg den eftersom den är som färgglad. Så man blir på bra humör av den hihi.

Nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mej och vovven, min sambo kommer efter han har slutat jobbet.

Godmorgon!

Gud vad det var skönt att få sova så länge som man ville sova ut. Så idag är man riktigt utvilad =) Ska väl snart börja gå in till stan för att köpa lite julklappar samt en present till Rabalder. Vill tacka att jag har fått vara där i tre veckor samt att jag ska komma tillbaka dit i februari.
Det blir inte att vi ska laga tre rätters hemma, vi ska nämligen tillbaka till mina föräldrar och äta hos dom istället. Så det blir mysigt, så blir det att se på Idol ikväll. Vad ska ni ha för fredagsmys?

Sonia Rykiel!

Kommer ni handla något när H&M släpper Sonia Rykiel kollektion den 5 december?
Det verkar som att det är bara underkläder som dom släpper. Så jag tror inte att jag kommer köpa något, sen har jag inte heller råd.

Fattig!

Det blev aldrig att jag gick in till stan, jag började istället kolla igenom min räknings hög och den var inte rolig kan jag säga. Så när jag hade räknat ihop allt insåg jag att jag har inte ens råd att gå in till stan. För först måste jag betala räkningar, sen mat och sen kommer julklappar. Inte kul att vara fattig student.
Det blir att åka hem till mina föräldrar idag för att se på hockey och få middag.

Beslutångest!

Då var man hemma igen =) Funderar på om man ska gå iväg till stan nu eller om jag ska vänta med det. För jag skulle lämna en sak till Rabalder, sen så hade jag väl även tänkt titta förbi Gina Tricot. För det finns något som jag skulle prova där. Vet inte alls hur jag ska göra, får nog fundera vidare hihi.

Godmorgon!

Sista skoldagagen den här veckan. Som tur man har så slutar vi före lunch, så det är jätte bra. Sen får jag vara ledig imorgon, det blir härligt men sen på lördag hoppar jag på mitt arbetspass igen.
Nu ska jag göra mej klar för skolan. Syns senare idag!

Bra dag idag!

Har just kommit hem från svärföräldrarna, vi blev bjuden på köttsoppa till middag. När vi gick till svärföräldrarna så gick vi även förbi Rabalder, då såg jag att Magga jobbade. Så jag gick in och sa hej till henne. Var jätte kul att få träffa henne igen, sen så sa hon även att dom saknade mej, så det var kul att höra =) Det är alltid kul att känna sej uppskattad. Så imorgon ska jag till Rabalder igen för att hälsa på, ska nämligen lämna en sak där hihi.

Vet ni vad folk, jag är jätte trött så det kommer bli en tidig kväll för mej. Så jag säger nu natti natti till er!

Då var det klart!

Det gick jätte bra med min redovisning! Ska ta det från början.
När jag kom till skolan imorse så pratade jag med läraren och så att jag skulle vilja va först och redovisa för jag vet att han sa imåndags skulle vi ha lottdragning om vilken tur och ordning vi skulle börja. Så när han skrev ner nr från 1-14 så fick vi dra lott, men han gjorde en fuling och gav mej siffran 1 så jag fick börja. Snacka om att jag blev glad att han gjorde så. Så jag var den första med att redovisa. Det gick jätte bra för mej och jag fick jätte bra kommentare och nån kritik. Så jag är jätte nöjd men det är klart att man kan bli bättre. Men det är så skönt att jag fick min revansch mot förra gången när jag var riktigt dålig med min redovisning. Jag kan meddela er en sak att den här gången så gick det smäre för en annan i klassen och vad tror ni jag ser då? Jo jag ser han som skrattade åt mej när jag redovisade förra gången sitter och flinar ut mycket som helst åt den personen som det gick dåligt för idag, jag tycker att han ska skämmas för hans redovisning tyckte jag var den sämsta på redovisningen idag. Kan inte fatta hur en vuxen person som är snart 40 år kan sitta å flina så där åt folk. Han vill verkligen sänka en. Men jag kan säga att jag kollade inte alls på han nu när jag stod där framme och berättade. Så jag tycker att alla var bra idag förutom han.

Godmorgon!

Idag gäller det, jag hoppas att jag får vara den första med att  redovisa. Gillar att göra bort det fort som möjligt. För då kan man sen njuta av dom andras redovisningar. Jag kan hela texten i huvudet, men det som är viktigaste är att jag kommer ihåg den när jag står där frame. Man jag känner mej lugn för man ska ju tänka att det här kommer jag fixa och det kommer gå så bra. Ha en bra onsdag!

Jätte bra klipp!

Det här klippet måste ni kolla in!



Nå, vad säger ni? hihi
Jag hoppas att ni kände nån som va med på filmen! Hihi

Har ingen rubrik!

Har tagit en paus med min redovisning. Är verkligen peppad för morgondagen hihi.

Var så sugen på att åka ut till storheden idag, men min sambo var inte så sugen och jag har inte lust själv åka dit ut, så jag får vara så snäll och sitta här hemma.  Det blir att vi åker till storheden på torsdag istället, måste handla all mat som vi ska ha till fredag, för då ska vi verkligen slå på stort. Vi ska nämligen ha en riktig mysfredag.


Hej på er!

