Onsdag

Det börjar bli dags att gå och sova, sov dåligt inatt men det var kanske för att det blåste en hel del. Men inatt ska det väl vara tystare. Om det inte nu ska bli regn igen. Den lilla snö som vi hade försvann igår.
Jaja det kommer väl snö nån annan dag istället hehe.
Natti natti

Doft och ljud!

Här i vardagsrummet så doftar det så gott från den här hyacinten som slår ut mer och mer för varje dag som går.




Man blir verkligen aldrig less på doften. Jag längtar tills dom vita slår ut.

Sen så går Rebecca & Fionas skiva I love you man på repeat, speciellt låten Dance. Som jag kan höra om och om igen.

Sanningen

Nu är man hemma igen och jag är glad. Jag tror att det är första gången som jag har varit skadeglad på en inventering. Det var nämligen jag, chefen och den nya stjärnan som gjorde inventeringen. Kan säga att det gick inte bra för den nya stjärnan och var så klart lat, min chef blev ganska många gånger irriterad på h*n. Så jag hoppas verkligen att min chef ser nu vad den nya går för. För jag har aldrig jobbat med nån som snackar så mycket men gör inget.

Jag har fått en hel del extra pass i december så det känns jätte bra. Jag är som lyckligare och gladare igen. Har nu kommit upp från det mörka. Jag har verkligen inte mått bra tidigare, tror att det började i oktober i år och har slutat nu. Men två månader var nog jobbigt för mej. För det är mycket roligare att vara glad och lycklig.

29 Nov 2011

Det börjar bli dags att gå och sova. Ska upp tidigt imorgon, vill vara pigg när jag ska räkna hela dagen. Jag hatar verkligen inventering, så tänk gärna på mej imorgon haha.

Tänk att det är sista dagen i november imorgon, tycker att den här månaden har verkligen gått fort. Vad har jag egentligen gjort i den här månaden?! Hihi
Nu säger jag natti natti.


Mer paket!

Så hämtade jag ut ett paket idag som innehöll det här.



Versace for H&M.



Svart klänning.

Väskan kommer jag skicka tillbaka, för den var verkligen liten. Vill inte ha en sån liten väska. Så det är verkligen ingen idé att ha kvar den.

Men klänningen kommer få stanna kvar, den gillar jag verkligen. Blir fin att ha nu i december, sen så gillar jag svart hihi.



Bilder från H&M

Jewelry!

Förra veckan så fick jag mitt första paket från Versace for H&M.



Älskar askarna.



Armband och ring.

Jag fick det armbandet och ringen som jag vill ha. Har redan använt ringen i fredags.
Är helt klart nöjd med smyckena.

Shoes

Vi börjar med mitt paket som jag fick igår. Det kommer från Nelly. Självklart så var det dom här skorna som jag beställde hihi.


Nowhere.

Skorna är så snygga och jag är super nöjd över köpet.


Godmorgon

Idag vill man inte stiga upp från sängen för att den var så skön hihi. Men jag måste gå och lägga mej tidigt ikväll så man är pigg när man ska hålla på med inventering imorgon.

Idag ska jag få hämta ut ett paket, det ska bli super roligt. Sen så är det på tiden att jag fotar vad jag hämtade ut förra veckan och så hade jag ett trevligt paket i brevlådan igår.
Älskar paket, fast dom kostar att få dom haha.

Snön är fortfarande kvar så det är härligt och det är nästan minus 10 ute. Så det blir att sitta inne idag, måste skriva en matlista. För idag blir det att storhandla, sen ska vi ha en middag på fredag för min bror och hans fru.
Ha en super härlig tisdag!

Synd

Det blev lite ändrade planer i veckan. Jag skulle ju göra något kul på onsdag men det fick jag ställa in för jag åkte på inventering.
Skulle nämligen på VIP frukost på H&M. Så det var verkligen synd att jag inte kunde gå på det. Men det får väl bli nån annan gång om det blir nån mer gång.
Men nu sparar jag pengar istället och tjänar pengar hihi.

Godmorgon

Jag hinner inte att skriva så långt inlägg nu, för jag ska till måndagsfika hos min familj hihi. Igår så glömde jag skriva att det snöa ju här hos oss, och snön är fortfarande kvar på marken så då nu är det så vitt och fint. Men det är jätte lite snö.
Ha det jätte bra!

Sunday

Då är man hemmafru igen. Så då får vi se vad man ska hitta på för något, men jag vet att på onsdag så händer det något kul, men det berättar jag mer om imorgon.



Idag så fick man tända första ljuset, vi gjorde det för en liten stund sen. Man måste ju vara med från början hihi.

Sen så har jag även köpt lampor till min adventsljusstake så nu lyser den också för fullt. Så nu har jag julpyntat klart för iår.



Hyacinter måste man också ha. En röd och två vita. Men jag tycker att den röda ser mer ut som rosa.

Godmorgon första advent!

Nu har vi äntligen första advent, helt otroligt. Ska ni gå på skyltsöndag idag?
Jag hade gärna gjort det om jag hade varit ledig, kommer inte ihåg när jag var sist på en skyltsöndag, det är många år sen, för jag har alltid jobbat den dagen.

Får se hur det kommer gå på jobbet idag, jag lär nog säkert få bli irriterad på min arbetskollega. Ska bli intressant och se vad han hittar på idag.

Nu ska jag njuta av dom sista lediga minuterna innan jag måste börja göra mej klar för att åka till jobbet.
Ha en härlig söndag!

