Vårdcentralen idag också!

Efter jag hade gjort grupparbete med några klasskompisar idag så fick jag åka till vårdcentralen igen. Jag visade dom det jag visade er, dom blev chockad och sa att jag var tvungen att ringa när jag kom hem. Så jag ringde och fick tid på en gång.  Så när jag kom dit så visade jag dom det här...

Varning för känsliga läsare!





























Det svarta är det dom har sytt, det dom tog bort var 8mm i diameter.Och allt det är röda är infektion, och det har har spridit sej sen igår, för då var jag inte så där röd, även vaden har svällt upp. Det är det röda som jag misstänker att jag kan inte gå, för det gör så ont när jag spänner vaden. Så nu har jag fått gåförbud. Får bara ligga eller sitta, men självklart får jag gå på toa =)
Så nu har jag fått antibiotika som jag ska äta i tio dagar.

Men när jag låg i rummet där dom skulle kolla mej kan jag säga att jag var riktigt olycklig och deppig, man blir väldigt handikappad utan ett ben. Det är inte underligt att jag orkar inte vara glad just nu, är mest bara trött och det känns som att jag vill ge upp med allt, fast jag vet att nu kommer det vända och jag kommer bli bättre. Man får så konstiga tankar när man blir sjuk, jag började tänka, tänkt om jag måste ta bort benet eller att jag kommer dö. Men så tänker jag alltid när jag blir sjuk. Men nu ska jag sluta tycka synd om mej själv. För jag kommer inte dö och kommer inte heller få ta bort benet =)

Mina föräldrar är hundvakt åt min vovve. Eftersom jag kan inte gå ut och rasta han. Sen så jobbar min sambo på dagen imorgon så det går inte alls att ha han hemma. Men han trivs att vara hos mina föräldrar. Så han får väl vara där till fredag, för då ska jag tillbaka till vårdcentralen och se vad jag får för dom då.

Vet inte om jag orkar med nån mer inlägg idag, får se...
Så jag säger natti natti tillsvidare. Glömde skriva det igår =)

Sanningen om mej!

Jag har funderat lite grann på hur privat jag ska vara. Och jag tänker vara så öppen som jag vill vara. Och jag misstänker att den största majoriten är folk som jag känner som läser den här bloggen. Därför tänker jag dela med mej en bild på mej idag. Och när man ser så kan man förstå att jag mår inte bra. Och jag tycker det är pinsamt att jag måste gå så kläd som jag är på bilden när jag ska nu till Kulturenshus. Men vad ska man göra, får ju inte på mej jeansen.

Here i come



Allafall mysbyxorna är från Juicy Culture.
Ni ser hur mitt ena ben är krockigt, det är för att jag kan inte sträcka ut benet nu tack vara det här
Varning för nästa bild!

Den sitter precis bakom mitt knäveck!
Jag vet att nu har jag varit äcklig mot er, förlåt! =) Jag hoppas att ni fortsätter att läsa.


Sanna och Magnus

Idag fick vi vårt tackkort från bröllopet som vi var på den 1 aug i Uppsala. Det var riktigt fint bröllop! Och är så glad över att vi blev bjudna på deras fina bröllop.
Jag lärde känna Sanna och Magnus samtidigt. Det började med att vi var arbetskolleger när vi jobbade på tåget tillsammans. Jag och Magnus var i samma jobbgrupp skulle man kunna kalla det, så vi jobbade en hel del ihop. Och första gången jag träffade Sanna var i stockholm i vår lägenhet som företaget hyrde till oss som jobbade. Jag kom ihåg att jag tyckte att hon var riktigt trevlig och glad, men hon är en göteborgare också så det kanske inte var så underligt att hon var trevlig och glad =)
Men det blev att vi började umgås tillsammans när vi var lediga och så.
Dom två gillar hårdrock,medans jag var en sån som gillade sån musik som spelas på radio som man alltid blir sen less på. Men dom har fått mej till att jag kan lyssna lite grann på hårdrock. Jag kommer aldrig gilla slipknot eller tusan vad dom nu heter.