Jag orkade inte skriva något inlägg imorse. Det är så sjukt att man är så trött på morgonen, alla min klasskompisar är också trött på morgonen så det måste hänga med vädret. Man blir inte så glad när man stiger upp och ser att det är dimma och mörkt ute. Men det är tur att det vänder snart.
Man blir nästan deprimerad av skit väderet. När ska snön komma?

Jag gjorde klart min redovisning material igår så nu ska jag bara öva på allt det jag ska säga. För imorgon smäller det hihi. Kan säga att den redovsning som jag ska ha handlar om att jag är en butikschef för en sportaffär, så jag ska presentera mej för mina medarbetare samt berätta vad jag har för regler för dom och hur jag är som chef samt vad jag har för strategi mm. Så ni förstår att jag ska se mina klasskompisar som mina medarbetare. Så det kommer bli en intressant redovisning, för alla har samma uppgift. Sen kommer vi få betyg hur vi var på redovisningen. Så det är rätt så seriös uppgift. Sen kommer jag även få kritik hur dom uppfattade mej. Så det kommer bli jobbigt, eftersom jag har problem att ta emot kritik.

Spara eller Slösa!

Jag har tänkt för ett tag sen publicera det här inlägget, men jag har inte haft tid så jag gör det nu istället.

Ni vet ju att den här Alexander Wang väskan har jag skrivit om tidigare. Kostar 10.950kr.



Finns nu att köpa på Modekungen för 799kr. Det är riktigt bra pris.




Så det är bara välja, spara eller slösa. Fake eller äkta.


Bilder från: Mrsh och Modekungen

Skolarbete!

Det var en kort skoldag idag, men jag har mycket skolarbete som jag ska göra. Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg först innan jag sätter mer ner med allt skolarbete.
Ska nämligen ha en muntlig redovisning nu på onsdag, så jag tänkte skriva ner allt det jag ska prata om idag. För det är skönt att gjort bort det mesta, så imorgon kan jag öva på hur jag ska säga allt.  För jag ska göra succé på min redovisning hihi. Hörs snart igen!

Godmorgon!

Då är det skola idag. Ser att det är plus grader ute och det regnar. Men det bästa är att jag kan cykla till skolan. Nu måste jag göra mej klar. Men ha en bra måndag!

Filmer!

Nu ska jag berätta om filmerna som jag och min sambo såg på igår ikväll/natt. Vi såg Snuten i varuhuset.



Det var en lättsam komedi. Men man kunde gissa hur filmen skulle sluta men jag gillade den ändå och den hade sina stunder där man skrattade en hel del. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥ hjärtan.

Den andra filmen som vi såg var Brüno.



Tyvärr så hade den väl inte den humor som jag gillar. Satt mest och tänkte på dom som var med filmen om de visste att det var en film som de var med i, för det kändes mer som det var en dokumentär eller vad man nu ska kalla det för. För vissa av människorna såg verkligen arg ut som var med. Jag fattar inte.
Så därför får den bara ♥ av ♥♥♥♥♥. Gillade aldrig Borat.

Sen gick min sambo och la sej så då såg jag Drag me to hell. Han gillar inte skräck filmer. Så den här filmen satt jag och såg till kl 03:00 ensam med min vovve.



Den var verkligen speciell. Gillade inte slutet vill att den skulle sluta på ett annat sätt. Så jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Så på morgon såg vi Wallander Läckan.

Gillade verkligen filmen. Men det är klart alla Wallander och Beck filmer är bra. Så den får av mej ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Jag skulle ju också berätta vad min sambo hade gjort för tilltugg, men tyvärr måste jag vara tyst om det eftersom vi ska stå för tilltugg på nyår och jag vet att vissa av dom personerna som vi ska fira nyår med läser min blogg. Så därför kan jag inte säga det eftersom vi ska göra det tilltugget. Men jag ska berätta efter nyår vad det var för något hihihi, kan säga att det var riktigt gott!!!

 

Nu ska jag gå och lägga mej. Natti natti!

 

Bilder från: Moviezine och Imdb.

 


Helgen slut!

Då har man jobbat klart den här helgen, känns rätt så skönt. Men nästa lördag går jag på mitt passa igen för då ska jag jobba helg igen.
Längtar verkligen till skolan imorgon, ska bli så kul att få träffa mina klasskompisar igen, gillar dom verkligen. Sen ska vi börja med vår nya kurs som är Merförsäljning och sånt. Såg att vi ska ha redovisning redan nu på onsdag, då jädrans ska jag vara grym på redovisningen hihi.

Godmorgon!

Det blev sent när jag gick och la mej igår, var i säng kl 03:00 inatt. För jag såg tre filmer inatt och nu ska jag börja se den fjärde och sista filmen för idag. Jag återkommer med mer sen.

Äntligen hemma!

Då har man jobbat färdigt. Det blev att jag lånade hem 4 filmer från jobbet. Så nu blir det att se på film. Min kära sambo har gjort tilltugg som vi ska äta nu när vi ser film. Vet inte ännu vad det blir för tilltugg så det blir spännande hihi. Jag återkommer mer om vad vi ska se för filmer och vad det blev för tilltugg!

Godmorgon!

