Onsdag

Nu har jag fått tillbaka mitt liv hihi. För nu är mitt semestervik slut. Så då får vi se vad som händer, fast jag vet ju vad som händer. Blir att vara hemmafru igen. Det känns skönt att få bli lite ledig i några dagar. För imorgon är det min födelsedag hihi.

Kan ju säga att nu ska jag börja blogga mera, har inte haft tid tidigare. Det är hårt att jobba heltid haha. För först har det varit jobb sen familj och sist bloggen.
Nu ska jag ut på en promis.

Monday

Då var det måndag igen, och jag har varit på jobbet i tio timmar. Idag så räknade jag ihop hur många timmar jag har jobbat i aug. Jag kom upp i 201 timmar. Inte dåligt, kommer kännas bra när lönen kommer hihi.
Sen så trodde jag att för en gångs skull att jag skulle få slippa inventeringen på onsdag, men vilket misstag, för jag åkte på den. Min chef ändra tillomed min arbetstid så jag ska få börja klockan åtta och jobba till 18. Så som jag har gjort idag. Snacka om att jag kommer vara slut på min sista dag som 29 åring haha. För jag älskar ju inventering... NOT.

Skräck

Idag var jag med om en hemsk sak på jobbet, fick lite samma känsla som när jag blev rånad, dvs att benen blir helt skakiga och jag kan inte numret till polisen.

Det var bara tio minuter kvar tills jag skulle öppna så ser jag en man kommer gående mot macken, jag ser att han är röd i ansiktet. Men jag tänkte att jag låsas att inte se han för att han skulle märka att det inte var öppet än. Men han står kvar vid entredörren och har tryckt upp ansiktet mot vår dörr och då ser jag hur han är blodig i hela ansiktet och huvudet. Så jag går fram till dörren och säger att det är stängt då säger han att han vill ha papper och jag vill inte ge han det för jag vill ju inte släppa in han. För jag har ju ingen aning vad han har varit med om, eller om han är drogpåverkad. Jag sa att jag kunde ringa efter en ambulans men han sa nej hela tiden. Då ringde jag till min chef, och jag kan säga att han var inte glad när jag ringde. Fattar inte riktigt hur min chef kunde bli sur på mej, för det var ju inte han som var där.

Men hur som helst så kom jag på att jag kunde ju ge han papper genom nattluckan som vi har, så jag kastade då ut papper till han. Sen så ringde jag till polisen.
Som vanligt tar det ju en evighet för ambulansen och polisen att komma. Men dom fick allafall tag på han.

Med det hela så vill jag säga att jag litar verkligen inte på folk längre, jag brukar vara en sån som vill hjälpa okända människor. Men det vill jag inte längre för det finns för mycket sjuka människor. Och som sagt på det området som jag jobbar på så är det här inte ovanligt. Man ser alltid nån som är drogpåverkad.

Det jag tycker är jobbigt är att jag kommer aldrig vara den som jag var innan rånet. För en del av mej försvann då, dvs tilliten på människor, rädd för att möta folk ute när man själv är ute när det är mörkt.

Samma var inatt så var det bråk i en lägenhet som är brevid våran. Man hörde hur nån skrek nej tre gånger sen blev det en stor duns. Sen blev det världens bankningar på nån dörr i den lägenheten och hur nån skriker du ska höra på mej. Det pågick inte så länge som tur för sen blev det helt tyst. För det var nån bil som kom och hämtade upp nån från den lägenheten.

Sunday

Jag har verkligen varit upptagen hela helgen. Igår när jag hade slutat jobbet klockan två så var det bara skynda sej hem och byta om för att åka till Boden. Det var nämligen bilutställning där, så min sambo ställde ut sin bil sen så gillar han också att gå på såna utställningar. Jag var så snäll och följde med hihi.

Idag slutade jag också klockan två, så det var bara skynda sej hem idag också för vi skulle upp på Ormberget och grilla med våra vänner. Jag kan säga att det var verkligen trevligt för det är en så otroligt fin utsikt där. Känns som att man ser hela Luleå haha.
Så nu är vi hemma och jag har hunnit och städa så nu blir det att ta en dusch och bara njuta av kvällen för imorgon blir det ett hårt jobbpass igen, dvs 10 timmar.

Men jag har något att berätta som hände på mitt jobb idag, fattar inte varför jag ska alltid råka ut för allt. Undra om man kan skaffa ett stämplingskort hos polisen?
Men det blir senare ikväll jag skriver om det.

