Godmorgon

Har just varit ute och skotta och det var den värsta tänkbara snön, dvs tung snö och takras. Blev helt slut, sen är jag ju inte frisk heller. Jag har faktiskt ingen aning hur jag ska palla med att jobba imorgon.
 
Jag ska nog gå och vila en stund.
Hoppas att ni har en bra dag!

Näskanna!

Tänkte tipsa om den här näskannan.
 
 
Jag har ägt den i några år, men första gången jag kom i kontakt med en sån var när jag var 13-14 år gammal. Jag tycker att den funkar rätt så bra, för den är snällare mot näsan än vad nässpray är. För blandningen är varmt vatten och salt. Precis som vad kroppen består av.
Sen så känner man hur den rensar i bihållorna.
 
Innan jag skulle gå och lägga mej igår så använde jag den och jag kunde andas genom näsan då, sen på morgonen så använde jag den igen och jag blev bra i näsan. Så ikväll blir det att använda den igen hihi.
 
 

Godmorgon

Känner mej kanske lite bättre idag, det som är jobbigt är att inget blir gjort. Fast jag är ändå sugen på att åka in till stan, men jag ids inte. Man vill ju aldrig vara sjuk när man är ledig hihi. Imorgon min sista lediga dag, sen blir det att vara tillbaka på jobbet på torsdag.
 
Idag kommer det inte hända så mycket eftersom jag håller mej inomhus och försäker att bli frisk. Det börjar väl bli dags att äta lite frukost som inte kommer smaka nått för jag tappade smaken igår.
 
Ha en jätte härlig dag!

Jag är så lycklig, jag är så lycklig, måndag, tisdag......

Jag älskar tulpaner och igår fick min älskling en bukett med tulpaner. Har sagt det förr och säger det igen att det känns så lyxigt med snittblommor hihi.
 
 
Man får hopp att det är vår snart som en denna dag när det är typ snöstorm just nu hihi.

Godmorgon nya veckan!

Äntligen får man vara lite ledig, men då har man så klart blivt stor förkyld, mår jätte dåligt. Kan inte prata för jag har ingen röst. Som sagt började känna av redan i fredags men nu har det verkligen brutit ut. Då har jag fått min förklaring för igår, för då var jag yr nästan konstant och kunde inte en gå rakt så jag var tvungen åka hem från jobbet igår, kunde inte jobba mina timmar. Jag måste bli bättre för nu orkar jag inte ens ta hand om hemmet sen så måste jag ut och skotta för nu har det börjat och snöa igen, vi som har haft så bra och långt uppehåll med snön, så det känns inte heller bra. För mer snö vill man inte ha.
 
Hoppas att ni alla andra har en bra start på den här nya veckan!
För mej blir det soffläge.

Godmorgon

Känner mej inte riktigt kry idag, började redan igår att jag fick ont i halsen. Idag har jag ännu ondare i halsen samt att jag har börjar bli förkyld och täppt i näsan. Jag får inte bli värre för jag ska ju jobba hela helgen. Jaja vi får se hur det slutar.
 
Idag kommer det inte hända så mycket eftersom jag ska jobba sen blir det att gå och lägga sej tidigt för jag ska upp jätte tidigt imorgon. Har öppning hela helgen.
 
Nä, nu ska jag göra en massa saker innan jag åker till jobbet.
Hoppas att ni får en underbar fredag och helg!

Vill och vill inte!

Tänkte titta in en liten snabbis på min blogg idag, jag har nämligen varit upptagen hela dagen idag. Jag har nämligen hållit på med min w-i-c, fast det är mer som ett garderobsrum. Jag är nämligen klart snart med allt. Så nu är mina kläder på plats hihi.
 
Imorgon så blir det att jobba igen, och jag måste säga för första gången i år att jag är inte så sugen på att jobba hela helgen, eftersom nu har jag äntligen fått energi att ta tag i hemmet. Men men jag får tänka att det är pengar och man kan göra ngt roligt sen. För hemmet kommer stå kvar sen så är jag ledig på måndag så då får jag fortsätta att ställa i ordning hemmet.
 
Det är det här som händer imitt liv just nu.

Godmorgon

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men vi börjar med i söndags så var jag i domkyrkan i Luleå för det var en konsert med Janne Schaffer och Markus Warg. Det var bara dom två som spelade. Kan säga att det var verkligen häftigt att höra elgitarr spelande i en kyrka.
Sen efter det så var vi ut och åt på Exotic det var med hela min familj. Så det var verkligen en trevlig söndag.
 
Igår så var jag ledig min första dag, var ut på en liten pw, sen så har min sambos familj varit och besökt oss. Sen var den dagen slut hihi. Idag får vi se vad jag hittar på för ngt, för imorgon så börjar jag och jobba igen, för sen blir jag ledig i två dagar till och sen blir det att jobba hela helgen igen. Så ser min vecka ut, inget att klaga på.
 