Nu har vi kommit till min jobbar helg. Snacka om att tiden går fort eftersom det var två veckor sen jag jobbade sist. Tror att det kan vara ganska lugnt på jobbet idag eftersom folk har inte fått sin lön än. 
Får se om jag gör det vanliga låna hem film från jobbet som man kan se ikväll. Ha en bra lördag!

Post!

Såg att jag hade fått trevlig post när jag kom hem. Jag har ju berätta för ett tag sen att jag fick ett bra erbjudan på att prenumera på Damernas Värld. Så nu har jag fått mitt första nummer, ska bli intressant och se om det är nån kul tidning. För det känns som att den här tidningen kanske vänder sej mer till dom som är från 30 år och uppåt. Men det verkar som att nu handlar det mycket om jul i tidningen, det är ju allt kul att läsa.
Har ni börjat och julhandla än?
Jag har börjat kolla in vad jag ska ge till folk, så man kan säga att jag är redan klar, ska bara betala sakerna hihi.


Oh härliga fredag!

Hann inte skriva något inlägg imorse, ville inte stressa.

Nu har jag gjort min sista dag på Rabalder eftersom skolan börjar ingen på måndag. Men jag kan säga att i februari så kommer jag tillbaka till Rabalder och då ska jag vara där i 5 veckor, så det kommer bli riktigt kul. Då får man kanske se på sommarkläder, jippi!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej lite fredags fin, ska även spela en julskiva. Var på bolaget idag så då kunde jag inte låta bli att köpa en julöl så vi får väl se om jag tycker om den. Vi hörs snart igen!

Oj vad man kan bli arg!

Såg Paradise Hotel, vet inte vad jag ska säga. Känner att jag blir mest irriterad. Hatar när folk kör spel och att det ska vara pakter hela tiden. Men nu ska jag inte prata om det.

Jag har gjort klart min skolrapport så det känns riktigt skönt, så den är skickad iväg. Så då kommer jag kunna njuta min fredag, för på lördag ska jag jobba på mitt riktiga jobb som jag har. Så då kommer jag tjäna pengar och det behövs verkligen!

Men nu ska jag gå och lägga mej och fortsätta att läsa mina skvaller tidningar, orkade inte läsa klart dom igår. Natti natti.

Julklappar!

Idag slutade jag halv tre så det var kul för just den vevan så kom min mamma och brosan förbi och hälsade på, riktigt trevligt. Så jag hakade på dom att gå på stan. Det var år och dar sen man gick på stan samtidigt med mamma och brorsan. Vi höll på med julklappsköp. Så jag vet en sak som jag kommer få i julklapp hihi. Är verkligen glad att jag ska få den saken, för den är så fin.
Nu ska jag börja göra min skolrapport. Så vi ses senare ikväll.

Godmorgon!

Det gjorde susen att gå och lägga sej tidigt igår, för nu vakande jag utan väckarklocka. Det är så skönt att slippa bli väckt av larmet =)
Det tråkiga vädret håller i sej än, grått och dimma. Jag är nu less på hösten, vill ha vinter NU.
Ha en underbar torsdag!

Zzzzz

Nu tänker jag ge upp för idag. Ska bli en tidig kväll. Så kanske man kan känna sej piggare på morgonen imorgon =)
Men först så blir det att läsa boken och skvaller tidningar hihi.
Natti natti!

Dagens!

Det har ju börjat och bli en klassiker att min vovve är med på bilderna så därför kommer det en hel bild på han nu hihi. Ni kanske ser att hans bak är rakad men det var ju för operationen, så det är inte jag som har tagit bort hans päls.



Stickad polotröja från Rabalder
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot.


Oh happy day!

Vilka bra dagar jag har haft på sista tiden, är typ lycklig hela tiden. Går och små ler för det mesta. Gillar när man har såna dagar. Det har hänt så mycket och tyvärr kan jag inte dela med det till er än, men jag ska berätta det om nån vacker dag =)

Men jag har lite skvaller till er lulebor. Imorgon kl 10:15-11:00 så är Fredrik och Filip på Akademibokhandeln i Smedjan, för att signera sin bok. Så då vet ni det!

Godmorgon på er!

Idag är man sliten, vet inte hur många gånger jag ställde om klockan, bara för att få sova längre. Men nu är jag alla fall upp hihi.
Det är redan onsdag, har två dagar kvar på Rabalder så nästa vecka är det skolan som gäller. Men först så ska jag jobba i helgen på mitt jobb.

Gäsp!

Nu ska jag ge mej för idag. Känner att sängen lockar mej, för jag vill även hinna läsa ett kapitel från boken Elsas Mode. Så ska jag även upp tidigt imorgon. Natti natti!

Dagens!

Så här såg jag ut på jobbet idag. 



Stickad omlottcardigan från Rabalder
Topp från Gina Tricot
Byxor med skinn detaljer från Gina Tricot
Halsband från Lindex

Ni har kanske märkt att min vovve är alltid med på korten, men det är för att han är linslus hihi.

Balmain Shoes!

Nu mina kära vänner ska ni få se vad det var för paket som jag hämtade ut =)
Balmain Shoes kopior. Det är dom här som jag har väntat på sen i augusti och dom var värd det.








Beställde dom här skorna från Ellos och det är märket Blink. Kostar 849kr. Dom här skorna kommer jag ha till jul, nyår och vår resa till Stockholm. Ska använda dom flitigt hihi. Det är ingen 12cm klack.
Vad tycker ni om mina nya shoes?

