I do!





Väntar på den stora frågan som jag vet att jag kommer svara på I do hihi. Tillsvidare för jag nöja mej med den här ringen Sif Jakobs, så snygg!

Hörde jag SKÅL!





Ett glas sauvignon.

Är inte så mycket för vitt vin, men jag måste ge det ett fösök. Skål!

Middagen är räddad!



Vår helg gourme.



Innehållet från påsen.



Det ska bli så super kul att laga till det här. Norrbottensbiff med körsbärspotatis till. Sen så vet jag att vinet är super gott. Zinfandel vin mmmm. Kan aldrig säga nej till ett glas med zinfandel hihi.

Godmorgon

Igår kväll fick vi strömavbrott, men som tur är så har vi alltid tända ljus på kvällarna så det gjorde inget. Men jag är allafall glad att jag inte var ute med vovven då, för det hade inte varit så kul att gå på trapporna när man inte ser något hihi.

Idag ska jag luncha med min sambo, ska även hämta hem en matkasse. Kan avslöja att det blir biff till middag med massa gott till. Ska fota det sen när jag har påsen så ska ni få se.

Sen så är det ju äntligen fredag, fast man ska jobba imorgon, insåg att när jag har jobbat den här helgen så har jag bara två helger kvar att jobba utav mina 6 helger på raken. Snacka om att tiden har gått fort. Så nu är det inte så länge kvar tills jag får en ledig en helg. Har redan börjat planera in saker.
Ha en fab friday!

Uppdatera garderoben!

Det har flyttat in lite nya kläder i garderoben på sista tiden, som jag inte har haft tid att visa tidigare.



Busnel inspirerad jack från H&M.



Stickad tröja från H&M.



Tisha från H&M.



Ännu en tisha från H&M.



Byxa i läderimitation från H&M.



Slitna jeans från Gina Tricot.

Är super nöjd med mina inköp.


Påskpyntat!

Nu så har jag pyntat klart för påsken.





Köpte hem två buketter påskliljor. Blev ganska så färgglatt i köket hihi.





Påskriset får vara i vardagsrummet. Det gick inte så bra för mej att sätta upp så man kan läsa att det står Happy Easter hihi. Men jag är ändå jätte nöjd!

Godmorgon

Vilken hemsk mardröm jag vaknade upp med idag. Som tur var så kunde jag somna om igen och vaknade nyss. Idag har vi så tråkigt väder bara grått och mulet. Så jag får se vad jag hittar på idag. Jag vet att jag ska alla fall beställa en matkasse till imorgon. Så det kommer bli en smarrig middag imorgon och på lördag ska vi till mina vänner och göra sushi. Det kommer också bli super kul.
Jag jobbar ju även hela helgen som kommer nu.

Nä, nu måste jag gå och äta frukost och ut med vovven, tror inte att det blir nån långpromenad idag.
En dag kvar sen är det helg så ha en jätte bra torsdag!

Allt för mitt hår!

När jag var i Uppsala så fick jag testa en sån här borste.




Tangler teezer.

Jag tycker att den är helt grym. Passar jätte bra till mitt hår. Fick betala ca 100kr för den istället för 149kr.

Walk with me

Det här är bland annat vad jag såg på när jag var ute och gick idag.



En is som jag inte vågar gå på.



Man får stå ut med allt grus på vägarna.

Godmorgon

Jag vaknar i stort sett sju varje morgon, men det är härligt. För nu har man inte tid att sova länge hihi.
Idag blir det att gå på en långpromenad, har faktiskt varit ute varje dag och gått på långpromenader sen i måndags i veckan. Fast jag har ju även så klart gått förra veckan också. Det är mycket roligare att vara ute nu när vi har äntligen börjat få våren hit upp.
Fast minus är att vovven blir så skitig, får typ tvätta av han varje gång vi har varit ute på en långpromenad.