Lördag

Har varit hemma en stund. Är ensam hemma idag för min sambo är på vift med sina vänner hihi.
Ganska skönt med egentid, men det är klart att det är kul när han är hemma också.

Min arbetsdag började inte bra idag, har fått jobba i en timme med en som har just fått jobb på mitt jobb. Han ville hela tiden gå hem tidigare. Så jag blev rätt så arg på han. Sen gick han och bytte om till sina egna kläder 15 minuter innan han skulle sluta. Jag fattar ärligt talat inte hur han har kunnat fått jobbet. Har aldrig jobbat med nån som är så där lat. Ska jobba med han imorgon också en timme, suck.

Godmorgon

Här har man fått vakna upp till stormen Berit. Snacka om att det blåser. Får se om det kommer vara mycket folk på jobbet idag när det är så här dåligt väder.

Igår hade vi jätte trevligt på Toscana, det blev tre rätters så man har verkligen varit mätt inatt. Ett tag kändes som att jag mådde illa.

Men nu har jag inte tid att sitta kvar här framför datorn, börjar ju och jobba snart. Tiderna som jag inte gillar.
Ha en jätte härlig lördag!

Friday

Oj vad den här dagen har gått fort, klockan är ju snart fem. Och vi som ska ut och äta hihi.
Det märks att man har haft fullt upp men jag har också varit irriterad haha. Min adventsljusstake vill inte lysa.



Min snygga adventsljusstake från Markslöjd.

Så säkert ha nån eller några lampor gått sönder och jag har inte ett sånt tålamod att ta reda på vilken. Men först måste jag köpa lampor till den. Sen blir det att ta reda.

Sen har en annan minilampa gått sönder till min minigran.



Så där måste jag också köpa en lampa och jag har ingen aning hur man byter, försökte att dra upp den, men det gick inte bra.


Jul i vårt hus!

Nu är julgranen äntligen klar och så här blev den.




Vad tycker ni?

Jag hade jätte svårt att bestämma mej vilken färg vi skulle köra på, ringde min sambo och han sa att jag skulle bestämma då ringde jag till min mamma och hon sa svart och vit, men jag kände för lite mer färg eftersom vi har redan svart och vit i vardagsrummet samt så är det stilrent så jag vill ha en färg. Så Finland kan känna sej hedrad för vi använder deras färger. Det stod mellan norska eller finska färger haha.

Nästa år blir det andra färger, kör aldrig samma färger år efter år. Det är kul att kunna variera sej. Så nästa gång det blir bara blått blir om ca 4 år eller något sånt hihi.

Jag är super nöjd med granen och nu måste jag fortsätta och julpynta!

Svårt val!

Nu har jag läst igenom era kommentarer om vilka julgranskulor som jag ska ha i år. Alla tyckte olika hihi. Jag själv har ingen aning vad jag ska för färg. Får ta och ringa min sambo och höra vad han är sugen på. För jag har tagit upp en kartong som innehåller dom här färgerna ....
Ni får se sen när allt är klart hihi.

Godmorgon

Kul att vakna upp av att det är lite halvmörkt ute. Det är inte underligt att alla är så trött här uppe, för det är ju nästan aldrig ljust ute. Det är nästan som att man skulle kunna sova bort den här mörka tiden.
Idag valde jag mella att sova vidare eller att stiga upp, det blev att stiga upp hihi. Har inte heller nå tid att sova mer.

Ikväll ska vi på ristorante Toscana med vänner. Det blir kul för det var länge sen vi var ut och åt på en restaurang.

Så ska jag även fortsätta med vår gran. Träna måsta jag också göra idag, sen måste jag fota en sak, hämta ut ett paket igen hihi.
Ha en super härlig fredag och helg!

Myspys!

Min sambo har just gått och lagt sej och jag vill sitta upp ett tag till och mysa. Blir så glad när jag ser på vår halvfärdiga julgran hihi. Sen så har jag ett stort glas med isvatten framför mej, så gott!

Ikväll har vi sett filmen Bridesmaids.



Jag skrattade en hel del. Så jag säger bara Melissa McCarthy som spelar Megan, helt klockrent. Hon är så rolig i filmen.

Ett steg närmare!



Skulle behöva mer lampor. Men det blir väl bättre när kulor och glitter kommer fram.
Det var inte lätt att få dit belysningen, för min sambo var inte så sugen på hjälpa till. Men tillslut så hjälpte han mej. Allt var ju bara trassel, visste inte alls vart jag skulle börja hihi.

Pynta pynta!

Då var granen uppe, min sambo måste hjälpa mej med julbelysningen, så får jag pynta granen imorgon.



Jag är super nöjd med den vita granen, kommer bli så snyggt när allt är klart.

Men jag har ingen aning vilka julgranskulor jag ska ha i år. För jag har nämligen vita, svarta, röda och blåa.
Så vilka två färger ska jag ha:
Vit & svart?
Röd?
Vit och blå?

Ni bestämmer! 
För imorgon ska det upp!

Tips



Nu kan man köpa den här granen på Rusta för bara för 49kr. Vi betalade 99kr för den, jag skulle nog inte ha så bråttom och köpa saker haha.

Torsdag

Nu hörrni är det dags att börja med städningen innan det blir för mörkt inne i lägenheten hihi. Sen ska jag dra fram vår vita gran ska bli kul och få se den live.
Så måste jag till källaren och hämta lite julsaker, gillar inte riktigt vår källare nu när man har sett en skräckfilm haha.

En dag i ghetto där vi bor.

20111124090 (MMS)

En dag i ghetto där vi bor.