Jag tyckte att det var riktigt tråkigt att dom flyttade sen från Luleå, och jag hoppas att dom nångång kommer flytta tillbaka hit!

Tack för ni är mina fina vänner, och jag är glad över att ha er i mitt liv. Vet att min sambo gillar er också!



Måste också visa din fina klänning Sanna, för den är verkligen snygg!





Fotograf: Jacob Sjöman

Godmorgon!

Idag känns det bättre. Men jag har gjort en sak nu på morgonen som jag inte gillar. Och det är att jag betalde räkningarna. Shit kan säga att det var en hel bunt, och det här var en dyr månad.  Blev lite olycklig att jag var tvungen att betala ut 13000kr i räkningar, ni läste rätt! Jag och min sambo brukar alltid dela på räkningar,men den här månaden så var vi ner en sväng till Jönköping över en helg. Det blev riktigt dyr helg. Han betalde allt när vi åkte på den resan, det var därför jag åkte på allt det vi brukar dela på. Jaja nästa månad bli väl bättre.

Vid 13 tiden blir det att åka till kulturenshus här i Luleå, ska träffa mina skolkompisar, vi ska ha vårt bok seminarium. Och det är den boken som jag har inte hunnit att läsa igenom, hann bara med halva boken. Så vi ska pratade om den och skriva ner allt, och sen lämna in till läraren om vad vi har kommit fram till. Jag bor ju istan, men en klasskompis ska komma och hämta mej så jag slipper gå. Jag förvarnade dom igår att dom får inte skratta åt mej. Men dom lär nog ändå göra det, men det gör inget. Jag tar inte så illa upp.

Natten har varit jobbig igen, fick stiga upp vid 5 tiden för att gå ut med lillvovven, tog lång tid för mej att gå ner för trapporna, och sen när man kom in igen så blev man ju pigg, men tillslut somnade jag om igen.

Nu ska jag göra min andra hemuppgift, för den ska vi också gå igenom idag.
På återseende!

Kul!

Hitta det här på en blogg som en vän till mej skriver. Tänkte testa göra det. Om ni vill göra det också så är det bara göra det.

N
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som du fick detta av har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Nina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Njut
3. Flicknamn: Nicole
4. Pojknamn: Niclas
5. Yrke: Nyckeltillverkare
6. Färg: Neon rosa
7. Klädesplagg: Nätbrynja
8. Mat: Nicosia Sallad
9. Sak i badrummet: Nytvättade handdukar
10. Plats/stad: Nice
11. En orsak att vara sen: Någon hindrar
12. Något man skriker:  Neeeej
13. Film: NileCity
14. Något man dricker: Naturell Loka
15. Band: Nirvana
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Nävervägen
18. Bil: Nissan
19. Sång: Nu tar vi dom
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Nysa ikapp

Nu är det din tur!!

Kallllt!

Börjar nog bli dags att ta fram den här jackan eftersom det har börjat bli riktigt kallt ute. Och vad jag har fått höra via ryktesvägar så kan det bli snö ihelgen. Kan inte tro att det är sant, för iså fall är det riktigt tidigt. Har nog aldrig varit med om att det kommer snö början på oktober.


Fick hem den för ca 2 veckor sen eller något sånt. Kostar 599kr, men jag fick den för ca 300kr, så det var den verkligen värd. Den är också varm och skön.


Bild från Ellos

Nästa Djursjukhuset!

Jaha, vid 17 tiden idag så var vi tvugen åka med min vovve till djursjukhuset. Dom var tvungen sticka hål i hans analsäck. Det är andra gången som han har fått åka in till djursjukhuset i år för att tömma. Så vi har bestämt oss för att han ska ta bort sina analsäckar, för det är inte vanligt att dom får problem med säckarna, eftersom dom brukar själv kunna tömma dom.

