Godmorgon!

Oj vad jag och min sambo somnade tidigt igår. Vi somnade i soffan och vaknade när klockan var 21:30 och då bestämde vi oss för att gå sova. Man var verkligen trött, men jag stiger upp och tidigt på morgonen. Som idag vaknade jag klockan 05:00 men det tog inte så lång stund så somnade jag om igen. Men nu är jag vaken och pigg hihi.
 
Ikväll ska jag och min sambo har en dejtkväll med varann och det ska bli super trevligt och mysigt. För vi ska ut och äta på Tapas de Papá, vi har aldrig varit där tidigare så det ska bli intressant. Sen så älskar jag tapas hihi. Som ni vet så är service jätte viktigt för mig, jag vill ha bra service när jag är ute och äter på restaurang så vi får se om det håller mitt mått.
 
Ha en S.U.P.E.R härlig lördag! 
Och rå om varann!

Tjejmiddag hos mig!

Det börjar bli dags att skriva om min tjejmiddag som jag hade på Halloween förra året hihi. Men som man säger bättre sent än aldrig.
 
Ni vet ju att vi träffas fyra gånger per år för att ha en tjejmiddag. Så jag hade nu den senaste tjejmiddagen och det var även vår 1 års jubileum.
 
 
Min dukning. Det va ju Halloween när jag hade middagen.
 
 
 
Döskallar måste man ha.
 
 
Servetterna var hur coola som helst.
 
 
Tillförrätt bjöd jag på Pernilla Wahlgrens Avokado Bruschetta, kan säga att det var super gott och jag kommer helt klart göra det fler gånger. Så det var perfekt att börja med vegetarisk.
Men vi började med tilltugg och bubbel först men jag har inga bilder på det.
 
 
Till huvudrätt hade jag gjort hemmagjord rösti, biff med hemmagjord balsamicosås. Kan verkligen rekommendra er att testa på att göra rösti för det är mycket godare än köpes.
 
 
Till dessert blev det pannacotta med salt lakritsströssel. Enkel och god efterrätt.
 
 
Här har vi sällskapet.
 
Ser verkligen fram emot detta året och jag tror att i februari så kanske det blir årets första middag, men vi får se. För jag kommer inte ihåg vem som skulle ha den hihi.
 
 
 
 
 

Torsdag den 21 januari

Shit, vad det var kallt att jobba idag. Men det va ändå rogivande för man fick se solen och det var verkligen vackert ute. Men det ska bli skönt att det är helg snart. På tal om helg, så jobbar jag ju inga mer helger och det känns jätte bra. Kan avslöja att nu på lördag ska vi ut på restaurang och det känns verkligen roligt.
 
Nu ska jag fortsätta och mysa och ta det lugnt. För det är -30 ute hihi.
 
 
 
 

Onsdag och snart helg!

Oj, det årets första inlägg här på bloggen. Man kan säga att jag har nästan haft bloggpaus i en månad.
Jag jobbar för fullt och nu vet jag hur det känns att vara upptagen hela tiden hihi. Jag trivs otroligt bra med mitt nya jobb som jag började i oktober 2015. Ingen dag är lik den andra.
 
Jag måste verkligen komma igång och blogga mer för jag tycker att det är kul och jag har fotat en hel del som jag måste visa er hihi.
 
Jag hoppas att ni har en underbar dag!

RSS 2.0