Paket!

Ååå, jag glömde berätta att idag ska jag hämta ut ett paket =) Tänkte att jag ska hämta det innan jobbet börjar för då kan jag se om det är något som jag ska behålla eller inte.
Jag har väntat länge på dom här, tror det var i augusti som jag beställde det. Så då måste dom passa perfekt. Ni får se sen vad det är för något hihi.
Men en ledtråd kan ni få glitter och glamour!


Godmorgon!

H&M har fyllt på sin webshop med Jimmy Shoo saker. Så ni vet att ni kan beställa nu om ni inte har hunnit tidigare. Men ni får skynda på för det blir fort slut såldt.

Nu blir det att äta frukost sen göra sej redo för jobbet. Hoppas ni får en trevlig onsdag tisdag!


Godnatt historia!

Som kvällens sista inlägg så tänkte jag dela med mej en sak som hände på jobbet idag. Folk som känner mej vet hur jag kan vara ibland så man kanske inte blir så förvånad att det här händer mej.

När jag stod och jobbade så skulle jag ta upp ett larm som jag skulle larma ett plagg med. När jag böjer mej ner för att ta upp larmet så fastnar jag med mitt halsband där man tar bort larmen från kläderna. Eftersom mitt halsband är gjort av metall så satt jag verkligen fast, eftersom jag vågade inte ta i för mycket eftersom jag var rädd för att mitt halsband skulle gå sönder. Så jag står där med mitt huvud liggandes på kassadisken. Ni kan ju tänka er hur det såg ut...
Men som tur var jag inte ensam i butiken, så Magga ( butikschefen) tog av mitt halsband så då var det lättare att rycka bort halsbandet från magneten som man tar bort larm med. Mitt halsband gick inte sönder. Så allt slutade gott =)
Så nu säger jag natti natti!

Dagens!

Så här har jag sett ut på jobbet idag!



Klänning med huva från Rabalder
Lackleggins från MQ
Halsband från H&M

Som ni ser så har jag mycket Rabalder kläder på mej när jag jobbar, så nu restan av veckan kommer jag ha nästan ha samma kläder som jag hade förra veckan =)
Älskar den här klänningen, så skön att ha på sej!


Halloj hösten!


Då var det höst igen, vad tråkigt att all snö har försvunnit. Nu är det så där mörkt och grått igen.
Det har varit en rolig dag på jobbet, för jag har haft lite besök av folk som man känner. Sofia min kompis var förbi mej, jätte roligt!
Tack Sofia att du kom på besök =)
Sen har även en klasskompis varit förbi så det var kul för jag har varit och hälsat på henne första veckan när vi hade praktik. Det är konstigt att folk ska alltid komma samtidigt och hälsa på, när det annars brukar vara lugnt hihi.

Godmorgon!

Då var det måndag igen. Mina sista vecka som LIA. Tiden har verkligen gått fort, tyckte att det var nyss jag började med LIA. Men det ska även bli kul att träffa alla klasskompisar igen och höra hur dom har haft det. Jag har haft lite kontakt med vissa.
Tillbaka om min LIA så har jag verkligen känt mej som hemma på Rabalder så det känns nästan som att jag har sagt upp mej. Man har verkligen blivit en i gänget.
Måste jag göra mej klar för dagen. Hoppas ni får en fin och underbar måndag!

Film söndag!

Det har inte hänt så mycket här, vi började se filmen Baksmällan. Den var helt ok, men svamlig så ibland blev det för mycket då blev man less. Så den får av mej ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Vi ska snart gå över till mina svärföräldrar eftersom svärfar fyller år idag. Så Grattis till han! =)

Godmorgon!

Redan söndag, jag trodde nästan att det var måndag idag, för min sambos telefon började låta på morgonen och jag trodde det var larmet då hihi. Men det känns riktigt skönt att få vara ledig idag.
Det är plus grader ute så det är härligt att vara ute nu när det är lite varmare. Men jag får se vad som händer.
Om två veckor är det första advent! Jippi.

Festen igår!

Nu ska jag visa lite bilder från gårdagen. 

När vi kom till mina föräldrar så fick man ett glas skumpa och lite tilltugg. Tilltugget bestod av norrbottens guld dvs Kalix löjrom.




Sen fick vi en förrätt som heter spenatrulle med ost och laxfyllning.




Sen fick vi stekta nudlar med hotta räkor och grönsaker. Det var också riktigt gott.



Vi fick efterrätt också, men tydligen så glömde jag att ta kort. Så det finns ingen bild på efterrätten. Man skulle kunna säga att vi fick en tårtbit eller det kanske var en bakelse. Men hur som helst den var jätte god för det innehöll choklad.

På kvällen drack jag en sån här, min favvo. Men tyvärr är bilden suddig.



Cidern har så fin blå färg, men ni märker ju att det är blått. Men mycket snyggare IRL.

Så såg kvällen ut hihi. Gillar såna kvällar!
Idag blir det nog lugnt, funderar på att man kanske skulle lyssna på lite jul musik, det är som trevligt.

Godmorgon!

Har ni haft en bra fredag?