Så just nu tycker jag att det känns som att jag har mest otur, men det vänder väl förhoppningsvis snart.
Tyvärr har väl inte mitt pluggande heller gått så bra idag. Blev så trött på dagen så jag var tvungen vila en stund som råkade bli nån timme. Och just nu är jag väl inte så sugen på att läsa.
Har hamnat i en ond cirkel.

Modehuset Chanel!

Såg just på internet att det går en serie på 2:an idag kl 14:50 om Modehuset Chanel. Den ska visst vara i 5 delar. Så jag vet inte om det som ska gå idag på tv är nån repris eller om det är första delen. Är det nån som har sett det eller vet om det är första delen?
 
Så här står det om serien:
Coco Chanel var en av världens förnämsta modeskapare. Efter hennes död fortsätter modehuset sin verksamhet som aldrig förr. I fem delar får vi följa hur kläderna växer fram, hur modevisningarna förbereds och hur bland annat Karl Lagerfeldt skapar kläderna där.

Det lätt väl intressant? =) Det måste jag se!



Den här modellen skulle jag vilja ha om jag någonsin skulle få råd att köpa en Chanel väska. Fast den här bilden är en kopia.


Det var visst sista delen på den här serien. Men det var kul att jag hann se slutet. Förstår inte hur jag har kunnat missa den här serien.

Shoes!

Såg även dom här skorna idag. Tycker att dom är riktigt fina. Men det är väl mest stövlar som gäller nu. Men jag vill tipsa om dom eftersom dom var inte heller så dyra.


Det är märket Tiamo och kostar 699kr. Finns att köpa på Scorett.


Bild från Scorett

H&M

Ville tipsa om det här halsbandet. Det har ofta varit slutsåld på deras sida. Men nu finns det att beställa. Har själv ett sånt halsband, och jag gillar den verkligen och har fått mycket beröm för den. Kostar 249kr.

Bild från H&M

Tisdag!

Det gick bra på vårdcentralen, får nog ta tillbaka att jag kallade dom för slakthuset. Såret såg bra ut, men jag var riktigt öm runt själva såret. Det är inte underligt att man har ont i hela vaden när det är en så stor muskel som finns där.

Har alla fall träffat min chef idag, han skrattade åt mej när han såg hur jag gick. Men jag tänkte att det var ju bra att prata med han om jag kan jobba lördag, för som det är just nu så skulle jag inte kunna jobba. Men det är ju 4 dagar kvar, så det kan hinna hända massa saker innan lördag, men mest troligt kommer jag kunna jobba.

Är hos min föräldrar nu, har fått frukost. Så det blir att vara här en stund, har även med mej boken som jag ska läsa ut idag. Så det är väl dags att börja ta tag i läsandet nu.
Ha en underbar tisdag!

Godmorgon!

Fast det är ingen godmorgon till mej. Det känns som att jag inte har sovit något inatt. Så jag är trött och grinig idag. Och det jag har på benet gör riktigt ont idag, kan inte ens ha rakt ben, och så jag går som en 80 åring gumma.
Har ringt hem till mina föräldrar så min pappa ska komma och skjusa mej till vårdcentralen. Eftersom min sambo har redan åkt till jobbet.

Om jag ska vara ärlig så jag lite orolig över att vara på vårdcentralen, dom kallas ju för slakthuset. Och jag känner mej lite slaktad. För dom tog bara förgivet att jag har mollusker. Så dom skulle inte skicka in det dom skar bort. Tänkt om det skulle vara något, det kan väl aldrig skada att skicka in prover. Så jag hoppas att dom vet vad dom har gjort.
Nu ska jag åka, vi hörs!

Presenten!

Det är den här väskan som jag ska köpa. Jag vill ha den lilla varianten. Alltså Louis Vuitton speedy 25.