Godmorgon

Finns det nå bättre än att ligga och dra sej på morgonen? hihi.
Det är det som jag har gjort idag, gillar inte att stiga upp snabbt. För det är så skönt att stanna kvar under täcket.

Idag måste jag städa för sen kan jag börja och julpynta, har även en film som jag ska se som inte min sambo vill se. Den heter Julias ögon, det är en thriller och skräck.

Men nu ska jag ut med vovven och posta paket. Det är inte så kul att vara ute med vovven nu när det är skitigt överallt, för jag måste duscha av han varje gång vi har varit ute. Kan inte snön komma!
Ha en fab torsdag!

Shoppat

Det som innehöll i mina paket idag var bland annat det här.



Byxa.



Guld tröja.

Är super nöjd med plaggen.


Bild från H&M.

Wednesday

Det var riktigt trevligt att mina vänner kom till mej idag på julfika. Hann prata om allt möjligt, det gillar jag hihi.

Fick även hämta ut ett till paket idag. Det var nämligen två paket från H&M. Två plagg kommer få åka tillbaka, för det satt verkligen inte bra.

Sen har vi varit till mitt jobb och lånat hem film som vanligt.
Jag har verkligen haft en bra dag idag.

Fika

När som helst så kommer mina vänner, så jag har tagit fram fikabrödet.





Hemmagjorda Lussekatter, en slags munk med saffran och cookies.

Så blir det att dricka julmust till det här. Mums!!!

Godmorgon

Vad jag har sovit hårt inatt. Har fått huvudvärk igen. Sen så har jag även haft mardrömmar. Men annars har det varit en bra natt hihi.

Idag kommer mina vänner på julfika hos mej, det ska bli kul och gott. Tyvärr så har jag inte hunnit att städa hihi.
Får väl bli en liten snabb städning om jag hinner.

Ska även hämta upp ett paket idag, jippi.
Ha en jätte bra onsdag!

Nowhere

Nu kan man äntligen beställa skorna på Nelly.



Tycker att dom är riktigt snygga och kostar bara 699kr.
Undrar när dom ska släppa clutches, för dom har väl inte släppts tidigare?


Bild från Nelly.

Tisdag

Jag har jobbat idag, det är därför det har varit tyst om mej. Så det är verkligen super bra att jag har fått en till extra dag

Som vanligt blev det inte så mycket sömn inatt, men det gör absolut inget. För jag är ju ledig imorgon hihi.

Nu har jag inget mer att skriva om.

Julkrubba!

Jag är ute efter en julkrubba och nu har jag hittat den perfekta och kostar inte heller nå mycket.



Den här julkrubban kommer jag köpa, den kommer från Guldfynd och kostar bara 198kr.
Vet precis vart jag ska ha den.

Game on!

Man kan verkligen hitta saker hos mina föräldrar. Hittade nämligen mitt favorit spel och det är nu på sista tiden som jag har funderat mycket på det, men nu är det hemma hos mej.
Min brorsa gav mej spelet när jag fyllde år för flera massa år sen.



Cluedo det stora detektivetspelet.




Fika

Då är det dags för måndagsfika med min familj. Det är alltid trevligt med måndagsfika, eftersom förra veckan så kunde jag inte vara med för jag jobbade då. Sen så blir min vovve så glad att han får träffa sin mormor och morfar hihi, han är ju mitt lilla barn haha.

På onsdag ska jag bjuda på fika till mina vänner. Så idag måste jag börja skicka ut sms till dom om vilken tid dom ska komma till mej.

Godmorgon

Det har stått i tidningen att det skulle vara snö på marken på måndagsmorgonen och vi skulle ha vinter. Men jag kan säga att här är det ingen vinter.

Iveckan så ska jag börja julpynta eftersom jag jobbar hela helgen igen så jag kan inte julpynta på första advent. Får se om jag börjar lite smått idag eller om jag gör det senare i veckan.

H&M har fått in igen kläder från Versace for H&M. Så nu har jag äntligen kunna beställa väskan så får vi se sen vad jag tycker om den, så det enda som fattas nu är halsduken till min sambo, trodde att jag hade lyckats och få tag på den idag, men när jag skulle godkänna köpet så var den slutsåld.
Ha en jätte bra start på den nya veckan!


Sunday

Idag så började det faktiskt snöa, men det försvann lika fort. Så nu är det bara svart och slaskigt ute. Men när jag såg snöflingorna ikväll så blev jag så glad, för jag vill verkligen ha snö nu! Men det blir väl vinter vilken dag som helst.

Tillveckan så hoppas jag att jag kommer få nå paket från H&M. Då ska jag visa er hihi. Jag hoppas verkligen att jag kommer bli nöjd med allt.

Godmorgon

Äntligen söndag, bara för att jag är ledig imorgon så innebär det att  jag ska ringa det jobbiga samtalet, men det är ingen idé att ta ut det i förskott. Men jag känner på mej att det kommer bli strul med det hela.

Precis om en vecka så är det äntligen första advent. Men eftersom jag ska jobba nästa helg också så blir det till veckan att börja julpynta. Jag har även hittat lite saker som jag vill skaffa till hemmet. Så jag måste åka in till stan nån dag i veckan.
Ha en jätte härlig söndag!

Happy

Vad skönt att få vara hemma nu och krypa upp i soffan för det har blivit riktigt kallt ute. Det är minus 6 och det ska visst börja och snöa imorgon. Jag längtar faktiskt efter snö.

Nu ska jag öppna en julmust och se filmen som är på 5:an, det är nån film med Nicolas Cage.
Nu är jag lycklig hihi.



En bild från igår.