Igår gjorde jag viktiga saker, som tex att boka en klipptid och massagetid. I april ska jag toppa mitt hår, har ju inte klippt det sen juni 2010. Vill ju ha långt hår igen, men jag tycker faktiskt att mitt hår har blivit längre. Men jag har haft ändå mailkontakt med Rapunzel of sweden igår för att höra vad jag ska ha för färg på min clip-on set. För jag vill faktiskt beställa därifrån. Så snart ska jag väl ha ännu längre hår hihi. Men det är svårt det här med hårfärg och så. Tydligen så lutar jag åt hasselnöt eller ljusbrun. Måste fixa bättre bilder på mitt hår hihi.

Massagetid fick jag först i maj, har ju presentkort att använda. Det var länge sen jag var på en halvkropps massage. Tidigare varje jag ju en gång i månaden, men allt var ju lättare när man bodde i centrum.

Wow, det blev ett lång inlägg.
Ha en ljuvlig dag idag!

Godis



Påskgodis måste man ha hemma nu. Finns det nå godare än med choklad!

Uppdatera doftgarderoben!

Jag har hittat två nya parfymer som jag skulle vilja ha.



Stella McCartney - L.I.L.Y

Den doftar riktigt underbart om man gillar liljekonvalj.



Valentino - Valentina.

Den här doftar också helt underbart sen så är flaskan så fin också.


Bilder från Kicks.

Godmorgon

Idag ska jag till stan med en kompis. Har lite saker som jag vill kolla på.  Så det blir att åka buss, hade funderingar på tidigare att jag skulle gå in till stan. Men jag är nog lat idag. Igår så var jag och min sambo ute på en långpromenad och det var härligt sen var det så skönt att det var ljust så länge för vi gick ganska så sent.

Ha nu en härlig dag!

Till hemmet!

Idag så hämtade jag ut ett trevligt paket från Ellos. Är sååå nöjd med innehållet.



Porslinsägg happy easter till påskriset.

Det kommer bli så super snyggt att ha dom här hängandes i påskriset. Måste fixa det i veckan. Fick 50% rabatt på porslinsäggen, inte dåligt.



Pumptvålar från Zara Home.

Nya pumptvålar till gästtoan. Ska visst lukta jätte gott, så det är bra.

Marni at H&M! SÅLD

Tänkte höra om det är nån av mina läsare som är intresserad av Marni armbandet? För då får ni köpa den av mej innan jag skickar tillbaka den till H&M imorgon.




Den finns inte längre att beställa från H&M, helt slutsåld. Jag har aldrig använt armbandet så lappen är kvar.

Pris: 299kr.  (Samma pris som jag köpte den för).
Frakt tillkommer.

Ni har bara 24 timmar på er, för imorgon skickar jag tillbaka den till H&M.

Om ni är intresserad så skicka ett mail till mej
[email protected] det är först till kvarn som gäller. Skriv i ämnesraden BLOPPIS.

Godmorgon

Man känner verkligen av att man ställde klockan en timme fram igår, för jag var jätte trött när jag steg upp igår och idag. Men snart är man väl tillbaka till den vanliga rytmen.

Jag jobbade ju hela helgen, eftersom jag har även slutat tidigt så har vi gjort en hel del saker. Därför har det var dåligt med bloggande. Igår var vi och fraktade bort skotern, för nu börjar skotersäsongen ta slut. Vi kom hem nio på kvällen.

Idag ska jag ta det lugnt och skicka iväg ett paket, fota det jag har köpt på sista tiden. Jag har även fått Marni armbandet från H&M, men jag var inte nöjd med det, så jag kommer lägga ut den på min bloppis.
Ha en härlig start på den här veckan!

Friday

Vilken härlig dag det var idag, var ute och gick på en långpromenad med min vän. Nu så håller jag på göra mej klar för restaurangbesöket ikväll. Min sambo och jag ska ha en dejt med varann hihi.

Det ska verkligen bli gott med middag och vin ute. Men det blir ju en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Men jag vill ju som ändå fira fredag hihi.

Godmorgon

Vilket väder vi har idag. Solen skiner och det är härligt ute. Man måste ju ut idag hihi. Nu så har jag även varit ledig i fem dagar och dom dagarna har verkligen gått fort. Har hela tiden haft fullt upp. Imorgon så börjar jag jobba igen, det är extra helgen som jag har tagit på mej.