Den ska bli min i juni 2010. Det är min present till mej själv. Eftersom jag har csn-kortet=billigare flyg. Så jag har bestämt mej att jag åker över dagen till Stockholm och köper den. Bra present till sej själv va? =)

Nu ska jag även gå och sova eftersom jag ska vara på vårdcentralen redan kl 08:00 imorgon för att lägga om såret. Kan säga att jag har riktigt ont i benet nu, antar att smärtstillande har slutat värka. Det känns precis som att muskeln är kapad eller att man har sendrag hela tiden i benet. Så man är inte riktigt på bra humör. Så natti natti


Bild från Mad About Bags

Något som jag gillar!

Ikväll är det Svenska Hollywoodfruar. Gillar den serien. Dom är ju som dom är,hihi

Tyvärr har inte mina planer gått som jag har velat idag. Därför måste jag ägna hela dagen imorgon till att läsa. Men jag ska också stiga upp tidigt imorgon så det kommer bli mycket gjort.

Tänkte vissa er en sak som jag ska skaffa mej. Fast det får ni se senare ikväll. Jag ska nämligen köpa en väska, och det ska vara en present till mej själv när jag har gått klart skolan. Och det är inte vilken väska som helst =)
Då syns vi senare ikväll!

Domen blev...

Ja ni, det var ingen fettknöl, dom trodde att det var mollusker som barn brukar få. Så dom frågade om jag hade barn. Och det har jag ju inte. Shit, barn kan verkligen få konstiga virus och vilka smittbärande dom är.
Ska tillbaka imorgon till vårdcentralen för att lägga om mitt sår, fick ju sy ett stygn. Så nästa vecka ska jag ta bort mitt stygn.
The good news är att knölen är borta och jag hoppas att jag inte får tillbaka den på något annat ställe.

Och så fick jag inviga min nya jacka. Gillar den verkligen, men det var lite för kallt att ha på sej den idag. Förstår inte hur det har kunde vara så kallt idag, det är tillomed kallt i lägenheten. Det är nog dags att slå på värmen.

Jaha!

Har fått ringa till vårdcentralen idag. Har bokat en tid. Så jag ska dit 15:20 får vi se vad jag får för dom. Jag har haft en slags knöl/prick  på mitt ben sen 1 år tillbaka. Mest troligt en fettknöl. Men sen igår har jag börjat få ont av den. Det har blivit en slags rodnad runt den och så har knölen/pricken blivit lite sårig. Jag hoppas att dom tar bort den. Nu måste jag börja göra mej klar för att börja åka snart.

Znyggt

Den här är väl rätt så ombloggad. Men den är ju riktigt snygg.
Och den är inte så dyr heller. Kostar bara 179kr.
Jag är lite fan av skulltryck. Har tre scarfar med skulltryck, brukar alltid ha på mej en när jag går utanför dörren.
Får se om det blir nån beställning.



Den här Holidaydress var också som små gullig eller vad man nu ska kalla den för. Är från designern Ida Sjöstedt. Kostar 1495kr.



Bilderna kommer från webshopen Nelly.


1 Vecka!

Insåg just att jag har haft bloggen i en vecka idag. Tiden går verkligen fort =) Så grattis till mej själv hihi.
Nu när jag har haft den i en vecka så är det dags att jag stänger ner den, för nu har jag ju provat på hur det känns att ha en blogg. 
Äsch, jag skojar bara, det är klart att jag ska ha kvar bloggen, känner mej nästan lite smått beroende av den, det är ju jätte kul att ha en. Och tack för alla ni som kommenterar. Det är jätte kul. Det värmer mej =)
Så nu har jag en fråga till er, hur har ni hittat min blogg? Är jätte nyfiken. Vem som helst får svara på den frågan.

Nu är det dags att gå och läsa igen.

Godmorgon godmorgon!