H&M



Fuskpäls kostar 599kr.

Jag älskar den här jackan, tycker att den är hur snygg som helst!


Bild från H&M.

Roses

Jag älskar roser. Dom är en av mina favorit blomma. Jag har haft så tur att jag har kunnat ha min ros ute hela sommaren, men nu måste den stå inne, eftersom vår balkong ska målas. Men jag hoppas att den kommer överleva av att vara inne.




Helt underbar!


Godmorgon

Har varit vaken sen åtta imorse, så det blev inte så lång sovmorgon men jag är ändå jätte pigg hihi. Det är ju ingen ide att sova vidare om man är pigg, men jag måste ändå gå och lägga mej tidigt ikväll eftersom imorgon börjar jag tidigt.  Då jobbar jag bara fram till onsdag, dvs 5 arbetsdagar.

Vilket höst väder vi har, tycker nästan synd om dom som fortfarande har semester. Som förra året och några år tillbaka så var det i augusti som hade det finaste vädret. Då var det sommar. Men jag klagar inte för jag tycker att det har varit perfekt väder att jobba i.

Ha en jätte härlig fredag och helg!

Torsdag

Nu är jag äntligen ledig i en dag, så jag kommer ha fullt upp imorgon. Men jag har redan idag påbörjat med mina inköp för mitt kalas nästa vecka. Som vanligt blir det att fira min födelsedag i två dagar.
Kan inte fatta att om en vecka så är jag 30 år hihi. Har redan börjat få lite panik haha.

Idag gick det tungt att jobba, för igår så slutade jag 19:00 och klockan 20:00 skulle vi vara hos mina vänner för vi skulle sitta ute och grilla korv hos dom. Kan säga att det var verkligen mysigt, det hör som till när det är höst att sitta ute i mörkret och grilla. Vi kom inte hem förrän efter tolv på natten så det blev inte så många timmars sömn. Men imorgon blir det att sova så länge jag bara kan.
Nu blir det att se en movie som vi alltid gör haha.

Tisdag

Nu har jag inte många dagar kvar av mitt vik på mitt jobb. Det är nämligen bara 7 arbetsdagar kvar. Sen återgår jag till mina helger och extra jobb.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det händer som sagt inte så mycket just nu. Det är bara jobb, mat och sova som gäller haha.

Blir väl som vanligt se en film ikväll, för det har kommit ut lite nya filmer den här veckan.

Mitt Kök Sverigeresan

Nu blir det massa bilder från middagen i fredags. Och ska jag skriva vad det är för något. Går efter ordningen så som vi åt hihi.

Som jag skrev igår så gick vi först till danslogen där man blev bjuden på drink och tilltugg, sen efter man hade ätit klart det och minglat så blev det att gå in till tältet.




Drinken Vargtass och så var det torkat älgkött och rökt.

Utanför tältet så sabrerade dom mousserande som vi skulle få dricka till den första rätten, använde en yxa.





Vårat bord.



Smör från Flen.



Folket som var med på middagen.



Svenskt mousserande vin Sav som är från Sverige. Kommer helt klart köpa hem en sån flaska nästa gång jag är på Systembolaget, för det var jätte gott.



Hyvlad ren, Kalix löjrom, bakat Norrlandsägg och pepparrot.



Skål säger jag, ser ni min fina ring haha.



Jens Dolk.



Tommy in action.



Sen blev det öl Leon, den bästa öl som jag har någonsin druckigt, och två snapsar.



Palt gjord av gammel mandel, fläsk, lingonsmör och mjölkskum.

Ska säga en sak jag har aldrig druckigt öl och snaps till palt, så det här var faktiskt första gången. Det sjuka är att det passade faktiskt ihop hihi. Men jag kommer ändå fortsätta med att dricka mjölk till palt.



Stekt siklöja, mandelpotatisstomp och dillvinegrette. Till det drack vi chardonnay från Flen.





Älginnanlår, grillad tomater och persiljepesto. Till det drack vi 100% blåbär som är alkoholfritt vin, det kommer jag dricka när jag är på fest när jag är gravid.  Så blev det ett rött vin från Toscana också.



Jag.



Svartbergets getost, Skabramsost och kråkbärsylt.



Vidal icewine. Det är så gott så man kan inte tro att det är sant. En sån flaska kostar 700kr och då får man bara 2 och ½ dl. Men jag kan säga att det är värt det priset.



Hjortronglass med saltsmulor och vit chokladkräm.