Hoppas ni får en riktigt bra och härlig dag idag!

Fredagsmys!

Som ni minns så gjorde vi sushi förra fredagen och det blev super gott och kul att göra själv.
 
 
Sammanlagt blev det fyra st olika rullar.
 
 
Självklart var vi tvungen att dricka saké till det. Måste säga att jag gillar inte saké.
 
 
Det blev nio bitar av varje rulle.
 
 
Det ska verkligen inte dröja länge tills nästa gång vi ska göra sushi.
 
Fredagen efter nyårsafton så hade vi mina föräldrar på middag, och man kan säga att vi bjöd på samma rätter som vi hade på nyårmeny. Men vi drack champagne som fördrink. Dessutom en magnum.
 
 
Så det var kul att Pol Roger var på besök hihi, han måste komma hit fler gånger.
 
 
En bild på efterrätten med drakfrukt.
 
 
Tände även såna här lyktor.
 
 
Hej då.

Godmorgon

Sista dagen som man är ledig på denna vecka. Idag vågar jag inte heller skriva vad som händer eftersom det jag har skrivit hittills har inte hänt för det har kommit massa andra saker imellan. För jag har fortfarande en del saker att göra skulle vara bra tex om jag hinner städa idag. För jag har börjat ha torsdagar som städdagar så man kan vara ledig hela helgen.
Men jag var ute på en liten pw igår när det var så kallt så det kändes riktigt bra kan jag säga, fick bara ont i knäet när jag skulle upp för en backe.
 
Idag blir det allafall fredagsmys, äta ngt gott och dricka ngt gott.
Hoppas ni får en riktigt trevlig fredag och ha en jätte bra helg!

Vitt och glitter!

Det är så fint när det är frost och snö på träden, för det blir som ett sagoland. Jag kan glo på det hur länge som helst hihi.
 
 
Och speciellt när solen skiner på träden.
 
 
Så här ser det ut hos oss idag och kan man tro att det är minus 22!

Godmorgon

Vilket väder man har vaknat upp till, blå himmel och lite sol men det är minus 26 hihi. Kylan är här. Så idag kommer man inte vara ute nå mycket. Får se hur min vovve kommer gilla det här.
 
Ni vet jag var ju ledig i tisdag, kan säga att jag hann inte göra så mycket den dagen för jag hade hela min familj här på besök och det var trevligt, så idag blir det nya tag. Börjde lite smått att packa upp från kartongerna igår, har äntligen fått tillbaka energin och tycker att det är kul igen. Så det blir att fortsätta idag, så snart är alla mina kläder i garderoberna, men jag tycker att jag saknar fortfarande några byxor och det är inte bra så jag hoppas att jag hittar dom snart.
 
Snart är det ju helg igen, då blir det jobb för mej, så det är bara idag och på fredag som jag är ledig. Känns riktigt bra.
 
Ha en jätte härlig torsdag!

Godmorgon

Vad det känns skönt att man är ledig idag, den här dagen bjöd på en riktigt lång sovmorgon. Så jag ska snart ut på en jätte liten promenad, men det är bättre än ingeting.
Sen så ska jag packa bort julgranen, jag är nog den sista som har haft den så här länge upp men jag har inte haft tid att ta bort den tidigare hihi. Måste även tvätta idag, men det gillar jag. Sen får vi se vad mer den här dagen bjuder på, för imorgon så är det jobb igen.
 
Hoppas att ni har en riktigt underbar tisdag!

Nyårsafton 2012!

Det är dags att berätta om min nyårsafton. Klockan 17:00 kom alla till oss, så vi började med att vara ute. Vi stod nämligen under ljuskronan som är i vår pergola där dom fick sin välkomst shot som var gjord av isglas och så var det kall jäger i. Vi hade även tänt vår eldkorg så det var riktigt mysigt ute sen så var det även plus 2 grader, dvs helt perfekt väder.
Efter det hade blivit två shotar var så var alla välkomna in för inta nästa välkomstdrink som var skumpa och så hade vi lite tilltugg.
 
 
Det är nu jag får ursäkta för alla bilder, det är många som inte blev bra för jag var så stressad i början så då blir det dåliga foton tagna.
Men allafall det var den här magnum skumpan som vi hade, kommer ej ihåg vad den heter sen så kan man inte heller se på bilden, så jag ber om ursäkt.
 
 
Till förrätt blev det Kalix löjromstoast med cream fresh och rödlök. Dryck så blev det ett glas bubbel eller ett glas chardonnay.
 
 
Till varmrätt blev det ugnsstekt oxfile och ugnsstekt potatis med lökar och färska rödbetor.
 