Då har vi måndag här. Kollade ut genom fönstret och ser det vackra höst vädret. Hela 7 grader och mulet, inte så lockande. Det är tur att man ska stanna inne idag.
Jag får inte ens ut min vovve, för jag har lyft upp han i vår säng, han gillar verkligen att sova där.
För så fort man har lyft upp han i sängen så går det inte att lyfta ner han. Men det är tur att han väger så lite hihi Så det är bara lyfta ner han. Tog just dom här bilderna på han.




Sen frågade jag han om han vill gå ut och då gör han alltid så här



Han lägger sej alltid på rygg och det går ju inte att låta bli att man börjar skrattar för att man tycker att han är så söt =)

Nä, nu ska jag lyfta ner han från sängen så kan vi gå ut och gå, för sen blir det att läsa en stund.

...

Vad det känns skönt att veta att imorgon har man inga tider som man måste passa. Kan göra vad jag vill. Fast jag har ändå massa saker att göra och som jag måste göra. För imorgon ska jag vara en flitig flicka.

Vill vissa er en klänning som jag är helt kär i, och jag har kollat många gånger på den. Och det är den här


Den kommer från en av mina favorit märken Dagmar. Så köper ni den så kommer ni göra mej verkligen avundsjuk =/
Tyvärr kostar den för mycket fast den är på rea. Priset är 1748kr, ord pris 3495kr.

Nu ska jag gå och sova och drömma om den här klänningen hihi. Så natti natti och vi hörs imorgon!

Yes!

Nu är det bara 3 timmar kvar av mitt jobbpass. Har stått i 5 timmar, så jag tycker att jag förtjänar att få sitta i 2 min. Tänkte passa på då skriva ett inlägg. Innan jag ska fortsätta med att packa upp varor.
Det är nu som det roligare börjar på passet. Eftersom vi är 2 st som jobbar tillsammans. Man får mer gjort då.
Nu har min 2 min gått så nu ska jag ut och jobba =) Hoppas att allt är bra med er! Och har ni gjort något roligt den här dagen? Berätta till mej! =)

Dags för jobb!

Ska åka och jobba om ca 2 timmar, men sen blir jag ledig enda till torsdag, för då börjar skolan igen. Så det kommer blir mycket pluggande i veckan. Ska ju läsa ut den där boken som jag håller på med. Har även nån hemuppgift som jag ska lämna in på fredag.

Jag köpte en hel del skvaller tidingar igår, som jag tänkte hinna läsa innan jag sticker till jobbet.  Så nu ska jag in i skvallervärlden hihi
Ha en mys/slapp söndag!

Godmorgon Bloggen!

Jag såg klart filmerna igår efter jag hade kommit hem från jobbet. Kan säga att jag var riktigt trött efter jag hade sett den sista filmen. Nu ska ni få en recension.

Wallander filmen var helt ok. Man vet ju alltid hur såna filmer ska sluta. Och jag gillar såna där polisfilmer eller vad man nu ska kalla dom för =)

Dumpa honom var också helt ok. Man känner igen från boken som man har läst. Och det tragiska är att man kan känna igen sej lite grann i filmen. Så jag skrattade väl mest åt det. Alla har väl varit med om att man har sagt till sin kompis, han kommer ringa, det är helt klart att han är intresserad av dej, annars skulle han ju inte göra så där m.m.

Men både Wallander och Dumpa honom får godkänt av mej.

Godmorgon!

Jaha, idag blir det inte så mycket vettigt gjort. Kommer stort sett jobba hela dagen idag. Just nu är jag inte på humör att jobba. Men så fort man kommer till jobbet så komme det gå bra.
Tänkte efter jag har slutat jobbet så ska jag låna hem filmen Dumpa honom.



Har läst boken. Är det nån som har sett den här filmen? Var den bra?
Sen har jag även tänkt se Wallander-Cellisten. Gillar mer Beck. Men det är inget fel på Wallander heller.




Och har ni sett den? Var den bra?

Det är så här min dag och kväll kommer se ut =)
Så blir det att jobba igen imorgon, samma pass.
Ha en bra lördag!


Bilder från Moviezine

Fredagmys!