Ikväll ska jag och min sambo ut och äta på Österns pärla. Det kommer blir gott. Det var länge sen han och jag var ut och åt i Luleå tillsammans.
Ha en jätte härlig fredag!

Köket!





Så här blev det med våra skåp från Jysk. Är det nöjd med dom, för vi ville som ha ett barskåp eftersom min sambo samlar på whiskey (det gör väl alla killar hihi). Så är det vaser och porslin i det andra skåpet, och vi har fått det bättre ordning i köksskåpen.


Papegojtulpaner




Här har vi bilder från mina fina papegojtulpaner. Dom luktar tillomed det gör även dom andra röda tulpanerna som jag har i vardagsrummet. Jag kan verkligen inte få nog av tulpaner!


Mannequin!!!

Jag har nämligen köpt en leksak till mej själv, fast man kan även säga att den hör till inredningen. Egentligen har jag aldrig velat ha en sån, men dom senaste månaderna så har jag tyckt att det är fint, men jag undrar vad min sambo kommer säga.

Det är det som jag tycker är så kul att man kan ändra en uppfattning. Vissa saker tar tid för mej att smälta men sen så köper jag idén och så, och det är kul.



Det är en provdocka som jag har köpt från Åhlens hihi. Den är verkligen snygg och så var det så bra pris på den. Helt klart nöjd med mitt köp. Så nu får jag se vad jag ska hitta på för kläder till den.

Jag kommer ihåg när jag jobbade i en klädesbutik när jag var yngre så älskade jag att byta kläder på skyltdockor. Hur man skulle tänka när man exponera ett plagg tex.


Bild från Åhlens.

Godmorgon

Jag undrar verkligen vart solen har tagit vägen. Är det bara för att jag vill vara ute som den försvinner? Hihi.
Idag blir det en snabb sväng till stan för jag ska se på möbler och inredning med mera. Nu har jag som kommit tillbaka till att jag vill inreda mer i lägenheten. Sen var det så länge sen jag var på stan också.

Sen så måste jag ju fota på vad jag har shoppat den senaste tiden. För det har ju kommit hem lite paket till mej. Men jag ska försöka att göra det idag.

Jag kom och tänka på en sak och det är att jag gillar verkligen att bli inspirerad av andra människor som mina vänner och familj, butiker med mera. För jag har fått så mycket inspiration på den senaste tiden. Så man kan nästan säga att jag har fått en aha upplevelse hihi.
Jag måste rensa min garderob och mitt hem!

Ha en super härlig dag och bli inspirerad!

Onsdags lyx!

Finns det nå lyxigare än att ha snittblommor i sitt hem? Idag har två buketter med tulpaner fått följa med mej hem.



Jag har blivit helt galen i röda tulpaner, förut var det vita som gällde för mej.



Jag har inte tagit kort på den andra buketten eftersom den är fortfarande i plast, men det blir att fota den sen, kan avslöja att det är papegoj tulpaner.

Godmorgon

Jag vaknar tidigare och tidigare för varje morgon. Men jag antar att det har med att göra att det blir så ljust så tidigt. Man sover lite dåligare när det inte är mörkt i sovrummet. Men jag är pigg iallafall hihi.
Det var nämligen kvart över sju som jag steg upp haha.

Idag blir det att åka och hälsa på mina föräldrar, hade tänkt gå på en långpromenad idag men det är ju inget roligt väder, mulet och minus. Vart har solen tagit vägen?
Ha en härlig dag!

Personliga Almanacka!

Förra veckan fick jag min personliga almanacka som jag gjorde en beställning på för ett tag sen eftersom min almanacka tar slut nästa vecka. Har beställt från personliga almancka dom senaste tre åren.




Är super nöjd med den!

Tuesday

Vad lång dagen är när man stiger upp tidigt, det är ju helt underbart hihi. Nu måste jag börja fixa lunchen, har redan avslöjat vad det blir för något så nu kan ni också få veta vad det blir. Det blir nämligen hemmagjord pizza. Så det ska nog bli gott! Hihi.