Lördag

Då är det bara börja göra sej redo för att åka till jobbet, på med uniformen, sätt upp håret i en svan och på med läppglanset och framför allt inte glömma att le.
Le konstant i 8 timmar och bara hålla med kunden, fast man vet att dom har fel. För kunden har inte alltid rätt.
Jag undrar verkligen vem som har hittat på det ordspråket "kunden har alltid rätt".
Får se hur många snattare man får tag på idag också haha.

Min stamis kommer komma och hälsa på mej på mitt jobb och det är kul. Det är verkligen en speciell person men som får mej alltid att börja och skratta och vara glad.

Godmorgon

Idag står det jobb hela dagen. Kommer komma hem sent ikväll. Gillar inte riktigt den här arbetstiden, föredrar att börja och jobba tidigt så kommer man fort hem och har hela dagen kvar. För man hinner inte göra något idag.
Det är därför jag sov länge idag för jag går bara och väntar på att jag ska åka till jobbet.
Hoppas att ni har bättre lördag än mej!

Vår balkis!

Yes, nu har man julgransbelysningar till våra granar.
Den vita granen får komma upp första advent.



Vår fina utegran.

Visst blev den fin?

Jag är så nöjd med vår utegran, det enda som fattas nu är snö. Ni ser att vi har fortfarande gröna gräsmattor.


Friday

Idag har jag gjort en viktigt sak, men det känns otroligt bra att nu har man kommit igång. Men jag har fortfarande långt kvar. Känns lite bättre, men som sagt jag vet inte än vad som händer. Sen så gillar jag inte att vara beroende av nån och det har jag varit dom senaste tre åren, känner att det är just nu som man är riktigt beroende.  Jag kommer få fortsätta att vara beroende men på ett annat sätt sen så tänker jag inte acceptera hur den här personen är mot mej! Nu ska sanningen fram.

Snart är min sambo hemma så då ska vi åka iväg till Clas Ohlson, ska försöka övertala han att vi ska åka till Rusta också så jag kan köpa julgransbelysning hihi.
Sen blir det middags matlagning hela kvällen.

Godmorgon

Idag fredag, jippi. Fast jag har ju nästan fredag varje dag hihi.
Imorgon så är det jobb som gäller för mej, samma med söndag.

Idag så måste man lyxa till med middagen, jag vet allafall att det kommer bli en super god förrätt.
Nä, nu ska jag träna.
Ha en jätte härlig fab friday!

Doftljus!

TintinStyle har fått in doftljus Good Work(s) som jag skulle gärna vilja ha i mitt hem.

1 2

3 4

5

1. Hope: Vanilj med slående inslag bergamott och toner av kardenmumma.
2. Peace: Jasmine och en rad tropiska växter insvepta i rena sängkläder.
3. Love: Passionsfrukt indränkt i Mousserande champange och en fusion av ylang ylang.
4. Wisdom: Skogshallon som blandas med frisk doft av mandarin & en stänk av lime.
5. Courage: Lavendelknoppar med exotisk strö av citrongräs sammanflätad med salvia & tall.

Doftljusen kostar 449kr/st.




Versace for H&M

Vilken morgon man hade, först arg sen glad hihi. Jag fick tag på nästan allt det som jag vill ha. Det fattas två saker och det är nämligen det här:



Jag vill veta hur den här väskan se ut i verkligheten, känna och klämma på den hihi.



Den perfekta halsduken till min sambo.

Jag hoppas verkligen att dom kommer fylla på igen. Det som jag har fått tag på kommer ni få se sen när jag har fått det hem hihi.

Arg

Det går inte bra för mej. Jag har inte fått tag på dom två sakerna som jag ville speciellt ha från H&M. Men jag fick ta på två andra saker allafall, men jag är inte nöjd. När jag var inne på sidan så fick jag bara upp att det kommer ut snart.
Är inte glad!
Jag som ville ha så mycket den svarta väskan!

Godmorgon

Idag torsdag och dom släpper äntligen Versace for H&M. För mej blir det inte att köa till en butik, eftersom dom släpper aldrig nå gästdesigner här i Luleå. Det var bara Madonna som man kunde köpa för några år sen.
Så för mej blir det att shoppa från webben.

Idag ska jag ut på en promenad med min vän, min vovve ska självklart få följa med. Jag hoppas verkligen att det inte är så kallt ut, som igår var det jätte varmt. Vi hade nog plus 8.
Ha en jätte härlig torsdag! 

Onsdag

Det blev som sagt inte så mycket gjort idag. Har allafall hunnit tvätta en maskin så blir det att fortsätta att tvätta imorgon. För när man byter sängkläder så vill jag alltid tvätta bort tvätten på en gång, gillar inte samla på en hög.

Huvudvärken har inte heller försvunnit. Men jag ska strax börja fixa middagen. Får försöka att dricka mer vatten och se om det går om.

Godmorgon

Redan onsdag, det går alldeles för fort. Idag blir det fortsätta att ha ont i huvudet, får se om det blir att ta nån huvudvärkstablett. Men vad jag har hört så är det många som har huvudvärk nu, så det hänger väl ihop med förkylningen.

Vaknade åtta, men jag ville inte stiga upp så det blev att sova till tio istället. Det var skönt, inbillar mej att jag sover bort förkylningen hihi. Idag kommer det inte hända så mycket, för jag vill verkligen inte göra något idag. Fast jag har tusen saker att göra. Vet att jag skulle behöva ringa.

