Tänka, siffror och ekonomi!

Det gick bra med mötet med min klasskompis, vi har börjat komma igång nu med uppgiften. Vi får se sen hur det slutar. Men det ska väl sluta förhoppningsvis bra =)

Har även varit en sväng på banken. Det var en hel del pratande. Man blir helt snurrig med alla dom siffror och pension som det var prat om.  Men det känns skönt att jag har fått hjälp med ekonomin. Så nu ska jag bli mer insatt med allt. Det är verkligen inte lätt att leva. För den som säger att man inte behöver pengar säger jag bara Lycka till. Pengar styr allt. Pengar gör att du kan leva. Vet inte om ni har sett filmen The Village? Men hur som helst den filmen har en bra innebörd. Dvs om pengar. Ville inte säga något mer om ni inte har sett den och vill se den. Men den är speciell.
Jag måste säga att jag tycker det har blivit svårare att leva nu än vad det var för två år sen. För nu finns det så mycket som man vill ha.
Internet har öppnat så många dörrar. Nu får man tag på saker över hela världen. Det är helt otroligt tycker jag, man behöver inte längre åka bort för att få tag på den där speciella saken som du vill ha, du bara sitter i vardagsrummet och beställer det!



                                              Pengar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0