Cecilie Melli

 
Jag blev så kär i det här halsbandet när jag såg Svenska hollywoodfruar i höstas, ni vet Isabel Adrian har ju det här halsbandet.
Jag har haft det här i ägor nu ett bra tag, men jag har som inte hunnit att visa det tidigare.
 
Cecili Melli barock
 
.
 
 
 

Godmorgon

Äntligen fredag och här ska det bli fredagsmys. En helg gourmet påse kommer komma hit idag, så kvällens meny är kryddstekt renytterfilé med rösti, rödvinskokta lökar, herriquverts samt rödvinsky med färska tranbär.
Det lätt väl gott?
 
Nu är det även bestämt att julgransbelysningen ska ut imorgon på en gran, det kommer bli så vackert och bara på tal om ljuskronan ute som jag är så lycklig över hihi, ser så fint ut nu när den lyser på morgonen när man vaknar. Den var helt klart värd sina pengar.
 
Känns lite konstigt att man ska vara ledig i helgen, blir även ledig nästa helg men min sambo tycker att det är kul att jag kommer vara hemma. Men jag har sett till att jag kommer jobba hela julhelgen eller ska man kanske säga juldagarna.
 
Idag ska jag försöka fixa hallen så den blir klar, egentligen har vi haft två rum som är färdiga i ett bra tag men då är det små detaljer som jag var tvungen att fixa till först, för att jag ska anse att jag är klar.
 
Vill passa på och önska er en trevlig fredag och helg!
 
 

Home sweet home!

Det blev att köpa den stora ljuskronan på Rusta idag, så nu hänger den så fint i vår pergola.
 
 
Det är verkligen super mysigt, men den här kommer bara få vara framme på hösten och december.
 
 
Vårt kök, tänk sen när möblerna blir vita hur snyggt det blir då hihi.
Den översta bilden på köket så hade jag dimmat ner lampan, så den nedersta bilden så lyser lampan på max. Det är ju den här lampan som vi har haft tidigare ovanför vår lounge som vi hade i förra boendet.

Godmorgon

Har just vaknat, fattar inte hur jag kan sova så här länge. Men jag tycker det känns bäst för knäet att sova länge hihi.
Det blir inget jobb för mej i helgen, min chef tyckte att jag skulle stanna hemma och vila upp mer knäet och det är väl lika bra, känner att jag har börjat få humörsväningar för jag är så less på att vara så här. Men det kanske kommer ta tid innan det har läkt klart. Igår kväll började jag googla om allt möjligt om knä, kan säga att jag blev lite orolig, för nu har jag inbillat mej att jag kanske har vätska i knäet, har jag inte blivit bättre till nästa vecka så får jag kontakta vårdcentralen igen.
 
Idag ska jag i alla fall till Rusta och kolla in ljuskronan för utomhus så hoppas jag att det blir ett köp så det går att hänga upp den idag.
 
Igår hängde vi upp vår lampa i köket, det blev aldrig köpa en lampa vi tog en lampa som vi redan har och det blev riktigt snyggt ska fota idag så ska ni få se hihi.
 
Ha en riktigt härlig torsdag!

GlÖgG oCh ViN

I fredags blev det årets blossa glöggsprovning.
 
 
Jag måste säga att jag gillar den verkligen, vi tillomed testade att dricka den rumstempererad och den var super god.
Jag som brukar annars alltid vilja ha den varm, men den var som bäst rumstempererad. Flaskan är ju verkligen snygg.
 
 
Vill även passa på att tipsa det här Amarone vinet och det är riktigt gott.
 
 
Det här är två alkoholfria glögg, jag älskar deras namn, Midvinter och Norrsken. Dom är tillverkad i norrbotten och är super goda.
 
 

Jul jul, strålande jul!

I veckan så har jag börjat med lite julpynt men det är hur mycket som helst kvar, vete tusan när utomhusbelysningen ska komma upp på granen. Det blir kanske att hoppa över den iår.
 
