Godmorgon

I lördags, vilken mat Bistro Norrland levererade. Man blir verkligen aldrig besviken. Jag lär mej hela tiden nått nytt man skulle kunna göra när man har middagsbjudningar.
Sen var vi även till Skybar, mycket folk det var tur att vi hittade ett bort till sist. utsikten kan jag väl inte tala så mycket om för det hållet som vi satt åt såg man varuhuset Shopping. Men det var bra musik, jag älskar lounge stilen och musiken så det här är ett perfekt ställe för mej. Det är som med Invit gillar jag också.
 
I tisdag var jag på min reception/invigning. Japp, nu är jag med hihi. Det känns riktigt kul och så var det så speciellt, det händer bara en gång i sitt liv. Jag tycker verkligen att det här ska bli så kul och intressant. Jag känner mej riktigt glad.
 
Sen har jag jobbat som vanligt så det var lite tungt att jobba igår eftersom det blev lite sent i tisdags, men som sagt vad gör det hihi. Idag är man ju ledig.
 
Det här är lite saker som har hänt dom senaste dagarna. Så nu får vi se vad den här dagen bjuder på.
Ha en jätte härlig dag för imorgon är det helg och fullt upp kanske?!
 
 
 

Alla Hjärtnas Dag!

Vi var ju på middag hos mina föräldrar eftersom dom firade 44år som gifta. Vi tog med oss tilltugg och champagne. Här kommer det lite bilder från kvällen.
 
 
Klart att man ska dricka champagne på en alla hjärtans dag!
 
 
Tilltugg hade jag gjort pizzabullar, som har blivit min favorit att göra.
 

Man kan aldrig få nog av bubblor.
 
 
Och dukningen så klart.
 
 
 
Till förrätt var det musslor och räksoppa så god!
 
 
 Till varmrätt blev det entrecote med nån slags osttäckte, det var också super gott. Min mamma kan laga mat hihi. Till efterrätt blev det en hallongel tårta från Holms.
 
 
 
Jag älskar att fota ljus och blommor, men det är kanske för att jag tycker att blommor kan vara så vackra samt ljus hihi. Måste bara ta med den här bilden på en tulpan som jag hade hemma.
 
 
 
 
 

Godmorgon

Oj vad det har kommit mycket snö i natt, men det snöade även på dagen fast det blåste mest. Så min sambo är ute och skottar snö, medans jag ska diska bort disken från igår.
 
Jag hoppas nu att det inte blir nå mer snö, för ikväll är det Bistro Norrland som gäller. Gud vad det känns lyxigt med god mat.
Sen så vill jag inte heller att snön ska förstöra mitt hår samt sminkningen hihi. När man får komma ut för nån gångskull.
 
Ha en fab friday!

Godmorgon

Äntligen fredag och det känns så härligt att jag är ledig hela helgen, det var en månad sist. Imorgon blir det att gå ut och äta på Bistronorrland sen blir det även ett besök på Skybaren, äntligen så ska jag få se det. Det här kommer bli en super bra helg.
 
Jag kunde inte hålla mej igår från att köpa tulpaner så nu är dom så fina på bordet. Det blev två buketter. Så idag blir det att städa och tvätta.
 
Ikväll blir det att slänga ihop nån god middag och kan man tänka sej det blir inte nå vin till maten hihi. Men det funkar också jätte bra. Jag är lite i valet och kvalet om det ska bli biff eller karré. Vi får se vad jag hittar på.
 
Nä, då är det bara börja och städa tyvärr ska går inte dammsugaren av sej själv.
Ha en super härlig FREDAG och HELG!

Thursday diary

Som vanligt har det varit jobb som har kommit i mellan bloggen. Så då blir det alltid dåligt med bloggande för min del. Men nu sitter jag här i alla fall.
 
Jag mår lite konstigt, det är som att jag är på väg att bli sjuk, men jag hoppas att det inte blir värre än så här. Huvudvärk och små täppt i näsan det är så jag har just nu.
 
Men imorgon ska jag bara ut och köpa hem lite blommor, fast jag skulle behöva städa idag får se när jag känner mej redo för det hihi.
 
Sen har jag bilder att visa er från min Alla hjärtans dag, vi var ju på middag hos mina föräldrar och det var verkligen kul att få bli bortbjudna. Jag har alltid varit en sån som gillar att planera fester och middagar, men nu känner jag bara blä. Men jag har en till stor bjudning kvar och det är med min sambos kollegor med fruar och sambon. Men den har jag som redan planerat klart får bara se när det kommer blir av. För nu i mars börjar alla födelsedagskalasen som vi ska gå på. Brukar vara kalas minst en gång i veckan.
 
 

60 tal till 70 tal och 90 tal


Jepp, den lever än min kära gamla lavalampa som jag fick i julklapp när jag var 16 år eller var jag 15 år.
Det var några år sen jag hade den tänt, som ni ser så har inte bubblan kommit riktigt igång.
 
 
Färgerna, lila vätska och röd vax.
 

Go Ananas!

Det var det här paketet som jag hämtade ute i veckan. Jag är så nöjd med köpet.
 
 
Den fick hamna på tvbänken för jag har mest silver saker där, men då ser jag även den varje dag hihi.
 
 
 

Här var det blommor!


Dom här vackra pärlhyacinterna har jag i köket, man får som lite vårkänslor över dom.
 
 
En av min tre buketter som jag köpte. Tycker att det är snyggt att ha snittblommor i hallen, ser direkt välkommande ut hihi (eller så är det jag som har sett för många filmer haha).
 
 
Det blev att köpa vasen från Ica Maxi (89kr), tycker att den är snyggare än den som är från Hemtex (199kr). Sen så passar den här vasen in mycket bättre här.
 