Tyvärr har jag ingen bild på efterrätten för det blev efter tolvslaget, men det var allafall creme brulee med färsk jordgubbe till. Middagen blev verkligen lyckad.
 
 
Här har vi sällskapet som vi firade med, det är en vän som fattas på bilden. Sen så är det min sambos hand som ni ser på höger sida, han vill inte vara med på bilden.
 
Som sagt jag är så super nöjd med vår nyårsaftonsfest. Och vi var ju uppe till 05:45 så det betyder nog att det var riktigt lyckad.

Lasagne!

Just nu är min goda lasagne i ugn, väntar bara på att klockan ska ringa. Av nån konstigt anledning så har jag blivit galen i lasagne på sista tiden. Min sambo gillar min lasagne mest dagen efteråt fast jag tycker den är super god precis när den kommer ut från ugnen hihi.
 
Nu ringer klockan, dags för att äta. Bon appetit!

Godmorgon

Vilken härlig morgon, jag har varit ute och gått en liten runda. Var nämligen på en liten skogsstig så det var jobbigt och självklart så börjde det göra ont i knäet efter ett tag, men det är bara träna upp sej.  Mötte även många hundägare så man fick nästan balansera för att komma förbi varann eftersom igen ville gå utanför stigen hihi.
 
På fredag börjar jag och jobba igen, ska bli intressant och se om det har blivit nån skillnad för mej att jobba. För mitt knä har blivit bättre, men jag är ändå inte 100 med det än. Ska jobba enda till måndag, det blir bra.
 
Ha en jätte bra onsdag!

Godmorgon

Ny dag och nya möjligheter, det känns för underbart. Idag blir det att skriva en handlarlista, för nu är det bestämt att på fredag ska jag och min sambo göra sushi till vårt fredagsmys. För det var verkligen länge sen vi åt sushi.
 
Min mamma ska komma på besök idag, antar att hon kommer när som helst hihi. Jag ska även fortsätta och städa idag, skulle även behöva ta tag i dom sista kartongerna för det är mest kläder att packa upp, dvs sommarkläder.
 
Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Det som är fint ska bli ännu finare!

Vad skönt det känns att få ha packat bort julen, men jag har svårt att slita mej från granen, tror att den får vara uppe ett tag till. Den kom ju sist upp så då borde den få packas ner sist hihi.
 
Man har en hel del att städa nu när man bor i ett hus, så jag måste fortsätta och städa imorgon för nu ska det bli fint.
Nä, nu börjar det bli dags för att laga mat, man är ju en sån duktig hemmafru nu för tiden hihi.
 

Godmorgon

Idag så har jag tänkt försöka att packa bort julen, för till helgen så jobbar jag. Så då kan det vara skönt att få städat i huset. Måste även ut och skotta idag, så det blir bra träning hihi.
 
Jag tycker dom här sju dagarna in i januari har gått verkligen snabbt. För om 24 dagar så är vi i en ny månad igen. Som sagt dagarna går verkligen snabbt fram.
 
Ha en underbar start på den här veckan!

Sunday

Tillbaka till verkligheten, för nu är det färdigt med jul och nyårslov. Men det har varit skönt att vara ledig från bloggen ett tag.
 
Idag ska jag och min sambo ut och äta på en restaurang, sist vi var ut och åt var sommar 2012. En vän till oss ska följa med. Sen blir det hyra nån film ikväll, det kommer bli en riktigt mysig söndag.
 
Ha en underbar söndag!

Godmorgon

Vilken nyårsafton jag hade. Allt var så lyckad så det har tagit tid för mej att smälta allt. Jag måste säga att det här var en av det bästa nyårsafton som jag har haft och varit på hihi. Mat och dryck blev så lyckad.
Det blev tillomed dans i köket, hallen, vardagsrummet, man har fått skratta så mycket.  Kan säga att man gick och la sej 05:45.
 
Sen har jag fått städa en hel del, så mycket glas, men det hör väl till nyårsafton. Och flaskor ska vi inte prata om, idag blir det allafall åka och slänga dom. Imorgon har vi en ny fest, men det blir verkligen en liten tillställning så det känns bra, för jag får se om jag kommer ha nån mer nyårsafton, ett villkor att jag har en diskmaskin då hihi.
 
Hoppas att allt är bra med er och ni har haft en underbar nyårsafton och att det nya året har börjat bra!

Godmorgon

Hej och välkommen 2013, jag hoppas att ni alla har haft en bra nyårsafton!
För jag kan meddela att jag har haft en riktigt bra nyårsafton, kom i säng vid sex tiden så det har inte blivit mycket sömn i natt kan man säga men ändå är jag pigg och jag har huvudvärk.
Har bilder att visa fr nyårsafton. Men det får ni se senare idag! 
 

RSS 2.0