Det är även en underbar dag idag, solen skiner och det är varmt så imorgon måste jag ut och gå. Då nya livet börjar haha.

Godmorgon

Idag ska mina vänner kommer till mej för jag ska ha lunchbjudning, det blir trevligt. Så jag måste gå och handla lite saker idag.

Det har gått bra med städningen men jag är inte riktigt klar med allt så jag måste fortsätta och städa idag. Nu måste jag ut med vovven och sen gå och handla.
Ha en underbar dag idag!

Paket!

Idag har jag fått det här paketet som jag ska testa.



Deo från Nivea.

Så det passar verkligen bra eftersom jag har börjat få slut på min deo, har aldrig använt Nivea som deo. Så det ska bli intressant och se vad jag tycker.

Middagsbjudning!

I fredags så hade vi middagsbjudning, men det vi bjöd på kan man kalla för Tapas eller småplock.




Jag blev verkligen nöjd med allt, sen var det så gott också. Älskar verkligen plockmat. För man hittar alltid nån favorit.
Gästerna blev också nöjd.

Godmorgon

Ni skulle bara veta hur lycklig jag är just nu. Kan inte fatta att jag är ledig. Blev tyvärr väckt vid halv nio tiden att det levde om en hel det utanför vårt fönster. Men nu är jag allafall uppe på benen.

Idag ska jag hämta ut ett paket och se om det är något som jag ska behålla, sen nån vecka tillbaka har jag fått andra paket som jag har hämtat ut. Måste ju visa vad det är för något.
Nu blir det ut med vovven sen hämta paket och så ska jag stor städdag i dag, har inte städat på länge eftersom jag har varit sjuk och så har jag jobbat så mycket så hemmet har inte varit så prioriterat.
Ha en jätte bra start på den nya veckan!

Sunday

Äntligen ska jag jobba min sista dag, måste erkänna att jag känner mej riktigt sliten. Jag kan nog inte heller påstå att jag är super sugen på att jobba idag. 11 dagar isträck är inte roligt, men hade jag haft öppningar i alla dom dagarna så tror jag att det hade varit bättre. Jag hoppas verkligen att ingen är sjuk imorgon för då blir det att jobba igen för mej.

Nu måste jag göra mej klar för jobbet, stress stress.
Ha en underbar söndag!

Lördag

Mitt internet har legat ner sen i torsdags det är först nu det har kommit igång igen. Så det är därför det har varit tyst om mej.

Jag var inte ledig igår, jag åkte på ett extra pass så nu är jag uppe i 10 dagar i sträck som jag har jobbat, jobbar även imorgon också. Jag längtar tills måndag när jag blir ledig. Så då ska jag ha lunch för mina kompisar eftersom jag var tvungen att ställa in det igår. Men middagsgäster hade vi går, får vissa en bild senare ikväll vad jag har gjort för middag.
Hoppas ni har en super bra lördag!
För mej är det fortfarande som måndag hihi.

Längtar

Yes bara en dag kvar hihi.

Har lånat hem lite filmer som kommer ut idag, för jag tänkte att på fredag blir det att se på film. I don´t know how she does it, Arne Dahl Europa blues, The change-up, Footloose, Maktens män, Niceville och självklart blev det även breaking dawn. Men jag tror att ingen kommer vilja se Breaking dawn så den får jag nog se själv. Tänkte att gästerna kommer få välja vilken film dom vill se från alla dom här på fredag.

Nu ikväll måste jag skriva en köplista på allt det vi måste handla imorgon får inte glömma något för jag måste börja förberedda vissa saker redan imorgon.
Jag längtar verkligen efter fredag för jag kommer ha så kul hela dagen.


Godmorgon

Äntligen onsdag då är det bara torsdag kvar att jobba. Ni ska bara veta hur jag längtar tills fredag för att jag är ledig då. Sen hoppas jag att jag är mycket ledig nästa vecka och att det är fint väder så man kan vara ute och gå varje dag långpromenader.