Igår såg jag och min sambo nåt som inte var trevligt och vi vågade heller inte göra något för då skulle säkert vi få spö. Det hände rätt så nära där vi bor, vi var och hämta bilen så ser vi att det står två killar i 20 års åldern lite utanför bilvägen för det är skog där. Så ser vi hur den ena killen som äger hunden slår för fullt med knynävarna på rottweilern som ligger ner på marken. Vi hann se iallafall två slag, men då har jag ingen aning hur länge det har pågått. Det värsta är att han bor ju på området, jag tror att jag vet vilken gård. Men jag har ju ingen aning vem han är och vilken lägenhet. Jag tyckte så synd om hunden. Han ska ju inte ha nån hund och jag slår vad om att killen är säkert kriminell eller en pundare.
Nu undrar ni säkert vart vi bor hihi. Tack och lov verkar vår gård som vi bor på rätt så lugn.

Så är det!

Säger bara det, vilka vänner man har! Det är några stycken som har hört av sej till mej idag och jag är jätte glad över det. För nu vet jag verkligen hur jag ska göra med den här personen, för jag måste ändå tänka på mej själv. Jag hatar att bråka.
Men nu ska jag stå på mej, för rätt ska vara rätt. Och jag vet att jag har rätt i det här. Kan inte slösa min energi på den här personen, för jag vet inte ens om den här personen vet om hur besviken jag är.
Så nu blir det att ta reda på fakta sen blir det samtalet med personen.


H&M



Gillar den här guldtröjan som kommer från H&M. Det är nåt med silver- och guldtröjor hihi.

Tisdag tisdag

Tyvärr så kunde jag inte fika med mina vänner idag, min huvudvärk släpper verkligen inte om mitt huvud, fryser dessutom. Men jag har tänkt så här att nästa vecka ska dom få komma till mej och fika, för det är verkligen på tiden att jag bjuder på fika hihi.

Såg imorse att H&M har fått in lite nya plagg, men jag väntar på torsdag. Hoppas att jag får tag på något då.
Nu ska jag fortsätta och bädda mej ner i soffan.


Ojoj

Hehe, det här är ju för skrattretande så det inte är sant. Jag var tvungen att ringa till min sambo och prata med han. Han tyckte att jag gjorde rätt som skrev så i ett mail som jag har skickat hihi. Vi får se om det bär eller brista haha.
Man kan inget annat än skratta åt det. Tyvärr kan jag inte säga än vad det handlar om. Men håll tummarna åt mej för det kan leda till något riktigt bra. Hoppas hoppas.


Godmorgon

Jag ljuger om jag säger att det är bra idag, för det är det inte. Jag är så otroligt besviken på den här personen. Jag får nog skjuta upp på det där samtalet, för det kommer väl bli bara värre. Men jag kommer tala med den personen en vacker dag.
Fattar inte hur man kan vara så dum, men jag är inte förvånad. För det finns inge ödmjukhet i den personen och det tycker jag att man ska ha. För man kommer långt med det!

Har ont i huvudet idag, men det är väl för jag har funderat för mycket hihi. Ska träffa min vänner idag på fika, så det blir trevligt. Har fortfarande ont i halsen, har haft det snart i en vecka.
Ha en jätte härlig tisdag!

Monday

Jag har just kommit hem, var och hämta min vovve hos mina föräldrar. Han har nämligen sovit över hos dom eftersom jag skulle jobba så många timmar och att min sambo hade samma arbetstid som mej. Men det känns jätte kul att ha han hemma igen. Saknade verkligen min vovve igår kväll.

Annars så har det väl varit en ok dag idag, är lite arg. Men jag ska nog ta ett samtal med den personen imorgon. För det här accepterar jag inte!

Det verkar som att alla är sjuka nu, för jag har själv lite små frosa ikväll.
Nu blir det att se en film och bädda ner sej i soffan.

Godmorgon

Finns det nå härligare än att vakna före väckarklockan. Idag vaknade jag ca 3 minunter innan väckarklockan skulle ringa. Så då slapp man höra på det ljudet.

Läste just tidningen och såg att samma hund har blivit norrbottens vackraste hund för tredje året i rad. Det är lite tråkigt för jag tycker att man borde ha den titel bara en gång.
Hoppas ni får en underbar start på veckan!

Sunday

Hjälp vad den här söndagen går snabbt. Har ju inte gjort något vettigt än haha. Men snart blir det att åka till mina föräldrar och fira. Min brorsa kommer också komma dit med sin familj.

Godmorgon

Idag är det Fars dag! Så det blir att åka till mina föräldrar och vi ska få middag. Så ska vi ge en present till pappa. Det blir trevligt.

Igår var man verkligen sliten, för jag och min sambo somnade efter vi hade kommit hem från utställningen, sen steg vi upp vid fyra tiden för att åka till min brorsa och hans familj. Där det blev att äta köpes pizza och dricka Dr pepper. Det var verkligen gott, jag passade även på att köpa tidningen Visage för Sofi Fahrman är ju med i tidningen. Gillar Sofi Fahrman, hon verkar vara så naturlig sen så gillar jag hennes blogg också och hennes tidning.

Imorgon ska jag jobba, blir ett tio timmars pass. Så då blir det inte riktigt söndagsmys idag hihi. För jag gillar ju egentligen söndagar, men inte idag eftersom det är jobb imorgon haha. Men det blir ändå kul att jobba.
Ha en jätte bra söndag och fira era pappor!

Norrbottens vackraste hund!