Nu har man ätit riktigt god middag. Den bestod av pyttipanna med stekt ägg =) Och röd vin till det så klart. Det är sällan man äter sån mat så det bli nästan lyxigt för mej när jag får det. Det är tur att det finns kvar rester, så man får äta det en gång till den här veckan.

Jag hämta ju ut mitt paket idag. Är verkligen nöjd med jackan. Det var verkligen ett bra köp. Den måste jag börja inviga snart =) Blir väl nästa vecka.

Nu ska jag fortsätta umgås med min sambo. Vi har gjort guacamole som vi ska äta när vi ser idol och så blir det mer vin. Så därför säger jag natti natti för idag.

Bokat tid

Nu har jag äntligen fixat en tid hos frisören. Så det blir både klippa och färga bort min utväxt. Jag gillar att man kan boka sin tid på internet, det är det bästa dom har gjort.
Jag går alltid till samma frisör på Attityd här i Luleå. För hon vet verkligen hur jag vill ha mitt hår. När jag tänker efter så är det några ställen här i Luleå som vet hur jag vill ha det.
Tex jag går även på massage en gång i månaden, för jag tycker det är verkligen skönt och att kunna unna sej den lyxen. Jag går till samma massör hela tiden.  Det är Agneta på Presenta & här. En gång fick jag en annan för att Agneta var sjukskriven en lång tid. Jag gillade inte att gå hos den massören. Så jag väntade ut nästa gång till Agneta hade blivit frisk. Hon är guld värld. Kommer alltid gå till henne. 
Sen så plockar jag alltid ögonbrynen hos Cissi som jobbar på Make-up store. Hon vet oxå precis hur jag vill ha det, är alltid nöjd när går från Make-up store.

Så efter jag har varit på behandlingar hos dom tre så är jag alltid så glad över när jag går från dom. Känner mej alltid så fin och sen har jag även pratat av mej. Tack för att ni orkar lyssna på mej. Därför får ni den här dagens bild

                                                         

Godmorgon bloggen!

Jag glömde helt bort igår att hämta ut mitt paket. Har nämligen fått ett paket från H&M. Jag kan säga att det är den här som jag ska hämta ut.


Måste hinna använda den innan det blir för kallt ute. Vad tycks?

Kvällens sista inlägg!

Då var den här dagen slut.
Blir nog att jag ska gå lägga mej och sova när som helst är lite små trött. Och jag har kommit fram till att det blir inte att köpa den där fina H&M klänningen. Det är för mycket pengar nu när man är en student. Måste lägga dom pengarna till mitt hår istället. Har fått en riktigt stor utväxt som måste försvinna.
Natti natti

Hockey...

Det blev ingen städdag idag. Men lika glad är jag över det. Blev bjuden hem till mamma och pappa och fick lunch/middag. Det verkar som att jag blir kvar här hela dagen hos dom. Sen när min sambo har slutat från sitt jobb så kommer han hit. Sen blir det att gå över till min brorsfamilj för att se på hockey. Första matchen för den här säsongen. Vad tror vi kommer dom vinna? =)

                                                   




En till sak

Måste ju visa den här bilden oxå. Tycker att dom här shortsen är verkligen fina. Kommer oxå från H&M. Kostar 349kr.

Här har vi en bild när kändisen Olivia Palermo har dom på sej.



Ser verkligen fint ut. Tror ju knapast att jag skulle passa i dom shortsen. Gillar mer kjol och klänning.

Ojoj

Den här klänningen vill jag ha som är från H&M. Kostar 699kr. Jag har gått och väntat på den sen jag såg den första gången. Det kliar verkligen i min köpfingrar.
Kan inte säga att jag ska ha den här klänningen på nyår för jag har redan en klänning som jag ska ha på nyår. Fast iför sej kan man ha den här klänningen på julafton. Eller så får ni se till att bjuda med mej på fina fester hihihi

Visst är den fin?