Nu blir det att slappa lite innan jag börjar och jobba.
Hoppas att ni får en underbar dag idag!

Kalas!

Fy tusan vad skönt att man har slutat tidigt idag. Har börjat bli riktigt sliten, men det är bara två dagar kvar att jobba.

Ikväll ska jag på födelsedagskalas. På tal om det så måste jag ju slå in presenten idag hihi, det är tur att jag har varit tidig med att köpa presenter. För jag skulle inte ha haft tid som förra veckan eller som nu.

Weekly updates!

Tänkte berätta lite vad som händer i veckan förutom att jag jobbar i stort sett varje dag. Imorgon ska jag på trevligheter, det blir födelsedagskalas. På fredag när jag är ledig så ska jag ha lunchdate hemma hos mej. Mina vänner kommer över på lunch, kan inte avslöja på vad jag ska bjuda på. Sen på kvällen ska jag och min sambo ha middagsgäster.
Så ni ser att jag har verkligen fullt upp, men det gäller att passa på när man är ledig. Men jag antar att nästa vecka så kommer jag nog bara jobba helgen om det inte dyker upp jobb förstås.

Nu ska jag gå och vara social med min sambo för det blir att gå och lägga sej tidigt idag eftersom jag öppnar imorgon, bästa passet enligt mej!

Sunday

Jag kan väl börja med och skriva att jag tycker att det var rätt låt som vann igår. Jag gillar den verkligen, äntligen börja låtar som jag gillar att vinna. Det är andra året på rad som jag tycker att den bästa har vunnit.

Våren har börjat komma till Luleå, vi har haft bra väder dom senaste dagarna och det ska visst hålla i sej i nästa vecka också. Det är så härligt att det är varmt ute och att det droppar från hustaken. Tycker tillomed att det har minskat lite på snön men det är långt kvar än.

Det är synd att man inte är ledig när det är så här fina dagar, kan bara tänka mej att nästa gång jag är ledig en helg så kommer typ all snö vara borta. Ni vet att det är 21 april som jag får min första lediga helg på länge. Så jag kommer inte hinna med att åka skoter i år.

Så va ute och njut idag!


Tapas

Nu blir det lite Taps här i hemmet.




Mina favorit ostar.

Så ska jag se på Melodifestivalen nu, för vi har spelat in det eftersom jag har jobbat till klockan nio så jag inte skulle missa något, så säg inte nu vem som vann hihi för jag vet ju inte.

Godmorgon

Då har jag ännu en arbetsdag framför mej. Men på söndag så vänder det, då kommer dagarna gå fort för då har jag gjort hälften av min 8 dagar.
Det blir verkligen dåligt med bloggande när man jobbar. Det märks när jag är ledig för då har jag all tid att blogga hihi.

Idag blev det att stiga upp tidigt, men det är skönt för då hinner jag göra lite saker innan jag ska åka till jobbet.
Ha en fab lördag!

MARNI at H&M


Detta armband klickade jag hem idag från H&M. Det var det enda som jag gillade från samarbetet med MARNI at H&M.


Bild från H&M

Godmorgon

Äntligen fredag, men för mej spelar det ingen roll eftersom jag fortsätter och jobba hela helgen. Men hur som helst så har jag nu jobbat en dag av åtta hihi. Bara sju dagar kvar.

Ni har väl sett att H&M har fyllt på igen med MARNI at H&M? Så det blev ett klick för mej hihi. Men annars så gillade jag inte alls kläderna och så.
Har ni köpt något från samarbetet?

Ha en riktigt härlig fredag!

Godmorgon

Det blev precis så som jag trodde, har sovit jätte dåligt inatt. Så jag måste säga att jag är trött, men det blir bättre ikväll för då kommer jag somna fort så har jag även lite sovmorgon.

En sak är skönt det är att det är ljust ute när man vaknar. Så det är ju allafall bra hihi.
Ha en jätte härlig dag!