 
Självklart blir det vita hyacinter när dom slår ut hihi.
 
 
Så har stjärnan fått komma fram.

Ljuskrona

Förra veckan fick vi ett reklamblad från rusta och jag fastnade för ljuskronan utomhus.
 
 
Finns i två storlekar, en liten och en stor. Vi vill ha den stora för vi har ett perfekt ställe att hänga den upp på, sen blir det så fint att ha igång den när det börjar bli höst och vinter.
Så den måste jag verkligen kolla in!
 
Bild från: Rusta

Mitt knäää!

Igår så blev jag tvungen åka in till vårdcentralen och blev skickade till akutröntgen, för jag har inte blivit bättre i mitt knä. Men nu vet man allafall att det inte är nån spricka eller av, så det känns bra. Har pratat mer med min chef idag för vi ska ha inventring på fredag och jag tänker försöka vara med så får vi se hur det går, för jag ska även jobba till helgen. Men vi ska ändå ha en backup plan till mej men sen är det ju några dagar till fredag och helgen så nog ska jag hinna bli mycket bättre.
 
 

Tankar och funderingar

Sitter just nu i köket och kollar ut genom köksfönster och inser jag är less på det här vädret, det är ju bara grått och mörkt, alla människor är nästan som zombies. Vart är snön? Då blir det iallafall ljust igen.
Nästa helg blir det att ta fram lite julsaker, ska bli kul och se om jag hittar mina julsaker. Jag vet att jag kommer bli stressad så fort det blir 1 dec. Men jag älskar ändå den månaden hihi.
 
Nästa vecka ska jag försöka få en tid för att måla om köksbordet och stolarna samt lite andra saker som jag har. Då blir det som nytt igen. Har ett litet bord som min morfar har gjort som jag har tänkt måla vit för den ska vara i min walk in closet.
 
Nu ska jag få lite mer happy tankar!!!
 
 

TGIF!

Äntligen fredag, då måste det bli lite fredagsmys. Men annars kommer helgen vara lugn, pratade med min chef och sjukskrev mej. För jag kan inte jobba när jag har så där med mitt knä. Men jag blir allafall bättre för varje dag så det känns bra.
Jag jobbar nästa helg och då nästa och då nästa, alla helger i år hihi.
 
Har fått en inbjudan idag att jag ska på tjejmiddag den 8 dec, det kommer bli super kul. Är skönt att få komma bort hihi. För imorgon ska min sambo på killträff så då är det rätt att jag också ska bort en annan helg.
 
Ha Nu En SuPeR hÄrLiG fReDaG!
 
 

Godmorgon

Det är fortfarande illa med mej, men jag blir väl bättre snart. Är lite orolig för på lördag ska jag jobba och är det så här så kommer jag inte kunna jobba. Just nu så har jag jätte ont i knäet, kan ej böja benet och så tar det tid för mej att gå hihi. Men jag vet mer imorgon, det har allafall slutat och blöda.
 
Det som jag funderar mer på är om jag ska öppna upp ett sår som jag har i handflatan, det ser ut som att det kan vara sand och grus. Men jag tycker att det borde ju komma ut, precis som med stickor. Det är inte lätt.
Men jag känner att jag uppskattar mer när man är frisk och kan gå hur snabbat man vill och så, för nu känner jag mej riktigt handikappad.
 
Var upp inatt och sen när jag skulle gå och lägga mej igen så tog det så tid för man att gå till sängen så jag hann bli pigg så det tog tid innan jag somnade igen och sen så är jag tvungen att ligga på rygg. Vilka problem man har haha.
 
Kan fortfarande inte fatta att det är redan torsdag, tiden får inte gå så här fort.
Ha det riktigt bra dag!
 
