TGIF!!!

Det är nått speciellt med fredagar, fast det är min jobbar helg som har börjat. Jag kan tänka mej att jag kommer ha mycket att göra imorgon eftersom det är ju även första helgen som folk har fått sin lön.
 
Jag brukar alltid vilja ha fredagsmys och så här hade vi en fredag i augusti.
 
 
En av sommarens sista rosé, Sommartider rosé Per Gessle. Självklart måste man ha tilltugg.
 
 
 
Sommartider vitt Per Gessle. Till det blev det att äta kräftor.
 
Denna fredag blir det en köttbit, passar bra nu när det är höst. Så blir det att sitta inne och äta hihi.
Kan säga att jag gillade vinerna, jag kommer helt klart köpa dom fler gånger, men det blir först till nästa sommar.
Finns att köpa på Systembolaget men det är en beställningsvara.
 
 
 

Bling bling för ute!

 
Jag måste börja med en ursäkt för bilden. Jag skyller på att jag var inte så duktig fotograf den tiden på kvällen. Vi hade nämligen surströmmingsfest för min familj och min sambosfamilj.
 
Det är nämligen en ljuskrona som jag har köpt, just för att ha den i vår partytält. Och jag måste säga jag älskar verkligen den. Den är så pampig och snygg, precis så som jag vill ha den.
 
 
Ni hittar den på Rusta för endast 299kr. Som sagt jag är super nöjd med den! Helt klart ett bra köp!
 
 
 
 

OMG!

 
Kavaj i Pu kostar 400kr.
 
Jag måste bara få tipsa om den här kavajen också. Den är så snygg i verkligheten. Jag skulle helt klart vilja ha den här också.
 
 
 
Bild från: Vila
 
 
 
 
 

Lindex

 
Skinnkjol kostar 799kr.
 
 
Jacka kostar 799kr.
 
 
Jacka kostar 399kr.
 
Dom här plaggen föll jag för när jag såg dom på Lindex. Verkligen fina höstkläder.
 
Bilder från: Lindex
 
 

Godmorgon!

Redan torsdag, den här veckan har verkligen gått snabbt. Nästan för snabbt hihi.
 
I tisdags var jag in till stan, det har hänt en del insåg jag. Bara tal på om kläder, det hade ju kommit in hur mycket fint som helst. Och vilka kläder Lindex hade fått in. Men jag kom inte hem med nå kläder, det blev lite annat istället. För jag hade ett presentkort på Lyxx som jag använde, så det gick noll kr för mej den dagen inte dåligt hihi.
 
Idag så är det städning som gäller. För nu har man skjutit upp det för länge så nu ska det bli fint haha. Jag har verkligen kommit i ett bra flow just nu så det är bara haka på och se hur länge det varar.
 
Ha en super härlig dag och tänk snart är det helg!

Kräftskivan den 9 augusti 2014!

 
Kan väl börja med och att skriva att vi hade en riktigt härlig och rolig kräftskiva. Jag brukar alltid se framemot vår kräftskiva och vi är alltid samma gäng. Man kan säga att det är som julafton man vet precis vad man ska äta, enda skillnaden är att vi har alltid två pajer, en västerbottensostpaj och en paj som vi ändrar från år till år. I för sej var det andra gången vi hade kräftskiva hihi.
 
 
Vi hade först lite tilltugg och gott bubbel.
 
 
Det är som festligt att ha sugrör till såna här små flaskor när man ska mingla runt.
 
 
Dukningen för kvällens ära. Hade inte fått ut pajerna när jag fotade dom här bilderna.
 
 
Kvällens kylskåp. Höll verkligen bra kyla hihi. Så gästerna fick stoppa ner sina flaskor i denna så kallade kyl.
 
Som sagt det var en riktigt trevlig kväll/natt och vi höll igång tills klockan blev 06:30. Så festen varade i 12 timmar hihi.
 