Onsdag

Imorgon blir det jobb för hela slanten. Ska nämligen jobba 10 timmar och så blir det att jobba mina 8 dagar, så då blir det dåligt med inlägg. Känns rätt så bra att jobba för nu har jag varit ledig så länge. Känner mej även lite stressad eftersom jag borde gå och lägga mej tidigt men jag vet att jag kommer inte kunna somna så fort. Tur att man inte har så avancerat jobb hihi.



Juicepress!

Jag måste berätta om en annan sak när vi var i Uppsala. Varje morgonen när vi vaknade så fick vi färskpressad juice. Snacka om att det var gott. Jag blev faktiskt helt fast i det. Så vår nästa investering är helt klart en juicepress.



Philips HR1865.


Godmorgon

Hoppas att ni har haft en bättre morgon än vad jag har haft! Idag är jag på riktigt dåligt humör. Är så less på allt springades i vår lägenhet och nu är det springades till vårt förråd. För dom ska måla en vägg där. Jag har aldrig varit med om så här mycket springades i nått boende som det är här. Det handlar om gör ett bra jobb för första början!!! Sluta upp med allt slarvande för det är bara vi boende som blir drabbad!!!

Sen så gillar jag inte heller det är så mycket olika människor som springer runt. Jag har svårt att lita på folk är rätt så misstänksam, men det är väl för att jag har blivit av med saker under årens lopp. Men nu tack och lov har jag inte blivit av med saker, sist var väl för ca 10-12 år sen haha. Ja ni ser hur jag är hihi. Men nu är jag ju också med folk som jag litar på.

Min sambo sa nått bra att jag måste ju lita på att dom kan sitt jobb, för det är precis som att nån inte skulle tro att jag kan mitt jobb. Men jag kan ju inte fuska i mitt jobb, kan ju inte stå och säga att det här är fanta fast dom håller i en ramlösa tex, ni fattar väl vad jag menar. Ibland är det som att jag skulle ha blivit polis, gillar regler och sen att man ska inte röra andras grejer!!!
Så där då får jag önska er en bättre dag än vad jag har!

Goodiebag!

När vi kom till mina vänner så fick vi en trevlig goodiebag.



Jag älskar ju goodiebag!!! Hihi.



Innehåller:
2 par badtofflor.
Produkter från Anatomicals.
Produkter från Lanvin.
Shaving kit och dental kit.

Det här är helt klart den bästa goodiebag som jag har fått! Tack Sanna och Magnus!

Godmorgon

Hoppas att ni har haft en bra natt, för det har jag haft. Fattar inte riktigt hur jag kan sova så här mycket, men jag antar att det hänger ihop med min förkylning. Men jag blir bättre och bättre för varje dag så det känns bra. För nu har jag verkligen inte tid att vara sjuk.
Ha en super härlig dag idag!


Oh my god!!!

Jag har kollat igenom bilderna från i lördags som jag har fått skickat på min mail. Jag fick ångest först när jag såg på bilderna hihi, fast det är klart man ser ju hur kul jag hade det haha. Men nu skrattar jag bara åt bilderna. Jag kan tyvärr inte dela med mej nån bild. För jag har en tendes att dumma till mej när en kamera kommer fram.
Den här bilden bjuder jag på.



Sanna och jag.



Resan till Uppsala!

I torsdags så åkte jag och min sambo till mina vänner i Uppsala, så nu kommer det bildregn.

Resan börjar ju alltid på en flygplats.



Blev att äta en salami och briemacka och dricka ett glas rött. Så jag skulle inte vara så flygrädd hihi.



Hemma hos mina vänner, medans dom lagade födelsedagsmiddagen så blev det att dricka ett glas rött under tiden. Min vän fyllde 35 år.



Till förrätt Trattkantarellsoppa, super gott!



Till varmrätt Älgfärsbiff med (tror att det var) trattkantarellsås och pressade poratis.
Till efterrätt fick vi Prinsesstårta. Middagen var super god och det var en riktig härlig dag.

På fredagen blev det en sväng till stan, hittade en trevlig butik som hade mycket fina kläder och dom hade Marc by Marc jacobs väskor med mera. Men sen gick vi till Tilltugg och åt Tapas.