 

Otursförföljd

Jag tror att jag har hamnat i en liten otur cirkel, igår så bokade vi ett biobesök som vi skulle göra idag, nämligen se skyfall. Men vi måste boka av det, för jag har nämligen skrapat upp mitt knä och det verkar som att det vill aldrig sluta och blöda.
Jag var ute på min pw med min pappa och just när vi kommer hem efter rundan då jag är vid grannens hus så flyger jag, stukade nämligen foten det var därför jag ramlade rak lång.
 
Jag blev mer chockade och jag kände hur det brände till i knäet, så när jag kommer hem och ska se på knäet så är jag blodig.
 
 
Men imorgon så kommer allt kännas bättre. Så får vi se om det blir bio då istället.
 

F-n

Ni får ursäkta mej idag för jag är så j-vla arg just nu, det känns precis som att allt går mot mej. Försöker byta lösenord på ett ställe och det går åt helvete, har skrivit till kundservice men där får man ju inte nån hjälp för jag har gjort precis så som man ska göra och dom skriver samma sak så som det står hur man ska göra. Sen så väntar jag på ett svar till min mail.
Så ja då var man på bättre humör igen, men jag ska bara lugna ner mej ännu mer hihi.
 
Har jobbat idag, det var kul, men jag känner att jag är trött för det blev inte så många timmars sömn.
Nu blir det att äta middag, så blir det inge mer bloggande idag, så jag kommer vara på mycket bättre humör imorgon istället.

Min fredag

Det blev så klart att vi drack champagne, det var första gången jag testade den här.
 
 
Den hör inte till min favorit champagne, men jag är glad att jag har allafall testat den.
 
 
Så blev det även lakritsglögg. Den gillade jag verkligen, men det var synd att det inte smakade mer lakrits eftersom jag älskar lakrits hihi.
 
 
Vi hade bokat två påsar, eftersom min föräldrar hade den andra påsen sen så lagade jag och min sambo middagen.
 
Kan säga att den här var den bästa påsen som vi har tagit hem, så gott det var. Jag kan verkligen rekomendera kronhjortfilé.
 
 
Det här var vintipset till maten. Passade verkligen bra, men det var också sydafrikanskt och det brukar aldrig vara nått dåligt vin.
 
 
Kryddstekt hjortfilé med mandelpotatispuré smaksatt med rökt vitlök och citronzeste.
Höstsvamp och lökar samt backtimjansky.

Godmorgon

Jag har haft en bra helg, fast man har jobbat sej igenom hela den. För när man börjar och jobba klockan 13 så sitter man bara och väntar på att man ska åka iväg men sen så brukar jag vilja hinna göra lite saker innan jag åker.
Men idag är jag ledig hihi.
 
Middagen som vi hade i fredags var så super god, har självklart fotat så jag får visa det senare idag.
 
Idag så ser man äntligen solen, så för en gångs skull så är det ljust ute, för dom senaste dagarna så har det varit grått och mörkt. Det är inte underligt att alla är trötta. Men idag ska jag passa på att gå på en pw, min vovve behöver det hehe.
 
Ha en riktigt härlig måndag och ta vara på den dagen!

Bracelet

För ett tag sen så beställde jag dom här armbanden från Nelly, måste säga att jag älskar dom.
Självklart har jag bara en åt gången hihi.
 
 
Silver, guld och rose.
 
Påminner en hel del Love bracelet från Cartier.

Godmorgon

Nu har vi äntligen fredag här. Så fredagsmyset kommer hit idag hihi. Ska snart åka och hämta min påse som jag har bokat i onsdags. Så blir det även lite champagne ikväll så som en fredag ska vara.
 
Har tittat på nyhetsmorgonen idag och Sofi Fahrman var gästen, jag är verkligen sugen på hennes nya bok. Så den vill jag ha.
 
Nä, nu ska jag kicka igång den dag!
Ha en jätte fab friday!
 
 
 
 

En middag för länge sen...