Och sen dom här skorna är ju oxå verkligen fina. Fast där vet jag att jag har ingen chans att gå med en klack på 12cm höga.  Dom skorna kommer oxå från H&M och kostar 499kr. Snygga va?


Vad ska jag göra, ska jag beställa klänningen? Egentligen har jag lovat många att jag ska ta det lugnt med shoppandet. Fast klänningen är ju verkligen snygg, och jag har väntat på den.

Godmorgon!

Nu är man utvilad, men jag vill inte direkt påstå att man är redo för att öppna upp boken Upplevelser är vägen till framtiden i rese- och turistindustrin. Ska hinna läsa ut den till onsdag. Så jag har ju gott om tid.

Vad händer mer idag?
Vet inte riktigt men jag funderar på om man ska vara en sån där hurtigbulle som ska gå ut och gå en promenad nu på morgonen.
Sen så skulle jag behöva städa hemma samt putsa fönster, får se hur långt jag kommer med det idag.
Men godmorgon på er!

?

Det känns så skönt att få vara ledig imorgon. Har ingen skola, men det blir ändå sitta och läsa skolböcker. Men det är skönt med sovmorgon.

Jag sitter här och funderar på om man ska orka att hålla sej vaken till 00:00. För jag vet att H&M släpper ut nya kläder.
Fast egentligen får jag ju inte shoppa något. Men man har som svårt att hålla sej borta från den sidan. Det är som en drog =) Alla fall för mej.
Så jag säger nu bara natti natti så ska jag fundera vidare hur jag ska göra. Vaken eller gå sova  =)

Härlig dag!

Vilken härlig höst dag det är idag. Så skönt när solen tittar fram, för snart är vi i det mörka vintern. Fast på sätt å vis så är det härligt när första snön kommer. Blir så vackert då.

Skoldagen gick riktigt bra idag måste jag säga. Vi hade inte föreläsning om turism. Det var en föreläsning om Destinationer och Upplevelsekunskap. Det var faktiskt riktigt intressant. Jag insåg att det finns mycket som man kan göra här upp i norrbotten å lappland. Just för att locka mer besökare hit.
Det är verkligen speciellt att bo här uppe, men som själv tänker jag aldrig på det. Det är mer att jag tänker på dom här jädrans myggen å snön å att det blir så kallt. Men det är inte många dagar om året som vi har -30, tack å lov =)
Men hur som helst så visade vår lärare en enkät undersökning som utländska researrangörer har fått göra. Det var en telefonintervju. Arrangörerna vara fr Tyskland, England, Frankrike, Italien, Ryssland och Japan.
Det var skrämmande om de problem som dom tog upp, kan säga att det var mycket minus. Men jag förstår då varför turister inte är så sugna på att komma hit upp. Jag själv skulle inte vilja åka till ett ställe som hade så många minus. Det måste bli ändring på det!
Så det var verkligen en lärorikt dag idag, man har fått många funderingar å så har man börjat se saker på ett annat sätt.

Godmorgon!

Idag är det onsdag, min sista skoldag för den här veckan. Känns ganska skönt, men tyvärr så ska jag jobba helgen, så man får inte så mycket ledigt den här veckan. Men det ska ändå bli lite kul att få jobba så man slipper tänka på skolan. Mina tankar går mycket till skolan, det märks att man är inte nån van student =)

Idag är det föreläsning om Turism, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men jag hoppas att hon är bättre idag så det blir lite roligare. För det är riktigt jobbigt att sitta å lyssna på en som bara pratar i 6 tim, man idag har jag med mej min halva marabou chokladkaka fr igår så jag får väl börja äta den så fort man börjar känna sej trött hihi.
Hoppas ni får en bra onsdag!

Min lilla älskling!