Vi vann inte, men han är ändå Norrbottens vackraste hund för mej. Vi kom på fjärde plats igen för långhårig chihuahua hane vuxen, men jag är ändå jätte stolt över han. Det som är bra är att han får alltid bra betyg, men det är jag som förstör det hela. Jag måste verkligen börja träna 100% med han. Ännu en gång sa domaren till mej att jag måste träna mer haha, så han och jag får en melodi tillsammans.

Så här skrev dom om han:
Bra helhet. Trevlig & positiv. Typisk i alla delar. Välskött, mycket pigg, rör sig bra. Behöver mer ringträning.

Första gången jag var på en utställning med han var 2009 i Gällivare och då var han 16 månader. Då skrev dom så här:
Bra skalle, välpl öron. Bra ögon, nosparti. Tunn underkäcke som påverkar bett neg. Utmärkt hals, rygg, svans. Behöver få bättre harmoni i sina rörelser, behöver få mer tid.
Typ, storlek & helhetsintryck: Mycket god.

Så jag har en vacker hund, han ser ut så som en Chihuahua ska se ut. Men som sagt jag ska börja och träna med han, för jag vill ha en rosett!!!
Så nästa år vinner vi hihi eller att jag ska få en rosett!




Godmorgon

Då har vi den stora dagen framför oss. Vad tidigt man fick stiga upp idag, för jag måste också vara fin haha.
Har ont i halsen, har haft det i några dagar så det är inte bra. Men nångång går det väl över.

Jag måste erkänna att jag är lite nervös idag, för jag vet att min vovve kommer hoppa runt i ringen. Men jag har sagt så här huvudsaken att han har roligt för det vet jag att han kommer ha. Sen så har det varit lite dåligt med träning. Men han är jätte duktig på att stå på bordet.
Hoppas ni har en bra lördag!

Books

Igår så hämtade jag ut ett paket som jag har beställt. Det var nämligen böcker. Gillar att läsa.



Så igår började jag läsa Elsas hemlighet. Nu är allafall min höst räddad hihi.

Nail polish!

Nagellack är kul och snyggt. Så jag har fastnat för OPIs nya kollektion.



OPI mupparna.

Jag blev mest förtjust av dom glittriga nagellacken.

Godmorgon

Äntligen fredag och så har vi det roliga år, måndad och datum idag 111111. Jag förstår att det är många som gifter sej idag.

Idag kan vi inte vara vakna länge för imorgon ska vi på utställningen riktigt tidigt på morgonen. Så idag ska min vovve få bada så han är snygg imorgon.
Det ska bli kul och höra vad dom tycker om han hihi.

Men nu ska jag njuta att det är fredag!
Ha en jätte härlig fredag!

Thursday

Idag har det varit vitt på marken, men det har inte varit snö, bara frost. Så jag tror att nu är det inte så länge kvar tills snön kommer.
Så det innebär att jag måste ta tag i balkongen och göra den redo för vinter. Min gran är redan ute men den är inte på sin plats än, och så måste jag fixa belysning till den.

Men det värsta är att jag har börjat få ont i halsen igen, vill inte bli sjuk nu när jag har en hel del saker att göra.

Baka

Idag så åkte jag till mina föräldrar för att baka Lussekatter. Måste erkänna att sist jag bakade lussekatter var när jag gick i högstadiet och vi hade hemkunskap. Jag gillade hemkunskap och den som jag fick jobba med var en ganska kul kille, för han var alltid så klumpig i köket så jag stod för det mesta och skrattade hihi.
Vi fick bakduken att börja brinna, han har stoppat salt i bullarna istället för socker, han brände sej när han skulle diska. Jag har bränt plättar i stekpannan så det blev en riktigt os och det luktade inte gott.  Vilka minnen man har haha.



Lussekatter innan gräddning.

Har redan ätit två st och dom är super goda. Tror att min sambo kommer bli stolt över mej idag hihi.

Godmorgon

Wow, vad H&M har fått in mycket fina kläder denna morgon. Hittade en hel del som jag gillar, men ni vet ju om en vecka så släpps Versace for H&M.

Idag får vi se vad som händer har inte inte planeret in något. Men jag brukar aldrig ha långtråkigt hihi.
Ha en jätte härlig torsdag!

Där ser man

Då blir man ledig resten av veckan. Men idag kan jag inte klaga på att jag är trött för jag gick och la mej tidigt igår, så det har gått jätte bra att jobba och jag är inte trött nu heller.

Igår när jag såg Halv åtta hos mej så såg jag att jag var ju där när dom filmade när han går och handlar. För vi handlade samtidigt, men vi är inte med. Men jag kommer ihåg att jag och min sambo tyckte att det såg verkligen skumt ut när han gick runt där och plockade varor med ett filmtema med sej haha. Men nu vet man varför.

Kan det vara så att det är min tur nu!?

Ååå, vad jag blev glad när jag läste ett mail som jag hade fått att jag skulle skicka om mitt cv till ett jobb som jag har sökt. Det innebär att dom har allafall läst min ansökan. Nu får ni hoppas på att jag kan få komma till en intervju också. Det skulle vara jätte kul om jag får det, fast det är bara ett extra jobb.
Hoppas hoppas hoppas!


Tuesdays!

Då har man jobbat färdigt för idag. Jag ska även jobba imorgon också så det är jätte bra.
Jag hade rätt om det jag skrev igår, det blev inte mycket sömn för mej inatt. Jag har inte sovit något, för jag har vaknat hela tiden och kollat på klockan. Jag fattar inte varför jag är så rädd för att försova mej, för jag gör ju aldrig det. Men det är bra att jag är trött nu för då kommer jag somna snabbt ikväll hihi.