Vi fick även göra vårt eget kaffe, och jag som inte är dricker kaffe tyckte inte att mitt kaffe blev bra. Fast jag drack upp allt.

Så slutar vi med den här bilden.



Jag och Stefan Sauk.

Jag hade verkligen trevligt i fredags, allt var så bra och lyckat. Måste säga att det här är en av mina bästa födelsedagspresent som jag har fått. Sen kan jag även säga att Stefan Sauk är hur trevlig som helst. En människa som verkligen står på jorden. Så det var kul att han var med.

Sunday

Det har varit tyst om mej idag, men det är för jag har inte varit hemma så mycket i helgen. Det är därför det har även tagit tid för mej att lägga ut bilderna från min fredag. Men jag kan än så länge bara lägga ut två bilder idag så får ni mer imorgon istället.

För idag blir det att se på filmen Scream, sen är det sängen för det blir mycket jobb imorgon, både på jobbet och min planerade födelsedag.



Här är allafall tältet som vi var i. Men när jag tog den här bilden så var vi påväg till danslogen, för det var där man fick den första drinken och tilltugget.



Drinken.


Inatt

Måste berätta en sak, människor är verkligen idioter. Igår så åkte vi taxi hem men klev av en bit från där vi bor. Och när vi gick på trottoarkanten så kommer det en bil som verkligen sikta in sej på en vattenpöl och kör jätte fort i vattenpölen så det bara stänker upp vatten, men som tur så fick vi inte på oss, men man såg verkligen att det var meningen att vi skulle få på oss. Så jag tycker att det är helt sjukt, varför vill man vara taskig mot andra och vara dum? Så det finns verkligen idioter överallt!
Som när jag kör bil så vill inte jag köra på vattenpölar just för att det kan stänka ner folk. Så är det fel på mej som inte vill stänka ner folk?




Bild från Googel.

Godmorgon

Vilken kväll jag hade igår, det var helt otroligt och så var det super kul. Vi har fått äta så mycket gott, vi fick äta hela den menyn som jag satt upp igår på bloggen.
Jag kan säga att jag kommer helt klart börja äta mer mat som vi har här uppe. För jag ska stödja allt som är närproducerat. Och det var som Jens och Tommy sa att varför bjuder man inte på mat som är från Sverige och även dryck när det är nobelmiddagen, för vi har så mycket här i Sverige som är otroligt och som inte finns nån annanstans i världen.

Jag har en hel del bilder att dela med mej, men det är mest matbilder haha. Men jag hoppas att ni vill se det!
Sen vill jag tacka min älskade sambo för den här fina presenten som jag fick. Helt klart en bra födelsedagspresent.

Porslinsblomman

Måste ladda batteriet till min kamera så jag kan fota många bilder ikväll. För jag antar att ni vill väl se? Hihi.
Hittade den här bilden i min kamera.



Kan säga att den här blomman luktar jätte gott. Jag har haft den i många år, ca 8 år eller något sånt. Som tur är så blommar den några gånger per år, så man får känna den goda lukten. Vi har den i sovrummet.
Tror att den kallas för porslinsblomman.
Nu så har den allafall börjat blomma om igen.

Tonight



Hit ska vi ikväll. Det är i Luleå.

Jag har kollat upp menyn som dom bjuder på i restaurangen och jag måste säga att det ser bra ut. För jag antar att vi får samma ikväll.

Menyn
Torkat älgkött från Svantes Vilt
Absolut-grogg Vargtass
 

Franssons Mellantunnbröd, Dahlbergs handbakade tunnbröd och stekt hällbröd från Mitt Kök
Smör från Jürss mejeri i Flen


Hyvlad ren från Tornedalens renprodukter, BD Fisks löjrom, bakat Norrlandsägg och pepparrot
Sav, Mousserande från Jämtland


Palt på JO Wikströms gammelmandel, Nyhlén och Hugosson fläsk, lingonsmör och mjölkskum
Öl, Leon, Belgien
Snaps med smak av skogen


Nystekt siklöja från BD Fisk, mandelpotatisstomp och Hällesjö dillvinegrette
2008 Blaxsta Chardonnay, Blaxsta Vingård, Flen


Hemmagastronomis hängmörade Biff från Norrlandsgårdsslakteri med Norrmejeriers smörsås, grillade Pitaholms tomater och persiljepesto
Terreno Chianti Classico, Toscana Italien


Svartbergets getost, Skabramsost från Jokkmokks mejeri och kråkbärssylt från Jokkmokkssylt
Vidal Icewine - Blaxsta Vingård, Flen


Hjortronsglass med skogens hjortron, saltsmulor och vit chokladkräm
Hjortronvin, Grythyttan Vin, Grythyttan


Luleå konfektyr pralin
Din egna blandade kopp kaffe, Löfbergs Lila, Karlstad
Brukswhiskey, Mackmyra Whiskey, Mackmyra



Bild och text från Mitt kök.