Jag har två älsklingar i mitt liv. Den stora å lilla. Den stora är min sambo, å den lilla går ju så klart att räkna ut vem det är. Det är den här krabaten. Han är liten men har mycket personlighet.
På den här bilden är det andra gången som jag får träffa han hos uppfödaren. Tror han var då 5 veckor. Jag var så lycklig när man fick komma å hälsa på han innan han skulle flytta hem till oss.
Men snacka om att tiden har gått fort, de växer så snabbat när det är små. Fast han är ju fortfarande liten. Han är 1år 7 månader gammal idag.
Varför jag ville sätta in den här bilden var för att tidigare idag var jag över till grannen å skulle fota hennes små valpar. Hon har oxå chihuahua. Dom valparna är 5 veckor gamla. Riktigt söta. Dom lekte för fullt när jag var där. Ville ta en bild på dom då men just när jag tar fram kameran så är det självklart slut batteri i den. Blev inte glad för jag hade tänkt sätta upp bilden här på bloggen. Men det får bli en annan gång istället.
Istället blev det en bild min lilla charmtroll.

Nu ska ja å mitt lilla charmtroll gå å sova medans min stora älskling är vaken ett tag till. Känner att jag behöver all sömn som jag kan få eftersom det blir en hård skoldag imorgon.
Natti natti

Hjälp

Vilken dag det har varit. För det första var man helt slut när man skulle stiga upp idag. Det var första gången man hade lust att skolka.
Frukostmötet gav mej inte så mycket. Det kom inga företag, istället kom handels näringen och turism näring. Försökte att prata med dom, men snacka om att det var svårt att hänga med på deras prat. Å vilka ord dom använde. Det dom pratade om handlade om att dom var sugen på att skaffa en outletbutik nånstans i Luleå (säger inte vart), jag gav dom ett tips om vad för slags Outletbutik som behövs i Luleå, men det kändes inte som att dom lyssna och tog till det. Så då blev man tyst och fortsatte att lyssna på deras prat. Fast det är klart inga ídéer är dumma idéer. Så jag är glad över att jag framförde det =)
Men jag kan säga att jag tycker det behövs yngre människor på dom toppen. För en man i 58 års åldern vet inte vad vi tjejer vill ha som är från 20-40år.

Efter mötet så började vår skola. Man kan säga att man var riktigt trött efter mötet. Så skoldagen blev inte bättre. Hållt på sen morgonen tills nu med rörlig å fast kostnad  å räkna ut Pay-off, nuvärde och annuitet.
Jag har nästan börjat undra vad jag har gett mej in på. Men det är bara stå ut. Har bara ca 37 veckor kvar till jag är klar. Då har jag en utbildning. Jippi!

Gäsp!

Nu så är den här dagen slut. Känner mej riktigt trött och slut som artist. Det har verkligen varit en lärorikt dag idag.
Dagen började bra för mej men efter 15 idag så blev det riktigt tungt. Men sen blev allt spännande igen. Tack vare den här bloggen. Trodde inte att det hände så mycket i mitt liv, men det gör det verkligen.

Nu ska jag ladda upp mej för morgon dagen. För vi ska ha frukost möte med företag på skolan imorgon. Jag hoppas att det kommer gå bra.
Natti natti


Då är man tv-kändis

Äntligen fick man vara med på tv. Det gick inte ens att missa mej om man så ville. Med den fina namnskylten framför sej hahaha.
Måste säga att det var en bra tv-debut för mej, inte alls missnöjd. Annars brukar man alltid klaga på sej själv. Men den här gången har jag inget att klaga på =)
Nu ska jag fortsätta att ringa runt till dom jag känner å höra om dom såg på nyheterna.

Wow

Det här trodde jag aldrig om mej själv.
Brukar alltid läsa andras bloggar, men nu har jag en egen. Men det tog tid att hitta på ett namn på bloggen. Alla dom namn som jag vill ha var upptagna. Då vände jag om mej å ser att på bordet ligger min favvo tidning Chic. Och då tänkte jag att jag testar det namnet å fick napp. Så nu får jag väl börja leva upp för det namnet hehehe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0