Igår så bokade jag en hemmagastronomi påse för den innehåller kronhjortfilé denna gång och det är ngt som jag har aldrig ätit tidigare, så det kommer bli kul att laga till. Kan tänka mej att det blir smaskens.
 
Vet inte om jag har vissar dom här bilderna tidigare från en påse som vi har tagit hem.
 
 
Det här var den senaste som vi åt och det är för nån månad sen, kommer inte ens ihåg vad det var för kött, oops.
 
 
Så blev allafall slut resultatet, vet att jag tyckte att det var super gott.
 
Sen så får man alltid ett vintips vad som passar till maten och det var det här vinet.
 
 
Det passade verkligen bra till maten.

Mer ljus och dofter i vårt hus!

Det blev mer doftljus köp idag hihi, man kan aldrig få för många.
 
 
Dom här doftar helt underbart hoppas att det kommer vara så när man tänt dom också.
 
 
Yankee Candle ljusen köpte jag när jag var i Skellefteå på 5rum. Dom doftar också helt underbart.
Nu är det färdigt skrivet om doftljus för ett tag.
 

Godmorgon

Idag är man uppe tidigt hihi och ni vet idag så släpper dom Maison martin Margiela for H&M, men det är inte det som jag väntar på. Jag kommer nämligen stå utanför Mio möbler klockan 10. Jag älskar att kolla på möbler och inredning och så har dom så mycket av inredningsdetaljer dvs saker. Det kommer bli super kul att kolla in på allt det och få lite inspiration.
 
Ikväll ska min sambo och jag bort, vi ska ut och äta på restaurang med min sambos föräldrar för det är nån som fyller år så det kommer också bli trevlig kväll. Så den här torsdagen kommer bli riktigt rolig.
 
Snart är det ju helg igen, vart tar alla dagar vägen det var ju nyss måndag. Mina helgplaner är spikade sen långt tillbaka för jag jobbar nämligen hela helgen, ovanligt va? hihi Men det kommer ändå bli fredagsmys imorgon.
 
Ha en riktigt fab torsdag!

Doftljus!

Här i vårt hus så går det åt värmeljus och doftljus. Jag är helt galen i doftljus, för det känns lyxigt att tända ett sånt på kvällarna.
 
 
Det här doftljuset har jag köpt för några månader sen, men nu är det dags att tända det ikväll och jag hoppas att det kommer dofta underbart gott.

Shoppat!

 
Fotot blev inte bra som jag tog. Men hur som helst så är det från OPI skyfall collection jag har köpt min två nagellack ifrån, Goldeneye och the spy who loved me.
 
Jag äger en del nagellack sen tidgare, men jag har inte hittat dom än för dom ligger kvar i nån kartong fortfarande. Så det känns verkligen konstigt att inte ha nå nagellack på sej, för det har jag annars alltid. Men ikväll så blir det att måla naglarna får se vilken färg jag använder hihi.
 
 
Sen så köpte jag en ny ansiktskräm, har aldrig tidigare använt nå produkter från Dermalogica, men jag har hört att dom ska vara bra.
 
Har ni testat nått från Dermalogica?
 
Sen så blev även en julask med mascara som ska ge längre ögonfransar och en ögonkräm samt eye make-up remover från Helena Rubinstein.
 
Som sagt jag är super nöjd med mina inköp!

Godmorgon

Det blev lite shoppande för mej igår ska ta och fota det snart, så får ni se. Men jag är nöjd med allt det jag kom hem med.
 
Nu är det vitt på backen igen och det känns bra för nu är det mycket ljusare. Blir väl en pw idag, lika bra att fortsätta nu när man har kommit igång, ok jag har bara varit ut på en pw hittills hihi. Men mer blir det.
 
Hoppas att ni har en super bra tisdag!

Godmorgon

Nu så mår jag riktigt bra, kunde tillomed gå ut och gå på en pw igår det kändes verkligen härligt för det var ett bra tag sen sist jag var på en sån långtur.
 