Godmorgon

Vilken skön sovmorgon man hade idag hihi. Men tyvärr verkar det fortfarande vara dåligt väder, så jag kanske måste börja fundera på en annan outfit för att ha ikväll när vi ska på middagen.
Har en hel del att göra idag, måste måla mina naglar. Har inte haft nagellack på en vecka, och det känns jätte skumt hihi.

Men nu blir det att dricka varmchoklad och äta en ostmacka som är gjord på grekisklantbröd, kan det bli bättre.
Ha en jätte trevlig fredag och helg!

Torsdag

Yes, nu är jag ledig i tre dagar och vet ni hur underbart det är hihi. Kan inte fatta att jag har jobbat mina 8 dagar i sträck. Men med det så har jag tagit ett glas rött och bara sitter och njuter i soffan med ett leende på läpparna.
Men jag måste säga att kunderna har betett sej konstigt idag på jobbet, det är nästan som att det har varit fullmåne. Dom har som varit arga och griniga på varann sen så har en tvättat sin bil fast det har regnat hela dagen idag...

Nu blir det att se på Scream. Har ju sett alla dom andra tre sen tidigare så det ska bli intressant och se om den fjärde filmen är bra. För jag gillade den första.
Ha en super bra kväll!

Onsdag

Vilket tråkigt väder vi har fått, men det är ändå bra väder för att jobba, så jag klagar inte hihi. Men det blir skönt imorgon när jag åker hem från jobbet för då är jag ledig i tre dagar, och det ska bli riktigt kul.

Jag fyller år om 15 dagar, så jag har börjar bli lite stressad. För det är lite saker som måste planeras. Så det börjar bli dags att ta tag idet. Eftersom jag fyller år på en torsdag så ska jag och min sambo hitta på något kul men på fredag så blir det också kul för då blir det att fira med familj och släkt. Det är aldrig fel med två dagars kalas hihi.

Nu blir det att se en film sen sängen för imorgon ska jag vara på jobbet i tio timmar och jobba hårt haha.


Godmorgon

Det var länge sen jag skrev ett godmorgon inlägg. Men idag har jag fått ha sovmorgon, vaknade tillomed före min väckarklocka och det är härligt.

Det verkar inte heller vara så där jätte fint väder idag, men det gör inget eftersom jag ska ändå jobba hela dagen. Det får gärna bli fint väder på fredag när vi ska på middagen. Måste även kolla upp när matmarknaden är i stan, men jag tror att det är på lördag. För det blir en matmarknad eftersom Mitt kök Sverigeresan har den.
Ha en jätte bra tisdag!

Monday

Hoho bara tre arbetsdagar kvar, sen ledig i tre dagar hihi. Så blir det en liten längre sovmorgon imorgon.

Igår var det verkligen fint väder och det har det varit idag också, så det är fortfarande lite sommar kvar. Men hur som helst så grillade vi vår middag igår. Det blev nämligen entrecote och jag kan säga jag har aldrig sett så stora bitar någonsin, förutom om man inte äter på restaurangen Toscana.




Visst är dom stora?

Man orkade inte äta upp en sån bit.


Sunday

Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar, snacka om skönt. Men jag har ett mördarpass imorgon, dvs jag är på jobbet i tio timmar.

Nu blir det en cykeltur med middagen i väskan hihi.
Ha en härlig söndag!

Sommarsallad

Igår så åt vi en härlig sommarsallad innan vi åt middagen.



Vattenmelon med fetaost.

Det var verkligen gott, är ju galen i ost sen så gillar jag även vattenmelon hihi.

Lördag

Skulle nästan vilja börja med och säga godmorgon hihi. Slutade två idag sen blev det sängen när jag kom hem, och har sovit tills nu. Det var verkligen skönt att få sova, har så ont i fötterna. Det gör tillomed ont när man ligger och sover.

Idag blir det att fortsätta och ta det lugnt, kan inte göra så mycket när man ska stiga upp tidigt på morgonen. Det märks att man är inte van att jobba heltid nu för tiden haha. Sist jag hade ett heltidsjobb var ju sen 2005 tror jag. Tiden går fort.