Vi har sovit över hos mina föräldrar så det blir att äta frukost nu.
Ska ni handla något från H&M? Jag märkte att det gick inte att gå in på deras webshop.

Kvällens!

Här blir kvällens outfit. Väntar bara på att min sambo ska bli klar.



Topp från Lindex
Skinnkjol från Lindex
Halsband från Lindex

Det måste vara något fel med min kamera, den tar bara suddiga bilder tydligen, eller så är både jag och min sambo dåliga fotografer hihi.
Ska försöka ta lite bilder från kvällen. Ha nu en underbar fredag!

Kära fredag!

Nu har man äntligen helg. Känner att jag uppskattar mer helgen nu när man jobbar från måndag-fredag. Men nästa vecka är det min sista vecka som jag är på jobbet/praktiken. Kommer kännas konstigt, men jag kommer självklart att titta in till dom då och då hihi.

Har hämtat ut ett paket idag, det var från H&M. Ni kanske kommer ihåg att jag gjorde en beställning för ett bra tag sen, med bland annat en blus som jag var osäker om det var min stil. Den var inte min stil, gillar inte alls tyget. Så jag kommer returnera allt det jag hade beställt.

Nu är det dags för mej att göra med redo för festligheterna ikväll =)

Dagens!

Här kommer en dagens outfit.
Min nya klänning/tunika från Rabalder. Den är så skön att ha på sej. För den är gjord av 20% ull och 80% viskos.
Så är det fint med broderier längst ner på kanten av klänningen. Till det här kommer jag ha stövlar på mej.



Klänning/tunika från Rabalder
Struprörsjeans från Diva

Godmorgon!

Äntligen fredag! Idag så ska vi på fest hos mina föräldrar för min morbror och hans sambo kommer hit upp. Ska verkligen bli kul. För det är alltid så kul att få träffa de. Jag brukar kalla min morbrors sambo för moster. Dom är inte släkt med varann för att jag skriver moster och morbror, så då vet ni det!

Men nu ska jag göra mej klar för jobb, vad ska ni göra idag?

Hockey!

Snart ska vi åka till mina föräldrar, då blir det middag och se på hockey på tv. Ska bli trevligt.
Blir ett kort inlägg idag.


Godmorgon!

Nu är det inte länge kvar tills det är fredag =) Det kommer hända en hel del saker idag.
Egentligen skulle jag börja och jobba senare idag, men jag ändrade till att jag skulle öppna istället för ikväll blir det hem till mina föräldrar för att se på hockey samt äta middag, så det blir gott.
Sen ska jag även ta bort tratten idag på min vovve. Pappa ville så gärna se det för han tror att min vovve kommer bli så överlycklig när han blir av med tratten, men det tror även jag också hihi. Dags för frukost!

Ut med pengar!

Har haft en bra dag på jobbet. Det kom lite nya kläder och det var jätte snyggt. Speciellt en klänning/tunika, den är så skön att ha på sej samt att den går att ha på sej med struprörsjeans eller leggins till. Jag kommer nog köpa den, sen så hittade jag även en svart kort kjol som är riktigt fin som jag vill ha. Får ta bilder imorgon så ni får se.

Har nu även fått min räkning från djursjukhuset. Alltihop gick på 7000kr, men tack och lov har man djurförsäkring så det blev 3000kr som jag ska ut med. Det var även den summan som jag hade räknat med. Så min vovve kommer inte få julklappar iår, han fick en operation. Nu måste han börja tjäna pengar till mej hihi.


Dagens!

Här kommer en dagens outfit som är suddig!





Stickad polotröja från Rabalder.
Struprörsjeans från Diva.

En ego bild på mej!



Rosett hårklämma från H&M.

Så ser jag ut på jobbet idag.

Godmorgon!

Nu är det lill-lördag igen. Har fått ha sovmorgon idag eftersom jag ska stänga. Så jag har hunnit med lite saker här på morgonen. Har hört av mej till djursjukhuset eftersom jag ska klippa bort ett stygn, klarar inte av att göra det själv. Så jag får se när dom hör av sej, för imorgon är det sista dagen min vovve ska ha sin antibiotika och så ska jag även ta bort tratten. Snacka om att han kommer bli glad då.

Till drömlandet!

Nu är det dags att börja dra sej tillbaka. Finns inget bättre än att ligga och läsa tills man somnar. Har både Sofis Mode att läsa samt hennes bok. Har väl hunnit igenom halva boken, man har svårt att sluta och läsa.
Natti natti

MQ

För ett bra tag sen, tror det var i september så skrev jag om en klänning som jag såg på MQ som jag verkligen gillade och det var från Paris Kate & I. Den var i den här modellen fast färgen var ljus grå. Kostar 599kr.



Även det här linnet har jag kollat in på MQ. Kostar 399kr.



Hoppas att jag kommer bli rik en vacker dag så jag får shoppa allt det jag vill ha!

Bild: MQ

Dresses från Halens!

Nu när jag kollade runt på Halens, så hittade jag Teatro som verkar ha mycket fina klänningar. De här klänningarna föll jag för, just för att dom är snygg och att dom inte är hel svart. Jag brukar annars alltid falla för en svart klänning.

Kostar 599kr.

 

Kostar 799kr.

 

 

Vad tycker ni?  De är verkligen speciella.


Bilder: Halens


Trötter!