 
Som ni ser så har jag varit inne på röda tulpaner, kärlekens färg hihi.
 
 
Och till sist vita ranunkler. Dom lever än samt pärlhyacinterna, men tulpanerna har jag fått kasta bort idag. Men dom höll sen en vecka och några dagar.
 
Som ni märker jag älskar snittblommor, brukar köpa en gång i veckan nya blommor.
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Sista lediga dag, sen blir det att återgå till verkligheten, dvs jobba hihi. Så idag blir det verkligen att passa på att njuta av denna lediga dag.
 
Imorgon är det även Alla hjärtans dag, antar att ni kommer fira den. Jag är så glad att vi ska bort på middag. Det kommer bli trevligt.
 
Ha en jätte bra dag!

Godmorgon

Igår var det första gången som jag och min sambo kunde hålla sams när vi var ute och storhandlade. När jag berättar för folk om det här så skrattar alla, för det är ganska så komiskt. Ni vet två personer med olika starka viljor blir diskussioner. Så igår var det faktiskt riktigt trevligt att handla. Vad var hemligheten?! Jag hade gjort klart en handlarlista sen så har jag gjort ett matschema över hela veckan så nu vet vi vad vi kommer äta i närmaste framtiden.
 
Jag tycker att det är så svårt ibland att komma på maträtter, så ibland känns det som en matpåse hade varit perfekt. Men jag tror stenhårt på det här som jag har gjort nu, sen var det så kul att bara gå runt och klicka hihi.
Har ni samma problem när ni är ute med er sambo/man/fru och storhandla?
 
Ha en riktigt trevlig dag!
 
P.S på matschemat idag står det tacos till middag, mums! D.S

Dukning och blommor!

Det börjar bli tre veckor sen så hade jag en middag för våra vänner. Självklart hittade jag foton från den kvällen. Tex dukningen och blommor hihi.
 
 
Gillade verkligen dom här tulpanerna, var lite speciella i formen.
 
 
Blomsterlandet hade tidigare ett jätte bra erbjudan att köpa den här vasen och en bukett med 20 tulpaner för 99kr. Självklart kunde jag inte motstå det hihi.
 
 
Och självklart levande ljus i kristallkronan.
 
Middagsbjudningen blev verkligen lyckad vi var uppe till 3 på natten då hade gästerna nästan varit här hos oss i 12 timmar hihi.
 
 
 

Tisdag hela dagen lång!

Jag trodde att denna morgon skulle ge mej lite svar på saker och ting. Men icke det. Får fortsätta och vänta och se.
Istället blev det en lång sovmorgon och man vaknar med lite huvudvärk.
 
Jag fotade lite igår och jag älskar min kamera, för det blir så bra bilder. Så idag blir det att lägga ut lite foton på bloggen. Speciellt blommorna som jag köpte förra veckan och lever fortfarande, så det är ju alltid bra.
 
Nu ska jag börja titta igenom mina foton så kommer jag snart tillbaka igen!

Monday diary

Som man säger ny vecka och nya möjligheter. Förra veckan var bra speciellt onsdag sen på torsdag vände det till det tråkiga. Men jag försöker inte att tänka mer på det. Livet går verkligen upp och ner. Jag vet inte om man kan säga att vi är mer drabbad än vad någon annan, men jag kan som ändå känna att vi är mer drabbad av olika orsaker. Men jag tänker inte gräva ner mej mer för det. För livet tar inte slut här.
Livet har många möjligheter och vägar, men det kommer bli en krokig väg med många uppförsbackar.
 
Nu till det positiva jag ska få hämta ut ett paket, har beställt något fint till hemmet. Så då blir nästa fråga vart ska jag ha det?! Hihi. Får nog tänka lite på hur jag ska flytta runt alla sakerna. Men jag ska nog hitta en super bra plats.
 
Jag tror att jag sätter punkt här för idag.
 
 

Godmorgon

Äntligen fredag och helg det betyder jobb för mej. Förra helgen så gick jag ut och jobbade extra så nu är vi tillbaka till mitt vanliga pass.
 
I onsdags blev det att köpa en hel del buketter så jag måste fota det idag så ni får se hur vackert det är. Jag älskar att ha fina snittblommor och just nu är man så inne på tulpaner. Sen så går det aldrig att motstå att köpa tre buketter tulpaner för 99kr hihi.
Har även köpt en vas.
 
Det är väl bara sätta gång denna fredag i februari 2014.
Ha en super härlig fredag och helg!

Bikerjacka!

Något som jag har mycket av i min garderob är skinnjackor (fake). Jag är helt galen i dom och självklart har jag fastnat för den här från H&M.
 
 
Jag skulle så gärna vilja klicka hem den! Hihi.

What´s up!

Det har hänt en del saker på sista tiden, så jag har fått stanna upp och pausa ett tag. Det har varit både bra och skrämande.
 
Bara idag fick jag höra en jätte bra sak för mej så jag är så överlycklig över det och det börjar i mars. Sen så tror jag eller jag vet att det kommer bli en grymt bra sommar för mej. Mer än så vill jag inte skriva. Men jag säger igen 2014 är mitt år hihi. Min mantra.
 
Igår var jag och lämnade blod, gick faktiskt riktigt bra annars brukar det alltid vara problem för mej. För jag är ganska så svår stucken eller så brukar dom vill gömma sej. Men det gick riktigt smidigt igår så jag hoppas att jag slipper att göra om det om en månad. Men det ska bli intressant och höra vad dom säger om mitt blod.
 
Min älskade vovve fyller år idag, hela 6år. Det är tur att han är fortfarande som valpig haha. Så med det firade vi att vara ute och gå på en lång promenad och det var så härligt. Sen har vi hunnit med att busa hemma och så har han självklart fått godis.

RSS 2.0