Friday

Känner ni fredagspulsen? Det brukar min pappsa säga till mej, men idag så känner jag ingen fredagspuls. Det känns mer som måndag för mej eftersom jag har så många dagar kvar att jobba.

Idag skulle jag ju avslöja en hemlighet, men jag kan säga att den sprack. Så jag har faktiskt inget att erkänna. Jag trodde verkligen hårt på det, men så blev det inte så. Men jag kan avslöja något annat och det är att nästa fredag ska jag till Hägnan Gammelstad här i Luleå, det ska nämligen bli 5-rätters middag med dryck som min sambo ger till mig som 30 års present. Har ni sett på tv4 nyhetsmorgonen på helgen? Då åker dom runt i Sverige och lagar mat speciellt med råvaror som förknippar med landskapet skulle man kunna säga. Det heter Mitt kök Sverige resan.
Så det är stjärnkocken Tommy Myllymäki som fixar maten, och vinkännaren Jens Dolk som fixar drycken till maten.
Dom kommer till Luleå på onsdag och är här till lördag.



Så sitter man och äter inne i det här tältet. Jag är super nöjd med min present och det ska verkligen bli kul att gå på det. Mina föräldrar följer också med.

Torsdag

Idag har det varit stressigt på jobbet. För jag har jobbat själv i stort sett. Så man vet verkligen vad man hade att göra. Det kändes som ett tag att hela Luleå skulle äta på macken hihi. Men det gick bra ändå.
Skulle egentligen vara ledig imorgon men jag tog på mej ett extra pass, så man får tillbaka dagen igår som jag var ledig, för jag skulle egentligen ha jobbat.
Så man kan säga att just nu så jobbar jag 8 dagar i sträck och är ledig i två dagar. För nu jobbar jag till nästa torsdag.

Igår spelade vi bilbingo och vi vann inget som vanligt men min mamma vann 1000kr så det var inte dåligt, skulle egentligen ha varit 2000kr men det var en till som hade bingo så då får man dela. Så grattis till henne! hihi.

Bilbingo

Ikväll blir det att spela bilbingo. Det är tredje gången för mej och min sambo så jag tycker att tredje gången gillt så ska jag vinna. Allafall vad jag hoppas på eftersom jag är inte nöjd med den här dagen. Det var länge sen jag hade en sån här dag då jag tycker synd om mej själv.
Har ni spelat bilbingo nångång?

Vill ha

Som ni vet så älskar jag Odd Molly, måste säga att jag hittade lite plagg för höst kollektionen som jag skulle vilja ha.



Remix blouse dark brown, kostar 1099kr.



Essenhigh knit cardigan dark grey, kostar 1799kr.



Bilder från Country Dreams.

Onsdag

Idag har jag varit ledig för jag har haft en hel del saker som jag var tvungen att göra. Men det gick rätt så fort att göra allt som jag skulle göra så egentligen hade jag kunnat jobba idag, men jag hade ju ingen aning hur lång tid det skulle ta.

Jag är väl inte så där super nöjd över min dag. Det känns som att jag har gjort bort mej. Men vi får se vad som händer, måste redan börja tänka nästa steg. Är ganska så besviken på mej själv. Men det är så när man ställer höga krav på sej själv. Men jag är just nu allafall less på ett nej.


Tisdag

Snacka om att jag blev förvånad när jag fick höra att Tommy skulle vara med i kvällens Allsång på skansen. Så jag var tvungen helt klart att se på det.
För nu ska ni få höra, jag har aldrig hört tals om Tommy förrän i torsdags när vi var på Luleå kalaset. Vi satt ju i ett karaoke tält och han skötte om karaoken, och han sjöng även Dansa i neon. Kan säga att det var grymt bra och alla i tältet sjöng med, var riktigt skön stämning.


Kräftskivan!

I lördags var vi på kräftskiva hos mina föräldrar. Och det var verkligen mysigt för vi satt ute till klockan halv två på natten. För nu har det ju äntligen börjar bli mörkt ute så jag tycker att det är mysigt när man kan tända ljus överallt.



Vi fick bland annat äta den här goda chokladen.



Gott tilltugg.






All mat som vi åt, man var rätt så mätt kan jag säga hihi.




Så här såg det ut där vi var.

Som sagt det var verkligen en lyckad kväll.




Monday

Vilket väder vi har idag, det är helt sjukt vad det blåser och regnar. Men jag tycker ändå att det är lite små mysigt hihi, förutom när jag måste ut med vovven då är det inte så kul haha.
Men vi har ju som varit bortskämda med fint väder och sol, så det gör inte så mycket att det regnar idag för det behövs.

