Godmorgon

Har ni det bra i julhelgen? Jag har fått vara ledig hela julhelgen och jag kommer inte ihåg när jag senast var det. Så min sista jobbardag var på onsdag den här veckan. Och nästa vecka blir det bara tre dagarsjobb för mig, har jag sagt det att jag älskar mitt nya jobb?!
 
Jag har sagt upp mej på mitt fastajobb som jag har haft i nästan 10år, jag vill verkligen satsa på det här nya jobbet och så trivs jag otroligt bra där och vilket schema jag har fått, man känner sig verkligen priviligerad.
 
Ikväll ska jag ut och äta med mina vänner och min sambo det kommer bli roligt och få prata massa. Vi har mycket att ta igen.
 
Ha en super härlig Annandag Jul!

FöRsTa DeCeMbEr

Hjälp vad tiden går fort. Redan första dec och det var ett tag sen jag bloggade. Ligger efter en hel del får väl ta och försöka och ändra på det imorgon.
 
Har fått öppna mina två julkalender idag hihi. Snacka om att lakritskalendern var hur god som helst, längtar redan till lucka två imorgon. Sen fick jag en jätte bra skönhetsprodukt i min Kickskalender, får ta och visa det imorgon, för jag hinner inte idag.
 
Nu ska jag fortsätta och slappa medans maten sköter sej själv i ugnen. 
 
Ha en jätte härlig kväll!

RSS 2.0