Jag mår verkligen bra av att jobba, för nu har jag inte heller lika dåligt samvete för det som jag beställde igår haha.
Hoppas att ni har haft en bra arbetsdag/ledigdag!

 

Jobb

Min chef ringde här tidigare på kvällen, ska jobba för han imorgon så jag ska nämligen öppna. Gillar öppningarna, men jag kommer få dåligt med sömn inatt, eftersom klockan har börjat bli för mycket. Men det gör inget att det blir dåligt med sovanade, för jag lär ju ändå vara ledig på onsdag. Men jag hoppas så klart att jag kommer få jobba på onsdag.
Natt natti!

Monday

Blev väckt imorse så det var bara skynda sej och göra sej färdig för måndagsfika hos mina föräldrar. Det är därför det har varit tyst om mej idag, sen så hämtade jag min sambo från jobbet och vi har just ätit middag.

Ikväll blir det se Halv åtta hos mej för dom är i Luleå, ska bli så kul att se på.
Ha en jätte bra kväll!

Funderar och drömmer!

Nu har jag en sån där natt igen att jag inte kan sova. Men det är väl för att jag funderar och drömmer mej bort hihi. Ni kommer inte tro mej om det jag ska skriva om nu.
Jag vill ha snö och minus 30 hihi. Jag gillar när det är vitt på marken och så är det jätte kallt ute och att man höra hur det knakar under skorna när man är ute och går. För jag är så less på att det är grått och mulet hela tiden, sen så är det så svart ute också. Jag längtar tills vi börjar gå mot ljuset igen.

Sen så gillar jag december månad. Advent, lucia, jul och nyår. För ni vet ju hur tidig jag är i år med att tänka på julpynt och att jag har redan köpt två julgranar haha. Kom på att jag måste ju börja och köpa julklappar snart. Som sagt jag gillar att vara ute i god tid, för jag ska inte stressa i december.





Bilder från vårt förra hem.

En bild från i fredags!



Min söt vovve från i fredags. Han ska alltid ligga i nåns famn om man sitter vid middagsbordet. Han blir ju speciellt söt när han vill ha sitt huvud liggandes på bordet.

Sunday

Vilken härlig dag man har haft idag. Jag har nämligen inte gjort något hihi. Ok, jag har kollat lite på nätet, som vanligt så hittar jag något som jag fastnar för.
Jag gillar ord som börjar med "Bless".



Den här skylten gillar jag verkligen.

Sen så gillar jag även WC skylten.



Skulle låta den få hänga på handtaget, men den skulle säkert klämma fast mellan dörren när man ska på toa.


Bilder från Hjortgården.

Godmorgon

En av mina favorit dagar är söndag och så är det äntligen söndag hihi. Idag blir det verkligen bara slappa och glo på alla tv-serier.

Det var verkligen kul att vara på hockey igår. Coop Arena är verkligen stort och dom har förändrat så himla mycket, för sist jag var där så såg det inte ut så där haha, men då snacka vi om över tio år sen.
Jag skrek när Luleå gjorde mål haha, var verkligen inne i matchen.
Ha en jätte bra söndag!

SMS-inlägg

20111105085 (MMS)


Middagen

När dom kommer till oss så bjöd vi först på årets blossa glögg med pepparkaka och mögelost på.

Till förrätt blev det här:



Tomatsoppa med creme fraiche i toppen och stekta pilgrimsmusslor brevid.

Varmrätt blev det här:



Lyxmos med entrecote och bea sås.



Så hade vi en sån här sallad som man fick själv ta ifrån.

Efterrätt blev det här:



Chokladkaka med vit choklad och tryffel.

Är super nöjd med middagen och allt var så gott. Dom vi bjöd på blev också jätte nöjd så det är bra betyg hihi.


Ljus ljus strålande ljus!

Efter jag hade tänt ljusen i köket så såg det ut så här.



Gissa att det blev verkligen varmt, fick öppna några gånger balkongdörren.



Självklart skulle det lukta gott i badrummet.

Jag gillar som sagt att tända ljus, det går åt en hel del i vårt hem.


Godmorgon

Idag har man huvudvärk och jag som tyckte att jag tog det lugnt hihi. Det var verkligen en trevlig dag igår och jag är super nöjd över maten som vi bjöd på. Ska visa bilder från igår, men det blir lite senare idag.

Somnade efter två på natten för det var då dom åkte hem. Så det blev att sova länge idag.

Idag ska vi ju på hockey, jag som inte har varit på hockey sen jag var 16år. Då får vi se hur det går för Luleå. Men hur som helst heja heja Lule!
Ha en underbar lördag!

Klart

Då är man klar med allt, så då kan jag ta en lång och skön dusch för att sen piffa till mej. Hinner nog tillomed måla naglarna.

Det enda som är kvar är att tända alla ljus, för idag är det verkligen en ljus dag. Tänker på dom som har gått bort och speciellt min morfar som hamnade oss änglarna i år.




Mycket glas på borden, tur att man har diskmaskin.

Jag har säkert stoppat glasen fel håll, men jag tyckte att det var så fint med tripp trapp och trull, dvs storleksordningen hihi.

Kocken Nina

Då är det dags att börja förberedda middagen. Förrätten har blivit halvfärdig, men det kommer gå snabbat att fixa.



Mandelpotatis till varmrätten.

Nu ska jag ha så kul med att skala potatis, finns det nå roligare än de? Hihi
Undra vad det blir för middag... =)

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag, men det var väl för att jag var uppe så länge inatt. Men jag är allafall utvilad och lite stressad. För jag städade inget igår, så idag måste jag verkligen städa. Om några timmar så kommer mina middagsgäster.