Idag blir det att åka in till stan, ska träffa en vän och vi ska luncha ihop, det blir riktigt kul. För det var ett tag sen vi sågs sist. Men det är ju det dagarna går så fort fram så helt plötsligt är det en ny månad. Det blir även lite shoppande för min del har presentkort som går ut i nov, så det börjar bli dags att använda dom.
 
Ni får ha en riktigt bra tisdag!

Godmorgon

Villket tråkigt väder vi har här, det bara regnar och regnar hela dagarna lång. Jag vill verkligen ha vinter nu! Man vill ju inte vara ute när det är sånt här väder. Så jag kommer hålla mej inne förutom då jag ska ut med vovven.
 
Mår bättre idag, men huvudvärken sitter i än. Får väl dricka ännu mera vatten idag. Vet ni vad idag har jag funderat på nyårsafton, har beställt lite saker som jag ska duka med denna kvällen. Jag älskar att planera och att ha fest. Men vi kommer högst bli 6 pers men det räcker för jag har inte så mycket porslin i samma serie. Jag vill att allt ska vara samma serie. Jag hoppas att ni fattar vad jag menar hihi.
 
Nu ska jag kicka igång denna dag.
Ha en super härlig måndag, jag älskar måndagar hihi.

Då var denna söndag över!

Ja ni, det gick inte så bra för mej idag. Inatt så hade jag feber men jag åkte och jobba ändå och det gick super tungt, ringde till en kollega som hoppade in för mej. Man jag hann allafall jobba 4 timmar. Fattar inte när huvudvärken ska släppa. Sen så är jag yr, men jag har allafall inge feber längre, hoppas verkligen att jag kommer må bättre imorgon.
 
Har ni firat er pappa nu?
Som sagt jag gav igår min pappa farsdagspresent, eftersom jag har sovit en hel del idag, känner mej fortfarande trött men det är väl så när man inte känner sej kry.
 
Nu blir det sängen för mej och hoppas på att man kommer må mycket bättre imorgon. Ganska så skönt att ligga i sängen och höra på regnet hihi.
 
 

Lördagskväll!

Vilken huvudvärk jag hade idag när jag jobbade. Trodde nästan att jag skulle va tvungen att sjukskriva mej, men nu känns det iallafall som vanligt i huvudet så jag hoppas att det håller i sej. För det blir mer jobb imorgon.
 
Har en rätt så lugn lördag, det är även dags för mej att gå och sova snart för jag ska ju stiga upp tidigt imorgon.
Sen så får ni inte glömma bort era pappor imorgon, ni vet att det är farsdag. Jag har redan idag gett min farsdagspresent till min pappa hihi, jag är alltid så snabb.
 
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll! Syns i MoRgOn!

Saker som jag är svag för!

Måste bara säga hur gott den här tvålen doftar. Man blir ju helt galen vill hela tiden tvätta händerna hihi.
 
 
Passar jätte bra till vårt badrum.
 
Ni vet att jag är svag för väggord, skyltar medmera. Så jag har så klart köpt en fin ordtavla eller vad man nu ska kalla den för. Tycker att det blev så fint på vår ytterdörr.
 
 
För den stämmer så bra in på oss som bor här hihi.

Redan fredag!

Tiden går fort som vanligt, men det har varit skönt att ha en bloggpause i ca i en vecka. Det känns som att jag hade mer tid förr än vad jag har nu. Jag har egentligen inga ursäkter hihi.
 
Jobbade i onsdags ska även jobba imorgon och söndag, känns bra. Förutom att man har börjat bli förkyld igen, fattar inte varför jag är jämt sjuk på sista tiden. Men det ska väl gå över snart.
 
Igår så åkte jag till Skellefteå och kom hem idag, som vanligt blev det en sväng till 5rum och jag shoppade som vanligt hihi.
 
Vill passa på och önska er en riktigt trevlig helg!

RSS 2.0