Jag har lånat hem lite gamla filmer idag från jobbet, eller dom är inte så gamla dvs dom är på topplistan. Så det passar bra att se på film idag. Sen så har jag lite längre sovmorgon imorgon eftersom jag börjar senare.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Sunday

Snacka om att den här helgen har gått fort. Att bara vara ledig i två dagar är ju inte mycket haha. Men det är ändå skönt att jobba heltid nu, fast det kommer bara vara en månad så.
Nästa vecka händer det som sagt en hel del, men mer om det kommer sen.

Igår var vi på kräftskiva, har lite bilder som jag kan visa, men det bli senare idag. För jag måste fixa bilderna från min mobil. För jag glömde min kamera hemma.


Godmorgon

Idag kommer det bli en trevlig lördag, för vi ska starta upp med en kräftskiva. Och vad passar inte bättre med att sitta ute och äta det. Så det är lite bråttom nu på morgonen för vi ska snart åka iväg.
Men först frukost och en dusch.

Hoppas ni får en trevlig lördag!

Fab Friday

Yes yes yes äntligen ledig i två dagar hihi. Jag överlevde ännu en gång att jobba många dagar i sträck haha. Det känns verkligen underbart att imorgon får jag vakna upp utan av en väckarklocka.

Igår så cyklad vi in till centrum för att vara på Luleå Kalaset. Vi var inte så länge där, eftersom jag skulle ju upp så tidigt idag. Jag fick allafall min langos och det är jag överlycklig över. För nu blir det att vänta ett år till nästa gång jag får äta en lagnos hihi. Sen satt vi i ett öltält där dom hade karaoke, så min vän sjöng och charmade kvinnorna som var 50+.

Idag blir det att ta det lugnt, bara njuta av fin värmen som vi har fortfarande. Kommer inte ihåg när det regnade här sist.
Kan säga att nästa vecka så händer det en del saker. Ganska viktiga saker så jag håller tummar och tår för jag vill så mycket att allt det ska hända.
Kan avslöja att det är stora saker som kommer påverka mitt liv för många år framöver. Så, nu förstår ni att det är viktiga saker!
Vi kan säga så här att jag lovar att avslöja nästa fredag.

Torsdag

Jag har äntligen börjat se ljuset i tunneln, imorgon min sista dag. Då har jag gjort mina 8 dagar i sträck. Kan säga att jag är slut. Min förkylning har börjat bli bättre har bara torrhosta och slemmet. Har varit sjuk i en vecka och vad jag inte har skrivit om så har jag även spytt på morgonen varje dag sen en vecka tillbaka, men det är för att jag har slem.

Så varje gång jag har kommit till jobbet på morgonen så hinner jag bara kliva ut från bilen för att sen stå och spy, tack och lov så är det ingen som har sett mej, för annars skulle dom säkert tro att jag var bakis eller något sånt haha. Jag är inte gravid.... hihi.

Idag så börjar Luleå Kalaset, så det blir en sväng till stan för jag måste få äta min langos hihi. Men vi kommer inte vara länge där eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Så det blir i stort sett bara äta och sen åka hem.


Tisdag

Oj, jag har inte bloggat på två dagar. Det är olikt mej, för jag brukar annars säga till när det blir lite med inlägg. Men det är så här, jag jobbar ju en hel del nu. Just nu har jag bara 3 dagar kvar utav mina 8 dagar isträck. Så när jag kommer hem från jobbet så blir det att jag göra lite andra saker än att jag slår på datorn. Sen så är jag fortfarande sjuk. Trodde att jag var påväg att bli frisk så jag gick på en långpromenad igår, och det skulle jag inte ha gjort. För idag har jag känt mej dålig. Försökte tillomed sjukskriva mej idag när jag var på jobbet men det var ingen som kunde hoppa in för mej så jag stannade kvar och jobba. Och det var tur för nu känner jag mej bättre, men jag tänker mer på kunderna att det är kanske inte så kul att köpa saker från mej när man hör att jag är hes och hostar en hel del.

Idag ska vi ha middagsgäster, bjöd hit folk i söndags. Så det blir trevligt, men jag är rädd för att jag kan bli trött fort. För jag ska upp tidigt imorgon också.

Ni får ursäkta mej att jag är lite små grinig just nu, men det är inte kul att vara förkyld.

Hoppas att allt är bra med er!

RSS 2.0