Nu är jag helt klar med butiken efter jag hade gjort om den. Det har tagit krafter av mej.
Jag har även fått höra att det är många från min klass som inte har varit på sin LIA än, så jag undrar vad dom har haft för nån sjukdom, kan det vara svininfluensa?!  Så jag hoppas verkligen att jag slipper den sjukan.

Jag hann även gå en sväng på stan idag. Hittade en jätte snygg svart paljettklänning på Bik Bok. Men jag hittade inte den på deras hemsida. Den klänningen var som en dröm.

Slut som artist!

Det har gått bra idag på jobbet. Jag har fått flytta runt på kläderna, har själv fått bestämma vart dom ska vara och så. Så det var mycket att tänka och fundera eftersom allt ska som stämma ihop. Men jag är nöjd med det jag har kommit fram till, så imorgon ska jag fortsätta göra klart allt.
Så jag är helt slut i huvudet idag. Blir en tidig kväll och gå lägga sej. Natti natti.

Godmorgon!

Idag börjar man sent, det känns riktigt bra för man har sovit ut. Men det är visst något med måndagar, sov dåligt inatt. Trodde hela tiden att jag hade försovit mej. Så det var ju mindre kul.

Som ni vet så var vi till Kalix igår, och dom hade mer snö än vad vi har.
Vi hade just kommit ut på E4:an till Kalix när jag tog den här bilden.



Det var kul att ha med sej kameran för jag tog en hel del bilder när vi satt i bilen. Som den här bilden på mina vinter skor hihi.



Jag ser trött ut på bilden och att jag har små ögon, men jag brukar ha en tendes att jag bli trött när jag åker bil men så här små ögon har jag inte. Jag var nämligen påväg att blunda på kortet.
Den osminkade sanningen om mej hehe.



En liten fin naturbild från landet i Kalix.



Vi hade trevligt, vi var dessutom och åt på en kinarestaurang som jag tror heter Elegant. Dom hade bra mat.

Godmorgon!

Vilken härlig dag det är idag!
Vi ska väl snart börja göra oss klara för att åka till Kalix. Ska bli kul och se om dom har fått mer snö än vad vi har. Annars så kommer det inte hända så mycket här idag. Kan inte fira farsdag eftersom min pappa jobbar. Men vi kommer fira min sambos pappa. Ni glömmer väl inte bort farsdag idag!

Lördagmys!

Jag är så nöjd med min nya blogg design, fast jag vet att jag är inte ensam om den här design. Men det kändes kul att få förändrar det lite grann.

Det har inte hänt så mycket här hemma, vi har hållt på och städa sen har vi varit och handla mat. Kan säga att det kändes precis som det var en fredag som vi var och handlade, inte trodde jag att det skulle vara så där mycket folk på en mataffär på en lördag.

Nu blir det att återgå att slappa vid tv med min sambo och vovven hihi.

Lördag!

Ser att det har kommit mer snö inatt, så vi har verkligen fått vinter. Så jag är jätte nöjd, för nu har man äntligen börjat få julkänslor. För man vill så klart ha en vit jul.

Vet inte vad som kommer hända idag, men jag vet att imorgon ska vi åka till Kalix över dagen. Hämta hem svärmor och svärfar. Så det blir en trevlig biltur.

Nu blir det att fortsätta att ta det lugnt. Har börjat läsa boken Elsas Mode, tycker än så länge att boken är bra.


Beställt från H&M Home 2010!

Jag har ju gjort en beställning från H&M Home som jag inte har visat er. Den här beställning gjorde jag nog i måndags, man var tvungen att passa på att beställa från vårkatalogen så fick man dessutom 10% rabatt på hela beställningen.
Min mamma vill också beställa från H&M Home katalogen. Hon hittade gardiner som hon vill ha. Måste säga att de ser riktigt fina ut.

 

Ni ser att det är en längd som har våder av volanger i skir bomullsvoile. Så hon beställde så klart två längder. Tror att hon ska ha de i köket, så det kommer blir riktigt romantiskt kök hihi. Men det passar bra där eftersom dom har vitt kök.

Jag beställde bara små saker. Beställde de här två pappersservetterna. Ni ser där jag har ringat in, det är de jag har beställt.

 

Det var svårt att ringa in servetterna måste jag säga hihi.

Jag beställde även det här duschdraperiet. Eftersom det duschdraperi som vi har börjat se slitet ut, sen är det ju kul att kunna förändra i badrummet. Det är redan rosa aprikos färgade tapeter i badrummet så kan det bli snyggt med det här.



Sen så gillar jag även fjärilar.
Alla dom här sakerna kommer först i januari. Så det blir bra.


Böckerna!

Nu har äntligen mina böcker kommit =) Så det kommer bli en läshelg för mej. Tyvärr så var jag inte en av dom 100 första som beställde så jag fick inget läppglans =( Jag som tyckte att jag var så snabb med min beställning.



Får se vilken bok man ska börja först med... Men tror att det blir Elsas Mode som jag börjar med.


Äntligen Fredag!

Så vad ska ni göra i helgen?
För mej blir det bara vara och så ska jag ta hand om vovven. Jag tror att han hade feber igår, men jag tycker att han ser piggare ut idag så det är ju bra. Han har verkligen bra mataptit och det är ännu bättre, för det är via hans mat som jag sätter i antibiotikan.