Det här var en av det som jag beställde in, Italienska ostar. Vi måste få hit nån mysig Tapas restaurang i Luleå.

I lördags så hade min vän födelsedagsfest så vi var väl ca 17 pers, många piloter var där.



Vi blev bjudna på plockmat, minipizzor.



Paj och så fanns det sallad och lite andra småplock också. Allt var så gott, älskar småplock!!!



Så blev det utgång på ett ställe som heter Oasia, vi var nere i källaren.

Min resa till Uppsala var super kul och jag måste helt klart dit fler gånger. Kommer inte glömma den här helgen!

Jobb jobb!

Det blev en sväng förbi mitt jobb idag, så nu har jag fått två extra helger att jobba så jag är super nöjd. Så man kan säga att nästa gång jag är ledig en helg är det 21 april. På torsdag blir det att jobba 8 dagar i sträck. Men det kommer ge mej många extra timmar så jag ska inte klaga hihi. Men det är väl inte direkt mina favorit pass, men det är bara att gilla läget.

Godmorgon

Igår kväll kom vi hem från uppsala, vi var väl hemma ca elva på kvällen. Vilken helg vi har haft, jag har haft super kul. Ni ska få höra om allt och se på bilder.

Det känns lite konstigt att vara tillbaka till vintern, men jag tycker ändå att det har minskat lite på snön men det är långt kvar tills allt är borta.
Idag blir det att vara hemma hela dagen, så det kommer bli en del inlägg.
Ha en super bra start på den här veckan!

Lördag!

Hoppas att ni har det bra?
Som jag skrev tidigare så blir det utgång ikväll, det är kul att passa på att gå ut eftersom vi inte gör det så ofta. Så se upp Uppsala! Here we come!

Godmorgon

Redan lördag, snacka om att dagarna går fort. Imorgon blir det att åka hem igen, tillbaka till vintern och snön. Ikväll blir det fest, kommer komma mycket folk hit, så blir det att gå ut också, det kommer bli trevligt. Igår hade vi riktigt trevligt på Tilltugg, vilken mat. Skulle kunna leva på Tapas hihi. Ha en jätte bra lördag!

Tilltugg is tha shiiit!

20120302101 (MMS)

Tilltugg is tha shiiit!


SMS-inlägg

20120302096 (MMS)


Godmorgon

Vilket väder, solen skiner och det är varmt ute. Vi har det riktigt härligt här på landet senare idag blir det att åka in till stan, får se om jag hittar något att shoppa hihi. Ha en jätte bra dag mina vänner!

Uppsala

Det gick bra för mej att flyga. Det känns super bra att vara på plats hihi. Snart blir det 3 rätters middag, mums!  Är chockad att det finns ju inge snö här! Är jag i Sverige? hihi. Saknar inte snön.

Fly with me!

Då har man packat färdigt, så nu väntar man på skjusen ut till Kallax flygplats.
Det känns som att jag mår lite bättre idag, men jag är långt ifrån frisk. Har fortfarande inte fått tillbaka smak och luktsinne. Så det känns tråkigt. Men mest troligt har jag åkt på bihåleinflammation, för jag har konstant huvudvärk sen några dagar tillbaka. Har även kvar hostan, men det är ingen idé att jag tar med mej hostmedicin för jag kan inte dricka den om jag ska dricka vin tex.


Godmorgon

Nu är det första mars och jag åker om några timmar till Uppsala. Det var inte tänkt att jag skulle stiga upp så här tidigt idag, men jag kan inte sova nå mer. Det är så mycket som jag tänker på. Kommer på mer kläder som jag skulle kunna ta med mej, men det ska jag inte göra.

Men nu måste jag ladda batteriet till kameran, det är första prio. Sen kan jag avslöja att jag är flygrädd, blir alltid lite nojig när jag ska flyga. Så fort jag kommer till flygplatsen så måste jag nog köpa en liten flaska vin så jag blir lugn hihi. Jag kommer vara glad när vi landar.
Ha en super härlig torsdag, för tänk snart är det helg!

RSS 2.0