Godmorgon

Redan onsdag, det går alldeles för fort. Idag blir det fortsätta att ha ont i huvudet, får se om det blir att ta nån huvudvärkstablett. Men vad jag har hört så är det många som har huvudvärk nu, så det hänger väl ihop med förkylningen.

Vaknade åtta, men jag ville inte stiga upp så det blev att sova till tio istället. Det var skönt, inbillar mej att jag sover bort förkylningen hihi. Idag kommer det inte hända så mycket, för jag vill verkligen inte göra något idag. Fast jag har tusen saker att göra. Vet att jag skulle behöva ringa.

Igår såg jag och min sambo nåt som inte var trevligt och vi vågade heller inte göra något för då skulle säkert vi få spö. Det hände rätt så nära där vi bor, vi var och hämta bilen så ser vi att det står två killar i 20 års åldern lite utanför bilvägen för det är skog där. Så ser vi hur den ena killen som äger hunden slår för fullt med knynävarna på rottweilern som ligger ner på marken. Vi hann se iallafall två slag, men då har jag ingen aning hur länge det har pågått. Det värsta är att han bor ju på området, jag tror att jag vet vilken gård. Men jag har ju ingen aning vem han är och vilken lägenhet. Jag tyckte så synd om hunden. Han ska ju inte ha nån hund och jag slår vad om att killen är säkert kriminell eller en pundare.
Nu undrar ni säkert vart vi bor hihi. Tack och lov verkar vår gård som vi bor på rätt så lugn.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Det finns många idioter

2011-11-16 @ 17:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0