Duktiga Nina!

Vad jag har varit duktig idag. Som jag skrev i förra inlägget så började jag gå igenom mina smycken, det blev lite halsband som jag vill bli av med. Mina föräldrar kom och hälsa på idag så då frågade jag mamma om hon vill ha nått av dom halsbanden som jag inte ville ha kvar. Kan säga att hon tog alla utom ett. Så det halsbandet hamnade med pälsjackan och pälsmössan hihi.
Men jag har fortfarande mycket att gå igenom. Som sagt det ska bli en storrensing i garderoben.

=(

Nu har det gått 8 dagar sen jag beställde böckerna och dom har inte kommit än. Så jag hoppas verkligen att dom kommer imorgon. Tycker att det har tagit för lång tid.

Snacka om att man känner sej sliten och trött, men jag kan inte sova eftersom min vovve verkar inte alls vara sugen på att sova, han bara sitter hela tiden. Jag förstår att han har ont, så jag har gett han smärtstillande men än så länge verkar det inte som att den har börjat värka.
Jag har insett att jag har samlat på mej massor med skvaller tidningar så jag håller på göra fina buntar som jag ska sen ge till min granne, hon köper aldrig skvaller tidningar men hon vill ha dom efter när jag har läst dom, så jag ska gå över med dom till henne sen, så hon har något kul att läsa om.

Sen har jag även hunnit med att rensa lite i min garderob, fick ihop en påse som jag ska skänka till Röda korset eller Myrorna. Kan säga att det var bara en pälsjacka som jag inte vill ha kvar och en pälsmössa som jag ska skänka. Gillar att skänka bort saker =) Insåg att det är mycket som jag måste gå igenom för nu ska jag skänka en hel del så jag får mer plats i min garderob för det som jag redan har. Nästa projekt blir att rensa bland smyckerna som jag har.

Yes äntligen vinter!

Nu snöar det för fullt, så förhoppningsvis så kommer den här snön stanna.  Det är jätte fint ute. Är nästan sugen på att gå ut och snurra runt nu när det snöar, men det kan jag inte göra, ser ju inte klokt ut när man bor i stan och gör det hihi.
Nu är det verkligen ljust ute.
Hoppas att jag får mina böcker idag, då blir allt jätte bra. En riktigt perfekt torsdag!

Min vovve ligger i mina knän hela tiden, hoppades att han skulle somna, för han behöver sova.

H&M News

Såg tre saker från H&M som jag inte skulle tacka nej till.
Gillar dom här Stövletterna. Kostar 399kr.



Även dom här skorna som har en riktigt fin klack. Det gjorde hela skon. Kostar 399kr.



Den här klänningen är som en dröm. Kostar 349kr.  Färgen är det som gäller nu. Den här mörklila plommon.


Godmorgon!

Idag blir det inget jobb för mej. Måste vara hemma med min vovve, han mår inte så bra efter sin operation. Han har gnällt hela natten, så jag och min sambo har inte sovit så bra. Har fått huvudvärk samt påsar under ögonen.
Jag måste även hjälpa han med hans matskål och vattenskålen. Eftersom jag måste hålla hans skålar för att han ska kunna äta och dricka. Han har så svårt själv tacka vare tratten.
Nu vet ni vad jag kommer göra idag.

Lill-lördag!

Jag hittade mer bilder från min kamera från i lördags. Så jag tycker att det passar bra att jag visa bilderna nu eftersom det är ju lill-lördag idag hihi.



Så drack vi det här vinet, det var riktigt gott. Till det åt vi rökt fläskfile.



Gillar all mat som har blivit rökt =)

Sen så hade vi ju vår ostbricka i fredags till det drack vi det här vinet. Som ni märker så gillar vi viner.


Mitt jobb!

Nu ska jag visa allt det jag har shoppat från där jag jobbar. Men sen har jag shoppat annat också som inte är från jobbet.
Jag är på Rabalder. Vet inte om ni vet vad det är för affär. Dom säljer kläder med hög kvalité och många kombinations möjligheter.

Victoria grovstickad omlottcardigan med knytband av satin.  60% bomull 40% akryl. Kostar 899kr.



Barbara randig tunika med luva. 100% bomull. Kostar 899kr. Har även köpt lackleggins från MQ som jag ska ha på mej när jag har den här tunikan, då blir det lite tuffare intryck.



Vera stickad assymetisk omlottcardigan. 50% akryl, 25% ull, 15% mohair och 10% alpacka. Kostar 899kr.



Vet inte vad den heter eftersom den var på rea så kostade den bara 180kr. Gjord av 50% ull, 32% bomull och 18% nylon.



Som ni ser är allt stickat så det är ju skönt när det är vinter, jag lär ju inte frysa hihi. Men jag har hitta mer kläder som jag vill ha från dom men jag ska ju göra ett modekollage så då ska jag visa det. Jag ska även visa med dom här kläderna på också.

Hittade även det här halsbandet på H&M. Kunde inte låta bli att köpa det eftersom jag gillar såna här pärlor. Kostar 149kr.



Nu får jag verkligen inte shoppa något mer =)

Boots!


Ser att La Redoute har fått in dom här bootsen. Dom var riktig snygg måste jag säga. Kostar 1199kr. Då är dom också gjord av kalvmocka allafall ovandelen.