 
 
 
 
 

Nu

Tänkte titta in lite snabbt här för imorgon blir det att ta tag i bloggen igen. Så då kommer mitt första inlägg handla om Kräftskivan som vi hade den 9 augusti.
 
Jag måste säga att jag har börjat få lite höstvibbar här i Luleå, det känns både bra och dåligt. För man vill inte sommaren ska redan vara slut. Men hösten har ju sin tjusning också, iför sej så gillar jag alla årstiderna men sommar är helt klart bäst.
 
 
 
 

Pink and bubbles

 
Nu när helgen börjar komma med stora steg så skulle jag vilja rekommendera denna goda dryck som är bara 7% och kostar 39kr. Den är verkligen läskande god och passar så bra nu när det är sommar och varmt ute. Den är inte alls sliskig som cider kan vara.
 
 
Jag älskar färgen och se hur bra den passar till mina blommor hihi.
 
 
Rosa och bubbel, kan det bli fel?
 
 

Godmorgon

Så klart blev det en del saker att göra igår. Var nämligen på bilbingo, det var årets sista. Men för oss blev det årets första och sista. Och vi vann inget, så det var lite tråkigt, men annars hade vi jätte kul för hela min familj var med hihi.
 
På måndag går min sambo på semester igen det blir kul, för vi ska nämligen köra surströmmingsfest med hans familj och min familj då. Det var ju tänkt att vi skulle göra så förra året också, men då hände det så mycket tråkigheter så det hade inte varit kul. Ni vet snart är det ett år sen min mormor blev en ängel.
 
Nu är det dags att kicka igång denna torsdag! Ha en super härlig dag med sol och värme för det har vi!
 
 
 
 

Godmorgon

Då är man redo att blogga igen.
OMG vilken kräftskiva vi hade i lördags, det var så super kul och jag var vaken till 06:30, så på söndag var man trött eftersom jag hade då varit vaken över ett dygn tillomed på måndag var jag småskum hihi. Men igår var man åter igen till det normala hihi.
Jag tror att just nu är Kräftskiva den bästa festlighet som man kan fira. Så på fredag ska jag och min sambo äta kräftor igen, men det blir bara vi två så blir det ingen skiva heller.
 
Idag är man ledig så det känns skönt, håller just nu på tvätta för fullt, gäller att passa på när det soligt och fint väder ute för jag vill hänga ut tvätten på tork sen. Sen dyker det väl alltid upp något annat som man kan göra. Ska även få ut bilderna från min kräftskiva.
 
Ha en super härlig dag!
 
 

Välkommen till en inblick hos oss!

 
Vår mysiga pergola. Som har fått en del blommor och jag älskar mattan, den gör mycket för detta fina uterum.
 
 
Lillgubben ville vara med på bild hihi.
 
 
Jag älskar blommor!
 
 
Blomrabatten.
 
 
Det är det här vad jag gör med fina flaskor.
 
 
Nu har det även fått flyttat ute lite mer rosa blommor. Gillar den här ljusrosa färgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Mitt första inlägg för augusti 2014. Vad har hänt den sist?! Det har hänt en del saker. Har jobbat ganska så mycket, sen är det ju så fint väder så man är ute så fort man är ledig. Men jag har även fotat en del, så jag har mycket bilder att visa er.
 
Jag måste nog säga att det här är en av det bästa sommar som man har haft sen man blev vuxen hihi. Jag älskar verkligen värmen och skuggan som jag håller mej till. Sen att man kan även vara ute och blogga i sin egen trädgård och bara få njuta av den fina utsikten som man har. Jag har nämligen gjort lite förändringar i år, kan väl säga att jag är super stolt över vår fina pergola, det har verkligen blivit ännu mysigare där mot förra sommaren.
 
Nu ska jag lyssna på lite sommarpratare som man har missat nu när man har jobbat så mycket.
Ha en härlig fantastisk tisdag!

RSS 2.0