Kan inte avslöja än vad det blir för middag, men jag kan säga att det blir tre rätters hihi.
Ok, jag kan avslöja att till varmrätt så blir det kött och potatis hehe, men inte vad för potatis eller kött säger jag inte.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här, ska sätta igång bra musik så man blir peppad när man städar.
Vet ni vad?! Det är fredag idag och helg!!!
Ha en jätte bra  Allhelgonaafton!

Natt

Nu har vi en sån där natt så jag inte kan sova. Låg och vände mej hela tiden i sängen och jag tänkte att det är lika bra att stiga upp. Fast jag är ändå trött.

Såg första avsnitt av Elsas värld, har ni också sett det?
Jag gillade inte riktigt första avsnittet, böckerna är bättre. Sen så tyckte jag hon som spelar Elsa påminner om en skådis från USA som är i 40 år åldern, tyvärr kommer jag inte på vad skådisen heter. Men jag ska försöka hitta en bild. Hon är oftas med i serier bara.
Men jag kommer ändå följa serien.

Nä, ska göra ett försök att sova nu. Vi syns om några timmar!
Natti natti!

Thursday

Shit det var inte lätt och handla idag, snacka om att jag har fått bära påsar. Men nu är det allafall klart så nu blir det att ta det lite lugnt innan jag ska börja och städa.

Börjar även bli på bra humör, för jag var verkligen inte glad imorse, blev väl inte heller gladare av personalmötet. Men nu har jag allafall fått tillbaka arbetslågan så vi får se hur det kommer gå.

Det blev att shoppa idag, men det var bara sockor som jag behöver, så jag hoppas att jag kommer klara mej nu för ett tag.

Godmorgon

Idag är det personalmöte, ska bli intressant och få höra vad chefen har att säga. Men jag tror ändå vad jag vet vad han kommer säga. En tjej på mitt jobb har slutat, så nu är vi bara två tjejer som jobbar. Mest troligt ska den andra sluta också snart så då kommer jag vara ensam tjej, rätt så tråkigt. Men jag blir ändå avis på dom som slutar. För dom har lyckats med något som inte jag har lyckats med.
Jag får väl shoppa något idag så jag blir glad igen.

Idag blir det att handla till maten imorgon. Så måste jag också städa idag.
Så det blir fullt upp idag med!
Ha riktigt härlig torsdag!

Vit som snö!

Nu har den kommit den vita granen. Är nöjd, för nu är jag bara ute efter belysningar till båda granarna, för allt det andra har jag redan hihi.

Dom kännde igen mej när jag kom idag och köpte den vita, men jag måste springa dit en gång till men det blir som sagt senare. Har ju några veckor på mej, för än är det inte första advent.



Den här har jag köpt!

Som sagt det kommer bli så kul att julpynta iår.
Den lilla och den vita granen har jag köpt från Rusta.


Bild från: Rusta.

Armband

Paketet som jag fick vänta länge på var det här armbandet.



LND-UME armband.

Fick mitt armband i måndags, jag är super nöjd med det. Det är stort och super snyggt att ha på sej.
Men jag kommer nog inte beställa mer från Accessora, för varann gång så har jag haft problem med dom tyvärr.


Bild från: Accessora.

Christmeas tree



Här har vi den pefekta granen för balkongen, blev nästan sugen på att ha den inne nånstans i lägenheten hihi.
Men den ska vara på balkongen. Då är det bara belysningen som fattas.

Vad skönt att man är tidigt ute med julgrans köp. Men nu ska jag gömma julgranen på balkongen, för den ska ju inte börja synas än.

Kan säga att granen kostade bara 99kr så det var ju ännu bättre pris än den som fanns på Ikea.

Godmorgon

Idag fortsätter julgrans letande. För jag ska ha en vit gran iår.
Men idag ska vi börja med att jag ska träna med crosstrainer. Har sagt det så många gånger men det har aldrig blivit av, men idag ska det bli av. För idag blir det att stort sett vara hemma förutom när jag ska köpa granen så klart.

Måste också städa idag eller imorgon och så måste jag handla allt till middagen på fredag.
Som ni ser så blir det fullt upp idag.
Ha en jätte härlig onsdag!

Shoppa!

Idag har det blivit julgrans köp. Men jag kom hem med en 120cm gran som ska vara ute på balkongen. För en vit gran har jag inte fått tag på än, men imorgon kommer jag komma hem med en 210cm vit gran hihi.

Får fota sen på granen för jag har lite funderingar på att ta ut granen redan nu, men jag har inte fixat nå ljus än. Men det blir att jag kanske kommer hem med ljus imorgon.

Iår ska det verkligen bli julmys i vår lägenhet. För jag älskar julen!

Lunch tips!

Country Dreams kör just nu 20-50% rabatt på allt i webshopen, det är gäller till torsdag.

Jag har som har kollat ett tag på den här blusen skulle inte tacka nej till att beställa den.



Odd Molly.

Love Odd Molly.


Bild från Country Dreams.

Godmorgon

Jag kan inte släppa att man vaknar tidigt nu för tiden hihi. Men snart blir det väl att man sover längre.

Idag har jag lite ont i huvudet, så jag hoppas att det kommmer gå över snart. Sen så funderar jag på om man ska åka ut till Storheden idag och köpa sej en julgran. För det är bra att vara tidigt ute med det. Jag har hittat en gran som är ok, men jag skulle vilja ha den mindre. Jaja, men kan inte få allt.

Ha en jätte härlig tisdag!

RSS 2.0