Boots

Lillgubben!

Nu har vi kommit hem. Även lillgubben. Han ser så ynklig ut, tycker så synd om han. Sen har han även en tratt runt huvudet för att han ska inte kunna slicka såret. Jag längtar tills han är helt ok igen.
Men det var även jobbigt att lämna han till djursjukhuset imorse, tänk vad dom här små liven påverkar en.

Godmorgon!

Jag ska snart åka till djursjukhuset med min vovve. Det är dags för hans operation. Han ska ta bort sina analsäckar. Tycker synd om lillgubben. Men det ska bli skönt att han kommer inte längre ha problem med dom efter operationen. Jag undrar vad det här kommer kosta mej.

Sen blir det jobb som vanligt.
Har även börjat få ont i halsen samt så är jag täppt i näsan, så jag hoppas att jag inte blir mer sjuk. Det verkar som att alla människor är sjuka nu.

Älskar min praktikplats!

Hade en riktigt bra dag idag på min praktikplats, men nu tänker jag kalla det för mitt jobb, eftersom jag ska ju vara där i tre veckor. Jag sa idag till butikschefen att jag tyckte inte att deras kläder var något för mej, men att jag hade ändra mej nu. Har hittat jätte mycket som jag vill ha. Dom säljer vardagskläder skulle man kunna kalla det för. Men det är jätte fint och fina kvaliteter. Jag har redan nämligen hunnit shoppa från butiken.
Ska visa bilder på det så fort min kamerabatteri har laddat upp sej.
Då får ni veta vilken butik jag är på hihi
Jag har även frågat butikchefen om jag kan få fota på det jag tycker fint och göra det till ett litet modekollage, det fick jag. Så jag ska visa sen åt er. Dom säljer även flickkläder från 2-11år. Så det ska jag också göra något av. 

Paket!

Jag är nämligen med i Buzzador och när man är medlem där, så får man olika erbjudan på kampanjer som man kan vara med i. För när du anmäler dej att du vill vara en Buzzador så får man fylla i saker som man är intresserad av, sen får du erbjudan/kampanjer om såna saker som du är intresserad av. Det kostar inget att vara med i det. Det är bara roligt och så får du gratis saker hihi. 
Jag anmälde mej till kampanjen Neutrogena 2 in 1 wash mask. Så jag har fått hem en tub som jag ska testa.



Tyvärr så är bilden suddig, för jag var tvungen att ta den med min mobil, eftersom jag fick slut batteri i kameran.
Jag fick även med en hel del engånsförpackningar som jag ska dela ut till mina vänner och höra hur dom tycker produkten är.

Vill ni bli medlem så är det bara trycka på bilden eller där jag har skrivit Buzzador.

Dom är påväg!

Såg på min mail nyss att mina böcker som jag hade beställt är påväg till mej, så dom kanske hinner komma imorgon eller på torsdag. Ska bli så kul att få läsa, nu när jag har verkligen tid att läsa på kvällerna. Nu ska jag även fota det jag fick igår i ett paket.

Godmorgon!

Jag hann inte ta bild på vad jag fick igår. Får göra det idag efter jag har kommit hem från praktiken.
När jag kom hem igår så åkte vi nästan på en gång till min svärmor och svärfar, dom bjöd oss på palt. Det var riktigt gott och sen hamnade man i paltkoma, som man brukar göra när man har ätit palt.

Är lite små trött idag, längtar till helgen. Det är bara 3 dagar kvar. Oj vad jag ska sova då.
Ha nu en bra tisdag!

Slut i fötterna!

Det har varit en rolig dag idag. Man har lärt sej en hel del. Mitt drömjobb är verkligen att ha en egen klädes butik eller jobba för en stor kedja som tex H&M, Zara mm.
Har varit på min första dag i klädesbutiken, riktigt trevlig personal och butikschef. Men jag har märkt att jag har lärt mej mycket från skolan. Nu när jag står i klädesbutiken så står jag och tänker på ekonomin hihi.
Sen är det lite skönt att slippa skolbänken men jag saknar mina klasskompisar.

Hade ett paket som väntade utanför min dörr när jag kom hem, trodde först att det var böckerna som hade kommit, men det var det inte.  Ni ska få se senare vad det var för något.

LIA!

Idag ska jag till min LIA plats, och där ska jag vara i 3 veckor, ska bli riktigt kul. Fick ett sånt gullig sms igår av butikschefen. Hon ville välkomma mej till jobbet. Det var väl gulligt? För just nu känner jag mej verkligen välkommen.
Sist jag jobbade i en klädes affär var ca 7-8 år sen, så det är verkligen ett tag sen.
Nu ska jag fortsätta göra mej klar.
Syns senare idag!

Jobb Jobb!

Har verkligen inte haft nån tid att skriva nått inlägg idag. Har jobbat idag också, fast innan jag åkte till jobbet idag så gjorde jag en hemtenta. Så jag är glad över att jag har hunnit skicka iväg den.
Det har verkligen varit fullt upp. Imorgon börjar min LIA så då kommer det också bli fullt upp. Det känns som just nu att man inte har något liv =) Bara jobb och jobb. Men jag längtar verkligen till morgon dagen!

RSS 2.0